Panáček v reality show

Výměna manželek 2015: Veronika vs. Martina (1.4.) + rekap

31. Březen 2015 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

[singlepic id=10957 w=615]

Snese se temperamentní Veronika s panovačným prozatímním manželem Slávkem? Dokáže zhrzená Martina překonat nevěru svého manžela po boku klidného náhradního manžela Roberta? Sledujte Výměnu manželek a dozvíte se víc.

Rodiny z Výměny

V Děčíně žije v bytě 3+1 svářeč Slávek (31), který je neskutečný cholerik. Martina (24) je na mateřské dovolené, nikdy nekřičí a je klidná. Mají dvě děti – Dominiku (3,5) a Simonku (1,5). Manželé řeší krizi, protože Slávek ženu soustavně podváděl. Ona šla do Výměny, aby si oba uvědomili, co chtějí.

V Horní Suché se podíváme do domečku, který prochází rekonstrukcí. Robert (36) je živnostník naprosto klidné dobrácké povahy. Veronika (27) je bývalá servírka na mateřské dovolené s dcerou Barunkou (1,5). Hlavou rodiny je jednoznačně ona ‒ o všem rozhoduje a manžel se její vůli vždy podřídí.

Stručné shrnutí deseti dnů

Dominantní vs. podpantofláci! Tak bych charakterizovala dočasné složení rodin. Obě ženy čekají od Výměny zázraky. V Děčíně je byt vymalovaný jak velikonoční kraslice, nikde nejsou dveře a pořádek zde zrovna nevládne. Na zdi tři příšerné samopaly. V Suché nás čeká staveniště, ale uvnitř domu, i když s různými nedodělky, celkem hezky a moderně zařízená domácnost.
Slávek je „divný“ od prvních záběrů kamery, nic se nezmění ani při vítání nové manželky. Oba si vymění bonboniéry, ale hned se dovíme, že ta jejich jim chutná stejně víc. Dvě zakřiknuté holčičky jen zírají. V suché po přivítání strčí Barborku do postýlky a sami se „seznamují“ na zahradě u piva a jídla.

Křik, hádky i zamilované pohledy

V Děčíně Slávek zavelel a jelo se na koupaliště. Řídila Veronika, Slávek jí celou jízdu buzeroval. Veronika nadšeně nevypadala, vzdychala, jak oni na něco takového nemají čas. Asi aby jí předvedl, jak se správně řídí, strčili děti k babičce a projeli se na motorce. Zatím je klid. Venku je hic, Verča odmítá jít k vodě a Slávek startuje. Uspávat dítě venku v kočárku nedovolí, ohrožuje to dítě, tečka. Slávek jak uražený spratek odchází, není to naposledy. Chvilku si rozebereme vztahy v obou rodinách a jede se dál. Slávek i Veronika jsou dominantní, tady klid zbraní nehrozí.
Pátý den nám Sláveček trucuje, nekomunikuje ani se štábem. Žerou ho výčitky svědomí, bojí se, že se mu Martina nevrátí. Nevěru si užil a teď má bobky z následků. Pokud mu štáb nedovolí ženě zavolat, Výměna končí. Pláče Slávek, pláče Martina, oběma se stýská, oba se milují, ona ho nikdy neopustí, jak dojemné.
Výměna rolí v Děčíně poznat není. Arogantní Slávek startuje na každou maličkost a dál musí být vše podle něho. To vytáčí Veroniku, takže opět jen křik a hádky, naštěstí divák nemusel vidět všechno. Verča toho moc nepožaduje, on si vyjede na motorce, ona si udělá volno, on uvaří a společně budou grilovat na zahradě. Ještě musí splnit Veronika přání Martiny z manuálu, vyjet si na koni. Bojím, bojím, ale nakonec to celkem dala.
To Slávek uvařit nezvládnul. Sporák záhadně přestal fungovat a on ho neumí ovládat. Nebude hledat návod, nebude nic zkoušet, on okamžitě chystá odjezd za Martinou, přiveze ji a ona mu ho nastaví. Řev, hysterie, sice nejde o život, ale vypadá to tak. Ve finále estrády Veronika trucující spotřebič přinutí fungovat, ale náhradního manžela ještě víc vytočí. Podezírám ho, že sporák schválně rozhasil, aby se vyhnul kuchtění, protože místo nadšení znovu vybuchuje a odchází. A vůbec, jídla je doma dost, co by vařil. Zavádí vlastní pravidlo – nebudou si jeden druhého vůbec všímat. Zde se neřeší děti, uklízení, zde už se budeme jen hádat a urážet. Veronika mu skvěle sekunduje, z míry ji nevyvede a ani ona nezůstává pozadu. Probereme praní, neuklízení, a když tentokrát odejde zklidnit emoce Veronika, nemá se kam vrátit. Slávek ji do bytu nepustí, její věci končí na balkoně u souseda a ona se stěhuje do hotelu.
Srdceryvná scéna na závěr. Verča rozjímá na lavičce a přijíždí na svém ocelovém oři borec Slávek, padají si do náruče, slzy a slova dojetí. Závěrečné shrnutí – oba jsou stejní, jinak to v Děčíně nemohlo dopadnout.

