Panáček v reality show

Výměna manželek VI. (1.11.): Rodinné štěstí nebo přetvářka? (10. díl) + video + rekap

3. Listopad 2013 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

[singlepic id=7702 w=615]
Desátá epizoda RS Výměna manželek nám předvede, jak se akční Petra vyrovná s nudným životem na malé vsi a s neprůbojným manželem k tomu a také jak se dokáže plachá Kristýna zařadit do aktivní rodiny ve městě. Nebo nedokáže?

Kdo se tentokrát „vymění“

[singlepic id=7753 w=615]

Na jedné straně Petra Vojáčková (37) s manželem Martinem (38) a jejich třemi dětmi. Zajištěná rodina z luxusně zařízeného 3+1 v Ústí nad Labem. Nic jim nechybí a oba Petr i Martin překypují sebevědomím. Co je tedy důvod k účasti ve Výměně? „Bude legrace!“ říká rázně Martin a Petra souhlasí.

[singlepic id=7752 w=615]

Na druhé straně Kristýna (24) a Marek (26) Čechovi a jejich dvě malé děti z bytovky ve vesnici Martinice. Vypadají na první pohled jako mladá harmonická rodinka. Opak je však pravdou. Jsou spolu od doby, kdy bylo Kristýně sedmnáct, v jejích devatenácti měli první dítě. Procházejí ale častými krizemi a slibují si, že to Výměna vyřeší. Marek je popravdě trochu málo průbojný.

První dojem

Petra vypadá o pár let starší, pracuje na pitevně, údajně je akční a celé rodince prý nechybí humor. Martin je vedoucím autoservisu, nejstarší syn Tomáš je z Petřina předchozího vztahu. Společně žijí 13 let a mají další dva syny – Matěje (7) a Vojtěcha (4). Dle jejich pohledu jsou ideální rodina.
Bytovka na samotě, nezaměstnaná Kristýna a dvě děti – Dominik (5) a Patrik (3). Přítel Marek je otcem dětí a pracuje jako řidič v pekárně. Rodina tvrdí, že žije nudně a jednotvárně. Na druhé straně jdou z krize do krize, takže zase taková nuda to být nemusí.
Během sledování zjistíme, že Petra má v oblibě pod bílé oblečení tmavé prádlo a naopak. Ramínka od podprsenky volně padlá přes masivní paže, dokonalá po všech stránkách. Kristýnu životní styl nové rodiny přinutil neustále přemýšlet o vlastním vztahu.

Balíme, šmejdíme, chválíme i pomlouváme

V Ústí se „láskuje“, líbá a udílejí poslední rady před odjezdem. Kristýně se začíná stýskat hned v autě.
Petra je nespokojená hned od začátku. Chtěla domeček s trávou a má bytovku na samotě. Byt vypadá jako v rekonstrukci, ale to je omyl. Děs a hrůza všude, kam se podívá. Jednoplotýnkový vařič, poloprázdná lednice a chlebů plný mrazák. Nerozváží náhodou otec pečivo? Chudý, neútulný byt, příšerné barvy, nechutně špinavé předložky v koupelně a na WC, k tomu smradlavá peřina, Petra je znechucená a to ani ještě nezná novou rodinku.
Kristýna je spokojená, standardně zařízené 3+1 se jí líbí, začíná se stydět za vlastní bydlení. Pozdě.

[singlepic id=7754 w=615]

Manuál prozradí základní chod rodiny. Petra by měla denně prát a vařit. Z čeho a na čem? Taky si musí zvyknout na flegmatika, a pokud ji něco napadne, může vylepšit bydlení. Pěšky na kopec, busem s kopce do Klobouk na nákup a domů, Petra se skoro hroutí z představy pár kroků pěšky. Nuda a stereotyp, Petra tvrdí, že prvních pět dní styl rodiny nezvládne.
To Kristýna se bude mít daleko lépe. Lednice plná a k tomu přeochotný manžel. Rodina je prý hlučná a bláznivá, že by to byla ta Petrou vyzdvihovaná akčnost?
V Ústí je Martin s novou manželkou spokojený. Atraktivní blondýna mu vyhovuje. Hned po seznámení odjíždí celá rodina na chalupu. Ta je opravdu krásná. Koupili ruinu a dvanáct let práce je poznat. Parchant Vojta, ano, zvykáme si na lichotivé oslovování dětí jejich vlastním otcem, má svůj příbor a jiným do něj jídlo nová maminka nedostane.
Marek takové štěstí nemá. Starší Petra hned přechází do útoku. Požaduje novou přikrývku.

