Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Dara Rolins se stane pátým koučem Hlasu 2014

10. Prosinec 2013 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

[singlepic id=8156 w=420]
Dnes se potvrdila informace, se kterou předevčírem přišel bulvární Super.cz a to, že porotců bude v Hlasu ČeskoSlovenska 2014 celkem 5, nikoliv čtyři. Již známou čtveřici ve složení Marta Jandová, Pepa Vojtek, Michal David a Majk Spirit doplní zpěvačka Dara Rolins.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 22
1
Lucas
Reagovat

:D no nevím, bylo už někde na světě pět koučů nebo jsme první? :D a ještě k tomu Dara :D

2
Michal
Reagovat

Jakoby chtěli Jojce ukrást všechny možné známé osobnosti, aby neměl X Factor dobré porotce.. bohužel si myslím že s M. Davidem a D. Rolins to moc Hlas nevyhrál.., tak na půl mám radost z P. Vojtka.. těším se na M. Jandovou a o Spiritovi zatím nvm, uvidíme až se předvede.

3
Michal
Reagovat

Jinak já bych si představoval porotu X Factoru asi takto:
Celeste Buckingham, Kuli (když už tu show tak promují), z Čech bych dotáhl producenta Michala Horáčka a 4. jméno nvm. Nevadila by mi ani Farná, ani třeba Debbi. Chce to jména, která dokázala natočit hit světové kvality.. X Factor je přeci jen „Světová show“… :)

Reagovat

Michal (2) dnes psal nějaký bulvár, že X Factor bude mít srdíčkovou Lucinku Bílou :)

Talenty ale asi výhrou přitáhne X Factor, těch 5 mega je holt 5 mega :)

5
W - ten správny
Reagovat

4 – no do kelu

6
Monika
Reagovat

Pet porotcu je malo, chteloi by to pridat a doplnit aspon na osmicku:-))) No a pevecka soutez bez Dariny to ani nema cenu vysilat:-))

To zas bude propadak, Nova se nepoucila a neobmenila kouce.
David – bez komentare
Rolins – maji tam dat do kresla parez, vyjde to stejne
Vojtek – nemastny, neslany porotce, k uzivani a usnuti
Jandova – nevadi mi
Spirit – znam jen duety s Cel, jinak mi to jmeno nic nerika, nemohu soudit

Hrozne bych tam chtela videt Horacka a Farnou.

7
N-T
Reagovat

Dara Rolins je dobrou volbou, má zkušenosti a celkově myslím že pro hudbu pro soutěžící má cit. Lepší než Michal David to zas budou písničky jak ze Silvestra za socialismu

8
Lucas
Reagovat

Taky jsem četl, že by v porotě X Factoru měl být Dyk, to by bylo fajn.. ale taky psali něco o Vladkovi, takže.. :D :D

9
Michal
Reagovat

4 – a sakra.. jen Bílou ne.., tý bylo v Talentu dost..

10
Honza
Reagovat

A bude tedy Československý X Factor i na Primě nebo jak? :)

11
Melek
Reagovat

8 – jó, Macejko Macejko :D
Dyk by špatný nebyl, ale s Bílou budu mít asi problém, nějak ji poslední dobou nemůžu vystát, jak je strašně sluníšková.
V Hlasu mi na rozdíl od většiny MD nevadí, spíš nemusím Daru. Vojtek je fajn, Martu mám ráda hodně a u Spirita se ještě uvidí.

12
haha
Reagovat

10 – To zas nikdo neví. Není přece normální, aby 2 týdny po spuštění českých přihlášek bylo odkazování pořád jen na web JOJ a Prima nespustila žádný promo. Na druhou stranu letos Talent musel operovat s menším rozpočtem a takovej X Factor bez Primy by byl na půlce. Krom toho Jeffo Minařík jako Čechoslovák v jednom rozhovoru řekl, že nejradši dělá právě federální show. Ten novej generální Primy je takovej starej ořech, že se už bojím spíš toho, že nám všechny show zkrouhne a naláduje nám tuny českých telenovel.

14
james73
Reagovat

http://www.extra.cz/potvrzeno-posledni-porotkyni-hlasu-je-dara-rolins-slovaci-ji-o-tom-zakazali-mluvit-proc

S Bílou prý mají takovou smlouvu, že bude v porotě, i kdyby byl X factor jen na Slovensku.

