Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Hlas 2014 K.O.: Andrea Janczarová – One Night Only (video)

13. Květen 2014 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

[singlepic id=9122 w=615]
Tak tohle si Michal David pořádně ztížil. Zkušený kouč, který má všechny své kroky v soutěži podrobně promyšlené, tentokrát možná pořádně šlápnul vedle. Do K.O. souboje Hlasu ČeskoSlovenska 14. 5. totiž proti sobě postavil dvě dámy.

Ty jsou majitelkami jedněch z nejlepších hlasů soutěže – Andreu Janczarovou a Pavlínu Ďuriačovou. Obě na pódiu navíc předvedly takový výkon, že nadšené diváky postavily okamžitě na nohy. Postoupit může ale jen jedna z nich. Kterou z nich Michal David pošle do přímých přenosů?

Andrea Janczarová – One Night Only (video)

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 4
1
Milena
Reagovat

Doufám, že Andreu.

2
Monika
Reagovat

Mne je to v tomhle pripade fuk, nebavi me ani jedna. i ten song je kyc jako prase, no ale tym MD, takze se ani nedivim. Postoupi umela Andrea, pytel brambor si do zivaku MD nevezme.

3
bezík
Reagovat

@Monika: Pytel brambor … :D Moniko Moniko Moniko … Ty jsi nějaká top modelka, současná či bývalá, že tě tak dere ten fyzický vzhled ? ;-) Když může být v show businessu Beth Ditto, co by nemohla Pavlínka ? :D

4
Nicole
Reagovat

Já mám takový pocit, že vybere Andreu a Pavlínu pošle domů :)

Přidat komentář