Panáček v reality show

VV3 – Vyvoleným hrdinou je ten kluk z hor! + videa

1. Prosinec 2007 | napsal(a): | reality show: VyVolení

A je tu finále! Přes tři hodiny trvalo, než jsme se prokousali všemi medailonky, rekapitulací, opakováním telefonních čísel a různým natahováním až ke končenému výbuchu radosti a nadobro zabouchnutím dveří u posledních tří měsíců ostře sledované vily.

Se znělkou vyvolených je již třetí řadu spojená Helenka Zeťová, která nám dneska přijela zazpívat do studia osobně. Následovala podpora pro tři posledníčky z jejich domovů. Dominik by podle svých blízkých měl vyhrát, protože dokázal překvapit i naštvat. Lobbing pro Milana byl vtipný, ten byl celou dobu ve vile svůj, a u nich mají již hodně milionářů, ale on bude první vyvolený. A také chce táááákhle velikou rodinu, přičemž nám mávala horda dětí. René podporovali opět v červených čepičkách, vyhrát si zaslouží, protože má šťávu, také by už mohla vyhrát ženská, a Marcelka, Růženka a Nancy jí to zajisté moc přejí. V neposlední řadě je to miliónová máma. „Kukačko kukej, milionky vyhrej“.

Když se Tereza objevila ve vile, Milan očekával nějakou svatbu nebo pohřeb, ale všichni již tušili, že je to zde! I všichni exvyvolení jsou zde! Dan s Veronikou spolu začali bydlet, Linda se sice ve vile sblížila s Dominikem, ale ten se tam poté sblížil s někým jiným, a až ho potká, chystá se mu říci: Čau, Nancy rozpletla copánky, Ivanka přišla v nové vizáži Kleopatry. U ostatních bez velké změny, co by také v tom mediálním kolotoči měli stihnout.

Sestřih nejlepších okamžiků třetí série byl přehled úkolů, hádek, ranní ospalky, rozcvičky, taneční kreace, ranní hygiena, úprava zevnějšku, házení do bazénu včetně zákeřného Danova žďuchnutí Milana, následná hádka, hádka René s Růženou, Juli křičel na Marcelu, Růžena sypala odpadky do postele, Radim hodil vysavač na Ivu, Dominikova opička, Nancy opička, proražené ložnicové dveře a jejich spravování, hasičák, taneční vystoupení, zpěv Radima, že ho nepřinesl čáp, koňský koblížek na Honzově hlavě, mýdlová podlaha v ložnici, odstřelovači, Dominikův běh s igelitkou, Ivančino uždibování pekáče, Radimovo stříhání fotek, slzy, společná fotka na střeše, jídlové bitvy.

Řada vypadnutých vyvolených měla jednou větou podpořit přes plazmu vilu. Všichni přáli hodně štěstí a aby se drželi, žádná originalita, kromě Radima, v protikladu se všemi jeho zúčtovacími a výzvovými řečmi ve vile je povzbuzoval, že teď už je čeká jenom to nejlepší.

Zopakovali jsme si medailonky, kterými bojovali o vstup do vily. Zajímavý byl Dominikův názor, na to, že podle něj je ideální partnerský vztah ten, ve kterém se mají partneři rádi a žádný člověk mezi nimi nestojí. Tak takhle to začínalo. Tři měsíce, a najednou je všechno jinak.

Terezka během přeřeků Diany v Noční show přeběhla do jejich malého studia, kde chvíli vyzpovídala své kolegy moderátory ponocné. Libor zhodnotil letošní řadu, která podle něj ukázala famózní hráče, zkrátka lidi, kteří pochopili, že jde o soutěž. Při sestřihu jeho nejlepších momentů se Terezka vrátila do studia.

Tam jsme mrkli na krátké šoty z castingů, kde Dom předváděl Michala Jacksona, René tvrdila, že „má dobrou komunikaci s lidmi, dovede vyjít skoro s každým, tvrdí se o ní, že je napůl holka napůl kluk a divoká“. Milan porotu poučoval a rozumoval. Dalším stupínkem ke vstupu do vily byla volba, takže ani ta nemohla chybět v celkovém přehledu cesty k miliónovému vítězství.

