Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Nefalšovaná řádová sestra nepřestává ohromovat Itálii a celý svět v The Voice of Italy! (video)

18. Duben 2014 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

[singlepic id=8881 w=615]
Také Itálie nyní žije pěveckými soutěžemi. V aktuální řadě The Voice of Italy se objevila docela netypická soutěžící. Když se koučové postupně otáčeli, aby zjistili, kdo tak živelně zpívá hitovku No One, nestačili se divit. Před nimi zpívala řádová sestra ze Sicílie, jménem Cristina Sccucia.

Video z jejího výběru na slepo obletělo do 24 hodin celý svět, necelý měsíc od zveřejnění má video přes 45,5 milionu zhlédnutí, zpívající sestra se tak přes noc stala internetovým fenoménem. Svůj úžas na sociální síti Twitter neskrývala ani původní interpretka hitu Alicia Keys. Svým pojetím dojala téměř k slzám italského rapera J-axe, kterého si také vybrala za svého kouče. Nyní už má sestra Cristina za sebou také svůj první souboj a zdá se, že italský Hlas o ni jen tak nepřijde.

Výběr na slepo


[singlepic id=8882 w=615]

Na dotaz jedné z porotkyň, co by na její – na jeptišku poněkud netradiční – vystoupení řekli ve Vatikánu, sestra Cristina s úsměvem odpověděla, že očekává telefonát od papeže Františka. „Protože on nás nabádá k tomu, abychom vyšli do ulic a šířili křesťanství, abychom říkali, že Bůh nám nebere, ale spíše více dává,“ vysvětlila jeptiška.
Zdroj: idnes.cz

Souboj

Pokud jste si mysleli, že kouzlo sestry Cristiny vyprchá s další fází soutěže, mýlili jste se. Kouč J-ax Cristinu postavil proti jiné zajímavé zpěvačce Luně Palumbo. Společně si vystřihly hitovku od Cyndi Lauper Girls Just Wanna Have Fun a nechyběla ani účast fanclubu Cristiny v publiku. Byl to nerovný souboj, s předem jasným koncem, přišel by snad za vyhazov boží trest? :) Svůj duel si však obě dámy náležitě užily.

Co myslíte? Bude sestra Cristina dále postupovat až do úplného finále?

VojtaP

Milovník hudby a dobrého jídla, lehký závislák na seriálech a na reality show. Z reality show mě hodně baví například X Factor, Got Talent, Survivor a další...

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 11
1
Monika
Reagovat

Jeptiska je vylozene priserna, zpivat umi sotva prumerne ( to jsem na ni jeste hodna) a ma jeden z nejosklivejsich hlasu co znam. kdyby neslo o radovou sestru, davno je uz doma a kouka na Hlas akorat v televizi.

2
Honza
Reagovat

Já vám dám sestru. To víte že jo. Jedna taková byla i v našem X-Faktoru a jak to dopadlo. Podruhé už na to neskočím.

3
VojtaP
Reagovat

@Honza: až na to, že tady se ale objevila cca o měsíc dřív…

4
Jary
Reagovat

Koukam tady je spousta super hudebnich profiku…

5
pepe
Reagovat

@Monika: jeste ze ty zpivas jak slavik a jsi krasna ty „hvezdo“!! co jsi uz dokazala ty,hm?! jednu vec ano, ze jsi hloupa a chybi ti jakakoliv skromnost a pokora

6
Tomáš
Reagovat

Ta jeptiška je strašná.

7
Merťas
Reagovat

Jeptiška sice není hlasově žádná extra hvězda, ale dokázala pobláznit celou Itálii (45 milionů shlédnutí mluví za vše) a jestli mám věřit, že je to vážně sestra, tak bych to právě Italům věřil. Ty totiž nejsou žádný neznabozi… Celkově sestra předvádí hodně dobrou show a ten hlas špatný rozhodně nemá…

8
Monika
Reagovat

A v cem spociva ta jeji show krome toho ohozu? Kdyby prisla jako obycejna zenska, tak uz davno vyletela.

9
Jary
Reagovat

Myslim,ze zrovna v Italii by pouhe hrani si na jeptisku hrube neproslo…jinak neni prave to pekne,ze dokaze toho habitu vyuzit a podat to tak jak by clovek vubec necekal…ja ji fandim,me tenhle prvek pride dost originalni…

10
Enaz
Reagovat

Snažila jsem se poslouchat, zavřela jsem oči … a jeptiška byla v některých partiích o trošku lepší, přesnější.
Jinak mi to přijde prvoplánové, ale proč ne. Jsou i horší. A nejen u nás.

11
ema
Reagovat

Jeptiška je pravá a hlas rozhodně příšerný nemá…. to čím pobláznila Italy, a vlastně celý svět, je její úžasná energie, radost a charisma, které vyzařuje…nač zpěvák s dokonalým hlasem, ale naprosto mrtvý….. rozvášnit davy, přinutit lidi, aby se usmívali, nebo plakali….to dovede málokdo..a vidět fandící jeptišky je fakt zážitek:-)

Přidat komentář