Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Hlas 2014: Show dopadla lépe než minulé týdny, ovšem i tak se na poměry televizí rozloučila podprůměrně (sledovanost)

22. Červen 2014 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

[singlepic id=8633 w=615]

Ve středu nám TV Nova a TV Markíza naservírovaly finále letošního Hlasu Česko Slovenska. I když se sledovanost v ČR díky absenci konkurenčního pořadu zvedla, Nova i tak s výsledkem být spokojena nemůže. Na Slovensku se Hlas dočkal podobného mizerného výsledku jako minulý týden. Čtěte dále.

Zatímco patnáctý díl Hlasu ČeskoSlovenska sledovalo podprůměrných 464 tisíc diváků starších 15 let, finále věnovalo pozornost diváků více. Nově určitě pomohla absence primáckého seriálu Cesty domů. Show dosáhla sledovanosti 592 tisíc diváků starších 15 let, což je výsledek lepší než v předcházejících týdnech, ovšem pro Novu stále podprůměrný. Hlas v cílové skupině 15+ skončil ve večerním slotu 1. místě, jen o pár tisíc předběhl Poštu pro tebe na ČT1 (589 tisíc). Na třetím místě skončil zápas Mistrovství světa ve fotbale Španělsko-Chille (567 tisíc). V jedné kategorii se Hlasu daří stále, a to v kategorii mladších diváků, kde je Hlas stálicí, i když rozdíl již také není tak markantní jako z počátku vysílání show. Hlas získal ve skupině 15-54 let 25 %, zatímco fotbalové utkání procent 19.

Sledovanost Hlasu na Slovensku

Hlasu se nedařilo tradičně ani na Slovensku. Zatímco minulý díl získal podíl 21,9 % při ratingu 6,2 %, tento týden se Hlas dočkal opět velmi mírného poklesu. Finále show sledovalo v kategorii 12-54 6,2 % diváků, což představovalo podíl 21,4 %. Středeční večer tak přál konkurenčnímu seriálu Panelák na JOJce, který dokázal zpěváckou show na Markíze porazit. Jen pro srovnání: Finále 2. série Hlasu zaznamenalo oproti 1. sérii razantní propad. Finále první řady dosáhlo ratingu 11,2 % a podíl 34,1 %.

Celkové výsledky sledovanosti jak Hlasu, tak konkurenčního X Factoru, napovídají jen jedno – prosím všechny české i slovenské televize o absenci pěveckých show alespoň na 2-3 roky dopředu. Předem děkuji. :)

Bedy

Snažím se věnovat různým televizním reality-show a soutěžím dost svého času. Především se zajímám o pěvecké a talentové soutěže, zejména jsem velkým fandou X Factoru. Dále také o "kontejnerovky" typu Vyvolení apod. Stále mě nepřestávají překvapovat zahraniční verze jednotlivých formátů a pevně doufám, že se jim ty naše jednou dokáží celkově vyrovnat. :)

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 85
1
Jai Kudo
Reagovat

Ačkoliv vřele souhlasím s absencí jakýchkoliv pěveckých talentových soutěží u nás minimálně na 3 roky, je tady jedna napříjemnost: o čem se budeme tady na Panáčkovi ty tři roky dohadovat??? :-D

2
Michal
Reagovat

1 – jo to nevim, tv musi prijit s nejakym novym formatem. Ve svete je jich jeste stale dost :D. Ale pevecky at nechaji alespon 2 roky odpocinout :)

3
J
Reagovat

@Jai Kudo: Mozete sledovat svojich oblubencov zo Superstar a Hlasu ako sa prebijaju v tazkom prostredi soubiznisu. A najma hadat, ktory zo vsetkych sutaziacich z Hlasu 2014 sa presadi ako prvy. Alebo rekapitulovat vsetky superstar tak cesku, slovensku, federalnu + oba hlasy. Napr. zostavovat rebricek najuspesnejsich sutaziacich zo vsetkych, ktora piesen a od koho apod.

4
Ludvík
Reagovat

@Jai Kudo: Začneme rozebírat Ordinaci a Ulici :DD

5
bezík
Reagovat

@Jai Kudo: Dáme si na tři roky bobříka mlčení :D Néé, však oni nás zase nakrmí, já jim věřím ! :D :D

6
Jai Kudo
Reagovat

@J: Možná by neškodilo, kdyby se jednou za čas objevil nějaký podobný článek jako: Co nového nám přinesli soutěžící……. ne jen u zahraničních soutěží, ale i u nás. Těch soutěží bylo hodně a absolventů mnoho…… ;)

7
bezík
Reagovat

@Jai Kudo: No neškodilo, že by si zainteresovaní rozebrali žánry a pak by se z toho udělal jeden kompilát. Ale musel by se na tom podílet někdo z rekapistů, jinak by to panáček asi „neotisknul“ ;-)

8
DJ Vlado
Reagovat

@Jai Kudo: @bezík: Články tohoto typu plánuju :-) A taky ohlédnutí za jednotlivými soutěžemi, což jsem plánoval už na jaro, ale kvůli Hlasu na to nezbyl čas :-)

9
IIII
Reagovat

http://www.youtube.com/watch?v=E4ePlgH0puw představuju si v tom GG……samozřejmě pěvecky :)

10
Jai Kudo
Reagovat

@IIII: Epic! Připadá mi to jako fragment z nějaké gothic-metalové opery :-) Ale doposlouchal jsem to celý, lepší než Avalon Tima Tolkkiho, určitě.

