Panáček v reality show

Ovlivněte program TV kanálů ze skupiny Prima

16. Březen 2014 | napsal(a): | reality show: reality show obecně

[singlepic id=8645 w=615]
Našim čtenářům a nejen jim, se naskytla jedinečná šance, ovlivnit programovou skladbu televizních kanálů Prima love, Prima family, Prima zoom i Prima COOL. Zástupci FTV Prima se obrací na své diváky, prostřednictvím dotazníků, které jim pomohou zjistit, co vlastně chcete.

Stačí si vybrat nejoblíbenější stanici skupiny Prima a vyplněním dotazníku se přihlaste do týmu respondentů výzkumnického týmu. Ten vám pak bude průběžně posílat dotazníky na rozličná témata podle toho, co zrovna bude zkoumat (například filmové upoutávky, pořady, osobnosti).

Na konci dotazníku je pro vás připravena soutěž, do které se můžete zapojit a vyhrát některou z připravených cen. Ty budeme rozdávat autorům každého 50. vyplněného dotazníku, který bude přihlášen do soutěže, až do vyčerpání zásob.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

reality show obecně

Diskuze k článku

Počet komentářů: 3
1
priznivec.obecny
Reagovat

Tak to mi přijde fakt vstřícné. Tak například vrátit Dementi. Jinak já na televizi už nekoukám, tak ani nevím, co bych tam chtěla… Ale pro ty, co telku sledují, tak to je super.

2
Zack
Reagovat

Tak hlasovat pro VyVolené, Big Brothera nebo jinou kontejnerovku ať už z ČR nebo ze zahraničí :-))

3
Bob
Reagovat

ehm… šak Prima Family již neexistuje :-)))

Přidat komentář