Panáček v reality show

X Factor Australia 2014 odstartoval 1. castingovým dílem! (rekap + video)

14. Červenec 2014 | napsal(a): | reality show: X Factor Australia

[singlepic id=9660 w=615]

Je to tady, včera odstartoval nový ročník australského X Factoru a Panáčkovi tahle událost samozřejmě nesměla uniknout. Oblíbená televizní show svou 6. sezónu zahájila opravdu na úrovni, což může být předzvěstí dalšího kvalitního ročníku. 1. castingový díl nabídl talentované nadějné soutěžící a někteří by to klidně mohli dotáhnout i do Live shows. K těm je ale cesta ještě daleká a trnitá. Porota ve složení Ronan Keating, Natalie Bassinghtwaighte, Dannii Minogue a Redfoo musí v následujících několika dílech vybrat postupující z castingů. Kdo stane na úplném vrcholu a zařadí se po bok úspěšných vítězek Samanthy Jade a Dami Im se dozvíme až v říjnu. Pojďme se společně podívat, kdo na to má a na 1. castingu zazářil?…

Postoupili

Marlisa Punzalan, 14 (The Beatles – Yesterday)

Podobně jako minulý rok je úplně prvním soutěžícím benjamínek. Teprve 14 letou Marlisu můžeme znát z jedné z upoutávek, která slibovala na tak mladou slečnu nečekaně dobrý výkon. Marlisa je velmi plachá, což sama přiznává, také v zákulisí působí velmi nervózně, její sen je však silnější a tak se odvážila přihlásit a před porotou zazpívat legendární Yesterday. Upoutávka nelhala, Marlisa píseň pojala po svém a podařilo se jí vytvořit silný moment, není divu, že na konci byla celá aréna na nohou. Jedinou výtku bych měl k jejímu hlasu, některé momenty mi způsobily husí kůži a někdy mi vadil až příliš dětský charakter hlasu. Když připočtu plachost a nervozitu, nevidím zase takovou hvězdnou kvalitu, ale spíše obrovský příslib do budoucna. Marlisa má kam růst a bude zajímavé sledovat, jak se jí to bude dařit. Jenže soutěž není zase tak dlouhá a v tak krátkém horizontu se to nemusí podařit. Uvidíme dále, Marlisa získala s přehledem 4x ano. Podaří se jí to, co se podařilo mladému Jai Wheatfordovi, který loni celou show také zahajoval?

Dean, 22 (Kim Carnes – Bette Davis Eyes)

Dean si v životě prošel mnohým. Jeho rodiče jej v mladém věku opustili, jednu dobu se dokonce musel živit zbytky, aby vůbec přežil další den. Naštěstí mu byl dopřán talent a tak začal vystupovat, kde se dalo, což se stalo jeho obživou. Dean je už od pohledu takový tajemný, sálá z něj charisma a na to, co má za sebou má i zdravé sebevědomí. Rozhodně to není člověk, kterého by jeden přešel bez povšimnutí. Na porotu rozpálil starší pecku Bette Davis Eyes. Dá se říct, že předvedl profesionální výkon, není co řešit, Dean má všech pět P i ten X factor, jak se zdá. Má zajímavý hlas, je muzikální a taky mám pocit, že to ještě nebylo zdaleka jeho maximum. Jsem zvědavý, co předvede příště, pokud bych si měl tipnout, tak Deana vidím minimálně v domech porotců, ne-li v live shows.

Beatz (Gwen Stefani – Hollaback Girl)

Skupiny jsou vždy problematická kategorie, zpravidla je třeba kvalitu hledat mezi vypadlými sólisty. Krátké sestřihy ne příliš dobrých skupin to potvrzují. To se mělo změnit s příchodem Beatz. Dvě sestry a jejich kamarádka se znají od dětství, v průběhu této doby zjistili, že jim to spolu i dobře zpívá. Společně fungují jako jedna, harmonie i choreo mají opravdu vychytané. Vystoupení bylo zábavné, mělo to energii a nesporné plus je, že se na holky také dobře dívá. Je možné, že to holky v rámci své kategorie dotáhnou také vysoko, podařilo se jim předvést jeden z nejlepších castingů girlbandu za poslední dobu.

