Panáček v reality show

Výměna manželek 2015: Miluše vs. Gábina + rekap

10. Červen 2015 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

[singlepic id=11024 w=615]

Většinou problémy s alkoholem měli ve Výměně manželek pánové, tentokrát se s ním setkáme u jedné z vyměněných manželek. Zvládne manažerka Miluše z Moravy poklidný život v malé české vesničce, a jak si poradí temperamentní Gábina se zálibou v alkoholu s malými dětmi a svérázným manželem?
Premiérový díl Výměny manželek sledujte ve středu 10. 6. od 20.20 na TV Nova. Dalších sedm dní je zdarma k přehrání na novaplus.cz

V hlavní roli alkohol?!

Bohostice

Temperamentní Gábina (36) , která má problémy s alkoholem, je dva roky provdaná za majitele vinotéky Jirku (56) . Přes rok bydlí s dětmi Kryštofem (17), Lindou (15) a Oliverem (14) v Praze a přes léto na chalupě v Bohosticích u Orlické přehrady.

[singlepic id=11025 w=615]

Holešov

Workoholička Miluše (33) žije s partnerem Přemkem (31) a dětmi Kubou (7) a Maxem (2) v Holešově u Zlína v pronajatém bytě v paneláku. Zatímco ona pracuje na 110 procent jako manažerka, její partner je nezaměstnaný a do práce se právě nehrne.

[singlepic id=11026 w=615]

Rodiny z Výměny

V Holešově je Miluše ta, která živí celou rodinu. Je pracovně vytížená a ještě musí zvládat celou domácnost. Její partner hledá práci, která by ho bavila. Bohužel žádná taková na obzoru není a tak se válí doma, kouká, jak manželka maká a aby se nenudil, hraje si na tabletu nebo počítači, podle všech indicií i v herně. Jako chůva synů celkem funguje.

Druhá rodina je z Prahy, léto tráví na chalupě. Gabriela má evidentní problémy s alkoholem, petku s vínem si přibalila sebou do kufru. Manžel si to uvědomuje, dokonce tvrdí, že teď už je na tom lépe, než když ji poznal. Tři děti jsou z jejího předchozího vztahu a ve Výměně se objevují jen okrajově.

