Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Hlas ČeskoSlovenska 2014 (23.4.), 8. díl: Rozhoduje HLAS, nebo KSICHT?

24. Duben 2014 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

[singlepic id=8952 w=615]
Souboje druhé řady Hlasu ČeskoSlovenska jsou v plném proudu a je celkem evidentní, že na naší pětici koučů přišlo jaro, neboť zvlášť Dara s Martou a Majk Spirit se včera dopustili kontroverzních rozhodnutí, při kterých se nemohu ubránit podezření, jestli se nám náhodou nezamilovali. Proto jsme včera mohli zažít šokující vyřazení favorita a jednu zcela nečekanou krádež. Jakých soutěžících se to konkrétně týkalo? A kdo všechno postoupil nebo vypadl z jednotlivých battlů? Čtěte následující řádky a dozvíte se více.

Ondřej Mašík vs. Jakub Vaňas

Tým: Darta
Zpívali: Love Me Again (John Newman)

DJ Vlado: Spoiler tohoto souboje už se objevil v minulé diskusi, takže nakonec nebyl výsledek žádné velké překvapení. Ovšem čekal jsem, že oba kluci budou vyrovnanější, což se nestalo. Ondra měl od začátku jednoznačně navrch, a když se do toho opřel, tak ukázal, že by svým hlasem mohl bourat domy. Oproti tomu Jakubův hlas je ve výškách tenký jako Somálec kolem pasu a celou dobu dost nepříjemně mečel jako Laco Hudec s Vojtěchem Michalíčkem dohromady. Hlasově Ondra zválcoval Jakuba takovým způsobem, jaký připomíná trápení neviňátek. Jelikož je však Jakub větší hezounek, tak se v tomto případě se soutěž Hlas změnila na Ksicht a Dara s Martou poslaly dál Jakuba. Jejich řeči o tom, jak je Ondra zklamal, mi přišly vyloženě alibistické, protože bylo nad slunce jasné, co je k výběru Jakuba vedlo. K mému nemilému překvapení si Ondru žádný z ostatních koučů neukradl a soutěž tak přišla o možná vůbec nejlepšího mužského zpěváka.

Scalex: Jednoznačně lepší výkon tu podal Ondřej. Jeho hlas byl podstatně znělejší, barevnější, měl onen zahraniční “šmrnc”. Jakub to přespříliš tlačil, zpíval zbytečně vypjatě a krčním hlasem. Rozhodnutí Marty a Dary ponechat si v týmu Jakuba bylo pro mě prvním WTF momentem tohoto dílu a považuju to za hormonální rozhodnutí s ohledem na dívčí pubertální publikum, neboť Jakub je větší hezounek než Ondřej. Druhý WTF moment přišel vzápětí. Ondřeje si do svého týmu nikdo neukradl a jeden z nejslibnějších mužských hlasů v soutěži tak skončil zbytečně brzy.

 

Anabela Mollová vs. Veronika Bílková

Tým: Majk Spirit
Zpívaly: Girl On Fire (Alicia Keys)

DJ Vlado: Jak už jsem psal ve svém odhadu, Majk tímto výběrem písně vyloženě nahrál Anabele na smeč. V tomto souboji se navíc ukázalo, že hlas Anabely je celkově vyzrálejší, zatímco ten Veroničin má ještě trochu dětský charakter. Anabelu jsem až do včerejška považoval spíše za outsiderku, ale svým včerejším výkonem ukázala, že se s ní rozhodně musí počítat. Ale i Veronika měla v písni několik pěkných momentů, ve kterých vyzněl její originální hlas. Kdybych se rozhodoval podle aktuálního výkonu, tak zvolím Anabelu, jejíž výkon byl celkově kompaktnější, kdybych však vybíral podle celkového potenciálu, volím Veroniku. Majk celkem podle očekávání zvolil Anabelu. Ta se však ukázala jako velký charakter, když šla do zákulisí utěšit ubrečenou Veroniku, kterou si nikdo neukradl.

Scalex: Třetí WTF moment večera – postup Anabely na úkor Veroniky. Obě holky zpívaly slušně, ale Anabela pro mě byla až příliš slušnou školačkou. Odzpívala to vzorně, hezky se usmívala, neudělala žádnou chybu – ale celé to bylo hrozně placaté, nezáživné. Veronika se o dost více snažila herecky pojmout ten nařízený souboj (podle mě je to pitomost, to neustále stylizování se do soubojů), měla zajímavější barvu hlasu a její výkon byl nesrovnatelně živější, přirozenější, nápaditější. Určitě bych si příště raději poslechl ji. Bohužel, mám smůlu.

 

Patrik Malý vs. Katarína Kamencová

Tým: Michal David
Zpívali: Just Give Me a Reason (Pink)

DJ Vlado: Tohle bylo, Daro a Marto, selhání favorita, nikoliv to co předvedl Ondra, který si na rozdíl od Patrika udržel svůj vysoký standard. Patrik byl celou dobu na pódiu nervózní jako Rom na shromáždění neonacistů (zdůrazňuji, že rasista nejsem a k ultrapravici mám odpor), což se na jeho výkonu setsakramentsky odráželo, jelikož to byla jedna velká křeč. Oproti tomu Katka předvedla rozhodně lepší výkon než ve výběru naslepo a na rozdíl od Patrika se jí nedalo nic výrazně vytknout, i když jinak mi její hlas i zpěv přijde víceméně průměrný. Michal David však zohlednil celkový potenciál obou interpretů a vybral Patrika, což v tomto případě chápu. Co ovšem nechápu je Majkova krádež Katky. Ta vynikla hlavně proto, že to Patrik zkazil, ale na krádež to podle mě nebylo a Majk si zbytečně vyplýtval možnost, kterou mohl použít na někoho perspektivnějšího. Nebo že by se nám Majk zamiloval? Jeho řeči o Katce jako možné finalistce jsem nepochopil už vůbec. Je to sice pěkná holka (i když mně osobně se víc líbí její sestra Zuzana), ale jen v Majkově týmu je hned několik rozhodně lepších zpěvaček.


Scalex: Katarína má velmi zajímavé hloubky. Až jí jednou bude někdo psát písně speciálně pro její hlasivky, doufám, že se bude melodie pohybovat převážně nízko. Jakmile Katka přejde do výšek, její hlas zobyčejní a je tenký. Už to není ono. (a ty řasy taky nejsou ono) Patrik mě absolutně ničím neoslovil, obyčejný hlas, divné škubavé pohyby, nervozita. A unisono v tomto songu bylo slabé jak pátý nálev z pigi čaje. Celkově pro mě nejslabší souboj dne. Dál bych poslal (s malou důtkou) Katarínu, s Patrikem bych se rozloučil. Patrikův postup je podle mě omyl, krádež Katky mi také přišla zbytečná, zas takový zázrak to není.

 

Simona Gážiková vs. Petra Kepeňová

Tým: Pepa Vojtek
Zpívaly: Tainted Love (Marylin Manson)

DJ Vlado: Souboj dvou rockerek byl vyrovnanější než by se mohlo na první pohled zdát. Simona byla jako na houpačce, v hloubkách byla dost nejistá a navíc tam předvedla dost zvláštní artikulaci, ale když se dostala výš, tak svým chraplákem perfektně zařezávala. Oproti tomu Petra se držela víceméně v jedné rovině, nic výrazně nepokazila, ale ani nijak zvlášť nezářila. V tomto případě musel rozhodnout větší potenciál vývoje, který má rozhodně talentovaná amatérka Simona než poloprofesionálka Petra. Pepa Vojtek zcela spravedlivě a podle očekávání zvolil Simonu, která je v této chvíli největší favoritkou jeho týmu, i když je tak trochu jednookou královnou mezi slepými. Petru si žádný kouč neukradl a její pouť v Hlasu skončila.

Scalex: Já si furt pletu stylisty a vizážisty, takže nevím, na koho se vlastně zlobím – no prostě na toho, co jim vybíral hadry. Simona byla těžce přecingrlátkovaná, Petra naopak do relativně tvrdé skladby šla s tak divnou nerockovou sukní, že se mi protáčely panenky jak Hurvínkovi. Jednoznačně měla mít kalhoty, drsný rockerský vohoz. Petra ovšem celkově v této skladbě zaostávala, bylo vidět, že to není její styl, že zkrátka není plnohodnotná rockerka. Celé její vystoupení bylo v rozporu s tím co dělala Simona. Ta se do toho opřela, dala to tak, jak si to skladba i podklad žádaly. Druhá Gunčíková to není, ale neměl jsem moc co vytknout. Zde Simona postoupila zaslouženě, i když velkou zásluhu na tom má skladba, se kterou se narozdíl od Petry nemusela prát.

 

Barbora Drotárová vs. Natália Hatalová

Tým: Darta
Zpívaly: Someone Like You (Adele)

DJ Vlado: Dost vyrovnaný souboj předvedly i dvě diametrálně odlišné zpěvačky, jejichž podání této megaprovařené písně od Adele bych si troufnul označit za nejlepší výkon večera. Celkově však měla navrch Bára, která zazářila svou přirozeností a upřímností, přičemž její barva hlasu vynikla mnohem víc než ve výběru naslepo. Navíc je to ohromně sympatická holka, a když sundala brýle, tak výrazně prokoukla. Natália píseň trochu zbytečně přeafektovala, holt ta muzikálová škola se nezapře, což mi přijde jako škoda, jelikož vím, že to umí i bez těchto naučených mach. Jinak se ale rovněž nemá za co stydět a po technické stránce to byl její standard. Ačkoliv mám Natálii rád, tak uznávám, že v tomto souboji byla Bára lepší a postoupila právem. Čekal jsem však, že si Natálii ukradne Michal David, což se bohužel nestalo. Vypadnutí Natálie mě mrzí, na druhou stranu jsem rád, že zůstane (podobně jako Michal Chrenko) primárně spojena s mou oblíbenou třetí řadou slovenské SuperStar.

Scalex: Velké překvapení v podobě “divoženky” Barbory. Ten úsměv je nákažlivý a její pojetí zpěvu je originální. Natália se snažila využít své dosavadní zkušenosti a to jí paradoxně ublížilo. Jednak dost necitlivě střídala pěvecké techniky (chvilku dýchavý zpěv, chvilku krční knedlík), jednak předváděla teatrální emoce, které jsou skvělé v muzikálu, ale nikde jinde už pak ne. A když pak vedle ní jako kontrast stála přírodní, nevyumělkovaná Barbora, bylo jasné, kdo bude větším miláčkem koučů. Bára postoupila zaslouženě. Ale Natália taky zpívala senzačně, o to žádná. Vyzdvihl bych její výšky a také se mi líbil dvojhlas obou dam – byl krásně sladěný, měl dobré časování, znělo to příjemně.

