Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Hlas K.O.: Eliška Mrázová – Man Down (reggae verze, video)

19. Květen 2014 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

[singlepic id=8783 w=615]
Znáte skladbu Man Down od americké zpěvačky Rihanny? Tak si ji začněte pobrukovat a teď si ji zkuste převést do reggae verze. Že vám to nejde? Nevadí, Eliška Mrázová z Hlasu ČeskoSlovenska to zvládla za vás, včetně nezbytného ukulele. Bude tento její výkon stačit v K.O. Hlasu na Jakuba Vaňase?

Eliška Mrázová (K.O. Hlasu 21.5.)

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 130
1
bezík
Reagovat

Jezukriste !!!!!! Tak to je soda. Tímto vyškrtávám Elšišku ze svých oblíbenkyň. Co je moc, to je moc :D

2
Ananas
Reagovat

To je vtip?

3
bezík
Reagovat

@Ananas: Bojim bojim že ne :D

4
Mab
Reagovat

Strašný. V půlce jsem měla chuť vyhodit počítač z okna. Nevkus nejhoršího kalibru. Brr.

5
Monika
Reagovat

Fiha, tak to je mazec.

6
Ananas
Reagovat

@bezík:
Šepsi, Ty to vidíš!

7
Ally
Reagovat

No skoro mi ten Elis hlas , projev začíná fyzicky vadit..ale možná je to zas jen v ukázce..
Jinak v upoutávce na konci se Lenka tváří jako že jo ? pokud to není zas kreativní střih..:)

8
CukyBaby
Reagovat

Man Down je asi jediné písnička, která se mě od Rihanny nelíbí. A tahle Eliščina verze mě k opaku vážně nepřivede, ještě jak se mě to nelíbí víc než originál. Jak se to nedalo pomalu ani poslouchat.

9
Ananas
Reagovat

@CukyBaby:
Ono se na to nedalo dokonce ani koukat!

10
Monika
Reagovat

Nicmene Elis se musi vnucovat timto zpusobem ala komediant, protoze jinak je to uplne obycejna zpevacka, mistama ten jeji hlas je tak slabouckej. Kdyby zpivala normalne zanikla by v davu.

11
bezík
Reagovat

@Ananas: :D :D :D

12
jab
Reagovat

Tak tohle je síla…zní to jako smrtící koktejl pitvoření a amatérského karaoke

13
CukyBaby
Reagovat

@Ananas: Pravda ani koukat se nedalo, ale to by mi tak nevadilo kdyby se to dalo aspon trochu poslouchat a ono se nedalo ani jedno.

14
Monika
Reagovat

No rafiky v kresle jsou ocividne spokojene:-)))) Eliska jako zaverecne cislo vecera a uslintane matky nemaji slov:-)))

15
priznivec.obecny
Reagovat

Sledovanost Hlasu není sice závratná, ale dost lidí si ji takhle zapamatuje. No, potěš koště.

16
bezík
Reagovat

@CukyBaby: Já bych to nedělil. Obraz i zvuk ve vzácné shodě :D ;-) Zajímalo by mě, jestli tohle tvoří sama nebo je to dílo nějakého Šiškova poskoka.

17
Ananas
Reagovat

@bezík:
To ledaže by se jí chtěl pomstít. Já bych si tipla, že kdysi zjistila, že image „odvázaná odvážná školačka s ukulele“ funguje a postupně přidávala, až se propracovala k téhle nestvůrnosti.

18
K.
Reagovat

No nevím, ten originál moc neznám a znovu ho poslouchat nechci, ale přijde mi, že dole se v tom drobet topí a nezní jí to. A zajímavou barvu hlasu taky zrovna nemá. Vendula nebo Veronika (abych nesrovnávala s někým úplně odlišným) mi přišly lepší.

19
K.
Reagovat

@Monika (10): Tu poslední větu podepisuju, když jsem to poslouchala, napadlo mě totéž.

20
Pekelný zvíře
Reagovat

Tak tohle je dámy a pánové tragédie. :D Vyznělo to ještě hůř, než jsem si kdy myslel. :D Ale Elišce přeju, ať si brnká pořád na ukulele, protože vsadím klobouk, kterej nemám, že s tím pojede, jak daleko bude moct, ale tohle je fakt spíš trapná parodie, než zpěv. :D

21
Monika
Reagovat

@K.: Podle me i lepsi jsou. Sice neni Vendula muj kun, ale zpivat umi vyborne. Staci ji pouze stat na jevisti a jen zpivat. Chtela bych nekdy slyset Elisku bez tech ozdubek kolem, ona to divadlo kolem sebe nutne potrebuje, aby nebyla prumerna.