A co v Suché? Veroniky poznávací znamení byl velký výstřih, Martina se vyznačovala velmi úsporným oblečením. Ráno má jasno. Barborka je rozmazlený fracek a ona ji převychová. Ignoruje plačící batole, které nechápe, kde je maminka, kdo je ta cizí ženská a k tomu plný barák lidí ze štábu. Jak její výchova dočasné matky vypadá, jsme viděli v Děčíně. Dvě smutné holčičky, na které pro samý řev nikdo nemá čas. Rychle odhadla, že když doma poslouchá, tady si „manžela“ vycvičí. Hned na začátku dojde k přesvědčení, že se do ní Robert zamiloval. Ona ale miluje magora Slávka. Se sousedy se v Suché rodina nestýká, ale paní dokonalá to změní. Večer je party na zahradě, Robert se rozplývá nad blonďatou princeznou a začíná nasazovat na Veroniku. Nečekejte vyjížďku s kočárkem, Robert dítě uklidil, půjčil čtyřkolky a sbírá u Martiny plusové body. I zde se probírají vzájemné vztahy. Martina začíná nudit neustálým omíláním nevěry Slávka.
Změna režimu ani zde moc vidět není. Koně se provětrají na obou stranách. Blondýna si hraje na velkou jezdkyni, ale vůbec jí nevadí, že Robert sedá na koně v plážových cuklích. Venku opravdu teplo, tak honem k vodě a Robert povinně šaškuje na vodních lyžích. Ten asi ztratil zbytek rozumu a věnuje Martině klíč od jejich domu. On to prý bral tak, že když jí bude nejhůř, může k NIM přijet i s dětmi. Ona to bere tak, že ON ji miluje, Verče sbalí kufry a bude čekat, až ona milostivě dorazí. To se ale načeká, ona přece toho svého rapla nikdy, ale nikdy neopustí. Proč mu to rovnou neřekne? Na závěr ještě další mejdan na zahradě se sousedy a můžeme končit. Vlastně ne, ještě Robert otevře deset let schovávané víno, teď cítí tu pravou příležitost.

Společné přeřvávání

Jistě, milují se, objímají, slzí. Slávek opět exceluje u stolu. Řve a řve, to už nikoho nepřekvapí. Martina vytáhne klíč a teď Slávku zírej! On mě miluje, on mi dal klíče! Ty okamžitě žárli, vyznej mi lásku a já tě nikdy neopustím. Ano, tak nějak to dopadlo. Zírala hlavně Veronika. Robert zopakoval i jí, co už řekl doma. Nemiluje ji, je s ní jen kvůli dceři. V Děčíně příjezd maminky holky nechal v klidu, žádné padání kolem krku, sedí, hledí. Ale divadlo na kameru nesmí chybět, Martina holky sama přitáhne a konec. Vítání Veroniky s Barborkou je vřelejší, ale mezi ní a Robertem to drhne.
Podle bulváru se rozvedli, dům prodali a s médii nekomunikují.

Související články

Soutěžící řval na novou ženu: Ty k**vo, táhni do h**zlu! Výměna manželek je drsnější a drsnější /Blesk.cz

Agresivní zúčtování Výměny manželek: Nadávky, křik a zatnuté pěsti! /Blesk.cz

Novy Robert a Veronika z Výměny manželek: Rozvod! Prodali i dům /Blesk.cz

Výměna manželek: Bere antidepresiva a chlastá, útočí žena pruďase na druhou manželku /Blesk.cz

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 61
Reagovat

Minule se uklízelo, teda neuklízelo, dnes se bude řvát.
Zajímalo by mě, proč před skoro dvěma lety tuto řadu neodvysílali celou. V půlce nahradili nové díly reprízami a teď teprve dávají zbytek.

3
VojtaP
Reagovat

dnes to vypadá na šťavnatý díl… :)

4
tazi
Reagovat

Pane boze, do ceho si dusi dal.

5
Ivča
Reagovat

A opět krásná hra ze strany štábu… sorry, vím, že manžel motorkář je magor a je to s ním těžký, ale to, že pak přijel za tou vyměněnou manželkou a docela přesně popsal situaci, se mi zdá lidský… o hodně zákeřnější se mi zdá ten „nenápadnej, uťáplej“ druhej manžel, kterej je schopnej dát klíč od bytu jiné ženské po pěti dnech, co ji zná, aby spolu začli novej život… toho bych hnala svinským krokem.

