Panáček v reality show

Markíza uvede záznam světového finále Bailanda

28. Prosinec 2007 | napsal(a): | reality show: Bailando

Slovenská televize Markíza připravuje na leden do vysílání sestřih z prvního světového finále Bailanda, které se odehrávalo v listopadu a prosinci v Mexiku. Zúčastnili se ho reprezentanti celkem devíti zemí, kde se už Bailando vysílalo: Mexika, Argentíny, Kolumbie, Panamy, Paraguaye, Ekvádoru, Kostariky, Rumunska a Slovenska. Trochu nám v tomto seznamu chybí zastoupení z Česka, ale třeba se naši vítězové Jana Gonsiorová a Tomáš Krejčíř zúčastní druhého finále, které se bude konat v dubnu v Argentíně (pokud ovšem bude mít TV Nova vůbec zájem).

Slovensko reprezentoval televizní moderátor Patrik Švajda a šestnáctiletá Majka Lörinčíková, kteří do Mexika odletěli jako náhradníci za vítěze Viki Rákovou a Juraje Šoltése (Viki se nemohla zúčastnit kvůli natáčení dalších dílů sitcomu Susedia). Doprovázel je ještě choreograf František Plančár, jehož úkolem bylo připravit své svěřence na dvě taneční čísla pro každý ze sedmi živě vysílaných soutěžních večerů. Narozdíl od národních kol se v tomto světovém finále nebojovalo o splnění snu, ale o titul nejlepšího tanečního páru. Výkony soutěžících hodnotilo celkem devět porotců, z každé zúčastněné země jeden zástupce (za Slovensko to byl Ján Ďurovčík). Přestože zde byla velká konkurence ze zemí, které mají latinskoamerické tance přímo v krvi, slovenský pár se rozhodně neztratil (a v jednom soutěžním kole dokonce zvítězil). Na jaké příčce se nakonec umístili, vám zatím nebudeme prozrazovat, podívejte se sami. První díl sestřihu začíná na Markíze 13.ledna 2008 ve 20:00, další díly budou každou lednovou neděli ve stejnou dobu.

Kdo nechce tak dlouho čekat (anebo se třeba nechce v televizi podívat na sexy tanečnice z Panamy a Kostariky), může si pustit následující videokázky ze všech vystoupení slovenských tanečníků:

– 1.díl: Disco + Mambo
– 2.díl: Rock&Roll + Salsa + duelový tanec Quickstep
– 3.díl: Merengue + Hip-hop + duelové Tango
– 4.díl: Jive + Cumbia + duelová Cha-cha
– 5.díl: Rumba + Valčík + duelový Raggaeton
– 6.díl: Samba + Swing + duelová Salsa
– 7.díl: Country + Latino pop + duel: akrobatické tance, ve kterých Patrik s Majkou předvedli své oblíbené číslo, Jamese Bonda

Bailando

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!