Panáček v reality show

Výměna manželek 2015: Žaneta vs. Ella

22. Duben 2015 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

[singlepic id=10976 w=615]

Všichni, kteří se zde nesmyslně v diskusi hlásíte do pořadu, ale i ostatní zájemci, nyní máte možnost přihlásit se rovnou na vymenamanzelek@nova.cz nebo na adrese:
TV NOVA
Kříženeckého nám. 1078/5
152 00 Praha 5

Čeká nás první mezinárodní Výměna manželek této řady. Jak se vyrovná přehnaně pořádkumilovná Žaneta s volnomyšlenkářským životem v Řecku a svérázným manželem k tomu? Dokáže se naopak pohodová Ella vžít do nalinkovaného života se třemi dětmi na malém městě ve společnosti poněkud neprůbojného manžela?
Sledujte premiérový díl Výměny manželek ve středu 22. 4. od 20.20 na TV Nova.

Rekap tohoto dílu zde z časových důvodů tentokrát nebude.

Související články

Nová Výměna manželek: Žaneta trpící psychickou poruchou se hned hroutila! A to si vzala s sebou unikátní »medicínu«!/Deník Aha.cz

Hysterie ve Výměně manželek: Náhradní manžel zakázal Žanetě »Růžovku«/Blesk.cz

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 14
2
Poppy
Reagovat

@Jirka: …této řady :-)

3
F
Reagovat

Moje máma vaří nejlíp odstartuje už 23.5. http://www.novagroup.cz/images/documents/obchod/Sponzoring_2015/sponzoring_cenik_kveten_2015.pdf a podle propagačních materiálů, které nova poskytuje svým partnerům by měla SuperStar moderovat česko-slovenská dvojice. http://www.novagroup.cz/images/documents/obchod/Televize_2015/superstar_prezentace3.pdf (3. slide)

Reagovat

@Jirka: Máme historii a tam není jen ta jedna cos našel, máme několikátou mezinárodní Výměnu, ale v této řadě je první :D

5
Slavěna
Reagovat

Ahoj Ajdo, tak já se taky chci přihlásit do VM, ale musíš mě poslat do téhle řecké rodiny…:)

6
Ludmila
Reagovat

ha ha to jsem tady dneska říkala dceři vědět že mě pošlou do téhle řecké rodin tak se hlásím, no mě by neposlali, leda že bych u pohovoru kecala jak Palacký jak mám fobii z cestování :)

7
Ludmila
Reagovat

a dcera komentovala českého manžela v Řecku, je toho bych chtěla za dědečka

8
Lady XL
Reagovat

Mě dostala ta „Růžovka“…:-) Dokud nevěděla, že tam je český signál, tak po ní ani nevzdechla. A že to nebylo kvůli Nově, ona to fakt hltá. Škoda, že se víc neřešil počítač a Farma! Že kvůli ní vstává tak brzy. V Řecku to nikdy nepřiznala, jen pořád brečela, jak lítá kolem rodiny (byť ráda). Řecká manželka byla fajn, vstávala brzy, když tedy musela a krásně dokazovala, jak má vše hotovo a stejně moře času. Líbilo se mi, jak rodinu vodila do přírody a vůbec ven „ze schodů“. Schody mne vyděsily!! Netušila jsem, že takhle někdo sedává u domu, krom našich opálených spoluobčanů… :-(.

Reagovat

@Slavěna: Ha, ha! To by se líbilo každému :D Mohla bych Nově dobrovolně ty rodiny v cizině testovat a pak…. ať kvete korupce :D

Rodina v Řecku pohodová, zbytek trochu přehnaný. Žádná péče o rodinu nad rámec, ale silná závislost na počítačové hře.

10
Ananas
Reagovat

@Ludmila:
Super hippík!

11
viko
Reagovat

@Ludmila: Dík.

12
upc z
Reagovat

Moc se mi líbil ten pár z Řecka. Oba dva už ví, co je a není důležitý, neřešej pípoviny. Ta pohoda se přenesla až k nám domů. Fakt sympaťáci.

13
upc z
Reagovat

Jo a ti Češi..
Myčka oken na můj vkus moc plačtivá a chlap takovej bojácnej trouba, přesto mi ani oni nebyli nesympatičtí. Nejvíc mi asi vadilo to, jak tam u malejch špuntů frčí tablet a televize a nějaký pohádky a výlety moc neznaj.

14
Slavěna
Reagovat

@upc z: On byl opravdu hroznej bábovka, takovej mladej kluk a vypasenej jak čuník, ten by měl aspoň chodit na ty dlouhý procházky. A zase tři děti – co jim rodiče dají, co je naučí a co jim ukážou, když jen sedí na schodech před domem a doma tablety, sklízení farmy a Růžovka. No nazdar.

Přidat komentář