Den druhý

V Martinicích chybí Petře potraviny. Z čeho uvaří oběd? Už je jí jasné, proč se musí co druhý den na nákupy. Nakonec se pod kvantem chlebů našla kuřecí křídla na polévku a mražená sekaná. Ta poslouží jako směs na špagety. Nejen Petře, ale předpokládám, že i divákům se obrací žaludek z hroudy separátu.

[singlepic id=7755 w=615]

Tatínek naopak sekačku chválí, je to prý mňamka. Zkušená hospodyně začala vařit s předstihem, ale zavařovat hned do polévky noky mi přijde jako nesmysl, zbytečně nasáknou polévkou. Špagety chutnaly, Petra se cpala mimo stůl něčím jiným. Po obědě jdeme na třešně. Děti potřebují ovoce, Petra taky, proto jí nezbývá než vylézt na strom a sama si je načesat.
Akční rodinka na chalupě vyráží na cyklistický výlet. Šlapat do kopců Kristýna s vypětím všech sil zvládla. Po sportu práce. Tatínek je hrdý, že malí kluci ovládají vrtačku i brusku. Od první chvíle Martin mlsně pokukuje po nové mamince. Čištění sítka u bazénového filtru je jen záminka. Cíl je jasný. Hodit Kristýnu do bazénu a konečně ji vidět v plavkách. Děti, vlastně parchanti, naházeli do bazénu boty. Hanlivé oslovování je zatím jediná věc, která Kristýně na nové rodině vadí.

Den třetí

Velký nákup neboli výlet. Petra je zpocená, sotva ujde kousek pěšky. Touží po autě. Zajímalo by mě, jak tato „akční“ maminka zvládá cyklotúry na chalupě. Vyfasovaných šest stovek na nákup postačilo, můžeme jet domů. Máme problém, chlapeček chce kakat a Petra neví co s ním. Zkušená matka má problém rychle zareagovat, nebo to byl záměr štábu, aby bylo co točit? Celou akci „hovínko“ můžete sledovat na přiloženém videu.

Na chalupě je potřeba nakrmit vedle rodiny i zvířata. Kristýna je z vesnice, i když v současnosti bydlí v bytovce, práce kolem zvířat jí není cizí. Martina neustále za zadkem, radícího a kontrolujícího, koho by to bavilo.
V bytovce máme další problém, nazvěme ho „polička“. Zbytečně ho popisovat, přiložené video to zvládne lépe.

Den pátý

Kristýna řeší vztah s vlastním manželem a Petra se nudí. Děti v bazénu u sousedů, nakrmené palačinkami a maminka by nejraději domů. Vtipnou ironii nové maminky Marek nechápe, sám nic nevymyslí, nuda, nuda, nuda…

Změna velení

Změny v Martinicích: Sundat polici, začít komunikovat, přetryskovat sporák, stropnice v předsíni, podlaha tamtéž, auto k dispozici.
Stropnicím se Marek brání, auto slibuje, sporák také nebude problém. Nechápu, že rodina vaří na plotýnce a přitom mají ve sklepě sporák, který po menší úpravě bude funkční. Sporák se přemístí ze sklepa do kuchyně, už jen sehnat servis a zapojit ho do návratu Kristýny.
Změny v Ústí: Zákaz slova parchanti, inline brusle, volnost při práci. Nic není problém splnit.

[singlepic id=7757 w=615]

Brusle sehnal hned po změně režimu. Stávkuje jen Vojta, nepomáhá ani telefonát čertovi. Brusle nedostane, musí mu stačit kolo. Starší Matěj běhá za rodiči bez remcání. Martin vyžaduje držení za ruku, přeci jen, stojí na nich poprvé v životě. Uvolnit se při jízdě mu dělá problémy, u jiných věcí je to prý opačně.

