Panáček v reality show

Podvádíš mě! (Cheaters) každou středu na Prima Love

8. Leden 2013 | napsal(a): | reality show: reality show obecně

Další novinkou v programovém schématu Primy Love je americká reality show Podvádíš mě! (v originále Cheaters), která se v USA vysílá už od roku 2000 a prozatím se dočkala 12 řad. Účastníkem pořadu se může stát ten, kdo má podezření, že je svým partnerem či partnerkou podváděn. Případu se ujímá detektivní kancelář, která podezřelého několik týdnů tajně sleduje a moderátor pak předloží podváděnému videodůkazy ze sledování a navíc dostane možnost svého nevěrného partnera chytit přímo při činu.

Ukázka z pořadu Cheaters

Tento pořad nejspíš nebude neznámý pro slovenské diváky, protože televize JOJ natočila svoji vlastní verzi pod názvem Nevera po slovensky, kterou moderoval Libor Bouček a ze které jste si na Panáčkovi mohli přečíst moje rekapy (tedy alespoň do doby, než byl pro nízkou sledovanost zrušen). Stejně jako na Slovensku také diváci amerického originálu mají často pochybnosti o tom, jestli pořad zachycuje skutečnou realitu, nebo je to všechno narafičené štábem a zahrané velmi špatnými herci. Přestože jakékoliv manipulace štáb dodnes vehementně popírá, už se našlo několik výpovědí najatých herců o tom, jaká byla obvyklá praxe. Slavná je například scéna z roku 2003, kdy byl moderátor pořadu Joey Greco během konfrontace pobodán do břicha od rozzuřeného záletníka. Podle zjištění novinářů byla celá tato dramatická scéna také kompletně zinscenována, aby si show zvýšila ratingy.




Pořad Podvádíš mě! bude Prima Love vysílat každou středu ve 20:20.

reality show obecně

Diskuze k článku

Počet komentářů: 6
1
Pattrick
Reagovat

Jééj :D můj pořad z kabelovky…

2
Marek
Reagovat

Mě se nejvíce líbila parodie na tento pořad v Simpsoných, kde měla March podezření na Homera, že podvádí při dietě :) :)

Jinak myslím si, že ho moc sledovat nebudu.

3
Anta
Reagovat

Teda je to dost nechutný.
Štáb si musel dobře vybrat, ženskou patřičně vybudil a šokoval, aby kamery nejely nadarmo :~

4
dessin
Reagovat

Tak jsem koukala – a nikdy vice. Ochotnicke divadlo hadr, fakt. Neverim tomu, ze je to realita, vykony hercu jsou neuveritelne a k smichu.

Navic skodolibe myslim, ze vic stavy by melo, kdyby tam vezli pritelkyni a ona volala „kde jsi“, chlap tvrdi ze v praci a hup – prekvapi ho v resturaci. A navic nechapu, proc jde podvedena po zensky, treba je v tom nevinne, ma zabit chlapa a ne trhat vlasy neboihe chudince :)

5
Anta
Reagovat

4 dessin – ale ta první jela napřed po chalpovi :)Nejzajímavější na tom byla stejně ta ochranka :~))

6
Kapi
Reagovat

Vzdyt je to ocividne sehrany divadylko, ne? Nebo to ma byt jako na vazno real?
To uz jsou dnes lidi i v beznem zivote tak spatni herci?

Vazne bych rada vedela jak je to prezentovano – real nebo fake?

Přidat komentář