Panáček v reality show

Co nového nám přinesli soutěžící nebo porotci pěveckých reality show? (2)

25. Březen 2014 | napsal(a): | reality show: X Factor UK

[singlepic id=8694 w=615]

Nových věci se nahromadilo trochu víc a proto opět přicházím s krátkým přehledem. Tentokrát se podíváme především na účastníky posledních pár ročníků britského X Factoru. Jak se jim daří? Dva z nich se dokonce pokoušeli o účast na Eurovizi, kdo a jestli uspěli, se dozvíte v článku. Líbí se vám jejich tvorba po soutěži? Opět si rád přečtu vaše názory.

Frankie Cocozza – Kids

X Factor UK, 8. řada

Frankie nepatřil mezi ty nejlepší zpěváky, ale zato byl zajímavý typ. Po skončení X Factoru šel do domu Big Brothera s dalšími celebritami a skončil na druhém místě. Nyní má svoji pop-rockovou kapelu The Telescreen a musím říct, že se jim singl Kids povedl.

 

Matt Cardle – Hit My Heart

X Factor UK, 7. řada

Třetí singl z třetího alba Porcelain vychází v dubnu. Matt ale bohužel tři roky neměl ani jeden hit, žádnému z jeho předchozích šesti singlů se nedařilo. Výjimkou byl singl Loving you, duet s Melanie C, tak uvidíme, jak se podaří tomuto singlu. Já si myslím, že to opět nebude žádná sláva.

 

Cher Lloyd – Sirens

X Factor UK, 7. řada

Cher vydává druhý singl z připravovaného alba Sorry I’m Late, které už mělo vyjít, ale několikrát bylo oddalováno. Vyjít by mělo konečně koncem května. Sirens není špatná písnička, ale předchozí singl I Wish se mi líbil o něco více.

 

The Risk – Peaches & Cream

X Factor UK, 8. řada

The Risk opustil jeden z jejich členů a poté vydali singl Missiles, který se umístil na 60. místě v oficiální hitparádě. Nyní přicházejí s druhým singlem. Video je na Youtube již půl roku, ale singl vyšel až 4. 3.

 

Ronan Parke – Defined

Britain’s Got Talent, 5. řada

Ronan vydal již 5 singlů a žádný z nich se neujal. Myslím, že je to škoda, protože je hodně talentovaný a Defined mi připomíná singl Invisible zpěváka Huntera Hayese. Pojednává o šikaně a o tom, že by se s tím mělo něco dělat.

 

Eoghan Quigg – The Movie Song

X Factor UK, 5. řada

Eoghan se hlásí po dlouhých pěti letech. Tentokrát se chtěl zúčastnit za Irsko Eurovize, ale v národním klání skončil na druhém místě.

 

Martin Chodúr – Unfaithful Man

Česko Slovenská SuperStar, 1. Řada

Vítěz SuperStar přichází s duetem s Eliškou Mrázovou.

 

Ruth Lorenzo – Dancing In The Rain

X Factor UK, 5. řada

Ruth patřila k velkým talentům páté řady a dodnes je kamarádka se svoji mentorkou Dannii Minogue, které napsala i singl ‚Cos You’re Beautiful. Ruth se s touto písničkou zúčastnila národního kola Eurovize, které vyhrála a tak bude nyní bojovat proti ostatním zemím za Španělsko.

 

Leah McFall – No Ordinary Fall

The Voice UK, 2. řada

V The Voice byl jejím koučem will.i.am a s ním spolupracuje i nadále. No Ordinary Fall je první píseň, kterou spolu napsali a je to také první ze tří videí, které vyjdou před tím, než vyjde první oficiální singl a album.

 

Rebecca Ferguson – All That I’ve Got

X Factor UK, 7. řada

Ani Rebecca to nemá se singly jednoduché, ale ona má alespoň i koncerty v USA a je relativně známá v německy mluvících zemích. Nyní to zkouší třetím singlem z alba Freedom.

 

Jennifer Lopez – I Luh Ya Papi

American Idol, porotkyně

J. Lo trochu odbočila od toho, co vydávala posledních pár let a nyní vyšlo i video plné polonahých těl. Musím říct, že napoprvé mě singl moc nezaujal, ale po chvíli si člověk „I Luh Ya Papi“ musí zpívat.

 

Shakira – Empire

The Voice US, kouč

Zrovna před chvílí vyšlo video k novince Shakiry. Po duetu s Rihannou si vybrala tento singl, pomalejší, ale povedený.