22
K.
Reagovat

@Monika: Jo, souhlasím, ještě bych dodala, že Vendula je (nebo aspoň doteď byla) ve svym projevu vkusná, Elis se mi zdá být vkusná čím dál míň, ale uvidím, co bude předvádět v živácích.

23
VojtaP
Reagovat

čekal jsem, že to bude osobité, ale že až tak? Ten vzdech na konci mluví za vše… :D

24
DJ Vlado
Reagovat

Panebože, to je kabaret!!! :-D A kvůli téhle jednočlenné Za 5 12 vykastrovali Darta tým, WTF???

25
bezík
Reagovat

@DJ Vlado: Zase už je ti jasné, proč museli kastrovat.

26
uKaStany
Reagovat

wow, to je tedy čupr kvalitka :D

27
dolores
Reagovat

zase reggae ? :-O
no neviem, je to divne. nevyvolava to vo mne ani pocit krasna z pekneho hlasu, ani uznanie kvalitnej verzie, ani mi to nepride zabavne a vtipne. jedine, co mi napadne, je : vo co go ? zeby Seps v sukni ? :)) mne to pripada, akoby chcela hrat jeho hru.

28
dolores
Reagovat

@Monika: Vendulu si z KO musim pustit kazdy den. toto som skusila 2x (druhykrat bez obrazu), a stacilo. skoda, lebo videa co ma na YT, kde spieva normalne su niektore vyborne. ona je dobra spevacka, a keby pouzivala menej vibrata, bola by este lepsia. uz minule som pisala, ze v Hlase ma zatial este nezaujala ziadnym vystupenim (ani s Nesnidalom) a nadejala som sa, ze v KO ma „zvedne z zidle“ a budem sa rozhodovat medzi nou a Vendulou. uz nemusim, ulahcila mi to :D

Kacko, ty si tusila, ze bude mat Rihannu, ale toto si si nepredstavovala, ze ? :)))

29
Pekelný zvíře
Reagovat

@dolores: Problém je v tom, že Šeps, ať byl jaký byl, tak uměl dost dobře manipulovat s publikem, a dokázal ho dostat tam, kam chtěl, ovšem, jak vidíte tady, publikum sedí a kouká. A nic. Ani žádný potleskávání, žádnej hvízdot, nic.

30
K.
Reagovat

@dolores: Šepsovi jsem to reggae věřila v tom smyslu, že bylo jasný, že tak zpívá, protože ten styl miluje. U Elišky mi to přijde jako póza a myslím, že Monika to dost vystihla – musí dělat tu taškařici, protože jinak by se ukázalo, že je tuctová zpěvačka s obyčejným hlasem (zatímco Šeps, když už ji s ním srovnáváme, když jednou zazpíval normálně, všichni si sedli na zadel).

31
K.
Reagovat

@dolores (28): já jsem si nepředstavovala nic :-D Mně se ta písnička vůbec nelíbí, ale Elis mi k ní přišla jako nejpravděpodobnější interpretka, z ostatních mi k Rihanně nikdo nešel.
Jinak jsem si dřív říkala, že téměř jistě vyhraje, po tomhle bych si tím tak jistá nebyla. Myslím, že tohle není to, co by většinový divák až tak žral. Samozřejmě ale záleží, co bude předvádět dál.

Už by mohli pustit celý playlist, Vítek a Macklemore je, myslím, taky dost tutovka (zvlášť po tom Dýdžejově odkazu s vědomím toho, že bude zpívat s kytarou), ale zbylá trojka mi není úplně jasná. Nejpravděpodobnější se mi jeví Martin JA, Tereza Lenny, Zuzana Crazy.

32
Monika
Reagovat

@K.: Z FB je uz potvrzeno: Vítek Soural si vybral skladbu Can’t Hold Us od Macklemore.

33
Tomáš
Reagovat

Myslíte že tohle vážně může vyhrát Hlas?

