Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Hlas 2014: Zájem v ČR stále razantně klesá. Na Slovensku dal Hlasu K.O. lední hokej.

15. Květen 2014 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

[singlepic id=8633 w=615]

Odstartovala předposlední fáze letošní série Hlasu ČeskoSlovenska, K.O. Sledovanost včerejší epizody však moc radosti Nově a Markíze činit nemůže. Stále totiž klesá. V ČR se již přiblížila k 600 tisícům. Na sledovanosti na Slovensku se výrazně podepsal hokejový zápas v rámci Mistrovství světa. Čtěte dále.

Zatímco desáty díl Hlasu ČeskoSlovenska sledovalo 703 tisíc diváků starších 15 let, první část fáze K.O. klesla ještě níž, na velmi podprůměrná čísla. Show dosáhla sledovanosti 628 tisíc diváků starších 15 let a stále pokračuje její klesající tendence. Hlas tak v cílové skupině 15+ skončil ve večerním slotu až na 2. místě, za primáckým seriálem Cesty (824 tisíc). V kategorii mladších diváků je Hlas stále jasnou stálicí, kdy získal ve skupině 15-54 let 23 %, zatímco Cesty domů jen procent 11.

Sledovanost Hlasu na Slovensku

Hlasu se na Slovensku celkově déle moc nedaří, rozhodně nedosahuje výsledků slovenského seriálového hitu Bouřlivé víno, které Markíza vysílá v ostatní všední dny a středu tak uvolnila Hlasu. Zatímco minulý díl show dosáhl zatím svého nejhoršího podílu, 25,7 % při ratingu 9,1 % ve skupině 12-54, aktuální díl se díky atraktivnímu hokejovému zápasu Slovensko-Norsko propadl na své totální dno. Zatímco hokej dosáhl výsledku v průměru 1 197 tisíc diváků starších 12 let, což představovalo podíl 51,2 %, Hlas v kategorii 12+ sledovalo jen 312 tisíc diváků. V kategorii 12-54 jich bylo razantně méně. Hlas dosáhl tragického podílu 14,8 % diváků při ratingu 6 %. Standardně Hlas ve Výběrech naslepo dosahoval podílů okolo 30 % při ratingu cca 11-12 %.

Sledovali jste 11. díl 2. řady Hlasu? A jak si soutěž povede příští týden?

Bedy

Snažím se věnovat různým televizním reality-show a soutěžím dost svého času. Především se zajímám o pěvecké a talentové soutěže, zejména jsem velkým fandou X Factoru. Dále také o "kontejnerovky" typu Vyvolení apod. Stále mě nepřestávají překvapovat zahraniční verze jednotlivých formátů a pevně doufám, že se jim ty naše jednou dokáží celkově vyrovnat. :)

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 4
1
bigZ
Reagovat

Klesající zájem razantně potvrzuje i Panáček. 24 hodin po zahájení K.O. ještě ani jeden rekap.

2
dolores
Reagovat

prave teraz Markiza vysiela reprizu vcerajsieho Hlasu. vraj preto, aby si to mohli pozriet ti divaci, ktori vcera dali prednost hokeju. tak by ma zaujimalo, kolko takych divakov sa najde :))

3
hollyoaks
Reagovat

Asi žiadnych ja pozeral hokej

4
Bedy
Reagovat

@dolores: Zrovna jdu vydat malou aktualitku, sledovanost se opět nevyvedla. :)

Přidat komentář