Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Výběry naslepo Hlasu 2014 dotočeny, podívejte se na promo video koučů (video)

17. Únor 2014 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

[singlepic id=8486]
Včera byl poslední natáčecí den Výběrů naslepo Hlasu ČeskoSlovenska 2014. Uvnitř Panáčka vám již připravujeme reportáž, jaký byl předposlední den natáčení, tedy sobota 15. 2., které jsme se zúčastnili. Zatím si prohlédněte zdařilé promo video se všemi 5 kouči na letošní ročník Hlasu. Kdo si dle vás v jukeboxu vybral nejlepší skladbu? :-)

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 13
1
Compact
Reagovat

Parádní!!!!

2
VojtaP
Reagovat

Mazec, tímto fakt překvapili, má to nápad a vtip. Nova s Markízou se překonávají, jsem zvědavý s čím přijde X Factor.
Jinak už se těším na report :)

3
Monika
Reagovat

Napad? Vtip? To snad ne. Je to uplne o nicem. Stokrat obehrane. Talent mel mnohem lepsi a zajimavejsi upoutavky.

4
Tomík
Reagovat

Ale jo, je to docela dobrý na naše poměry a na to že je to Hlas. Nemám nic proti tomu. :-)

5
Ludvík
Reagovat

Je to povedená upoutávka, ale jak říkala Monika nejvíc se s upoutávkama vytáhl Talent a proto očekávám každým dnem parádní upoutávku v režii Jojky na X Factor… i tak Hlasu dám šanci, aspoň těm výběrům naslepo, ty jsou z celé souteže asi nejvíc zajímavé, jinak mi ale formát The Voice nic neříká… prostě je to taková soutěž o zpěvu, která není určená k plodění nových zpěváků…

6
Ananas
Reagovat

Mne to pobavilo. Úplně originální to sice není, adepti na Oskara z nich taky nebudou, ale Vojtkova podoba s tím dědouškem z reklamy na chipsy je dokonalá!

7
Merťas
Reagovat

Já si myslím, že v rámci Nova/Markíza je to povedený. Je na nich vidět, že to letos berou vcelku vážně. Bohužel mi v tomhle prostě X Factor zatím pokulhává.

8
jirin
Reagovat

Promo je povedený, nejlépe si vybral samozřejmě Pepa:)

Ale nenatáčí nějak pomalu. Jestliže jsou výběry naslepo, tak se ještě předtáčí souboje, či jak se to jmenuje ne? A to je tak ještě jednou tolik. Když vezmu, že Xfactor má natočený castingy + bootcamp, tak ten má snad všechno co se předtáčí hotové ne?

9
Bedy
Reagovat

@jirin: U XF se ještě předtáčí Domy porotců (v originále Judges Houses), co tu bylo psáno, měly by se točit někdy na přelomu února/března.
V zahraničních verzích to bývá jedna z nejlepších a nejočekávanějších fází soutěže. :)

11
Bedy
Reagovat

@martin: V tomhle prostě Nova a Markíza vedou na sto procent a Prima s Jojkou zaostávají..,. :) Hlas začíná dýl a už jsou v oběhu 2 promo ukázky v TV.. někde je asi chyba no…

12
Bedy
Reagovat

@Bedy: Podle ofiko infa dnes večer zahájí propagační kampaň v TV i Jojka s Primou.., tak uvidíme, s čím vyrukují.

13
Ludvík
Reagovat

@Bedy: X Factor má zase narozdíl od Hlasu velkou reklamu v bulváru… od doby co oznámili porotu se o X Factoru píše skoro každý den…

Přidat komentář