34
Jai Kudo
Reagovat

@Tomáš: Tady v Česku? Tady je všechno možný! Zvlášť, když v dnešní Revue iDnes vykládá Šiška, že Elis je největší tuzemský talent za posledních 50 let a předpovídá jí velkou budoucnost :-D

35
bezík
Reagovat

@Jai Kudo: Jo, a prej má čím dál tím větší chuť na sex (míněn Šiška). Eliško Eliško …. :D

36
Ananas
Reagovat

@K.:
Šeps tím žil. Tady hádám opravdoví vyznavači reggae musí přemýšlet o lynči…

37
bezík
Reagovat

@Ananas: Opravdový vyznavač reggae se slabším srdcem by to taky nemusel přežít … a ty zdravější pak bude to „ram papapam“ budit do konce života ze sna :D

38
frida
Reagovat

Mrzí mě ze všeho nejvíc, že kvůli tomuhle „originálu“ musí odejít lepší a výraznější osobnosti a zpěváci( Lucie, Lenka?-to nevím jistě, ale je to možné, Bára a pod.) Mně se nelíbila nikdy, ani předtím.

39
Tomáš
Reagovat

Opravdový vyznavač reggae nesleduje Hlas. Mě se taky nelíbila nikdy. A tohle mi už na běžného Nováka a Markízáka připadá jako až moc specifická záležitost a tak si myslím že by spíš mohl vyhrát někdo víc pro masy. Otázka je ale kdo protože už tam podle mě pomalu nikdo nestojí za nic, všechny zajímavé vyhodili a nebo vyhodí teď v posledním K.O. A pak je ještě otázka do jaké míry s tím bude manipulovat ten Šiška. Pokud nebudou rozhodovat jen diváci tak by asi pořád vyhrát mohla. Může být nakonec paradoxně lepší vítěz X Factoru než vítěz Hlasu. To by byl fakt gól.

40
dorka
Reagovat

no fuj to je pozérka

41
Prochor
Reagovat

Bude ráda když jí Mareš nezmlátí.

42
piha
Reagovat

@Prochor: :D :D

43
Mila2
Reagovat

@Prochor: vzdyt to je Tvoje favoritka…. nebo už ne?

44
Mila2
Reagovat

Myslím, že takovouhle „show“ si může dovolit zpěvák, který už dokázal, že umí zpívat. A ne někdo, kdo má sice za sebou mocného producenta a je favorizován, ale zatím kromě pitvoření a hraní si na reggae nic kromě roztomilého ksichtíku a tuctového hlasu nic nepředvedl. A ačkoli jsem Šepse nemusela, tak ted si říkám – zlatej Šeps, ten to aspon myslel upřímně…

45
dolores
Reagovat

@Pekelný zvíře: @K.: ved samozrejme, ze Ellis Sepsovu cielovku betonovo neoslovi :)) . tento takticky tah sa jej nemoze podarit. ona asi tuzi sokovat a zaujat takto, aj ked na rozdiel od Moniky si myslim, ze nemusi, ved spievat vie a zaujala by aj inak… myslim, ze ona sama sebe nepovazuje za tucotvu. imho ma o svojom speve vysoku mienku :))

46
dolores
Reagovat

potvrdene, Anabela ma Lauryn Hill a Martin C. Recovery od JA

Martin sa mi paci, velmi by som mu dopriala postup. jeden z muzskych sutaziacich, co by som mu bola schopna fandit, tak hadam nevypadne ://

http://www.youtube.com/watch?v=IR9RsN6iR4Y

47
jab
Reagovat

@dolores: Tak Martin pro mne v ukázce jasně lepší. Není to sice tak živelné jako v podání Jamese, ale jsou v tom emoce a navíc ukázal jinou hlasovou polohu. Anabela na mne až moc utahaná a nudná, myslím, že Vlado se nemusí obávat, že by byla Moničina verze ohrožena :-).

48
dolores
Reagovat

@jab: mna on presvedcil uz v suboji s Janou, ze hlasovo je velmi perspektivny. ma krasnu farbu a vyrazovo dokaze dohnat technicke nedostatky. dobre, ze to dal civilnejsie a nehral sa na Jamesa, len by sa tym poskodil. James je len jeden.

Anabelu radsej nekomentujem, vyradila mi Veroniku Bilkovu a nechcem posobit, ze ju za to teraz vinim. no skratka nebavi ma. a obavam sa, ze jej exoticky zjav vyradi aj Martina ://

49
Monika
Reagovat

O Martina se nebojte vim proc to rikam:-)))) Mne se jeho barva taky hodne libi, uz minule v souboji s Janou mi prisel lepsi, jen si musim v sobe srovnat ten pohled na nej, moc mi to nejde:-))) Nicmene z kluku je pro me v tento okamzik nejlepsi.

