Panáček v reality show

X Factor USA 2013: 3.live show! A zase ty 80.léta! (video)

15. Listopad 2013 | napsal(a): | reality show: X Factor USA

[singlepic id=6795 w=420]

Článek obsahuje jména všech třech odpadlíků, kteří soutěž opustili. Kdo se chce nechat překvapit, ať se nekouká na konec článku. Dále rekap dodám zřejmě během víkendu. Zde je aspoň video rekap a místo pro diskuzi. Děkuji.

Týden se s týdnem sešel a máme tu 3.live show americké pěvecké soutěže X Factor. Tématem kola byla osmdesátá léta. Minulý týden jsem předjímal, že vyřazování budou učiněná jatka, protože ve včerejším večeru jsme se museli rozloučit hned se třemi soutěžícími. No, a americké publikum nezklamalo a znovu dokázalo, že je totálně nevyzpytatelné a nikdo není v bezpečí. Kdo a jak se popral s hity osmdesátek? Jste spokojeni s odpadlíky? Nebo měl vypadnout někdo jiný? Diskutujte.

Lillie McCloud

Carlito Olivero

Rion Paige

Sweet Suspense

Tim Olstad

Khaya Cohen

Restless Road

Rachel Potter

Ellona Santiago

Josh Levi

Jeff Gutt

Alex a Sierra

Společný song TOP 12

Hvězdní hosté

Selena Gomez

Fifth Harmony

Bottom Three

Khaya Cohen

Rachel Potter

Kdo soutěž opustil?

Carlos Guevara – získal nejméně hlasů z minulého týdne, vyřazen hned na začátku
Sweet Suspense – nejméně hlasů v 3.live show
Rachel Potter – vyřazena v bottom three (v poměru 3:1, jen Kelly zůstala s Rachel)

Za týden…

Tématem příštího kola je British Invasion čili se budou zpívat britské pecky.

Merťas

Začít koukat na zahraniční talentové show byla má zhouba i radost. Vystoupil jsem z našeho vakua a nakoukl za hranice a objevil jsem neobjevené. Lidé plni uměleckého nadšení ve všech směrech, kteří svou část ze sebe předávají dál světu. Nejdříve jsem sledoval sám, ale pak se objevil Panáček a od roku 2011 už sám talentové show nesleduji.mertas024@gmail.com

X Factor USA

Diskuze k článku

Počet komentářů: 23
2
Michaela
Reagovat

Sice už vím, jaké jsou výsledky, ale i tak napíši mé pořadí.

Prvně mi tedy vyřadili Carlose, aniž by si mohl zazpívat, to mě překvapilo, protože do té doby mi z Paulininých kluků seděl nejlépe, ale dobře, Carlos vypadl, měl nejméně hlasů …

Na špici mám : Khayu a Alexe se Sierrou a na, pomyslný trůn, jsem posadila i Lillie – nefandím ji, není mi sympatická, ale zazpívala naprosto dokonale! Super!

Střed mi tvoří Ellona a Rion, líbil se mi i Carlito, ale bylo to hodně tou písničkou …

Dole mám 2 skupiny, jednu, která mi je sympatická a pořád jsem na ně zvědavá a druhou, která mi doopravdy nic neříká. Ti lepší – Sweet Suspense (doopravdy se mi holky opět nelíbily, líbí se mi, když zpívají spolu a s doprovodem, ale každá zvlášť, téměř neposlouchatelné, nic krásného) a Jeff. Ti, mně, volní – Rachel, Restless Road (hrůza!), Josh a Tim …

To, že vypadly Sweet Suspense, mě doopravdy nepřekvapilo, jak říkám, z nich nesálalo vůbec nic.

Ale překvapení večera? Khaya si musela zazpívat o postup do dalšího kola. Doufám, že to bylo tak, jak řekla Demi, že pro ni prostě lidi jen zapomněli hlasovat, protože jinak tomu doopravdy nerozumím, tak krásná, sympatická, talentovaná holka s tak jedinečným hlasem … Uvidíme příští týden…

Myslím si, že Rachel mohla v soutěži ještě nějaký ten týden pobýt, ale chybět mi nebude.

3
Lucas
Reagovat

Stejně jako Michaela, nejvíc fandím Alexovi a Sieře a Khaye, překvapilo mě, že byla v Bottom 2, ale snad jí teď budou posílat hlasy :)

Jinak jsem rád, že vypadl Carlos, myslím, že zaslouženě, ale místo Sweet Suspense bych raději vyřadil Tima, který je absolutně nudný a nezajímavý. Ale v podstatě mi to bylo jedno, stejně tak u Rachel, která zazpívala dobře, ale bylo mi jedno, jestli zůstane nebo ne. Z dalších soutěžících mám celkem rád Lilly a Joshe, protože u něho jde vidět, že se může ještě hodně zlepšit.

