Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Super.cz spekuluje: Mareš zpět na Novu do Hlasu, Lucie Bílá do federální verze X Factoru

26. Listopad 2013 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS, X Factor

[singlepic id=8044 w=420]
Něco málo už naznačoval porotce Talentu Jaro Slavik na svém twitter účtu dnes krátce po poledni, aby pak více informací přinesl Super.cz dnes v podvečer. Dle nich si Leoš Mareš po Talentu sbalí svých pět švestek z TV Prima a vrátí se zpět na TV Nova, která ho během uplynulých let udělala, což ji stálo nemalý peníz na jeho honorářích.

Dle informací Super.cz by měl Leoš Mareš moderovat druhý ročník Hlasu Česko Slovenska spolu se Slovenkou Tinou. Údajně je již před podpisem i Dara Rolinc na pozici porotce této pěvecké show.

A zatím co, TV Prima se k možné jarní spolupráci s TV Joj na X Factoru oficiálně nevyjadřuje, Super.cz odvážně spekuluje, že již je přemluvená pro tuto show Lucie Bílá a opět v roli porotkyně.

To je nám vývoj. Co na něj říkáte? Líbí se vám toto předběžné obsazení moderátorských a i porotcovských postů?

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS, X Factor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 14
1
priznivec.obecny
Reagovat

Moc mě ten Hlas neláká a po tomhle předběžném avízu ještě míň. Když už, tak spíš ten X Faktor na Slovensku. Taky bych brala Laca Lučeniče… Sice ta Lucie Bílá..

2
DJ Vlado
Reagovat

Panebože, za co? Jako kdyby nestačilo, že Bílou musím trpět v Talentu, ona se nacpe i do X Factoru. Ještě aby přibyl i Slávik a dílo zkázy bude hotové :-(
Návrat Mareše do Hlasu mi nevadí, po moderátorské katastrofě v letošní SS se ukázalo, že je lepší sázet na jistotu než experimentovat. Návrat Dary mě nepotěšil, na místě jí a Bílé bych mnohem radši viděl Ewu a Martu, ale zatímco Dara je jen zbytečná, Bílá mi už doslova pije krev. No snad angažování ani jedné z nich ještě není definitivní.

3
DJ Vlado
Reagovat

1 – Lučenič by byl skvělá volba, už porotcoval ve všech třech slovenských SuperStar a dodnes patří k mým nejoblíbenějším porotcům. Když už tam bohužel bude Bílá a pravděpodobně i Slávik, měli by to vyvážit nějakým sympaťákem, jakým Laco bezpochyby je :-)

4
amna
Reagovat

jestli se divoké spekulace super.cz potvrdí a Bílá bude mentorovat v XF, tak bůh s námi, bůh s její kategorií a já to asi radši celé vynechám :)

5
Lucas
Reagovat

to by byla noční můra Bílá v X Factoru :/ ta by vybírala srdíčkem a ne podle talentu

6
priznivec.obecny
Reagovat

3 Pravda, Laco by aspoň byl dostatečnou náplastí.

5 Vybírala, vidím to stejně. Teď jsem se musela zasmát – úplně ji vidím : ten její udivený výraz nad těmi neuvěřitelnými talenty, případné konejšení, ať nejsou smutní :-).

Taky doufám, že se ještě pár lidí zamyslí a nebudou dělat z těch soutěží Televarieté po roce 2000. To bylo taky samé Vondráčková, Korn, Korn, Vondráčková (nemyslím skupinu). Já nechci pořád brblat, ale nedostává se moc šancí.

7
haha
Reagovat

Určitě lepší Bílá než tragická Farná.

8
lena
Reagovat

ale on žádný federální x factor nebude, vy jste to ještě nepochopili. :D

9
Anonymní
Reagovat

8 Ale je slíbený zahraničný porotce=Bílá?? Tak teď nevím nevím, asi vynechám na konec oboje.

10
Pattrick
Reagovat

Ale Bílá řekla, že v žádné porotě krom talentu být nechce a už vůbec ne v pěvecké soutěži. Tak to jsem na to zvědav, též nejsem nadšený, jestli bude obsazena :/

11
priznivec.obecny
Reagovat

Už teď, tak brzy, a taková „radost“ z těch ohlášek. To vypadá, že o to porotcování není moc velký zájem. Je to příliš honorovaný. Většina se asi se bojí, že by se charakterově zkazili. Protože pořád stejný jména a navíc ani nemusí přinášet nějaký zvláštní efektivní vklad. Třeba i ta Dara fungovala spíš za modelku a pořád se o ní uvažuje. Vzdávám se. Nebudu se tím moc zabývat a počkám na potvrzení jmen. Jediný, kde mě přinutí se odvrátit od sledování bude MD. V tom mám jasno.

12
Lucas
Reagovat

Ale v článku se o Daře píše jako o porotkyni Hlasu, ne? Takže ta by snad v X Factoru neměla být. No, doufám, že Bílá nic, ale MD by byl mnohem větší zlo :/

13
lena
Reagovat

Pořád se střídají stejný jména a všichni stojí za prd, přitom by se dalo vybrat deset jiných skvělých a více kvalitních lidí, kteří by mohli být jako kouči. Já se budu dívat na to, kde bude méně okoukaných tváří. :)

14
priznivec.obecny
Reagovat

13 Nějak jsem k tomu postupně směřovala. Budu se tím taky řídit.

Hlas je pro mě zatím míň zajímavý, protože se na něm podílí i Nova (nelíbí se mi její režírování takových show), ale kdyby se v Hlasu objevili zajímavé tváře (tudíž snaha o to hodně důležité) a ve Faktoru ne, změním názor a podívám se na Hlas. Takhle by totiž byla vidět snaha o dobrý výsledek. Zatím obě strany začínají na vyjetých kolejích a to se mi nelíbí.

Přidat komentář