Panáček v reality show

American Idol 2015: Přineslo „Velké jablko“ velké talenty? (rekap + video)

15. Leden 2015 | napsal(a): | reality show: American Idol

[singlepic id=10851 w=615]

AKTUALIZOVÁNO: Doplněn rekap 3. a 4. dílu! Enjoy

Castingy American Idol pro ročník 2015 pokračují. Tento týden se podíváme, co nám ještě do Kansas City přivezl z různých koutů Spojených států speciální autobus a navštívíme další velké město, které se může také pyšnit bohatým hudebním zázemím, Idol se totiž vrací do New York City! Jedno z největších měst vůbec je domovem mnoha hudebních ikon z minulosti i současnosti. Nachází se budoucí vítěz zrovna zde? To bude muset odhalit porota, tentokrát v trochu pozměněném složení. Keith se musel z účasti v porotě při newyorských castinzích omluvit, kvůli smrti tchána, otce Nicole Kidman. Na pomoc tak porotě na poslední chvíli přispěchal finalista 8. řady a aktuální hlavní zpěvák skupiny Queen – Adam Lambert! Vůbec poprvé se tak v porotě American Idol objeví její bývalý soutěžící. Jaké talenty přinesly castingy tento týden? Čtěte a diskutujte…

Pokračování – Kansas City: harmonika, kytary a banjo ovládly casting!

Než se soutěž v příštím díle přesune do slibovaného New Yorku, zbývá ještě pár cestujících z mobilního castingu, který navštívil 11 amerických měst a ty nejlepší soutěžící přivezl před porotu do Kansas City.

Ron Wilson, 24

výběr: Marvin Gaye – Let’s Get It On

Ronovi jistě nechybí velké sebevědomí. „Big Sexy“, jak si říká, přišel do místnosti s hitem od JLo na rtech. Jeho záměrem asi bylo použít všechny zbraně, aby si JLo získal. Když už se zdálo, že Ron nemůže být více laciný až slizký, začal zpívat Let’s Get It On. Pánové v porotě vycítili, že jsou tam trochu jako páté kolo u vozu a místnost opustili. Možná dobře udělali, Ronův zpěv nebyl nic, z čeho bych byl odvázaný a Ron samotný mi svým vystupováním taky k srdci nepřirostl. Přesto dostal 3x ano! Stejně rychle a snadno, jako postoupil, nejspíš příště vypadne.

Joey Cook, 23

výběr: Tallest Man On Earth – King Of Spain

Není žádným tajemstvím, že doprovod na neobvyklý hudební nástroj může při castingu velmi pomoct udělat první dojem. Minule jsme měli hru na cajón, podle Joey ale přišel čas pořádně proslavit harmoniku. Joey ji možná ani nepotřebovala. Nejenže je dostatečně zapamatovatelná díky azurově modrým vlasům, ale při jejím castingu mě její hra na harmoniku spíše rušila od jejího zajímavého quirky hlasu. Líbí se mi její osobitý styl. Velké ano pro Joey, ale velké ne pro harmoniku, ta své místo v Idolu asi nenajde, Joey má na druhou stranu velkou šanci. Otázkou zůstává, jak si povede v Hollywoodu, případně jak na ni bude reagovat publikum.

Alexis Gomez, 22

výběr: Little Big Town – Little White Church 

Do Alexis bych neřekl, že má mexické kořeny. Alexis by se chtěla věnovat country, přitom její styl spíš připomíná hippies. Musím souhlasit s Harrym, bylo to dobré, ale ne úplně úžasné. Přesto nějaký hvězdný potenciál bych v Alexis viděl, jen potřebuje hlasově zamakat a vybrat si výraznější písně. Jako u většiny, zde rozhodne Hollywood.

Anton Bushner, 19

výběr: Keith Urban – Tonight I Wanna Cry

Anton od pohledu žije žánrem country. Jeho velkým idolem není nikdo jiný než Keith Urban a tak tu máme další výběr z repertoáru porotce. Anton má do country skvělou barvu hlasu, do kterého umí vnést emoce, i když občas vázne v technice. Pokud bychom byli v jiné soutěži, ve Výběru na slepo by možná měl úspěch. Jsme ale v American Idol, hledáme novou hvězdu světových pódií, ale tu v Antonovi nějak nevidím. Jeho vystoupení bylo jako sledovat čerstvý nátěr schnout. Anton postoupil, ale na delší životnost to není.