Stejně jako přání vítězi od Vladka a Tonyho, který se bojí, že kdyby vyhrál Milan, že všechno utratí za nářadí. René si s výhrou jistě dobře poradí, a Dominikovi poradil, aby za sebe raději nechal rozhodovat mámu. V hledišti byli i někteří ze starších řad, Marcy, Emil, Pavel Pelán, Honza S., Petr Zvěřina, i Katku upírku z trojky jsem zahlédla. Jenom Tamaru jsem vyhlížela zřejmě zbytečně.

Poslední obyvatelé vily ve svůj poslední den zhodnocovali ve zpovědnici svůj pobyt ve vile. Dominik nejvíc bude vzpomínat na René, nejvíc ho štvalo to, že nikdy neusnul a ani se nevzbudil v klidu, nejvíc mu vadilo, když bydleli venku a neměli co jíst, a už nikdy nebude zkoušet dámské oblečky a depilaci chlupů. Pro Milana bylo nejhorší hledat si na někom špatný věci, za které měl palcovat, a tím každému brát jeho sen o výhře. Vždycky si našel nějakou práci, nebo experimentoval s vilany, kolik toho vydrží. Nervy mu nejvíce ujely při hádce s Danem, připadal si jako když na pražského krysaříka vypustí čtyři rotvajlery. Nejraději bude vzpomínat na angličtinu od Nancy, to ho bavilo. René by si zopakovala svůj první duel, kdy po dlouhé době viděla Lucku, také oceňovala jakékoliv obejmutí, pusu, přikrytí, naopak nejtěžší bylo odloučení od rodiny a hasičák. Nejvíce si užívala pečení a společné akce, kdy neměli čas na hádky.

První, kdo šel finálovou cestou z vily do studia byl Dominik, který tam přišel podle Terezky s výrazem jako k maturitě, Milana málem fanoušci porazili, a René – jak jinak – s křikem. Dominikovi vila přinesla zážitky, kamarády a René, Milan se bojí návratu a toho, co bude venku, ale našel si nové přátele, René se během tří měsíců ve vile nijak nezměnila, ničeho nelituje, a i z toho špatného si člověk může něco vzít.

Po vyhlášení třetího místa s nejnižším počtem bodů 5971 zůstává ve studiu Dominik. A hlasování jede dál. Při lobbingu samotných finalistů nás Milan nabádal, ať chodíme k volbám, protože potřebujeme mladé lidi v politice, ti staří už nemají sílu. Tu nemá už skoro ani René, stále má pláč na krajíčku, a třesavku po celém těle. Tak šup zpět do vily, čekají tam fotoaparáty, aby si tyto okamžiky zdokumentovali.

Těsně před vyhlášením výsledků už René nemohla ani mluvit, brní jí ruce i nohy, chce se jí brečet i smát a stále je jako ve snu. Zato Milan byl v pohodě, už nemusí nic posuzovat, radši totiž běží svým životem a s tím, kdo běží vedle něj, si vykládá. Terezka si zalaškovala, že by nám teď mohla odvyprávět její život, a už jdeme na siluety. Úctyhodných 42812 pro René a vítězných 132683 pro Milana, který vyskakoval až do stropu. S šampuskou minerálky vystřihl proslov do kamery: „Tuhletu šanci jste dostali úplně všichni, ale spousta z vás se na to vykašlala. Když něco chcete, tak jděte po tom, nebuďte pasivní, nesmíte sedět a trápit se. Rozrážejte stromy, broďte se ve sněhu, pokud vám bude vítr foukat písek do očí, tak jděte dál, přeplavte vody.“

A konečně vítězný nástup do studia mezi všechny přející gratulanty v záplavě konfet, předání cen a potřásání rukou. Protože nemám ráda loučení, tak už od začátku mě finále dojímalo, ale Milan zakončil třetí řadu Vyvolených opravdu famózně. Jako Milan přišel, a jako Milan odešel.

