Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Veronika Strapková vs. Aneta Šrolerová – Diamonds – Rihanna (video Souboj Hlasu 2014)

16. Duben 2014 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

[singlepic id=8877 w=615]
Tak než dnes večer uvidíme celý díl první porce soubojů hlasů v jednotlivých týmech koučů, dopřejme si ještě jednu ochutnávku a to v podobě Veroniky Strapkové a Anety Šrolerové, které jsou obě z týmu Majka Spirita. A dle dodané tiskové zprávy to mezi nimi více jiskřilo. Je dobré si uvědomit, že nejde o žádný přátelský duet, ale souboj hlasů o to, kdo postoupí v Hlasu ČeskoSlovenska dále. Kdo by měl? Veronika? Aneta?

Zákulisí souboje Hlasu Veronika Strapková vs Aneta Šrolerová

Dvě ambiciózní zpěvačky se hádaly kvůli tomu, která z nich v jaké pasáži připravené písně do Souboje zazáří. Z původně klidné debaty se brzy stala ostřejší výměna názorů, která měla dozvuky ještě při natáčení rozhovorů bezprostředně po zvukové zkoušce. I když se Majk snažil dívky uklidnit přímo na pódiu, jejich řevnivost utišil jen zčásti.

Souboj Hlasu 2014: Veronika Strapková vs. Aneta Šrolerová (video)

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 19
1
jab
Reagovat

No to jsem teda dneska večer zvědav, ten společný part v ukázce byl příšerný :-D

2
bezík
Reagovat

Hmmm, mě je mnohem sympatičtější Veronika, ale obávám se že postoupí Aneta. Tož teď sa hukaš, Spirite ! :D

3
bezík
Reagovat

@jab: Jo , to bylo vtipný :D Jak stádo divých sviní :D

Reagovat

@jab: jj, přesně tak. Z tohoto souboje nelze vůbec slyšet souhra, ale každá kope za sebe, na svém písečku.

5
bezík
Reagovat

@SUNíčko: ale tak je to skoro ve všech battlech ;-) Ten formát je prostě blbě.

6
Jai Kudo
Reagovat

@jab: , @SUNíčko: SOuhlas, a ony ne že jen kopou za sebe,ale příšerně afektovaně se předvádějí, namísto aby zpívaly….. obě ven za tohle!

7
bezík
Reagovat

@Jai Kudo: jenže za to nemůžou ony. Za to může ten nesmyslnej formát, kterej je k tomuhle tlačí. Kdyby byl hodnocenej celej duel jak byl pěknej a mohly postoupit obě, tak by to vypadalo úplně jinak.

9
jab
Reagovat

@Jai Kudo: Taky mě to napadlo
@bezík: Ale zas od toho jsou tu ty stealy. Když se duet fakt povede, tak si toho poraženého může někdo ukrást. Ale má to tu podmínku, že se ve svém sólovém partu musí aspoň trochu předvést, ne jenom dělat nosiče vody. Jinak předloni se některé duely fakt povedly, kromě AVE vs. Lucka např. i Adam Pavlovčin vs. Miloš Novotný, ty jejich hlasy tenkrát vyloženě šly k sobě :-).

10
VojtaP
Reagovat

@bezík: myslím, že tady v tom záleží na domluvě soutěžících, v US verzi té rivality tolik není a většinou jde vidět snaha o souhru a díky tomu podat lepší výkon, přestože jsou Američané víc soutěživí, tak vědí, že snaha potopit toho druhého se jim může vymstít. Tady v tom duetu to jde vidět, ani jedna si nepomohla, když si hrabala pro sebe. Nejspíš se produkce z toho snaží podojit co nejvíc toho reality prvku.
Úplně vedle to není, když to vezmu kolem a kolem, tak v Superstar jsou taky v divadle různé povinné jízdy a zpívání ve skupinách nebo v duetech a taky to někomu sedne víc nebo míň a ta soutěživost se tam taky může projevit. Jen je možnost, že taky postoupí všichni, což tady není. Největší logický rozpor v battlech je ten, že si kouč střílí do svých řad. Myslím, že by spíš měli rozhodovat všichni koučové nebo už diváci.

11
Tomáš
Reagovat

8: No doufám že Kristínu nevyhodí, na to že holkám moc nefandím tak zrovna Kristína mě zaujala a je mi i sympatická hodně. Když nevím koho vyhodit na základě souboje tak se snad rozhoduju podle potenciálu v soutěži do budoucna a ten má Kristína teda rozhodně nesrovnatelně větší než ta druhá.

12
bezík
Reagovat

@Prochor: docela překvapivé, mě ta Miriam přišla jako šedivá myš, že by pro Kristínu byla vážnější soupeřkou by mě nenapadlo.

13
Monika
Reagovat

Tohle je strasny, vyhodila bych obe dve, vubec nevim, ktera z nich je mensi zlo:-))) Nejde ani tak o zpev jako o to co z nich vyzaruje, nesympaticke a afaktovane rasple.

14
bezík
Reagovat

Možná kdyby holky zkusily zápas v bahně, bylo by to zábavnější :D

15
bezík
Reagovat

@VojtaP: Všichni koučové, to by asi dopadlo špatně. Pochopitelně by všichni v soupeřově týmu sestřelovali ty nejlepší, ne ty nejhorší. Diváci, to by sice šlo, ale to by nemělo ten efekt přímého rozhodnutí hned po battlu, musí se jim dát nějakej čas na hlasování. Podle mě by byla ideální nějaká porota, která by měla roli katů a koučům by přenechala právě to koučování.

16
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Souhlas, taky by mě hrozně naštvalo, kdyby Majk vyhodil Kristínu, ale upřímně si nedokážu představit, že by dal přednost tak nevýrazné a neperspektivní soutěžící, jakou je Miriama. Já si tak trochu myslím, že Majk bude hrát divadlo s tím, jak je to vyrovnané, ale ve skutečnosti bude od začátku rozhodnutý pro Kristínu. Každopádně ale tenhle článek mojí jistotu ohledně postupu Kristíny naboural :-(

17
Tomáš
Reagovat

15: Myslím že kdyby o postupu z battlu rozhodovali diváci tak by to bylo asi ještě daleko nespravedlivější a soudě dle anket na Hlasu by asi postoupil Viktor místo Adama a možná i Adéla místo Lucie. Kdyby o postupu z battlu rozhodovala nějaká nezúčatněná jiná porota tak by se pak zase vytratilo to kouzlo a smysl celé show ( protože i v X Factoru přece o postupu do svých týmů rozhodují koučové sami). Ten formát prostě je takhle nastavený a má to svoje chyby ( mě třeba nejvíc před dvěma roky namíchlo absolutně nespravedlivé vyřazení Hnilici ) ale myslím že tady se asi lepšího řešení než tak jak to je dobrat nedá.

18
Jai Kudo
Reagovat

Jak tady čtu ty pro a proti battlu, taky by bylo myslím nejlepší ten battle úplně zrušit…. :-)

19
zdeněk
Reagovat

No prostě bomba!!!Verča prostě umí a především ukázala že umí zpívat v duelu aniž by poškodila protivníka.Na rozdíl od Anety, která jí na konci přetrhla nit.

Přidat komentář