Stephanie Gummelt, 18

Než začala Stephanie zpívat, podezíral jsem ji, že si ujíždí na héliu, její hlásek se nadšením pohyboval na příliš vysokých frekvencích. Naštěstí stejným problémem netrpěl její hlas při zpěvu. Bohužel i přes to, že Stephanie nezpívala nejhůř, její původní píseň taky není špatná a některé její hlášky byly roztomilé, také v ní zatím neshledávám velkou hvězdnost. Zatím na mě působí jako taková obyčejná venkovská holka, která má jistý talent na zpěv a skládání, ale musí zapracovat na technice a tu hvězdu v sobě teprve objevit.

Ellen Petersen, 22

výběr: Petsy Montana – I Want To Be a Cowboy Sweetheart

Dnes už jsme měli pár kytar, harmoniku a nyní přišla řada na banjo. American Idol letos vzali zástupci country útokem hned od začátku. Ellen svoje banjo ovládá skvěle. Její hlas má příjemnou barvu a dokonce zapojila i jódlování. S porotou musím souhlasit, také mám pocit, že v Ellen dřímá něco, co nám ještě neukázala. Uvidíme jestli se to projeví už v Hollywoodu.

Kholton Pascal, 21

Jako poslední na casting přišel potulný zpěvák Kholton. Ten v 16 letech odešel z domu a od té doby bydlí ve stanu různě po Americe. Kholton se jeví deprimovaně. Na casting si vybral svou původní píseň. Wow, Kholton má skvělou barvu hlasu, takový hluboký chraplák jsem v podobných soutěžích ještě neslyšel. Je tu ale opět jedno velké ale. Kholton po osobnostní stránce není materiál pro Idol, jeho životní styl se na něm podepsal, působí odevzdaně a těžko říct, jestli by takovou hektickou soutěž vůbec zvládl. Jeho prezentace také není zrovna oku přívětivá. Idol možná nebudou pro něj ty pravé dveře do showbusinessu.

Top 3:

1. Joey Cook
2. Ellen Petersen
3. Alexis Gomez/Kholton Pascal

Hodnocení 3. castingového dílu

Ajajaj, středeční díl byl ještě víc rozpačitý než ten minulý středeční. Viděli jsme příliš mnoho country zpěváků, kteří pro nás nejsou tolik záživní, jako pro Američany. Všudypřítomné kytary a country songy  se rychle okoukají a pár výjimek to nezachrání. Z dnešního dílu vidím v soutěži uplatnění pro Joey, která je výrazná a má šanci více zaujmout v dalších kolech. Věřím, že se s přesunem do New Yorku dočkáme širší palety hlasů a osobností.

New York, New York! American Idol je zpět!

Soutěž se přesouvá na severovýchod do domova Broadwaye a Sochy svobody do New Yorku. Kromě jiných světoznámých umělců je New York, konkrétně část Bronx, domovem naší porotkyně Jennifer Lopez. V úvodní sekvenci vidíme Jenny, jak navštívila svou ulici (block), kde vyrůstala. Majitel jejího domu ale bohužel nevěděl, že nějaká Jennifer Lopez existuje a jaké se mu dostalo cti, vtipné :) Casting v New Yorku je také speciální tím, že se do poroty poprvé v historii připojí bývalý účastník soutěže, za Keitha Urbana bude zaskakovat Adam Lambert. Jdeme na to!

Sal Valentinetti, 19

výběr: Frank Sinatra – Fly Me To The Moon

Sal od pohledu nevypadá na týpka, s kterým by mohla být sranda. Svůj casting pokládá za nejdůležitější pracovní pohovor v životě. JLo hned poznala, že do Idolu přišel jazzman, jestli ho prozradil akcent nebo oblek jsme se už nedozvěděli. Harryho vtípky se mu vrátili jak bumerang, když chtěl Sala otestovat na znalosti žánru a prohrál sto babek. Čas na zpěv, zde musím s Harrym souhlasit, Sal je talentovaný, ale chybí mu něco, co by jej prodalo v současnosti. Nějaký podobný element, jako má třeba Michael Bublé. Pochybuji, že by v soutěži ustál první žánrovou výzvu. Vidím ho spíše na cruise ship. JLo nabídla možnost druhého songu, aby se Harry třeba nechal zvyklat, načež Sal vtipně odpověděl: „Co třeba country?“. Jen to proboha ne! Toho už jsme si užili v minulých dílech dost. :) Sal dostal alespoň ano od JLo a Adama, od Harryho „ne“ a sto dolarů. Vtipný casting…