50
Monika
Reagovat

Aha az ted jsem si pustila tu ukazku, no jsem ho asi precenila vyse:-)))) Vubec se mi tam nelibi je slabej jako caj, ma stejnej problem jako Pavlina, holt problem tlustych lidi, neumi pri zpevu dychat a strasne me to tam rusi. Vlado to by mohla bejt sance pro tvoji Kristinu, mam pocit, ze s takovymhle vykonem je Martin jasnej kandidat na prvni souboj v tymu, mezi Veronikou a Kristinou se rozhodne dle vykonu.

51
dolores
Reagovat

@Monika: mas nejaky spoiler ? sem s nim :D

52
jab
Reagovat

@dolores: Majk už tam má Veroniku (taky exotický typ, navíc mnohem výraznější) a podle mne si tam nechá aspoň jednoho sólo kluka. Dvě holky už tam má. Mně se Martinova barva líbí už od castingů a v téhle ukázce zas ukázal něco nového, to by mu mělo pomoct.

53
dolores
Reagovat

@jab: jasne, uz som aj zabudla, ze Veronika je v Majkovom mancafte. ostava dufat, ze Monca ma pravdu a Anabela je stopnuta.
ak do zivakov Majk zobral Kiku aj Martina, tak oproti Darta timu to bude luxus :D a to nevravim, co by bolo, ak by tam mal namiesto slepcov 1DRUG ..:-O

54
Monika
Reagovat

@dolores: Ten od Vlada a zatim se vse potvrdilo, takze i ten Martin s Kristinou by meli bejt jisti.

55
woltan
Reagovat

To je ze zítřejšího dílu? Vy máte stroj času? :)

56
woltan
Reagovat

Aha, ono to je z oficiálního kanálu Novy. To se divim, že to takhle zveřejňujou. Doufejme, že si to Eliška touhle divnou písničkou nepokazí.

57
Monika
Reagovat

Tak vam nevim, ale zacinam si myslet, ze se nedostane ani do GF. Na FB Hlasu nema zatim ani jeden pozitivni ohlas.
„byl to hnus“
„To je strašný. Ein kessel buntes ožil.Něco tak nevkusného ještě v hlasu nebylo.“
„hrůza děs..divim se, že vůbec postoupila..bylo tam plno lepších zpěvaček a zpěváků, kteří tam teď mohli být místo ní.“
„Rampapapa, děs běs“
„fakt hrozný “
„Co to je?“

58
dolores
Reagovat

@Monika: tak ja, keby Vlado neavizoval jej postup, by som po tomto predpovedala vypadnutie. aj som rozmyslala, ci tie Darta xichty, co tam hadzali su nadsenie alebo zdesenie :D

59
bezík
Reagovat

@dolores: Očekávám megachvalozpěv. Šišku přeci nemůžeme zklamat ;-)

60
yeey
Reagovat

boooze chudak Jakub proti tomuhle vypadnout, presne, jak sem ocekaval vcera… no, s timhle tedy Darta tym nevyhraje :-(

61
Ludvík
Reagovat

O Elis vím jestli postoupí nebo ne znám ji :D

62
frida
Reagovat

@Ludvík: Tak prozradíš?

63
K.
Reagovat

@dolores: SPOILER DJ někde (tuším na FB) vytáhl, že Martin C. postoupil.

64
bezík
Reagovat

@frida: Copak Elšiška může nepostoupit ? To by spíš peklo zamrzlo :D

65
bezík
Reagovat

Takže definitivně potvrzeno :

Jakub Vaňas: Bruno Mars – Treasue
Patrik Malý: Bastille – Pompeii
Tereza Hálová: Lenny Kravitz – Fly AwayEliška Mrázová: Rihanna – Man Down
Martin Císar: James Arthur – Recovery
Andrea Holá: – Eva Cassidy – Stormy Monday
Lucie Bakešová: Alanis Morissette – You Oughta Know
Martin Kujan: Sting – Roxanne
Zuzana Kamencová: Anouk – Nobody´s Wife
Anabela Mollová: Lauryn Hill – His Eye Is on The Sparrow
Kristína Mihaľová: Angela Ricci (Gnarls) – Crazy
Zolo Lebo: Queen – Somebody to Love
Vít Soural: Macklemore &Ryan Lewis – Can´t Hold Us
Edita Třísková: Non Blondes – What´s Up
Tomi Furmaník: Tublatanka – Dnes
Lola Hrúzová: Alison Moyet – that Ole Devil Called Love

66
K.
Reagovat

@bezík: Ty woe docela koukám :-O

67
bezík
Reagovat

@K.: Já taky, hlavně že Evu Cassidy má Andrea a ne Kristína.