11
Ludvík
Reagovat

Já bych chtěl ještě zažít takové to, jak finále Superstar 2004 rozdělilo celou ropubliku na dva tábory – Aneta x Šárka… V jakékoliv soutěži, teda spíš X Factor nebo Superstar.. Hlas mě nabaví a tam ty přímé přenosy jsou divné a je jich málo.. fakt že budou ve finále 1 vs 1… to by bylo super

12
Petr
Reagovat

Tak za 2 nebo za 3 by mohli vysilat Rising star Cz/Sk ta sou me pripada takova ozivujici……..nevite co to dela nova za novou šou

13
priznivec.obecny
Reagovat

Já jsem s touhle řadou Hlasu byla hodně spokojená a to bylo pro mě překvapení. Čekala jsem zase podivné výběry a celkovou úroveň jako na houpačce a spíš směrem dolů. Měnila bych skoro komplet jen kouče. Pepu bych asi jediného nechala, je fakt easy a to se musí nechat, není to špatná „politika“ :-). Ta nízká sledovanost díky přemíře těchto soutěží Hlasu uškodila. Zrovna tady mi to přijde jako pech, trošku nespravedlivý. A myslím, že další soutěž bude brzy. U SS jsem občas vyslechla údivný komenty, že se na to někdo vůbec kouká a jinak nic (myslím lidi mimo RS) a u Hlasu tu paní, co vůbec večer nekouká na televizi, ale jedině u Hlasu ponocovala. I když je to jediný názor (já se bavím o těchto soutěží jen tady), tak trošilinku naznačuje, že se Hlas povedl. Paní by určitě neponocovala jen tak, když je zvyklá sebou praštit do postýlky po dvacáté hodině.

14
Tomáš
Reagovat

Pěje se tady chvála na Vojtka ale ani on nebyl jako kouč dokonalej. I on se dopustil několika přehmatů za které sem ho už v další řadě nechtěl. Nesmyslné vyřazení Adama, to že dal Tomiho do K.O. s Lenkou a pak nakonec i vyřazení zlepšujícího se Viktora na úkor stále se zhoršující Simony, tak to byly všechno velké chyby. Nakonec si to dost vylepšil koučováním Lenky a dovedením jí k vítězství ale skvělého kouče bych z něho fakt nedělal. V prvním Hlasu se mi zdálo že se často rozhodoval líp. I když z té letošní poroty Hlasu asi fakt nejlepší byl, pro mě ještě společně s Majkem, který teda okolo sebe dával až moc patosu ale jinak je taky tisíckrát lepší než M.D., Dara a Marta.

15
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Ohledně toho vyřazení Adama, já si s odstupem myslím, že Pepa to udělal v dobré víře, jelikož chtěl, aby s Viktorem zůstali v soutěži oba (jiná věc je, že je nemusel dávat k sobě do battlu, ale zase to tak logicky vycházelo), přičemž věděl, že Adama si někdo z ostatních ukradne, ale nevěděl, že Darta tým je popravištěm favoritů a že baby Adama odstřelí s ultrazbytečnou Rybníčkovou. Ale chyba to byla, i když to Pepa myslel dobře (ačkoliv se Viktor zlepšoval, tak si pořád myslím, že Adam by byl silnějším želízkem v ohni a jeho souboj s Lolou v Top 2 Pepova týmu by byl rozhodně napínavější než s Viktorem a Simonou dohromady). Ovšem chybná rozhodnutí dělali letos všichni, Darta na to byly expertky (yeeyovo přirovnání k Patovi a Matovi je mimořádně trefné) a Majk mě pro změnu naštval svým slabošstvím, když mi zařízl Kristínku na úkor stále stejnějších a nudnějších BaM (tohle by Rytmus na jeho místě imho neudělal, viz. jeho upřednostnění Juraje před Nikoletou navzdory názoru diváků). MD tým mě letos téměř nezajímal, takže mě tam žádné rozhodnutí až tak nenaštvalo (možná trochu zaříznutí Kujana, ale to se dalo čekat, že Bosanu si MD podrží), nicméně chápu, že ty to v tomto případě máš jinak. Ale v celkovém součtu i mně vychází Pepa jako jasně nejlepší kouč, i když nebyl bezchybný, tak už za to, co dokázal s Lolou, si prvenství mezi kouči zaslouží :-)

16
Monika
Reagovat

Co porad vsichni mate s tou Lolou a Pepou:-)))) Lola byla natolik originalni, odlisna a tak vyjimecna, ze byla od zacatku neporazitelna bez ohledu na kouce. To, ze zvitezila neni zadna zasluha Pepy, marja. Ta holka by vyhrala v kazdem tymu.
A uz vubec nevim, cim ji Pepa pomohl. To by me fakt zajimalo. Tremy se nezbavila za celou dobu a navic jela na pul plynu. V te holce je mnohem vic nez ukazala. Dalo se z ni vykresat mnohem vice touchdownu.

17
frida
Reagovat

@Monika: S tím nesouhlasím. Ještě, že si nevybrala Darta tým, i když ji tam lákaly. Tam by určitě nepostoupila ani do živých, kvůli Elis, kvůli kterémukoli soutěžícímu. Těm „koučkám“ prostě neseděla. Byly proti ni zaujatý, asi žárlivost, jinak to nevidím. Že by někomu vadila jinakost, originalita, super zpěv, tomu nevěřím. Prostá a jednoduchá ženská nevraživost. U Majka by též neporošla, nevěděl si s ní rady, bral to příliš psychologicky. Z toho by se zhroutila ona i on. Takže by se ji zbavil. Prošla by mimo pepy pouze u Michala. Ať si o něm říká kdo chce co chce, je to profesionál, muž zralý, který se nezabývá malichernostmi a pozná osobnost a má rád výzvy a praci se zpěváky, kteří na to mají. Takže tak.

18
frida
Reagovat

Omlouvám se za: Pepa, práci, prosté překlepy a td.

19
Jai Kudo
Reagovat

@Monika: Lola je natolik originální, odlišná a výjimečná, že si nemyslím, že by v jiném ne6 pepově týmu vyhrála. Majk se jí zbavil při první příležitosti, Darty by ji zařízly bez mrknutí oka, jak ji nenáviděly a co by s ní provedl MD, o tom se dá jen spekulovat…..že by si ji chtěl nacpat do nějakýho muzikálu, to asi ne. Pepa Lolu výborně zvládl a bylo vidět, že i ona ho „bere“.
btw všim,li jste si, že než začali o postupech rozhodovat divácké SMSky, tak jsme furt nadávali, jak ten nebo onen kouč neměl vyřadit tam toho atd. atd. Od momentu, kdy rozhodovaly jen divácké hlasy, tak se to změnilo a i favorité koučů (tj. produkce) najednou vypadávali a naši favorité postupovali…..:-)

20
J
Reagovat

@Tomáš: Pepa spolu s Majkom O.K. obaja by mohli zasadnut do kresiel koucov, keby bol o 3-4 roky dalsi HLAS. Inak Martu by som brala bez Dary. A namiesto MD by som brala kludne Haberu aspon by bolo vzruso. Ak vobec dakedy este HLAS bude. Co sa tyka Majkovych preslapov, boli minimalne a nestali za koment. Pepa mal Tomiho postavit v K.O. proti Simone a do zivych prenosov poslat Tomiho namiesto Simony. A proti Lole zase do K.O. postavit Misu Zemankovu. A v 2. zivaku vyhodit Simonu namiesto Viktora!!!

