Panáček v reality show

Sladký život: Nová reality šou s Rytmusom, Verešovou či Mirgovou!

17. Leden 2015 | napsal(a): | reality show: reality show obecně

[singlepic id=10857 w=420]
Televízia JOJ tento týždeň odštartovala nový reality formát Sladký život. Celebrity šou sa uviedla úspešne porazila Zámenu manželiek aj Svokru na Markíze. V jednotlivých epizódach môžu diváci sledovať napríklad akú novú kérku si vybral Rytmus, ako sa nakrúca Panelák so Zuzkou Fialovou, ako si užívajú život na Kube Jopo s Glendou alebo ako sa vyrábajú Rytmusove tričká a mikiny s nápisom JBMNT. Niektoré známe osobnosti sa objavia len na pár dní, iné zostanú aj niekoľko týždňov. V novej šou by sa mali objaviť aj Andrea Verešová, Dominika Mirgová, Laci Strike a mnohí ďalší.

Všetky epizódy nájdete v archíve na joj.sk

V anotácii televízia hovorí. „Pohľad kamerou do súkromných životov známych ľudí – domov, bytov, prostredia, ktoré je pre nich typické. Autentické zábery odhaľujú ich ozajstný život a každodenné starosti a radosti.“ Formát vychádza z maďarskej verzie Édes Élet.

Reláciu by mala JOJka vysielať od pondelka do štvrtku o 21:30. Televízia však má v pláne do vysielania vrátiť ešte niekoľko formátov, takže od februára sa vysielací čas môže zmeniť.

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

reality show obecně

Diskuze k článku

Počet komentářů: 1
1
dolores
Reagovat

zatial som videla len prve 4 diely v archive, ale planujem si pozriet aj dalsie.
je zaujimave pozorovat nasie „hviezdy“ v ich kazdodennom zivote. aj ked samozrejme pritomnost kamier im urcite brani spravat sa tak, ako by sa spravali bez nich :D napriek tomu je mozne spoznat tych ludi viac, ich pracu, ci nahliadnut trochu aj do ich myslenia

Jopo – exmoderator, sice velka star nie je, ale bavi ma pozerat sa na jeho zivot, je to skvely otec, uzasne vychovava svojho synceka, taky normalny clovek. zivot na Cube s exotickou manzelkou – hudobnickou ale prinasa svoje starosti. tazko sa mu v tejto sice krasnej,ale komunistickej krajine rekonstruuje byt, kde je nedostatok materialu, kde pracovna moralka robotnikov je mizerna, ale ved aspon sme si pripomenuli, ako to u nas bolo a ako by to vyzeralo, keby nie 17.november… :))

Tomi KID Kovacs – profesionalny boxer, je asi exhibicionista, lebo sa ukazuje vo vsetkych moznych sou u nas. :) ale media maju takych radi. je to vesely covek, pohodak. predstavuje nam svoj zivot sportovca, ale hlavne trenera.. zatial som nic mimoriadne nepostrehla, snad len to, ze musi byt dost tvrdy na udrziavanie hmotnosti zverencov a teda na ich stravovanie, a ano predvadza tam aj svoju sexy manzelku, tiez sportovkynu, ktora sa pripravuje na sutaz bikiny fitness

Zuzka Fialova – posobi sice ako by vlastnila obludne sebavedomie, ale tu vidime, ze to tak nie je, naopak, ona ma imho prave nizke sebavedomie a to sa snazi svojim strasne easy a crazy spravanim zakamuflovat. tvari sa ze je nad vecou, ale vzapati sa sama prezradi, ze nie je … zaujimave bolo vidiet nielen priestory a studia JOJky, ale aj zakulisie divadla, ako sa pripravuju na rolu a obliekaju na prestavenie…na tu nervozitu predtym.
na placi pri natacani Panelaku ukazala, ze tocit serial nie je ziadna selanka, a zaroven predstavila aj svoj skvely herecky talent

Rytmus – achjaj, chlapec nam vo svojom pocite vlastneho velikasstva pokrocil :D monitoring jeho zivota pozostava z jeho osobnych vyznani a obdivu k sebe samemu. co dokazal, aky je pracovity, ako vsetkym ukazal a ukaze, ci ako ho nezaujimaju kritici.. uznavam, ze uspech v Polsku moze byt dobry dovod na taketo masirovanie vlastneho ega, ale mne to pride, ze sklzava uz kdesi do vytvarania kultu osobnosti. demosntrativny obdiv k svojmu cennemu gycovemu prstenu, ci tucnym retiazkam na mna posobi hrozne srandovne :))))) no je to raper :D treba ale pochvalit, ze nefaci, nehuli, nepije, nesnupe koks, nepicha si herak a nie je suknickar, ale verny svojej partnerke… co je u takych ako on vzacnost.
rozdavanie bagiet bezdomovcom pred kamerami povazujem za teatro, ale aspon sa bezdaci najedli ..

Přidat komentář