Panáček v reality show

Hlava Rodiny -díl Filip aneb úlitba bohu propagace

2. Říjen 2014 | napsal(a): | reality show: reality show obecně

[singlepic id=10092 w=615]Předposlední díl sociální docu-reality české televize Hlava rodiny bude asi trochu jiný než díly předešlé. Hrdinou je tentokrát totiž vlastně již mladý muž (19), který si již pár let sám vydělává a na chodu domácnosti se aktivně podílí. Navíc je zvyklý být v zorném poli kamery i fotoaparátu. Podíváme se do rodiny Šárky Rezkové a Hlavou rodiny bude její syn Filip, známý jako BeatSolčy. ČT 1 čtvrtek 20.55


Filip Solčány je prostřední syn zpěvačky Šárky Rezkové, vdovy po Jiřím Brabcovi. (ƚ 2003) a těm, kdo čtou český bulvár asi tudíž není úplně neznámý. Neznámý není ani těm, kteří podrobněji sledují českou hudební scénu. Filip je totiž beatboxer a údajně velmi nadějným. Znát jej můžete i z reklamy na fajn hambáče.

Na ofiku se o něm můžeme dočíst, že je studentem Mezinárodní konzervatoře Praha (momentálně, studijní minulost má trošku pestřejší), že je veselý, ctižádostivý, baví jej hudba, tanec a chtěl by se v životě živit beatboxem a driftováním. A právě prostředky na správné auto na drifty by v rámci svého měsíčního vládnutí rodinným rozpočtem rád získal.

Štáb mu proto dohodil setkání s profesionálem v tomto oboru – Janem Balážem, vicemistrem ČR 2011 a mistrem SR 2009.

Filip žije s rodinou v domku v jednom ze satelitů kousek za hranicí Prahy. Má dva bratry, staršího Ottu, začínajícího zpěváka, a desetiletého Dominika, domácnost s nimi sdílí i maminčin dlouholetý přítel Mirek a nechybí ani drobné domácí zvířectvo, včetně dvou koz. Peníze prý Filip dostává od maminky a hudební produkcí si vydělává jen občas a nárazově, ale podle jiných informací, jsou příjmy starších synů pro paní Šárku jedním z prostředků k umořování obřích dluhů, které po smrti J. Brabce rodinu tíží/ly.

Jak se Filip v roli Hlavy rodiny vládnoucí rodinným rozpočtem osvědčí uvidíme večer. Už předem se dá očekávat, že bude působit trochu jinak, než jeho předchůdci, byť co se týká projevů teenegerského věku uvidíme podobné. Jenže u Filipa je otázka, kolik z toho je puberta a kolik záměrné propagační „šoumenství“.

Bude tenhle díl opravdu jen úlitbou reklamě a propagaci zúčastěných? Zapadl do série?

Ještě dodám, že dramaturgyně cyklu Šárka Volemanová, o Šárce Rezkové točila již 13. Komnatu (2011)
a asi shodou náhod se v nedávných dnech rodině věnoval opět nejen bulvár, ale i Primácký Top star (1.10.)

Něco víc o Filipovi?
10/2013 ShowBiz – BeatSolčy na sebe napráskal úplně vše! SchoolTime.cz videorozhovor
03/2012 Beatlife.cz – Rozhovor: BeatSolčy
facebook.com/BeatSolcyOfficial

Zdroj obrázků: česká televize

okkvp

Před lety jsem propadla prvním VéVéčkám a potkala také panáčka. Dobrá Reality show není zábava pro tupce a tenhle web je toho důkazem. Mám ráda humor, chytré lidi, nesnáším faleš a otravné trolly. Ráda jsem tu psala, ale 640 000 slov myslím stačí. Goodbye Panáček!

reality show obecně

Diskuze k článku

Počet komentářů: 4
1
Bacon
Reagovat

Hrůza, ať se postaral jak se postaral, bylo mi při sledování trapně za něj, znáte ten pocit, ne? :)

2
okkvp
Reagovat

@Bacon: já to pořád ještě neviděla, ale viděla jsem s ním ten bonus + ten videorozhovor, tož ti asi rozumím :-)))

3
okkvp
Reagovat

tak jsem viděla. Filip v pořadu o sto procent lépe snesitelný projev než v Sama doma a jinde. To bylo příjemné plus, i když na tento typ šaškování mám obecně dost slabý nerv, ale už jsem asi cvičená (oni jsou tihle jakožebychtěliherci posledních let zřejmě jeden jak druhej)
Na tom, že to byla především výhodná reklama pro rodinku „v nouzi a stíhanou krutými strastmi“ jak ji bulvár vytrvale vykresluje, nicméně trvám, význam pro cyklus moc nevidím. Věrohodněji by podle mě působil díl s někým sice už finančně zkušeným, ale neprofláknutým. Tohle bylo tak pro Primu

4
Sindibád
Reagovat

Jen závidíte, Filip byl super.

Přidat komentář