Inak si myslim, ze ak Majk s niekym nieco nahraje tak to bude najskor s Veronikou. Ide len o taku moju intuiciu. Jej hlas sa mu pacil, staci si pozriet VNS, K.O. a to ako ho to bolelo, ze ju musi poslat domov po 1. zivaku. Navyse je to vystudovana herecka a byva v Bratislave. A ako sa aj sam vyjadril nemusi sa v hudobnom priemysle presadit vitazka, ale hockto z ostatnych sutaziacich. Ono to nemusi byt dokonca ani Martin, ktory v jeho time vyhral, lebo sa mu poslalo najviac sms . Aj ked by som bola nerada, keby sa zo vsetkych nepresadili prave Lola a Martin.

21
-bé-bé-
Reagovat

Tak Majk to teda psychicky nezvládol…veď spoluprácu a podporu sľúbil aspoň piatim ľuďom, čo je už na pováženou: 1drug, anabele, veronike, kristíne, martinovi a neviem komu ešte…príliš ním „hýbajú“ emócie…mal by sa vrátiť na miesto pokoja a klidu (ak má dostáát svojmu „Novému človeku“)

22
J
Reagovat

@-bé-bé-: On, ale vsetkym neslubil nejaky hit. Ak si spominam, tak 1drug by ho mohli kontaktovat so svojimi piesnami a tak nejak o singli sa vyjadril aj v suvislosti s Kristinou. Asi si budem musiet opakovane pozriet K.O. a zivaky. Pri VNS s Veronikou som mala dokonca pocit, ze uz ju musel pocut spievat predtym, podla toho ako rychlo zareagoval. A co sa tyka Martina, tak toho uz mu dohodili len sms-ky do GF aj ked priznal, ze jeho hlas mu vyvolava zimomriavky. Myslim, ze nieco take prehodil, ze prvy hit Martinovi napise on. Ale neviem, neviem… Myslim, ze to skor vyprovokoval komentar MD na Martina a jeho pomale piesne.

23
káča
Reagovat

Prosím Vás, od kolika let se dá přihlásit do hlasu Československa????????????????????

24
bezík
Reagovat

@Jai Kudo: Co by se stalo u MDho na to není třeba mnoho fantazie. MD by ji zařízl šílenými výběry skladeb, které by nejspíš odmítla zpívat nebo by je dala tak otráveně, že by to na postup nebylo. Nehledě na to že sama řekla, že než k MDmu to radši domů. Skutečně jinde než u Pepy vyhrát nemohla. Pepa není žádný prudký inteligent ale zřejmě i přes ty leta v showbusinessu asi celkem rovnej chlap. To nakonec říkala i Lenka, že nejvíc ze všeho ji překvapilo, že se mu dá věřit. Že z něčím takovým u těch našich show hvězdiček vůbec nepočítala.

25
J
Reagovat

@bezík: Pepa, ale len ohladom Lenky. Potom, co ju ukradol sa zameral uz vylucne na nu. Pred tou kradezou nadrzoval Viktorovi, ale po nej uz len Lenka/Lola/Lo. Ked si porovnam K.O. vykon Viktora s Jakubom, tiez by som poslala do zivakov Viktora. A takisto by som si z rozstrelu Viktor a Edita v 1. zivaku vybrala Viktora. Pretoze Viktor a Edita boli rovnako dobri v zivaku, ale on je vyraznejsi nez ona. Na rozdiel od Pepu, by som si v 2. zivaku z rozstrelu vybrala opat Viktora. Neviem, neviem, co ho v skutocnosti viedlo, ze si vybral Simonu. A ani to poriadne ani neokomentoval. Inak ani Majk v 2. zivaku neokomentoval, preco si vybral BaM a nie Kristinu. Kym v 1. zivaku povedal, ze Kristinka potrebuje nacerpat skusenosti. V 2. zivaku ju rovno poslal domov a postup BaM ani neodovodnil. Ak by to bolo podla mna tak domov poslem BaM s komentarom, ze ti uz su zreli na svoje vlastne koncerty.

26
Monika
Reagovat

V Blesku je clanek o Lence, neco naprosto neuveritelneho. Takovou snuzku nesmyslu snad ani nejde vymyslet. Tyden po soutezi a divi se, ze jeste nema managera. Nejvic me ovsem pobavila veta „Lenka si totiž během svého dosavadního života stihla nasekat milionové dluhy na sociálním a zdravotním pojištění.“ To by me fakt zajimalo, jak se da ve 24 letech nasekat na zdravotn. a soc. milionove dluhy:-)))) Strasne vyplody magoru-bulvarnich novinaru.

27
Jan Liška
Reagovat

@J: Pepa se nezaměřil jenom na Lenku, i když to tak mohlo vypadat. Makal s každým ze svého týmu stejně. To můžu potvrdit a je to pravda. Kamera nebyla u všeho. Největší změny a posuny ale byly vidět právě u Lenky, proto to vypadá, že Pepa makal jenom s ní.

28
Monika
Reagovat

U Lenky nebyl zadnej posun, zpivala porad stejne dobre, mluvila porad stejne zmatene a tak dal. Koucove jsou jen lidi, kteri maji sve aktivity a lidem z Hlasu se venovali jen minimalne. Tam ani zadnej posun nebyl moznej za tak kratkou dobu a pri tom zlomku casu, ktery jim koucove obetovali. lenka je uplne stejna na konci Hlasu jako na zacatku. Porad stejne nervozni, stejne primitivni.

