Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Hlas ČeskoSlovenska 2014, 7. díl (16.4.): Souboje odstartovaly!

17. Duben 2014 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

[singlepic id=8880 w=615]
Druhá řada Hlasu ČeskoSlovenska se přehoupla do své druhé fáze a včera jsme si mohli vychutnat první čtvrtinu soubojů. Kteří zpěváci a zpěvačky se mezi sebou v ringu utkali? A došlo i na nějaké krádeže? A který kouč se dopustil prvního failu? Odpověď na tyto otázky se dozvíte, když si přečtete rekap DJ Vlada a Scalexe.

Eliška Mrázová vs. Jakub Nesnídal

Little Talks (Of Monsters And Men)

DJ Vlado: Tady se hodí použít jeden citát Paľa Habery „To bylo jako amatér a profesionál vedle sebe“. Rozdíl v pódiové prezentaci byl zde markantní, Eliška pódium absolutně ovládla a Jakub vedle ní působil dřevěně jako Pinocchio. Elis měla navrch i zpěvácky, zatímco Jakub nebyl většinu písně slyšet a předvedl pouze jeden světlý moment. Na Jakubovu obranu však musím říct, že už samotný výběr písně vyloženě nahrával na smeč Elišce. To nic ovšem nemění na faktu, že právoplatnou vítězkou tohoto duelu se stala Eliška. O Jakuba však projevil zájem Pepa Vojtek a ukradl si ho do týmu.

Scalex: Nemůžu si pomoci, tenhle výběr songu mi přišel jako těžká protežovačka pro Elišku. Píseň jak stavěná pro její křepčení, teatrálnost a celkové pódiové pojetí. A píseň dost vzdálená od toho, co by si Jakub dobrovolně vybral. Škoda, že tak brzo musíme sledovat, jak se sliby koučů proměňují v dým. Stejně jako Michal David nikdy nikomu nebude dělat bedňáka (a i to “studio kdykoli k dispozici” bych mu moc nevěřil), stejně tak neplatí častá slova koučů na téma “nebudeme tě měnit, nebudeme tě nutit do něčeho, co by ti nesedělo”. Jakub není na rozdíl od Elišky žádný velký extrovert, nemá jevištní zkušenost, vyfasoval příliš popovou záležitost a de facto dostal soupeřku, se kterou je na odstřel. Tenhle souboj neměl šanci vyhrát.

Za sebe musím říct, že se mi to Eliščino pitvoření, hra obočím a celkové diblíkování moc nelíbí a nedostává mě. Jako zpěvačka je dobrá a nevím, jestli je to podbízení se nutné. Souboj vyhrála zaslouženě. Jakub dostal druhou šanci u Pepy, ovšem jestli bude i příště působit tak přichcíple, tak moc šance nebude mít ani s rockovou peckou.

 

Pavlína Ďuriačová vs. Klára Kudláčová

Ain´t No Other Man (Christina Aguilera)

DJ Vlado: Pokud mě některý duel nechal vyloženě chladným, tak to byl právě tento. Zde jsem neměl favoritku a bylo mi celkem jedno, které z děvčat postoupí (a obávám se, že to stejně budu mít u většiny dvojic z Davidova týmu). O to objektivněji však můžu tento duel zhodnotit. A bylo celkem zřejmé, že především díky síle hlasu měla navrch Pavlína, které evidentně sedí energičtější písně lépe než balady. Kláry výkon jsem zapomněl okamžitě, jakmile dozpívala. Proto bylo jasné, že postoupit nemůže nikdo jiný než Pavlína.

Scalex: Souboj dvou dívek, ke kterým se obrátil toliko Michal David. Už to samo naznačuje atraktivitu tohoto souboje pro mé uši. Klára podala poměrně průměrný výkon, Pavlína se měla narodit o pár tisíc kilometrů dál, protože jako nabušená černoška by tenhle “nasraný” zpěv výborně prodala. Američtí černoši tohle zbožňují. Mě to moc nebavilo, song v podání obou dívek mi přišel rozházený, nelíbivý, přespříliš exhibiční a já mám zkrátka rád písně, které mají melodii. Pavlínin výkon byl každopádně zapamatovatelnější, její hlasová energie je nezpochybnitelná, ale raději bych ji slyšel v jiném typu písní. Postoupila právem, ale na vítězku celé soutěže bych ji netipoval.

 

Kristína Mihaľová vs. Miriama Filkašová

Valerie (Amy Winehouse)

DJ Vlado: V tomto duelu jsem měl naopak jednoznačnou favoritku. Ačkoliv Miriama nezpívala vůbec špatně a v podstatě mě mile překvapila, tak na Kristínu v mých očích neměla. I když to ze strany Kristíny nebyl až takový touchdown jako její vystoupení ve výběru naslepo, tak své kvality absolutně potvrdila, její jazzový feeling je zkrátka jedinečný. Navíc jí to ohromně slušelo a v růžovém topu a šortkách byla neuvěřitelně sexy, díky čemuž jsem jí odpustil i poněkud rozpačité pohybové kreace. Dojem z vystoupení ale výrazně pokazil zvukař, kterého bych nejradši, jak by řekl major Terazky z Černých baronů, „oknom vyhádzal a vo vzduchu do riti nakopal“. Majk sice předstíral, že není rozhodnutý, ale nakonec vybral zcela zaslouženě Kristínu.

Scalex: Zatímco v souboji Eliška-Jakub bylo Elišce pomoženo songem, v tomto souboji bylo Kristíně pomoženo týmem stylistů. Mlaďounká čičinka v šortkách a vedle ní zralejší zpěvačka v sukni po zem a celkově tak asexuální, jak to jen šlo – což vůbec nechápu. Miriama přitom zpívala výborně a kdyby obě holky zpívaly ve tmě, možná by výsledek nebyl tak jistý. Kristína má každopádně výborné jazzové cítění, které dává do všeho, co zpívá. Na pódiu ovšem působí dost jako dřevo, zjevně není zvyklá se na pódiu hýbat. Příště není potřeba ji strojit tak prvoplánově a raději se zaměřit na rozumný pohyb. Kristína postoupila zaslouženě, Miriama přeci jen byla o krapítko slabší a hlavně nemá až takový potenciál budoucího vývoje, což je něco, co dělá hru zajímavou.

 

Adam Urban vs. Viktor Holomek

This Is War (30 Seconds To Mars)

DJ Vlado: Další duel, ve kterém jsem měl od začátku jasno, kdo by měl postoupit, což se nezměnilo ani po vystoupení. Adam se předvedl hlavně ve slokách, kde perfektně vyzněl jeho nádherný hluboký hlas, ale i v refrénech si pěkně rockově zachrčel. Oproti tomu Viktor jen poukázal na limity svého hlasu, jelikož sloky byly v jeho podání nevýrazné a v nejvyšších tónech byl přiškrcený jako Desdemona. I podle hodnocení ostatních koučů to vypadalo zcela jasně na postup Adama. Ovšem Pepovo rozhodnutí bylo jedno velké WTF?! Postup Viktora považuji za ten největší přešlap, jakého se frontman Kabátu za oba ročníky Hlasu dopustil. Naštěstí Adama zachránili ostatní koučové, kteří si ho všichni chtěli ukrást a z nichž si Adam vybral tým Darta.

Scalex: Pepa Vojtek je většinou velmi soudný kouč, takže naprosto nechápu jeho rozhodnutí nechat si v týmu Viktora, který předvedl velmi úzký, tenký, mečivější hlas prakticky bez basů, zatímco Adam přinesl hlas silnější, znělý, který hezky basoval a duněl. Naprosto jasně měl v celé skladbě navrch. Viktor nebyl úplně marný, ale marná snaha – o level níž než Adam. Když se Pepa Vojtek rozhodl pro Viktora, modlil jsem se, aby některý z koučů provedl Krádež a Adama ponechal v soutěži. Nevím, nakolik mám podlehnout konspiračnímu myšlení, ale je možné, že Pepa chtěl, aby ve hře zůstali oba kluci, takže si ponechal toho slabšího, protože počítal s tím, že si toho silnějšího někdo ukradne. Nebo je možné, že taková byla zákulisní dohoda. Co my víme? Buď jak buď, po Viktorovi by se mi moc nestýskalo, Adam by mi chyběl víc. Snad mu Darta připraví dobrou cestu soutěží.

 

Lucie Bakešová vs. Adéla Michálková

Locked Out Of Heaven (Bruno Mars)

DJ Vlado: Po rozčarování z výsledku předchozího duelu jsem si nutně potřeboval spravit chuť. A kdo jiný by mi v tomto směru měl posloužit lépe než má vůbec největší favoritka. Lucka s Adélou jsou velmi dobré kamarádky, což bylo na celém vystoupení jednoznačně znát. A jelikož má každá z těchto dvou děvčat diametrálně odlišný hlas i způsob zpěvu, tak se perfektně doplňovaly. Lucka dodala rockovou energii, Adéla zase černý feeling. Celkově dominantnější však byla v duelu Lucka, jejíž hlas je průzračnější, šla do toho s větším nasazením a zvlášť ve společných pasážích zpěvácky vyloženě kralovala. Už dávno z jejích koncertů vím, že má charismatu a energie na rozdávání, což se v souboji jen potvrdilo. Jako celek to bylo zcela jednoznačně nejlepší číslo večera. Zaslouženě a podle očekávání postoupila Lucka, ovšem Adéle jsem přál, aby si ji někdo ukradl, což se bohužel nestalo.

Scalex: Tak proti emotivnímu vystoupení Lucie Dobrovodské a Anny Veselovské z prvního Hlasu to byl slabší odvar – a to zejména kvůli méně nápadité aranži – ale z tohoto večera to bylo to nejlepší. Skvělý výkon podaly obě dámy, Lucie i Adéla. Lucie nad Adélou dominovala, ale ta ji sekundovala dost zdatně. Navíc obě dívky dobře vypadaly, což je příjemný, i když ne nezbytný bonus. Doufal jsem v další krádež, protože Adéla by si postup jednoznačně zasloužila. Ale nestalo se a tak Adéla opět opouští pěveckou soutěž v počáteční fázi. Škoda. Kdyby u Pepy vyletěl Viktor, zůstal Adam a krádež se využila pro Adélu, byl bych spokojenější.

 

Veronika Strapková vs. Aneta Šrolerová

Diamonds (Rihanna)

DJ Vlado: Nemůžu si pomoct, ale myslím, že duet Lucky a Adély si zasloužil být zlatým hřebem večera mnohem víc než tento. Obě děvčata byla na mnoha místech falešná a zvlášť společné pasáže jim podle mě vůbec nevyšly. Veronika má však o dost zajímavější hlas a i typově je o dost výraznější. Anety hlas mi místy zněl naopak dost nepříjemně. Majk si ve svém týmu nechal Veroniku a pro Anetu soutěž skončila, jelikož o ni nikdo neprojevil zájem.

Scalex: Tady to šlo kvalitativně dolů. Namlsán předchozím vystoupením Lucie a Adély jsem očekával zlatý hřeb a tedy ještě lepší vystoupení, ale nestalo se. Aneta měla velmi tlustý knedlíkový hlas, Veronika byla podstatně lepší, čím víc poslouchám její hlas, tím zajímavější mi přijde. Krásný jemný chraplák, výrazná barva hlasu – ale rozhodně to není týmová hráčka. Což mi nevadí, protože hudební svět se neskládá jen z duetů a rád si poslechnu Veroničiny sólové výstupy. Ale další duety už raději ne, tenhle byl dost děsný a Veronice s Anetou se nepovedlo sladit své hlasy a své přístupy ke zpěvu tak, aby se to pojilo.