Deset dní v lihu

Troufnu si tvrdit, že Gabriela nebyla ani jedinou minutu Výměny střízlivá. Už doma měla pěknou hladinku, což se dalo lehce poznat podle jejich problémů s řečí. Působila retardovaně, ale mohl za to alkohol. Cesta byla dlouhá, vidina moravského vína a slivovice jí zvedala náladu. Z paneláku je zklamaná a plejáda sprostých slov začíná. Malé děti ji naštvaly. V novém bytě se pohoršuje nad strašným nepořádkem. Ten představuje pár kousků pohozeného dětského oblečení, rozestlaná postel a rozházené hračky. Hrnec na sporáku jí přijde odporný, jídlo staré, nebude ho jíst. Ona celkově toho po celou Výměnu moc nejí, vymlouvá se na stres, psychiku, o to víc ale popíjí. Fotka rodiny ji zaujme, muž ujde, ženu okamžitě pomluví, nelíbí se jí. Na úklid se dle vlastních slov vysere, ať uklízí tatínek. Pěkný úvod v novém bytě.
Manuál má problém vůbec přečíst. Největší radost jí udělá představa zábavného manžela, hned plánuje návštěvu sklípku. Jít s dětmi na písek? Na to sere! To je mimochodem velmi frekventovaná věta nové manželky. Podobně se vyjádří i o nutnosti úklidu.
Opilecká eskapáda pokračuje i po příchodu nové rodiny. Má problém zapamatovat si jména členů rodiny. Je pomalejší, je po nemoci? Nádor v hlavě? Přemek má z nové ženy divný pocit hned od začátku. Žádný debil to není, má jasno Gábina.
Gabriela bojkotuje jakoukoli práci v domácnosti od příchodu do bytu a bude to tak po celou dobu. Přemek nepracuje, ať se stará, nic ji nezajímá, na vše se..! Jediná činnost, kterou zvládá perfektně je popíjení alkoholu. Netrvá dlouho a nový manžel její „problém“ odhalí. Není to těžké, jeho matka je alkoholička a on v tom od mala vyrůstal. Gabriela je čím dál tím vulgárnější i před dětmi.
Ani další den žádná změna nenastala – opilá už od rána, netrefila domů, má trauma, musí kouřit. Víno do sebe lije poctivě dál.
V deset hodin je oběd, děti chtějí nakrájet maso, to ji vytočí, ona chce do hospody na pivo. U hospody není zahrádka, to ji se.., chce ven. Půjde se na koupaliště, tam však maminku nezajímají děti, ale jen pivo. U sebe má čtyři a půl tisíce, ty si musí hlídat. Pivo, hudba, je ve svém živlu. Nadšeně plánuje pokračování večer v další hospodě. Babička pohlídá děti, Přemek uklidí. Na další občerstvování pivem odchází s babičkou alkoholičkou, cestou stihne ztratit klíče od domu. Přemek mezitím počítá, kolik toho už nová manželka stihla vypít, poprvé uznává, jak je jeho vlastní žena pracovitá. Gábina se vrátila totálně opilá, dokonce ji museli dotáhnout cizí lidé. Ráno je agresivní, místo snídaně si dává víno.
Máme teprve čtvrtý den, ale Gábina je opět místo starání se o děti v hospodě. Druží se s místními, Přemek děti odvedl k babičce. Nová maminka je bez peněz. Kapesné od manžela je pryč, ona neví kde. Hospodská to tuší. Večer tam Přemek hrál na automatech a vychloubal se, že dva tisíce vzal nové ženě. Druhý den dělá, že o ničem neví. Neviděl je, nic neví. Ona má jasno, jsou v automatu. Přemek: „No a co, tak tam jsou, mám na to právo se jednou odreagovat! Doma dělám všechno. Vysávám, vytírám, stará se o tebe, když tě přitáhnou opilou.“ Došlo dokonce na sexuální obtěžování, Přemek loudil sex, ona ho odmítala, on žádný problém nevidí, stejně byla opilá, vymýšlí si.
Jak jinak než opilá Gábi se seznamuje s dalšími členy rodiny. Babička i prababička žasnou, co za trosku jim přišla do rodiny. Po jejím opileckém hysterickém výstupu a pomluvách Miluše raději odchází. Ona spokojeně usíná na gauči.
Změna režimu – opilá manželka pomlouvá babičku, je nešťastná, chce na procházky, na koupaliště, on s ní po zkušenostech už nikam nechce. Inventura po šesti dnech – 2 litry vodky, 4,5 l vína. Gábi volá Jiřímu, potřebuje peníze, všechny jí Přemek vzal. Za co teda popíjela? Tvrdí manželovi jak je nešťastná, nejí, jsou na ni oškliví. Hlavně ať jí rychle pošle peníze. Je zajímavé, že Miluši ztráta peněz nepřekvapila, dokonce prohlásí, že jsou oba stejní, nemyslí na to, co bude zítra. Snad mají děti co jíst.
Přemek se hroutí a Gábi vyspává, jak jinak. Venku prší, děti ji odmítají, je pořád opilá a řve po nich. Pomlouvá Maxíka, že v roce a půl plynule nemluví.
Celodenní výlet na hrad Lukov je tragédie od první chvíle. V teniskách se jí budou pařit nohy, inteligentně si bere žabky. Většinu cesty bude kus za rodinou, podstatnou část trasy odšlape bosá, věčně nespokojená, protestující. Jedinou světlou vyhlídkou je pro ni hospoda v cíli. Hrad ji nezajímá, už dlouho se nenapila. Ani devátý den se neobejde bez konfliktu. Opilá Gábina chtěla v noci svítit, on jí nakonec vzal žárovku, Gábi nadává, chtěl ji zabít, trpí prý klaustrofobií. Opilou ji nevodili, ona nezná okolí, tak jí pomáhali trefit domů. Vlastně skoro nepije, jen když je ve stresu. V tom je ovšem podle všeho neustále! Když dojdou argumenty, přejde se k nadávání. Ještě že chlastu je pořád dost. Gábi se půjde loučit s kamarády z hospody, tatínek tuší, jak to dopadne. Raději odvede děti k další babičce. Rovnou tam i sám do druhého dne zůstane. V den odjezdu ji horko těžko probouzí, jede se domů.