29
gabi
Reagovat

@Monika: dlho som nic nekomentovala, lebo asi nie som vasa krvna skupina /myslim vsetkych/, ale to, co tu teraz tvrdis, Monika, je uplna blbost. Lenka sa menila….od zacitkov, ked bola nafetovana, nebola ani raz, odkedy bola u Pepy a mozno prave preto o to nervoznejsia…. a vybery piesni boli naozaj na urovni danych moznosti, Pepu za to chvalim i za to, ako ju udrzal v norme

30
Monika
Reagovat

@gabi: Ano Lenka je uplna svetice pod dozorem Pepy:-)))) Dokonce i kourit prestala a rozhodla se sebevzdelavat:-)))) Pockej rok, pak si povime.

31
J
Reagovat

@Jan Liška: Mozno makal s kazdym. Ale ona sa stala jeho srdcovkou. Akosi mu zo vsetkych jeho zverencov prirastla k srdcu. Tak som to myslela. Mozno za to mohlo to, co povedal, ze s nou moze pracovat, (raz rock, raz jazz atd). Doslova nam vsetkym ukazal, to co sa v Lenke skryva.

32
J
Reagovat

@Monika: Monika, ale ostatni kouci, by jej nedali tolko priestoru ako Pepa. Takisto tie vybery. Kde by Majka napadlo vybrat GOLDEN KIDS – Casy se meni. A uz vobec nie tu Zagorku. V tomto smere to Pepa vychytal. A kamera vzdy nesnima. Mozno aj Majk makal viac s Martinom nez ako sme to videli. A vobec kazdy z koucov. My sa opierame len o to, co sme videli. Ale videli sme skutocne vsetko?

33
Monika
Reagovat

@J: Tomu never, fakt se zkuste lidi zeptat tech co se to tyka, kolik casu jim koucove venovali. Vyrazi vam to dech:-)

34
Jai Kudo
Reagovat

@Monika: Ty milionové dluhy jsou samozřejmě blbost. Předpokládám, že Lenka toho moc neodpracovala, ale pro člověka bez zaměstnání platí že je povinen odvádět do zdravotního pojištění měsíčně základní částku 1080,- Kč. Ohledně sociálního pojištění není povinnost platit, pokud není dotyčný zaměstnán. Takže tady žádný dluh nemohl vzniknout. Snadno si spočítáte, že dluh od 15 – 24 let věku Lenky na zdrav. pojištění mohl dosáhnout řádově pár set tisíc, určitě ne miliony…

35
Jai Kudo
Reagovat

@Monika: U Lenky byla znát dost podstatně změna ve všem od chvíle, kdy si ji vzal pod křídla Pepa…….myslím, že na ni měl dobrý vliv na rozdíl od Majka…

36
J
Reagovat

@Monika: Myslis tym, ze iba skuska, generalka a potom zivak. Ze kazdy sutaziaci videl kouca 3x. Mozno MD, DARTA a Majk. Ale Pepa sa v tomto mohol trosku odlisovat. On na to vyzera. S kym si sa o tom bavila ty. Len tak naznac. Zaujimalo by ma to, z akeho timu, resp. kto.

37
vojta
Reagovat

Ja nevim, ale sfetovanej člověk se snad dá poznat a ona mě teda nepřišla sfetovaná, možna trochu ze začátku, ale pak jsem si zvyknul a přijde mi naprosto normální , to drogy určitě nebudou podle mě.
Navíc si myslim, že sehnat peníze na drogy neni žádná sranda a taky narkomani jsou celý rozpichany

38
Jai Kudo
Reagovat

@vojta: Tak, píchat si něco do žil to už je asi úplný dno. Z toho bych ji rozhodně nepodezříval. Ale vsaď se, že pár jointů občas spáchá i Pepa, i Marta, i Dara, o Majkovi nemluvě…..vsadím se, že všichni tihle umělci to nějak takhle mají, takže tohle bych jí zas moc nevyčítal, jen se to nesmí přehánět….. :-D

39
yeey
Reagovat

Pepa rozhodne mel velky vliv na Lencino vitezstvi… podle me se u nej dokazala vic otevrit, jit do sebe a brat tu soutez vazne… neco takovyho by se nikomu jinymu nepovedlo a nikdo by ji nepochopil… leda Marta… ovsem ta Marta, ktera se v 18 sebrala a odesla do Nemecka, kde uklizela a myla nadobi a snazila se vydobit misto pro svoji kapelu, ne Marta, ktera sedi v kresle s tou diskotekovou nadherou a ktera koucuje pod znacnym vlivem svych cerstvych materskych instinktu a hlavni meritkem talentu je pokora zpevaka…:-))

40
J
Reagovat

@yeey: Tiez suhlasim s tym, co pises ohladom Pepy a Lenky. Podla mna si Pepa s nou sadol a dohodol pravidla hry (spoluprace). Nakoniec, ak mam povedat, tak s vynimkou Simony (toto bola totalna chyba v zivakoch) si prave vsetky piesne tak Lenky, Viktora ako aj tu jedinu od Edity pocuvam. Aj ked u mna skor vitazi Viktor tak s Titanium ako aj s Here without you. Cize nielen za Lenku, ale aj za Viktora a Editu si Pepa zasluzil celkove vitazstvo. Poslal do zivakov fakt 3 dobrych spevakov a najma skvele odspievane piesne. A aj s tou Martou. Ja som si ista, ze ona by bola ina koucka, keby rozhodovala sama.

41
frida
Reagovat

@yeey: Přesně, jak říkáš. Pepa se mi zdá, že je opravdu rovný chlap, ne komplikovaný, takový přímý. Myslím, že se budou dále profesně stýkat a kamarádit. Martu jsem měla kdysi ráda, ale ted je hrozná. Už před lety tvrdila o Konvičkové, že se jí na ní nejvíce líbí, jak je pokorná, ted to zase tvrdila o Mrázový. Prostě mele dokola to samý a ještě děsný blbosti. Já nevím, jestli se v ní něco převrátilo, ale je fakt jiná. Nemám ji ráda a je mi to líto, páč jí jsem kdysivá věřila a byla to sympťanda a taková rockerka. Páni, jka někdo může říct o Mrázový, že je pokorná. Nemám proti ni nic, je taková jaká je. Veselá, má ráda společnost, exibici, no proč ne. Přílišné sebevědomí, to bych řekla, že má, ale pokora, to měla právě a snad i má Lola. Tam by to říct byla na místě. Místo toho do ní ryly, že je divná, jen proto, že nebyla taková, jakou ony chtěly, aby byla. Divný názor!