 

Top 3 soubojů podle DJ Vlada:

1. Lucie Bakešová a Adéla Michálková
2. Kristína Mihaľová a Miriama Filkašová
3. Adam Urban a Viktor Holomek

Top 3 soubojů podle Scalexe:

1. Lucie Bakešová a Adéla Michálková
2. Veronika Strapková a Aneta Šrolerová (hlavně kvůli Veroničinu hlasu)
3. Adam Urban a Viktor Holomek

 

Hodnocení 1. souboje podle DJ Vlada:

Mám jednu otázku. Co to ten Pepa Vojtek hulí? Zaříznutí nejlepšího kluka ze svého týmu byla bota jako hrom a může děkovat ostatním koučům, že Adama nenechali na holičkách, i když se tím znovu posílil Darta tým, v němž bude vyřazování největší masakr. Majk si pro změnu mohl odpustit to oslovování publika u duelu Kristíny a Miriam, což mi přišlo jako zbytečné divadýlko na efekt. Dara s Martou byly tentokrát ve svých rozhodnutích za jedno, aby taky ne, když se včera v týmu předvedly jejich dvě zřejmě největší favoritky. Zvědavý jsem ovšem na situaci, až se holky v některém souboji neshodnou a každá z nich bude preferovat jiného duelanta. Michala Davida se snažím už pokud možno nevnímat, abych neměl po náladě. Leoš tentokrát nejvíc zaperlil, když po vystoupení Pavlíny řekl, že to bylo slyšet až k X Factoru. Ve druhém díle soubojů se myslím budeme moct těšit pro změnu na víc soubojů z týmů Pepy a Michala, když tentokrát jsme viděli po dvou soubojích od Darty a Majka. Začátkem příštího týdne tedy očekávejte článek s mým tipem, jak jednotlivé souboje příští týden dopadnou.

 

Hodnocení 1. souboje podle Scalexe:

Castingy jsou za námi, konečně jsme se dočkali další fáze soutěže a tedy soubojů. Přiznám se, že bych raději viděl sólové souboje, ať už vždy po dvojici na stejném songu, nebo tak, že by každý zpíval song podle svého (a koučova) výběru, aby v této fázi nebyl žádný soutěžící nucen zpívat něco proti svému vkusu. Ale co se dá dělat, pravidla jsou nastavená jinak.

Pepovo prapodivné pochybení s Viktorem a Adamem už jsem komentoval, krádež Jakuba mu tým zas tolik nevylepší. Bavil mě Leoš s Tinou, Leošova síla je zkrátka na pódiu; v zákulisí nebo v předtáčkách to nikdy není ono.

Z toho, že jsme za celý večer slyšeli jen šest songů, nejsem moc veselý, snesl bych osm. Ale aspoň že aranže jsou povedené a kapela hraje senzačně (stejně jako při castinzích – tahle sestava je prostě dobrá). V televizi mi ale občas přijde zpěv velmi utopený v podkladu, to by se mohlo zlepšit. Doufám, že střihač se zvukařem poslouchají výsledek své práce i na běžném televizoru a ne jen na kalibrovaných studiových monitorech. Snad to příště bude znít lépe.

 

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 182
1
Jan Liška
Reagovat

DJ Vlado: Páku jsme odvysílali v šestém dílu. Včera byl box :-)

2
DJ Vlado
Reagovat

Pravda, zapomněl jsem, že páka byla součástí toho čtení z papírků :-) Díky za upozornění :-)

3
Luke
Reagovat

Za sebe musím říct, že už se těším, až bude ve středu zase liga mistrů…fakt čekám na to jak na smilování…
Jestliže výběry naslepo byly vynikající (řekl bych, že je to nejlepší část hlasu..podle mě), tak včera začala velká nuda a pořádný guláš…
Je to postaveny fakt na hlavu, že ti co vyhrají v soubojích, tak nemají ještě jistý postup do live a ti co prohráli v soubojích, tak si může vzít jiný kouč a potom ještě bude k.o…no to teda jsem fakt po včerejšku k.o….takový guláš z toho dělají….to jim začnou live až na koncu května ? Do kdy to bude do srpna ? :-)
Prostě se stane asi to, že hlas pude klesat níž a níž a Xfactor s následujícími díly bude stoupat…

Jinak včera nejlepší Lucka Bakešová a ti dva kluci co zpívali spolu…

4
Honza95
Reagovat

Nechápu, proč psát co Vojtek hulí, že udělal WTF rozhodnutí… Prostě se mu výkon Viktora líbil víc, já bych taky zvolil jeho. A i ohlasy lidí na internetu jsou lepší pro Viktora.
+ např. z videí Výběrů naslepo na YouTube (český i slovenský channel) má Adam nějakých 6300 zhlédnutí, zatímco Viktor přes 40 000.

5
Tomáš
Reagovat

3: Vzhledem k tomu že budou jen 4 Live Show tak to do srpna nebude.

6
yeey
Reagovat

Vlado, jsem k tobe vzdy uprimny, a proto ti to reknu na rovinu :-DD Honza ma pravdu, nech toho Viktora bejt a aspon ve clancich netomasuj… vzdyt ten kluk je fakt dobrej, pro me ma fakt jedinej nedostatek, coz je trosku slabsi hlas, ale zas zadnyho trageda bych z nej nedelal… jinak je to podle me velmi slusnej prototyp soucasnyho mladyho rockovyho zpevaka a navic vypada, ze to ma v hlave celkem srovnany, v tomhle pripade nechapu to tvy hejtovani…

7
Lucas
Reagovat

Eliška vs. Jakub
Eliška byla lepší, i když Jakub určitě může ještě něco ukázat, jsem rád, že si ho Pepa ukradl.

Pavlína vs. Klára
Tady mi to taky bylo absolutně jedno.

Kristína vs. Miriama
Jednoznačně Kristína, hrozně se mi líbí její hlas a výraz. Miriama mi naopak přišla dost hrozná, vůbec se mi její hlas nelíbil.

Adam vs. Viktor
I tady mi to bylo jedno, byl jsem rád za kohokoli a tak jsem rád, že i Adam nekončí.

Lucie vs. Adéla
Lucka byla dobrá, ale v některých částech mi možná přišla zajímavější Adéla, ale za postupující jsem rád, jen škoda, že si Adélu nikdo nevzal.

Veronika vs. Aneta
Veronika má hodně zajímavý hlas, zato Aneta mě nezaujala vůbec ničím, naopak mi její hlas byl nepříjemný, takže tady spokojenost.

Celkově spokojenost, přijde mi, že tahle řada je o 150 % lepší, než ta první, kterou jsem ani nedokoukal. MD už nevnímám, ten už horší bejt snad nemůže :D

8
Tomáš
Reagovat

6: Zase tak moc dobrej není ale pořád je lepší než tvůj další favorit Jakub.

9
yeey
Reagovat

@Tomáš: hh a to mne zas prijde o kousek lepsi Jakub nez Viktor… ale celkove mi tahle ctverice (Jakub, Ondra, Adam, Viktor) prijde hodne silna a vyrovnana… pro me ostatne taky jedini pouzitelni muzsti soutezici letos…

10
Tomáš
Reagovat

Mě se ještě líbí o něco starší pánové Tomi Furmaník, Richard Gajlík a Zolo Lebo ale minimálně u Tomiho a Richarda tipuju na 99% konec už v battlu.

11
DJ Vlado
Reagovat

@yeey: Já taky neříkám, že je to úplnej tragéd :-) Kdyby byl v duelu s Tomim nebo Richardem, tak by mi jeho postup nevadil, ale Adam je prostě lepší zpěvák a pro Pepu by to imho bylo větší želízko v ohni, jelikož tito „obyčejní muži“ se skvělým hlasem vždycky u lidí bodovali, naopak vystajlovanci s průměrným hlasem se nikdy zas tak daleko nedostali. Ale nejvíc mě na tom štve, že se Adam dostal do našlapaného Darta týmu, který se tak stal ještě našlapanějším (snad z něj bude co nejvíc stealů) :-( Jinak to, že má Viktor slabší hlas, by nevadilo, kdyby byl popař nebo árenbíčkář, ale u rockera je to sakra problém :-)

12
yeey
Reagovat

@Tomáš: no ti me uplne neba no… :-) ale to te asi neprekvapi :-D

13
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Tomi a Richard půjdou dost pravděpodobně spolu do battlu (usuzuju podle upoutávky, kde Richard říká „Musím HO porazit“ a jiný chlap než Tomi už v Pepově týmu není), takže minimálně jeden z nich battle přežije, nicméně vítěze tipuju na konec v K.O. :-) Mně by osobně nechyběl ani jeden, ze starších chlapů mě letos zaujal jen Martin Kujan, ale ten zase nezaujal tebe :-)

14
dolores
Reagovat

@Tomáš: mna z tych starsich bavil Zolo Lebo. sice ma na moj vkus trochu ostry hlas, ale dobre s nim pracoval aj vo vyskach, a bol v tej Boltonovej pesnicke intonacne isty. zaujimalo by ma ako by zaspieval ine zanre, preto ho chcem dalej, staci tak do K.O.

15
Jai Kudo
Reagovat

@yeey: Zjednoduším si to tím, že s tebou budu souhlasit :-) Adam možná v té prvotní ukazce vypadal trochu líp, ale ve výsledku celého duelu byl podle mě Viktor o něco lepší, ne až tak hlasově, nebo svým projevem…..ale měl prostě v sobě něco, co mě jako rockerovi bylo bližší než u Adama. Pepa Vojtek je taky rocker a já věděl už před rozhodnutím, že zvolí Viktora….. A neustálé omílání, jak je Viktor hroznej není myslím fér. Ale Adam nebyl špatnej a je dobře, že nevypadl.

16
yeey
Reagovat

@DJ Vlado: hmm napada me, ze v tu chvili mohl Adam trochu zapremyslet a nehnat se hned hned k rockove Marte (pochybuju, ze by mu Dara nejak imponovala) a jit treba k Majkovi, kde by mel vetsi sanci, nebot co se tyka panskeho osazeni, ma Majk v tymu velky kulovy :-DD jako je fakt, ze to u soutezicich Marta s Darou (a hlavne teda Marta) valcujou tak, ze je to pro tu soutez vylozene kontraproduktivni, diky bohu alespon za ty stealy…

as for Viktor – no sice priskrcenej chvilema byl, ale i tak dokazal ten tezkej song odzpivat, neni to idealni, ale marnej neni vubec, staci to doladit a vybrat pisnicku, co mu fakt sedne… navic bych s tebou trochu polemizoval v tom, ze podle me on muze mit u lidi znacny uspech a vubec si nemyslim, ze by ho nekdo mel jen za nakyho vystajlovanyho machyrka (alespon soude podle Hlasu), naopak myslim, ze pusobi muze na lidi pusobit pomerne prirozene a sympaticky… ale uzavrel bych to tim, ze ja Pepovy volbe rozumim, trebaze se spis rozhodoval po „superstarovsku“ a ne po „hlasovsku“ :-DD

17
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: Já jsem se u Zola neubránil srovnání s tím, jak v americkém X Factoru tutéž píseň podal Vino Alan, který se mnohem víc přiblížil k originálu od Percy Slegde, zatímco Zolo měl blíž k Boltonově verzi, která imho nesahá originálu ani po kotníky, proto by u mě srovnání Vino vs. Zolo vyhrál jednoznačně Vino :-)

btw. když tě tu vidím, mohla bys mi prosím zkontrolovat moji slovenštinu v hodnocení duelu Kristínky s Miriamou, konkrétně v citátu majora Terazkyho? Díky :-)

18
yeey
Reagovat

@Jai Kudo: ja si to ani nemusim zjednodusovat a reknu ze v tomhle s tebou souhlasim na 100%…:-DDD presne nad timhle sem taky premyslel – z hlediska toho rockerstvi byl proste Viktor v ty pisnicce presvedcivejsi a vedel presne, jak se tahle pisen ma podat…

19
bezík
Reagovat

Tak pokud bych měl hodnotit duety a ne jen samostatné pěvce a pěnice, tak by to u mě dopadlo, možná překvapivě, takto :
1. Eliška Mrázová a Jakub Nesnídal
2. Lucie Bakešová a Adéla Michálková
3. Kristína Mihaľová a Miriama Filkašová

Proč ? Eliška s Jakubem mě bavili. Možná jako jediní mě včera opravdu bavili. I když Eliška nezpívá a asi nikdy nebude muziku, která se mi líbí, přesto je pro mě zábavná. A v kontrastu s medvídkovským Jakubem to bylo docela roztomilé. Navíc, tohle byl snad jediný duet a nikoliv jen duel ! Nebyla tom snaha jeden druhého přezpívat, zadupat do země. Jistě, bylo to částečně tím, že Eliška zcela přirozeně dominovala, ale podle mě to tak i měli nastaveno v hlavách. Ten pocit z nich byl jiný než v ostatních duelech, kde to byly pistolnické souboje, tady oba spolupracovali.
Lucka s Adélou, to už byl méně duet ale pořád to ještě šlo. Na to, aby to u mě vyhrály ale má Adéla pro mě ne moc příjemnou barvu hlasu a taky mi přišlo, že zbytečně moc tlačila na pilu, málo lehkosti, hodně chtění.
A třetí Kristínka, ta dívčina je dobrá, i když výběr skladby pro ni nebyl moc dobrý tak to zmákla na svůj věk zkušeně, Miriama ji celkem slušně doplnila. Tož tak.