 

Blanka a Martin vs. Miroslava Zuntová

Tým: Majk Spirit
Zpívaly: Imagine (John Lennon)

DJ Vlado: Stejně jako minulý týden bylo předposlední vystoupení více hodno zlatého hřebu než to poslední. Totiž to, co s touto písní předvedlo slepecké duo, byl jeden obrovský kýč a zneuctění klasiky, přičemž se John Lennon musel obracet v hrobě. Jakékoliv kudrlinky a patos jsou v této intimní písni zkrátka nepřípustné a působí to jako masturbace v kostele. Mirka měla v písni pěkné momenty, jen je škoda, že se nechala chvílemi rovněž strhnout ke kudrlinkování. Kdyby bylo na mě, tak bych volil Mirku, která mi svou image včera připomněla hned dvě účastnice loňských X Factorů – mojí oblíbenou Australanku Jiordan Tolli a Britku Abi Alton. Majk byl však opačného názoru a dál posunul Blanku a Martina, přičemž ženská část této dvojice byla postupem tolik dojatá, že kdyby nezasvěcený divák v té chvíli zapnul Hlas, tak by si mohl myslet, že sleduje Modré z nebe. Mirka však v soutěží ještě neskončila, jelikož si ji do svého týmu ukradl Michal David.

Scalex: Přiznám se, že tohle vystoupení neumím zhodnotit. Nenávidím tohle kudrlinkování obecně (americká pěvecká škola), a nenávidím, když někdo vezme jasnou čistou píseň s průzračnou melodií a tyhle kudrlinky na ni přidělá.  Měl to být zlatý hřeb večera, ale pro mě to bylo neskutečné utrpení. Tohle pojetí mé oblíbené písně jsem prostě nepřekousnul, s tím by si mě Blanka s Martinem nezískali. Mirka byla malý rebel, snažila se tu píseň vracet zpátky na normálnější nekudrlinkové koleje, ale zároveň musela dodržet formu, kterou Blanka s Martinem předepsali, aby celá píseň působila soudržně. Byla pro mě zajímavější, i když bůhvíjak světoborná mi taky nepřišla. Za sebe bych pustil dál Mirku, ale Blanka s Martinem zpívají objektivně taky dobře – ovšem subjektivně tak, že to nedávám. Asi je dobře, že došlo ke krádeži a v soutěži jsou stále všichni tři.

 

Top 3 soubojů podle DJ Vlada:

1. Barbora Drotárová a Natália Hatalová
2. Anabela Mollová a Veronika Bílková
3. Ondřej Mašík a Jakub Vaňas (pouze Ondrova část)

 

Top 3 soubojů podle Scalexe:

1. Barbora Drotárová a Natália Hatalová
2. Ondřej Mašík a Jakub Vaňas
3. Anabela Mollová a Veronika Bílková

 

Hodnocení 8. dílu podle DJ Vlada:

Když jsem minule psal o failu, kterého se dopustil Pepa Vojtek, když vyřadil Adama Urbana (který byl však naštěstí ukraden týmem Darta), tak mě ani nenapadlo, že v dalším díle přijde fail ještě mnohem větší. Ondra patřil k favoritům celé soutěže a ze všech zástupců mužského pohlaví byl jednoznačně nejlepším zpěvákem. V souboji s Jakubem měl jasně navrch a zasloužil si postoupit dále. Rozbouřené hormony obou kouček však udělaly své. Spoléhal jsem tedy, že si Ondru někdo ukradne (nejlépe Pepa Vojtek), ale nestalo se tak. Zrovna tak u Natálie jsem očekával krádež (zde konkrétně od Michala Davida), ke které nedošlo. Naopak krádež Kataríny byla tím posledním, co bych očekával a nechápu, co k tomu Majka vedlo. Suma sumárum má tedy každý z porotců u mě za včerejšek jeden vroubek. V týmech Darty a Majka už zbývá rozhodnout poslední dva souboje, zatímco z Pepova a Michalova týmu nás čeká po čtyřech soubojích od každého. Nezbývá nám než doufat, že těch failů zažijeme v následujících dvou dílech co nejméně.

Hodnocení 8. dílu podle Scalexe:

Jak je vidět, ani novinka tohoto ročníku, tedy krádeže, nedokáže zabránit „vypadnutí Hlinici“ – v tomto případě samozřejmě vypadnutí Ondřeje Mašíka, podle mě jednoho z nejzajímavějších hlasů, které se v soutěži objevily. Velice doufám, že u něj zafunguje „Debbi efekt“ a že mu i toto krátké televizní zviditelnění pomůže v další kariéře. Z tohoto ročníku Hlasu mám pár jmen, jejichž kariéru chci do budoucna sledovat a Ondřej je rozhodně jeden z nich. Mrzí mě i vypadnutí Veroniky, a má podle mě velmi slušný potenciál, i když samozřejmě se ještě má hodně co učit. Nechápu postup Patrika, podle mě v něm zdaleka takový potenciál nedříme a Michal David s ním díru do světa neudělá. Potěšila mě Barbora, která do budoucna vypadá slibně a ačkoli tyhle dredaté volnomyšlenkářky nepatří k obvyklým objektům mé pozornosti, ten nefalšovaný úsměv je odzbrojující. A samozřejmě i ten přirozený zpěv bez zbytečných pozlátek.  No… ale teď už rychle Lenku Hrůzovou sem. Sundejte z ní to železářství u Rotta, mikrofon do ruky a šup, šup, ať už je souboj tady.

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 141
1
Tomáš
Reagovat

On se ale Pepa neotočil k Ondrovi ani ve výběru naslepo kde by se podle očekávání otočit měl když Ondra udělal z popiny od Pink takřka rockovou vypalovačku a zazpíval ji skvěle. Jsou asi věci které nikdy nepochopíme a které se nikdy nedozvíme i když by stálo za to je odhalit. Napadá mě i možnost že Pepa prostě fakt začíná trpět syndromem staršího muže a závidí Ondrovi jakej je to mladej hezkej perspektivní zpěvák na kterýho letí holky. Přece jen Nesnídal tak atraktivní není a je to v podstatě ještě dítě, tak tam to Pepovi nevadilo. Někdo tu psal že si Vojtek vybírá rockery podobné Jackiemu z Hlasu 1 ale i když nebyl Jackie technicky nejlepší tak měl aspoň koule zato Nesnídal je jen hodně slabej čajíček. Habera v SS taky neměl rád mladé hezké kluky. Vařím z vody ale mě už fakt nenapadá ani jedinej důvod proč se P.Vojtek neotočil a jaký může mít důvod že byl nejlepší zpěvák soutěže mezi muži takhle vyhozen. U Hnilici byl důvod asi jasný – MD potřeboval umést cestu Ivanně. Ale tady? Nenapadá mě fakt vůbec nic. Už to vypadalo že ty krádeže zamezí tomu aby k podobným omylům jako bylo předloni vyřazení Hnilici nedocházlo a ejhle, ani to nepomohlo a je to tu zase. A můžou za to jen koučové sami.

2
Patrik
Reagovat

Musim stebou souhlasit Byli tam dobry zpevaci a oni je nechaly plachnout Jako ten jak zpival try a řechtajuca Natalie .Ona byla lepsi nez ta Blitka jak se tlemi jak nase uča

3
Tomáš
Reagovat

Problém je v tom že je to prostě hra do které my ve skutečnosti nevidíme. Naoko se to tváří jakože tam jde o zpěv a že skutečně postupuje ten lepší ale někdy je už na první pohled vidět že to tak není. A nemusí to být jen rozhodnutí koučů. Kdo a proč o tom tak ve skutečnosti rozhodl se nikdy nedozvíme. Je to všechno jako předem připravený seriál a divák zmůže jen máloco. I když mám tyhle show rád tak jsou pro mě bohužel rok od roku víc a víc nedůvěryhodné.

4
Tomáš
Reagovat

Jinak k souboji Ondry a Jakuba sem se už vyjádřil dost v předešlém článku takže když shrnu ostatní souboje:

Anabela Mollová vs. Veronika Bílková – Pro mě obě dvě absolutně nezajímavé a zbytečné. Obě dvě bych je vyhodil a vrátil místo ních Ondru. Doufám že Anabela se u Spirita do Top 4 nedostane.

Patrik Malý vs. Katarína Kamencová – DJ Vlado: Tady s tebou bohužel nesouhlasím. Katarína si ukradnutí rozhodně zasloužila a sem moc rád že to Majk udělal protože si zasloužila postup v tomto duelu daleko víc než Patrik který to totálně podělal. Patrik je IMHO zpěvák jednoho stylu ( a to ještě takového který není šálkem mého čaje ) a myslím si že v ostatních písních se bude hodně topit. Podle mě je příliš jednostranný a úzce žánrově zaměřený na to aby mohl udělat kariéru. A navíc ještě nedospělý, můj favorit to nikdy nebude. Katarína mi vůbec nevadí, kromě toho že se na ni hezky kouká ( vím, není to o vzhledu! ) i dobře zpívá. Včera v souboji mile překvapila a její vypadnutí by fakt nebylo spravedlivé. Mě by vlastně ani u Majka v Top 4 Katarína nevadila kdyby tam byla místo Veroniky S. nebo místo slepců ( ne místo Kristíny ).

Simona Gážiková vs. Petra Kepeňová – V tomhle souboji asi byla lepší Petra ale tady bych pro větší perspektivu do budoucna volil asi taky Simonu. Ale bylo mi docela jedno která postoupí.

Barbora Drotárová vs. Natália Hatalová – Další souboj který mi byl totálně ukradený. Nezajímají mě ani jedna ale možná bych volil spíš Natálii protože Bára je prostě….divná. Ale je mi to v tomhle případě úplně šumák,ani jedna mě nebere.

Blanka a Martin vs. Miroslava Zuntová – Tady podle mě postoupili slepci spravedlivě protože i když to bylo celkově dost rozkolísané vystoupení tak to zvládli přece jen o něco líp než Mirka ( a to hlavně díky Martinovi který zpíval z celé trojice nejlíp ). Mirka byla viditelně nervózní a na jejím hlase to bylo dost znát. Další případ kdy nechápu proč ona ukradena byla a Ondra ne. Ale ok, možná bych jí ještě jednu šanci taky dal ale na nic závratného to u ní taky nevidím.

5
Tomáš
Reagovat

Scalex: S Patrikem souhlas, podle mě zpívat prostě neumí a nemá tam co dělat. Měl včera vyletět. MD si asi myslí že z něj udělá A. Veselovskou v mužském vydání ale myslím že v tom se šeredně plete. Z Patrika podle mě ještě v soutěži bude pěkný propadák, čím dál se dostane. Je hroznej.

6
jab
Reagovat

@Tomáš: Ale on zpívat opravdu umí. To, že je není příliš žánrově příliš široce použitelný, je věc druhá.

7
Monika
Reagovat

S postupem Anabel jsem velmi spokojena, z meho pohledu lepsi zpevacka i vizualne zajimavejsi nez Veronika. Dokonce nevidim ve veronice ani tu zabarvenost hlasu, mi prijde uplne obycejna. Hlas Anabely byl silnejsi, jistejsi.
S cim zasadne nesouhlasim jsou vysky Natalie. Ten duel jsem si prehrala nekolikrat kvuli Bare, Natalie mi ho teda dost przni. od 1:23 Natalie ve vyskach, vzdyt je to strasny, ta holka se vylozene trapi…http://hlascs.nova.cz/clanek/novinky/jednotliva-vystoupeni.html

8
Monika
Reagovat

Patrika zpev neresim, protoze ma mnohem vetsi problem, a to je jeho podiovy projev. Na me pusobil jako narusenej jedinec, kterej utekl z ustavu.

