Panáček v reality show

Česko Slovensko má talent 5 již na podzim 2014?

18. Březen 2014 | napsal(a): | reality show: ČeskoSlovensko má talent

[singlepic id=8653 w=615]

Zdá se to víceméně neuvěřitelné, ale vypadá to, že české a slovenské komerční televize stále nemají dost talentových a pěveckých soutěží. Slovenská JOJka spustila přihlašování již do 5. řady ČeskoSlovensko má Talent.

O termínu nasazení soutěže zatím nikde psáno nebylo, ovšem vzhledem k časnému zahájení přihlašování se show pravděpodobně dočkáme na podzim tohoto roku. Bylo by to však nejen v rozporu s informacemi od vedení televizí (samotný generální ředitel TV JOJ František Borovský zmiňoval nasazení další řady Talentu až na příští nebo přespříští rok, ovšem po jeho výměně možná dospělo aktuální vedení ke změně názoru), především by jeho časné nasazení však bylo v rozporu s čistým rozumem.

V důsledku dvou zároveň probíhajících pěveckých soutěží (Hlas, X Factor) se čím dál více v médiích i diskuzích skloňuje nedostatek talentů, zpěváků a samozřejmě také nechuť diváka podobné show sledovat. O tom také svědčí dosavadní výsledky sledovanosti.

Zatímco 1. ročník formátu Česko Slovensko má talent se dostával ve sledovanosti snadno nad 1 200 000 diváků a výše, zatím poslední ročník, 4., vykazoval podstatně nižší výsledky, které se pohybovaly v průměru kolem 650-750 000 diváků.

Na to, jak to vše nakonec bude, zda se dočkáme 5. řady již tento rok a zda bude opět federální (zatím je tak propagován), si budeme muset ještě chvíli počkat.

PS: Děkuji čtenáři Nofuxovi za upozornění o této aktualitě.

Bedy

Snažím se věnovat různým televizním reality-show a soutěžím dost svého času. Především se zajímám o pěvecké a talentové soutěže, zejména jsem velkým fandou X Factoru. Dále také o "kontejnerovky" typu Vyvolení apod. Stále mě nepřestávají překvapovat zahraniční verze jednotlivých formátů a pevně doufám, že se jim ty naše jednou dokáží celkově vyrovnat. :)

ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 20
1
TomášX
Reagovat

Pokud je to pravda, tak tu televizi vede nějaký magor, protože tohle je fakt už moc… Oni ten talent už tak nějak zničili, ale oni ho chtějí pro jistotu asi dorazit úplně..

2
lukefry21
Reagovat

Šílenství. Mám X Factor, Talent, Hlas a podobné soutěže rád, nicméně u nás potřebujeme pár let pauzu. Talentu by stačily dva, tři roky, ale jak vidno, vedení JOJky to vidí jinak….
Obávám se ale, že vzhledem k české sledovanosti se do toho Prima zrovna nepohrne….

3
TomášX
Reagovat

@lukefry21: Jestli Primě zbyla ještě aspoň špetka inteligence, tak do toho nepůjdou :)

4
Jai Kudo
Reagovat

Slávik a Bílá potřebují další job……?

5
filip
Reagovat

tak na toto se uz divat jistojiste nebudu.. staci kdyz prijde nekdo postizenej.. a talent nema sanci!

6
Packa
Reagovat

No doufám, že to je jen špatný vtip a nebude to. Už jsem to tu jednou psala, ale tak ještě jednou ke správnému tématu – talenty jsou přebrané, zpěváků po X Factoru a Hlasu tež moc nebude. Měli by dát pauzu, dva roky a více.
Ale jak píše Bedy v článku – když se lze přihlašovat už teď, tak ten podzim vypadá reálně. Nejpozději příští jaro. :/ Ale pořád je to brzo…

7
Nicole
Reagovat

Tak jestli je to pravda, je to totálně mimo. Hlavně pokud by se měla vrátit „srdíčková“ Bílá. Nebojím se toho, že by nebylo dost zpěváků. Bílé se líbí i tací, kteří zpívat absolutně neumějí a v takovém Hlasu či X Factoru by se nechytali. Ale pro Lucinku je každý boží, super a úžasnej. Prosííímmmmm už ne. Dejte nám chvíli pauzu. Měli by si uvědomit, že nejsme Amerika, nemáme tu tolik obyvatel, abychom každý rok mohli pořádat další a další talentové soutěže a stále bychom nacházeli nové talenty jako tam.