Suchý zákon

Mili se nový domov líbí. Správně tipuje, že je to chalupa, ne trvalé bydliště rodiny. První co ji zaráží je alkohol v domě. S tím ona nekamarádí. Tři děti, mouchy, trochu prachu, nic hrozného. Manuál je klasika, potěší ji, že alespoň jeden den bude zaskakovat za vyměněnou ženu v její práci.
V této rodině žádné velké akce nebudou. Miluška poprvé v životě vidí borůvčí a natrhá plody na koláč. Bez práce nevydrží, po konzultaci s rodinou přestaví nábytek v obýváku, žádná velká změna to nebude, jen se z gauče uvidí na televizi. Později po změně režimu přinutí rodinu k úklidu všech možných koutů v domě, zreviduje botník a ve finále nechá zlikvidovat všechen alkohol v domě. Netrvá jí dlouho a pochopí, jak to v rodině chodí. Gábi je vyhlášená jako veselá parťačka v popíjení, stahují se za ní ostatní chalupáři. Na společných posezeních se druží víc než je zdrávo, tancuje na stole, žádné zábrany nemá. Manžel jí to toleruje, je pyšný na to, jak je oblíbená. To u nové manželky narazí. Sice se s ním půjde pobavit, ale sousedé od ní žádné opilecké výstupy čekat nemohou. Zavádí suchý zákon, povoleno je jen pivo. Absence původní manželky, absence alkoholu a najednou v chalupě žádné návštěvy, žádné popíjení. Mili začíná mít strach, jak to funguje u nich doma. Grilování se sousedy? Nakonec bude pouze ve dvou, nikdo jiný nepřijde. Jirkovi začíná docházet, že jeho žena má opravdu vážné problémy. Konzultuje její problémy s odbornicí, výsledek nejistý.
Z nudy Mili vytrhne i záskok v jídelně nebo sečení řepky. Z Výměny odváží dárek pro děti, zakrslého králíčka.

Společné setkání

Všichni pijí džus, Gábi pivo. Probírá se jak jinak popíjení v Holešově, ukradené peníze, sexuální obtěžování. Gábina jakékoli problémy s alkoholem odmítá, není prý pravda, že ji opilou vodili domů, ona nepije, on krade, hraje, nepracuje… Gábi má dovolenou, na chlast si vydělá, na Moravě ochutnávala slivovice, on je nemakačenko, to je její obhajoba. Je s podivem, jak Jiří i Mili jsou v klidu. Oba dobře ví, co mají doma.

Současnost podle Blesku

Přestože Výměna byla hlavně pro Přemka a Gábinu extrémně náročná, nikdo ze zúčastněných dnes nelituje. Džambulka dokonce přestala pít! „Úplně jsem skoncovala s alkoholem. Přestalo mě to bavit, a hlavně mě popostrčil manžel. Přes tři čtvrtě roku jsem neměla ani kapku,“ pochlubila se Gábina, která je prý v současné době tak šťastná, že už to snad víc ani nejde.

Související články

Notorička Gábina: Džambulka z Výměny pila víno od rána! 10 dní byla v lihu/Blesk.cz

Drsná Výměna: Věčně opilá matka snídá denně půl lahve vodky/tn.cz

Džambulka Gábina z Výměny: Náhradní muž mě okradl a osahával pod peřinou/Blesk.cz

PŘIZNÁNÍ GABRIELY Z OPILÉ VÝMĚNY: Bylo to strašný! Dnes je vše jinak/novaplus.cz

Džambulka z Výměny manželek: Opilá se svlékla na vlastní svatbě, která byla v přímém přenosu/Blesk.cz

Nemakačenko Přemek z Výměny manželek: Přítelkyni chtěl požádat o ruku, ta ho odmítla! /Super.cz

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 52
Reagovat

@cathy: To je zase jeden článek za druhým :(
Jsem zvědavá, jak moc to nafouknou.

3
Ludmila
Reagovat

Tak tentokrát si nevymýšleli, džambulka je opravdu džambulka a ten její nový vyměněný manžel je taky dílo, ukradne peníze a naháže do automatů, nechápu jejich partnery proč s nimi jsou

4
Leni
Reagovat

To není nafouknuté ani trošičku, docela síla

5
Vlaďka
Reagovat

Ta alkoholička udělala ostudu hlavně svým dětem! Teď, aby chodili všichni kanálem.