9
Tomáš
Reagovat

6: No dobře ale i tak je jeho postup stejný omyl jako Ondrovo vyřazení. Myslím že dá MDýmu pořádnou práci vybírat mu songy který mu sednou a že Patrik v Hlasu spíš pohoří než aby zazářil. Ta show je celá postavená na hlavu a už se ´´těším´´jakých WTF se dočkám v nedělním X Factoru.

10
jab
Reagovat

@Tomáš: Stejně si těch postupujících letos moc neužiješ, nač to tolik řešit? ;-)

11
btzehetzh
Reagovat

Postup zpěváka ze Segmentu na úkor podprůměrného Slováka z minulého dílu není žádný fail, ale logický proces u každého, kdo má sluch. Jinak ano, v tomhle díle měl spíš postoupit ten Ondřej. Jinak bych poprosil oba pány, aby moc nekomentovali vzhled soutěžících. Myslím si, že zrovna oni s jejich vizáží by nějaké módní trendy v roce 2014 moc hodnotit neměli. Nic ve zlém.

12
bezík
Reagovat

Jsem rád, pánové rekapisté, že jste oba konečně objevili kouzlo Barborky D. Že vám to ale trvalo !!! :D Prozatím vám tímto propůjčuji status člen-čekatel Fanklubu Bašky :D A nad tím Ondřejem už neplačte. Sice to asi byl nejlepší kluk v soutěži, ale proti nejlepším děvčatům přeci jen čajíček ;-)

13
jab
Reagovat

@bezík: Mám dojem že Scalexovi se celkem líbila už při VN. :-)

14
Jai Kudo
Reagovat

Nechci tady po roce prudit, ale já bych byl rád, kdyby se všem měřilo stejným metrem.
Byly tady při loňské SS od některých kolegyň takový hlasy o „pravých“ rockerkách, které si půjdou svou cestou a nikdy se nezpronevěří v muzikálech atd. atd. Tady máte odpověď:
http://prask.nova.cz/clanek/novinky/mamma-mia-tohle-je-nove-obsazeni-slavneho-muzikalu.html
A to nemluvím o Adamcovi účinkujícím v muzikálu v Košicích…..

15
jab
Reagovat

@Jai Kudo: Četl jsem to dneska a moc mě to nepotěšilo…kdyby to aspoň bylo kvalitativně něco jako ten RENT, o kterém psal v týdnu Vlado…ale tohle?

16
bezík
Reagovat

@Jai Kudo: no jo, tohodle jsem se docela obával, že Sabina ve spárech protřelého managementu takhle dopadne. Sice není muzikál jako muzikál, třeba práci v Rockopeře (myslím tu bandu okolo Pavly Forest) bych žádnému pravověrnému rockerovi nevyčítal, spíš naopak, ale tohle je smutné. Otázka je, zda to není ještě v rámci plnění nějakých smluvních povinností, které má vítěz SS.

17
Monika
Reagovat

@Jai Kudo: Ja myslim, ze Sabine nic jineho nezbyvalo, dostala se do propadliste, tak se snazi aspon trochu vyskrabat. Nepamatuju, ze by nektery vitez SS dopadl hur a nebylo o nem slyset uz tyden po grandfinale.

18
Scalex
Reagovat

@btzehetzh: Žádosti se nevyhovuje. O hnusně oblečených lidech budu psát, že jsou hnusně oblečení, o krásně oblečených lidech budu psát, že jsou krásně oblečení a na módní trendy s libovolnou číslovkou sere pes. 8^) Nic ve zlém. 8^)

19
dolores
Reagovat

obavam sa, ze prve Patrikove vystupenie vo VNS bolo asi vrcholom, co v tejto sutazi dosiahol, ale urcite sa nezucastnim tunajsieho kolektivneho odsudenia jeho vcerajsieho suboja. zas az taka tragedia. ako sa tu prezentuje, to nebola. spevacky sa s tym popasoval dobre, len je jasne, ze na taketo vystupenia este nedozrel osobnostne, pretoze aj urcita tarbavost sa da vyuzit vo svoj prospech, ale toto nebola roztomila tarbavost. najviac ma asi rusili jeho ohyby v kolenach :)) no je to este chlapcek, a a tiez bez gitary nie vo svojej kozi. som zvedava, co predvedie nabuduce. kazdopadne jeho slova fanusikom na FB : Díky a fanděte dál !! sa mozu vysvetlit rozne ..???
este by ma zaujimalo, preco kameraman pocas celeho ich vystupenia neurobil ani jeden poriadny detailny zaber na Patrika spredu (az na posledny spolocny zaber po dospievani), zato ocarujuco sustredenu tvaricku Katky sme si mali moznost vychutnat vydatne pocas celeho vystupenia. ja vlastne ani neviem ako Patrik pri speve vyzeral, takze neviem posudit, ci posobil ako naruseny, co utiekol z ustavu :)))
ako uz bolo spominane, Katka asi naozaj ocarila Majka svojou mega-naivnou krasou, a nielen jeho, zda sa, ze aj dalsi chlapi maju pri pohlade na nu prijemne „pocity“. asi takato kraska v sutazi musi byt, podobne ako plysacik Kubko. :D vecna skoda, ze Katarina nema lepsi hlas, aj ked v tomto suboji to zvladla primerane, ale v prvom vystupeni alebo ked bola v CSMT, ten jej tenky hlas – tak to teda nedavam :/

20
dolores
Reagovat

@Jai Kudo: je tam toho, ved treba z niecoho aj zit :)) dalsi vitaz talentovej sutaze mozno neprejde uz ani kastingom na muzikal :D

21
Filip
Reagovat

Dokazete si predstavit… ze vyhraje nekdo jinej nez Blanka a Martin? Ja ne… protoze jak znam cesky hlasujici divaky… tak jim potecou hlasy proudem.. ale dobri jsou.. to se musi nechat

22
-bé-bé-
Reagovat

Filip, Blanka a Martin sú ideálni víťazi, sú z Česka a sú dvaja, muž aj žena, napĺňajú potreby dopytu po mužskom aj po ženskom víťazovi. To je v poriadku, aspoň pre mňa.
Čo pre mňa nie je v poriadku, tak to ich kouč…Majk Spirit je mi veľmi sympatický ako človek, aj niektoré jeho veci vyhovujú môjmu naturelu „hľadajúceho“ človeka. To, že robí „rozhodnutia“ pod vplyvom réžie, tak ako ostatní koučovia, i to beriem, neviem do akej miery je možné „zabojovať“ za výber pesničiek, ľudí…ale čo si myslím, že je v jeho réžii, je práve to koučovanie…to ako je pesnička poňatá a či dokáže zverencom pomôcť v osobnom posune…aby z nich neboli iba „secesisti“. To, čo predviedli Blanka a Marek, secesiou „zaváňa“…i prežívanie „furt to isté“ je manierou…
Ak teda dokáže Majk Spirit, „zcivilniť“…alebo tiež ukočírovať ich prejav, tak, aby sa posunuli, prečo nie…NECH SÚ VÍŤAZMI

23
-bé-bé-
Reagovat

Jai Kudo, rovnaký meter pre všetkých? Neblázni…veď tu všetci „kričíme“ po inakosti a individualite a rešpektovaniu A FUJ: ty tu prídeš s takými, ta k ý m i, no nemám slov ale hovorí sa tomu tuším „normalizácia“…no toto, kam až to rockerstvo človeka posunie????
Žeby k nejakej rovnakej uniforme???napr rockera, popera, komunistu i jehovistu….

Tak neviem, je to v réžii Sabiny, ja som jej nefandila, ale teraz jej fandím v jej rozhodnutí…tiež by sa mi nechcelo robiť niečo čo ma neba…napr. cukrárku…to už radšej spev…a navyše děvčica získa skúsenosti, že áno…i keď za pecou sú tiež skúsenosti, iné ale sú…ako ich však Sabina zúročí, tož to ukáže čas…

24
Jai Kudo
Reagovat

@bezík: Bezík – se SS to určitě nesouvisí, ale pro agenturu nemůže být nic lepšího, než nacpat klienta do muzikálu. Náklady prakticky nulové, o všechno se postará produkce muzikálu a Wronci jen vyberou provize……čistý zisk bez námahy. Osobně si nemyslím, že by Sabina byla nadšená, že musí do muzikálu, ale dovedu si představit ten masivní tlak ze strany agentury, kterýmu není lehký odolat…

25
Jai Kudo
Reagovat

@Monika: Taky nepamatuji, že by vítěz SS byl ve stejném roce až 53. ve Slavíkovi s nějakými 150 hlasy :-( Ale ten rok po skončení soutěže si musí „odkroutit“ každý, kdo to podepíše, smlouvy jsou neúprosné a to zpívání po obchodních centrech a šaškování všude možně je toho součástí. Každý nemá po SS připravené takové zázemí jako Itcho.

26
Jai Kudo
Reagovat

@-bé-bé-: Moc tvé reakci nerozumím….Jinakost a individualita v umělecké tvorbě je samozřejmě skvělá věc, ale já měl na mysli stejný přístup z hlediska toho, že není správné za tu stejnou věc nebo čin jednoho odsuzovat a druhého za to stejné chválit a říkat, jak je to OK.

27
DJ Vlado
Reagovat

@Jai Kudo: V tomhle ti naprosto rozumím, taky mi vadí měření rozdílným metrem :-) Já jsem muzikál nevyčítal ani Gábině a nevyčítám ho ani Sabině, pro o obě to byla/je dobrá zkušenost, ale taky bych byl rád, kdyby za to jedna nebyla pranýřována, zatímco u druhé se to přejde bez povšimnutí :-)

A exemplární příklad měření dvojím metrem můžeme vidět i nyní – v Hlasu i XF se některým lidem, např. Lucce, Natálii, Mambě atd., vyčítá recyklovanost, zatímco ta největší recyklace posledních let nikomu nevadila – mám tím samozřejmě na mysli mého VyVoleného jmenovce, kterého někteří vzývají jako poloboha :-)

28
Mila2
Reagovat

Jai Kudo: ta zpráva o Sabině a muzikálu mne překvapila. Pokud vím, tak Sabča se svou skupinou jezdí po republice a koncertuje, asi po menších klubech a prý bude měnit složení své skupiny.. asi to není to pravé ořechové

29
AntonKetner
Reagovat

@Tomáš:
Souhlasím s tebou ..je to děs…člověk časem zjistí, že většina pořadů, který jsou tzv. nefingované vlastně jsou … Taxík …je fingovaný lidi nejsou vybíráni náhodou …musíš se tam přihlásit a napsat co jsi zač….Když byli minulý rok Talent má známá byla vybrána aby si sedla jako publikum…dostala zaplaceno a byli tam lidi co jí říkali co má dělat…hnus

30
Jai Kudo
Reagovat

@DJ Vlado: Díky. I když já jsem teda Gabči ten muzikál vyčítal v duchu dost :-D (a přesto jsem na něj do Prahy jel, tak hluboko jsem klesl!) A ještě to turné s Gottem! ALe po pár měsících jsem se dozvěděl víc podrobností, všechno má nějaké pozadí a nějaké důvody, takže to teď nevyčítám Sabině, spíš to beru jako fakt, že asi neustála ten tlak Lewronu. viz 24

31
bezík
Reagovat

@Jai Kudo: No ze SS to souvisí minimálně tak, že vítěz SS měl ve smluvních podmínkách to, že musí podepsat agenturu (tuším na 3 roky), kdežto ostatní mohli ale nemuseli. To tehdy prozradil Itcho, který toho využil a nepodepsal. A ta smlouva určitě nebude vypadat moc vábně, takže Sabina možná neměla moc na výběr. Snad se z toho časem vyblíže, holka.