6
Martina
Reagovat

Oba chlapi jsou borci na „přes hubu“. Jeden totální vypatlanej magor, zralej do kazajky a klece, druhej přzdisráč co po 10 dnech vymění manželku za jinou! HRŮZA!!!

7
Marketa
Reagovat

Tak ta blondýna mi taky nepřišla úplně normální. Nechat zmatené dítě, které je najednou bez mámy, celý den řvát, mi nepříjde uplně OK. A jako zadostiučenění vmést té druhé manželce, že jí muž nemiluje a že vlastně chce jí. Chudák Veronika, ať je jakákoliv, rozhodně z toho nakonec vyšla nejhůř.

8
Ludmila
Reagovat

Tak ten uřvaný byl nesnesitelný, ta permanentně vyprsená nesympatická, jeliman slaboch ale v podstatě mi nakonec vyšla nejhorší bloncka, jak u stolu vracela ten klíč a schválně to podala tak aby tu druhou rodinu dorazila a ten její uřvaný blb na ní žárlil

9
LadyXL
Reagovat

Neviděla jsem celé,ale 2.půlka stačila… Nakonec mi nejvíc vadil ten „slušňák“. Blb,stačí mu,že mu nějaká ženská pochlebuje a už rozdává klíče… A najednou ví,kde dělá jeho žena chybu. Pokud se nerozešli tehdy,tak po odvysílání by měla zdrhat pryč.

10
Marketa
Reagovat

Ano, ještě jí mohla dorazit tím, že by řekla – všichni jsme si to se sousedama užili a všichni jsme byli moc šťastní, že tam nejsi….

11
Ivča
Reagovat

To Markéta (7): no taky se mi to zdálo krutý, ale ona Veronice prostě jen otevřela oči (a jedno krutý useknutí je lepší než pomalý naznačování a usekávání)… krutý to určitě bylo, ale bohužel tím, kdo tuhle situaci zavinil, byl Veroničin vypečenej manžílek, aspoň holka vidí, co je zač…

12
Ludmila
Reagovat

a nejlíp mi nakonec vyšla ta vyprsená nesympaťanda

13
Lenka Novak
Reagovat

Nerozumím tomu, v co Martina doufá. Tento člověk bude stále horší. Cholerik s psychopatickými sklony, u stolu mezi rozhovory partnerů, reagoval na Veroniku tak, že by ji nejradši jednu vrazil. Pokud se nedokáže ovládat 10 dní před kamerou, jak se ten člověk chová beze svědků. Martino vážně věříš tomu, že jsou nevěry zažehnány? Útoky se budou časem opět stupňovat, Sláva (raději bych napsala ten idiot) je typický narcis, egoista a cholerik. Martino prober se, on se NIKDY nezmění. Z dětí budeš mít uzlíčky nervů, kteří si v brzké dospělosti zabalí věci a utečou. Z tebe se časem stane apatická a životem zničená ženská… Nerozumím ženským, kteří kryjou domácí násilí. Fakt to nechápu :(

14
Lenka Novak
Reagovat

@Ludmila: souhlasím

15
Marketa
Reagovat

To Ivča – to ano, jen jsem s ní cítíla a bylo mi jí hodně líto. Sama uznala, že má problém, že se chce změnit. Ani nebyla tak drsná, jak se snažili všichni ukazovat. Z toho magora měla strach a i přestože jí vyhodil tašku z okna, tak se s ním ještě objala a poslouchala jeho kecy. Prostě citově vyprahlá, zmatená ženská, která ještě na závěr zjistí, že má zlatýho manžela a i sousedy :D

16
Kristýna
Reagovat

To byl dobrej magor ten z toho Děčína-já bych se ho bála a ta jeho povedená žena co nechá řvát celý den malou a ještě dá najevo druhé manželce,že jí její muž nemiluje a ukáže klíč je taky dost divná-fakt povedená rodinka.Já být tou hnědovláskou tak svého manžela za jeho chování pěkně potrestám-je to ubožák.Nejlíp mi tam vyšla ta hnědovláska a to chudák dopadla nejhůř.

17
Ivča
Reagovat

@Marketa: Jo, ten druhý večer, kdy ta blondýna pozvala sousedy na grilování a všichni tvrdili, jak je to super, manžel dokonce, že je rád, že je Veronika pryč…. sorry, ale sousedi tam nikdy nebyli a najednou budou na kameru horovat pro člověka, kterýho znaj půl hodiny.. manžel to stejný, no pokrytci největší

18
LadyXL
Reagovat

Souhlasím s Ludmilou. Bloncka gesto s klíčem udělala i kvůli Slávkovi . Prostě – heč,mohla jsem mít chlapa i s barákem… Že ublížila jiné ženě? No a co? To jí bylo jedno.