Panáčkovo Finálové VVideobraní

Video: Vyhlášení vítěze
Video: Milanova vítězná řeč
Video: Medailonek Dominik
Video: Medailonek Milan
Video: Medailonek René
Video: Nejlepší okamžiky VV3

VyVolení

Diskuze k článku

Počet komentářů: 49
1
Raulito7
Reagovat

Podle me je jasnym vitezem Milan! Bylo by pro me velkym prekvapenim kdyby to bylo jinak…

2
RadstaR
Reagovat

Pevne doufam, ze Milan.

3
Anonymní
Reagovat

ty kravo 86000 hlasu :D..to je milan, ale ja chci aby vyhral Dominik :(!

Reagovat

Hm, tak dle medailonku se Milanovi skutečně podařilo zhubnout, alespoň ve tváři už nebyl tak oplácaný plavčík :) Jinak já to Milanovi přeji, jediný ze z výhry nezblázní :)

5
ajda
Reagovat

Hlavně to nezakřiknout!!!! Věřím v Milana. Ale třeba si přehodí Prima fotku podle potřeby a vykoukne vítězka Kukačka!

6
Nick Flyer
Reagovat

Spíš nezakřiknout tu poslední řadu a hodně dlouhou dobu

7
RadstaR
Reagovat

ajda : Mno ale zase infarkt nebo zblazneni se v primem prenosu by taky nebylo spatny :D

8
Raulito7
Reagovat

Nestraste…Bude to Milan a hotovo…;-)

Reagovat

Milan mě naprosto geniální řeč, tu bych prosil na videu, škoda, že VV mají tak nízkou sledovanost. Škoda, převeliká.

10
Raulito7
Reagovat

Souhlasim…Mel naprostou pravdu. Jen me upevnil v tom, ze musi vyhrat…

Reagovat

Jj, Milan je geniální, proslov po vítězství taky prosím jako video, fakt uvědomělý občan :)

12
Raulito7
Reagovat

Wow, wow…Tak to bylo skvele. Vyhral to strasne inteligentni clovek a ja za to jsem strasne rad. Milane gratuluju!

Reagovat

Nevím jak to udělal, ale Milan to sehrál skvěle až do úplného konce. Fakt skvělý hráč :)

14
Ixam
Reagovat

Konečně, na rozdíl od předchozích řad, vyhrál můj favorit.
Jen tak mě napadlo, zda ty jeho uvědomělé proslovy nezamýšlí jako start své politické dráhy :-)

15
marka
Reagovat

tak konecne vyhral clovek pro ktereho jsem ve finale hlasovala (na rozdil od vv1 a vv2) i kdyz radsi bych tech 11 mega dala marcele… no hlavne ze to neni ta ujecena mrcha rene

16
Bohous
Reagovat

Taky mi to pripadalo, jako ze se chysta do politiky… :-)) Jinak poprve to konecne vyhral vyhral muj favorit – ani teplej, ani hystericky, ani krivak, ani krysa – proste normalni clovek, ktery me dovedl svym vtipem hodne pobavit

17
Anonymous
Reagovat

Díky Chilli i všichni kdo tu psali, Díky Radstare za neúnavnou práci se záznamy pro nás lačné. Milan byl skvělej :-)))

18
RadstaR
Reagovat

Chilli, posledni clanek o VV opravdu paradni. Konecne budeme mit vsichni klid od sledovani souteze a vic casu i na neco jineho. :)

Edit: Nejaka dalsi videa budou behem dne (napr.: Vyhlaseni vysledku Rene vs Milan, Medailonky Dominika, Milana, Rene a jejich rodin a mozna jeste neco)

19
ajda
Reagovat

Řekla bych, že konečně nevyhrál hráč, ale úplně normální člověk a to je SUPER!!!!

20
Cayman
Reagovat

radstare: mam prosbu, vcera jsem musel vecer makat a nevidel jsem finale, nebyla by moznost upnout to nekam?? pokud ano predem mooc dekuji :-)

Jinak diky za celou dobu jak jsi neunavne daval videa, klobouk dolu pane!!