32
bezík
Reagovat

@-bé-bé-: Blanka a Martin mají svůj zažitý styl, pro mě kýčovitý a patetický = neposlouchatelný, s tím kouč v relativně krátké době dokáže těžko co udělat, navíc se zdá, že Majkovi tohle ani nevadí. Jeho vkus je pro mě dosti zvláštní. Že ti dva vyhrajou je bohužel pravděpodobné ale vůbec mě to netěší.

33
Sidney
Reagovat

Jde čistě o rozhodnutí Sabiny. Smlouva ze SS s tím nemá nic společnýho. Pravdou je, že se musí nějak živit a v tomhle ohledu jdou zásady stranou. Lewron je banda vyžírků, která umí umělce jen prodávat a to komukoliv za cokoliv, ale hlavně bez sebemenších investic. Na tohle dojela i GG, která se nedávno prostě „kousla“po té, co se dozvěděla, že agentura je ve ztrátě (na loňských Andělech projel Lewron 6 mega) a žádný další videoklip jí už nenatočí. To už nemluvím o tom, že jí dluží honoráře od poloviny roku 2013 a za prodej CD nedostala také ani kačku. (Ewě F. dluží Lewron 3 mega) Jak vidíte, v této republice je to ve všem stejné.

34
Jai Kudo
Reagovat

@Sidney: Zdravím, slyšel jsem, že je to špatné, ale že až tak je pro mě dost šoking….

35
bezík
Reagovat

@Sidney: O těch 3 mega pro Farnou jsem slyšel taky, ale člověk neví, co je pomluva a co pravda. Jestli je to takhle, tak to je docela masakr :(

36
yeey
Reagovat

ahoj, koukam ze ste se po mne pod minulym clankem ptali :-)

samozrejme nejdriv battle Ondrej vs Jakub – noo co rict, postoupit mel urcite Ondra, Jakub zbytecne kopiroval original, coz nefungovalo a znelo to divne… nevim jestli byl takovy rozdil v tom, jak to bylo slyset nazivo pri nataceni a v tom, co bylo odvysilano, ale az sem si rikal, ze fakt komentujou jiny vystoupeni, nez sme slyseli… navic je Pepa fakt sahlej, ze Ondru neukradl, nejak nechapu, cim mu uz od vyberu naslepo nesedi…. jinak sem ale rad, ze jde Jakub dal, je mi jasny ze ho tu budou Vlado s Tomášem zbytecne hejtovat stejne jako minuly tyden Viktora, ale kdyz pude cestou toho, co predvedl v prvnim vystoupeni, bude dobrej… takovejhle mladej, chytrej, dobre vystupujici a vypadajici rockovej zpevak u nas chybi…

Podobne jako vetsina nechapu kradez Katky… ano, mela sice postoupit ze souboje, na jednu stranu taky chapu MD rozhodnuti, ale kazdopadne to bylo v duchu „mohla bys byt treba 1000x lepsi, ale o ten souboj tu vubec nejde, ptze proste chci dal Patrika“ … na kradez to ale nebylo, stejne jako v pripade Mirky, coz byla rovnez jakasi „kradez jako cena utechy“ … navic ti slepci… ja nevim, zacinam se bat, aby to nevyhrali oni, myslim, ze byste jeste radi vzpominali na Ivannu :-DD tolik patosu naraz, to se hned tak nevidi, i pro me je cely jejich zpev kycovity a ulepeny – vsechno samozrejme umocneno jejich hendikepem a z toho vyplivajicim nemotornym pohybem na podiu… nechci bejt zlej, obdivuju ze se nekdo dokaze tak poprat se svou vadou, ale tyhle dva teda opravdu nejsou muj salek caje…

suma sumarum tedy dve zbytecne kradeze, kdyby ukradli odpadliky od Darty (Ondra, Natalia), udelali by mnohem lip…

37
Tomáš
Reagovat

36: Seš dobrej že si aspoň uznal že měl postoupit Ondra. Ale neřekl bych že Jakub V. bude rockový zpěvák, spíš šampónek co si na rockera jen hraje. :D

Ono se ale vlastně není co divit že to vyhrajou buď slepci a nebo zase nějaká holka když nadějné mužské zpěváky tam ti kouči likvidují sami. V prvním Hlasu to byl Hnilica – kdyby ho tenkrát MD nechal postoupit místo Bagové tak by byl třeba vítěz on. To samé David Weingärtner. A letos – už ve výběru naslepo tuším Peter Karovič. Zpíval You Are So Beatufil a hlas měl úžasný, slyšel sem v něm Bona z U2. Ale nikdo se neotočil a šmidrali tam něco o rozladěné kytaře, přitom kdyby hodnotili zpěv tak by postoupit musel a byl by to favorit. A teď Ondra – opět výmysl s tím že měl trému a že zklamal když to vůbec nebyla pravda. Takže ne že je v Hlasu silnější dívčí kategorie ale ti nejsilnější z pánů jsou zde z nějakého důvodu záměrně likvidováni. To se to pak holkám vyhrává. Jestliže v SuperStar byla diskriminace holek diváky tak tady je to diskriminace chlapů od koučů/produkce. Aspoň v tom X Factoru to snad bude nějak fifty fifty.

38
Monika
Reagovat

Ja si teda vubec nemyslim, ze slepci vyhraji. Do finalovych kol je televize potrebuji, budou se hodit na promo Hlasu, ale za viteze je lidi nezvoli. Ten prvotni sok uz pominul, prekvapeni vyprchalo a ted musi podavat dobre vykony, mnohem lepsi nez Imagine. Vzpomente si na CSMT- dva slepi bratri- vyhrali sice prvni souboj, kde porazili i pozdejsi viteze Dae Men, nicmene ve finale si ani neskrtli a odesli domu s prazdnou.

39
Tomáš
Reagovat

38: Lidi je za vítěze nezvolí ale Nova s Markízou jo. :D Mě by jejich vítězství nevadilo ( pořád lepší než kdyby vyhrála třeba Eliška ) ale moji favoriti to taky nejsou. Vlastně zjišťuju že po tom nesmyslném vyřazení Ondry už pro mě asi co se týče soutěžících začíná být zajímavější X Factor než Hlas. V Hlasu fandím Lence a Kristíně ale já vždycky přece jen fandím víc chlapům, v tom sme naprostej opak Vlada. A těch už mi tady moc dobrejch nezbývá – Adam asi taky dlouho nevydrží a nikdo z těch starších kterým bych fandil ( Furmaník, Gajlík, Lebo ) se předpokládám nedostane asi ani do Live Show. Naopak v X Factoru mám pořád ještě tři své velké Koně Lukáše Grünera, Matěje Vávru a Petera Bažika a těm teď asi všem fandím už víc než komukoliv v Hlase. Uvidíme po neděli komu budu moct ještě dál fandit.

40
Filip
Reagovat

38 – ale zvoli.. to si pis.. hned jak vypisou kurzy.. tak to nakladam za balik ;-) ..druha skonci eliska

41
K.
Reagovat

Vyslechla jsem další dva duety:
Mirka + slepci: příšernost. Nejsnesitelnější mi v tom přišel Martin, který se mi oproti výběru naslepo docela líbil. Kdyby zpíval bez Blanky, asi by mi ani v živácích nevadil. Obě dámy tragické, pokud by to bylo možné, vyřadila bych Blanku s Mirkou a Martina nechala. Znovu si to nepustím ani za nic.
Patrik + Katka: No nevím, já jsem si teda žádného selhání ani průšvihu ze strany Patrika nevšimla. Když se pokoušel tlačit na pilu, bylo to mimo, ale když zpíval normálně, bylo slyšet, že zpívat umí a hlas má opravdu zajímavý. Pro mě jednoznačně zůstává nejzajímavějším klukem v soutěži a pokud bude dostávat vhodné písně (což je teda zrovna u MD problém), může zářit. Katka totálně průměrná a nezajímavá. Steal jedině kvůli ksichtu, mluvení o ní jako o adeptce na živáky bylo od Majka snad (doufám!) jen divadýlko.

42
Jarda
Reagovat

Vlado, sleduješ ještě americký The Voice? Už zbyla TOP 10 a samí výborní zpěváci. Mě těší, že z 12 lidí co jsem si vybral ve výběru na slepo je jich 8 v té desítce. Ovšem mám tři největší favority a to Josh Kaufman, Christina Grimmie a Bria Kelly. Ale to vůbec neznamená, že někdo z nich vyhraje, jak známe američany tak stačí aby tam byl jeden slušný zpěvák country (v tomto případě Jake Worthington) a všichni jsou v ohrožení. Je tam ještě jedna výborná zpěvačka – Sisaundra Lewis, asi ze všech nejlepší, ale tyto typy nikdy nevyhrávají a ani mě moc nebaví přes její vynikajíví zpěv.

43
Jarda
Reagovat

@Tomáš: Co máš proti Elišce (pokud máš tedy na mysli Mrázovou). Poslechni si její koncert – celý! v ostravském rádiiu a možná změníš názor. Mně se naopak zdá, že je to největší osobnost celé soutěže.

44
Tomáš
Reagovat

43: Nebere mě….sorry ale u jejího koncertu bych se nudil i kdyby tam předváděla dvojnásobek toho co v Hlase. Není to šálek mý kávy.

45
DJ Vlado
Reagovat

@Jarda: Sleduju to spíš tak jedním okem, ale mám tam jednu velkou favoritku a tou je Bria Kelly – to je prostě skvělý chraplák, taková americká GG :-) Ale jsou tam samí výborní zpěváci, i když mě mrzí, že do finále nedošli Madilyn Paige a Morgan Wallen, oba se mi moc líbili :-( Úroveň je ale rozhodně o několik levelů výš než v Idolu, na který jsem už letos rezignoval.

47
Míša
Reagovat

@Tomáš: Musím souhlasit s Jardovým názorem výše. Největší osobnost soutěže je Eliška. Dovedu si v jejím případě představit, že se po soutěži dostane ze všech nejvýše jako zpěvačka i jako skladatelka. A co tento výkon? http://www.youtube.com/watch?v=VCe27SXl-Ls

48
bezík
Reagovat

@Míša: jeje :D :D To je ale legrační ;-) Elišku mám docela rád, pere se u mě o 5-6 místo v mé TOP6, ale za tohle tedy … :D Je vidět, že za ty tři roky Eliška udělala fakt velký krok vpřed.