20
bezík
Reagovat

@Jai Kudo: Teda chlapci vy mě drtíte :D Takové namachrované nedochůdče s hláskem jako konipáskem má být rocker ??!! No nic, jsem už starej a asi tomu nerozumím ;-)

21
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: je to dobre, ale vyhadzal by som vymenila za vyhodil. no neviem ako to povedal major Terazky, tuto vetu si od neho nepamatam, ale on ako zaiste vies nehovoril spisovnou slovencinou, ale cesko-slovencinou s vychodnarskymi prvakmi :D takze je v podstate jedno ako to napises ;)

22
Jai Kudo
Reagovat

@bezík: Možná taky je to taky tak trochu moje zaujetí pro tu Olomoucko-Zlínsko-Kroměřížskou hudební mafii, ale já s tím „rockerstvím“ tady nějak nemachruju. Je to jen trochu jiný způsob vnímání toho projevu, té muziky. Stejně jako „jazzman“ vnímá muziku taky jinak než třeba rocker nebo popíkář….. :-) Viktor není zase žádná rocková superstar a opravdu mu chybí hlavně silnější hlas. Ale všechno se dá časem dohnat. Kdyby obětoval 300 $ za kurz u Kena Tamplina, mohl by být lepší. :-D

23
yeey
Reagovat

ajeeje, dalsi urazeci festival Maxx vs Vlado :-D

24
DJ Vlado
Reagovat

@yeey: Tak kdyby Adam šel k Majkovi, tak bych taky nebyl rád, jelikož tam tu finální čtveřici považuju od začátku za jasnou a modlím se, aby si Majk ukradl jen nějaké outsidery, kteří stejně skončí v K.O. Kdyby bylo na mně, tak bych se v jeho čtyřce obešel bez slepců nebo Veroniky, ale myslím, že slepce si netroufne vyhodit a Veronika se zdá být jeho oblíbenkyní. Lenka je myslím jasná a zasloužená finalistka. Proto mi vychází, že nejohroženější z Majkovy předpokládané čtyřky je Kristínka, o kterou bych hrozně nerad přišel :-( Takže pro Adama by tak jedinou možnou volbou byl MD, což není výhra všeobecně. U Pepy mohl být Adam klidně favoritem, zatímco u Darty bude rád, když se do té čtyřky dostane, proto mě jeho nevýhra v duelu tolik štve.

25
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: Díky, nechám to tak, jak to je :-)

26
DJ Vlado
Reagovat

@yeey: Já už na něj nereaguju, za to mi ten póvl nestojí :-)

27
Tomáš
Reagovat

26: Já s tebou souhlasím, teď naopak bude mít u Pepy místo Adama snadnou cestu právě Viktor a ten se nejspíš do Live Show už dostane protože pokud si Pepa neukradne někoho silnějšího tak co se týče chlapů mě nikdo jiný u něj nenapadá. Tomi a Richard jsou teda bohužel asi bez šance a Jakuba vidím taky jako outsidera, čtyři ženský si asi do finále nevezme…. U Majka si taky přeju do finále Lenku a Kristínu a dál je mi to úplně jedno.

28
yeey
Reagovat

@DJ Vlado: noo pockej, oni to zas tak vypecene mixnou, ze se budeme divit, kdo ze to do tech zivaku (ne)postoupil :-DD tezko to predvidat, i kdyz ve vcerejsich duelech sem viteze prekvapive ve vetsine pripadu tak nejak pocitove trefil… coz me privadi k myslence, ze se trochu divim, ze se oproti minulymu Hlasu se alespon ke mne zatim nedostaly zadny spoilery a musime tu takhle filozofovat :-) vubec ta soutez je nejaka roztahana, na tak dlouhou predtocenou cast cely show pred prechodem do zivaku tu nejsme zvykli… loni byla SuperStar (vim, jinej format) uz davno v plnym proudu ve viru live shows, ale tem predtocenym dilum proste to urcity napeti trochu chybi (a to plati pro Superstar, Hlas castecne i X Factor-ne ten ceskoslovenskej), tak me trochu stve, ze tech zivaku bude tak malo, i kdyz v pripade Hlasu to neni zdaleka takovy epic fail jako v X Factoru…

29
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Já taky chci u Majka hlavně Lenku a Kristínu, ještě bych bral Mirku, ale u té počítám, že na ni místo nezbyde. Nicméně mám pořád pocit, že Veronika a slepci jsou jasní finalisti.

Jinak Maxxovy urážky jsem smazal, jak jste si jistě všimli :-) Pokud se vyjadřuje v mezích (i když třeba dokolečka opakuje ty své demagogie), tak ho nechám, ale jakmile začne urážet (ať už mě nebo kohokoliv jiného), bez milosti ho mažu :-)

30
příznivec.obecný
Reagovat

Díky téhle „náladě“ a přehánění vůči Viktorovi a zpěvu, talentu a co já vím ještě, jsem omrkla jeho vystoupení, necelý jeden rozhovor společně s kapelou někde na rádiu a vyšlo mi, že může být sympaťák a pořád se mi líbí jako zpěvák. Zaujaly mě u něj komenty na yt, že P.Vojtek ani neví, jak dobře si vybral. Že by to říkali díky jeho vystoupením na koncertech se Segment? Tak jestli byl Vojtek zhulenej, tak až nebude hulit, třeba to pozná. Souhlasím s Honzou a s Jaiem. U Honzy, že lidem se prostě líbí a u Jaie, že by nebylo marný si projít možnosti s odborníkem. Ve výškách má ten hlas ostřejší, ale ta základnější tónina neukazujuje dostatečnou zvučnost. Taky mě napadlo, jestli nejde třeba o lepší zvolené technice, cvičení atd… Ale celkově patřím k těm, která vidí ve Viktorovi whole package, prostě zajímavý zpěvák.

31
Tomáš
Reagovat

Pokud by u Dary a Marty fakt došlo k tomu masakru že by do finálové čtyřky prošli Ondra, Adam, Lucie a Eliška tak by mě fakt zajímalo v jakým pořadí by vypadávali a kdo by se do toho GF nakonec z toho týmu dostal.

32
Tomáš
Reagovat

To by se Dartě z toho rozhodování asi zavařila hlava.

33
Prochor
Reagovat

Lucku Bakešovou si pamatuju jako mladou hezkou žábu. Občas se mihla na našem šachovém klubu UDPMJF na vinohradech. Tenkrát jsme tam vládli my čtyři muštetýři já, Rudolf Hoffman (primář nemocnice pod Petřínem) , Weiner (tiskař ve vydavatelství Mír na Václaváku)a Hála (profesor na matfyzu). Lucku šachy moc nebavili. Asi tam za někým chodila ale já jsem to nebyl. Podle mně je to príma holka, která chce chce zkusit všechno ve všem. Podruhé jsem jí viděl v Superstár když jí vytřídili ze dveří a dnes ji vidím potřetí. Ale nepadám z ní na záda. Její hlas není příliš charakteristický. Největší dojem na mně včera zanechala Elis a ještě preferuju Lenku na kterou se těším. Toť vše.

34
yeey
Reagovat

@příznivec.obecný: teda priznivce, to je videt, jak si vazis mych nazoru, se tu angazuju za Viktora nejvic a ty si na me ani nevzpomenes ;-)

35
příznivec.obecný
Reagovat

@yeey: Ne :). Sice jsem tě neuvedla, ale u tvého komentu č.6, za tím slůvkem „jinak“ se jeví shoda, jen já psala neurčitěji, že je zajímavý zpěvák a sympaťák (..v hlavě srovnaný,to je pro mě jedním z rysů sympatie a taky se mi on tak jeví). No, já se polepším :-).

36
Monika
Reagovat

U Miriam me hodne zarazil jeji vek 26!!! To je naprosto neuveritelny, ta zenska vypada minimalne o deset let starsi, v obliceji je hodne strhana, vrascita. Plus postava, no vcera teda vypadala jako jeden nafouknutej balon, stylisti se na ni vyradili dost…
Jinak jsem jeste zapomela zminit velke plus pro Pepu, jak ho nemusim, tak vcera me hodne potesil v okamziku, kdy rekl, ze song pro Elisku byl velmi protekcni.

37
Jarda
Reagovat

Může mi někdo vysvětlit proč se tomu říká krádež když jde v podstatě o záchranu odpadlíků?

38
K.
Reagovat

Líbilo se mi:

1. Adéla vs. Lucie

2. Kristína vs. Miriama – nebýt zvukařova prasení, bylo by to na úrovni A.&L.

Neutrál:

Viktor vs. Adam – tak tady jsem měla úplně opačný dojem než z ukázky. Adam má určitě lepší hlas, ale tady ho moc neprodal a Viktor v tom songu působil přesvědčivěji. Na základě tohohle jednoho výkonu bych vybrala Viktora, celkově Adama.

Eliška vs. Jakub – Eliška přezpívala Jakuba o třídu, jako celek mě to moc nebavilo.

Klára vs. Pavlína – jako celek to nepůsobilo úplně špatně, problém je, že obě mají dost nezajímavý hlas, takže ačkoliv se mi ten song jako takový líbí, neoslovilo mě to. Pavlína byla o fous lepší a postup si zasloužila.

Vadilo mi:

Veronika vs. Aneta – Aneta zpívá výrazně líp, ale má pro moje ucho dost nepříjemný hlas. Veronika má zajímavější hlas (a v tom ohozu jí to oproti výběru naslepo hodně slušelo), takže bych vybrala ji. Jako celek to bylo ale dost hrozné, společné pasáže se opravdu nevyvedly.

39
yeey
Reagovat

@příznivec.obecný: no to doufam, ze se polepsis, takova rana moji narcisticke sebestredne osobnosti :-DD a jeste od tebe, to zaboli :-DD

40
Poppy
Reagovat

DJ Vlado: Pepa je spravedlivý kouč a spravedlivě rozhodoval vždy podle aktuálního výkonu. Vzhledem k tomu že v souboji byl lepší Viktor ( sice jenom o kousíček ale prostě byl ) tak prostě musel nechat postoupit Viktora. Ostatní koučové se rozhodovali podle perspektivy v soutěži do budoucna a proto byli pro Adama ale Pepa se rozhodl podle souboje. Aby Adam vypadl by spravedlivé nebylo a je dobře že si ho vzali jiní ale to jak dopadl souboj spravedlivé bylo. Takže přestaň urážet Pepu a veřejně se mu tady omluv. A přestaň psát tyhle články když tomu absolutně nerozumíš.

