Panáček v reality show

Reality show Velký útěk na Prima Zoom

5. Červen 2015 | napsal(a): | reality show: reality show obecně

[singlepic id=11022 w=615]
Televize Prima zakoupila akční reality show Velký útěk (The Great Escape), kterou v roce 2012 pro americkou stanici TNT vyrobil slavný režisér Ron Howard (např.film Apollo 13 a Rivalové) a producenti Bertram Van Munster a Elise Doganieri (tzn.autoři populární reality show The Amazing Race). Velký útěk odvysílá Prima překvapivě na stanici ZOOM, premiérové díly vždy pozdě v noci ze sobotu na neděli (anebo si počkejte na reprízu v dalších dnech, pomůže vám k tomu náš televizní program). První dva díly uvidíte už zítra.

V každé epizodě Velkého útěku soutěží 3 dvoučlenné týmy, které jsou na počátku uvězněny v celách, ze kterých se musí pokusit uniknout a co nejdříve se dostat na místo, kde je čeká evakuační dopravní prostředek. Ten tým, který se do cíle dostane jako první, získá odmenu 100.000 dolarů. Během útěku z vězení na ně čekají logické hádanky a fyzické překážky, navíc se musí soutěžící skrývat před zraky strážců. Pokud je stráže objeví, jsou zatčeni, odvedeni zpátky do cely a musí celý útěk absolvovat zase od začátku.

Každý díl se odehrává v jiné atraktivní lokalitě, například v autentickém prostředí věznice Alcatraz, na palubě letadlové lodi USS Hornet, v raketovém silu, v psychiatrické léčebně, v pohřebišti vysloužilých letadel v Arizoně nebo v Lousianských bažinách a produkce na nákladech rozhodně nešetřila. Přesto se Velký útěk dočkal jen jediné série, další řadu si už televize TNT neobjednala.

reality show obecně

Diskuze k článku

Počet komentářů: 5
1
Zuza
Reagovat

hmmm, prijde mi to divne…zbesile behani po mistnostech, zdanlive nesmyslne sbirani veci bez dalsiho vysvetleni….po prvnim dilu musim rict, ze se mi to nelibi :-( mnohem vice se mi libilo moje oblibene Who dunnit? :-)

2
Prochor
Reagovat

Je to OT ale co RS „Dovolená v protektorátu“? O té zatím nikdo na Panáčkovi neinformoval:
http://kultura.idnes.cz/dovolena-v-protektoratu-new-york-times-fco-/televize.aspx?c=A150608_144733_televize_vha

3
RAINMAN
Reagovat

Informoval.

5
Prochor
Reagovat

Díky, nezaregistroval jsem včas. Musím to zkouknout.

Přidat komentář