8
Andy
Reagovat

Je to škoda. Mám tuhle soutěž ráda jako jednu z nejvíc. Je tu spoustu talentů, jak na tanec, tak zpěv, či další jiné. Rok, co rok přicházejí lidé s něčím novým. Ikdyž někdy, s čím tam ti lidé jdou, je opravdu hrozné. Mám letos v plánu, jít tam taky. Takže jsem upřímně zvědavá. Každopádně Česká Republika, podle mě, se neumí v takových soutěžích zabavit prostě. Např. v té Americe, ať už tam příjde kdokoli, tleskají, tancují, všechno ti diváci. Tady ikdyž příjde člověk s dokonalým hlasem, tak ho neumí pořádně povzbudit, podpořit. Cokoli.

9
DANIEL
Reagovat

Talent joooooooooooooooooooooooooo.
já už se ho nemůžu dočkat

10
DANIEL
Reagovat

@DANIEL: @filip:
to so jen myslíš

11
Kuba
Reagovat

Hodně lidí mi říká, že to mám zkusit…jenže já mám před tím uměním takovou pokoru…že nevím :) ….nevím ani s čím tam jít. Protože tancuji, kreslím, skládám texty a zpívám, hraji na klavír a violoncello, skládám hudbu, dělám grafiku a filmařinu(střih, režie a pod.) a herectví…všechno je pro mě vším i když to moc nestíhám za poslední dobu..ale nevím co si vybrat, leda to skloubit vše dohromady :) …nevím, nechávám si to zatím tak nějak pro sebe :)

12
Kuba
Reagovat

Hodně lidí mi říká, že to mám zkusit…jenže já mám před tím uměním takovou pokoru…že nevím :) ….nevím ani s čím tam jít. Protože tancuji( hlavně 6 breakdance 3 roky street dance a sem tam společenské tance), kreslím (hlavně portréty), skládám texty, skládám hudbu a zpívám,(sem tam i rap) hraji na klavír a violoncello ( protože v rámci toho jsem se dostal na Konzervatoř ) dělám grafiku a filmařinu(střih, režie a pod. sestříhal jsem si i vlastní film) a herectví…všechno je pro mě vším i když to moc nestíhám za poslední dobu..ale nevím co si vybrat, leda to skloubit vše dohromady :) …nevím, nechávám si to zatím tak nějak pro sebe i když mě v tom moc lidí nechápe a pořád mi říkají běž do talentu :)

13
CARMEN
Reagovat

UŽ SE TĚŠIM

14
Funky
Reagovat

@filip:
+1

15
Václav Šimek
Reagovat

Dobrý den přátelé, ví někdo z vás, kdy bude letos soutěž Česko hledá talent 2014?

Jak se muže člověk zaregistrovat a kde?

Děkuji.

16
Kačenka Hofmanová
Reagovat

Já bych to chtěla taky skusit a souhlasim a taky se ptám jako Václa Šimek kdy to je a jak se zaregistrovat? Předem díky za odpověď jestli mi někdo odpoví nebo Václavu Šimkovi.

17
Adrianka :*
Reagovat

Taky bych to chtěla zjistit kdy to začíná ………A kde se mužeme zaregistrovat byla bych ráda kdyby mi někdo odepsal …………………… Děkuji :)

18
verushka
Reagovat

Mame s holkama v planu jit tam zpivat byla bych rada kdyby to nezrusili a bylo by to

19
Adrianka :*
Reagovat

:*

20
Tess
Reagovat

Dobry den, mohu se zeptat kdy budou zkousky pro verejnost? Kdy a kde si muzeme zakoupit vstupenky na csmt? :O dekuji za odpoved:)

Přidat komentář