19
VojtaP
Reagovat

Mě přišli svým způsobem narušení všichni. Magor s motorkou naprostý kretén, IQ houpacího koně. Místo toho, aby se jako idiot chovat přestal to bude jen o sobě hlásat a chovat se tak dál. Martinu a tu milenku asi utáhl na tu motorku nebo nevím.
Martina mi taky přišla, že neumí do 5 napočítat. S dítětem to myslela dobře, ale nemusela být tak rázná a nechat to dítě první dny tak stresovat. Trochu mi přišlo, že měla nosánek nahoře a přitom má doma to samé. Ať už je to mezi Veronikou a jejím manželem jakkoliv, u 8 očí měla držet klapačku o tom, co si řekli s mužem od Veroniky v soukromí, ať si to vyřeší sami. Manžel Veroniky je takový typ, který se sebou nechá zametat a tak se nedivím, že mu najednou imponovalo, když přišel někdo, kdo ho pořád nehonil. Nabídnout v podstatě cizí ženě po pár dnech klič od domu je ale vrchol,
Veronika je kapitola sama pro sebe, na konci mě jí už bylo i líto. Nejvíc mě štvalo, že z toho pár z Děčína vyšel vítězně, hlavně ten psychopat. V této výměně by mě i zajímalo, jak si páry vedou teď.

20
Laikka
Reagovat

Souhlas s Ludmilou, ta blondýna, to bylo dílo. Co s tím klíčem jako? Nevím teda, co bylo za kamerama, ale mně ten manžel ani nepřišel, že by se jí snažil dostat… K tý svojí se zachoval blbě, ale ta druhá byla děsná. Přesně, jak na konci ten klíč vytáhla aby se ukázala… To i ten její cholerik byl snad příjemnější.. A děti jak se vůbec neradovaly, že je zpátky… Ani se nedivím.

21
Ludmila
Reagovat

Slaboch mi tak hrozný nepřišel, prostě byl vyhořelý,myslím, že si to jeho chování Martina blbě vysvětlila. Fakt mi pořád nejhůř vychází Martina nesnáším chlapy co brečí, pak dělají buuu oba do telefonu, chce jen svého Slávečka (uřvanýho idiota co jí pořád zanáší a nezvládne ani blbou troubu) a dalo by se pokračovat

22
Marketa
Reagovat

To s tou troubou me pobavilo, to hned docvaklo i me, ze to chce nastavit hodiny.A když to Veronika nastavila, ještě jí téměř vynadal, že to rozbila :D.a jak hrál na PC hru a jakmile slyšel kameru, přepnul to na fotky :D pokud se mi to teda nezdálo. Ten se dokáže akorát chlubit, jakej je magor, že mu rupe v hlavě, jako by to bylo v pořádku a člověk si měl z toho sednout na zadek :D

23
Ludmila
Reagovat

jo a po něčem takovým Martina brečí, no ti se asi měli potkat

24
Monika
Reagovat

Slavek byl prisernej, nic horsiho nemuze snad ani byt, presne ta nejhorsi mozna kombinace chlapa, jen totalni blbka muze brecet po takovem volovi, chudak ty male deti…
Co se tyce Martina, tak toho bych se docela zastala. Prislo mi, ze to bylo ucelove sestrihane, s manzelkou jiste meli problemy, ale dost veci mi prislo prekroucenych. Ja si za cely porad nevsimla, ze by po Martine nejak vyjizdel ci se do ni dokonce zamiloval, hihihi. takovej dojem se snazila vzbudit ona sama pred kamerou..ja se bojim, aby si to spatne nevylozil, aby se nezamiloval a bla bla bla, nicmene z jeho strany zadnej signal nebyl. I s temi klici to mohlo bejt tak, ze si mu stezovala, pac ji Slavek podvadi, krici na ni, ma z nej strach, nema kam jit, tak ji je dal s tim, ze muze kdykoliv prijet k nim se uklidnit. Sice dost netypicke reseni, ale v jinem smyslu, nez to dotycna prezentovala. No a to jak mu ty klice vracela mezi osmi ocima a chtela aby na ni ten cholerik zarlil, to bylo na presdrzku, desna mrcha.