49
Tomáš
Reagovat

47: Největší osobnost je to pro vás ale co člověk to názor. Zeptejte se Vlada kdo je pro něj největší osobnost v Hlasu. :)

50
bezík
Reagovat

@Tomáš: On je tu snad někdo kdo to neví ?! ;-)

51
Jai Kudo
Reagovat

@Míša: A to jako má být co???? Jestli po této ukázce máme začít obdivovat Elis, tak to teda nevím proč…..

52
Jai Kudo
Reagovat

@Jarda: Tak Elis je možná mezi těmi lepšími v této soutěži, ale největší osobnost…… proč????

53
Tomáš
Reagovat

Z těch co tam zůstali je pro mě největší osobnost asi někdo z těch starších pánů protože mají největší zkušenosti. Z těch mladých pak asi Lenka a Kristína. Ale Eliška fakt ne. Ale o tom to je, každý to vidí jinak a proto se hlasuje. Doufám že Eliška Hlas nevyhraje.

54
Jarda
Reagovat

@Jai Kudo: No necháme se překvapit, už dávno jsem zjistil, že ta skupinka diskutujících na tomto fóru má většinou zcela odlišné názory než hlasující většina. On totiž zpěv a projev zpěváka celý je tak subjektivní a těžko měřitelná disciplína, že i diskuse jsou v podstatě pouze vykecávání se bez nějakých možných dopadů na vývoj soutěže. Ale člověk se rád podělí o své pocity a o tom to vlastně je, pouze každý má ty pocity jiné, což je dobře, jinak by někteří byli vychvalováni do nebes a jiní by vůbec neměli šanci.

55
příznivec.obecný
Reagovat

@IIII: Tak to se mi hodně líbí. Battle, pro mě, dost vyjímečný.

56
dolores
Reagovat

@Sidney: fuha, tak toto su uz pomery ako v nasom stavebnictve :/ su to hnusni podvodnici, co vyuzivaju slabu legislativu. vo vyspelej demokracii by taketo agentury dlho nesafarili, ale u nas, v cesko – slovenskej dzamahirii si mozu s tymito praktikami beztrestne fungovat a este sa pritom tvarit seriozne

57
K.
Reagovat

Pořadí zhruba odpovídá tomu, jak mě duety zaujaly.

Ondra vs. Jakub: Zdejší Ondrománie jde mimo mě a mně teda nepřišlo, že by Ondřej Jakuba nějak extra zválcoval, byl o něco lepší, přesnější, lépe to sedělo a má průraznější hlas, ale imho byli poměrně vyrovnaní. Dál bych poslala Ondřeje, ale postup Jakuba (asi má hezčí vizáž, ale můj typ to teda není ani náhodou) a vyřazení Ondry mi žíly netrhá. Jako společné číslo to až na ten rozpačitý začátek nebylo špatné, docela mě to bavilo.

Bára vs. Natália: Natália byla určitě kýčovitější, i pěvecky, ale hlavně se na ni nedalo koukat , hérečka, br. Báry zpěv ani hlas mi pořád nepřijde výjimečný (ale je možné, že až ji uslyším zpívat slovensky, přijdu jí na chuť – tak nějak tuším, že výraz a prodání textu by mohla být její silná stránka), ale je přirozená, což vedle Natáliina přehrávání hodně vyniklo, a má opravdu nádherný pohled (ne, fakt nejsem na holky ;-)). Společně zněla děvčata velmi dobře.

Simona vs. Petra: Hlasově se mi v té poloze o chlup víc líbila Petra, celkově (energií atd.) spíš Simona, každopádně nic moc vybraná píseň pro obě – Simona má mnohem zajímavější hlas ve vyšších polohách, Petra zase potřebuje jiný typ písní. Jako vystoupení to byla dost nuda, s vítězstvím Simony souhlasím.

Patrik vs. Katka: Patrik sice zůstal lehce za očekáváním, ale zase žádný průšvih to nebyl. Pokoušet se chrčet byla v jeho případě pitomost, ale jak už jsem psala odpoledne, zpívat umí, hlas má zajímavý a je to v rámci těchto našich soutěží neotřelý typ. Tahle písnička byla pro něj úplně blbě vybraná, ale pokud eMDýho s jeho dementním vkusem osvítí duch svatý a vybere mu vhodně, může v rámci soutěže ještě hodně zářit. Katka totálně průměrná, nezajímavá zpěvačka, ani z hlediska techniky to není bůhvíco. Je fakt smutné, že pokračuje, když např. Adéla musela skončit.

Veronika vs. Anabela: Anabela zralejší, ale nudný, umytý hlas, a byla tak nějak přesnější. Veroniky hlas je milionkrát zajímavější, ale místy ještě drobátko dětský, navíc oproti Anabele udělala víc chyb. OK, asi na to ještě úplně nemá, ale je to škoda, určitě bych ji v dalších kolech slyšela radši než mnoho jiných. A Anabela imho skončí v dalším kole, což nebude bůhvíjaká škoda (to už radši Veroniku Strapkovou než ji).

Slepci vs. Mirka: Omlouvám se, ale Mirka zpívala fakt hrozně, ani hlasově mi nepřijde kdovíjak zajímavá. Psalo se tu, že steal byl z důvodu neférovosti vystupovat proti slepcům, no já si spíš myslím, že to bylo ze stejného důvodu jako u Kataríny (tj. ksichtík + v případě Mirky i mládí). Blanka se mi taky silně nelíbila, svou zpěváckou i hlasovou průměrnost schovává za manýru, ovšem kromě té manýry tam není vůbec nic. Jediný, kdo mi v tom nevadil, byl Martin, zpívat umí, i když má chvílema pro mě lehce nepříjemný hlas. Škoda, že nesoutěží sám, bez Blanky by mi v živácích nevadil.

58
Prochor
Reagovat

48 – Co člověk, to názor. U mně je Eliška na 2. až 3. místě spolu s Luckou Bakešovou. Na 1. místě s náskokem černý kůň Lenka Hrůzová.

60
DJ Vlado
Reagovat

@Prochor: Je zajímavé, že v tom článku píšou, že mají video Lucky ze SuperStar, ale přitom je tam video z Hlasu :-) Nicméně ta fotogalerie mi přivodila nostalgické vzpomínky, pamatuju si, jak jsem se do ní tehdy šíleně zamiloval :-D

Jinak Top 3 máme skoro stejnou, jen místo Elišky tam já mám Kristínu :-) A pořadí mám taky trochu jiné, první mám samozřejmě Lucku, druhou Kristínku a třetí Lenku, které tady fandí každý, takže to fandění pro mě v jejím případě nemá takovou exkluzivitu jako třeba u Kristínky, která je víc fajnšmekrovskou záležitostí :-) Lucka má tak trochu neférový náskok vzhledem k tomu, že jsem ji naživo slyšel už xkrát a patří pro mě k největším tuzemským srdcovkám :-)

61
K.
Reagovat

Ještě přidám upravené pořadí favoritů:
1. Lenka 2. Kristína 3. Simona 4. Vendula (zatím, to, co jsem zaslechla z duetu, se mi moc nelíbilo) 5. Patrik
A pořadí dosavadních duetů:
1. Lucka + Adéla 2. Kristína + Mima odstup 3. Ondra + Jakub

62
bezík
Reagovat

Zajímavé, jaká shoda tu panuje v hodnocení Lenky Hrůzové. Ano , i u mě vede o parník (no, možná už jenom o půl) před Baškou, ale jsem zvědav, jak dlouho ta téměř všeobecná shoda vydrží. Lenka je sice v tom našem ČS rybníčku doslova zjevení, ale je fakt, že ve výběrech na slepo se mimořádně potkal Lenčin výjimečný hlas a interpretace se skladbou, která jí dokonale seděla. To se ale už těžko bude opakovat a lze předpokládat, že můžou přijít i takové minely ve výběru skladeb, jako jsme mohli vidět v řadě jiných duelů. Jsem docela zvědav, jak se Lenka s něčím takovým popere, jestli to zvládne se stejnou grácií jako třeba Baška Adele, nebo jestli otráveně rezignuje. Nemyslím si, že by Lenka mohla Hlas vyhrát, na to je příliš výjimečná ale rád bych ji viděl co nejvíckrát.

63
K.
Reagovat

@bezík: jj taky se bojím, aby s jiným songem trochu nezmatněla. Celková vítězka nevím, ale v Majkově týmu by vyhrát mohla.

64
Monika
Reagovat

Tak ja osobne si myslim, ze pokud Lenka bude predvadet v soutezi takove vykony jako ve vyberu naslepo a co jsem zaslechla v souboji ma vitezstvi temer jiste. Vzdyt ja snad ani nezaznamenala nikoho komu by se nelibila a nemel ji v TOP 3.
Jako cerneho kone souteze, ktery by klidne mohl vyhrat povazuji Baru D. Ta drobna slecna je neskutecne prirozena a sympaticka. Ma v sobe takove zvlastni kouzlo diky kteremu by mohla silne nasbirat hlasy. Koneckoncu na ofiku v komentarich Natalii doslova prevalcovala, v te skale lidi, clovek musel hledat lupou jeden, dva hlasy pro Natalii.

65
Jai Kudo
Reagovat

@Monika: Já s tebou celkem souhlasím, Barbora D. si u mě hodně polepšila, ale kde je Vladova Lucie B. ? :-D :-D :-D
OK já mám LB zatím 2. a BD 3.

66
Tomáš
Reagovat

Já mám tipy na vítěze asi čtyři nebo možná dokonce i pět. Buď teda bohužel Eliška ( asi i díky vydatné sms podpoře od Šišky ), Slepci, Lenka Hrůzová ( té bych to vítězství přál fakt nejvíc a vyhrát by třeba i mohla, viz. loňská Sabina Křováková), Vendula Příhodová od MD a nebo možná dokonce ( a to potěším Vlada ) Lucka Bakešová. Myslím každopádně že letos to bude někdo z Česka když loni vyhrála slovenka. A to všichni splňují.

67
Prochor
Reagovat

62 – Bezík – Lenka Hrůzová (bezdomovkonyně) není jen nějaký talent. Obě soupeřky z mého pohledu ať už Lucka nebo Elis se hodně zlepšily a nečekám od nich už výrazný posun. Ale Lenku nikdo nezná (ani sama sebe neumí ohodnotit) je nebroušený diamant. Slibuje během soutěže další zlepšení. Může se ale i stát, že jak říká italské přísloví :hledáme u kočky pět noh ale má jen čtyři. Ale já Lence stále věřím. Rozhodně jsem zvědavý na její duel a věřím jako DJ-Vlado, že postoupí. A za sebe věřím že je černý kůň soutěže a hodně zamíchá průběhem a možná i vyhraje.

