Panáček v reality show

Hledá se táta 23.9.08 + video

25. Září 2008 | napsal(a): | reality show: Hledá se táta

V úvodním díle nové show Hledá se táta se představily tři maminky, čtvrtá bude mít zřejmě samostatný díl. Hned v úvodu Prima nabídla podrobnější medajlonky všech tří maminek a několik dalších večerů budeme moci sledovat jak jejich namlouvání probíhá a jak to vše nakonec dopadne. Ale to je ještě v nedohlednu, pojďme si ony tři dámy představit…

Jana Pajkrtová 32 let, Říčany

Děti: Jiří (3 roky)
Povolání: referentka
Důvody, které ji přivedly na tv obrazovku? Je to o tom, že to chtěla určitě zkusit. Nemá moc možností k seznámení, je na mateřské dovolené, stýká se většinou jen s maminkami a pracuje na částečný úvazek, v práci ale příležitost k seznámení nemá. Její předchozí 5,5 let trvající vztah skončil zřejmě kvůli nevěře, i když měli dítě, nežili spolu, jen se občas navštěvovali. Jiříkovi chybí doma někdo, kdo by se mu věnoval po té mužské stránce a taky pevná ruka. Jí zas chybí někdo, kdo by ji za tu ruku vzal a kdo by ji dalšími roky života vedl.
Televizní obrazovku bere jako příležitost, která se v životě neopakuje dvakrát a věří, že může být úspěšná, protože člověk pozná mnohem širší spektrum lidiček, nežli v normálním běžném životě.

Celý první díl Hledá se táta ke stažení – http://uloz.to/780256/23_09_08-hleda_se_tata.rar

Gabriela Polachová, 24 let, Brušperk

Děti: Daniel (3 roky) Dominik (10 měsíců)
Povolání: na mateřské dovolené
Důvody proč do toho všeho šla? Bydlí v malém městě, kde každý zná každého a výběr je tam hodně omezen. A taky je maminka na mateřské dovolené a opravdu nemám skoro žádnou příležitost někam vyrazit na „lov“. Zkusit něco nového, využít příležitosti, která se v životě naskytne jen jednou. Ukázat třeba i jiným maminkám, že to jde i jinak, ne jen v kavárnách, hospodách a různých barech.
Je vdova, manžel spáchal na zahradě sebevraždu když byla podruhé těhotná. Bydlí v rodinném domě s rodiči a bylo vidět, že hrají v jejím životě podstatnou roli a nový partner to nebude zřejmě mít jednoduché. Ona sama doufá, že nalezne ztracenou lásku a tátu pro své děti.

Naďa Rajchlová, 44 let, Praha

Děti: Daniel (10 let) a Tina (5 let)
Povolání: policistka
Je také vdova, manžel zemřel na rakovinu, a důvody které ji přivedly na tv obrazovku? Nevěří moc seznamce přes internet, taky nemá čas randit po večerech a výzva TV Prima ji oslovila jako málo co. Nechtěla se stát mediální hvězdou, ale zkusit něco nového a seznámení neponechat náhodě, protože nevěří na náhody. Kdybych tak neučinila, do smrti by si vyčítala, že nevyužila příležitost, kterou měla na dosah ruky.

V prvním díle se všechny tři maminky představily, dozvídáme se něco o jejich životních láskách a očekáváních. Muže, se kterými se setkají, si vybraly podle dotazníků a fotografií. Místo setkání si maminky určily samy. Naďa zvolila romantický hrad Karlštejn, Jana se rozhodla vyrazit s muži na vodu a ubytovala je v kempu u řeky Sázavy a Gabriela vybrala hospůdku, kde pro muže připravila grilování selátka. Pomáhal jí tatínek a její maminka mezitím špehovala nápadníky nenápadně z povzdálí. Už od začátku maminky neváhaly a snažily se o budoucích tatíncích zjistit skoro vše. Každý z mužů totiž používal jinou taktiku jak maminky zaujmout. Při seznamování dostávaly ženy růže a proběhl první osobní kontakt.