42
bezík
Reagovat

@frida: Já bych řekl, že Darta si plete pokoru s devotností :D Věřím že Eliška se před nima málem klaněla. Co je to pokora dámy nejspíš vůbec netuší.

43
Jai Kudo
Reagovat

@frida: Asi tak nějak to bylo…..myslím. Že je Dara kur domácí bylo jasné od začátku. Ale že se Marta sníží na její úrověň mě hodně zklamalo. A navíc ve Slavíkovi porazila GG o blbý 4 hlasy….tak to už je moc….:-D

44
gabi
Reagovat

@Monika: na toto snad ani neocakavas reakciu, hm?

45
Monika
Reagovat

@frida: Tak ja ti nevim, zda se da za rovneho chlapa oznacit clovek, kterej zahejba sve zene s jeji nejlepsi kamaradkou…I to svedci o charakteru cloveka:-))

46
bezík
Reagovat

@Monika: nežiješ ty nějak moc bulvárem ? :D

47
Monika
Reagovat

@bezík: Tohle neni bulvar, to je realita jako vysita:-)))

48
bezík
Reagovat

@Monika: já nevím, bulvár nečtu, s Pepou, jeho ženou ani milenkou nekamarádím, tak nevím jak bych zjistil realitu. A ani mě nezajímá, to je jeho soukromí a do toho kromě zúčastněných nikomu nic není.

49
Monika
Reagovat

@bezík: Tak tohle je vseobecne znama story:-))) Ano, nikomu do toho nic neni, ale nazyvat takoveho cloveka rovnym, to fakt ne za me. To se mi otvira kudla v zadech. Stejne jako v okamziku, kdy otec ctyr deti se ctyrmi zenama do medii tak strasne rad hovori o tom, jak je nejlepsi otec na svete.

50
bezík
Reagovat

@Monika: Všeobecně známá story ? Odkud známá ? Z bulváru , že ? :D Člověk není přirozeně monogamní, to je jen kulturní a sociální znásilnění a to jaký je kdo otec pramálo souvisí s tím s kolika ženami má děti ;-)

51
Monika
Reagovat

Ja chapu, ze je nekomu Pepa sympatickej a ma v oblibe jeho kapelu, ale proto z nej neni nutno delat hned nadcloveka. Neudelal pro lidi o nic vic ani min nez ostatni koucove. Jejich role byla naprosto zanedbatelna. Lola byla velkou adeptkou na viteze od sameho pocatku, bez ohledu na tym. Uz v tymu Majka mela suverenne nejvic ohlasu na YT i FB. Rozhodne to nebylo tak, ze by se z outsiderky stala favoritka az pod vedenim Pepy. Vyhrala by v kazdem tymu, nebo si fakt nekdo naivne mysli, ze by si lidi rekli, no fuj Majk je pitomec to ji neposlu hlas, sakra ty slepice nesnasim to ji neposlu hlas:-)))) No to asik ne ze….
Stejne naivni je myslenka vyhazovu v jinem tymu, to by jim produkce nedovolila. Vzdyt Majk by ji nikdy sam od sebe nevyhodil, s Pepou byli domluveni. Si schvalne pustte znova ten zaznam, jak se na Pepu podiva nez vyslovi jmeno pustupujicich 1drug. Majk i sam hovoril, ze mu ji prenechal. Ono to vyhovovalo i produkci, Majkuv tym byl preplnenej a Pepa tam moc lidi nemel, takhle se to krasne vyvazilo. Naprosta kravina, ze by ji nepustili do zivaku.
No a ze by Lola se zasekla a utekla, tak to je snad for. Uz vloni se hlasila do SS, tudiz o to asik hodne stala. Navic s tolika financnimi problemy na bedrech si to clovek hned rozmysli. Slozenky se platit musi a Lola to moc dobre vi. Nemela jinou moznost, nez zustat za kazdou cenu.

52
Monika
Reagovat

@bezík: S tebou to nema cenu, co nechces videt nevidis. Presto to, ze opustil svoji zenu a dvouleteho synka s cukrovkou, aby zil s jeji nejlepsi kamaradkou, ktera paradoxne dokonce byla jeji svedkyni na svatbe Pepy a ze ji zahejbal jeste v dobe spolecneho ziti, to ani sam Pepa nepopiral, kdyz se to provalilo, hrdina:-))))

53
Jan Liška
Reagovat

@Monika: Ano, protože vy o rolích koučů a jejich angažovanosti v soutěži víte víc než já :D Jejich „role je prý zanedbatelná“ :D

54
Monika
Reagovat

@Jan Liška: Samozrejme, ze je zanedbatelna, ale to vy jako zamestnanec Novy nemuzete rici, ze? To chapu, to bych taky mlcela, vas to omlouva…
Co treba prozradit duvod angazovanosti slepcu v GF? Na to asi odpoved nemate, ze?

55
bezík
Reagovat

@Monika:
52 : s tím končím protože to už by bylo totálně OT :D
51: vídíš vše ryze komerčníma očima což ti zatemňuje realitu ;-) Myslím že se pleteš prakticky ve všem.

56
Monika
Reagovat

@bezík: dosla slova, chapu:-)))) na to nejde co rict ze….on ani Pepa tenkrat nevedel….jo, realita byla kruta:-))))

57
Monika
Reagovat

@bezík: no realita zatemnila mozek nekomu jinemu, ze:-)))) 1% na vitezstvi Loly :-)))) to byl dobrej for

58
bezík
Reagovat

@Monika: Slova nedošla, slov by bylo :D … ale sem nepatří. Toužíš-li po této diskuzi, rád : bezik22@seznam.cz

59
bezík
Reagovat

@Monika: To vůbec nebyl fór, jen jsem netušil že nebude TOP 2 s dostatečným časem pro hlasování. Pořád si myslím, že pokud by bylo finále jen ve dvou jako je v SS, tak Lenka nevyhrála.