X Factor UK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 17
1
Patrik
Reagovat

Ruth Lorenzo – Dancing In The Rain myslim si že ma šanci vyhrat na eurovision 2014 v Dansku držim ji palce …Pisnicka je nadherna

2
libena
Reagovat

– od rebeccy fergusson poslouchám celé album, je to paráda! písničku i hope točím pořád dokola, ale např. ještě beautiful design…
– od matta cardla zkuste třeba duet s melanie c – loving you….ááááha, tak teď jsem si všimla, že ho doporučuješ :-))))) tak nic, ale je dobrej.
– pro cher lloyd mám slabost od první chvíle co jsem ji slyšela, můžu od ní všechno:-)

3
VojtaP
Reagovat

opět skvělý přehled, Frankie překvapil, Cher se singl povedl, ale máš pravdu I Wish bylo lepší, hravější, nechápu proč na ostrovech vůbec nevyšlo, hitový potenciál určitě nechyběl. Jsem zvědavý na další singly a hlavně celou desku. Doufám, že bude tak dobrá, jako debut.
Z Matta Cardlea asi hvězda první svítivosti nebude, duet s Mel C je to nejlepší, co jsem od něj slyšel, ale dál velice nic. Ze svého vítězství tedy moc nevytěžil, když všichni ostatní z jeho řady, co taky dostali smlouvu, přeskočili o parník.
Od Rebeccy se mi víc zase líbí I Hope než tady ta, tu stejně jako libena točím, je to škoda, má opravdu dobrá alba, která se prodávají, ale hit jí chybí, I Hope měl všechny předpoklady, ale dostal se ven ve velké konkurenci a tak zapadl.
Od Shakiry jsem čekal trochu něco jiného, jinak Shakiře vychází tento týden nová deska. :)

4
gogo
Reagovat

Patrik – haha, Ruth mezi favority rozhodně nepatří. Nevyhraje ani náhodou, letos Eurovizi vyhraje chlap nebo skupina a konkurence je letos sakra velká. Ruth tipuju tak max. na 15. místo.

5
Lucas
Reagovat

@libena: Taky od Cher můžu všechno :)) ale ta Sirens mi přijde taková obyčejnější, třeba z novýho CD se mi líbí Goodnight, taková smutná, ale fakt hezká :) zpívala jí párkrát naživo někde

6
Monika
Reagovat

@gogo: To by taky byl otres, aby s touhle prumernou pisnickou vyhrala Eurovision:-))) Vzdyt je to naprosto obycejnej song, po par tonech uz jsem se nudila a vypinala.

7
Monika
Reagovat

Cher Lloyd zboznuju uz od pevecke souteze, sotva se objevila na podiu, jeste neotevrela ani pusu, ale uz bylo jasne, ze tam stoji hvezda a ze patri do showbyznysu. Je naprosto originalni, vynika v davu, a to se mi na ni strasne libi. Ma to neco navic, co postrada Melanie Amaro, Styblova a spol. je to presne typ zpevacky, ktery me zajima v soutezich typu SS.

8
priznivec.obecny
Reagovat

Tak ten první mi přijde zajímavý. Do takovýho songu bych čekala silnější hlas, ale dohání to důrazem.
Cheryl má příjemný jemný ženský hlas. Ve určitých výškách má skoro identický hlas s Dion. Nelíbí se mi hudba, resp. mix. Myslím, že tohle dělá problém s aspirací na hit.
Tak u the Risku je krásně slyšet, že mix o mnoho lepší.Refrén zní nadějně, ale něco mi tam nějak nedošlo. Tak na půl cesty. Na konci se to trochu rozjede. Ale na hit to neodhaduju, díky nějaké nedotaženosti refrénu.
Ronan je tady pro mě top. Opravdu talent. Věnuje se ale vážnějším tématům a jako mladíček nemusí tímhle teenegerky zaujmout. On, pokud vydrží, může být hvězda. Hlas v nižších polohách parádní a v silnějších absolutně super. A i visáži pro mě hodně zajímavej. Pěknej klučina. Mě ten kluk přijde jako pakič. A má i nosový hlas, trošku, většinu mi to vadí, ale tady je to skvělý. No, snad se kluk udrží a nabere postupně fan. Trošku mladý Vino Alan, taky musí zpívat v první řadě o něčem. Složitější cesta, ale správnější mi přijde. Neposlouchá hodně M.Jacksona? Něco mi to tam říká, ale nevím co…
Eoghan. Song bez nápadu a i když je to vypravěčský styl, tak ani to ne. Hezký hlas, osobnostně se mi taky líbí, ale nic čím by mě zaujal navíc. Asi a národní úrovni se chytí. Do světa to nevidím…
Martin s těmi vousy a vůbec typově se mi nelíbí. A jakoby se nutil do drive. Ale to spíš mám jiný pohled. Super zpěv, ale Španělsko nebo co to je, u mě tohle se nějak neujme…
Leah. Její styling na mě moc umělý. Hlasové je ale dost dobrá. Ale celé mi to přijde trošku nepřirozené. Výšky má teda parádní a hlas je hezký. Jen bych ji slyšela raději v přirozenějším stylu a i viděla…
Ruth. Takový romantický zjev i hlas. Taky je celá v tom duchu upravená a i clip. Tak to je asi správně, ale styl Enja mi nikdy nešel a já ho tam slyším, vidím.
Rebecca. Wow. Hlas, oči. Tak tu bych ráda viděla například u Pitbulla místo Jenifer, nebo u jiného týpka, co ji protlačí a ukáže hodně lidem. Že ji nechávají takhle ladem…. No, mě to přijde škoda. S Ronanem se podělí o můj top ;)…
Áááá Jenifer, já o vlku… Song fajn a Jenifer je teda krásná. Pozadí, kvůli kterému je slavnější, neposoudím. Ale tvář, …je to krásná ženská. Raději se na ni koukám, než poslouchám.
Shakira. Já ji nemám ráda. Stejně jako Madonu. Velká podbízivost. Jenifer je taky sexy, ale podbízivost tu nevidím. Celý klip mi přijde poněkud kýčovitý a já i tak Shakiru celkově vnímám. Zpívá skvěle, lépe než Jenifer, ale ne, jak píšu předtím, nezabírá na mě vůbec. Ale v Hlasu působí sympaticky. Její fan tenhle klip asi ocení, no…