68
Monika
Reagovat

@bezík: To je teda prekvapko, ja tu Cassidy pro Kristinu brala jako tutovku.

69
K.
Reagovat

@bezík: A radost teda moc nemám. Zuzana na Anouk absolutně nemá hlas, to bude stejně ukuňkané jako od Zakuciové. Edita mě touhle odrhovačkou zklamala, s tímhle se mezi moje favority nezařadí. Andrea má zjevně celkem dobrý vkus, když já se na tu Evu Cassidy už těšila od Kristíny, no. Ale už si umím představit, že Lucku zastínila. A Kristína dá jistě i tohle dobře, ale vzhledem k VNS jsem od ní čekala něco šmakovnějšího :-/

70
Monika
Reagovat

No a na Elisku tech negativnich komentaru trochu pribylo na FB, zacina to bejt trapny, aspon Siska by ji tam mel neco napsat:-)))) jsem zvedava na Jakuba co predvede.
Jinak vyber u Andrey mi moc nehraje, pokud se podivam na YT kanal ma tam samou popinu Adele, 4 Non Blondes, Jsi muj pan, dokonce skupinu Holki, tohle nebude tutove z jeji hlavy.

71
Monika
Reagovat

Jo a mam obrovskou radost, ze moji nej pisen z playlistu What’s up zpiva jedna z mych favoritek Edita na to se tesim asi nejvic:-))))

73
bezík
Reagovat

@K.: Zase od Andrey nečekám, že by to byla úplná hitparáda, podle mě na tohle ještě technicky tak docela nemá, no uvidíme. Kristínka vsadila na jistotu, ale tahle verze je celkem snesitelná, na ty ukřičený už jsem skoro alergickej.

74
K.
Reagovat

@IIII: Tohle bude zpívat kdo? :-D

75
bezík
Reagovat

@71 Monika: šmarjá nestraš, to bude další smrtící kombinace :D

76
bezík
Reagovat

@K.: sbor všech finalistů :D

77
K.
Reagovat

@Monika: Já to tam moc neprohlížela, asi máš pravdu.

78
K.
Reagovat

@bezík: Tak to se těším :-D

79
jab
Reagovat

@K.: Tak Zakuciová zazpívala Anouk výborně (kuňkání vypadá úúúplně jinak) a hlavně úplně jinak než originál, přitom s úctou k původní verzi (ona si myslím sama tu píseň s vypětím sil prosadila a od té doby se to nějak usadilo v nováckém playlistu :-D). U Zuzky mám strach, může z toho vznikonut zajímavá, spíš folkovější verze, ale ta píseň mi přijde „naštvaná“ a nevím, jestli jí vyloženě jemné provedení neublíží. Radši bych to slyšel od Edity, ta to mohla oživit chraplákem a vznikla bys zas další osobitá verze. Ve 4nB asi kdovíjak nezazáří, ale swednout by jí to mělo. Jsem zvědavý, co předvede Andrea s Cassidy, jestli má s tímhle fakt převálcovat Lucku. Jako jo, píseň super, ale k Andree mi nejde. Třeba ale půjde o trumf vytažený v pravou chvíli ;-). Kristíně by to sednout mohlo, uvidíme.

80
Ananas
Reagovat

@bezík:
Taky reggae?;-))

81
bezík
Reagovat

@Ananas: Určitě ! Co taky jiného :D

82
Ananas
Reagovat

@bezík:
No jen aby přitom Elišce nerozšlápli to štěně od kytary…

83
K.
Reagovat

@jab: Věc názoru, mně se její verze vůbec nelíbila a to jsem jinak měla Kristínu celkem ráda.

84
jab
Reagovat

@K.: No já měl podobný problém loni s Kukačkou a jeho Mad World. Ne že by se mi to vůbec nelíbilo, jako takové pěkné vkusné vystoupení ok, ale kdovíjak na větvi jsem z toho nebyl a už vůbec jsem nepobíral názory, že to bylo lepší než předloha :-D (ale to je taky věc názoru :-D). Chyběly mi tam ty emoce, taková ta depresivní atmosféra, která jde z Julesovy-Andrewsovy verze. Prostě šestnáctiletý kluk hezky přezpíval píseň o něčem, na co ještě neměl odžito…

86
eva panos
Reagovat

@Monika: Hlas vystavil video, kde je stazena hudba a divaci, taky zpivam a vim, ze kdyby mne nekdo pustil takhle natvrdo, tak nevyzni dobre ani Karel Gott, to asi zaridil Siska, ze?? Naopak, myslim ze proti Elisce vyjeli a je to soucast nejake hry na prilakani divaku!!! Vzdyt Eliska jiz ukazala v Hlase svuj nadherny hlas a na jejim youtube je to citit na kazdem kroku!