Den šestý

Marek přivezl auto od tchána a vyrážíme na výlet do ZOO. Petra si chce výlet užít, ale bude asi jediná. Děti zvířata po chvíli nebaví. Po návratu nutí Petra k vylepšení stropu. Škrabeme strop, ale obrazy ani oblečení neuklidíme. Následně klademe na podlahu koberec. Pat a Mat. Petra si hraje na dokonalou hospodyni, ale vůbec jí nedocvakne, proč pokládat koberec, když budeme lepit stropnice. Chce koberec, bude prvně koberec.
Na výlet se jede i v Ústí. Sama s dětmi vyráží lanovkou na Větruši. Zrcadlová síň ji moc nebaví, pořád má myšlenky doma v Martinicích. Nebylo by jí lépe samotné? Věří, že by to zvládla.
Večer se opět řeší vztahové krize v rodině Kristýny. Chcete podrobnosti? Koukněte na video.

Den sedmý

Marek byl vyhnaný sehnat součástku na sporák. Kuře by se mělo upéct ve staré troubě. Věk nevadí, ale je děsně špinavá a jak jinak i zapáchá. A zase se nám akční Petra nudí.
Marek má asi křídla. Oběd není hotový a on už je doma. V celém kraji součástku nesehnal. Objet servisy v Brně, Hodoníně a Kloboukách za tak krátkou dobu, to je úspěch. Petra nechválí, nesnažil se, mohl trysky objednat. Marek se doma nepřetrhne, i plovoucí podlahu si Kristýna pokládala bez něj. Se stropnicemi přichází pomáhat soused Pepa. Petra se rozčiluje, proč Marek vše dělá na čerstvě položeném koberci, proč nejde jinam. Jednak stačilo obrátit postup prací a druhák, mohlo ji napadnout položit na koberec noviny. K dokonalosti má i ona daleko, jen o tom neví.

[singlepic id=7756 w=615]

V Ústí odjíždí celá rodina na zbytek Výměny na chalupu. Martin chce bránit novou ženu před chtivými pohledy spoluobčanů, nutí ji převléknout, ona se brání, není malá holka. Bohužel, nový manžel ji tak bere a poučování nemá konce. Chtěla volnost? Zbytečné přání, raději rezignuje. Návrat domů se blíží, pořád řeší, co dál. Nechce se domů vrátit a myslí to prý vážně.

Den osmý

V Martinicích není auto, kredit u mobilu a k tomu zde máme nemocného Dominika. Kde je doktorka? Co dělat? Marek sehnal auto a vyráží sám s dětmi. Petra se nenudí, rozhodla se tapetou zakrýt díry ve zdi. Sama si své dílo chválí, že jsou kytky nakřivo neřeší, je dokonalá. Dominik si přivezl ATB, má virózu.
[singlepic id=7758 w=615]

Babička chce udělat Kristýně radost a objednala kadeřnici až do domu. Chudák holka nemá odvahu utéct. Nemá šanci obrany, děsivě vyhlížející kadeřnice se rozhodla poslechnout rady důchodkyně a Martina, přání majitelky hlavy ji nezajímá. Všichni vědí, co je pro ni nejlepší, jak pak má mít nějaké sebevědomí.

[singlepic id=7759 w=615]

Včasný útěk, nebo rázné odmítnutí statné kadeřnice by bylo to nejlepší, co mohla udělat. Nic z toho se nestalo a tak vidíme nešťastnou Kristýnu s novým účesem. Z mého pohledu nevydařená změna, tvrdá barva, vypadá starší. Musí se tvářit vděčně a šťastně. „Bože, to jsem se zase nechala do něčeho vtáhnout. Hlavně že budou mít lidi kolem mě radost,“komentuje dílo. Martin vidí rajcovní šmrnc a je spokojený. Až do konce výměny můžeme sledovat, jak je z nového účesu nesvá.

[singlepic id=7760 w=615]

Den devátý

Syn Tomáš se netěší na odjezd nové maminky. Tatínek je spokojený, podal dobrý výkon, utvrdil se v tom, že s Petrou žijí perfektní život. Kristýna sbírá sílu k rozhovoru mezi osmi očima. Domů se jí nechce. To Petra už počítá minuty do konce. Poslední dohady kolem organizace ranního odjezdu. Marek domluvil něco, o čem ona neví, je zvyklá doma vše schvalovat. Vlastní názor Marka odmítá respektovat, je pro ni omezený. Musí si ulevit: „Je to kokot zasranej, kokot všech kokotů! A vyslechneme si moudra o dokonalosti její vlastní rodiny. Marek chyby ve vztahu s Kristýnou nevidí, vše je podle něj v pořádku.

