Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Lucie Dobrovodská s Annou Veselovskou v Hlase (video)

14. Říjen 2013 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

[singlepic id=7409 w=420]
Zpěvačka Lucie Dobrovodská, která postoupila z včerejších divadelních castingů ČSMT díky divákům přímo do semifinále není zcela neznámý talent. Zkoušela to již minimálně v Hlase ČeskoSlovenska, kde jí však zdatnou soupeřkou byla drobná a zakřiknutá finalistka Anna Veselovská. Lze říci, že tento jejich souboj patří do zlatého fondu českých talentových show. Tak si ho pojďme připomenout.

Video Lucie Dobrovodská vs Anna Veselovská

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 6
1
Packa
Reagovat

Opět husina po celém těle. Holkám to spolu strašně dobře znělo. Paráda. :)
Včerejší ČSMT jsem ještě neviděla, takže o Lucii jsem nevěděla a neslyšela jsem ji, ale jestli zpívá aspoň stejně dobře jako v Hlasu, tak si semifinále určitě zaslouží. :)

2
Radek aka SUNicko
Reagovat

Packa (1) její video z Talentu je u jiného článku, u toho, který oznamuje, že postupila do semifinále :) http://reality-show.panacek.com/30640-lucie-dobrovodska-dalsi-talent-ktery-byl-poslan-divaky-do-semifinale.html

3
dessin
Reagovat

v jejich podani tu pisnicku miluju a je to jedna z mala, kterou si z podobnych soutezi pamatuju

4
Packa
Reagovat

SUNicko (2) – díky, už jsem si to pustila. A musím říct, že Set Fire to the Rain se mi líbilo víc, její hlas se mi tam víc hodil. Ale i ČSMT vystoupení bylo dobré a postup si zasloužila. :)

5
Martin
Reagovat

Hlavně v Set fire to the rain museli nebohou Aničku auto-tunem trošku šmrncnout

6
Milam
Reagovat

To nemá chybu měli byste spolu zpívat a jste za vodu.

Přidat komentář