Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Hlas 2014: Speciální repríza Hlasu na Markíze opět relativně propadla (Sledovanost)

16. Květen 2014 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

[singlepic id=8633 w=615]

Vzhledem ke katastrofální sledovanosti středečního 1. dílu fáze K.O. na Slovensku (show zlomil vaz hokejový zápas Slovensko-Norsko), se Markíza rozhodla odvysílat včera speciální reprízu dílu. Ovšem ani tato repríza nenašla dostatek svých diváků a show ve sledovanosti víceméně opět popadla. Čtěte dále.

Sledovanost Hlasu na Slovensku

Hlasu se na Slovensku celkově déle moc nedaří, rozhodně nedosahuje výsledků slovenského seriálového hitu Bouřlivé víno, které Markíza vysílá v ostatní všední dny a středu tak uvolnila Hlasu. Středeční díl show sledovalo v kategorii 12+ jen 312 tisíc diváků a v kategorii 12-54 jich bylo razantně méně (hlas dosáhl tragického podílu 14,8 % diváků při ratingu 6 %).

Speciální reprízu tohoto dílu odvysílala Markíza také včera po svém seriálovém hitu Búrlivé víno od 21:40 a trvala téměř do půlnoci, show však dosáhla jen podílu 15,6 % při ratingu okolo 3,5 %. I kdyby TV Markíza sečetla výsledky obou dní, Hlas by se v celkovém ratingu nedostal přes 10,6 %. Standardně Hlas ve Výběrech naslepo dosahoval podílů okolo 30 % při ratingu cca 11-12 %. Na včerejší sledovanosti Hlasu se podepsala dvouepizoda seriálu Panelák na TV JOJ (podíl okolo 20 %), ale také mohla nevědomost diváků o tomto výjimečném zařazení show do vysílání.

Bedy

Snažím se věnovat různým televizním reality-show a soutěžím dost svého času. Především se zajímám o pěvecké a talentové soutěže, zejména jsem velkým fandou X Factoru. Dále také o "kontejnerovky" typu Vyvolení apod. Stále mě nepřestávají překvapovat zahraniční verze jednotlivých formátů a pevně doufám, že se jim ty naše jednou dokáží celkově vyrovnat. :)

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 2
1
Katynka
Reagovat

No za mě – já nejsem fanda těch nekonečných seriálů, kde každý spí s každým a kde každý vráží kudlu do zad a jsou tam machinace. Takže já se koukám jak ve středu, tak protože jsem na mateřské a dcerka hudbu miluje, tak si pouštím i dopolední reprízu. Já prostě nepatřím mezi klasické maminky, které sledují limonády:-)

2
gbhjnk
Reagovat

Seriály jsou ultranuda, ale Hlas už teda taky. První řada se nepovedla produkčně a talentama, letos je jeden výrazný talent a lepší produkce, ale je to tak natahovaný a nezáživný, že se není čemu divit. Co čtu názory jinde, tak X Factor jednoznačně vede, ale zase si to u nás srazil absencí českých soutěžících ve finále, což prostě tady lidi nikdy nemá šanci pozitivně zaujmout. Nepovedla se ani jedna show a je zbytečně hledat tragickou sledovat v Čarodějnicích, Lize mistrů a hokeji v ČR a kvůli Paneláku v SR. Jsou to prostě sračky.

Přidat komentář