Den desátý

V bytovce probíhá loučení. Dárky nevidíme, Petra se těší domů. Až tak moc, že nepočká na pomoc a táhne sama svůj mega kufr ze schodů.

[singlepic id=7761 w=615]

Na chalupě je loučení vřelejší. Maminka dostává kytici a děti auta.
Společné setkání Marka a Kristýny je chladné. To na druhé straně se manželé nemohou jeden druhého nabažit.

[singlepic id=7762 w=615]

Mezi 8 očima

Začíná Petra kritikou Marka. Skutek utek, nikdy nic nedotáhne sám do konce. Podle něho měla ona vždy pravdu a debata byla zbytečná. Přeřvávala ho a odcházela. U Petry to vidí jako vadu, u sebe to za problém nepovažuje. Že se chová ke Kristýně úplně stejně, si nechce připustit. Kristýna má jedinou kritiku náhradního manžela – jeho neustálou péči a kontrolu.
Řešíme vztah k dětem. Marek odmítá názor, že se jim málo věnuje. „Nemáme žádné aktivity, protože jsme se odstěhovali do díry, kam si chtěla ty,“ bránil se Marek. Martin se Kristýny zastal: „Je to perfektní ženská. Marku, važ si jí, protože to, co máš doma, se ti třeba už nenaskytne.“ „Asi spíš to, co jsem měl doma, protože už to chápu. Asi teda půjdeme od sebe, to je velice pěkné,“ reagoval Marek.
„Marku, nezlob se na mě, ale já potřebuju žít,“ uzavřela debatu Kristýna a požádala štáb, aby ji odvezl za dětmi k rodičům, zatímco Marek jel sám domů.

Současnost

Vojáčkovi

Petra vzpomíná nerada. „Nejtěžší pro mě byl ten byt. Nějak jsem se pak vzpamatovala a nejdůležitější pro mě byly ty děti. Celý jejich byt byl takový ponurý, byl chladný. Připadala jsem si jak v jeskyni,“ vypráví Petra. „Myslím, že jsme se s Markem navzájem přetrpěli. Povídali jsme si dost, podle mě je Marek jednoduchej. Není to chlap, je to chlapec. Kristýnu s Markem jsme viděli od natáčení dvakrát a není to naše krevní skupina. Po osmi očích sice jeli každý po vlastní ose, ale co přijeli domů, tak ze všeho sešlo. Kristýna je podle mě člověk, který nechce nic měnit, a budou spolu pořád. A myslím si, že se nemilují. Podle mě se Kristýna Marka bojí a Marek je majetnickej, proto jsou spolu. A je pravda, že Marek Kristýnu vláčel za vlasy po té bytovce. Sáhnout na ženskou je ubohost,“ má jasno Petra. „S manželem jsme spokojení. Recept je jednoduchý. Komunikace, kompromisy, sex. To všechno k tomu patří. Můj manžel je velkej chlap, vedle kterého se nebojím a nemám k němu jedinou výtku,“ říká Petra.

Čechovi

Rodina Čechových se k aktuální rodinné situaci vyjádřila jen stručně. „Vrátili jsme se k sobě. Jsme šťastní,“ řekl Marek.

Zdroj:Voyo.cz, Deník Aha!

Související články

Ups! Natáčení Výměny manželek zkomplikovalo hovínko v trenýrkách /deník Aha!
Výměna manželek: Uťápnutí vesničané versus rozumbradové z města! To je mazec… /deník Aha!
Prasklo po natočení Výměny: Marek měl Kristýnu tahat za vlasy po bytovce!/deník Aha!
Domácí násilí ve Výměně manželek: Zasahovala policie! Jak to s nimi dopadlo? /Blesk.cz

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 26
1
Jidusha
Reagovat

Nebyly náhodou původně upoutávky na jiné rodiny? Mám pocit, že ještě začátkem týdne slibovali bojovníky a sesypanou náhradní maminku.

2
honza
Reagovat

Husty.Prvni dil co jsem videl a asi i stacilo.

3
pimpa
Reagovat

Tak nějak nevím, co si o tom mám myslet. Z celého pořadu mi byly sympatické snad jen ty malé děti.