41
Radek
Reagovat

Je pravda že Eliška Mrázová je bisexuálka?

42
Miro
Reagovat

Čemu se divíte? Vždyť ta arogantní nula Vlado sám nic nedokázal ale servítky si nebere nikdy. Klidně si řekne o vynikající zpěvačce Bagové že vyhrála první sérii Hlasu zbytečně atd. Jak může někdo takový psát hodnocení?

43
Scalex
Reagovat

@Miro: Bagová vyhrála první sérii Hlasu zbytečně. Tak, teď to máš komplet od obou hodnotitelů. 8^)

44
Aterika
Reagovat

Bagová vyhrála zbytečně. Stejně zbytečně by vyhrála letos např. Veronika, Aneta, Krisýtína, Miriama, Adéla, Adam…u všech těchto mám pocit, že zvítězí a tím to končí. Bakešová mě nenadchla, víc se mi líbila Adéla. Nechápu to její protěžování a taky nechápu její grimasy a výrazy. Jakoby tušila, že to má v kapse a to se mi nelíbí. Navíc teda se mi vůbec nelíbí v obličeji. Vypadá jak po nepodařené plastice. Proto nějak nemůžu pochopit,jak někdo může psát, že je krásná. Kristína zpívala dobře, ale pokud nemyslí ona, tak by měl myslet někdo za ní, aby nepůsobila tak trapně prvoplánově.
Favority budu mít asi v jiných skupinách. Navíc Bakešová a Mrázková koncertují a docela mediálně jedou, tak proč jsou v soutěži? Já tomu asi moc nerozumím. Když mají vystudované všemožné Ježkovy konzervy, koncertují apod. to mají být amatéři, nebo ne? To už tam může jít rovnou malá Vondráčková.

45
Aterika
Reagovat

Miro a kdo tady co pěvecky dokázal? Leda že bys byl Šmajda :-)

46
Monika
Reagovat

@Aterika: Na Bakesovou radsi nesahej, jinak se dozvis, ze to je jedna z nejhezcich holek, co kdy byly v peveckych soutezich:-))))) To mi bylo sdeleno tady kdyz jsem zminila, ze to neni zadna velka krasavice:-)))) S tim muzes akorat na ofiko.
Tady par lidi leze Vladovi do zadku, komu se nelibi jeho favoritky, tak nahle prozre a zjisti, ze jsou uzasne. Vubec nejkomictejsi je hajeni pipinky Mihalove:-))) Jestli tohle je pekna holka, tak to potom vsechny.

47
Prochor
Reagovat

V minulém díle mi byla nesympatičtější Elis i přes to pitvoření. A právě při tom jejím projevu mně napadlo, že by byla ideální do nějakého amerického muzikálu jako třeba High school musical atp.

48
K.
Reagovat

@Aterika: Obávám se, že oblečení v soubojích mají na svědomí stylisti. Ale musím se přiznat, že mně se to, jak byla oblečená Kristína, taky nelíbilo. Zaprvé se mi nelíbila ta kombinace volánků a šortek, za druhé mi zrovna k ní takhle prvoplánový ohoz vůbec nesedí. Ona i její otec na mě z videa působili decentně, ona vůbec nevypadá na děvče, které by cokoliv tlačilo přes sexappeal. Ale co jsem si tak všimla, pánové převážně chválili a já tomu vlastně vůbec nerozumím ;-)

49
Pekelný zvíře
Reagovat

Může mi někdo říct, co se vám všem na tý Lucii Bakešový tak líbí?

Mě se teda nezdá, že by uměla nějak extra zpívat, navíc jsem ji viděl naživo, a musím přiznat, že je to naprosto nesympatická suverénka.

50
DJ Vlado
Reagovat

@K.: Taky si myslím, že za tím jsou hlavně stylisti, ale Kristínka v tom nebyla sama, i Veronika byla oblečná tak, aby výrazně útočila na první signální :-) Jen u Kristíny to kontrastovalo s tím, jak decentně byla oblečená ve výběru naslepo. Mně osobně to nepřekáží, jelikož jsem prostě chlap a na pěknou holku se rád podívám, ať už je oblečená jakkoliv :-D Ale když mám ty dvě srovnat, tak Kristínka se mi jako holka moc líbí (ať si kdo chce co chce říká), zatímco Veronika není můj typ, je to takový mix Radky Pavlovčinové, Anety Vignerové a Evy Jeníčkové (Vendulka Utěšitelka z Básníků), z nichž se mi vizuálně příliš nelíbí ani jedna :-)

@Pekelný zvíře: To je věc názoru, já znám Lucku osobně moc dobře a můžu s klidným svědomím prohlásit, že je to skvělá holka, se kterou je radost po koncertě vždycky pokecat :-) Zdravě sebevědomá je, ale to je imho na pódiu jedině dobře. Ale jak vidím, tak žijeme v postsocialistické zemi, kde lidi preferují uťápnuté puťky a jakmile někdo vybočí z řady, tak je hned ocejchován jako „namyšlený“ (a zvláště to platí u holek) :-(

51
Aterika
Reagovat

@K.:
pro K. a Pekelný zvíře :
Ok, já to tak do hloubky nesleduju, ale pochybuju, že jim oblečení vnutí, určitě jim nabídnou nějaké hadry a dotyčný pak souhlasí nebo ne. Tak sama musela tušit, že se to k té písni a tak celkově příliš nehodí , proto píšu, že pokud nemyslí ona, tak by měl někdo jiný….Jinak Kristína nezpívala špatně a proti jejím stehnům nemám ani zbla :-) K její kráse…ještě se uvidí, jak se projevuje, moc jsem ji nevnímala.
Zato Bakešová se projevuje až až, pokud tady někdo kritizuje, že Mrázková dělá diblíky a zvedá obočí, tak pak nechápu, kam chce příště Bakešová zvedat nohy, ty její kikboxové výkopy a pitvoření až šklebení při zpěvu i mimo zpěv se mi prostě fakt nelíbí a nevidim v tom nic ,,charakterového“, spíš jakýsi tlak – za každou cenu. Ale halt každej to vnímá po svým.
Já raději něžnější typy, které umí překvapit a nepotřebujou mini s výkopy nohama ke stropu. Pro mě měla Adéla zajímavější hlas a nebyla tak humpolácká. Jsem zvědavá na Hrůzovou :-) a taky na kluky.
A znova píšu, že pokud někdo studuje zpěv na nejlepší konzervatoři a má vlastní koncerty, tak nechápu, co dělá v soutěži pro amatéry. Hergot už. :-)

52
Pekelný zvíře
Reagovat

@DJ Vlado: Nepreferuji uťápnuté puťky, jen mi je ta slečna velmi nesympatická. Viděl jsem ji na jednom z natáčení, a opravdu na ostatní nepůsobila příliš příjemně. Zpěvačka to není špatná, jen prostě při jejím zpívání mnou nic neprojede. Jsou tam i lepší, a po tom, co jsem viděl na natáčení, mám i jednu favoritku/jednoho favorita na vítěze, nebo minimálně na Final Four.

53
Aterika
Reagovat

@Pekelný zvíře: Mně se nelíbí a když ji viděl manžel, tak se zmohl jen na ,,ježiši“ a ani její zpěv nás oba nijak extra nezasáhl. Nebude to tak horké. Navíc přesně tak se tvoří umělý davový mediální humbuk kolem ničeho, nechápu ty články o jasných vítězkách apod.
Nenápadně se nám to vloudí do podvědomí a začne se to tak vnímat.
Proto se ohrazuji proti uměle vytvořenému fenoménu ..Bakešová“. Jsou tam lepší. Jinak bych mlčela jako hrob :-)

54
yeey
Reagovat

@Aterika: ajeeje koukam ze tady nekterym asi Lucka slapla na kuri oko, ale predevsim bych se, ze sem tak smely , chtel zeptat, kde si se dozvedela, ze je Hlas soutez pro amatery? :-))

55
Monika
Reagovat

Tak utapnuta pipka naprosto sedi na Mihalovou, ta je tak strasne nevyrazna a nemastna, neslana, ze bych ji pomalu ani v te soutezi nezaregistrovala, kdyby se do ni Vlado nezamiloval.

56
Pekelný zvíře
Reagovat

@Aterika: Taky nechápu tento fenomén. Jsou tam o dost lepší. :)

57
Aterika
Reagovat

@yeey:
Myslela jsem si to, že když někdo napíše cosi proti, bude nařčen ze závisti.
Kuří oko? Ne.
http://www.youtube.com/watch?v=o3U4kxuBfIo

http://www.youtube.com/watch?v=IChJ6eO3k48

http://www.youtube.com/watch?v=oTbcO9qaE5g

Tak, tohle jsou lidé, kteří při zpěvu cítí, jdou z nich emoce, radost a přesto nejsou afektovaní, namyšlení a nadutí. Naopak z nich jde pokora při zpěvu.

To Lucie neumí. Jedna z těch tří z odkazu je hodně krásná. Rozhodně Bakešové nic nezávidím, nepřisuzuj mi kuří oka :-)
Z Bakešové nejde při zpěvu dobrá energie, oproti výše uvedeným je jak slon v porcelánu.
Řekla bych, že silný hlas nestačí. Ani Bakešová není ničím zajímavá, proto tvrdím, že když ona vyhraje, nic se nestane ( stejně jako ty, které jsem jmenovala a stejně jako ti v předchozích soutěžích). Většině lidem z těchto soutěží chybí charisma a cit při zpěvu ( a ti kteří ho mají, tak jsou předčasně vyloučeni na úkor takových jako je Bakešová). DO soutěže jdou s tím, že jsou fakt dobrý, navíc tento formát soutěže další negativní emoce přináší.
Byla bych ráda, kdybych se mýlila, ale ona tak působí bohužel i mimo zpěv. A jak je vidět, nejsem sama, komu se její zpěv a interpretace nelíbí.

58
Aterika
Reagovat

Jak dlouho může komentář čekat na schválení?

59
bezík
Reagovat

@Aterika: Různě. Záleží na tom, kdy si admin všimne.

60
Monika
Reagovat

@Aterika: Druha slecna rozhodne nepusobi prirozene dle meho, vypada jako by si zapomela odskocit na zachod, zlata Lucka.