15
Hanýs
Reagovat

Bílá? Hm. Tak to je v pejčy. Tím končí mé těšení. No co už.

16
Radek aka SUNicko
Reagovat

Martin (13) vždyť tam není nic. Jen, že se TV Prima stále nevyjádřila. Stále si myslím, že půjde způsobem, kdy to celé vyrobí TV Joj a TV Prima jen koupí práva na vysílání. Asi si o tom něco napíši, ať je u čeho diskutovat :))

17
T.M.
Reagovat

No i když sem se zapřísáhl že se dívat už na nic takového nebudu tak jak se znám tak se bohužel nakonec stejně asi aspoň tím jedním okem dívat budu, nemám hold v tomhle vůbec žádnou vůli. Nicméně si od téhle show absolutně nic neslibuju a už předem očekávám úplně stejný propadák jakým byla v roce 2012. Horší to být nemůže, v tom nemůže náš první Hlas už nic a nikdo překonat, může to být maximálně stejně strašné. Co se týče moderátorů tak asi vsadila Nova dobře protože letošní Superstar ukázala že noví moderátoři jsou ještě mnohem horší a tak je asi lepší vsadit na sice okoukané ale už zaručené a prověřené tváře. A porota? Michal David to je opět totální ignorace diváků a výsměch protože po minulém Hlasu bylo snad dost jasné že už ho v porotě téměř nikdo nikdy v žádné show nechce. Ale Nova s ním má dobré vztahy a tak opět upřednostní své vlastní zájmy před zájmy diváka. Chudáci ti kteří se v jeho týmu ocitnou, zejména pak ti skutečně kvalitní protože ti v soutěži moc dlouho nevydrží. Doufejme proto že ty nejlepší sesbírají ostatní koučové a MDýmu zbyde jeho krevní skupina jako byla Bagová, jedině takové soutěžící on dokáže skutečně svědomitě koučovat. Daru považuju za další průšvih a hodně zbytečného porotce, nevím proč vlastně koučů bude 5. Marta Jandová může jen překvapit a určitě bude lepší než tito dva. Vojtek je Vojtek a ničím mi nevadí, sice už dost zfotrovatěl ale v téhle sestavě koučů bude opět jedním z nejlepších. Nejvíc bych se asi těšil a byl zvědavý na Majka Spirita, to si myslím že může být zajímavé oživení a že může přitáhnout i diváky kteří by jinak Hlas nezapli. Je to zajímavý člověk a myslím že by svůj tým mohl vést dobře. 5 koučů je fakt dost, pokud bude v každém týmu 6 soutěžících tak to máme dohromady 30 finalistů a to je fakt hodně, nevím jak to Nova plánuje. Každopádně X Factor se mi jeví jako určitě daleko zajímavější a lepší show, proto doufám že do toho půjde i Prima. A pokud ne tak si snad své české diváky najde i na Jojce.

18
Nofux
Reagovat

Netušíte někdo proč z webu mujxfactor.cz zmizeli termíny českých castingů? :)

19
Klárka
Reagovat

A já už jsem byla ráda, že jí neuvidím. To budou muset kvůli jedné blondýně přestavovat polovinu sálu, aby tam přidali páté křeslo nebo co? Navíc nesnáším, jak se obléká. vždyť je jí skoro všechno vidět. To jste tam mohli rovnou nechat ještě Rytmuse. Doufám, že to tam Pepa s Michalem zachrání svými vtipnými hláškami. Pepo, držím palce a doufám, že letos vyhraješ!

20
james73
Reagovat

17 – Někde jsem četl, že pokud se prima opravdu přidá k jojce, tak udělá castingy pro Česko později a pořádně, protože tohle vypadalo opravdu jen na takové provizorium a stejně by to nestihli dostatečně zpropagovat. Snad to je pravda.

21
Nofux
Reagovat

19 – No já taky doufám, ale už by mohli konečně dát vědět. Kámoška se přihlásila a teď neví co a jak :D

22
Nofux
Reagovat

Heh, tak zrovna když jsem dopsal předejšlej komentář tak volali kámošce z produkce XF, že se castingy v ČR přesouvají na leden :)

Přidat komentář