Panáček v reality show

Král šprtů (King of the Nerds)

16. Leden 2013 | napsal(a): | reality show: reality show obecně

Pokud jste si oblíbili postavy ze sitcomu Teorie velkého třesku, pak by vás mohla zaujmout také nová reality show King of the Nerds, která má premiéru na americké televizní stanici TBS ve čtvrtek 17.ledna. Hlavní roli v ní bude mít jedenáct soutěžících s univerzitním vzděláním fanaticky oddaných všemu, co souvisí se světem fantasy, sci-fi a komiksů, kteří si to mezi sebou rozdají v nelítostné bitvě o titul největšího „nerda“ (a take pochopitelně o odměnu 100.000 dolarů)

Po celou dobu soutěže budou bydlet ve vile nazvané „Nerdvána“ a každý týden budou plnit úkoly, které prověří jejich inteligenci, vynalézavost a znalosti popkulturních odkazů. V každé epizodě je bude čekat nejdříve týmový úkol, poté individuální soutěž. Postupně budou jeden po druhém vyřazováni, až zbyde jediný šampión.
Pořadem budou provázet herci Robert Carradine a Curtis Armstrong. oba se proslavili ve filmu Pomsta šprtů (Revenge of the Nerds). Jako hostující porotci se ovšem objeví i další známá jména, např. režisér Kevin Smith anebo George Takei.

Trailer na King of the Nerds

reality show obecně

Diskuze k článku

Počet komentářů: 9
1
koc
Reagovat

vypada to zajimave .. diky za info TK

2
Koco
Reagovat

Na vikend si stahnu prvni dil, vypada to zajimave :)

3
TK
Reagovat

První díl jsem našel tady

4
Ondraszek
Reagovat

Zhlédnut první díl. První díl naplnil mé očekávání – nic od toho nečekat. Ale vzhledem k tomu, že je zkouškové – určitě budu dívat dál :-)

5
fx
Reagovat

Tady je to z mnoha různých zdrojů:

Osobně jsem nadšený… Sám se považuju do značné míry za nerda a tohle je konečně reality show, ve které soutěží nějací z mého pohledu normální lidi :-D

6
Anonymní
Reagovat

První díl mě docela příjemně překvapil a už se těším na další…mimochodem dnes, jestli jsem dobře četl, by měla startovat podobná RS – Revenge of the Nerds – zdroj:
(http://www.thespec.com/whatson/article/873508–revenge-of-the-nerds-a-reality-show)

7
Anonymní
Reagovat

Aha,tak nic,už mi t došlo….škoda, dvě by byly lepší než jedna

8
Koco
Reagovat

Tak po třech dílech absolutní nadšení. Tohle je prostě vynikající úlet .) … určitě by si show zasloužila na panáčkovi ještě další článek.

9
TK
Reagovat

Také americká televize TBS je spokojená s diváckým zájmem a objednala si natočení druhé řady, která poběží v roce 2014.

Přidat komentář