69
bezík
Reagovat

@Prochor: No to jsou dva aspekty. Jedna věc je, kdo by mohl vyhrát. Tady se spíše než opravdové talenty nabízejí silné emoční záležitosti (Blanka a Martin), nebo zábavní univerzálové (Eliška, Vendula). Teoreticky by se mohl uplatnit i jistý „Aneta“ efekt u Bašky, ale na to se bojím že Baša nemá dost „velký“ hlas, jako měla Aneta. Tam se upře pozornost většinového hlasujícího Nováka.
Druhá věc je, co nám Lenka může v soutěž nabídnout a co soutěž může naopak přinést jí. Ta zmínka o tom „nebroušeném diamantu“ mě trochu straší. Broušení je totiž to poslední, co teď Lenka potřebuje. Bohužel tu podle mě není kouč, který by jí opravdu mohl něco významnějšího dát. To by tam museli sedět lidé formátu Dana Bárty nebo Lenky Dusilové. Takže tady lze jen doufat, že se Majk pokusí co nejméně „škodit“, a třeba i zapracovat na Lenčině psychice, tam by myslím mohl pomoci, pokud má takové problémy s trémou. Věřím tomu , že do živáků Lenka určitě postoupí, myslím že i mezi poslední dva v Majkově skupině, ale obávám se že slepci jí vystaví stopku.

PS. a ještě prosím, nenazývejte jí bezdomovkyní. Tak bych říkal někomu, kdo si to vybral jako životní styl a ne tomu, pro koho to je černá noční můra. Děkuji.

70
Tomáš
Reagovat

Já myslím že asi všechny naše dohady kdo komu vystaví stopku a kdo vyhraje nebo ne jsou úplně bezpředmětné protože to může skončit jakkoliv. Nakonec ještě pak můžeme být z vítěze všichni překvapeni.

71
K.
Reagovat

@bezík: Ty si fakt umíš představit, že by slepci mohli vyhrát (Majkův tým, natož celkově)? Je fakt, že je otázka, kdo v těchto soutěžích vůbec ještě hlasuje, ale ty dva si jako vítěze opravdu neumím představit. Na Blanku jako zpěvačku začínám mít těžkou averzi (viz, co jsem napsala k jejich poslednímu vystoupení), Martin zpívat umí, ale má poměrně nepříjemný hlas. Dohromady jsou stěží průměrní (hlavně teda kvůli Blance) a imho můžou dostat hlasy fakt jedině z lítosti – ale vystačí jim takové hlasy na celou soutěž? Domnívám se, že ne. Samotný Martin by možná i vyhrát mohl.

72
K.
Reagovat

Jo a konečně jsem si pořádně přečetla DJovo a Scalexovo hodnocení: „Mirka byla malý rebel, snažila se tu píseň vracet zpátky na normálnější nekudrlinkové koleje, ale zároveň musela dodržet formu, kterou Blanka s Martinem předepsali, aby celá píseň působila soudržně. „? Houby s voctem, resp. přání otcem myšlenky (jj Mirka je hezký děvče ;-)) Vždyť kudrlinkovala od samýho začátku (viz to její strašný „heaven“ úplně na začátku) a vzhledem k tomu, že zpívala první, to fakt nelze svádět na slepce.

73
bezík
Reagovat

@K.: Bohužel si to představit umím. Pokud je Majk nezastaví v K.O., a to on neudělá, tak v živácích mají podle mě velkou šanci. Letos tam není nějaký velký hlas (pokud Magdovou MD skutečně vyřadil), takže pro běžného hlasujícího Nováka jsou slepci ideální objekt. Kýčovitost a těžko snesitelný patos, na který si tu vesměs stěžujeme bude bohužel u Nováků významné plus. No, ani nevíš, jak rád bych se mýlil ;-)

74
Tomáš
Reagovat

71: Je pravda že kdyby Martin zpíval sám bez Blanky tak bych mu asi fandil o dost víc a byl by asi mým favoritem. Je to podle mě skvělej člověk i sympaťák, skvělej zpěvák. Ona je jistě taky moc skvělá a hodná ale bohužel mu to tak trochu kazí. Já bych si je jako vítěze představit dokázal ale očekávám spíš jiného vítěze. Kdoví jak to všechno dopadne….Mirka si dle mě narozdíl od Kataríny které se vystoupení povedlo a tak si zasloužila už postup u MD daleko víc než Patrik a Ondry který ji nedostal (!) krádež nezasloužila, zpívala dost falešně, hlas má dost slabý a i když v ní jistý potenciál je tak nevěřím že má v jejím věku tolik zkušeností aby to dokázala dohnat něčím jiným.

75
bezík
Reagovat

@K.: Co se Mirky týče, pro ni nějaké kudrlinky nejsou běžnou součástí jejího projevu. Takhle zpívají Blanka s Martinem. Mirka je žabec, který si tam vedle nich připadal zbytečný a jaksi navíc, prostě se přizpůsobila, možná ji k tomu i Majk lehce dotlačil, aby to mělo jednu formu. Dostat slepce v duelu je prostě neštěstí, proti tomu se nedá moc bojovat, zvlášť když je ti 16 a máš prd zkušenosti. Nedivím se jí, že si tam připadala jako obětní beránek, a ten její výkon to hodně poznamenalo.

76
K.
Reagovat

@bezík: S touhle formulací celkem souhlasím, ale Scalex Mirce ve svém hodnocení imho drobet nadržuje ;-)

77
jab
Reagovat

@K.: A podle mne to zas Scalex s Mirkou vystihl naprosto přesně a objektivně :-). Osobně musím říct, že mě její hlas zaujal ještě o něco víc než ve VN.
@Tomáš: Mirka zpívala falešně? Asi si to pustím ještě jednou…

78
Tomáš
Reagovat

77: Nejsem odborník na zpěv takže to nemůžu po technické stránce až tak posoudit ale že se jí v tom vystoupení ( stejně jako Blance ) nedařilo musel asi slyšet i naprostý lajk. Jediný z těch třech kdo to jakž takž zachraňoval byl Martin. Ale souhlasím že v tom sehrála roli i nervozita z toho že soupeřila s takovými favority – přesto si myslím že na krádež to nebylo.

79
Monika
Reagovat

@bezík: Nevim, zda jsi sledoval Talent, ale tam se objevilo slepecke duo-bratri od narozeni slepi. V semifinale zvitezili, zafungoval ten prvotni efekt, ale ve finale skoncili v poli porazenych. Ja ve vitezstvi slepcu neverim ani omylem, tak daleko to neutahnou.

80
jab
Reagovat

@Tomáš: No v jednom místě ji to dost výrazně ujelo, zbytečně zdobila, ale ukázala i pěknou barvu hlasu, naznačila potenciál a na krádež to (zvlášť do relativně slabého týmu MD) bylo…za zkoušku to stát bude a když se neosvědčí, vypadne v K.O.

81
K.
Reagovat

@jab: Scalex napsal, že byla malý rebel a že se snažila vracet píseň do původní podoby – no imho jí v tomto ohledu nepřiměřeně fandí. A faleště mi přišla taky.

82
jab
Reagovat

@K.: Já jsem tam taky registroval tutéž tendenci, byť bych ocenil, kdyby v ní byla průbojnější ;-). Ale co už, hlavně, že je stále ve hře.

83
K.
Reagovat

@jab: Ale jo, určitě je u ní větší šance na zajímavý vystoupení než u Kataríny.

84
dolores
Reagovat

@K.: suhlas

inak moj muz vobec nepozera Hlas a uz ani ine talent. sutaze. vcera som si prehravala Lenku Hruzovu, a on to zapocul a odvedy si ju v kuse pusta a je z nej nadseny, povedal, ze je zvedavy, co s nou bude dalej. :D

85
bezík
Reagovat

@dolores: U tý Lenky je neuvěřitelný, že ji nikdo nedokázal adekvátně využít. Už i ty undergroundový kapely v tomhle stojí za prd !

86
Dan
Reagovat

Krásně tu diskutujete o tom, jak se rozhodli koučové…. A spousta keců o ničem. Divíte se tu, proč postoupil ten a nepostoupil ten. WTF momenty atd. Dejte sami sobě otázku, proč tento typ pořadu ještě běží, když vítězové a zúčastnění nikoho nezajímají a kariéru to pro většinu neznamená. Ano, peníze z reklam a ze sms. Takže potřebujeme hodně diváků. Bude český divák koukat na někoho, kdo umí nebo bude posílat sms krásným usměvavým lidem? Takže si odpovězte na otázku, na níž odpověď ti znalí od začátku těchto soutěží znají: mají kouči/porotci vůbec nějaké slovo nebo vše od začátku po vítěze řídí produkce? Používejte mozek ;-)

87
jab
Reagovat

@Dan: Nevylučuji, že produkce zasahuje do fází, kdy ještě vybrítá porota (nebo koučové), ale stále nevěřím, že by přímo manipulovali s SMS hlasy. Tam spíš probíhá maximálně nějaká „soft“ manipulace jako výběr skladby, aranž, scéna, možná i zapojení bulváru (ale to už hooodně vyřím z vody).

88
Tomáš
Reagovat

87: No já nevím nevím jestli s hlasy není manipuláváno, za to bych fakt ruku do ohně nedal. Třeba vítězství LA nad GG, loni postup Itcha přes Martina a Adama mi snad přišel ještě podezřelejší. A proč po konci soutěže neukazují výsledky aspoň v procentech? I kdyby manipulováno bylo tak se to ale nikdy nedozvíme.

89
K.
Reagovat

@Tomáš: Tak vítězství LA bych i věřila, typově je předchozím vítězům určitě blíž než GG. Čemu ale opravdu nevěřím, je vítězství Miloše nad Zuzanou. Kdysi dávno nosila výsledky notářka, dnes už o nikom takovém ani slechu.

90
Tomáš
Reagovat

89: Jo tak vítězství Miloše nad Zuzanou v minulém Hlasu taky nevěřím. Prostě tam potřebovali kluka a čecha.

91
Monika
Reagovat

Tyhle nesmyslne dohady o manipulaci s hlasovanim mi uz lezou krkem. Pokud takove bludy vypousti z ust Tomas a jemu podobni, tak me to nechava naprosto v klidu. Nicmene od kacka bych to teda necekala:-)))) Tohle si zadna televize nelajskne, co by z toho mela? Proc by posilala dal cloveka, ktereho divak uz nechce? Nehlede na to, ze kdyby se na tento obrovsky podvod prislo, tak si v budoucnu ani neskrtne s zadnou reality show, prijde o sponzory, partnery, o svoji povest a s tim souvisi obrovskej ubytek financi. kazda televize by si tim jen podepsala „ortel smrti“. To by ji teda ten dotycnej/na prisel sakra draho. Jedina moznost, jak ovlivnit vkus divaka je vyber songu, styling, choreografie, vic prostoru v prenosu….Ale ne manipulace s hlasy, to je naprosto vyloucene.

92
Jai Kudo
Reagovat

@jab: Já si nemyslím, že by se podvádělo stylem: (příklad) přišlo 100000 SMS, produkce vyhlásila, že jich bylo 150000 a vyhraje ten a ten. Já věřím, že tam těch 150000 bylo. Ale je pro mě otázka, jak se tam ty SMS dostaly, z jakých zdrojů, jakými cestami, od jakých operátorů atd…..

93
Monika
Reagovat

Co je na souboji Milose se Zuzanou divneho? V Hlase nastala situace, ze Milos byl jedinej moznej postupujici do finale z rad panu, jista cast damske populace posila hlasy jen panum, z toho Milos vytezil a postoupil zcela dle pravidel do finale. Tezko si predstavit, ze by ve finale byly jen same baby, takhle se u nas nehlasuje a nikdy se tak ani nestalo. Navic Zuzka nebyla komercni, pro ni byl uspech vubec to, ze prosla pomerne daleko se svym okrajovym zanrem.