61
Aterika
Reagovat

@Monika: řekla bych, že je to díky žánru, který zpívá

62
bezík
Reagovat

@Monika: Mončo, Mončo, to víš, někdo prozře hned, někdo pozdě, někdo nikdy ;-). U mě to je normální, stejné to bylo třeba v minulé SS s Itchem, kdy jsem ho měl za zcela průměrného, než jsem si poslechl jeho vlastní věci s Jamestownem a Bijouterrierem a zcela propadl jeho kouzlu :) Jen nevím, komu jsem tím tehdy lezl do zadku :D. Tvoje teze, že dobrý zpěvák je dobrý v jakémkoliv jazyce je totiž totální nesmysl. Zpěvák je s jazykem spjat takřka šňůrou pupeční. A Lucka je v anglickém karaoke zapomenutelná, kdežto v češtině je výborná. Na tom trvám. A přetrval jsem všechno :D.
A ještě by mě zajímalo, ty máš nějaký problém se vzhledem ? Že v polovině svých příspěvků stále řešíš, jak je kdo hnusnej, starej, vrásčitej, syslíkovitej, tlustej, atd. atd. Jako chápu, že někdo napíše o někom, že kromě zpěvu i dobře vypadá, ale věnovat se stále tomu, že je někdo údajně hnusnej ? Myslím že se tahle show nejmenuje miss ČR ? :D

63
Rena
Reagovat

@Aterika:
Tak pod tímhle se se podepisuji též a souhlasím. Takhle přesně na mě Lucka působí… Také se mi její pódiový projev a oblečení nelíbilo, obličej má takový vyžilý, vypadá o 10 let starší… Není mi také nijak sympatická, i když zpívat umí. Cit v jejím zpěvu ale není, spíš taková syrovost… myslím, že na výhru nemá…divím se, že Vladovi se tak líbí, je to naprostý protiklad jeho něžné Moničky…
Eliz má protekci, spoustu zkušeností a je asi bláznivá (povaha), ale je mi rozhodně sympatičtější, i když na jevišti se také projevuje až příliš, ale jinak…

64
DJ Vlado
Reagovat

@Aterika: Pokud si pamatuju, tak jsem NIKDY nic neřekl o tom, že Lucka je „jasná vítězka“ a ani od nikoho jiného jsem podobné články nezaregistroval. Píšu jen, že je to MOJE největší favoritka, jelikož už léta jsem abonentem jejích koncertů a mám ji naposlouchanou víc než kohokoliv jiného v soutěži. Chápu, že její pódiový projev nemusí sedět každému, mě naopak fascinuje to množství energie, které z tak drobné holky vychází. A její hlas já považuju za velmi specifický, už od první chvíle, kdy jsem Lucku poprvé slyšel, tak mě její barva hlasu dostala a už nepustila. Ale jak je vidět, tak vnímání zajímavosti hlasu je dost subjektivní.
A k tomu, proč se účastní profesionálové: tak je ta soutěž prostě nastavená, aby se lišila od SuperStar a X Factoru. A taky proto, aby vznikaly zajímavé situace, když se kouč otočí a zjistí, že dotyčného zná léta :-) Ale zrovna Lucka není vyložená profesionálka (zvlášť ve srovnání s Eliškou), studium Ježkárny a koncertování s kapelou má v těchto soutěžích za sebou kdekdo a s dráhou profi zpěvačky to má jen málo společného :-)

@Pekelný zvíře: On je docela rozdíl někoho vidět jednou v životě a naopak znát toho druhého dobře osobně :-) Už se mi taky párkrát stalo, že jsem se zmýlil v někom, koho jsem soudil podle prvního dojmu :-)

65
Rena
Reagovat

@DJ Vlado:
Takže do Hlasu se muže v podstatě přihlásit kdokoliv? Kdo má vystudovanou konzervatoř, kdo zpívá s kapelou i jako profesionál… takže kterýkoliv z finalistů kterékoliv pěvecké soutěže, či kterýkoliv zpěvák? Pak se teda divím, že toho víc nevyužívají…

66
yeey
Reagovat

@Aterika: hezky, tak si na me vybalila par spolu naprosto nesouvisejicich videii, ktera navic nesouvisi ani s tim, o cem se tu bavime a mas asi pocit ze sis tim prosadila svou… noo kdyz myslis :-)

kazdy ceka od zpevu neco jinyho, to ze tobe Lucka nesedi, opravdu vubec nic neznamena a vez, ze pro spoustu lidi ma velky charisma… kdyz se tu jen tak zjevis a zacnes se vozit po jedny konkretni soutezici (nota bene, ktera je tady pomerne oblibena), nediv se asociacim s kurimi oky ;-))

a abych si tak trochu odpovedel sam na predchozi otazku a tebe trochu poinformoval – ne, Hlas neni soutez jen pro amatery :-)

67
yeey
Reagovat

65 a proc si myslis ze ma Hlas asi tak tisickrat lepsi uroven nez X Factor?

68
Rena
Reagovat

Myslím si, že v Hlasu by se nemělo dívat na vzhled – proto také nechápu neustálé Moničiny utoky na to, jak kdo vypadá, jak se tváří – ale na Hlas… Tohle by se spíš mělo řešit v XFaktoru, ne?

69
příznivec.obecný
Reagovat

@yeey: Jj, opravdu se polepším. Neboj se ;). Důkaz, že se snažím:
http://www.youtube.com/watch?v=FR-8Enw4z_A

70
DJ Vlado
Reagovat

@Rena: Nevím, co je na tom divného, že se člověku líbí kontrastní typy. Vzpomínám si, že před třemi lety tu bylo dost lidí, kteří fandili zároveň Ševčíkovi i Šepsovi, ačkoliv jsou to diametrálně odlišné typy :-) Když chci jemné pohlazení, pustím si Moničku, když chci smršť energie, pustím si GG nebo Lucku :-) Na tom snad není nic špatného, když má člověk rozmanitý vkus (to spíš výběr mých mužských oblíbenců je uniformnější, ale taky jich je řádově míň) :-)
Názor na Lucku nikomu neberu, ale já ji prostě vnímám jinak, na což mám snad právo, nebo ne?

71
Tomáš
Reagovat

Já si Lucku pamatuju ještě z Česko hledá SuperStar 2. Tam byla taky považována za favoritku na Top 12 ale nakonec to svoje semifinále totálně zkonila, prostě jí to nevyšlo a tak se postup nekonal. V ČSS3 se taky mihla ale asi to pořád nebyla žádná velká sláva. Teď už má za sebou samozřejmě roky vystupování a dřiny, je ostřílená a ve zpěvu se neuvěřitelně zlepšila, navíc je mnohem sebevědomnější než kdysi a tak je to znát i na jejím vystupování na pódiu. Můj šálek kávy to taky zpěvem úplně není ale vzhledově se mi líbí a myslím že je to hodně hezká holka stejně jako Kristína. Jestli je nesympatická těžko říct, zatím tak myslím nepůsobí. Ale ta mediální masáž a favorizování mi vadí stejně jako u Elišky. Už teď si myslím že u Darty budou v Live Show postupovat vždy přes diváky Lucka a Eliška ( obě díky své provařenosti a Eliška možná i díky hlasům od Šišky ) a to to vlastně ještě ani pořádně nezačalo. Pak to fakt může odnést někdo lepší a zajímavější než ony dvě ve skutečnosti jsou a většinou to tak dopadá, právě to mi na těchhle soutěžích vadí. Pro mě bude jasná jednička v tomhle týmu Ondra pokud tam bude ale nedělám si iluze že by se těmto dvěma v počtu sms někdy vyrovnal.

72
Rena
Reagovat

@DJ Vlado:
to určitě, ale mohla jsem i já mít právo se tomu podivit, ne? :-)
Lucka zpívat rozhodně umí, ale já a mnoho jiných ji můžeme posoudit jen z toho, co na nás přenáší z obrazovky… proto náš názor na ni muže být zcela odlišný od tvého, který ji znáš dobře a déle a byl jsi s ní třeba na večeři… :-)

73
bezík
Reagovat

@příznivec.obecný: Jandová ? Nezpívá to spíš Emanuelle Monet ? ;-)

74
příznivec.obecný
Reagovat

DJ Vlado, ty máš rád hezký zpěvačky a tomu rozumím, já se taky často přistihnu, že sleduju slabší video, ale hlavně že zpívá ten sympaťák (ale jsem přesvědčena, že vždy jde o kvalitní a zajímavé interprety…ale co já vím…).To je úplně ale úplně normální. Nikdo nejsme dokonalý ;). A i když jsi rekapista, tak tě to neuchrání, ale my se ozvem, neboj, tak aspoň máš jistotu, že ti dáme podnět na zamyšlení :D… Mě se třeba víc líbila Lucie, ale tak divně se u toho pitvořila a měla jsem pocit, že se snaží až moc. Tohle neudělat, tak možná mohla Lucii přezpívat (musela bych si holky ještě jednou poslechnout…). U Viktora jsi se nechal unést. Jak už jsi psal v minulým článku něco o Hamletovi, říkala jsem si, sakryš, to bude asi „zajímavý“ a bylo. No a P.Vojteka nemusím, to, že tady je mi sympatický, nezpůsobí, že budu ho pěvecky sledovat. Ale ani nemusím. On zpívat umí, byť zrovna ne můj šálek …. Podle jeho reakcí u Viktorova vystoupení, šlo hlavně o drive a výraz… To, že se neshoduješ s upřednostněním jednoho z atributů u Vojteka, neznamená, že by Vojtek byl mimo.

75
příznivec.obecný
Reagovat

@bezík: Podle hlasu, bych řekla Marta…To je práce, taky !…to jsou ale podobný hlasy, v komentech je taky námitka …

Yeey, tak tohle už je průser…podle mě to byla Marta. Tak pro jistotu, to už nespletu…
http://www.youtube.com/watch?v=iL9mAeKwV44

77
bezík
Reagovat

@příznivec.obecný: No mě hlavně zarazilo, že by Marta takhle dala francouštinu ;-)

78
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Jak už jsem uvedl v příspěvku 64, tak vidím zásadní rozdíl mezi vystudováním konzervatoře a zpíváním s kapelou po klubech na jedné straně a dráhou profesionálního zpěváka, který vystupuje v televizi a je ve stáji vlivného manažera, na straně druhé. To je něco podobného, jako rozdíl mezi tím, kdyby do kuchařské show šel člověk, který vaří v pětihvězdičkovém hotelu, ale veřejnost ho běžně nezná, a kdyby tam šel Pohlreich (a nemyslím jako porotce) :-) Už proto bych Lucku a Elišku nestrkal do jednoho pytle. A žádné mediální masáže jsem si u Lucky fakt nevšiml (u Elišky ano) :-)

79
příznivec.obecný
Reagovat

@bezík: To jsem se též zarazila. Ale Martu považuju za dost profi…takže tak.

80
DJ Vlado
Reagovat

@příznivec.obecný: Uznávám, že u Viktora jsem se nechal trochu unést :-) Ale jak vidíš, tak Scalex to vidí úplně stejně jako já, jen to napsal mírněji (ale jsem rád, že se lišíme aspoň stylem, jelikož naše názory se Scalexem jsou často dost podobné, zatímco s Merťasem jsme se názorově nejednou dost lišili) :-) A btw. Viktora jsem nepřirovnával k Hamletovi, ale k Othellovi, resp. k jeho ženě :-)

81
příznivec.obecný
Reagovat

@DJ Vlado: ..to mám den, co? K Othellovi…. Právě Scalex to napsal z hlasového a pěveckého hlediska, ale držel se. Já třeba s Vámi nesouhlasím ohledně toho výkonu, ani s tebou ani se Scalexem, dívala jsem se na celkový vyznění toho vystoupení a jak vidíš, byli tu i ostatní s podobným přístupem. Ale u Scalexe chápu výběr priority, ale u tebe, hlavně a navíc, jsem ale nechtěla pochopit ten drsný styl.

82
yeey
Reagovat

@příznivec.obecný: :-DDD uz radsi nic nerikej :-DDD nejdriv vytres podlahu se mnou a dorazis i moji nejvetsi oblibenkyni Martu :-DDDD

83
příznivec.obecný
Reagovat

@yeey: A to mám za to, že se snažím a věnuji se ti. A myslíš, že zítra už můžu zase něco napsat, nebo už to mám spočítaný… napořád :-(…

84
DJ Vlado
Reagovat

@příznivec.obecný: Pro mě nakonec nebyl ten největší problém postup Viktora, ale vyřazení Adama, který sice zůstal v soutěži, ale v nejsilnějším týmu, kde jeho šance rapidně klesly, zatímco v Pepově slabém týmu mohl klidně být i favoritem. Kdyby byl Viktor v duelu s někým jiným, tak by mi jeho postup až tak nevadil. Ale uznávám, že jsem byl v rekapu na něj až příliš drsný, příště se toho budu snažit vyvarovat :-)

85
yeey
Reagovat

@příznivec.obecný: vsak pis uz dneska, vzdyt je to kouzelny, jak sedneska chudaku snazis a nic nevychazi ;-)) taky to tak mivam :-DD

86
příznivec.obecný
Reagovat

@yeey: Ale až večer, jdu se vycentrovat k jiným bohulibým činnostem a budu doufat v jiné excesy (mám jednu adeptku…) a moje vystoupení tímto zapadnou…nezapadnou…a to je fuk.