J. None, 24

výběr: Bobby Brown – My Prerogetive

J. None si na casting přivedl malého pomocníka, plyšového medvěda, kterého má od dětství, kdy měl problémy s astmatem. Evidentně ho nemálo rozhodilo, když porota začala vtipkovat s jeho medvědem, jeho projev byl takový roztřesený. J. None je sympaťák a nějaký potenciál v budoucnu zazářit tu taky je. Když více upustí od křeče, mohl by být dobrým zástupcem mužského RnB v soutěži. Příště ale prosím už bez medvěda.

JAX, 18

výběr: The Beatles – I Wanna Hold Your Hand

Pokračujeme hned další uchazečkou, tou je JAX, mladá hudebnice z New Jersey, jejíž zpěv byl podle ní léčbou pro otce, hasiče, který se zranil při útocích 11. září. JAX při svém castingu usedne za piáno. Zazpívala zpomalenou píseň od Beatles. Musím uznat, že jsem byl úplně unešen. Nádherný hlas, který pohladí po duši, jemná, ale přitom silná emoce.  WOW!!! Musím se přiznat, že z jejího podání mi i slza ukápla, úplně mě odnesla někam úplně jinam, až jsem zapomněl, že sleduji nějakou hudební soutěž. Škoda, že to nebylo delší. JAX je další příklad toho, jak se v jedné osobě kombinuje velký talent a hvězdnost, vidím v ní něco výjimečného. Už se těším, až nám ukáže víc, podle mě dojde hodně daleko.

Najah Lewis, 20

výběr: Maroon 5 – Payphone

Najah si zpěvem v metru vydělává až 500 dolarů za vystoupení, to už je slušný přivýdělek. Najah si přichystala také zpomalenou verzi, ale tentokrát šlo o současnou skladbu od Maroon 5. Její verze mě tolik nenadchla, jak porotu, taková typická buskerská nikam nesměřující, ale musím uznat, že je na hlasu a stylu Najah něco zajímavého. Dnešní castingový díl se vyvíjí skvěle!

Shi Scott, 19

výběr: Amy Winehouse – Velerie

Shi je na první pohled velmi výrazná a také vystresovaná z toho, že svůj casting pokazí. Vystoupení Shi bylo rozpačité, na jednu stranu skvělý winehousovský hlas, ale prezentace to celé shodila. Harry má recht, měla si vybrat raději něco jiného než Amy, kterou hlasově připomíná. Nevím, ale připadalo mi, že ten její projev „jsem hrozně nervózní“ byl tak z poloviny herecký výkon. Shi by se na to měla do příště vykašlat a vystoupit jako hvězda, na lítost se tady nehraje.

Eric Lopez, 19

výběr: Queen – Show Must Go On

Eric chce porotu ohromit svým podáním Queen, přestože si je vědom, že současný hlavní zpěvák kapely sedí v porotě. Tohle bylo něco strašného. Nevím, zda by se Ericův zpěv dal vůbec zpěvem nazvat,  spíš křičel. Nepochopitelný postup, doufám v brzký odchod.

Blonde ambition

Následující sestřih se věnuje třem nadějným blondýnkám. Maddie se soutěže zúčastnila už loni, ale šance ji unikla, kdy byla kritizována za nedostatek originality. Maddie se podle všeho chce ubírat směrem country a může jí být na obtíž, že zní trochu podobně jako nejúspěšnější účastnice soutěže – Carrie Underwood. Nicméně na jejím zpěvu nebylo co vytknout a postup si tak zasloužila. Courtney byla spíš jako zpívající panenka Barbie. Její projev doplněný o křečovitý úsměv byl příliš umělý, i když nějaký hlas má, nevím kolik by získala hlasů za sympatie. U Jackie musím také souhlasit s Harrym, líbil se mi její hlas, i když není příliš rozpoznatelný, umí s ním dobře pracovat. Problém ale je nedostatek osobitosti v projevu a spojení s textem. Která z blondýnek to dotáhne dál, ukáže Hollywood.

