Panáček v reality show

Zdeněk Pohlreich se vrací, bude učit vařit, přihlaste se

9. Duben 2013 | napsal(a): | reality show: reality show obecně

[singlepic id=2716 w=420]
Zdeněk Pohlreich se na nějaký čas stáhnul z televizní obrazovky (nekonečné reprízy Ano, šéfe nepočítáme), aby si trochu oddechnul a vrátil se zpět v plné síle. Tentokrát však již ne ve formátu Ano, šéfe, ale ve zcela novém, dosud blíže neurčeném, kde předvede, jak správně vařit hezky od základu. A shání k tomu kuchařské učně, či profi i amatérské domácí kuchaře.

Televize Prima hledá kuchařské učně a mladé i starší profesionály, kteří věří, že v kuchyni se mají stále ještě co učit.

Pohlreichovo dokola omílané, ale zásadní pravidlo zní: Vezmi co nejkvalitnější suroviny a udělej s nimi co nejméně, protože nejlepší kuchařka bude stejně vždycky matka příroda…

Chcete se od Zdeňka Pohlreicha naučit víc? Zúčastněte se castingu do jeho nové show.

Přihlášky můžete zasílat na e-mail: gabriela.Kotouckova@iprima.cz

Do přihlášky uveďte tyto údaje:

– Jméno a příjmení
– Věk
– Jak byste se charakterizoval/a
– Vzdělání
– Kuchařské zkušenosti
– Záliby
– Kontaktní telefonní číslo
– E-mail
– Město/bydliště
– Fotografie

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

reality show obecně

Diskuze k článku

Počet komentářů: 5
1
Maxx
Reagovat

WOWOWOWOW konečně je to tadyyyyyy

2
james73
Reagovat

To jsem zvědavej, jestli to už konečně bude pekelná kuchyně. Z toho popisu to není vůbec jasné, ale důležité je, že bude v TV něco nového :)

3
anja
Reagovat

Pekelná kuchyně by nebyla špatná, ale aby to zas naši ideologicky nezprasili, z toho mám vážné obavy… mně by stačilo, kdyby Zdenda prostě učil vařit podle toho jeho pravidla

„Vezmi co nejkvalitnější suroviny a udělej s nimi co nejméně, protože nejlepší kuchařka bude stejně vždycky matka příroda…“ – to by si měl každý kuchař vytesat nad sporák velkými písmeny :)

4
lolx
Reagovat

Prostě je to jednoduché, bude dělat, to co v každém díle, učit vařit, jednoduše, levně ale poctivě a to ať už nováčky nebo matadory

5
David Cina
Reagovat

Je možné se přihlásit ještě teď? Nebo je přihlašování jíž uzavřeno? Děkuji

Přidat komentář