4
Ludmila
Reagovat

Teda nic ve zlém ale paní Vojáčkové bych podle fotky hádala o 20 let víc

5
jan
Reagovat

můj převládající dojem je: lidi jako tuhle ercbábu „akční petru“ bych teda doma nechtěl:)

Reagovat

4 Ludmila,
já taky :D V televizi chvílemi statná padesátnice.
No a Čechovi jsou zase spolu, odloučení trvalo snad jen tu cestu domů, k současnému stavu se nevyjádřili, viz Související články.

7
pjetka
Reagovat

pred takovou herdek babou – ac mi sebevedomi ani vyrecnost nechybi – bych asi utekl :) akcnosti si teda predstavuju neco jinyho.
te mlade pekne zabky mi bylo lito, hlavne pote, co ji mistni bozka podelala haro ( muze strihat tak tu kibicujici panmamu )
se mi taky zdalo ze matka pluku napodobovala pohlreicha s tema pseudoftipnejma komentama a koulenim oci. nejhorsi jsou lidi co si mysli ze musi byt po jejich…

8
Ivory
Reagovat

1- Jidushka- jj máš pravdu, taky sem čekala který díl teda dneska odvysílají. Na bojovnou rodinu a rozsypanou maminku sem se těšila :-D

9
Lucka
Reagovat

Petra je teda neuvěřitelná slepice, takovéhle lidi nemohu vystát – oni se totiž nedokáží bavit sami, oni vyžadují, aby se všichni bavili s nimi a když se ostatní nesmějí jejich útočným připomínkám, jsou suchaři. Bohužel je jejich oběti nepošlou do oněch míst, protože je snadnější se podobné zrůdy ignorovat a napříště se vyhnout, tudíž jim akorát roste sebevědomí.

A chápu správně, že politicky korektní termín pro agresory je „průbojný“?

10
pjetka
Reagovat

jj to me nejvic fascinuje kdyz je nekdo ukecanej a nudnej a mysli si, ze se kazdej utluce smichy v jejich spolecnosti. kdyz se nekdo nezasmeje jejich neftipnym ftipum, je to suchar, nouma a ignorant. jak se v zoo domahala smichu, tak ji to ten koren rekl celkem jasne – ze mu to vtipny nepripada ( i ja jsem marne patral byt jen po naznaku podprahovyho vtipnyho sdeleni, ale nic jsem nenasel )

11
Mikes2
Reagovat

Tak jsem nějak nepochopil co všichni na Markovi vidí špatného? Fakt je, že není moc podnikavý, doma by se měl více otáčet … ale na druhé straně, tohle si u většiny domácností ošetřují tak jak tak ženský, že si toho svýho k domácí aktivitě vycepují. A kolik ženských má doma nejen lenocha, ale ještě ke všemu darebáka, násilníka, opilce, ty by si měly právo stěžovat a brát kramle, ale co scházelo, proboha, té Kristýně? Vzhledem k tomu, že má v lednici jen chleba, je to spíš na útěk toho chlapa.
Jo, a co má znamenat, že v třípokojovém bytě v bytovce nemají sporák? Krindapána, ten u nás měli i v garsonce úplně automaticky už před 40 lety.

Jinak mám pocit, že telka se nám snažila vnutit problémy, které si vymyslela, aby se jako vůbec něco dělo. Naštěstí vidím, že zdejší diskutéři na to neskočili.

12
anse
Reagovat

Opravdu nejhorší tam byla madamme Petra, údajně akční (ale žádnou akci jsem neviděla), protivná a neustále vše pomlouvající. Ale sympatičtí mi nebyli ani Kristýna ani Marek. Nejlepší byli jejich dva kluci.

13
pimpa
Reagovat

No, hlavně, že se rodinka z Ústí pěkně nakonec pochválila. Jak jim to klape a jak zařídili mladici to prohlédnutí. Ach jo. :-) Radši bych týden strávila s údajným sucharem Markem, než s nafoukanou Petrou, co má vždycky pravdu.

14
Ajda
Reagovat

1,8,
nejspíš prohodili upoutávku, rodina se psy bude příští týden.