Qaasim Middleton, 18

výběr: Stevie Wonder – Sir Duke

Další na řadě je tanečník, rapper a zpěvák Qaasim z Brooklynu. Qassim stále studuje zpěv na vysoké. Na druhou stranu bych se úplně obešel bez informace o tom, že Qaasim ještě neztratil svůj prstýnek čistoty. Musel být z upřímnosti maminky přímo nadšený. Qassim je zábavný, do svého vystoupení zapojil zábavné taneční prvky a beatbox, jde vidět, že muzikální. Co se týče zpěvu, tak si nejsem jistý, jestli má na větší zářez v konkurenci Hollywood weeku. Výrazný je ale dostatečně.

Adam Lambert, 32

výběr: Queen – Bohemian Rhapsody

Zajímavý sestřih, Adam přetváří svůj casting z 8. řady. Paráda.

Adam Ezegelian, 20

výběr: Steppenwolf – Born To Be Wild / Jason Mraz – I’m Yours

Karikaturista Adam má pocit, že má hodně společného s Adamem Lambertem. Porotě přinesl samozřejmě jejich karikatury. Adam je sám taková zábavná postavička a chvíli jsem pochyboval, zda jde o joke act nebo to bere vážně. Rozjel klasický rock, nebylo to špatné, ale také to hraničilo s parodií, také je otázka, zda Idol po „úspěchu“ Caleba hledá další podobný typ. Porota si vyžádala druhý pokus a to už bylo o něčem jiném. Adam ukázal, že je flexibilnější než ukázal v první písni, bylo to mnohem více vkusné a lépe zazpívané.

Travis Finley, 22

výběr: Rihanna feat. Mikky Ekko – Stay

Travis se kromě zpěvu věnuje hudební produkci, měl jít na vysokou, ale školné bylo nad jeho možnosti. Vybral si nejlepší baladu od Rihanny a ukázal, že má hlas jako zvon. Byla by to bývala perfektní verze, kdyby Travis ubral zbytečných kudrlinkách, které si píseň tolik nevyžaduje, podobné exhibice se dají předvést na jiných skladbách, kde se hodí. Také Travis bude mít šanci se v Hollywoodu předvést.

Yanni G. (23) a Nick Fradiani (28)

výběr:
Anna Kendrick – Cup Song (When I’m Gone)
Peter Gabriel – In Your Eyes

Mladý pár se rozhodl, že je ani porota nerozdělí a tak se o zlatý tiket budou ucházet společně. První jde Yanni G. ta si vybrala hitovku z filmu Ladíme! (Pitch Perfect), u které se bude doprovázet na kelímek. Yanni má příjemnou barvu hlasu, ale zkrátka to zabila výběrem, ten funguje jak na plátně, tak v rádiu, ale do soutěže se bez nějaké vlastní invence nehodí. Dětská hra s kelímky není zrovna to, co by porotu mělo oslnit. Škoda, že nedostala šanci s druhým výběrem. Na řadě je Nick, ten je jasný WGWG, má styl, charisma a solidní hlas. Bude to mít ale v konkurenci ostatních zpěváků s kytarou těžké. Nick si nakonec postup vyzpíval, ale Yanni G. asi pro televizní potřeby nepostoupila, porota jí už jen za její hlas mohla dát šanci, v minulých dílech pustila i horší.

Hollywood Anderson, 22

výběr: původní píseň My Best Friend

Poslední dnešní soutěžící má Hollywood přímo ve svém jméně. Podobné vystoupení bych jen tak nečekal. Perfektní hlas a song, pohybující se někde na hranici popu a RnB. Perfektní provedení plné emocí. Takhle to má vypadat. Myslím, že Hollywood může být i hodně flexibilní, co se týče žánrových výzev, jsem zvědavý, jak si Hollywood povede v Hollywoodu…

TOP 5

1. JAX
2. Hollywood Anderson
3. Travis Finley
4. Nick Fradiani
5. Najah Lewis

Hodnocení 4. castingového dílu

New York zase jednou potvrdil svou sílu. Tohle byl bez debat zatím nejlepší díl, plný talentů a výrazných osobností. American Idol je zpět! Zaujalo mě hned několik soutěžících, kteří mi dali konečně pádný důvod tuto řadu sledovat. Ano, mluvím hlavně o JAX, která mi doslova vzala vítr z plachet svým projevem. K porotě, Adam se potvrdil jako skvělá náhrada za chybějícího Keitha, zkušenosti ze soutěže mu daly odlišný náhled a jeho poznámky byly trefné. Divím se, že tvůrce nenapadlo angažovat bývalého soutěžícího dřív. Vůbec bych se nebránil, kdyby se do panelu přidal na plný úvazek.