4
DJ Vlado
Reagovat

Američani mě svým hlasováním totálně nas*ali. Jediné vyřazení, které jsem na 100% čekal, byl Carlos. Vyřazení Sweet Suspense jsem nečekal vůbec, považoval jsem je za favoritky na finále, i když jejich výkon tentokrát nebyl nejlepší, tak jsem myslel, že jejich předchozí výkony za ně promluví. Ale to bych ještě dokázal skousnout. Zrovna tak vyřazení Rachel, o které jsem si myslel, že by mohla být Tate v sukních, ale její výkony nebyly moc vyrovnané, takže bych vyřazení chápal, i když tam byli horší. Ale totální fackou bylo to, že o přežití si musela zazpívat Khaya, která má jednoznačně nejoriginálnější hlas v soutěži a podala už tři touchdowny v řadě. Bohužel dochází k tomu, co jsem psal minule a Khaya má asi tak malou podporu jako vloni Beatrice. Sakra, nechápu to, Khaya je imho absolutní megastar, ale Amíci si její výjimečnosti neváží :-( Jestli vypadne dřív než Carlito, na nějž mám čím dál silnější averzi (a s tím kšiltem na stranu už byl totální reinkarnací Jankoviče) a který byl předevčírem jednoznačně nejhorší, tak budu mít totální vztek na americký (ne)vkus. Tak doufejme, že Amíci pochopí, jak je Khaya jedinečná a začnou pro ni hlasovat, jinak si budu myslet, že se svět zbláznil :-(

5
Michal V.
Reagovat

mno a ja muzu pro letosek s x factorem usa skoncit :-) at si to amici uzijou…

6
Lucas
Reagovat

Michal V. – A proč vůbec? :)

7
Michaela
Reagovat

3 – Doufám, že se Alex se Sierrou dostanou daleko, nejlépe až do finále, ale chtělo by to chytlavější, známější songy, na to hlasující hodně slyší!

4 – Já si stále myslím, že Khaya nemusí dopadnout jako Bea, u Beatrice bylo hlavním problémem to, že byla od samého počátku ve stínu Carly a nemohla s tím vůbec nic udělat …

Myslím si, že příští týden trochu více pochopíme, jak vlastně Amerika hlasuje.

Ono mě vlastně překvapilo i vyřazení Rachel, protože na oficiálním FB měla hodně, hodně pozitivních ohlasů …

8
Lucas
Reagovat

Michaela – Mně přijde, že prostě Rachel zpívá dobře, všichni to o ní řeknou, ale nemá takový charisma a X Factor, aby ty lidi vzali telefon a hlasovali pro ní..

9
Michaela
Reagovat

8 – Rozumím, ale z toho, co jsem si přečetla, mi to právě spíše připadalo, že kvůli ní tu SMSku pošlou … Mě ale hlasem příjemná nebyla, není to barva hlasu, kterou bych doma dobrovolně poslouchala. Naopak Khayu bych mohla poslouchat od rána do večera, ohlasy má tak průměrné a hle a je v Bottom Two …

10
Michal V.
Reagovat

6 had a little crush on Rachel ;-)

ti ostatni zpevaci jsou o nekolik trid horsi nez UK X Factor a cela soutez tim pro me prestala byt zajimava.

11
tom
Reagovat

4 – prosím o info, které byly ty 3 touchdowny, rád bych si je na YT vyhledal. Děkuji

12
DJ Vlado
Reagovat

11 – My Girl, Distant Dreamer a Borderline :-)

13
Frantiszek
Reagovat

10- úplně stejně jsem na to. Rachel mě zajímala nejvíce. Nechápu to. Podle mě měla všechno. Country hlas jako bohyně. Jen tak se neslyší. Teď můžu skoro přestat koukat. Co na ní bylo Amíkům, kterí žjiou country, tak špatně, že nejde dál?

S mega odstupem za Rachel mě zajímá:
Alex a Sierra: Že se nesladili s melodií obyčejného poslouchače ani netrklo. Bylo to jinak velmi svěží a aranžmá se mi líbilo. Mají to pěkně sladěné a je jasné, že dojdou daleko. Tleskají jim snad půl hodiny. A SIERRA? TY NOHY? :O Ta holka je normálně kočka.

Ellona : Tak nebylo to špatné, ale chci ji slyšet zpívat bez toho tance. Dle mého se za každou cenu (ať už na popud Demi) snaží do vystoupení vměstnat mnoho pohybu. Užívá si to, ale myslím si, že to prostě nezvládá.

Khayino zpívání o život nechápu. Ta holka je jasná finalistka. Ikdyžjí uplně nežeru, tak uznávám její zajímavou barvu hlasu a vyrovnanost vystoupení.

Dále mi řekněte, co je tak špatně na Timovi. Má neskutečný hlas a má prostě styl vystupování, jakej má. Spousta i hvězdných zpěváků to má takto. Až ho budete mít jen v uších, neuvidíte jeho pohyby na jevišti. Á zapomněl jsem. To není už o Xfactoru potom..