Diskuse na ofiku: http://vymena.nova.cz/clanek/epizody/rozchod-ve-vymene-i-takhle-konci-nataceni-sledujte-to-nej-z-10-dilu.html?&page=1&p_all_items=141#comments

Pročetla jsem ji celou a příspěvky nicků evatady, sousedpepa, megg jsou zajímavé. Dokonce se na diskusi vyskytují i Vojáčkovi.

ad sporák – v diskusi jsem se dočetla, že rodina přistoupila na snížený nájem z důvodu absence sporáku, prý si ho pořídí sami a proto ta sleva.

15
Reagovat

Petra mi hodně připomínala Vendulu z lońské řady ,tu co byla u toho mladého tatínka,který pak dostal od své manželky facku. Uplně stejný typ ženské ,která ví prostě všechno nejlíp,a obě stejně shazovaly ty mladé nezkušené mužské. Dokonce měly i podobný věk, postavu i každá tři děti take skoro stejně stare. Ta Vendula si take hrála na dokonalou, a přitom měla ve špajzu myši a léta prošlé potraviny.
Ten Martin byl hrozně vlezlej, a nevím jak si mohl dovolit navádět někoho,aby se rozešel s partnerem ,když ho nezná a neví vlastně nic o jejich vztahu.

16
dessin
Reagovat

Ajda: moc moc moc se omlouzvam za hloupy dotaz, ale nsjou v clanku tak nejak prehazena jmena? Dil jsme nevidela a priznam se, ze rekap jsem cetla 5x a i tak moc nevim, dko je kdo… v predstaveni je Petra blondata, zato u podlahy uz ma kratke hnede vlasy a asi 20 kilo navic…. diky za osvetleni…:)

17
Ajda
Reagovat

16 dessin,
díky za upozornění. Přehodily se mi úvodní fotky rodin a u prvního dojmu i jméno.

Domácí násilí ve Výměně manželek: Zasahovala policie! Jak to s nimi dopadlo?

18
rennnie
Reagovat

No mě u té starší rodiny rozčilovalo na začátku to „láskování“. Nemůžu si pomoct, ale přišlo mi to hrané. Já to nemám moc ráda ani v reálu, lidi co si pořád vyznávají lásku před okolím mi připadají, že to jen hrajou „jak jsou v pohodě a zamilovaní“.

Martin byl celý paf z mladé štíhlé blondýnky, fakt je že byla hezká. Tak bylo vidět, že si rád sáhne a v bazénu je to skvělá příležitost. Co jsem teda nechápala, proč jí začal řešit a rozebírat ten její vztah. Čekala jsem, že tam bude že ona se rozbrečí, on ji začne utěšovat a objímat a pak…. no prostě že mu šlo o něco úplně jiného.

Ten mladý manžel byl taky dílo, takový pasivní, já bych se z něj zbláznila. Ale to, že je někdo „herdekbába“ a nazývá to akčností, to je věc druhá :-) A lidi, co pořád melou a nutí druhé odpovídat a smát se jejich vtipům – jak tu psal někdo výše – taky nemusím a ačkoliv jsem ukecaná, tak vedle takové bych taky zmlkla.

Jinak Ajdi, opět fajnový rekap jako vždy. Akorát mě mrzí, že tady ta diskuse víc nežije, není nad časy Nebojfy a Simony, to bylo příspěvků!

19
Ajda
Reagovat

18 rennnie,
mě taky slabší zájem mrzí, protože toto je jedna z nejlepších řad. Já si pořád myslím, že je to díky VV (zrovna je duel) a Sanitce2. Nova má jedině placený archiv, repríza v sobotu každému nevyhovuje, uložiště si hlídají obsah, ne každý má možnost si to nahrát, takže má VM smůlu.

20
XY2
Reagovat

Tady v podstatě diskuze není a je to škoda. V pátek se pochopitelně dívám na VV, ale druhý den, tedy během soboty je to na úložišti, zatím jsem vždy v pohodě stáhla, případně stačí prosba a vždy se najde někdo ochotný, kdo to tam dá, v tom problém nevidím. Problém jsou VV.

Rodina z Moravy pro mě tragedie, maminka otrávená, tudíž asi ani ten zájem o domácnost nebyl. Tatínek pro mě nepoužitelný, hrát si s dětma, to není práce, ale radost, a nic jiného on patrně nedělal, je pravda, že když se mu to nalilo do hlavy, tak se snažil. A jestli nešel pro facku daleko, tak to je hranice, přes kterou se těžko dělá krok.