6
Alan Wank
Reagovat

@Ludmila: Ne že bych se chtěl Přemka nějak zastávat, ale to s těma automatama bylo její obvinění. Byl obviněn z mnoha věcí, např. z pokusu o vraždu zhasnutím… Takže její slova bych bral s velkou rezervou, protože ty prachy pravděpodobně prodrbala ona během nějaké své kalby…
Samozřejmě, je možné, že Přemek vycítil příležitost, prachy vzal a hrál na to, že jí s ohledem na její stav stejně nebude nikdo věřit. Ale to se my nedozvíme, takže bych v tomto případě asi ctil presumpci neviny.

7
gabisollis
Reagovat

Tak tohle predcilo i tu s ty ubytovny.:-/ katastrofa.

8
Karla
Reagovat

Nedovedu si představit, co by asi dělal štáb v případě, že by Přemek dělal od vidím do nevidím a ty malé děti byly s touto ožralkou celý den samy

9
Alan Wank
Reagovat

@gabisollis: Byla to jasná ukázka, kam vede závislost na alkoholu… Přecijen, jak vypadá chlap ožralec víme, ale u žen to tak známé není.
Ono smutné je, že ta Gábina klidně mohla být docela normální, ale ten chlast jí tak zpracoval. Nicméně šanci ještě má, máme známou, která se dopracovala do ještě horšího stavu jako ona a úspěšně se z toho dostala (je z toho venku už cca 15let). Nicméně na tom musí pracovat celá rodina, protože stačí sklenka piva či vína a závislost se vrátí. Bohužel, její jediná cesta je abstinence a nejsem si jist, jestli v tom „chalupářském“ prostředí to zvládne…. Navíc je ve fázi, kdy si svůj problém ještě vůbec neuvědomuje…

10
Heduš
Reagovat

Zírám jako blázen…

11
Alan Wank
Reagovat

@Karla: Přemluvil babičku?:) Každopádně by nemohli dopustit, aby se něco stalo (zákony naštěstí platí i při natáčení reality show), takže by to asi hlídali, případně zasáhli a pak do televize nastříhali, aby to nebylo poznat a vypadalo to autenticky… Pokud by teda nevyměkl fotřík a nezůstal raději doma s ní.

12
Ludmila
Reagovat

@Alan Wank: No kdyby šlo jen o její slova, tak tomu také nevěřím, ale tam bylo jasně řečeno personálem nálevny, že jí ty peníze vzal.

13
Ananas
Reagovat

@Ludmila:
Když to hraní vytáhla Gábina u stolu, Míla na to vlastně nereagovala, nebyla asi překvapená.
@Alan Wank:
A její problém si asi plně neuvědomuje ani její okolí. To je špatná konstelace.

14
Pavleek
Reagovat

Ta „žena“ alkoholička se dnes má již čile k světu. Vypadá suprově a už (prý) nepije.

15
soňa
Reagovat

Co dostal ten kluk za zviřátko?

16
Karla
Reagovat

@Pavleek: Pokud je to pravda, tak je to jenom dobře :-)

17
Ludmila
Reagovat

@Pavleek: Tím líp, měla šikovné děti, sympatického manžela, ona sama asi není zlá a i pěkná ženská, pokud se vzpamatovala super

18
Ludmila
Reagovat

Ta druhá manželka mi přišla dost šikovná, mít k sobě šikovného partnera, bude se mít dobře

19
Slavěna
Reagovat

@soňa: Králíčka. Ty děti byly vážně kouzelný.

20
Alan Wank
Reagovat

@Ludmila: Přiznám se, že tohle jsem asi nepostřehl. Já měl za to, že personál hospody jen řekl, že tam u těch automatů byl (což samo o sobě neznamená, že jí vzal peníze). Pokud ho opravdu personál viděl, jak bere její peněženku a jde k matu, tak to uznávám, že je jiná…

21
Alan Wank
Reagovat

@Ananas: Přesně tak. Pro závislého člověka je jediná cesta naprostá abstinence a musí v tom jet i nejbližší okolí, ono se závislému těžko abstinuje, když manžel sosá u televize pivko… A to tam asi nehrozí…

22
soňa
Reagovat

Diky za králika

23
Mishka
Reagovat

Hrozné je, že si ta vypitá hlava vůbec neuvědomuje, jak MOC UBLÍŽÍ DĚTEM. Je mi jich líto. Vážně líto.