Reigan Derry, 25 (Adele – Someone Like You)

Reigan už chuť showbusinessu v minulosti okusila, dokonce už v show v minulosti vystupovala jako hvězdný host. Její duo ale dlouhého trvání nemělo, děvčata vydaly pár singlů, ale velkého úspěchu se nedočkaly. Reigan tvrdí, že přes všechen ten sexuální podtext se nikdy necítila, že dělá to, co chce a tak by ráda, kdyby lidi viděli, kdo skutečně je, jako umělec. Na to, že má za sebou kariéru, byť krátkou, působí hodně pokorně. Svou druhou šanci chtěla zúročit akustickým provedením megahitu od Adele. Její podání se mi líbilo, nechyběly tomu patřičné emoce a Reigan prodala svou krásnou barvu hlasu, od ní mi ani nevadilo, že je skladba hodně provařená. Možná se Reigan podaří stejně jako Samanthě Jade svou kariéru díky soutěži restartovat.

Jesse Tainaki (Kings Of Leon – Sex On Fire)

Od prvního záběru je jasné, že Jesse bude bodovat u jednoho konkrétního segementu publika, i kdyby jeho výkon byl sotva průměrný. Mladý dělník z Tasmanie si je toho taky plně vědom a zdá se, že jediný Ronan jeho strategii prokoukl. Dá se říct, že jeho provedení Kings Of Leon bylo dietní, ono je těžké zpívat něco po Calebu Followillovi, je třeba v krku mít trochu jiné vybavení. Jessova barva hlasu není nejhorší, určitě by se s ní dalo pracovat, potenciál nějaký má, jen bych možná zkusil jiný žánr a provedení. Dál se nedostal jen přes Ronana, který mu věští odchod po prvním dnu v Bootcampu. Uvidíme, možná jen Jesse potřebuje mentora.
http://youtu.be/KQVWFuHbl5whh

Tee, 24 (Queen – Somebody To Love)

Tee je už divákům loňské řady dobře známý. Probojoval se až do k Ronanovi domů, kde ovšem dostal stopku. Zde byl postup jasný. Teeho si moc z loňské řady pamatuju, loni mě ovšem moc neohromil. Ten nějaký rušivý element se pro mě po roce nevytratil. Tee je velmi nadaný, má obrovský hlas, Queeny si dal s přehledem. Jen nevím jestli má tu potřebnou „star quality“. Porota byla nadšená a opět se skákalo po stole.

Shanell Dargan

21 letá Shanell žije od malička jen se svou babičkou, nyní pomáhá dětem v pěstounské péči, ale její největší vášní je zpěv. Shanell je sympatická mladá dáma, vybrala si neotřelou skladbu. I když nemá nejlepší a největší hlas, tak vystoupení mělo zvláště ke konci pěkné momenty. Rád bych ale Shannell slyšel i v jiné písni. Pokud by toto bylo její maximum, tak si nejsem jist dalšími postupy. Možná to bylo nervozitou, ale zdálo se, že její hlas není úplně trénovaný.

Ryan Imlach

Ryanův život v posledním roce připomíná spíše nepovednou telenovelu. Ve zkratce – jeho snoubenka, se kterou byl téměř 10 let ho opustila několik měsíců před svatbou, kde měl zpívat. Ryan před porotou zazpíval původní skladbu, velký romantický song, na které má hlas jako dělaný. Na mě to možná bylo až moc přeslazené, ale jako ta sladká, pozitivní, tečka na závěr to vůbec nebylo špatné. Jestli se v soutěži uchytí ukáže až Bootcamp, kde soutěžící budou muset projít povinnými jízdami, kde už žádné výmluvy a příběhy nepomůžou.

Osobní top 3

1. Dean
2. Reigan Derry
3. Beatz/Marlisa

Shrnutí

Nová řada začala velmi slibně. Jediné, co bych možná vytkl je občasné protahování medailonků, možná by nám pak mohli ukázat více postupujících, ale to už je jen kosmetická vada na kráse. Celkově si myslím, že i přes dojemné příběhy některých soutěžících je pořad dělaný vkusně. Porota se sešla v dobré formě, tahle sestava zkrátka funguje jako švýcarské hodinky. Tento týden nás čekají ještě dokonce dva díly. Na rekap toho dnešního se můžete těšit ještě dnes večer.