VojtaP

Milovník hudby a dobrého jídla, lehký závislák na seriálech a na reality show. Z reality show mě hodně baví například X Factor, Got Talent, Survivor a další...

American Idol

Diskuze k článku

Počet komentářů: 18
1
Jai Kudo
Reagovat

Tak za mě z tohoto výběru nebyl na postup nikdo :) A ještě harmonika a banjo a co ještě tam ti lidi natahají? Slabota—

2
88
Reagovat

Nevíte náhodou někdo prosím, kde stáhnout american idol s14e03? Nemůžu to nikde najít, i když už by to mělo být venku. Nejlépe torrent. Děkuji.

3
Frantiszek
Reagovat

Anton Bushner …bože to je tak falešný. Chudáci uši. au au.

Kholton Pascal- Neskutečný. Když odešel do věčných Joe Cocker, tak bych takovýhle hlas na scéně uvítal. Moc se mi to líbilo, ale ten kluk je tak nereprezentativní. Škoda, ale oni by ho maskéři nějak mohli dát do kupy. Byla by toho fakt škoda. Za mě akusticky vítěz.

Ellen Petersen no2.
Jinak slabé.

4
jab
Reagovat

Mě nejvíc zaujali:
Ellen
Anton – nádherný hlas, ale chce to zlepšit techniku a pryč s tou kýčovitou dlaní na hrudi
Alexis

Kholton má hodně zajíamvý hlas, ale zazpívané mi to přišlo nic moc…uvidím, co dál.
Ještě bych s přimhouření obou očí mohl uvažovat o Stephanii, ale tam je taky třeba dost zlepšit techniku.

5
Nofux
Reagovat

Dneska to bylo snad jenom saný country, ne? Ten styl mi nijak nevadí, ale možná toho je už až moc :D
Nejvíc se mi líbila Joey a hlavně ten výběr písničky! :) Jako každej rok jsem nevydržel a podíval se kdo postoupil do semifinále a myslim si, že i přes to, že se to tak teď nejeví, to bude nakonec celkem dobrý :)

6
VojtaP
Reagovat

@Nofux: taky jsem se dival na seznam top 24, ale pamatuju si jen tak pět lidí, dva už proběhli a jednu doufám uvidim zitra.
Jinak mi country taky nevadi, ale letos je toho nějak moc a hned od začátku, tak je to takové pomalejší.

7
Jai Kudo
Reagovat

Trochu OT, ale docela legrační, jak už od podzimu u videí GG na YT někteří posluchači z USA radí GG, aby se přihlásila do American Idol nebo Voice…..někteří to psali i Kenovi Templinovi na web, aby ji tam přihlásil… :-D Zrovna před chvílí tam zase něco podobnýho přistálo.
I když v USA letos jak vidím vládne country. :-D

8
DJ Vlado
Reagovat

@Jai Kudo: Člověče, víš, že mě napadlo to samé? :-D Ale není to špatný nápad, GG by jako jedna z mála od nás rozhodně měla na to výrazně bodovat i v zahraničních soutěžích :-)

9
Frantiszek
Reagovat

@Jai Kudo: @DJ Vlado:
Obávám se, že to není uplně to, co by Gabča chtěla. Ona prohlašovala, že chce dělat muziku po svém a ne aby ji někdo diktoval, co a jak zpívat. Teď měla turné s TransSiberia Orchestra a takový způsob dělání muziky ji prej baví. Ale pokud by bodovala a měla volnější ruku v tom, co chce dělat, tak to bych jí samozřejmě také přál.

10
Jai Kudo
Reagovat

@Frantiszek: @DJ Vlado: Myslím, že v současné formě by GG určitě uspěla i tam, ale Ken Tamplin tam odpovídal v tom smyslu, že po absolvování podobné soutěže u nás je GG na podobný soutěže těžce alegrická :-D
Ale reálně, TSO je už hodně jiná liga, než nějaká pěvecká šou. I když je třeba zajímavý, že Nathan James nepostoupil ve Voice ani přes casting a v TSo je teď jeden z nejuznávanějších zpěváků…..