87
DJ Vlado
Reagovat

@yeey: Ještě bych ti rád poděkoval, že jsi tady spolu se mnou Lucku bránil :-) Moc si toho vážím :-)

88
K.
Reagovat

@DJ Vlado: Síla týmu je taky dost relativní, mě třeba z týmu Darty momentálně nezajímá nikdo. Nejvíc oblíbenců mám u Majka.

89
bezík
Reagovat

@DJ Vlado: Teda Vlado, ale ty jako by si ve svých premisách vůbec nepočítal s naprosto jasným finálovým postupem Barbory D z týmu Darty ? Chyba, velká chyba !!! :D

90
DJ Vlado
Reagovat

@K.: Já celkově považuju týmy Darty a Majka za silné a Pepy a MD za slabé :-) Nejvíc oblíbenců mám v tuto chvíli u Darty (Lucka, Natália, Ondra, Adam), ale obě oblíbenkyně od Majka, Kristínu a Lenku, mám spolu s Luckou v Top 3, takže pozice těchto dvou týmů je u mě vyrovnaná :-)

91
yeey
Reagovat

@DJ Vlado: Anytime :-)) a neboj, ze bych to delal, abych ti lezl do zadku, jak tu o nekterych nase oblibena nerudna pisatelka naznacovala :-) uz na prikladu Viktora vidis, ze kdyz s tebou nesouhlasim, nebojim se ozvat :-))

92
DJ Vlado
Reagovat

@yeey: To je mi jasné, že ty to rozhodně neděláš proto, abys mi lezl do zadku :-D Ale docela zajímavé je, že když my dva máme společnou favoritku, tak je to vždycky holka, která výborně zpívá, ale nikdo jí v diskusích nedá nic zadarmo. U GG to platilo jen částečně, jelikož i přes ty řeči o „ledové královně“ byla většinou pořád respektována (trochu je škoda, že tu s námi před třemi lety nebyl Jai Kudo, to by ten Bod G byl hned silnější, zatímco tady ta diskuse byla tehdy převážně „ševčo-šepsovská“), ale u Markéty a Lucky to platilo a platí stoprocentně :-(

93
Motylek
Reagovat

Káčko – moc děkuju za pozdravení, nápodobně :-), ale není čas, musíme jít! :-D Tak papa zas ve středu, to tu budu najisto… *
Jo – i Tebe yeey zdravím, to je jasné… :-)
Pěkné svátky všem!

94
yeey
Reagovat

@DJ Vlado: hele u Lucky bych to nebral nijak vazne, oproti Markete si muze piskat… to se sem jen tak zatoulalo par jedincu nahodou, ale jinak si myslim, ze Lucka pusobi obecne na lidi velmi dobre… rozhodne v sobe nema takovou tu zvlastni auru (napr. jako Marketa, Tamera z XF UK a nakonec i treba Styblova), diky ktery na dost lidi pusobi neprijemne a nafoukane, jakkoliv to ve skutecnosti nemusi byt pravda…

96
bezík
Reagovat

@95 –: Vydržel jsem asi minutu. Fuj, to se mi udělalo nevolno

97
jab
Reagovat

@bezík: Tak není to můj styl, ale poslouchat se to dá, takový normální slovenský popík, na CD-čku si to nekoupím, ale rozhodně minimálně o dva levely výš než její prvotina :-)

98
Rena
Reagovat

@bezík:
tak já vydržela 2 minuty… nic extra, ale pokud se na ni člověk nedívá (je mi nesympatická), dá se to vyslechnout. Text i slova napsala sama…

99
Rena
Reagovat

@jab:
to určitě

100
DJ Vlado
Reagovat

@yeey: To máš asi pravdu, z této diskuse mi vznikl jen zveličený dojem :-) A taky je to tím, že Lucku tak dobře znám (líp než Markétu, s níž jsem byl jen jednou na kafi a jednou na jejím koncertě s kapelou RockStars), proto jsem možná citlivější na kritiku vůči ní :-) Na ofiku FB sice taky bylo několik negativních komentářů, ale tam to spíš bylo v tomu duchu, že lidi přáli postup Adéle, což je taky smůla, že Lucka dostala relativně vyrovnanou soupeřku, kdyby dostala výrazně slabšího soupeře, se kterým by vymetla podlahu (podobně jako Eliška s Jakubem), tak by byli všichni rázem jasně pro její postup, ale na druhou stranu by zase nevzniklo takhle kvalitní vystoupení :-) Ale tak snad to s počtem jejích odpůrců nebude tak horký. Markéta měla těch haterů daleko víc, ale přesto nakonec skončila třetí :-)

101
Jai Kudo
Reagovat

@DJ Vlado: Śkoda, před třemi lety jsem o Panáčkoví ještě nevěděl…. :-) Jinak, když jsi zmínil toho Šepse, jen ze škodolibosti se podívej na tu melu na Šepsově fb ze SS. Má nějakou novou agenturu a ta se snažila ten fb získat od borca, který ho založil při SS 2011 všem finalistům. Jenže místo, aby se s ním rozumně domluvili (jako se s ním domluvila GG, které ten její fb přenechal), tak ho začali urážet a rozpoutali tam proti němu dost nechutnou kampaň. Takže borec se nas*al a nemají nic. Museli si založit nový fb od začátku… :-D
https://www.facebook.com/pages/Michal-%C5%A0eps/168684346517344?fref=ts

102
Monika
Reagovat

@Jai Kudo: Jen doplnim Petr Sevcik se take se spravcem dohodnul a ten mu ten profil prenechal, tudiz domluva jiste byla mozna i v pripade Michala.

103
yeey
Reagovat

@Jai Kudo: Šeps byl vzdycky diplomat :-DDDDD

104
Jai Kudo
Reagovat

@Monika: Kuba udělal fb profily všem finalistům SS 2014 a po skončení je předal těm, co se o ně přihlásili. I když je fakt, že i v případě GG bylo hrozně těžký ho kontaktovat. Ale způsob, jakým ho Aleš Uhlíř z Šepsovy agentury urážel apod. svědčí o jeho „úrovni“…..

105
Jai Kudo
Reagovat

@Jai Kudo: ***finalistům SS 2011****

106
příznivec.obecný
Reagovat

@Jai Kudo: Já mám takovou radost.

107
jab
Reagovat

@příznivec.obecný: Z čeho? :-)

108
příznivec.obecný
Reagovat

@jab: Ne, jen nějak zase trošku vtipkuju. Ale Jai se na mě stejně nechytá (85).

109
Jai Kudo
Reagovat

@příznivec.obecný: Nechytám, protože jsem na „Hudebních zajímavostech“…:-) Z čeho máš takovou radost? :-D

110
příznivec.obecný
Reagovat

@Jai Kudo: Ach jo…Já to napíšu raději tam..

111
dolores
Reagovat

dnes (resp.uz vcera) som zahliadla na Markize uputavku na dalsie suboje, kde nevidiaci spievali pravdepodobne s Miroslavou Zuntovou Imagine, a Patrika som v kratuckom prestrihu videla s Katarinou Kamencovou, s tou slabsou zo sestier. spievaju asi nejaky milostny duet, lebo ju Patrik hladil po lici. :) dufam, ze sa nemylim a bola to naozaj ona.

112
bezík
Reagovat

@dolores: Ojoj, tak to mi Mirka vyletí, slepce si Majk vyhodit nedovolí, to budou muset až diváci.

113
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: Taky jsem dneska na Nově viděl upoutávku, ve které jsem viděl mj. i Patrika s Katarínou, ale nezdá se mi, že by byli už v tomto díle, jelikož to by dali hned 3 souboje od MD a na konci minulého dílu v okénku „co uvidíte příště“ byla vidět Petra Magdová (která údajně bude v battlu s Martinem Kujanem) a Vendula s Andreou. Možná ta upoutávka byla sestříhána z více dílů, kdo ví :-) A btw. všimnul jsem si i nové dvojice od Vojtka: Simona Gážiková vs. Petra Kepeňová – ty by mohly být už v tomto díle :-)

@bezík: Mirka sice nejspíš vyletí, ale pravděpodobně si ji ukradne MD, jelikož v upoutávce bylo vidět, jak jí líbá ruku :-)

114
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: netvrdim, ze tam bolo signalizovane, ze to bude v dalsej epizode, skratka len odkryli dalsie dvojice. myslim, ze som aj Kepenovu videla, len Simonu som si uz nestacila vsimnut. dufam, ze z tejto dvojice vyjde vitazne Simona.
tvoj usudok, ze Patrik bude s KKamencovou bol celkom spravny. alebo si to dopredu vedel ?

115
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: Nevěděl jsem to dopředu, ale tak nějak mi to vyšlo, když jsem si ty dvojice zkoušel dávat dohromady (a je to taky jeden z mála tipů, co mi vyšel) :-)

116
bezík
Reagovat

@DJ Vlado: Mirka a MD ? No potěš koště ! Ale zase lepší, než kdyby vypadla. Simona proti Petře Kepeňové mě taky vůbec netěší :( Už se mi ty moje favoritky začnou redukovat, chjo.

117
DJ Vlado
Reagovat

Myslím, že je na čase si shrnout, které dvojice nás ještě čekají, kompletní rozdělení víme u Darty a Majka, zatímco u MD a Pepy nám dvě dvojice ještě chybí. Přidám i svoje přání / tip na postup :-)

Darta:
Ondřej Mašík vs. Jakub Vaňas – přání Ondra, tip 50:50
Natália Hatalová vs. Barbora Drotárová – přání i tip Natália (ale i Bára může překvapit)
Jana Rybníčková vs. Martin Císar – přání i tip spíš Jana
Barbora Hořejší vs. Marek Relich – přání Bára, tip bohužel spíš Marek

Majk:
Lenka Hrůzová vs. Lacko a Sučik – přání i tip Lenka
Blanka a Martin vs. Miroslava Zuntová – přání Mirka, tip Blanka a Martin
Vít Soural vs. Ondřej Nováček – přání Ondra, tip 50:50
Anabela Mollová vs. Veronika Bílková – přání spíš Veronika, tip spíš Anabela

Pepa:
Simona Gážiková vs. Petra Kepeňová – přání i tip Simona
Sára Milfajtová vs. Michaela Zemánková – přání i tip Sára
Tomi Furmaník vs. Richard Gajlík – přání spíš Tomi (ale je mi to celkem jedno), tip 50:50
zbylé 2 dvojice tipuju takto:
Edita Třísková vs. Zuzana Kamencová – přání i tip Edita (ale Zuzka by mi taky vůbec nevadila)
Tereza Hálová vs. Simona Novotná – přání i tip Tereza

MD:
Petra Magdová vs. Martin Kujan – přání Martin, tip 50:50
Vendula Příhodová vs. Andrea Holá – přání i tip Vendula
Patrik Malý vs. Katarína Kamencová – přání i tip Patrik
zbylé 2 dvojice tipuju takto:
Zoltán Lebo vs. Robert Hlavatý – přání i tip spíš Zolo
Andrea Janczarová vs. Eva Kleinová – přání i tip Andrea

118
Tomáš
Reagovat

117: No pokud MD ve Snídani nemlžil a Petru skutečně vyhodil tak musí z jejich souboje vzejít vítězně Martin.

