Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Petra Kepeňová vs. Simona Gážiková – Tainted Love / Marilyn Manson (video Souboj Hlasu 2014)

22. Duben 2014 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

[singlepic id=8901 w=615]
Sestřih prvních soubojů v Hlasu ČeskoSlovenska 2014 máme za sebou a již zítra nás čeká další část. V jednom souboji se potkají i Petra Kepeňová a Simona Gážiková, obě z tým Pepy Vojtka. Společně zapějí skladbu Tainted Love od Marilyna Mansona a již nyní můžete ochutnat video ukázku, jak jim to půjde. Kdo dle Vás postoupí? Nechá si dál Pepa Petru nebo Simonu?

Petra Kepeňová vs Simona Gážiková, Souboj Hlasu 2014 (video)

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 11
1
jab
Reagovat

Tak hlasově rozhodně Simona a musím říct, že jak mě moc nevzala ve Výběru naslepo, tak tady zněla zatím hodně dobře. Akorát mi u ní nesedl ten účes, ty polovyholené hlavy mi moc nesedí :-).

2
bezík
Reagovat

@jab: Tak u mě přesně naopak, Simona se mi ve výběru naslepo docela líbila ale tady vůůůůbec. Petra daleko lepší. Ale Pepa nechá určitě postoupit Simonu, to jsem si jist :(. Co ale má tahle verze společného s Mansonovým coverem ? Instrumentálně vůbec nic a pěvecky ???

3
Monika
Reagovat

@bezík: Shodnu se s tebou. Simonu jsem mela pomerne vysoko, v tomhle se mi vubec nelibi, moc tlaci na pilu a prehrava. Jsem na vaskach koho pustit dal, ale Pepa imho posle Simonu. Mimochodem Simona teda mela pekelnou vyhodu ve vyberu songu podobne jako Eliska v minulem dile.

4
Monika
Reagovat

Navic si ani nejsem jista, zda dokaze zaujmout divaky, pac vizazi, stylem hudby, hlasem je hodne podobna Lence Hruzove a myslim si, ze bude v jejim stinu…

5
Bedy
Reagovat

Nelibí se mi moc ani jedna, takže pro mě za mě můžou obě vypadnout :).

6
jab
Reagovat

Jinak na fb Hlasu je již playlist a utkají se hned tři dvojice, kde bych velmi rád viděl steal. Mirka proti slepcům je asi jistá, že přejde k Davidovi, Ondru si snad taky někdo sebere, ale co duel Natália-Barbora D. No nezbyde mi než doufat, že Nova dá tentokrát tři stealy v jednom dílu a někdy příště jen jeden, nebo to Baška bude muset prostě vyhrát.

7
bezík
Reagovat

@jab: Tak ! Baška to musí vyhrát, nebo si udělám panenku Darta a budu do ní píchat špendlíčkem ! :D Tři stealy v jednom díle nebudou …

8
bezík
Reagovat

Teda ten citovej výlev té dámy ze slepeckého dua byla hodně unfair záležitost ! Tohle koučovi vlastně nedává na výběr, kdyby je vyhodil tak vypadá jako hajzl. Kdyby to byli nějací neznámí amatéři, tak bych jim to i sežral ale to oni rozhodně nejsou.

9
Monika
Reagovat

Snad to nebude brano jako spoiler, stejne to tady uz nekolikrat probehlo:-)))) na ofiku Hlasu pise jeden diskuter, ze byl na primaku a skutecne postoupi to pevecke duo a Mirku si corne David.

10
K.
Reagovat

Tak v týhle ukázce mi Petra přijde zajímavější, na Simonu je to imho docela hluboko, výš má hlas podstatně šťavnatější.

11
Katka
Reagovat

@Monika: No to je ale pěknej pablb, protože tím kazí překvapení. Ten prvek Krádeže je tam proto, aby to bylo napínavý, takhle to zabíjí. Se někdo potřeboval cítit důležitej, tak to vykecal.

Přidat komentář