24
cathy
Reagovat

Tak tohle byl masakr. Nemyslela jsem si, že něco takového uvidím a že bulvár jako vždy nafukuje. Nenafukoval, bylo to ještě horší. A´t byl chlap jakej chtěl,ale zaplať pánbůh, že se pěkně postaral o děti, protože vyměměněná manželka byla zcela mimo …. troska zoufalá.
Šílený je i to, že její manžel asi extra velký problém nevidí a žena mu přijde „veselá a společenská“.

25
upc ž
Reagovat

Ten Přemek je vyloženě pěknej chlap :P, škoda ho, že hraje a nemakal. Teď má údajně práci jako řidič, tak aspoň to. Miluše mi byla sympatická, jednoduchý to s ním mít nebude. Děti mají super :) a nepřipadá mi, že by musely umět ve 3 letech anglicky jak ty od Džambulky %)

27
Poppy
Reagovat

Já myslím, že džambulka je obyčejná manipulátorka, nevěřím, že přestala pít. Při výměně do toho možná lila víc než normálně, aby překonala stres z cizího prostředí, ale jinak jí nevěřím ani slovo.

28
cathy
Reagovat

@Poppy: Taky mám ten názor. Mě přijde pod vlivem i na tom videu co sem dala Ajda.

29
Ajda
Reagovat

@cathy: Mně taky :D

31
Poppy
Reagovat

@upc ž: Tak to jsou zajímavé informace :-)

32
Lady XL
Reagovat

@upc ž: Tak zírám, jak je už protřelá a kde všude se objevila…. No možná že ji právě proto někdo oslovil.
Jinak sdílím názor, že i na tom videu je pod vlivem… sice mírnějším,,, ale je. Je to moc smutná podívaná. Smutné je to, že si její manžel vůbec nepřipouštěl tu tragédii. Pochybuji, že by skončila ze dne na den, jak uvádí, protože mi nepřišlo, že by si uvědomovala, jak je na tom zle se závislostí. Moje exkolegyně s tím zápasila taky, nosila si v kabelce placatici, v okolí ji znali všichni číšníci. Nevěděli jsem,jak jí pomoct, když sama si nic nepřiznávala a to už do toho spadla podruhé. Až jednou dostala něco jako delirium…, a tehdy slíbila a splnila, že se ihned přihlásí na léčení. Tehdy se podařilo ji vyléčit ve spolupráci se všemi okolo, ale jak je na tom nyní po cca 15 letech, už nevím….

33
Ananas
Reagovat

@upc ž:
A helemese! Však jsem si říkala, že celou dobu hraje na kameru.

34
Andy
Reagovat

Gábina z Výměny manželek v show 4 SVATBY: Šaty za 350,- a místo dortu koláč!

36
Ananas
Reagovat

@upc ž:
A taky už chápu, proč je ten její tak zaslepený! Vždyť on klofnul nejen mladou, ale navíc skoromiss a celebrítu!

37
cathy
Reagovat

@Ajda: Asi byla ve stresu :-D

38
Ajda
Reagovat

Gabi vyčítala rok a půl starému děcku, že nemluví plynule, ale ona to ve svém věku taky nedokázala :D

39
terez
Reagovat

tenhle díl je hlavně odstuda Novy, alkoholismus je nemoc a zneužívat nemocného člověka kvůli sledovanosti je trapné

40
Lady XL
Reagovat

Tak čekám, kde ještě Gábina byla? A co takhle FHŽ? Farma …. ? :-D. Do Vyvolených se nehlásila? :-D ………. Zas jedna celebrita. Ale i na té svatbě už mluvila jako rumová pralinka.