Jana

se pustila s muži do vážné diskuse o nevěře. Mnoho mužů ji překvapilo originálními dárečky, některé se líbily, jiné naopak vzbudily rozpaky. Plyšový dárek vzhledem k svému věku považovala za dětinský, zlatý přívěšek zase neadekvátní prvnímu setkání. Stanování proběhlo se vším všudy, muži museli nanosit dříví, rozdělat oheň a Jana se postarala o buřty. Nevím, pokud muže opravdu vybírala jen a jen sama, bylo tam dost mužů, kteří k ní vyloženě neseděli už na první pohled. I věkové rozpětí bylo zajímavé, ale to platilo u všech tří maminek.

Gabriela

se při přípravě grilování snažila zjistit, jaké mají muži zkušenosti s přípravou jídla v kuchyni. Překvapil ji Miroslav, který k ní přijel rovnou ze svého posledního rozvodového stání. I když celý den a noc pršelo, náladu v malé moravské vesnici to nepokazilo. Dostala originální dárek, vzkaz uložený v láhvi. Ptala se na možnosti mužů uživit rodinu a celkově tam vládla příjemná atmosféra.

Naďa

strávila slunný romantický den se svými ctiteli v přírodě a na hradě Karlštejn. Jeden z nápadníků – Jaromír – se rozhodl hned první den předvést všechny svoje schopnosti včetně tance, zpěvu a hry na kytaru. Reakce Nadi ale byla rozporuplná. Muž „doktor“ lezl na nervy zřejmě i svým konkurentům. Naďu zase zaskočilo, když po příjezdu mezi muži nenašla toho, který se jí podle dotazníků líbil nejvíc – učitele Milana. Naštěstí dorazil jen se zpožděním a na večerní diskotéce se už Naďa bavila i s ním. Učitel Milan byl u Nadi favorit číslo jedna, alespoň to tak vyznívalo. Všechny ostatní odsunula do pozadí. Uvidíme, jak Milan naplní její očekávání. Nevím, podle čeho Naďa vybírala nápadníky, ale muž o 12 let mladší a o hlavu menší, to byl docela extrém. A nebyl tam jediný, celá tato skupina byla dost nesourodá. To ovšem platilo u všech tří maminek, jak již zmiňuji o pár řádek výše.

Neubráním se pocitu, že to hodně připomínalo nedávnou reality show, kdy si manželku hledal milionář.
Růže, dárky, výlety, ale co taky nového vymyslet. Z ukázek na závěr se dá vytušit, že vyřazování bude pomocí květin, budou další romantické výlety, bude ubývat nápadníků a závěr?! Na ten si budeme ještě pár dílů muset počkat…

Napsali jinde

Hledá se táta. Sponzor už se našel / známá Mirka Spáčilová hodnotí Hledá se táta na iDNES.cz

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Hledá se táta

Diskuze k článku

Počet komentářů: 18
1
nana
Reagovat

Ten pořad mě příjemně překvapil, je dobrý!

2
Zdeňka
Reagovat

A kdy bude další díl?

3
pro zdenka
Reagovat

Prvni dil budou opakovat v pondeli v noci a druhy jde v utery po vkveckach:-)

4
jaja
Reagovat

Suptrovy pořad mě to taky překvapilo už se těšim na další díl!

5
Alík balík
Reagovat

1. díl mi přišel jako trapárna, ale včerejší díl 2. už byl lepší. Tak jsme zvědavy

6
NiQaa
Reagovat

super pořad : ) Velice mě překvapilo , že v něm vystoupil učitel z mé bývalé zš :D:D:D

7
Michal
Reagovat

Ahoj, nevíte někdo jak se jmenuje ta česká pisnička z upoutavky? Běží to občas i v tom pořadu.. Zpívá se tam “ …aaáááaaaááá…jsi prostě nejlepší…“ Nezna to někdo ? Děkuji za odpověd : scool.boy@centrum.cz

8
Anonymní
Reagovat

kde sezenu pisen z toho poradu dekuji za odpoved a ozvete se na Basty.cz@seznam.cz ahoj

9
jirka
Reagovat

Ahoj taky bych rad tu pisen tak budu rad kdyz mi nekdo pomuze predem dekuji ahoj

10
martin
Reagovat

Písnička se jmenuje Jsi prostě nejlepší od Leška Semelky, hudbu napsal Karel Svoboda

11
Olenka
Reagovat

Pořad se mi velmi líbí. Těším se na pokračování. Pouze je někdy méně přehledný. Zkusila jsem se dívat i na reprízu, abych si ujasnila kdo je kdo a kdo ke komu patří. Myslím, že jak bude nápadníků ubývat, tak se jednotlivé osobnosti líp vybarví, situace se srovná a pořad bude ještě zajímavější. Díky.