87
Ananas
Reagovat

@eva panos:
A jak Ti zlí způsobili ty její epileptické pohyby?
Připouštím, možná nemám sluch, ale trochu vkusu ano.

88
pavla bittnerka
Reagovat

Byla jsem na jejim koncerte a je FAKT SKVELA treba tady ten rap vsechny uplne dostal .. https://www.youtube.com/watch?v=3bore52PHDc

89
DJ Vlado
Reagovat

@K.: Angela Ricci je jazzová zpěvačka, zřejmě Kristínina oblíbená, takže bych to jako odklon od přirozeného žánru neviděl, jen holt z jejího repertoáru zvolila cover popového songu, což bych jí nevyčítal :-) Ale taky jsem se těšil na tu Cassidy, no :-/
S Andreiným vkusem bych to zase tak růžově neviděl, když má na trubce Holki :-) Proč zvolila tu Cassidy, těžko říct, ale upřímně jí (podobně jako bezík a jab) v tom moc nevěřím, ale možná má tu skladbu našprtanou :-)

90
tonda
Reagovat

Myslim ze Eliska zbytecne tlacila na pilu, ale zase jestli byla ponořená na pódiu v kapele, tak se nedivim, počkal bych si na středu, jak to vyzní v telce, ale její duet s Chodúrem je skvostný a již několik týdnů vede hitparádu na Kissu .. bomba .. a její koncert v rádiu.. souhlasím, luxus https://www.youtube.com/watch?v=0ZaKIcVBys0

91
DJ Vlado
Reagovat

Jinak tipovací článek s playlistem pro vás dneska výjimečně sepíše Scalex. Já mám bohužel plno práce :-( Díky za pochopení :-)

92
okkvp
Reagovat

@eva panos: Souhlasím s tím, že božský pětasedmdesátník Kája na živo a bez podpory kapely/orchestru a sboru už dnes taky není nic světoborného. Dokonce připouštím, že i Gott měl období (jeho pokusy o rockenroll a podobné pohyby na konci sedmdesáetk), kdy se bez mokrého hadru na čele na něj moc koukat nedalo. Ale dalo se to poslouchat.
Kdyby byla hudba vytažena tolik, že by Elišku nebylo víceméně vůbec slyšet, a bylo to v rádiu, tak by se to asi dalo.

93
bezík
Reagovat

@DJ Vlado: Na webu Markízy je video s rozhovory, proč si vybrali zrovna tu konkrétní skladbu. Andrea tam tvrdí,že právě tohle je její, jinými slovy „srdcovka“ a že kdyby vypadla, tak se chtěla rozloučit zrovna tímhle. Tak uvidíme, třeba už z „Holek“ vyrostla :D

94
Míša
Reagovat

@pavla bittnerka: hodně se mi tam líbila písnička Save me, kterou Eliška původně napsala pro nějaký film svého kamaráda a který se nakonec neuskutečnil http://www.youtube.com/watch?v=OO2iKA-7H6Q Eliška má ráda různé styly hudby, nejedná se o žádnou reggae zpěvačku, proto srovnávání se Šepsem nechápu :) Tohle vystoupení určitě nepatří k jejím TOP, vím, že má navíc :)

95
Prochor
Reagovat

42 – Piho neprovokuj – po tomhle si nemůže být žádný fanda. Elis je jasná provokatérka. A ty taky.

96
pavla bittnerka
Reagovat

@Míša: @Míša: Jééé to ani nevím ze je na netu, tuhle pisnicku Elisky mam taky silene rada :) diky

97
eva panos
Reagovat

@Ananas: @Ananas: Mily ANANASi, asi mas s epileptickymi pohyby zkusenosti, vid? Asi hlavně kdyz padáš z anananasovníku, viď? Nic ve zlém :D

98
Ananas
Reagovat

@eva panos:
Jj, z ananasovníku je to vejška:))

99
jab
Reagovat

@DJ Vlado: Nemohli byste to pak od živáků psát oba? Vždycky mě bavilo číst názory na jednotlivé skladby od vás obou :-).