VojtaP

Milovník hudby a dobrého jídla, lehký závislák na seriálech a na reality show. Z reality show mě hodně baví například X Factor, Got Talent, Survivor a další...

X Factor Australia

Diskuze k článku

Počet komentářů: 42
1
Monika
Reagovat

Beatz imho naprosto prumerna skupina, ktera neni nicim osobita a na rozdil od Vojty se mi na ty repy na podiu spatne kouka. Je to smutne, ze tak mladoucke slecny maji nohy jako sloupy a zadek jako valach a jeste si vezmou sorty, aby ty nedostatky zduraznily, nechapu. Nejsou sexy, nemaji charisma a pod vymakanou choroskou si tez predstavuji neco jineho a predevsim zajimavejsiho:-)))

2
Lucas
Reagovat

Mně se nejvíc líbili Dean, Beatz (jedna z nejlepších skupin v X Factoru) a Reigan.
Ronan je zase protivnej :D u toho Jesseho to bylo trochu přehnaný, myslim, že v něm něco je, tak uvidíme.
S Teem mám taky takovej problém, zpívá hezky, ale nic víc mi to nedalo. To samý jsem měl se Shanell.
Ryan tu písničku zazpíval krásně a dobře ji prožíval, jen škoda, že nebyla delší.
Jinak první díl se povedl, skvělí soutěžící zatím! :)

3
jab
Reagovat

No hned od úvodu to vypadá zajímavě, takže za mne tedy:
Marlisa – Pěkný, na 14 let vyzrálý hlas, navíc podpořený schopností si vyhrát se songem. Ale zrovna k téhle písni mi to nesedělo, tady je zkrátka nejlepší Paulův upřímný a přímočarý projev bez různých kudrlinek a odboček a obávám se, že podobný problém jako Marlisa by mělo na jejím místě 99 % jejích rovněž pěvecky talentovaných vrstevníků. Nicméně potenciál značný a uvidíme, jestli jí tyto nedostatky pomůže překonat případný mentoring ať už formou vhodného výběru songu nebo změny přístupu k takovýmto písním.
Dean – Tohle vystoupení mě bavilo, užil jsem si to a rovněž souhlasím, že Dean má jakési zvláštní charisma. Navíc se mi skvěle trefil do vkusu, tahle píseň patří k mým srdcovkám už léta a navíc jsem ji doteď v žádné talentové soutěži neslyšel. Tady si však dovolím malou výtku, Dean si poněkud zjednodušoval melodickou linku v refrémech, avšak pravděpodobně za tím byla nutnost přizpůsobit píseň svým hlasovým možnostem. Každopádně je Dean velmi muzikální a pro mne první, koho bych rád viděl i v live shows.
Beatz – Zezačátku to znělo jako bubble gum pop až jsem se lehce zděsil, neboť s tímto stylem se na jaře snažily zidentifikovat Joy$ a jak to dopad(a)lo si asi pamatujeme ještě doteď. Pak se každopádně Beatz obrátili k lepšímu a docela mě to i bavilo, harmonicky dobře ladily, některé společné pasáže zněly přímo výborně a jindy zas citlivě prosvítali samostatné hlasy jednotlivých členek. Nevím jestli to budou mé favoritky, ale každopádně mě jejich casting bavil.
Reigan – Jestliže u Beatz váhám, zdali se zařadí do okruhu mých favoritů, tak u Reigan (kterou bych, nevědět, že sleduju australskou mutaci, čistě podle jména hádal na Irku) nemám nad čím. Tuhle písničku jsem nikdy moc nemusel (ačkoliv samotnou Adele mám jinak velmi v oblibě), ale letos už podruhé (tou první nebyl nikdo menší než Baška Drotárová) se ji někomu podařilo podat tak, že mi málem odpadla spodní čelist a já si celé vystoupení užíval od prvního do posledního tónu (pardon, akordu). Nádherné, procítěné, upřímné. Nemám co řešit, Reigan je pro mne další adept na live shows.
Jesse – Jesse evidentně zpívat umí, jeho hlas není z nejhorších ani barevně nejnudnějších, místy je zvláštně lehoulince zastřený, ale do téhle pecky se vůbec nehodil, neboť na takovouhle píseň je evidentně příliš slabý. Rozhodně bych v dalších kolech důkladněji zvažoval nad výběrem songu, já sám bych navrhoval něco od Train.
Tee – Hlas má evidentně silný, zpěvák to není špatný, místy mi jeho hlas zní hezky, místy naopak značně nehezky. Tee podle mne má šanci dojít daleko, ale pro mne nejspíš z hlediska fandění nevykročí z jakési neutrální zóny.
Shanell – Krásná a sympatická slečna, hlas nemá nejhorší, ale stejně jako Vojta to na kdovíjak triumfální tažení soutěží zatím nevidím. Třeba ještě překvapí, hodně ji může pomáhat i jisté osobní kouzlo.
Ryan – Vizuálně zapamatovatelný jedinec, působil na mne velmi sympaticky a hlavně mě dokázal zaujmout jak písní, tak projevem. Co na tom, že místy to opravdu bylo až příliš sladké, na Ryanovi bylo vidět, že svůj zpěv prožívá do morku kostí a na různých baladách by mohl klidně zazářit i v dalších kolech.