25
Lenka
Reagovat

Ach, jo :-(
Když jsou dospělí trhlí a jdou do takovéhle RS, jejich věc.
Blbý je, že to kvůli nim odnášejí děti – větší posměchem často spolužáků, menší třeba tím, že jim domů vtrhne cizí ženská a „Barunko, uřvi se, mně je to jedno…“ :-(
To dítě je malé, najednou bez matky, na kterou je zvyklé a fakt to „nej, co potřebuje“, je šok.
Ale holt hloupá Martina usoudila, že dítě, co zná pár hodin, bude vychovávat.
Pár facek by zasloužila, blbka.
Njn, normální máma by takhle malé dítě cizímu nesvěřila, ale ti trhlí, co se RS účastní, to holt neřeší.
Jen těch dětí je mi líto :-(

26
Dana
Reagovat

Podle mě byla Martina od štábu navedená, aby mluvila tak, že se do ní Rob zamiloval. Ona se mu asi líbila, ale nevěřím, že by to byl takový blb, že by během deseti dnů vyměnil svou ženu za jinou. Na druhé straně cholerik Slávek, tak toho bych se bála taky. Martina ho miluje, tak ať si ho nechá, ale jejich holčičky (hlavně ta starší) mně připadaly dost zaražené. Bylo mi jich líto, ty by potřebovaly mazlit a mazlit a klidně trochu rozmazlit. Martina byla na tu malou v druhé rodině moc tvrdá a opravdu neměla právo cokoliv v její výchově měnit. Že malá měla dudlíka, no bože to je toho, ale byla spokojená a milovaná a to je to, co se bojím, že dětem Martiny dost chybí.

27
Ludmila
Reagovat

Přesně, malé dítě co nechápe kde je máma a ona ho ještě takhle drtí, byla necitlivá a na facku, ona byla necitliá vlastně celý díl, k malému dítěti, v komentářích k Robertovi, v předání klíče s komentářem u 8 očí

28
Alan Wank
Reagovat

@Dana: Přesně tak, u těch dětí mě to taky hned praštilo – to, jak se jala Barunku hned převychovávat, krom dudlíka hlášky typu „do náruče tě nevezmu“. Chudák dítě. A to, že její výchovné schopnosti nebudou kdovíjaké opravdu svědčí nejlépe reakce jejich dětí po jejím návratu. A když k tomu připočtu tu podpásovku s klíčem a tím, jak on ženu nemiluje… Prostě hrůza.
Z tohoto pohledu už byl snad i ten Slávek lepší – sice neskutečnej primitiv, kterej je velmi limitovanej svou mozkovou kapacitou, ale u něj nemyslím, že by chtěl být (narozdíl od své ženy) zákeřnej, on je prostě „jenom“ tak omezenej…
Co se Roberta týče, tak tam je opravdu otázka, jak to bylo – opravdu to mohl myslet jako nabídku ženě, která má doma peklo a chce jí pomoci. Na druhou stranu ty hlášky, jak mu manželka vůbec nechybí, otevření 10 let starého vína na její počest… Možná opravdu v přítomnosti mladšího a hezčího modelu chytl druhou mízu… Ale to těžko říct.
A Veronika mi sice nebyla nijak zvlášť sympatická, nicméně mi jí bylo fakt líto, tohle si skutečně nezasloužila…

29
Alan Wank
Reagovat

@Ivča: Mno, mám obavu, že ona to fakt nedělala proto, aby jí pomohla rychle otevřít oči, ale ze svých vlastních zištných důvodů.

Veronika si sice pravdu určitě zasloužila, ale takovýmto způsobem fakt ne, to prostě byla podpásovka jak prase.

30
JanaH
Reagovat

Letmý nákuk na fb rádobydrsoně z Děčína prozradil : motorkář je po natáčení se svou prezentací v pořadu celkem spokojen, pochvaluje si honorář (pořídili si s blond převychovávatelkou nové autí), rád v písemném projevu používá cool výrazivo jak např. „tagže“ nebo „gdyž“ a jeho oblíbeným zvoláním je „awe Já“!!!).

…šiš… :-DDD

31
Ela
Reagovat

Neprosákla někde informace, jestli je Roman pořád s Veronikou? Jinak ten druhý pár se prezentoval opravdu strašně – on vylízaný, agresivní debil a ona zákeřná mrcha a ještě jak si dojemně fňukali do telefonu… To, jak Martina mezi osmi očima pořád vandrovala do Romana, aby řekl, že už svoji ženu nemiluje, bylo nechutné.

32
Ajda
Reagovat

@Ela: Pod článkem je link na bulvár, rozvedli se Veronika a Robert, ti druzí jsou dál spolu. Kromě Roberta se všichni odmítají dál k čemukoli vyjadřovat.