100
eva panos
Reagovat

@Ananas: :D :D :D

101
bezík
Reagovat

@Ananas: :D :D :D Člověk se tu i botanicky dovzdělá ! Že bych si na zahrádce zasadil ananasovník ? Ale aby mi nepřerostl barák !?! :D

102
jab
Reagovat

@bezík: Tak je to mladá holka, hudební vkus se taky během let vyvíjí. Já jsem měl taky období, kdy jsem poslouchal i totální sr***y, pak jsem trochu zestárl, zmoudřel a zvýšil nároky ;-)

103
Ananas
Reagovat

@bezík:
No jestli bydlíš v zemljance…

104
bezík
Reagovat

@Ananas: hmmm, tak zase nic, no, škoda :D

105
okkvp
Reagovat

@Ananas: copak vejška skutečně závratná není, ale podle odrudy bych sebou při padání do tuhých pilovitých listů možná přece jen dost zběsile škubala ;-)

106
okkvp
Reagovat

@eva panos: kdybys znala vědecké synonymum (Bromelia), tak bys identifikovala, že Ananas je baba

107
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Dopadneš naporcovaná:))

108
kyselka
Reagovat

ona, eliska, nezpiva vubec spatne !!!
Ale pro me nema absolutne takovou barvu hlasu, abych si ji okamzite vybavila pri poslechu nekde v radiu.
Neni hlasove zajimava proste….

109
DJ Vlado
Reagovat

@bezík: Tak je pravda, že ty Holki dávala na YT asi před rokem a půl, takže za tu dobu se jí vkus proměnit mohl. Ale jestli je ta Cassidy její srdcovka, tak tím spíš má tu píseň naučenou a asi jí dá hodně dobře, ovšem obávám se, že až nebude mít tolik času na přípravu, tak bude zase jen stěží průměrná jako v battlu s Vendulou (i to je imho argument proč měla postoupit Lucka, jelikož dala parádně i Bruna Marse, kterého zpívala poprvé v životě). A ještě jeden postřeh – to rozdělení do dvojic se natáčelo až po generálkách (což je jasné z toho, že už jsou v sále diváci), takže koučové nejdřív slyšeli, jak komu která píseň sedí, a teprve potom určili ty dvojice – to zřejmě vysvětluje vše :-)

110
DJ Vlado
Reagovat

@jab: Určitě se zkusíme dohodnout, ty společné odhady by mohly být fajn :-)

111
Pekelný zvíře
Reagovat

@DJ Vlado: Velmi mě tu bavíte. Vým opravdu to, že Lucka zřejmě skončila v soutěži bude ležet v žaludku hodně dlouho, že? :D Jo, normálně byste měl Andreu snad ukřižovat, že tu písničku zpívá, a nezpívá ji vaše zlatíčko Kristínka. :D I kdyby to ta holka zazpívala sebelíp, tak to tu nikomu stačit nebude.

A imho – Lucka v battlu nebyla nic extra, jsou tam i lepší. :)

112
DJ Vlado
Reagovat

@Pekelný zvíře: Ano, máte pravdu, to, že Lucka skončila v soutěži mi bude ležet v žaludku dlouho, ale naštěstí mi tam zbyde ještě Kristínka :-D

btw. nepsával jste dříve pod nickem Deleatur? tím vykáním mi ho velmi připomínáte :-)

113
K.
Reagovat

@Pekelný zvíře: Když to zazpívá fakt dobře, tam mně to stačit bude. Ale nezastírám, že od Kristíny bych to slyšela radši, protože mi to k ní hlasově mnohem víc sedne.
Jinak nejsem fanoušek Lucky, hlasově mě nebaví a nebudu pro ni plakat jako DJ, ale v battlu byla dobrá (i když já bych si vybrala Adélu), ten jejich battle byl pro mě jednoznačně nejlepší.

