Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Širší výběr koučů Hlasu ČeskoSlovenska 2014, vyberete si?

3. Prosinec 2013 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

[singlepic id=8110 w=615]
V Hlasu ČeskoSlovenska 2014 bude o osudu soutěžících rozhodovat čtveřice koučů, server Omediach.com zveřejnil zajímavý seznam možných adeptů na tuto pozici a jména jsou to někdy skutečně překvapivá. Jména server přebral z materiálů k Hlasu pro reklamní klienty.

S kým se jedná o tom, být koučem Hlasu

Helena Vondráčková, Michal David, Miro Žbirka, Paľo Habera, Richard Müller, ale i Nela Pocisková, Rytmus, Jana Kirschner, Majk Spirit, Katka Knechtová, Kuly či Tina.

Kdo je Nela Pocisková či Kuly, to Čech asi netuší, proto bych to viděl, že tohle nebudou horcí favoriti. Ale taková Helena Vondráčková jako kouč? To by myslím mohla být bomba, ať už předsudky vůči ní jsou jakékoliv.

A koho byste si z nabídky koučů vybrali vy?

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 17
1
Marek
Reagovat

Já bch byl pro aby se porota skládala ze dvou žen a dvou mužů.

2
Michal V.
Reagovat

tak bomba…bomba by to opravdu byla… ovsem v mem pripade negativni

no coz ja stejne neplanuju se divat ani na hlas ani na xfactor takze do toho nemam co kafrat

3
VojtaP
Reagovat

Nelu opravdu moc neznám, jen vím, že reprezentovala Slovensko na Eurovizi a tancovala v Let’s Dance, zpívá dobře a sympatická taky je, určitě by to byla proti Daře dobrá alternativa. Kuly je zpěvák kapely Desmod, která u nás není úplně neznámá, myslím, že by tito dva mohli být za Slovenskou stranu dobří koučové, ale Muller, Spirit, Tina nebo Knehtová by taky nebyli k zahození.
Z těch českých doufám, že tam nebude David, na tetičku Helenku bych byl snad i zvědavý :D

4
Packa
Reagovat

Davida tam nechci, ani Rytmuse (jako kouč možná nebyl tak špatný, ale já ho nesnáším). Tina a Richard Müller by byli zajímavou volbou. Habera ne, toho už bylo dost v Superstar, sem bych ho nedávala (i když tam možná stejně skončí, je to něco jako Slávik v ČSMT). A Vondráčková? Tu si tam prostě nedokážu představit. Neříkám, že ji tam nechcu, jen si ji prostě nedokážu představit.

5
DJ Vlado
Reagovat

A to je celý výběr? Pokud dobře počítám, tak jsou tam jen dva Češi, a to David a Vondráčková, které bych tam viděl opravdu nerad. Škoda, že ve výběru není Ewa, tu bych bral všema deseti :-) Z těchto bych vybral 4 Slováky, konkrétně by to byli Müller, Knechtová, Tina a Kuly. Žbirka je imho jako porotce nepoužitelný, když hostoval v SS, tak jen všechny bezzubě chválil. Habera je jistota, ale už ho zase bylo moc (pokud bych ho bral, tak jedině v kombinaci s Lučeničem, což byl jeho vůbec nejlepší porotní parťák). Z obou raperů bych bral radši Spirita než Rytmuse, ale nějak extra nadšený bych nebyl ani z jednoho. Kirschner a Pocisková by mi nevadily, ale Knechtovou mám prostě radši.
Jo a s překvapením zjišťuju, že jsem asi jeden z mála Čechů, pro které jsou jména jako Kuly nebo Pocisková absolutní samozřejmostí :-)

6
fx
Reagovat

Janu Kirschner a Katku Knechtovou ano, zbytek ne.

7
W - ten správny
Reagovat

Tak Kulyho by som nechcel, spievat sice vie, ale nezda sa mi, ze by uznaval nieco, co je ine, vid jeho poznamka k PPE. Co je vlastnost, ktoru by mentor mal mat.

8
jab
Reagovat

Davida nechci a u tety Heleny mám velkou obavu stran výběru písní, viz co vybírala finalistům ČSSS 2011. Ze Slováků – Žbirka by byl jako porotce příliš hodný, ale zajímal by mě jako mentor. Müllera bych bral všemi deseti, Kirschner nebo Knechtovou taky, ale ještě radši bych byl za Zuzku Smatanovou, ale ta nevím, jestli by do něčeho takového šla. Spirit by mohl být hodně zajímavý, bral bych ho. Za českou stranu bych nejradši nominoval Ewu, GG, Lenny nebo Kluse.

9
Ludvík
Reagovat

Nevím.. Jestli Prima potvrdí X Factor tak na nějaký Hlas prdím…

10
bezík
Reagovat

Jana Kirschner, Katka Knechtová a Pavol Habera. Ostatní buď děs běs už coby persony, nebo nepoužitelní coby kouči. I když, kouči, ten systém koučů v Hlasu je IMHO úplně nesmyslnej. Místo aby soutěžili kouči a jejich týmy mezi sebou, tak si kouč vybere svého favorita pro finále a diváku snaž se, stejně si ho protlačí a ostatní v tzv. teamu jsou jen komparz.

11
haha
Reagovat

Pocisková reprezentovala Slovensko na Eurovizi 2009, kdy tam ještě bylo i Česko, navíc účinkovala nebo účinkuje i v našich muzikálech. Ta je u nás docela známá. Já hlavně doufám, že si Prima hodí do Factoru Rupperta a budu spokojenej. Rappera asi nedají, takže doufám, že Rytmus nebo Majk Spirit budo aspoň v Hlasu. Hlavně ne Davida, Farnu, otřepaného Haberu. Vondráčková může bejt zajímavá, Müller taky, ale chce to i mladší tváře. Knechtová do toho nepůjde, ta je silně antikomerční.

12
haha
Reagovat

Mimochodem Prima je dost trapná, X Factor už schválili a pořád v tv nespustili přihlášky, přitom Nova je už má dva tejdny. Půjde nejen o souboj sledovanosti, která se v přímém souboji asi zase přikloní na stranu Primy/JOJ, ale i o souboj talentů. Na Slovensku jako první spustil přihlášky Factor, u nás Hlas, bude to zajímavé, možná už je tak jasné, která národnost kterou soutěž vyhraje :D

13
SKS1892
Reagovat

Doufejme, že za Česko to neni celej výběr, protože Vondráčkovou tam vidět nechci a Davida po minulý zkušenosti už vůbec ne. Slováci by mi tam až na dvě nebo tři výjimky pasovali všichni, ale koho vybrat za Česko?

14
honza
Reagovat

Helenka-hlas ze záhrobí :-))) vždyt tyhle souteze na netu vic lidi komentuje,než se na ne diva…

15
Olo
Reagovat

Kirschner, Knechtova, Habera, Muller – a Cesko do toho vubec netahat, pokud by tam mel byt David nebo Vondrackova s jejich tragickou oldschool hudbou.

Z Ceska me napadaji – Krajco, Buckingham, Farna, Ruppert, Barta

16
Kuba
Reagovat

Tak nakonec zatím nikdo z toho seznamu. První porotce je Marta Jandová, Nova to oficiálně potvrdila.

17
VojtaP
Reagovat

Nejspíš to budou jako u Superstar odhalovat postupně a pokud chtějí takto nalákat soutěžící, tak se brzy dozvíme další jména.
Každopádně za Martu jsem rád, asi tím odpadá ta Vondráčková.

Přidat komentář