33
Lady XL
Reagovat

Díky za rekap. Jelikož jsem to neviděla celé, jen začátek a konec, tak jsem si teď vše se zájmem přečetla. Fakt mi taky vychází ze všeho nejlíp Veronika, ač mi byla spíš nesympatická. A tak nějak mi přijde, že tahle rodinka – Verča s Robertem – na vše dojeli, tj. i na štáb a jejich zásahy … Podle mne Martina měla od začátku v úmyslu nějak oblbnout „nového“ manžela, aby trumfla toho prdloně, co má doma a ukázala mu, že ona může s kým bude chtít… Prostě si tam jela užít to, co nemá doma. Ani doma nebyla tak aktivní jak tady. Doma musela poslouchat toho svého šaška, tak tady poslouchal nový protějšek a ona koketovala. A on se nechal zblbnout, utáhnout na vařené nudli…. A ten vyskákanej šašek doma? Ten to občas spíš přehrával a štáb tahal za fusekli, až mu povolovali telefonní hovory s manželkou!! Přitom stačilo už v 1.polovině týdne pohrozit ukončením smlouvy a tudíž odebráním honoráře a on by zkrotl, tak jako přilezl na konci k lavičce a nesundal si ani přilbu – blb…

34
Slavěna
Reagovat

Slávek jasný primitiv už od pohledu (účes, řetězy na krku), vůbec nepochopil pointu výměny a ta jeho krasavice také ne. Myslím tím, že po první půlku výměny se mají řídit manuálem a po změně respektovat náhradní manželku. Veronika musela počítat s tím, že do jejího domu může přijít nějaká kravka, která se o její malou holčičku nebude hezky starat. To je riziko RS. Nakonec mi jí bylo taky líto.

35
veva
Reagovat

Na FB jsem našla tohle, nevím, zda je to pravda: Petra Nováková On Robert žádný super chlap taky není.Tady u nás měl přítelkyni.Byla moc hezká a hodná.Měli/mají spolu kluka. Postavili si tu barák..a ještě nebyl úplně hotový,když mu ruplo v kouly a utekl od rodiny s nějakou servírkou.Jestli je to tahle Veronika nevím. To se mi líbí · 11 hod
Petra Nováková Ale nejspíše ne.Neodpovídá tomu stáří dítěte.S tamtou měl čekat dvojčata.
To se mi líbí · 11 hod Šárka Havlíčková Čipera

36
veva
Reagovat

Jinak z celé výměny mi bylo nakonec nějak úzko, myslím, že se to vyhrotilo až za hranu. Veronika po celou dobu nic špatného neudělala, a krom toho, že je řečná, tak asi jediná z nich byla upřímná a umí si stát za svým. Být s takovým magorem, jako je Slávek, tak to ještě docela ustála. I si uvědomila své chyby a chtěla se změnit. Věřila, že jí manžel miluje. Takže to co zažila na konci byla dost tvrdá rána. Smutné na tom je, že jít do výměny asi vymyslela ona, kvůli těm 50 tisícům, co chtěla na barák. Proč jí super muž Robert někdy neřekl třeba hele stará chci jít vodě, myslím, že se s ní dalo mluvit. O tom, co provedla úžasňačka Martina u výměny názorů ani nemluvit, neochota pochovat roční dítě zvláštní, Slávek škoda slov. Celkově to myslím té moravské rodině za to nestálo, prý jsou rozvedení. Skoro doufám, že si Veronika přečte ty komentáře, hodně lidí se jí nakonec zastává i přes vyznění pořadu. A milý Robert se asi taky diví, co v televizi viděl…

37
Ela
Reagovat

@Ajda:
Ajdo, díky. Docela by mě zajímala statistika, kolik párů se po Výměně manželek rozešlo. Troufám si říci, že v případě Veroniky a Roberta tomu notně napomohla Martina.

38
upc ž
Reagovat

„helen62: všichni tady řeší Slávka,protože se asi moc nepřetvařoval,nevím, neznám ho, ale protože znám Roberta – klidného dobráka od Veroniky, tak to mě tedy nadzvedlo ze židle, je to lhář, na rozdíl od Slávka se celou dobu přetvařoval,Martina kdyby kývla, tak by ji měl v posteli hned, nemá žádné zábrany, jak asi muselo být jeho dalším třem dětem, které se možná dívaly na to, jak se jejich táta vytahuje s Barunkou a na ně si nevzpomene? Jak se na to asi dívali ti, které jako OSVČ obral o peníze? Nejsou to žádné výmysly ani pomluvy, ale holá fakta, patřím k nim i když mě nedluží zdaleka tolik, jako druhým, které znám. A proč si po svatbě vzal jméno manželky? Aby ho věřitelé nenašli? Nevím, v každém případě je mi jasné, že nemůžeme nikoho soudit jen podle toho, jak se projeví před kamerou, někteří jsou tak dobří herci, že dokážou obelhat celý národ. A tu je Verunku mu přeji, potřeboval by pořádně přes hubu, i když oni už spolu asi nejsou, pokud měla Verunka v sobě trochu hrdosti. Nevím, v Suché už nebydlí,odstěhoval se dělat podvody jinde.“

Já teda nejsem žádná luménka, ale obdivuji ty, kteří se prokoušou FB diskuzí. To se hned tak nevidí.