Rodinka z Ústí se zdála idylická, chalupa moc pěkná, ještě víc než ta rodinka, ale něco mi tam nesedlo, něco tam smrdělo. Už ty kecy tatíka a probírání druhého manžela a manželství, přišlo mi, že čekal, že se mu nová mamina hodí kolem krku.

Pani z pitevny vypadala jako dobrá padesátka, tak možná tatík trochu zpitoměl z blondýny.

Drůbeží sekaná taky dost napověděla:-)

Rekap je ještě lepší, než samotná výměna.

21
Lucas
Reagovat

Známý bydlí v tom paneláku s ústeckýma a říkal, že je Petra celkem vtipná ženská (taky je něco jinýho jí občas potkat na chodbě, že) a že, když se viděla v televizi, tak hubne :o) a říkal, že když mají sex, tak to je slyšet po celém baráku :D :D

22
Ajda
Reagovat

Vždycky žasnu, jak některé ženské, ač věkem mladé vypadají minimálně o 10-15 let starší. Mladé holky neupravené, bordel v bytě, výmluvy na partnerskou krizi, nedostatek peněz atd.
V dřívějších řadách se neustále řešilo uklízení, teď zase nefungující vztahy. Vždy je to o nějakém extrému, běžná rodina do tv nevleze, nebo ji ani nevyberou :-)

20 XY2,
mně tam neseděla ta babička. Z takových dam jde strach. A vidět tu kadeřnici, tak fakt zdrhám, jsem se jí až bála :D

23
XY2
Reagovat

22 Ajda
Ano, babička byla úžasná, jako tchyně by byla nepostradatelná:-)

Normální rodina si za 50 tisíc nenechá poničit soukromí. Jdou tam rodinky buď sociálně slabé, nebo takové, které si myslí, že mají co ukázat. Většinou se to hezky zvrtne.

Řešením partnerské krize se chce zakrýt fůra nedostatků. Vyprdnout se na to, že nemám kde vařit, byť by stačilo starý sporák oživit. A to zjevně není o penězích, stejně jako vypraný věci v bytě. I když mě překvapilo, že blondýna neměla doma prášek na praní, to je v podstatě základ pro rodinu, navíc kde jsou dvě malý děti.
Tam asi ta krize opravdu byla i finanční.

Docela by mě zajímalo, co ta druhá pani dělá na pitevně, já vím, není to důležité, ale zajímalo:-)

24
Ajda
Reagovat

23 XY2,
možná pokusnou mrtvolu? Ale na tu byla až moc živá :D Tipuji, že nějakou pomocnou sílu – úklid, jinak by to víc specifikovala.
Jak jsem dala odkaz na diskusi na Nově, tak tam píšou, že si rodina vše půjčovala po bytovce, včetně jídla, tak asi i ten prášek. Vojáčkovi se prý s Kristýnou nestýkají, ale s rodinami v bytovce ano, sestřih je potvora a Kristýna bude zřejmě pěkný manipulátor.

25
XY2
Reagovat

24 Ajda
Ono to může být cokoliv, sanitářka, úprava těl, no, proti gustu.

Kristýna může být taková ta tichá voda. 10 dní do ní náhradní manžel s radostí a vehemencí sobě vlastní hustil, jak je krásná a přitažlivá ženská a ono se to docela dobře poslouchá. Sice se bránila, ale doopravdy to nevypadalo.

V 19ti jedno dítě, za dva roky druhé, moc svobodného života si neužila, takže protest v odstěhování se k rodičům jí přišel východisko, než zjistila, že ty dvě děti ji volnost nedají a tak šup zpátky, kde si mohla žít alespoň podle svého a ne podle zavedeného života rodičů.

Jojo, sestřih je opravdu potvora a vydedukovat se dá dost.

Jdu se podívat na tu diskuzi, nějak jsem to jen proletěla.

26
pjetka
Reagovat

petra je mozna pro nejakyho souseda vtipna, podle me patri do tohoto klubu
http://www.okoun.cz/boards/neftipne_ftipy

jako znalej zakladnich fyzikalnich jevu je mi jasny, ze jejich muchlanda musi byt slyset hodne :) ani nevim proc jsem si ted vzpomnel na posledni zabijacku…

Přidat komentář