Moje TOP 3:
1. Reigan
2. Dean
mírný odstup
3. Ryan

Vojto, tragédi nebyli, nebo jsi je odfiltroval? :-)

4
Monika
Reagovat

Reigan pro me dost slabe, Adele je Adele, tohle byl hodne dietni cajicek plus velke problemy s dechem, nedotazene tony, se to az bojim napsat, ale ja bych ji normalne nepustila dal…kdyz jsem si precetla od Vojty, ze v te soutezi uz dokonce vystupovala jako host tak si rikam wtf? kde se v lidech bere az takova drzost vlezt tam znova, copak nemaji nejakou hrdost, hanbou bych se propadla prijit tam na scenu jako soutezici, kdyz mi predchozi kariera nevysla….

5
Monika
Reagovat

Z meho pohledu jsou jen dva lidi, kteri mi stoji za pozitivni zminku. Dean, ja nevim nemuzu rict, ze se mi libil ale ani nelibil. Je v nem neco zvlastniho, ale urcite bych ho chtela slyset znova, v tomto pripade potrebuju vic casu, abych si ho zaradila do plusu ci minusu. Nicmene myslim si, ze muze dojit i diky sve vizazi minimalne do domu porotcu.
Pro me nejvetsi hvezdou vecera se jednoznacne stal Ryan. Je hodne vyjimecny v urcitem smeru, zpev neni vylozene wow, ale ma takovou specifickou auru:-))) Vizualne neni zadnej model, ale je totalne odlisny od ostatnich lidi, snadno zapamatovatelny, ma v sobe neco co me nuti ho poslouchat. Navic pusobi neskutecne pokorne, sympatak jako blazen…Ja si nejdriv poustim ty songy a teprve pak ctu komentar Vojty. Hned od prvnich tonu me hodne zaujal ten song, vyborna skladba pro me usi, kdyz jsem si precetla, ze to je vlastni tvorba tak palec nahoru, v dobe kdy je takova nouze o hity a prijde nekdo s takovym skvelym vlastnim songem, ja mam jasno, uz ted muzu rict, ze bych ho poslala minimalne az do domu porotcu.

6
Monika
Reagovat

Jsem si Deana pustila znova, myslim, ze to je u nej 60% vzhled, 30% kytara, 10% zpev. Pokud mu vezmou kytaru, bude jeho vystoupeni imho polovicni, ten nastroj mu velmi pomaha. Nicmene je tak pohlednej, ze ho poslou stejne dal, nemusi se bat:-))))

7
priznivec.obecny
Reagovat

Všichni se mi líbili. Jako na potvoru, technicky a muzikálně mě nejvíc talentovaný přijde Tee, ale osobnostně na mě působí nezajímavě a vkus bohužel poněkud mimózní. Čekám, že nemá šanci. Jednoznačně největší charisma má Dean a také slyším pěvecké limity. Beatz super, ale chce to dobrý kostymérky a temperamentnější songy. Ale jsou hodně zajímavé, jak jim to spolu šlape a jak jsou poctivě připravené, pěvecky i s tím pohybem dotažené… Marlisa se mi asi líbí nejvíc. Ryan bude trpět komplexem, což je pro účinkování trošku problém. Talentovaný vypadá dost. Tady se uvidí, co dál. Někoho mi připomíná. Ale v zásadě všichni jsou dobří. Jako prvního odpadlíka hádám Teea. Ten by potřeboval osobního a style kouče jak sůl. Sice je vymakaný, evidentně se o sebe stará, ale ….