Ještě k FIFTH HARMONY: Holkám to krutě nevyšlo. Chtěly prý zpívat něco jiného (Better together) z jejich alba, ale Simon si stál za svým a nebylo to dobře. Měly zazpívat třeba Who are you (klidná písnička v sedě), kde mohly lidem připomenout svými nádhernými hlasy (Dinah :)), proč skončily 4.

14
Frantiszek
Reagovat

A ještě něco k Rachel. Co jí Simon chtěl jako vytýkat???? Chce být country, tak co zpívá rock?? Neprotiřečte si páni soudci. Timovi vyčítáte plochost. Abi byla v UK vyčítána žánrová plochost, ale když zazpívá jiný žánr, tak je rozpolcená??Téma bylo jasný. Má se taky ukázat, že zpěvák není žánrově plochý, tad dala tuhle pecku, která není country.

15
Laikka
Reagovat

Tak to mě zase naštvali… Carlos mi nevadil, Sweet Suspense jako ok, škoda ale taky nevadí.. Ale v bottom two Rachel a Khaya??? Kromě Jeffa moji nej… No tak pak jsem fandila Khaye ale už to že byla v bottom two moc naděje nedává…

Alex a Siera mě vysloveně nesedí, nevim proč ale nejsou mi sympatický, hlavně on.. Není to objektvní, ale prostě ne. A je tam spousta mnohem míň zajímavých osob než Rachel, Carlos, Tim, Rian…. Tak snad příště ta Khay bude výš.

16
Adam
Reagovat

tento rok jednoznačne by mala zvíťaziť Khaya ale bohvieako dopadne keď má za sebou to nemehlo Demi, strašne ma nebavia tí dvaja milenci, sú jak zle dochutené jedlo a ostatných neriešim dnes, škoda že napr. taká beatrice miller si dala prihlášku minulý rok a nie tento, myslím, že by bola najvačšou hviezdou medzi týmito spevákmi.

17
W - ten správny
Reagovat

Mne sa vcera pacili: Rachel, Ellona, Lillie (prekvapivo), Sweet suspense a Josh

zvysok dost slabo teda

moji favoriti su Alex a Sierra, kde sa bojim, ze im fandi az privela ludi a ak daju dve/tri kola zle, tak sa popri nich ukaze novy favorit na vitaza. Ale kiezby si udrzali latku z prvych kol (za tie prve kola by si vitazstvo zasluzili)

B2 ma teda prekvapilo, ale pri spievani sa mi ukazalo, ze obe su tam opravnene. Khaya ma super hlas ale nema x faktor a Rachel by mozno aj mala x factor, ale ten hlas je pre mna v istych pasazach neprijemny.

Vypadnutie Sweet suspense – uff, bude to opat o sutaziaceho nudnejsie. Ak by sa baby este viac zladili vo vystupovani, mohli to davat dost dobre.

18
jab
Reagovat

Touchdown pro mne Alex&Sierra (jasné No. 1), Sweet Suspense (hrozně mě to bavilo)
Výborné výkony Jeff, Rion, Khaya, Tim, Ellona (konečně)
Dobří byli Restless Road a Josh
Celkem slušné výkony Rachel a Carlito (až na to óoo-ééé-o-ééé nebo co to bylo, to bylo fakt strašné)
Nelíbila se mi Lillie – stejně jako minulý týden mi nesedlo frázování

19
Frantiszek
Reagovat

Jen ochutnávka z US Voice 5. sezóna. DOPORUČUJI
Výkony neskutečné
http://www.youtube.com/watch?v=cqdPU-p3zfg

20
Frantiszek
Reagovat

Sorry za spam. Ale v USvoice5 se rodí (minimálně) 1 velká vhězda dle mého názoru. http://www.youtube.com/watch?v=G6fo6H3Dt5w Matthew Schuler. Pamatujte si to jméno :)

21
libena
Reagovat

20 – jj, pamatuju si, že mu christina v blind auditions říkala: „nech mě být první ženskou koučkou, která vyhraje voice a vyber si mě“, tak tomu docela i věřím, je fakt neskutečnej!

k us faktoru? já nevím, té khayi je mi moc líto, má neskutečnej hlas, zvláštní výraz ve tváři, moc se mi líbí. ale s takovouhle to daleko nedotáhne…
jinak můžu: alexe a sierru (a to oba), jeffa, restless (jsou takoví „k zulíbání“ :-)),lillie, tima a naposled se mi moc líbil josh – skvělý performer.

22
Lucas
Reagovat

OMG! Alex a Sierra!!!! Gravity. Podle mě snad nejkrásnější vystoupení za všechny X Factory.

23
Frantiszek
Reagovat

22- Každopádně nádhera. Sierra má v této skladbě velmi příjemnou barvu. Přesto upřednostňuju verzi Sary Bareilles

Přidat komentář