Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Hlas 2014: Nova s Markízou se jistě nemohou dočkat konce show aneb sledovanost opět tragická (sledovanost)

12. Červen 2014 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

[singlepic id=8633 w=615]

Včera nám TV Nova a TV Markíza naservírovaly třetí přímý přenos letošního Hlasu Česko Slovenska, tentokrát předposlední epizodu. Se sledovaností ovšem spokojeny být nemohou v žádném případě. V ČR se ve skupině 15+ Hlas poprvé propadl pod 500 tisíc diváků, dostala se před něj i Pošta pro tebe na ČT1. Na Slovensku se Hlas dočkal podobného mizerného výsledku jako minulý týden. Čtěte dále.

Zatímco čtrnáctý díl Hlasu ČeskoSlovenska sledovalo 510 tisíc diváků starších 15 let, třetí živé vysílání, ve kterém se představilo 8 finalistů, kleslo ještě níž, na velmi podprůměrná čísla, se kterými Nova určitě nemůže být spokojená. Show dosáhla sledovanosti 464 tisíc diváků starších 15 let a stále pokračuje její klesající tendence. Show se tak dostává na čísla konkurenčního X Facotru. Hlas v cílové skupině 15+ skončil ve večerním slotu až na 3. místě, za primáckým seriálem Cesty domů (828 tisíc) a pořadem na ČT1 Poštou pro tebe (524 tisíc). V jedné kategorii se však Hlasu daří, a to v kategorii mladších diváků, kde je Hlas stálicí, i když rozdíl již také není tak markantní jako z počátku vysílání show. Hlas získal ve skupině 15-54 let 21,1 %, zatímco Cesty domů procent 15,8.

Vyřazovací část Hlasu sledovalo cca od 22:52 hod. 408 tisíc diváků starších 15 let.

Sledovanost Hlasu na Slovensku

Stejně jako v ČR, tak i na Slovensku se Hlasu vůbec nedařilo. Zatímco minulý díl získal podíl 21,9 % při ratingu 6,6 %, tento týden se Hlas dočkal opět mírného poklesu. Show včera sledovalo 6,2 % diváků, což představovalo podíl 21,9 %. Středeční večer tak přál konkurenčnímu seriálu Panelák na JOJce, který dokázal zpěváckou show na Markíze porazit. S ratingem nad 7,5 % se přiblížil k podílu 25,7 %.

Sledovali jste 15. díl 2. řady Hlasu? A jak si soutěž povede příští týden při Grandfinále?

Bedy

Snažím se věnovat různým televizním reality-show a soutěžím dost svého času. Především se zajímám o pěvecké a talentové soutěže, zejména jsem velkým fandou X Factoru. Dále také o "kontejnerovky" typu Vyvolení apod. Stále mě nepřestávají překvapovat zahraniční verze jednotlivých formátů a pevně doufám, že se jim ty naše jednou dokáží celkově vyrovnat. :)

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 2
1
Prochor
Reagovat

Já už se taky nemůžu dočkat konce protože úroveň je tragická.

2
J
Reagovat

S nastupom MS vo futbale je mozne aj napriek GF ocakavat tiez pokles sledovanosti. To zalezi hlavne na ponuku futbalovych zapasov a tiez na to aky je kto futbalovy fanusik, ci futbal nemusi. TV MARKIZA ma konkurenciu STV1. 18.6.2014 totiz STV1 od 21.00 futbalovy zapas SPANIELSKO-CILE. Niektori muzi daju prednost sledovaniu futbalu doma, ini najma mladsi zas sledovaniu vonku v spolocnosti inych muzov pri dobrom pive. Holt si to obe televizie naplanovali vysielat, ked vo svete sa konaju MS vo futbale (iba kazde 4 roky a chlapi aspon vacsina najma fanusikovia si to nenechaju ujst). To je len moj subjektivny nazor.

Přidat komentář