12
Misulka
Reagovat

Ahoj nevite nekdo jak se jnhuje ta pisnička ze 6 dilu v 39 minute prosim o odpoved dekuji :)

13
Max
Reagovat

Dnes jsem se koukal na “ Hledá se táta“ A co předvedla Jana je k zeblití!Jana je na návštěvě a prohledává skříňky i za videokazety kouká! Je to vrchol neslušnosti a věřím, že četla i dopisy. Bohouš jí odešel po kterém jela jako vosa po bonbonu“ a on asi jedí měl rozum. Jana nemá zájem už ani o jednoho a akorát ty chlapy strapňuje! Je to sprostá a nevychovaná slepice. Nerad, ale to musí vidět asi každý! Můj názor je, že hodně dlouho ještě bude hledat chlapa! Nežli Janu raději rezatý hřebík do oka! FUJ…FUJ..FUJ!!

14
Karolina
Reagovat

Je mi 17 včera to byla síla hrabat se někomu ve věcech je vrchol neslušnosti. nejvíc se mi líbí Gábina je slušná a velice taktní

15
Svetla
Reagovat

od tohoto pořadu jsem čekala mnohem více včera to bylo tedy husté.Gábina je maminčin a tatínkuv mazánek, ze svým přístupem od ní každý chlap uteče je to prostě velké dítě jen je využívá, mělly by si s Janou uvědomit že vstach je založrn na kompromisech a na taktu.Jana se zase hrabala jinému muži v osobních věcech udělala si pěknou visitku. Tyto dvě ženy potom co tu předvádí budou hledat dlouho partnera nebo jejich vsah zkončí dříve než začal.zato Nada je rozumná ,zralá a slušná žena tá má v sobě takt a přeji jí aby opravdu našla toho právého a byla štastná

16
Klára
Reagovat

DVĚ NÁNY V POŘADU Hledá se táta !!!

Jsou jimi Gabriela Polachová a Jana Pajkrtová, obě jsou velmi nejen nehezké, ale hlavně velmi hloupé a silně neinteligentní a primitivní rádoby ženy a matky. To co předvádějí, to je síla, opravdu se není čemu divit, že manžel od Gabriely Polachové se kvůli ní a její „iq tykve“ matce oběsil a manžel Jany Pajkrtové utekl a už nikdy, jak sám prohlásil takovou obludu a čarodějnici. Vůbec se jim nedivíme. Jsme též zhnuseni!!!

17
Lída
Reagovat

Ahojda, taky na tento porad koukam, musim se priznat,ze me zaujal. Nejvice fandim Nade. Je to chytra a fajn zenska, nejvice bz se mi k ni libil Petr. Gabca mi pripada jako pubertacka, ktera nejakym omylem ma dve deti (tim ovsem nemyslím,ze by byla spatna matka).Jako osobnost mi zatim pripada dost nevyzrala. Myslim,ze je jeste naprosto nevybourena. Libi se mi Mirek, ten jediny by se k ni mozna hodil, ale zrejme jeste oba nemaji jasno, jestli je to dobry napad, uz si z nekym zacit. Jana je velice zvlastni. Nekdy mi prijde,ze to ma v hlave dost srovnane, ale pak udela zvlastni veci (ty skrine, to jsem fakt nepochopila).Nejvice ji podle mne aspon fyzicky urcite zaujal Bohous. Je to zrejme podobny typ chlapa, kteri se ji libi -peknej a hoodnnee sebestrednej jedinec.

18
Niki Schnaidrová
Reagovat

Hledá se táta je krásný pořad

Přidat komentář