Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Dnes 1. díl Hlas 2014, co nás možná čeká? (video)

5. Březen 2014 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

[singlepic id=8584 w=615]
Dnes, tedy 5.3. 2014, kolem půl deváté večer, nás čeká první porce z dortu jménem Hlas ČeskoSlovenska 2014. Zda bude chutnat či nikoliv, to zatím nedokážeme posoudit, ale jistý obrázek si už lze asi udělat. Na internetu se již objevují Youtube videa různých vystoupení soutěžících z Hlasu, ač tedy nevíme, zda jsou z dnešního dílu či z dílů následujících. Našli jsme pro Vás zatím 3 video porce. Tak si je pojďme prohlédnout.

Hlas 2014: slepecké duo

První porce je emoční cajdák. Příběh dvou slepých, kteří však ve videu nezazpívají ani notičku a tak si budeme muset na jejich, snad dechberoucí, výkon počkat až do samotného vysílání.

Hlas 2014: Hádka Pepy Vojtka a Michala Davida

Ani ve druhém videu z Hlasu ČeskoSlovenska neuslyšíme ani notičku. Uvidíme však přetahování Michala Davida s Pepou Vojtkem o jednu ze soutěžících z Košic. Že to nebude až tak přirozené, je asi patrné, neb skutečně někdo věří, že Michal David nebo Pepa Vojtek s sebou běžně na každé natáčení tahají svoje divácké ceny, či ceny za prodej? :) Ale vadí to? :)

Hlas 2014: Zolo Lebo

V posledním videu se přeci jen zpěvu dočkáme a to zpěvu soutěžících, který si nejspíše říká Zolo Lebo. Ten pěje, Michal David jasá, ale přesto se ani po půl minutě zpěvu nikdo neotáčí. Otočí se nakonec někdo? I na to si budeme muset počkat do dnešního či dalšího sestřihu Hlasu ČeskoSlovenska 2014.

Víte o dalších videích? Pak prosíme o odkazy do komentářů, děkujeme.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 9
1
Nofux
Reagovat

Martin Svátek? :O Tak to rozhodně neni žádnej nováček viz http://www.youtube.com/watch?v=lwsIaoCRuOM , taky ho můžete znát z kapely Navigators

2
Nofux
Reagovat

Vystoupení koučů až moc dlouhý na můj vkus :))

3
VojtaP
Reagovat

@Nofux: taky jsem si říkal, naštěstí non stop moc dlouho nehrálo :D

4
Ixuxu
Reagovat

Stage je vážně pěkná. Tipuji, že už od Castingů až do Live show zůstane beze změny – Pro Novu je to levnější. :D

5
Nofux
Reagovat

V prostřihu jsem viděl další ne úplně neznámou soutěžící – Elis, která shodou okolností před pár dny vydala klip spolu s Chodúrem :) http://www.mixer.cz/1/70751–Unfaithfu_Man

6
jab
Reagovat

Veronika výborný hlas, imho typ na soul a černou muziku obecně.

7
Ludvík
Reagovat

Shodou okolností tahle Elis se mnou chodí na školu akorát o ročník výše…

8
Filip
Reagovat

Tak „bohuzel“ mame po prvnim dile viteze tohoto rocniku.. Nejde si predstavit, ze by vyhral nekdo jinej nez slepecky duo – protoze zpivaj fakt dobre, a proste u lidi se nestane, ze jim to nedaj. Penize jim hodne pomuzou a preju jim to.. ale pro me osobne jako fanouska takovychto soutezi tento rocnik prakticky „skoncil“.. protoze nema pro me smysl divat na neco, kde je jasnej vitez.. Stejne jasny to bylo u Talentu se Sykorem.

9
Jai Kudo
Reagovat

@Filip: Tak já jsem to po té nevidomé dvojici přepnul ze stejného důvodu. Vítěze jsem už viděl a slyšel, takže další sledování nemá význam…

Přidat komentář