60
Ally
Reagovat

@ 52
no to je zajímavá diskuse..na hodiny:)..ale pro bulvár fakt škoda času..
ale aspo’n rovnej chlap nezapírá, ne ? howgh :)

Jinak K Lole – myslím Darina a možná i Marta ..možná v ní (podvědomě) cítili konlurenci ? I když to spíš třeba v té Lucce ? :A nebo jsou prfoesionálky a fakt televize zkresluje a třeba Eliška byla okouzlující :) a nebo prostě v ní viděli potenciál ..je muzikální..a nebo s ní bylo nejmíň práce ( bo ku..není čas :) obě jsou matky atd..) a nebo kamarádšofty..a nebo z každého něco asi..

A k Lole a MD – možná by byl profesionál, možná by ji fakt neuměl vybrat..ale zas je jazzman, ne ? i když nevím jaký..
No a do dnes jsem nepochopila proč „zařízl „Hnilicu.. jste to určitě x krát probírali,:) ale to jsem tu nechodila ..tak bůhví jak by to bylo s Lolou..ale možná taky viděl nějak dál než my..v tom prvním ročníku (ale ne zas tak daleko jaká je skutečnost .. :)

61
Jai Kudo
Reagovat

@Monika: Když jsem byl před časem v Praze na Kleopatře, tak mě trochu zarazilo, že vedle GG jako Kleopatry hrála z jedné strany Libuška a z druhé Jovanka Vojtkovy jako její dvorní dámy…:-D Ještě že Pepa tam ten večer nehrál, ale byla to zvláštní situace :-D To ale neznamená, že Pepa Vojtek nerozumí zpěvu a muzice…….

62
Monika
Reagovat

@Jai Kudo: To musela bejt skvela podivana na ty dve tanecnice:-) Ja na Kleopatre byla driv, to tam jeste nehrala ani jedna z nich a GG uz vubec ne.

63
-bé-bé-
Reagovat

3 yeey…tak Marta sa mení…to snád dokážeš akceptovať…ty tiež…to čo popisuješ…myla nádobí a tak…to sú mužské energie ohňa, tie zvládla ale teraz je v zajatí „ženských energií“…a to sú energie jemné, vodné a nepredvídateľné, energie ktoré prijímajú a neodsudzujú…lebo spolupracujú

64
yeey
Reagovat

@-bé-bé-: to neni o tom, ze se zmenila… jasny, ma dite, je ji 40, uz to asi nebude takova nespoutana rockerka jako driv – to beru… de o to, ze v Hlase bohuzel proste stala krome VNS za ho.no… asi je to castecne vlivem Dary, ze s ni v dvojkresilku rezignovala na sve hudebni hodnoty… jelikoz Martu znam i z koncertu, ruznejch rozhovoru apod., vim, ze jako clovek je skvela, ma smysluplny (a pokorny!:-)) nazory, vubec na nic si nehraje a neplka kraviny jako v Hlase… JENZE, a pozoroval sem to i v Superstar, jakmile je v okoli Dary, zacne sklouzavat na jeji uroven bezobsazne placajici povrchni celebritky… tim ale Martu nechci omlouvat, je svepravna, kdyby tam byla sama, bylo by to o necem jinym, ale ta Dara na ni ma fakt spatnej vliv…

J – Pepa urcite nejvic ustrelil v rozhodovani mezi Simonou a Viktorem… myslim, ze si to taky sam zpetne uvedomil a Martinu kritiku Simony dalsi tyden uznal… zaroven jsem jeste nepobiral zpusob, jakym si vybiral ve VNS zpevaky, o spoustu skvelych lidi vubec neprojevil zajem a to by mu dokonce zanrove sedli…. jinak pusobil dobre a jen u nej jsem mel pocit, ze ty lidi skutecne koucuje…. jinak taky zdaleka nejvic posloucham vystoupeni Loly a Viktora… Vlado, nechces vyhlasit nejakou anketu ve stylu TOP 10 vykonu Hlasu, ze bysme to sesumirovali a udelali si jasno? :-))

65
cedarin
Reagovat

@Monika: Moniko, už jsem to psal jednou, že Pepovi patří právem gratulace, že spolu s Lolou vyhráli. To, co píšeš o těch složenkách, mi přijde poměrně zcestné. Ano, samozřejmě že Lola ví moc dobře, že složenky se mají platit. Ale že by šla do soutěží (tím myslím i SS) s jednoznačným cílem: vyhraju a poplatím, to tedy opravdu ne. Spíš měla za cíl se ukázat. A Pepa pro ni udělal víc než ostatní. Minimálně to, že ji dokázal vést tak, že to Lenka respektovala a dávala to, tréma netréma. Myslím, tedy na mě tak působí, že toto je pro ni velmi důležité. Když byla u Majka, tak tam to neklapalo. On ji vůbec nerozuměl a možná je sice hodný, ale dál než na vlastní názor nevidí. U Darty by to neklapalo vůbec, ta špatná energie mezi nima byla hodně znát, když ji začala Marta chválit, tak se sice Dara milostivě přidala, ale raději by žvýkala šťovík. Jak by to fungovalo u MD nevím, ale vzhledem k tomu, že ona k němu nechtěla, tak nevím nevím. Tady jde především o to, jak by se u koho cítila a to fungovalo nejlépe u Pepy. Takže ano, má na tom svůj chválihodný podíl.

66
DJ Vlado
Reagovat

@yeey: Taková anketa je dobrej nápad :-) mohla by to ale bejt třeba desítka výkonů holek a desítka kluků (a ve druhém kole pak společná), protože u holek se mi podařilo dát dohromady rovnou samostatnou desítku (a můžeš třikrát hádat, koho tam mám hned 4x :-D), u kluků mám zatím jenom Top 5, ale i tu by se mi podařilo rozšířit :-)

67
yeey
Reagovat

@DJ Vlado: muzu to zkusit, ale nevim, jestli to dam vubec dohromady u kluku.. challenge accepted!