39
Lady XL
Reagovat

@upc ž:
teda jestli je to pravda, tak je to síla… Neviděla jsem představování a tak jsem nevěděla,že byl už ženatý a má jméno své ženy Veroniky…. A jestli to tedy tak je, tak už chápu, že „najednou“ Verču vlastně nemiluje atd. Prostě jak ho žena omrzí, tak mizí asi jinam… Uvidíme, co se ještě dozvíme… Chtělo by to názor Veroniky

40
Ajda
Reagovat

Celé to bylo divně sestříhané, páry zmanipulované, divák se musí bavit, jako vždy vítězí sledovanost. Robert s Veronikou měly podle všeho problémů víc než přiznávali, tohle vše jen urychlilo jejich rozvod. Jak píše upc ž o Robertovi, úplně mi to k němu pasuje, nesedl mi od začátku. Děčínští primitivové si pořvou, popláčou, padnou si do náruče, občas asi Martina jednu schytá a jedou spokojeně dál.

@Lady XL: Jek tam četla Veronika v manuálu, že Slávek je Brouk Pytlík, tak prohodila, že její muž byl Pytlík před svatbou a tak že je vlastně zvyklá.

41
lily
Reagovat

Bylo to docela smutné. Jediná relativně normální mi tam připadala Veronika, ze které ti tři primitivové udělali tu jedinou špatnou. Její manžel byl ubohý bačkora, co ji v jednom kuse pomlouval, ale jí do očí nic neřekl. Martina hvězda největší, všechno umí nejlíp, Slávek no comment. Děčínské holčičky jsou pod neustálou palbou sprostých slov (jako jdi do prdele, krávo), za celou dobu nebylo od nich slyšet snad ani slovo, že maminku nijak nevítaly, Barunka pro změnu plakala, protože jak je v rekapu napsáno, maminka zmizela a ta cizí slepice na ni nebude brát žádný ohled.

42
RoseMary
Reagovat

@upc ž:
Veronika po výměně manželek od Roberta odešla; vrátila se zpátky do Jižních Čech odkud pochází… Za nějaký čas se ovšem Robert k ní přistěhoval, proto už není v Suché.

43
Ajda
Reagovat

@lily: Já bych to s Veronikou tak růžově neviděla. Tak jak se choval Slávek doma, tak nějak podobně doma vystupuje i Veronika. Jednoduše zavelí a musí být vše podle nich. Stejné povahy, proto ty konflikty, ani jeden neumí ustoupit.

44
lily
Reagovat

n@Ajda: napsala jsem relativně normální. Nijak si ji neidealizuju. Ovšem v konkurenci svého ubohého manžílka, superhvězdy Moniky a primitivního a cholerického Slávka mi vyšla Veronika jako vítěz, přestože mi nijak zvlášť sympatická nebyla. U toho zbytku bych se těžko rozhodovala, kdo z nich byl nejodpornější.

45
Ananas
Reagovat

Jak to tu tak čtu, asi to vážně nechci vidět:-(

46
Vezy
Reagovat

Pekne me stvala ta blondyna, jak necitelne se chovala k te holcicce od druheho paru.
Jako matka mela mit pochopeni, ze pro tak male dite je tezke byt bez naminky. Nebo ze by mela svoje holky tak vycepovane manzelem, tim psychopatem? Snad druhy manzel (myslim manzela brunetky) videl, jak jeho modla bloncka se v jeho nepritomnosti chovala k jeho dceri. Byl to hnus, frajerka hnusna.

47
cathy
Reagovat

Teda tyhle ta poslední 2 výměny jsou jedna horší než druhá. Uřvané, černobíle nastříhané, hlavně estráda za každou cenu. Baví mě fakt už jen ty rekapy ale i Ajda má asi co dělat aby měla co napsat a mělo to nějakou úroveň, na které je zvyklá psát.

49
Slavěna
Reagovat

Slávkovi by možná stačilo vymalovat byt bíle a třeba by nebyl tak agresivní. Mně by z těch barevných pokojů taky hráblo…:)

50
Ajda
Reagovat

Z ofika: V SOBOTU SI NENECHTE UJÍT VOLEJTE NOVU od 11h na Nově, přineseme vám detaily z natáčení nejnověšího dílu Výměny manželek se Slávkem, Martinou, Veronikou a Robertem. Tady je malá ochutnávka: http://vymena.nova.cz/clanek/novinky/rodiny-po-vymene-manzelek-zustala-martina-s-nevernym-slavkem-a-co-veronika-s-robertem.html