114
K.
Reagovat

@DJ Vlado: No to by vysvětlovalo zálibu v Relichovi :-D (Pekelný zvíře, nic ve zlém, prosím! :-D)

115
DJ Vlado
Reagovat

@K.: I proto mě ta podobnost napadla (ale to vykání na prvním místě) :-D

116
dolores
Reagovat

ze bude mat Andrea Evu Cassidy ??? to by mi nenapadlo ani v tych najodvaznejsich snoch :D rovnako, ze bude mat Kika Crazy.. :-O stavila by som cokolvek, ze by to mohlo byt naopak :))) velmi som zvedava na Andreu, ako´toto predvedie. nemam ju prilis rada, a ona sa mi takymto vyberom chce votriet do priazne, ci co? :DD
Kika ma aspon ze solidny cover, lebo neviem ako inak by som tuto odrhovacku od nej stravila. dufam, ze si na jej interpretacii zamaskrtim :) tesim sa na nu a na Patrika. a potom este na Lolu, Zola a Tomiho

117
bezík
Reagovat

@dolores: Tomi se na tom videu tvářil nějak sebejistě, jako že tohle je jedna z mála slovenských věcí na kterých se dá předvést. Asi fakt bude „víííííííííííííííín“ :D

118
Monika
Reagovat

Ja se tesim nejvic na Lolu (vypada fantasticky a tusim, ze to bude silne vystoupeni na zaver), Editu, Tomiho.
Jsem hodne zvedava na Andreu, doneslo se mi, ze si z ni sedli na prdel. Ackoliv se predpokladalo, ze to bude prave Eliska, ktera vsechny zvalcuje, nakonoc tou nej hvezdou byla respektive ma byt Andrea.

119
dolores
Reagovat

@bezík: ktore video mas na mysli, uputavku ?

121
bezík
Reagovat

@Monika: Na Lenčin zpěv se těším, moc se netěším na to až ji tam koučové sepsujou. Budou muset Pepovi nabít ostrými, aby ji mohl snadno vyhodit. A MD si určitě neopomene smlsnout za to, že by šla radši domů než k němu.

122
Monika
Reagovat

@bezík: Mimochodem v tom videu ma teda Kristina slehu, ty zvlnene vlasy ji vubec neslusi, vypada aspon o deset let starsi. Nejdriv jsem tu koblihu ani nepoznala, co to s ni zase provedli stylisti.

123
bezík
Reagovat

@Monika: tak „šlehu“ zrovna nééé :D, ale ten předchozí look by pravda lepší.

124
dolores
Reagovat

@bezík: jaaj, tak na tomto videu ,. fuha, aj Vitek je nejaky sebavedomy… bojim, bojim.. a paci sa mi Jakub ako ladne tancuje s Eliskou. posobi tak galantne

preco tam nie je Lola a Zolo pani moderatorka ? :-E

@Monika: ja som spokojna :)pridane roky jej vobec neuskodili !

125
Monika
Reagovat

@dolores: No nevim z mladeho devcete, udelali starou mladou, vypada jako matka od dvou deti. Jsem se ji zprvu uplne lekla a chvili mi trvalo, nez jsem prisla na to, kdo to vlastne je.

126
Prochor
Reagovat

121 – Já se těším na Lenčin zpěv i na ty její kydy po zpěvu:-)))

127
Jai Kudo
Reagovat

@eva panos: @pavla bittnerka: Vy jste nějaký Eliščin fanklub tady? OK, v tom případě chápu… :-D Ale každopádně i na té ukázce je vidět, že ty epileptický záchvaty a kabaretní vsuvky mívá při vystoupení častěji….já si tedy největší pěvecký talent za posledních 50 let představuji hodně jinak…kdyby jen zpívala a netajtrlíkovala u toho, tak by to myslím bylo lepší. Ale vsadímse, že stejně večer postoupí, takže je to asi jedno.

128
jan
Reagovat

Vždyt byla nejlepší fandím jí vy jste blbý!!!!!!!!!!!!!!!!

129
Petr
Reagovat

Teda ….. čtu to a jste teda pěkná banda blbcu včetně tebe amatére Vlado :D koukal jsem na tvé videa nejsi nic víc než jen amatér který se boří do nových zpěváků. Eliska je výborná zpěvačka… to co tady píšete jsou vyložené nesmysly a projevy vnitřní závisti. Začínám přemýšlet jestli ty nebereš prachy az to že tady někoho takhle pomlouváš …. SORY BRO … tak pojd a přijd jim to všem říct do očí … nebo si s nima zahrej :D jo vlastně ty neumíš na nic hrát …. stěěěěěrrr

130
samanka
Reagovat

Toto bol jej najhorší výkon v súťaži. Mala som sto chutí vyhodiť Tv do smetí. Čakala som niečo lepšie. Myslela som, že ju pošlú domov a ostane Jakub, ktorý bol lepší, ale som rada, že ju mám v hre.

Přidat komentář