11
Frantiszek
Reagovat

@DJ Vlado: Ještě bych az sebe přidal Helenu Zeťovou, ale asi jsem jedinej v republice. IMO jeden z nejlepších současných hlasů naší zemičky, ale kde je jí konec.

12
Jai Kudo
Reagovat

Jestli mě někdo z toho všeho aspoň trochu zaujal, tak Najah Lewis a trochu Holywood Anderson…… ostatní klidně oželím vč. JAX ;)

13
Frantiszek
Reagovat

4.casting
Tak kdyby to nebyla soutěž Idol, tak je za mě vítěz Sal Valentinetti, protože tohle já rád :).
Ale jinak je to 1-Nick Fradiani
2- Hollywood Anderson
3- J. None/Najah Lewis
Jinak JAX? Miluji tyhle typy( myslím s tímto hlasem a SVÝMI vlastními skladbami), ale na druhou stranu, do těchto soutěží prostě za mě ne. Kolik ještě kopií Gabriele Aplin. Naprosto stejný hlas! https://www.youtube.com/watch?v=3IEMnWhT_7c

14
Monika
Reagovat

Tak jsem si pustila tu obdivovanou Jax a premyslim co je na ni vyjimecneho:-)))) Ja bych mela problem ji poslat i do dalsiho kola a dost bych vahala. Hlas imho zcela obycejny, ale hlavne slaboucky, tak tenoucky hlasek mistama ani nebyl slyset.

15
DJ Vlado
Reagovat

Konečně mám trochu času vyjádřit se k oběma posledním dílům :-)

Středeční díl byl za mě velmi slabý, trochu mě zaujali jen Ellen a Kholton, ale ani z jednoho nejsem na větvi. Rozpačité dojmy mám z Joey, která má velmi zajímavý quirky hlas, ale ta harmonika ji posouvá do kategorie joke actů, připomíná mi Věru Nerušilovou, interpretku písní Kočka ze Záběhlic nebo Šáhla jsem mu na zoubek z Hříšných lidí města pražského :-)

Čtvrteční díl byl oproti tomu jiná káva, sdílím Vojtovo nadšení z JAX, krásný a originální hlas, neskutečně muzikální holka, pro mě pocitově jasná finalistka :-) i když mám zároveň trochu obavu, aby nedopadla jako loňská Kenzie, kterou jsem rovněž považoval za jasnou finalistku :-/
Z holek se mi dál líbily Naja a Maddie (i když té dost u mě pomohla vizuální stránka). Zajímavý hlas má i Shi, ale obávám se, že to bude „žena jednoho tónu“ podobně jako Adrianne Craft z ČSS1, myslím však (i když nechci spoilovat), že v jednom z příštích dílů nás čeká jedna ještě lepší zástupkyně amyovských hlasů :-) Z kluků se mi nejvíc líbil Nick, který mi místy připomíná Bendeho (hlasově a trochu i mimikou úst), velmi zajímavý hlas má i Hollywood, i když na mě je v jeho zpěvu trochu moc naříkání :-) Rozporuplně na mě působili Adam a Qaasim, oba mi přijdou muzikální, ale jejich zpěv je pro mě místy poněkud překombinovaný, že jsem z nich volaký zmetený :-) Dále souhlasím s Vojtou, že nechápu postup Erica Lopeze, to byla přímo parodie a posmrtný atentát na Freddieho :-/

Moje Top 5:
1.JAX
2.Nick
3.Hollywood
4.Naja
5.Maddie

16
Jai Kudo
Reagovat

@DJ Vlado: Vlado, to nám nemůžeš říct, že se tvoje múza přesadila taky do Států :-D Vida, jak ti imperialisti lákají kde koho…..:-)
http://www.super.cz/323009-panove-mate-smulu-nejhezci-ceska-kocicka-si-nasla-v-americe-pritele-a-planuje-se-tam-usadit.html

17
DJ Vlado
Reagovat

@Jai Kudo: Tak u ní to ještě není definitivní, bulvár tradičně přehání :-) Ale jestli to takhle půjde dál, tak mi z mé velké Top 3 srdcovek zůstane v Česku už jen Lucka B., u níž tím pádem můžu být rád za její neúspěch v soutěžích :-)

18
bezík
Reagovat

@DJ Vlado: No vidíš, něco zlé je pro něco dobré ;-)

Přidat komentář