8
priznivec.obecny
Reagovat

A ten Tee i používá hlas ne moc dobře v tom, že ty vibrata jsou přepálená. I v tom zpívání slyším, bohužel, nevkus.

9
priznivec.obecny
Reagovat

Ještě jsem zapomněla na Deanovu kytaru. Tak ta mě hodně, hodně zaujala. Už kvůli ní, by měl pokračovat. Toho kluka vidím jako emočně hodně zajímavého – z kytary to prostě sálá.

10
Monika
Reagovat

Fascinuje me, ze nekoho muze zaujmout Tee, nic proti, jenom to vubec nepobiram. Vzdyt to je mecivej kozel (no u fanouska Horvatha se to da asik pochopit:-))) Jeho hlas je tak neprijemny, ze jsem mistama hodne trpela a Mercury by se nad timto vykonem otacel v hrobe, naprosto otresne.

11
priznivec.obecny
Reagovat

@Monika: Fascinovat tě to nemusí, protože mě nezaujal. To jsem nepsala :-)))

12
priznivec.obecny
Reagovat

@Monika: A neber si mě do úst, milostivá. Starej se o svoje a do mě se nestrefuj. OK?!

13
Jai Kudo
Reagovat

Pro mě asi nejlepší Reigan a Beatz, ostatní nejsou špatní, ale….určitě bude dost lepších.

14
libena
Reagovat

já jsem tentokrát nejvíc uchvácená z deana, z něj to charisma a testosteron stříká na všechny strany, s kytarou to umí, moc pěkná auditions, čekám klidně finále.
dál jsem nadšená z reigan – to je tak milá, přirozená, uvěřitelná dívka, sežrala jsem jí to i s navijákem.
beatz – miluju gwen stefani, takže mě ovlivnil hodně výběr písničky, ale holky dobrý, předpokládá se vývoj
marlisa – děvče mělo možná rok počkat, ale přesto byla výborná. mám obavy z jai wheatford syndromu (dítě mezi dospělými).

první díl paráda, já se těšila moc, takže o to je to ještě lepší :-)

15
Monika
Reagovat

@priznivec.obecny: Vis co polib si, muzu si psat co chci, taky ti nevycitam, ze jsi bez nazoru a vzdy se ti vse libi a bojis se jit do kontroverze s ostatnimi.

16
Monika
Reagovat

@priznivec.obecny: nezaujal? „technicky a muzikálně mě nejvíc talentovaný přijde Tee““ no to fakt zni vylozene negativne:-)))

17
jab
Reagovat

@Monika: Prosímtě, když už někoho cituji, tak pořádně, ne půl věty. Tohle (tvůj koment 16) je ukázkové vytrhávání z kontextu.

18
priznivec.obecny
Reagovat

@Monika: No, zato ty tvoje svobodné názory, ty teda stojí za to. Ty mi píšeš ještě jeden koment a zkoušíš mě přesvědčit, že mě Tee zaujal? Že ty jsi vševědoucí? Já to tušila ! A tak snaživá :-))). Fascinuje mě, jak chceš z jedný jasný odpovědi udělat dilema:-). No, jo, tak si piš, třeba ti odpovím :-)))). No, když se budu hodně nudit, možná….