41
VojtaP
Reagovat

@Lady XL: taky nějak nevěřím, že skončila ze dne na den. Člověk, který vypije za 6 dní 5 litrů vína a půlku láhve vodky, s tím jen tak nesekne. Možná Přemek přeháněl, nevím, ale nějakou hladinku si držet musela. Nicméně je možný, že na tom videu už je čistá, ale ten alkohol se na ní podepsal. Taky jsem měl s jedním vyléčeným alkoholikem (nebo spíš abstinentem) tu čest a jde to poznat. Jak na vzhledu, tak na chování a projevu. Taky záleží, jak špatně na tom ten člověk byl.
Mě jen vždy dojímal argument, že si na to vydělává sama. To je asi potom v pořádku, ne? Fakt asi nejblbější výmluva závisláků (jakýchkoliv) vůbec…

42
Poppy
Reagovat

Ajdo, díky za rekap. Já jsem včera vše nepostřehla, někdy jim ani nebylo rozumět a na to, abych si to pustila znovu, jsem nenašla odvahu. Takže teď jsem si dopolnila mezery :-)

43
Alan Wank
Reagovat

@terez: Původně jsem si říkal to co ty, Nova zase klesla o něco hlouběji…

Na druhou stranu – alkoholismus je sice nemoc, ale taková, kterou si člověk přivodí sám. A jelikož je v ČR vůči alkoholu docela dost vysoká tolerance, myslím, že názorná ukázka toho, jak člověk může dopadnout nezaškodí. Navíc, alkoholismus je většinou spojován s muži a o ženách alkoholičkách se přiliš nemluví – takto uvidí i dívky, že se to týká naprosto všech.

45
Ananas
Reagovat

„První díl nové soutěžní reality show 4 svatby bude TV Nova vysílat 20. 6. ve 12:55. Nezapomeňte se dívat!“ – píší na tn.cz. Dobře si to Nova načasovala.

46
Slavěna
Reagovat

Gábina byla opilá, to je bez debat. Ale opět je to jen hra, protože kdyby byl Přemek s normální náhradní matkou, byl by on za špínu. Pro mě byl i takhle. Krádež peněz si odůvodnil tím, že „on má taky nárok, že že si zaslouží….bla bla…“ Gábinou pomlouval, stále ukazoval, kolik toho vypije a pak ji opilou osahával. Líný netáhlo, co se nechá živit ženskou, krade a podvádí. Miluška by ho měla nakopat do koulí. Jak někdo nahoře napsal, Miluška překvapená průběhem výměny ani nebyla, moc dobře ví, co má doma.

47
Ajda
Reagovat

Nemakačenko Přemek z Výměny manželek: Přítelkyni chtěl požádat o ruku, ta ho odmítla!

„Zodpovědně“ si pořídí dvě děti, ale na svatbu je nezodpovědný, prezentuje se jako manažerka, stěhují se do menšího bytu, opět zázrak a během minuty je vyléčený z gamblerství…

48
Prochor
Reagovat

To že Džambulka dodržuje pitný režim je její věc. Ale kdyby řvala na moje děti, tak jí vyhodím z místnosti nebo rovnou z baráku.
http://tn.nova.cz/clanek/zakulisi-vymeny-bali-jsme-se-s-ni-nechat-deti-jak-moc-pila.html

49
denisa
Reagovat

super díleček výměny , Gabča pijanka a Přemeček krade a hraje maty a Mila prý je prodavačka z Tesca . Je to pravda??

50
RoseMary
Reagovat

Může mi někdo vysvětlit, pro všichni nadávají Přemkovi, že nepracuje… Miluše přece chodí do práce a někdo snad je na mateřské s tím malým, nebo ne? V úvodu P. prohlásí, že je nezaměstnaný, Miluše že je manažerka, ale kdo je tedy na MD???

51
Katka
Reagovat

Mohli mít rodičovskou nastavenou na 2 roky. Tak si to berou matky s vyšším příjmem, kdy se jim ten rok, než vezmou dítě do školky vyplatí financovat jesle nebo chůvu. Ale bohužel znám i nízkopříjmové, které vidina blízkých peněz zaslepí a co pak s dítětem ve dvou letech. Nemůžou do práce, co s 2letým děckem a příjem fuč.

52
RoseMary
Reagovat

@Katka:
Ale tomu malému prckovi byl rok a půl, takže to stejně pak nevysvětluje, kdo s ním byl na MD… Nejkratší MD je 2 roky (nebo ne?)…

Přidat komentář