21
ota
Reagovat

Milan je bůh,perfektní člověk,fandil jsem mu od začátku.Kdyby to dopadlo jinak,musel bych si myslet,že se národ zbláznil.Ti další dva ve finále byli marní a nechápu,jak se tam dostali.Byli tam jiní,kteří by si to zasloužili,ale vyhrát může jen jeden,a naštěstí ten pravý,ZASLOUŽÍ SI TO.
Díky Milane

22
sarka
Reagovat

Vcera jsem obracela oci v sloup, jak Rene furt jecela jako sirena. Jsem dokonce parkrat s nervama uz nevydrzela a na televizi jsem zarvala RENEEE uz drz hubuuuuu….Hrozna zenska tohleto. To bych fakt nechtela mit doma a Milan to s tim jejim rozvodem rekl presne….

23
Afromudkip
Reagovat

Milan naštěstí dostal anithlasy za tu uječenou krávu a chcípáčka Domčušku. I když bych to býval přál jiným, dopadlo to ještě dobře. Milan to potvrdil i svou závěrečnou řečí ve vile, ta neměla chybu.

24
Ickx
Reagovat

RadstaR: Já vím, že po tobě pořád někdo něco chce, no tak se přidám, promiň:), nešlo by dát sem ten sestřih nejlepších okamžiků? Jinak jsem rád, že vyhrál Milan, velmi mu to přeju. Nakonec se mi třetí řada zdála lepší než druhá alespoň po stránce složení lidí, pravda, na jednu stranu sice štábníci vařili z vody, ale na druhou mi s VV3 utekly tři měsíce jako voda a svým způsobem mi bude něco po večerech chybět..

25
aksa
Reagovat

Ten včerejší Anonymus jsem byla já (nějak jsem si nevšimla) a protože jsem tu párkrát škemrala o video, tak bych ráda poděkovala RadstaRovi i Chilli a všem dalším svým jménem (i když jen nickem). Díky lidi :-)

26
Lila
Reagovat

Nedal by si někdo práci s tím, udělat video „Milanovo best of?“ :)))

27
RadstaR
Reagovat

Lila : Leda by to udelal nekdo, kdo stahoval videa, protoze ja je u sebe neuchovaval. bude ti muset stacit jen VV3 best of ze vcerejsiho finale.

28
terinka
Reagovat

to jsem nemohly poslat vic hlasu Dominikovi?nebo co?

29
Ifa
Reagovat

Tak jsem se až včera dozvěděla, že Milanova přítelkyně je těhotná a má se jim to narodit už v lednu! To nebylo od Milana moc pěkné, že ji na tři měsíce opustil, ale za návrat s 11 mega mu to asi odpustí :-) Že o ní nikdy ve vile nemluvil??
Vyhraje vítěz taky byt? A nebude náhodou v Praze? Co s ním bude Milan dělat – dá se to prodat?

30
RadstaR
Reagovat

Ifa : Ve vile o ni urcite mluvil, kdyz o ni VV vedeli. Jinak o nem treba mluvila tusim jeho mamca v NS. Ano vitez vyhraje byt na stejnem miste jako predchozi VV a podle rozhovoru po finale ho milan prozatim vyuzije jako chatu :) Byt se nejspis prodat da, kdyz to tak udelal Tony z VV2.

terinka : A k cemu by to bylo dobre ? Snad si necekala, ze ta Primacka tlacenka snad vyhraje. Tomu magorovi evidentne fandilo dost malo lidi.

31
ajda
Reagovat

Terinko, on jich měl stejně až moc :o))

Reagovat

Milan byl nejlepší a zasloužil si to! I když jsem René dřív nesnášel, během Finále mě bavilo ji sledovat. Její hlášky, jak vše fotila, při vyhlašování výsledků: „Terezko, pojď!“ a tak dále :-)) Ale Milan je bezprostřední jednička! :-) A prý se už chystá čtvrtá řada ;-))

33
cayman
Reagovat

jo 4 rada :-D vcerejsek RS v cr odzvonilo :-D :-D

Reagovat

cayman, že by odzvonilo RS v ČR pochybuji, spíše se jen tak už nedočkáme reality show v boxech, ale reality show typu Vem si mě, Jste to co jíte, X Factor atd. pojedou v ČR nadále. Naštěstí :)

35
Reagovat

Takže čtyřka už nikdy nebude že?:(((((((

Reagovat

já, ano, lze to předpokladat, že po diváckém neúspěchu třetí řady se čtvrtá jen tak neobjeví, či spíše vůbec.