19
priznivec.obecny
Reagovat

@jab: Za zkoušku nic nedá ;). Jinak tě zdravím :-))). A to je tady veselo,co? :-)))

20
jab
Reagovat

@priznivec.obecny: Taky tě zdravím. Koukám, že na Deanovi máme shodu. A co Reigan, ta nezaujala? :-)

21
Monika
Reagovat

@priznivec.obecny: A umis vubec rict, ze je nekdo hroznej na rovinu? Ja normalne tvoje sahodlouhe prispevky plne nudnych kecu nectu, ale tento byl kratky a nesel prehlednout. Vzdyt ho tam sakra chvalis, mas vseobecne obrovskej problem kohokoliv zkritizovat a jit proti nazoru jineho diskutera to uz je nemozne, hlavne se s nikym nerozhadat ze:-)))) Mluvis o nem pozitivne a oznacit takovej mecak za technicky a muzikantsky nejlepsi me fascinuje, se opravuju, kdyz si tak potrpis na slovickareni.

22
VojtaP
Reagovat

@jab: na exoty mi tentokrát nezbyl čas, ale plánuju je zařazovat, minimálně nějakého zábavného nebo dva :) ale je fakt, že moc prostoru nedostali.

23
priznivec.obecny
Reagovat

@Monika: :-) Nemám potřebu o sobě psát. Berte, neberte. Já dělám to samý. Tečka. Já jsem ti napsala, aby jsi se starala o sebe, t.j. vyvíjej se k dokonalosti, jak ty chceš. Uvidíš, že ti ten čas navíc, který ti dávám místo sebe, prospěje.

24
priznivec.obecny
Reagovat

A vůbec nechápu, že se tu objevují takoví zvědavci, že kým nějaký ten diskutující vlastně je?! Fuj a podobně… Nebo chi chi cha cha….jééé ta je bllllbááá… Vždyť tu jsou jeho komenty a díky jim ten obrázek se utvoří. Budiž, když někdo bude chtít hodnotit lidské vlastnosti a schopnosti, ať si posuzuje… řeší ve svý hlavince a diví se…. A přímo na tohle tady ta diskuze fakt není, abychom si tu navzájem posuzovali povahy. No, na poměry Panáčka, dost slabota. Pokud vím,. tohle se dělá v každý normální slušný společnosti, že posuzujeme jen své přátele, blízké a to ještě, až když nás požádají sami…. Tak bych nesnižovala zdejší úroveň.

Jinak, já si sama se sebou nějak poradím. Fakt, přežiju to i se svou pokřivenou páteří… Opravdu jestli je tu ještě někdo další, kdo má o mě takovou „starost“ ;). No, a pokud to tu tak strašně !špiním“, já se vypakuju. Stačí říct :-).

25
priznivec.obecny
Reagovat

@Monika: Nečteš všechny komenty…aha. Tak už je mi to jasný. Jakože tobě budu extra dělat výtahy? Tak nečti ani ty krátký komenty…. No, to je potom jasný, že se pak doptáváš. Nečti nic a máš klid a i já! Tak holt, ten kdo u mě čte všechno, nemusí řešit takový věci, co ty…. Je fakt, že už i já jsem párkrát přemýšlela, že nebudu číst ty tvoje. Ale to je zase trošku jiná záležitost…

26
dorka
Reagovat

Neuvěřitelné… Že se i na panáčkovi ještě najdou trdla, co se chytí trollovi do pasti, to teda koukám. A stačilo tak málo, příznivče. Nechat tu obludku být. Takhle úplně vidím, jak se Monča řeže nad klávesnicí a tobě zbytečně nabíhá žilka…. ;-)

27
Jai Kudo
Reagovat

@Monika: Ryan – kýčovitý slaďák, mě už tam jenom chyběla vzadu projekce slzící Moniky a bylo by vymalováno :-D

Mě stejně vždycky pobaví, jak tady Monika zrecenzuje bůhví co, hlavně zjev, oblečení, nohy, zadky (Beatz), neschopnost uplatnit se, atd., ale nakonec vždycky uštědří „polibek smrti“ nějakému kýčovitému nešťastníkovi, bez chuti a bez zápachu……. :-D :-D :-D

28
dorka
Reagovat

polibek smrti… :-D

29
Monika
Reagovat

@Jai Kudo: No kycovitej sladak co ma potencial, tohle kdyby nazpival nekdo z nasich exsuperstaristu tak ma zadelano na hit.