51
mk.sk
Reagovat

manipulacia funguje, jak je vidno. myslim, ze vela robi stab, ze ich cpe, kam chce,, ved sledovanost… Martinka heerecka, Veronika az na ty prsa uprimna baba, aj to decko ju ma rado, Robert? šašek, Slavko psychopat,, strih je ucelovy

52
upc m
Reagovat

mk.sk: Mně se ty její silikony líbily :)

53
Karel
Reagovat

Každej to vidí naprosto odlišně. Mně z toho vyšel nejlíp Robert, nevidím vůbec nic špatnýho na tom, že dal klíče jiné ženě, chápu jeho zoufalost. Slávek byl magor, ale prostě mladej kluk. Nejhorší byla Veronika, stále hledala konflikt, její řeči a argumenty by neobstály ani v mateřské škole. Prostě je to člověk zralý na psychiatrickou léčbu. No a od martiny ten výstup na závěr byla ubohost. ten klíč by se jí určitě hodil.

54
Tomáš
Reagovat

Kdyby ještě někdy přece jen náhodou byla nějaká další řada VyVolených, tak Slávka bych tam bral všema deseti! Takový exemplář se jen tak nevidí. Vlastně bych tam bral všechny čtyři hlavní postavy tohoto dílu, u každého z nich by se rozhodně bylo na co dívat. Jenom by se tam spolu asi už po pár hodinách, maximálně dnech zabili. :) Pokud jde o Roberta, na jednu stranu ho i chápu. Je vidět, že v životě asi neměl moc štěstí na ženy a nakonec ho osud možná i trochu ze zoufalosti dal dohromady s Veronikou. A Martina je přece jen vzhledově přitažlivější než Veronika, co si budem my muži povídat. Takže se v Robertovi prostě zbláznily hormony, připadal si najednou jako mladej kluk a chtěl prostě najednou dohnat něco, co se mu v úplným mládí zažít nepovedlo. Chtěl prostě pro sebe krásnou přitažlivou kočku. Jenomže prostě typy ženských jako je Martina jsou sice hezký, ale zase v podstatě hodně jednoduchý a proto je týpci jako je Robert nezajímají a naopak jim imponují takový macho drsňáčtí gauneři jako je Slávek. Tyhle krásky jak jednou za čas nedostanou od svého partnera na hubu a nemusí řešit jeho nevěry, tak se začnou hrozně nudit. Potřebují vedle sebe pořádného alfa samce. Tady se krásně ukazuje jak to všechno pán bůh nedokonale vymyslel a jak obrovsky těžký někdy je, aby se vzájemně potkali dva lidi, co se budou po všech stránkách přitahovat. Jeden má něco co chybí tomu druhému a ten to zase hledá u třetího. A šťastný pak není nikdo. V tomhle díle se všechny ty lidské osudy dokonale propletly.

55
Tomáš
Reagovat

Pokud někdo viděl například film Vrať se do hrobu, tak Milan Šteindler tam v podstatě úplně přesně ztvárnil postavu Roberta. To byla jeho úplná definice. Ten týpek není šťastný, prostě ho životní okolnosti zavály trochu jinam než chtěl a s trochu jinou ženou než chtěl. Pak stačí málo a takový člověk hned sáhne po úniku někam jinam. Přitom jinak ten člověk může být úplně naprosto v pohodě, jen není šťastný ve vztahu ve kterém je. Takže ho dokážu i pochopit. Samozřejmě se ale zachoval zbaběle a k Veronice ne zrovna hezky. Měl to řešit jinak a nelézt s tím do televize. Co sem četl, tak už se asi po natáčení rozvedli tak snad oba konečně najdou to, co hledají. A Slávek s Martinou ať spolu zůstanou. Ti k sobě patří z důvodů co už sem napsal předtím.

56
lily
Reagovat

@Tomáš: opravdu ti Martina připadá jako krásná kočka…?

57
Lady XL
Reagovat

Tak jsem se dozvěděla něco málo o Veronice. Dělá opět servírku a na natáčení nevzpomíná ráda. Bylo tam hodně manipulace ze štábu…, co mají a nemají dělat, říkat… No však my tady na Panáčkovi víme své, že?! Jinak je v pohodě bez toho magora…

58
cathy
Reagovat

@Lady XL: Díky za info :-)

59
Lady XL
Reagovat

@cathy: není zač. Úplnou náhodou jsem se sešla s človíčkem, který ji zná a mluvil s ní o tom pořadu. Vím i kde pracuje. Pohybuje se teď na Vysočině a od natáčení uběhly cca 2 roky.

60
Ajda
Reagovat

@Lady XL: Ale fuj! Jaká manipulace?! :D

61
cathy
Reagovat

Určitě nějaká pomluva :-D

Přidat komentář