37
Reagovat

Já si myslím, že kdyby udělali jinou vilu i s tajnými místnostmi + zajímavé twisty a určitě by se toho dalo udělat více. Soutěžící si myslím, že byly dobří ne? Nebo tomu lidi prostě nedali šnaci? čám to je, že se nedařilo VV3? A čím to je, že v americe se big brotherovi daří?

38
cayman
Reagovat

sunicko: jasny presne jak rikas…. bohuzel me oblibene big brother,survovor a the amazing race tu nikdy nebudou,jeste ze jinde vs svete se jim dari :-)

39
Pe3k
Reagovat

Víte prosím někdo, jak se jmenuje a od koho je písnička, která hrála, když Milan opouštěl vilu?

40
RadstaR
Reagovat

Ja si myslim, ze kdyby to nakonec nedelala Prima, tak by to mozna i lidi pritahlo, protoze pro me Prima = zabijec RS diky upravovani pravidel za chodu a delani z divaka blbce.

41
Kocour
Reagovat

Pe3k, já myslím, že to bylo z Gladiátora. Zkus se mrknout na Soundtrack.

42
Chilli
Reagovat

Myslím, že trojka neměla takový úspěch proto, že při dvojce Prima ztratila veškerou důvěru. Dedukce o protěžování Tonyho, špatní soutěžící a hlavně jsme neměli vůbec přehled, co zadal štáb za úkoly, a co bylo z jejich hlavy, takže v tom byl zmatek, a soutěžící někdy dělali úkol, vypadali jako magoři, a štáb neřekl, že to nebylo z jejich vlastní hlavy.
Jinak pro mě byla trojka minimálně srovnatelná s jedničkou, dokonce i lepší, než jednička. I přes některé hluché dny ;-).

43
RadstaR
Reagovat

Chilli : Taky bych rekl, ze dost lidi do toho nesla kvuli dvojce, ale u me VV3 byly pohrbeni tim vystupem s Tamarou. Jinak me VV3 prislo taky srovnatelny s VV1.

Reagovat

RadstaR, já bych předevšim upozornil, že Milan je asi nejnormálnější výherce ze všech 3 řad VyVolených. Myslím, že o tom chlapíkovi ještě uslyšíme a určitě to nebude kvůli tomu, že by obrážel pražské večírky jako pseudohvězda :)

45
RadstaR
Reagovat

SUNicko : Tak v to doufam, ze mu penize nevlezou do hlavy a nezacne delat kraviny i kdyz penize dokazou dost lidi zmenit.

46
Adelinka.k
Reagovat

chtela bych rene-marcela-nency-radim-dominik.ahoj.

47
Jeah
Reagovat

Chybí video Milana s výzvou lidem, aby chodili k volbám. Nemáte ho?

48
Jeah
Reagovat

Chybí video Milana s výzvou lidem, aby chodili k volbám. Nemáte ho?

49
miisa
Reagovat

Ahoj, letošním VV jsem docela dost propadla, ale bohužel jsem neměla možnost sledovat pravidelně. jednička mě bavila moc moc, dvojka byla slabší, jenom jsem si bohužel nezvládla nic nahrát a teď se marně sháním po někom, kdo by mi rekapy a duely, popřípadě NS napálil na DVD. Najde se mezi vámi nějaký hodný nadšenec, který by mi pomohl? Bohužel mám starší počítač a pomalou rychlost připojení, takže mi dělá problémy stahování s netu a vypalovačku nemám:-(
Děkuju moc předem. Míša

Přidat komentář