9
priznivec.obecny
Reagovat

Jo, a Matt ze začátku, možná a jednoduchý až dětsky juchající refrén. Ne :-(.

10
VojtaP
Reagovat

@priznivec.obecny: S Rebeccou souhlasím, ne třeba zrovna s Pitbullem, ale nějaká kolaborace, co by ji víc zviditelnila by se hodila. U nás ji třeba nezná skoro nikdo, přitom její I Hope by se klidně mohlo ujat i u nás v rádiích. Jinak můžu ještě doporučit od ní Beautiful Design, to je také lahůdka.

Jinak horké info, Sam Bailey se svým debutovým albem uzmula zlato a zároveň je jeji album letos zatím nejrychleji prodávané (přes 73 tis. kopií)

11
Lucas
Reagovat

@VojtaP: Mně se hrozně líbí Bridges, duet s mým oblíbeným Johnem Legendem :)

12
VojtaP
Reagovat

@Lucas: jj, ta je taky super, jejich hlasy si dobře sednou, z alba mě taky zaujala na první poslech.

13
priznivec.obecny
Reagovat

@VojtaP: Na rovinu ti řeknu, že jsem Pibulla střelila od boku. Musím se podívat na jeden song a ten mě dostal a další třeba zase ne… Ale psala jsem to hlavně kvůli zviditelnění a nabídky vícero posluchačám…holka je ladem…a taky kvůli srovnání s Jenifer. Já bych ji úplně nechtěla pryč, má svoje místo a hlavně kouzlo v tý moderně, ale na to jak je slavná, oproti ní je tahle hlasově a i visuálně vybavená holčina nadmíru… tam je podle mě škoda jí nezkusit protlačit do vyšších pater :-(. Ale je to i o sympatiích a vztazích, tak to holt chodí na tomhle světě ….

14
priznivec.obecny
Reagovat

Tak jedu ten Beautiful design. A jak začne zpívat hned se pohupuju do rytmu – to je znamení, že to musí být něco hodně super… moje poznávací znamení na moje oblíbence…

15
priznivec.obecny
Reagovat

Ale není to u ní tak špatné, když ji přizval Legend a na vevu má s I hope přes tři mega.. Tak místo Pitbulla, to je asi lepší :), ne? Tal něco kolem ní se něco snad děje, uvedení songu konec roku 2013, to může něco nadějného začínat? Mě to tak přijde, že si tohle její hlas zaslouží.

16
Lucas
Reagovat

@priznivec.obecny: já myslím, že si nestěžuje :) nedávno ale někde řekla, že chce odejít, že se jí ten svět showbyznysu nelíbí.. tak nevím. A nedávno byl nějakej článek a psali o ní, že je to nejlepší, co kdy vzešlo z talentových soutěží :)

17
priznivec.obecny
Reagovat

@Lucas: Tak když nechce, tak se nedá nic dělat.Možná to vysvětluje tu smůlu s hity, možná se nenechá vláčet za každou cenu… Otázka je, jestli takovou zpěvačku nakonec nebudou přemlouvat po dobrém, je možný i nemožný… Podobně skončila naše Gába.

Přidat komentář