30
Monika
Reagovat

@Jai Kudo: Navic ty jsi fajnsmejkr, takze kdyz tvrdis, ze to je hrozne, tak to je dobre znameni, ze by se to mohlo libit:-)))) Tvuj vkus, tak jak ho znam z panacka je velmi okrajovy a libivy pouze pro mensinu. Vzpominam si, jak jsi kritizoval Tibora z x factoru no a vidis dosel do TOP 3, protoze je to ten typ co tahne. Romantika vzdy zabrnka na strunku mainstreamovemu posluchaci.

31
Akinom
Reagovat

21 Monika: kdyz to nectes, tak drz hubu, ale to by ti ten tvuj frustrovany mozecek nezajistil davku dopaminu
15 Monika: mas pravdu, polib si, muzu si psat co chci, takze: jsi frustrovana cuza a je to na tobe dost znat

32
Monika
Reagovat

@Akinom: Ahoj, taky te zdravim:-)))) Dekuji za lichotku, jenom priste jeste pridej na plynu, tohle je slabe a neuspokojive. Hlavne dej ale pozor, aby ti pri tom umornem premysleni, co mi pekneho sdelit, nerupla cevka v hlave, to uz bych se nemohla u klavesnice tetelit blahem.

33
okkvp
Reagovat

ach ty anonymizéry, ty kdyby nebyly, že?

34
Monika
Reagovat

@Jai Kudo: No od tebe to docela sedi, kdyby GG nebyla krasna stihla baba, taky by si ji tak intenzivne nefandil. Ja nevim na co si porad hrajete a divite se hodnoceni vzhledu, TV je vizualni medium a fyzicka krasa je pekelne dulezite. Me vzdycky pekelne bavi seznamovaci reality show typu farmar, milionar, vyvolena, kde drtiva vetsina chlapu vyslovi myslenku, ze na krase mu az tak nezalezi, hlavne, aby byla uprimna, mila, chytra a pak si stejne vybere tu nejjednodussi pipinu z nabidky, protoze je proste nejpritazlivejsi. Plati to i o farmarich, tam je situace jeste zazivnejsi, v medailonku jim nevadi, pokud dotycna bude mit kila navic no a v realu pak tyhle slecny vyhazuje nejdriv:-))))) Nebo se podivejte jake parametry musi splnovat moderatori hlavnich zprav nasich komercnich televizi, na zaklade jakeho talentu jsou vybirani. Nikdo se nechce divat na osklive lidi.

35
Monika
Reagovat

A on mi dokonce pise anonym, no skoda, uz jsem myslela, ze mam noveho fanouska:-)))) Ze by to byl Lucas? Dost mi to urovni inteligencniho prispevku na nej sedi:-))))

36
priznivec.obecny
Reagovat

@Akinom: Dobře jsi vystihnul obludku :-).

37
priznivec.obecny
Reagovat

@dorka: Tak promiň :-(. Tak trdlo, asi jo, no… Tak i ty nejhorší živly se občas ke každému přiblíží. Holt nákaza od stupidního vystupování. Tak, ale přirovnání k obludce je fakt docela vtipný ;)…

38
Monika
Reagovat

@priznivec.obecny: No vidis, uz nemusis plakat a litovat se, mas konecne velice kultivovaneho a inteligentniho spojence.

39
Monika
Reagovat

@priznivec.obecny: Jeste jsem zapomela dodat, ze ani neumi pouzit svuj vlastni nick, hrdina:-)))

40
priznivec.obecny
Reagovat

@jab: V první řadě jde o její hlas. Ten má fakt krásný. Jen se mi trošku nelíbila v určitý části změněná melodie u její performance. Tím se tak ubralo na obrátkách, .. nějak ta možnost vygradovat song. Zdá se mi, že by to pak mohlo být o dost lepší. Deana jsem si pak ještě párkrát pustila. Takže jsem zjistila, že nakonec se, zatím, mi nejvíc líbí Dean a pak ta Merlisa :-).

41
priznivec.obecny
Reagovat

@Jai Kudo: „Polibek smrti „:-). A „uštědří“…. Tak evidentně se umíš vžít do pocitů. Tak dobrý námět na horor, jak Monika běží na pódium políbit vyvoleného.

42
VojtaP
Reagovat

Rekap druhého dílu je venku. Můžeme obrátit list, věřím, že diskuze bude v přátelštějším duchu :)

Přidat komentář