119
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Já si jen nejsem jistý, jestli ji náhodou nevyhodil až v K.O., proto jsem dal 50:50 :-)

120
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Jinak mě ještě napadlo, že souboj Petry a Martina by na první pohled sice mohl připomínat souboj Bagová vs. Hnilica, ale výsledkem by spíš mohl být podobný souboji Kašpar vs. Molnárová :-)

121
bezík
Reagovat

@DJ Vlado: Ten Pepa má zcela neomylný instinkt :D Jediný dvě zajímavý zpěvačky v týmu má, Petru a Simonu, a on je samozřejmě dá do dvojice :D Jak jinak … A s tím Markem Relichem to doufám nemyslíš vážně ?! Zrovna u něj jsem nepochopil, že se vůbec někdo otočil. Tihle tklivě nyjící hošánci, to je fakt hrůza …

122
DJ Vlado
Reagovat

@bezík: Já tyhle bieberovité hošánky taky nemusím a u Marka mi navíc vadí jeho nepříjemný hlas, nicméně se obávám, že si ho Darta podrží, jelikož je to hezounek pro pubiny :-( Kéž bych se mýlil a z jejich duelu postoupila Bára :-)

123
Tomáš
Reagovat

119: Vidíš to, tak to mě nenapadlo. A jestli ji vůbec vyhodil…třeba jen schválně mlžil a všechno bude jinak…..
A Relich je strašnej a i když tu Báru teda fakt nemusím tak v tomhle souboji bych jí snad i to vítězství přál. Naštěstí tým Darta je tak našlapanej že se snad Relich nemá žádnou šanci do Live Show dostat ( a snad si ho nikdo jinedj neukradne ). Dara s Martou ale byly z Báry hodně nadšený, úplně klidně můžou dát přednost jí a přijde mi to dokonce pravděpodobnější….

124
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Taky mě napadlo, že MD mohl klidně jen tak mlžit, i když já bych Petru mít v živácích nemusel a Martina bych tam viděl mnohem radši.
Relich je pro mě spolu s Vítkem Souralem hlavní antifavorit. Obava z jeho postupu u mě ovšem vznikla proto, že mi přijde nereálné, že by si Dara s Martou nechaly v týmu do K.O. tak málo kluků. S určitostí tam bude jenom jeden z dvojice Ondra – Jakub + ukradený Adam. Ledaže by Martin Císar ve svém duelu překvapil a porazil Janu, ale to moc reálně nevidím. Proto mi vychází, že jestli má nějaký kluk šanci postoupit, je to bohužel právě Marek (ač já bych stokrát radši volil Báru). Ale i kdyby se dostal do osmičky, tak na čtyřku to u něj doufám už stačit nebude, jelikož jeho účast v živácích by při síle Darta týmu byla vyloženě absurdní.

125
K.
Reagovat

Z duelu Veronika vs. Anabela mám radost, tady má Veronika určitě lepší šanci na postup aspoň do K.O. než s Mirkou nebo slepci. Dýdžeji, proč tipuješ spíš Anabelu? Veronika má zajímavější, zapamatovatelnější hlas i projev, vizáží jsou na tom podobně. Samozřejmě pokud Veronika zklame a Anabela bude lepší, budiž jí postup přán, ale já tipuju spíš Veroniku.

126
K.
Reagovat

@DJ Vlado: U Pepy ty zbylé dvojice tipuju spíš Tereza vs. Edita a Zuzana vs. Simona.

127
K.
Reagovat

A Marek vs. Bára tipuju vítězství Báry ;-)

128
Monika
Reagovat

@K.: Tady mam naprosto opacnej nazor. Mirku povazuju za naprostou outsiderku, svedci o tom i fakt, ze se otocil pouze Majk a to jeste jen tak mimochodem. Uz tam ma jednu podobnou Kristinu, byt zanrove jsou odlisne, tak mladi, nevyraznost maji spolecne. Jsem presvedcena, ze by v duelu Veronika x Mirka Verca zvitezila snadno. S Anabelou bude mit situaci obtiznejsi, take se domnivam, ze Majk da prednost Anabele z duvodu cernosskeho smradu v jejim hlasu.

129
K.
Reagovat

@Monika: Anabela je exotická vizuálně, hlas má podle mě sice příjemný, ale tuctový, moc černošského (či jakéhokoliv jiného) smradu v něm osobně neslyším. Veronice se taky otočil jen Majk a Mirka prostě líp vypadá. A její teprve 16, což je v podobné soutěži taky plus.

130
bezík
Reagovat

Nejde náhodou Mirka proti slepcům, jak tu psala Dolores ?

131
DJ Vlado
Reagovat

@K.: Anabelu tipuju právě kvůli větší výraznosti a exotičnosti, navíc i stylově bude Majkovi bližší. Za sebe bych však volil Veroniku kvůli zajímavějšímu hlasu a taky proto, že Anabela mě trochu štve tím, jak ve výběru písní napodobuje Moničku (když před třemi lety na castingu ČSS2 zpívala His Eye a letos I Believe I Can Fly, to nemůže být náhoda, jestli dá příště Spomaľ, tak už mě fakt trefí:-)

132
DJ Vlado
Reagovat

@K.: V případě duelu Marek vs. Bára bych se hrozně rǎd mýlil, jelikož Marek mi vyloženě vadí a Bára mě naopak zaujala, i když ji mám až ve druhé šestce, nicméně se obávám, že Darta zohlední i Markovo pohlaví a plyšovost :-(

133
K.
Reagovat

@DJ Vlado: Neumím si to představit, leda že by to Bára nějak zásadně nedala.

135
yeey
Reagovat

Cau vsichni, obavam se, ze sem mimodek rozlousknul vysledek jednoho ocekavaneho souboje, nebot Nova (Markiza) odvysilala jiz v upoutavce na battly po poslednim Vyberu naslepo celkem jasny signal, oci me muzou klamat, ale vidim to celkem jasne…. Kdo ma chut na spoilery a voyo (nebo dil nak jinak k dispozici:-)) – cas 1:21:11, necela minuta pred koncem…

136
DJ Vlado
Reagovat

@yeey: Už jsem to taky viděl, i když z toho není jisté, jestli si dotyčného/dotyčnou někdo ukradne…

137
yeey
Reagovat

136 snad jo ;-) ale zalezi hlavne na tom, jak probehl samotny souboj, nicmene v tomhle pripade by to byla velka skoda… to zas budou na panackovi reakce, radsi to ani nechci videt :-)

138
Monika
Reagovat

No nepotesilo me to vubec, ale prekvapive to neni. Ten souboj se zda dost vyrovnany a jeden musel z kola ven. Bohuzel se domnivam, ze k zadne kradezi nedojde. Michal si s velkou pravdepodobnosti corne dve holky (z ukazek), Pepa vybral minule Nesnidala, takze sance se opet snizuje a u Majka to take nepredpokladam, uz takhle ma nabitej tym…

139
Tomáš
Reagovat

Doufám že teď nepíšete o Ondrovi, jestli jo tak to radši vybalte na rovinu.

140
K.
Reagovat

Prosím Vás, kdo je ta blondýnka a s kým je v souboji? Ani jednu z těch holek nejsem schopná poznat.

141
DJ Vlado
Reagovat

@K.: Myslíš zřejmě Sáru (btw. jako hnědovláska se mi líbila víc), tak ta je v souboji s Míšou Zemánkovou :-)

142
jab
Reagovat

No, možná to tam dali zrovna jako příklad úspěšně ukradeného soutěžícího :-). Pokud to byl opravdu Ondra a pokud ho někdo lohnul, tak jen dobře pro něj, šel by do méně našlapaného týmu. Pořád spoléhám, že si ho Vojtek nakonec sebere, s ním může udělat větši terno než s Jakubem.

143
Tomáš
Reagovat

Právě, Jakub je naprosto průměrný a Ondrovi teda nesahá ani po kotníky. No pokud bude tím vypadnutým fakt Ondra a já přijdu o největšího favorita tak už pro mě možná začne být zajímavější X Factor kde ale v neděli přijdu o favorita/ty určitě taky.

144
yeey
Reagovat

no vykecali ste si to sami, ale i tak ted prijde tak SPOILER, tak kdyztak NECTETE, i kdyz uz asi nema cenu nic zakryvat….

ted uz asi lze rict na rovinu, ze tam je na 95% je zaber Ondry, na ktereho prave padaj ty modry svetla znamenajici, ze je „pripraven ke kradezi“ … se tu o tom dohadujem 2 tydny uz a oni vysledek uz davno odvysilali :-D

145
Tomáš
Reagovat

144: No vidíš, já sem vůbec nic takovýho neviděl a přece sem to uhádl. Jde přece o mýho největšího favorita tak přece musí vypadnout stejně jako minule Hnilica. :-D

146
K.
Reagovat

@DJ Vlado: Jak je ta spoilerová část, tak jako tuším poslední je tam záběr na blondýnku – to je Sára? V tom záběru jsem ji absolutně nepoznala.

147
yeey
Reagovat

@Tomáš: hele ja nic moc nerekl :-D neboj, toho snad nekdo ukradne… myslim, ze MD nebo Pepa nepohrdnou…

148
K.
Reagovat

@Tomáš: Já myslela, že fandíš tomu druhýmu Ondrovi :-D

149
K.
Reagovat

@yeey: Ahá, já myslela, že usuzuješ jen podle toho, že má takovej uslzenej výraz.

150
yeey
Reagovat

@K.: kdo ma uslzenej vyraz? :-) takovyhle spekulace bych tu nezverejnoval :-)

151
K.
Reagovat

@yeey: Tak to asi každej myslíme něco úplně jinýho :-D

152
Tomáš
Reagovat

Sice je to předčasný protože sme ještě souboj neviděli/neslyšeli ale nedovedu si představit že by v něm Jakub V. mohl být nějak zásadně lepší než Ondra. Jako pokud dali Dara s Martou přednost Jakubovi V. před Ondrem tak jsou to fakt dvě totální husy myslící něčím jiným než mozkem a hodnotící něco jinýho než zpěv. A jestli si ho neukradne Pepa tak měl asi Vlado pravdu a on opravdu něco hulí. MD nevím jestli by pro Ondru byl dobrá volba a Majkův tým už je dost našlapaný ale všechno lepší než kdyby měl vypadnout.

153
Tomáš
Reagovat

148: Jakýmu druhýmu Ondrovi?

154
yeey
Reagovat

@K.: co myslis ty? ja uz se vyjadril :-D

155
DJ Vlado
Reagovat

@jab: Já si myslím, že Pepa je pro Ondru jediná šance, jelikož MD si v tomhle díle čórne Mirku (a dva stealy jednoho kouče do stejného dílu nedají) a aby šel k Majkovi, to bych si nepřál, jelikož by mohl ohrozit Kristínku :-( Ledaže by ho nakonec vzal do finále místo slepců, ti nemusejí být tak jasní, jak vypadají (kromě svého handicapu nemají imho co nabídnout), navíc by tím Majk zachoval národnostní poměr své čtyřky. Ovšem myslím, že Pepa si Jakuba N. do své čtyřky protlačí, jelikož je to dost podobný typ jako Jackie (tzn. spíš průměrný zpěvák, ale vyloženě Pepova krevní skupina), takže ani Pepa nemusí být pro Ondru až taková výhra :-(

@yeey: Já už jsem si toho všiml dřív, ale myslel jsem si, že ten druhý muž na pódiu je Jakub. Ale pak mi došlo, že je to vlastně Leoš :-)

156
yeey
Reagovat

@DJ Vlado: ja na to narazil uplne nahodou a ono kdyz uz clovek vi, co ty modry svetla znamenaj, tak je to jasny… podle hadru a vysky jsou to jasne Ondra a Leos, Jakuba uz v tu chvili asi davno Darta poslala dal…. mel jsem celou dobu pocit, ze to takhle asi dopadne, Jakub je prilis dobrej typ, nez aby se ho zbavily… navic staci si vzpomenout, jak byla Marta z Jakuba pri Vyberech nadsena – samozrejme asi v tom hralo roli, ze zpival Foo Fighters, coz je jedna z jejich absolutne nejoblibenejsich kapel plus kdyz ho spatrila, vypadala, ze si ucurne blahem :-) zatimco Ondra se dockal od Darty pomerne bezny odezvy, i kdyz byl fakt vybornej…

157
K.
Reagovat

@yeey: Pokud jsem teda nekoukala na úplně jiný video, tak jsou tam po sobě záběry na tři ksichty ve chvíli, kdy kouč rozhoduje nebo těsně po – je tam Lenka, Ondra s kšiltovkou bez kšiltovky a blondýna, asi teda Sára. Holky se tvářej napjatě, ale ten Ondra spíš zklamaně a přišel mi uslzenej. Ale koukala jsem na to s kroutícím se prckem v náručí, takže ta moje informace není dvakrát spolehlivá :-D

158
jab
Reagovat

@DJ Vlado: Jestli si MD sebral Mirku, tak by to pro ni mohlo znamenat výrazné zvýšení nadějí na živáky, neboť u MD-ho není taková konkurence, navíc Mirka je typologicky výrazná, obzvlášť když z ní stylisti udělali klon Jiordan Tolli a Abi Alton :-D (pokud to fakt byla ona, komu MD líbal ruku).
Ondra by se mohl Pepovi hodit nejen jako rocker, ale hlavně jako výborný zpěvák a na ty Pepa sázel přednostně (viz minulý ročník). Teoreticky by to mohl být pro Pepu whole package. A osobně doufám, že v případném rozstřelu Pepa dá proti sobě Jakuba s Viktorem a ne jednoho z nich proti Ondrovi.
Pokud by šel Ondra k Majkovi, pořád by měl šanci na živáky. Stále si myslím, že na 90 % půjdou proti sobě v battlu Veronika s Kristínou jako typologicky poměrně podobné zpěvačky. Ale s tipy radši počkám až se uzavřou sestavy po duelech.