94
Jai Kudo
Reagovat

@Monika: „Proc by posilala dal cloveka, ktereho divak uz nechce?“
A co když posílá dál člověka, kterého nechcou diováci, ale chce hlavní sponzor SS, třeba Slovenský Telekom ? To jsou samozřejmě jen moje spekulace, jen předjímám další možnosti…..

95
bezík
Reagovat

Abychom si trochu odpočinuli od konspiračních teorií :D, jedno videjko z webu Markízy, zejména pro příznivce BaŠi (Bašky, Barborky). No není ona k sežrání ?!!! Chramst, mlask, mňam !!! :D

http://hlas.markiza.sk/novinky/1753624_toto-sa-dialo-tesne-pred-vystupenim-co-si-zelali-konkurentky

96
Jai Kudo
Reagovat

@bezík: CO jsou takový konspirační teorie kolem SS proti chemtrails???? :-D

98
jab
Reagovat

@Jai Kudo: To taky nevylučuju, že možná hlasují i lidí z produkce (ale možná ne), avšak nikdy jsem nevěřil teoriím ve stylu, že je dopředu určený vypadlík a ten prostě vypadne stůj co stůj (i kdyby měli jeho jméno napsat do obálky dopředu). To si taky myslím, že by si nikdo nedovolil. A i ty zdánlivě nejpodezřelejší postupy by se daly vysvětlit.
@Tomáš: Jak vítězství LA, tak i Itcha ve finále si jsem schopný vysvětlit zcela přirozeně a bez konspiračních teorií. I toho Miloše.

99
bezík
Reagovat

@Jai Kudo: No to je ale masové !!! Umění pochopitelně :D :D

100
jab
Reagovat

@bezík: Jj Bára je úžasná osobnost. Myslím, že Darta by ji ve vlastním zájmu měly pustit do live shows, podle mne může mít úspěch u diváků, možná i větší než Elis, která imho může některým lidem lézt na nervy. Moje teorie.

101
yeey
Reagovat

@jab: hele mne je Bara taky sympaticka, ale ucuravat si z ni jak nekteri tady, protoze je to fajn osubka, nebudu… pevecky to zazrak neni a soude podle prvni rady, kde lidi vice mene doopravdy hlasovali pro nejlepsi hlasy (Zuzka, Marketa, Anicka, Ivanna, Nikoleta, Daniel…), to u lidi nijak zvlast valcovat nebude….

P.S. kdyby nekdo chtel namitnout, ze fandim Jakubovi a ze ten taky nakej extra hlas nema, tak mu skutecne nefandim na zaklade jeho soubojoveho vykonu, kde me tou spatnou kopirkou originalu dost zklamal, ale diky VNS, kde se mi po vice strankach trefil do myho vkusu a urval to pevecky dobre :-))

nicmene ucast Bary D. v live shows nevylucuju a uprimne by mi to ani v nejmensim nevadilo, pokud by za sebou nenechala nekoho, kdo mi pripada lepsi, takze kdyz to bude Lucka, Jakub, Eliska a Bara, nebudu mit namitek… :-)

ale ja bych ty ostatni vubec nepodcenoval – Jana i pres svou nevyraznost zazpivala perfektne, Bara Horejsi to valcuje svou specificnosti, u Marka vsichni zminuji mecak a plysovost, ale spatne ten kluk nezpiva, snad jen u Martina to vidim uplne bez sance… navic u Darty je jeste ve hre jedna kradez… a co sem pochopil od MD, tak takova Andrea Hola se i pres vyhazov v Souboji dostala do live shows (teda mne to tak aspon vyznelo), kdo muze vedet, jestli to neni u Darty? (i kdyz osobne tipuju Majka)

102
jab
Reagovat

@yeey: Bára možná nemá silný hlas, ale má ho dost specifický a rozeznatelný, to taky může zabrat. Navíc pokud bude pokračovat podobný nálet alternativců jako v loňské SuperStar, tak to bude další výhoda pro ni (ale i pro Lolu). Nad Kubou hůl nelámu, ale musí být sám sebou, druhého Newmana už znovu ne-e :-D.
Martin C. má podle ofiko stránek překvapit v duetu s Janou, slyšel jsem jen ukázku ze společného partu, potřebuju si ještě poslechnout, jak budou znít každý zvlášť. Nicméně bych ho neodepisoval.

103
Monika
Reagovat

@jab: Ja s tebou souhlasim sympatie hrajou velkou roli a Bara je imho cerny kun souteze. Jinak jestli nekdo sledujete ofiko, tak mela drtivou prevahu fanousku na sve strane v duelu s Natalii, kterou by take jiste kdekdo zaradil po bok vyse zminovanych skvelych zpevacek…To nehraje prilis velkou roli.

104
K.
Reagovat

@Monika: Helejse a kde Ty bereš jistotu, že je to všechno v oukeji? Ty tam sedíš a koukáš jim pod ruce? Co by z toho měli? Velké finále se čtyřmi děvčaty by bylo divácky neatraktivní, kluk byl třeba a Zuzka byla z adeptek na finále nejmíň výrazná. Samozřejmě pro toto tvrzení nemám žádný důkaz, neb tam taktéž nesedím, ale taky nikde nepíšu, že s hlasy bylo manipulováno, jen že osobně vítězství Miloše NEVĚŘÍM. A fakt ne – prostě tomu nevěřím a tečka. A že kdyby se na takový podvod přišlo, že by to byl průšvih a konec reality show? :-D U nás, kde projdou ŘÁDOVĚ horší průsery (v politice např.), že by lidi přestali koukat na Novu kvůli podvodům v hlasování? To snad ani nemůžeš myslet vážně ;-)

105
Monika
Reagovat

@K.: Co to ma spolecneho s tim, ze by lidi prestali koukat na Novu? Copak neco takoveho tvrdim? Mluvim o sponzorech, partnerech, kdo by si chtel kazit povest? Vsak se pdoivej, jak dopadl z tohoto pohledu Woods nebo Pistorius. Navic by televize vubec nedostala uz dalsi licenci na takovej porad. Do toho zadna televize nepujde a tvrdit, ze na ctyri baby by se uz nikdo nekoukal, posledni dil souteze, kterou celou dobu predtim sledovali, to zas nemuzes myslet vazne ty:-))))

106
K.
Reagovat

93: Diskuse na téma pěvecké RS sleduju už hodně dlouho, sledovala jsem i mnohem masovější diskuse kdysi na nováckém fóru, kam chodilo fakt hodně lidí, a tak, jak to popisuješ, to většinově fakt nefunguje – lidi hlasují pro toho, komu dlouhodobě fandí, že by hlasovali tak, aby za každou cenu protlačili aspoň jednoho pindíka (kteréhokoliv) do finále, to se fakt masově neděje. Takže na nějaké přelití hlasů od ostatních soutěžících k Milošovi nevěřím. Kluk ve finále byl potřeba, ovšem potřebovala ho tam především produkce. Dál se k tomu nebudu vyjadřovat, jedna druhou nepřesvědčíme a psát další příspěvky by bylo mrhání energií.

107
K.
Reagovat

@Monika: Mrkni, jak to tu funguje v jiných oblastech.

108
Monika
Reagovat

@K.: Scalex kdysi napsal na tohle tema skvelej clanek, kde to vse dobre popisoval, doporucuju precist:-))) I kdyz teda nevim, kde to hledat….

109
bezík
Reagovat

Tak už máme novou ochutnávku z příštího kola battlů. Nevím jak vy, na webu hlasu se rozplývají, já jsem se tedy nehorázně nudil ;-)

http://hlascs.nova.cz/clanek/novinky/marta-s-darou-v-pasti-tyhle-dva-nemely-stavet-proti-sobe.html

110
DJ Vlado
Reagovat

@yeey: Teda doufám, že s tou Andreou jsi to pochopil špatně a že to MD myslel jenom tak, že mu vypadla, ale někdo si ji ukradl, protože Pepa si ji těžko ukradne (ten si krade jenom lidi, o které měl zájem už poprvé) a v silných týmech Darty a Majka by v live shows vyloženě překážela na úkor výraznějších a zajímavějších :-( Hlas nemá úplně špatný, ale její zpěv není nijak zázračný, navíc není moc aktraktivní ani typově zajímavá, K.O. pro ni vidím jako maximum.

111
K.
Reagovat

@DJ Vlado: Pochopila jsem to stejně, o live shows nic neříkal.

112
Pekelný zvíře
Reagovat

Nevím, co tu špekulujete, dámy, a pánové. Michal David nic o live shows neříkal, pouze naznačil, že byla odejita, a poté ukradena. Brzy se všechno dozvíme, tak nebuďte netrpěliví. :)

113
yeey
Reagovat

@jab: no mne prave ani moc specifickej a rozeznatelnej Barin hlas nepride, naopak mi pride dost nevyraznej a zamenitelnej, ale jestli to v tom slysis, tak ti to vymlouvat nebudu :-)

Jana vs. Martin – volil bych urcite Janu, ale mozna to nakonec bude Martin… bude to zrejme dobry vystoupeni, ale pro me ani tohle ani original ani z tisiciny neprekonaj Tameru z XF UK… to je primo esence dokonalosti, malokdy se stane, aby nekdo znel bozsky opravdu kazdym tonem, doted to vystoupeni nepobiram…:-) http://www.youtube.com/watch?v=URayCz5sUIs (povinny poslech pro vsechny priznivce peveckych show :-))

114
jab
Reagovat

@yeey: On ten Bářin hlas úplně nejvíc vytzní v jejích vlastních věcech, ale i v těch soutěžních tam cosi z toho slyším. Nebylo by od věci zkusit jít dát nějakou slovenskou píseň, jen nevím jakou. Možná bych zkusil (na novácké poměry) úlet a dát ji něco z Krajiny roviny nebo megaúlet z Moruše bielé? :-D. A nebo nějakou Zuzku Smatanovou nebo Simu Martausovou?
Tamera byla dokonalá, tam jsem fakt neměl absolutně co vytknout. Nevím, jestli nějaké vystoupení v ČR bylo takhle wow, možná Rumlovy krabičky :-D.