TOP 10 vykonu – holky
Lo – Recovery
Lo – That Ole Devil Called Love
Lo – Časy se mění
Lo – Z nebe pláče déšť
Lucka Bakešová – Skyscraper
Vendula – Brand New Me
Simona – Highway To Hell
Andrea – Stormy Monday
Simona Novotna a Tereza Halova – Next To Me
Vendula a Andrea – Man! I Feel Like a Woman

TOP 10 kluci (uff to bude vzhledem k te absolutni damske dominanci fuska)
Viktor – Messenger
Viktor a Adam Urban – This Is War
Viktor – Rolling In The Depp
Viktor – Here Without You
Viktor – Titanium
Tomi Furmaník – Dnes
Jakub Vaňas – Best Of You
Ondra Mašík – Try
Adam Urban – Two Steps Behind
Adam Urban – Whiskey In The Jar

(podotykam, ze u kluku mi nektery vystoupeni, co uvadim, opravdu jako zvedaky neprisly, jen dobry vykony, ale fakt neni z ceho vybirat)

68
bezík
Reagovat

No dobře taky zkusím, ale kluci začínají tam kde holky končí ;-)

TOP 10 děvčata :

Lenka – Recovery
Lenka – That Ole Devil Called Love
Lenka – Časy se mění
Lenka – I Feel You
Baška – I Follow Rivers
Lenka – Golden Eye
Baška+Natálie – Someone Like You
Lenka – Open Your Eyes
Kristina – Oh So Quiet
Vendula – Creep

TOP 10 kluci :

Viktor – Without you
Martin – All Off Me
Martin – The Way You Make Me Feel
Adam Urban – Two Steps Behind
Viktor – Titanium
Adam Urban – Whiskey In The Jar
Viktor – Messenger
Viktor a Adam Urban – This Is War
Tomi Furmaník – Dnes
Ondra Mašík – Try

69
Petr
Reagovat

Tak snad cesko a slovenskko nasadi Rising Star

70
J
Reagovat

Moja 10-tka vykonov zostavena podla toho co pocuvam najcastejsie a Pepov a Majkov tim to vyhrava na plnej ciare :

Dievcata:
1. Lenka – Recovery
2. Edita – Alone
3. Lenka – I feel you
4. Lenka – Golden eye
5. Lenka – Casy se meni
6. Edita – What´s up
7. Lenka – Open your eyes
8. Lenka – That ole devil called love
9. Vendula – Bound to you
10. Vendula feat Andrea – Man! I feel like a woman

Chlapci:
1. Martin – Recovery
2. Martin feat Jana – Beneath your beautiful
3. Viktor – Here withou you
4. Viktor feat Adam – This is war
5. Viktor – Titanium
6. Viktor – Rolling in the deep
7. Martin – Hallelujah
8. Martin – All of me
9. Martin – Boli sme raz milovani
10. Majk Spirit feat Martin – I was wrong

71
J
Reagovat

Raz sme uz pisali nejaku anketu, chcem doplnit opravit:
Najlepsie piesne podla mna, tak ako ich pocuvam:

VNS: Lenka – Recovery
Battle: Martin feat Jana – Beneath your beautiful
K.O. Martin – Recovery
Live: Viktor – Here without you

72
PK
Reagovat

taky to zkusím, u holek bych ale klidně dal top20, kdežto u kluků mám s top10 problém… takže nějak tahle:

holky (je to trochu monotónní, ale já měl fakt dvě favoritky, u nichž mi všechny zmíněné výkony připadají skvělé)
1. Lo – That Ole Devil Called Love
2. Lo – Recovery
3. Lo – Golden Eye
4. Vendula – Creep
5. Vendula – Brand New Me
6. Veronika – It’s a Man’s World
7. Lo – Časy se mění
8. Vendula – Bound to You
9. Vendula – Jednoho dne se vrátíš
10. Edita – Alone
+ zmínka rovněž skvělých výkonů, které se sem pouze nevejdou – Kristína – Crazy, Lucka – Skyscraper

kluci (přičemž v celkovém pořadí by pro mě byla top10 čistě ta holčičí :) )
1. 1drug – Nobody’s Perfect
2. Viktor – Here Without You
3. Ondra – Try
4. Martin – Recovery
(až potud to byly výkony, které se mi opravdu líbily, ty další přidávám „do počtu“ z těch, které mě alespoň nějak zaujaly)
5. Adam – Whiskey in the Jar
6. Adam a Viktor – This is War
7. Ondra a Jakub – Love Me Again
8. Tomi – Dnes
9. Viktor – Titanium
10. Jakub – Best of You

73
DJ Vlado
Reagovat

Tak už konečně můžu přidat i mé dvě desítky:

Top 10 holky:
1.Kristína – It´s Oh So Quiet
2.Lucka a Adéla – Locked Out Of Heaven
3.Kristína – Summertime
4.Lo – That Ole Devil Called Love
5.Lucka – Skyscraper
6.Lo – Recovery
7.Kristína – Crazy
8.Lo – Golden Eye
9.Vendula – Creep
10.Kristína – Happy

Top 10 kluci:
1.Martin C. – Recovery
2.Adam – Whiskey In The Jar
3.1Drug – Nobody´s Perfect
4.Ondra – Try
5.Adam – Two Steps Behind
6.Tomi – Dnes
7.Viktor – Here Without You
8.Martin K. – Roxanne
9.Viktor a Adam – This Is War
10.Martin C. – Hallelujah

Ale u holek bych dal dohromady možná dvě desítky, zatímco u kluků jsem měl co dělat, abych tu desítku naplnil :-)

74
Jai Kudo
Reagovat

Tak jsem dal horko těžko dohromady sou desítku holek, kluky zatím nechám na pokoji….:_)
1 Lenka Hrůzová That Ole Devil Called Love
2 Lenka Hrůzová Open Your Eyes
3 Lenka Hrůzová Recovery
4 Lenka Hrůzová Časy se mění
5 Vendula Příhodová Bound To You
6 Lenka Hrůzová Z nebe pláče déšť
7 Vendula Příhodová Mercedes Benz
8 Lucie Bakešová Skyscraper
9 Lenka Hrůzová Golden Eye
10 Andrea Holá Purple Rain

75
vojta
Reagovat

@DJ Vlado:
a to mas hodnocení od nejlepší po nejhorší nebo jenom top 10, protože tu kristínu bych tam fakt nechapal, čím tě zaujala?