159
DJ Vlado
Reagovat

@K.: jj. je to určitě Sára :-)

160
Tomáš
Reagovat

156: Co je na Jakubovi V. proboha dobrýho? Ty Foo Fighters zazpíval naprosto průměrně, Adamec v SuperStar to dal o několik tříd líp. Tohle podání bylo vlažný jak čajíček a nemělo to vůbec ty správný grády jaký to má mít. A vzhled? Naprosto tuctovej modýlek, Ondra je i vizuálně daleko víc zajímavej. Jsou věci který asi nikdy nepochopím – a vlastně je ani pochopit nechci.

161
DJ Vlado
Reagovat

@jab: V MD týmu se Mirčiny šance zvýší (srovnání s Jiordan i Abi mě taky napadlo :-D), i když proti ní hraje, že je Češka a MD má v týmu Vendulu a Patrika, kteří jsou taky Češi a vidím je jako jasné finalisty, takže zbylí dva budou nejspíš Slováci, jelikož si myslím, že ty týmu budou postaveny 50:50 i národnostně (kromě Darta týmu, kde je drtivá převaha Čechů). Nicméně já bych Mirku za sebe do finále bral :-)
Kristína s Veronikou mi zase až tak podobné nepřijdou, vypadají jinak, liší se věkově a hlasy tak podobné taky nemají, jedině snad žánrově jsou si blízké, ale i tam to je dost přibližné. Ale i kdyby je Majk postavil proti sobě, tak doufám, že bude mít rozum a upřednostní perspektivní mládě před profi hérečkou, která moc sympatií od lidí nezíská. Každopádně fakt, že jsou obě Slovenky, hraje jednoznačně pro ně, že v Majkově čtyřce by mohly být obě :-)

162
Monika
Reagovat

U Majka bude hodne zalezet, jestli projdou do finale slepci. V kladnem pripade by teoreticky mohl doplnit stav jen babama. V opacnem pripade tutove vyplni aspon jedno misto chlap, ctyri baby do finale nepusti… Ja si vubec myslim, ze Majk si ukradne minimalne jednoho slusneho kluka. V tymu ma jen dva a oba dost slabe….

163
jab
Reagovat

@DJ Vlado: No Michal má ze Slováků v týmu zatím pouze Zola a Katku (u Martina Kujana těch nevím, co je za národnost) a z těch dvou bych nemusel mít ve finále ani jednoho, takže klidně by mohl mít tři Čechy a k tomu jednoho Slováka, buď Zola nebo si někoho šlohne (nejspíš nějakou holku).

164
jab
Reagovat

@jab: Teda teď jsem zapomněl na Magdovou, ale ta nejspíš vypadne.

165
bezík
Reagovat

Začínám mít takovou předtuchu, že místo aby do finále postoupilo to nejlepší, tak nám koučové to nejzajímavější spolehlivě vyzmizíkujou :D Snad aspoň ta Lenka postoupí.

166
DJ Vlado
Reagovat

@jab: Martin je taky Slovák, takže se mezi ním a Zolem asi rozhodne (jako zástupci postarších pánů), přičemž větší šanci dávám Martinovi. Já mám takový tušák, že MD si možná ukradne poraženou ze souboje Natália vs. Bára D., jelikož o obě měl zájem už ve VNS, takže by se dotyčná mohla stát čtvrtou finalistkou MD týmu (a navíc by mohla nastat paradoxní situace, že by poražená ze tohoto souboje mohla dojít dál než vítězka). A já si celkově myslím, že národnost hraje pro produkci větší roli než pohlaví, jelikož už před dvěma lety ty týmy rozdělili do živáků na Pepa + Rytmus a MD + Dara proto, aby se na každý díl koukaly oba národy :-)

167
yeey
Reagovat

@Tomáš: to je dobre, ze to nakonec po me nechces vysvetlit :-)

168
Tomáš
Reagovat

167: Není co vysvětlovat. Jakub V. má pro mě charisma na bodu mrazu a Ondra má pro mě charismatu na rozdávání. Vy to máte zase jinak, to chápu. Ale ve zpěvu je Ondra daleko lepší.

169
yeey
Reagovat

@Tomáš: tak uvidime, asi uz ve stredu… ale zacinam si myslet, ze Jakub to do TOP 4 asi dotahne, predpokladam u nej k.o. s Adamem, ve kterym Adamovi moc sanci nedavam…

170
Tomáš
Reagovat

169: Adam je rovněž daleko lepší než Jakub V.

171
yeey
Reagovat

@Tomáš: tak urciteeee :-)

172
Tomáš
Reagovat

171: Píšeš to jak kdyby to nebyla pravda.

173
DJ Vlado
Reagovat

@yeey: Hodně bude záležet na tom, kdo postoupí ze dvou smíšených soubojů u Darty a kolik kluků nakonec v osmičce bude. V souboji Jana vs. Martin C. tipuju na postup spíš Janu, ale souboj Marek vs. Bára H. je imho dost nevyzpytatelný a může se klidně stát, že postoupí Marek (pro mě bohužel, jelikož je to jediný člen Darta týmu, který mi opravdu vadí). Pak by ale bylo možné, že by spolu dali do duelu Jakuba a Marka, což by vzdáleně připomínalo souboj Miloše s Adamem Pavlovčinem, včetně výsledku, kdy z duelu dívčích idolů postoupil ten méně plyšový a rockověji založený. Kdyby ovšem z obou smíšených duelů postoupily holky, tak je dost pravděpodobné, že Adama s Jakubem postaví proti sobě, přičemž si ale nemyslím, že by výsledek musel být nutně tak jasný :-)

174
yeey
Reagovat

@DJ Vlado: ja si naopak prave myslim, ze kdyz uz uprednostily Marta s Darou Jakuba pred Ondrou, tak Adam uz bude jen takovej zakusek :-) Ondra je imho mnohem lepsi nez Adam… ja mam Adama docela rad, ale uz s Viktorem castecne asi dojel na to je, ze je trochu min vyrazny a prubojny… co pak teprv s Jakubem… ale sou to vsechno jen spekulace, ta soutez fakt postupuje dopredu hlemyzdim tempem :-D

175
Tomáš
Reagovat

Já budu asi i rád když půjde Ondra od Darty pryč protože proti Elišce a Lucce by v tom týmu asi stejně moc šancí neměl, hlavně ale aby si ho ukradl někdo jiný. Jakub V. i kdyby se do finálových kol dostal tak podle mě moc velkou podporu diváků mít nebude protože holky nikdy moc na takové prvoplánové hezounky neletěly, maximálně tak náctileté pubiny a těch zase tak moc nehlasuje. Chlapi mu hlas určitě nepošlou, maximálně pár homosexuálů ( pokud vůbec hlasujou ) a pak yeey který se do něj asi taky zamiloval. :-D Soudím tak i podle podpory v různých anketách kde se Jakub V. pohybuje většinou tak se 2% procenty na samém chvostu zatímco Ondra si vede o poznání lépe a například v anketě na Hlasu kde stáli přímo proti sobě ho Ondra totálně zválcoval. Jestli si ho Darta prosadí až do finále tak ať a i kdyby Ondra vyletěl tak se z toho nepodělám ale nebudu pak asi moc chápat o čem ta show teda vlastně je.

176
Jai Kudo
Reagovat

Nemyslíte, že je možný, že si ti koučové ty dvojice do battlů domlouvají tak, aby si mohl jeden „ukrást“ toho, kterého jeho kouč nechce nebo nepotřebuje, a jemu by se hodil? Jen spekulace, ale….

177
bezík
Reagovat

@Jai Kudo: Já myslím že do značné míry ano. Už když sestavují dvojice, mají podle mě tak na 90% jasno, kdo pude dál, zbytek se vyjasní při zkoušení. A určitě si řeknou něco ve smyslu, hele, tohodle já nechci, zejtra ho pustím, tak se rozmyslete. Nějakého spontánního rozhodování bude v battlech minimum, pokud vůbec.

178
yeey
Reagovat

@Tomáš: myslim, ze jeste Scalexe muzes priradit ke mne a homosexualum (sorry Scalexi :DD), ten ho tusim taky chvalil :-) ty ve vsem delas dost definitivni zavery, tak at to mas pünktlich :-)

179
Jai Kudo
Reagovat

@bezík: Hm, nějak tak jsem si to představoval….

180
bezík
Reagovat

@Jai Kudo: Ono je to nejvíc patrné na Dartě. Při výběrech na slepo se docela často dohadovaly i neshodly, ale v battlech jsou najednou jak jednovaječná dvojčata, je jasné že jsou dohodnuté dávno dopředu.

181
dolores
Reagovat

@yeey: vyzera to sice, ako hovoris, ale ja nemam az tak ostry obraz, aby som to s urcitostou dokazala tvrdit, hadam tie modre svetla, a aj to oblecenie to napoveda (Jakub mal na sebe cosi svetlozelene, a to tam nie je). ale zaroven sa v tom prestrihu hned potom hovori, ze porazeny este nemusi skoncit, a ze je moznost kradezi. cize ako keby prave na tomto kratucko strihnutom vypadnutom sa to zrealizovalo. ja viem, ze je to prilis hypoteitcke, ale aj tak som presvedcena, ze jedneho z dvojice (pravdepodobne Ondru) si niekto vezme pre seba.

pre mna vobec nie je ziadne prekvapko, ze si Dara s Martou Ondreja nevyberu. tento suboj vobec nebol jasny pre ziadneho zo superov, kedze kazdy z nich ma svoje prednosti aj slabiny. ked v uputavke Ondro povedal, ze on to „da“ a jeho super nie, tak sance Jakuba na postup sa podla mna zvysili, pretoze rezia rada dobredu vytahuje a zdoraznuje toho sebavedomejsieho, ktory napokon „sokujuco“ :D nepostupi. ale o Ondru sa nebojim, myslim, ze este pojde dalej.

182
dolores
Reagovat

@Jai Kudo: @bezík: ja si to nielen myslim, ale som o tomto dokonca presvedcena :))
a je toho urcite viac, co je dopredu dohodnute. napr. vsimol si niekto vo vybere naslepo ked Veronika Bilkova v medailoniku povedala, ze ma rada Majka a chcela by, aby si ju prave on vybral, a potom pocas jej vystupenia, ked sa Majk akoze urputne az dokonca rozhodoval, tak sa na neho ostatni kouci pozerali, akoby cakali, kedy to uz prave on stlaci. :)) akoby dopredu vedeli, ze dievca chce jeho. skratka imho dohodnute .. :)) ja myslim, ze na zatraktivnenie programu sa asi mozu robit taketo finticky :D

Přidat komentář