115
yeey
Reagovat

@DJ Vlado: nechci kecat, on se jen vyjadaril tak nejak ve smyslu „tuhle sem vyhodil a jak se ji ted dari“ … jinak bych ji nijak zvlast neodepisoval, je mi jasny, ze pro tebe neni uplne opticky uspokojiva a ani nepusobi jako nejvetsi čupr pohodarka, ale ve vyberu predvedla slusnej potencial, nejdriv sem ji neresil, ale zpetne sem pak zjistil, ze se mi jeji vystoupeni hodne libilo…

116
DJ Vlado
Reagovat

@yeey: Jak to tak vypadá, tak jsi jedinej, kdo to pochopil takhle :-D Jinak toho nic moc proti ní až tak nemám (přestože mě nezaujala), ale když si představím, že by měla být v Top 4 u Darty na úkor Lucky nebo u Majka na úkor Kristínky, tak mě její případný postup znepokojuje :-(

117
yeey
Reagovat

@jab: myslim, ze ses 1 z 1000 divaku Hlasu, kdo si k soutezicim vyhleda jejich vlastni tvorbu, takze i kdyby Barin hlas znel vyborne treba v Prsi, prsi, tak je ji to celkem na prd, protoze lidi soudi podle toho, co slysi z televize :-))

…a tezko uverit ze ten nouma Nicholas dostal v tom kole skoro 3x vic hlasu nez Tamera… ale jinak dostaval tak 5x vic – na tom je videt, ze britske publikum Tamerin dechberouci vykon dokazalo patricne ocenit :-DDDDD

118
jab
Reagovat

@DJ Vlado: Taky by si ji moh ukrást Pepa, myslím, že by se mu hlasově i hodila
@yeey: Z facebooku (i když vím, že tohle opravdu není relevantní zdroj) to vypadá, že Bára je celkově dost oblíbená, ale uvidíme, rozhodují SMS-ky, ne lajky. Ale myslím, že nejsem sám, komu přijde Bára originální (pěvecky), i takové komentáře jsem tam zahlédl.

Já hlavně nechápu, že skoro všichni, co se umístili nahoře, už jsou někde podepsaní, ale nikdo nechce Lukea. Jinak ti, co se teď starají o Nicka, zaslouží zlatý medál, z té jeho ultranudné polohy ho vythli do něčeho svižnějšího a i když to není nic, co bych si koupil na CD, musím říct, že mu to sedí a baví mě to snad víc než všechny jeho výkony v XF dohromady :-D.

119
DJ Vlado
Reagovat

@yeey: a @jab: Jinak ze souboje Jana vs. Martin tipuju na postup spíš Janu, ale myslím, že Martina si určitě někdo ukradne (aspoň podle toho, jak ten souboj promují, že bude vyrovnaný), pravděpodobně Pepa, který o něj měl zájem už ve VNS. A je docela dobře možné, že právě v tomto případě bude poražený úspěšnější než vítěz souboje, jelikož Jana je celkově míň výrazná než Lucka, Eliška i obě Báry, zatímco Martin by v rámci Pepova slabého týmu mohl být klidně i černým koněm, jelikož je to prototyp „muže z lidu“, kteří u lidí často bodují, ale je to samozřejmě zatím jenom spekulace :-)

120
yeey
Reagovat

@DJ Vlado: ja myslim, ze pude spis k tomu Majkovi, nijak mi to podle dosavadni mackaci taktity Marty a Dary nesedi, ze by sla k nim… navic Dara by se sama na Andreu asi ani neotocila, nebot vypadala dost prekvapene, kdyz ji do toho Marta uplne na konci triskla :-) zato o Kristinu se asi bojis opravnene, on si Majk vystaci s malem, jestli byl schopnej ukradnout Katku Kamencovou, proti ktery je Andrea hotova zpivajici bohyne :-DD Marta s Darou nejsou jediny, komu se plasi hormony, Majkovi kdyz zahuci v klacku, dejou se taky velky veci :-DDD

121
yeey
Reagovat

@DJ Vlado: Martin k Pepovi? super napad! muzem odskrtnout dalsi zbytecnou kradez :-DD

122
DJ Vlado
Reagovat

@jab: Já se právě obávám, že Pepa si zásadně krade jenom lidi, o které měl zájem už ve VNS (proto to nezmáčkl Ondrovi), takže u něj tu druhou krádež vidím na Martina a Andreu si čórne buď Darta, nebo Majk :-(

Jinak se mi podařilo objevit spoiler, koho si jako druhého/druhou ukradne MD, tady je to celkem jasně vidět ve 4:08 : http://hlas.markiza.sk/novinky/1753504_nepostupili-obrovske-sklamanie-sa-nedalo-skryt

123
DJ Vlado
Reagovat

@yeey: Já právě Martina za zbytečnou krádež nepovažuju, sice mě ve VNS moc nezaujal, ale to bylo hlavně tím, že You Are So Beautiful mám natolik silně spojené s podáním Sama Tomečka, že kdokoliv jiný tuto píseň zpívá, je pro mě „chudý příbuzný“ (nicméně tentýž problém jsem měl i s Janou, jelikož u Nobody Knows jsem si vzpomněl na expresivní podání Katky Smolinské ze SHS3, proti níž Jana působila jako leklá ryba), ale jinak má pěknou a zajímavou barvu hlasu, se kterou by mohl ještě překvapit :-)
Nicméně tentokrát se oba nevyhnou srovnání s Tamerou :-D

Kdo si ukradne Andreu, to se dozvíme už zítra, nicméně já to naopak tipuju spíš na Dartu a ani nevím proč. O Majkově hučení v klacku jsem taky psal, ale doufejme, že to byl u něj buď jenom skrat, nebo divadýlko :-D

124
yeey
Reagovat

@DJ Vlado: panenko skakava :-DDD to ze je Ondra ze hry pusobi cim dal tim vic tragikomicky :-DD

125
DJ Vlado
Reagovat

@yeey: Ono je docela dobře možné, že se souboje Darta týmu natáčely až jako poslední, takže koučové už neměli moc místa na krádeže, teda s výjimkou Pepy, který si šetřil místo na dva kluky od Darty, které už chtěl ve VNS. Jak jinak si vysvětlit, že koučové nechali ležet ladem hned tři lidi, které jsem tipoval, že si někdo jasně ukradne, tedy Ondru, Natálii i Adélu?

126
yeey
Reagovat

@DJ Vlado: je fakt, ze souboje Darty se urcite tocily v jiny den, nez zbytek souboju – koucove sou jinak ohakly :-) a presne jak rikas – Ondra, Natalia i Adela by si zaslouzili kradez daleko vic, nez nejaka Katka a Mirka, kterym se ve VNS otocil sotva jeden kouc.. vlastne temer u vsech lidi od Darty by to davalo vetsi logiku nez u nich, ale to uz sme zas u toho, ze sila Darta tymu je kontraproduktivni…

v tomhle je lepsi o spravedlnosti tohohle formatu radsi nepremyslet… zrovna tak mi uplne nedotyka, jak to maj udelany se zpevaky ve VNS, kteri jim zbydou pote, co se tymy zaplni… „Diky, ze ste prisli, ale bohuzel uz maj koucove v tymech plno, tak se se zpivanim nemusite obtezovat…“ ?? :-) mozna bys to mohl objasnit, nebot jsi byl, jestli si vzpominam, ke konci VNS pritomen live… tusim, ze si psal, ze Lucka mela sanci uz jen u 2 koucu (tedy Darta a Majk)

127
DJ Vlado
Reagovat

@yeey: Když jsem byl na natáčení, tak nám bylo řečeno, že je potřeba zaplnit několik posledních míst v týmech a byl to předposlední natáčecí den VNS. Nicméně Pepa pak v jednom rozhovoru řekl, že s Michalem už mají plno, takže s velkou pravděpodobností už měli plno, když jsem byl na natáčení (a tehdy postoupila pouze Lucka k Dartě a Veronika B. k Majkovi). Ostatně na výrazu tváře MD bylo vidět, že by se Lucce rád otočil, ale už nemohl :-)

128
Jai Kudo
Reagovat

Omlouvám se moc za spam, ale tohleto si nikdo nezaslouží…..

http://m.novinky.cz/articleDetails?aId=334872&sId=&mId=

Ten protekční bulvární spratek Novotný měl pravdu. MY ji zabijeme…..RIP :-(

129
K.
Reagovat

@DJ Vlado: Divím se, že tenhle prvek v pořadu vůbec nevyužívaj, v Britskym hlasu divák věděl, kteří koučové už mají plno a v show to bylo využito (viz výběr naslepo toho Jaze Ellingtona, od kterýho jsem tu dávala At least).

130
bezík
Reagovat

http://hlascs.nova.cz/clanek/novinky/nezna-blondynka-sokovala-kouce-zajodlovala.html

Čeho se ještě dočkáme ?! Ein kessel buntes vstal z mrtvých :D :D

131
Jai Kudo
Reagovat

@bezík: Od Milfajtové mě už nic nepřekvapuje……:-(

132
DJ Vlado
Reagovat

@K.: njn. u nás se to snaží ututlat, jelikož MD měl v reálu plno jako jeden z prvních, ale v TV až jako poslední :-)

@bezík: Nevím, jestli to byl záměr, ale Nova nám tímto poskytla spoiler jednoho souboje :-D Ovšem postup Zemánkové je docela šok, tu jsem považoval za jednu z největších outsiderek :-O

133
bezík
Reagovat

@DJ Vlado: Zemánková, chmmm, i po zhlédnutí fota si její vystoupení vůbec nepamatuju, to muselo být něco zcela zapomenutelného …

134
jab
Reagovat

@DJ Vlado: A jsi si jistý, že Sára jde fakt proti Zemánkové? Jestli prošla, tak je to jasný adept na vyřazení v k.o. Ale zas jestli je to Pepova známá…:-(

135
DJ Vlado
Reagovat

@bezík: Taky že bylo :-)

@jab: Jsem si tím naprosto jistý, jelikož spolu byly xkrát vidět v upoutávkách a zpívat budou Unconditionally od Katy Perry. A jsou dvě možnosti – buď to Sára hodně pokazila, nebo Míša nečekaně zazářila, jinak si to neumím vysvětlit :-) Jinak taky ji tipuju na konec v K.O., Pepu bych z protežování známé nepodezříval :-)

136
Monika
Reagovat

Ja bych videla jeste treti moznost-neprirozenost. Sara ani v SS nebyla zadna extra zpevacka, postoupila spise kvuli svemu looku, nez peveckemu talentu. Za sebe musim rict, ze v te ukazce s blond vlasama pusobi dost umelohmotne, uplne se vytratila prirozena krasa. Pustila jsem si tu ukazku od bezika a ta jeji vlezlost a kybl nesympatie me totalne odradila. Dokonce natolik, ze bych nechala postoupit i ruzoveho slona, kdyby proti ni stal v souboji. Jestli ji kouc dal stopku, udelal jen a jen dobre.

137
Tomáš
Reagovat

Takže Sára už taky vypadla? Ještě aby ne když sem jí taky fandil.

138
Jai Kudo
Reagovat

@Tomáš: Že vypadla Milfajtová mě všeobecně nevadí, ale překvapuje mě, s kým. Proti Zemánková měla být přes všechny moje výhrady jasou favoritkou….

139
Jarda
Reagovat

Vlado, v americkém The Voice vypadla Bria Kelly! Ti Američané jsou fakt divní…

140
příznivec.obecný
Reagovat

Ne. Já to nějak nestíhala už sledovat, ale trošku jsem něco viděla a hlavně tu si pamatuju a líbila se mi teda hodně. To je blbý.

141
příznivec.obecný
Reagovat

Kvalitní. Těžké vybírat. Andrea zpočátku nebodovalka, ale i ona potom byla skvělá. Měla bych dilema, ale spíš Vendula. Ale obě zajímavé. Dobrý začátek. Ukradne si někdo Andreu? Hezky!

Přidat komentář