76
J
Reagovat

Tak uz som dokoncila aj spolocnu 10-tku vykonov dievcata + chlapci podla toho, ako casto ich pocuvam. Niektore piesne mam rada aj v originale, ale niektore, ktore su uvedene na vrchu sa mi zapacili kvoli coveru Lenka/Martin (ich krasne hlasy tu skvelo vynikli).

1. Lenka – Recovery
Martin – Recovery
3. Martin feat Jana – Beneath your beautiful
4. Viktor – Here without you
5. Viktor feat Adam – This is war
6. Edita – Alone
7. Viktor – Titanium
8. Viktor – Rolling in the deep
9. Lenka – I feel you
10.Martin – Hallelujah

Ak by malo vyjst nahodou CD s pesnickami zo sutaze HLAS, bola by som rada ak by od Lenky a Martina bolo RECOVERY. A vobec by som sa nehnevala, ak by to boli uplne neskratene piesne. Tie hlasy je tam jedna radost pocuvat.

77
DJ Vlado
Reagovat

@vojta: Ano, je to pořadí výkonů :-) Kristína mě zaujala v podstatě vším, ale nejvíc svým jazzovým feelingem, který má u tak mladé holky cenu zlata (a konkrétně z piano pasáží v It´s Oh So Quiet dostávám pokaždé intenzivní pocit slasti :-D), ale chápu, že je to fajnšmekrovská záležitost, která holt není pro každého :-)

78
J
Reagovat

@DJ Vlado: Tuto fajnsmekrovsku zalezitost, ktora nie je pre kazdeho plne chapem. Preco? Lebo medzi mojich oblubenych interpretov patri napr. Aaliyah. A ked niekomu dnes v roku 2014 poviem, ze neprejde tyzden, co by som nepocuvala napr. Try again alebo More than woman, diva sa na mna akoby som hovorila japonsky. Iste, ved kto dnes vie kto bola Aaliyah a aj styl jej hudby neoslovi kazdeho. Podla mna rok 2001 bol tragicky pre USA 2-krat. 1. cierny den 25.august a ten druhy az 11.september.

79
jab
Reagovat

@J: V tom roce se (rovněž v letadle) zabila i Melanie Thornton, známá z eurodance projektů La Bouche a Le Click, kterou na krátké sdólové kariéře nejvíc proslavil vánoční hit léta sloužící jako podklad pro reklamu na Coca Colu. Zajímavé je, že v několika zemích se, zřejmě ve vztahu k její památce, používala jako podklad její originální nahrávka. My Češi jsme však měli počeštěnou verzi – Vánoce jsou tady, Coca Colu si vychutnej.
Jinak někdy kolem tohoto roku (± 1 rok) se zabily v letadle i dvě třetiny formace Passion Fruit.

80
J
Reagovat

@jab: Vedela som o tom, ale Aaliyah je pre mna viac nez Beyonce, ci Rihanna, ktore teraz letia.

81
jab
Reagovat

No taky zkusím vybrat svých 10 + 10 :-)

Holky:
Lo – Recovery
Lo – That Ole Devil Called Love
Lo – Z nebe pláče déšť
Lo – Golden Eye
Baška + Natália – Someone Like You
Vendula – Brand New Me
Vendula – Creep
Kristína – It’s Oh So Quiet
Kristína – Crazy
Zuzka K. – High
Baška + Natália – Someone Like You

Kluci:
Martin C. – Recovery
Martin C. – You Are So Beautiful
Viktor – Here Without You
Viktor + Adam – This Is War
Martin K. – Roxanne
Adam – Two Steps Behind
Adam – Whiskey in the Jar
Patrik – Let Her Go
Tomi – Dnes
Ondra M. – Try

82
Ann
Reagovat

Holky:
1) Lo – The old devil…
2) Vendula – Creep/Jednoho dne se vrátíš
3) Edita – Alone/What’s up
4) Lo – Časy se mění/Z nebe pláče déšť/Recovery
5) Natalia a Baška – Someone like you
6) Vendula – Brand new me/Bound to you
7) Simona – Highway to hell
8) Lucka B – Skyscraper
9) Kristina – Summertime/Crazy/Happy
10) Veronika S. – Man’s world

Fakt nejde vybrat jenom deset, takže je to dost překombinované, a od 4-5 místa nemám žádné pořádí. Za zmíňku ještě stojí Lucka B. a Adéla – Locked out of Heaven, Lo – Open your eyes, Andrea H. – Purple rain a Stormy monday, Natalia H. – At last

U kluku se vybiralo o dost hur, pac nebylo moc z ceho :-DDD

1) Viktor – Rolling in the deep
2) Tomi vs Richard – Dakota
3) Ondra Masik – Try
4) Martin – Recovery
5) Ondra M vs. Jakub – Love me again (jen Ondrovy party)
6) Viktor vs. Adam – This is war (hlavně proto že ta písnička je moje srdcovka :-DDD)
7) Patrik – Let her go
8.) Martin C- All of me
9) Tomi – Dnes
10.) Viktor – Here without you

83
Ann
Reagovat

@Ann: Zapoměla jsem ještě na Golden Eye k Lo, rozhodně to patří na ty nejvyšší příčky. A taky jsem zapoměla na Veroniku Bílkovou – People help the people, měla strašně zajímavě zabarvenej hlas :-)) Škoda že vyletěla tak brzo.

A pak Taky 1Drug – Mashup a Nobody’s perfect

84
Enaz ve spamu
Reagovat

Pěkně prosím, vězím ve spamu od konce Hlasu :(. Nemůžete mne vytáhnout? Fakt jsem nic zásadně ošklivého neudělala. Nebo ano?

85
jab
Reagovat

@Ann: Jj Verča měla fakt nádherný hlas, třeba ji ještě v nějaké soutěži uvidíme :-).

Přidat komentář