Panáček v reality show

VV3 – „Osm kroků a pal“, 29.11. + Duel + video

30. Listopad 2007 | napsal(a): | reality show: VyVolení

Do vily najelo auto
Tedy abyste dobře chápali, na terasu vjelo auto, které je součástí výhry pro vítěze. A troubilo, troubilo a troubilo, dokud vyvolené nevzbudilo, což je těžká práce. Především ohledně Dominika, který se vytroubit stejně nenechal. Milan měl zase jeden ze svých vtipných dnů, začal perlit hned ráno: „Dominiku, já ti musím ukázat, na co se musíš podívat, až si budeš kupovat kárku.“ a hned šel zkontrolovat hladinu oleje a povinnou výbavu. Červený dopravní trojúhelník vystavil na Domčuchovu postel, protože je „porouchaný, tak aby ho někdo nepřejel“, a taky že „má jet s René do Chorvatska, tak aby s sebou švihnul“. To se mu oplatilo vyhrožováním, že na Milanově hlavě „vznikne krev“.

René prožívala celý den předduelové stresy, navíc s blížícím se koncem na ni doléhá fakt, že se bude muset potkat tváří v tvář s Lindou a něco jí říct. Marcelu už nemůže ani cítit a s Dominikem se nedá vážně promluvit o citlivých věcech.

Ruleta místo Duelu
Štáb nám chtěl ukázat, že se vyvolení umí chovat i důstojně, proto jim poslal obleky, takže prosím, milé dámy a milí pánové, chovejte se od nynějška tak, jak vyžaduje bonton, protože jste v nóbl společnosti. Měli si navzájem připomenout nějaká pravidla slušného chování, my jsme se dozvěděli jenom to, že talíře při prostírání mají být 2-3 cm od okraje, což se nám může na vánoční tabuli hodit. Ovšem Dominik je dnes ve špatné náladě, navíc René ho nijak nepodpoří, protože má sama krizi a spíš by potřebovala podržet ona, a ten Milan taky pořád reje, takže úkol bojkotoval. Za to si vysloužil dvě hodiny v prádelně, kde se netopilo, takže hezky vymrzl.
René: „Co to bylo?“ Milan: „Jemně otevřené půlky, mezi kterými proudil vzduch. Půlky starosty.“ Milan byl sice nóbl pán, ale rejpání k němu patří, takže si dovolil urazit samotného starostu Davida, což skočilo až gentlemanským soubojem. Naštěstí se slepými náboji. Ostře se střílelo až dneska ve studiu.

Stejně jako dovedou psychicky unavené soutěžící rozladit maličkosti, stačí troška k jejich dojetí. Třeba ohňostroj. Byl to pořádný masakr nad vilou, a obrovská emocionální bouře ve vile.

Potom si před René Milan s Davidem zakroutili hlavami nad jejím zamilováním se do Dominika. Třiatřicetiletá do dvaadvacetiletého děcka, jehož názory jsou na osmnáctiletého, když má patnáctiletou dceru. Nemůžou to pochopit, maximálně jako vilovou záležitost, protože ve vile je jiný život, ale venku se teprve uvidí, co je doopravdy spojuje. Stejně nakonec Dominik ještě skončí s Lindou.

Jdeme na odstřel
V dnešním duelu nechyběly jízlivosti, mezi René a Marcelkou to pěkně jiskřilo, podobně jako při Duelu Růžena – Linda. Fanoušci René včetně rodičů a Lucky podporovali v červených čepičkách, Marcelce fandí podle Terezky ve studiu i Rosťa Alka, ale já tam viděla jenom Pityho, a David jako jediný z celé třetí řady (opravte mne, jestli kecám) po příchodu do studiu pozdravil své soupeřky podáním ruky. Tereza se u diktování telefonních čísel prozradila, že se do vily vrátí opět pouze jeden, takže jsme byli ochuzeni o reakce, ale dnes to takto očekávali více, než minulý týden. Celou dobu bylo hlasování velice těsné, padl další rekord nejtěsnějšího vítězství, a do hry se s 47066 hlasy vrací René. A skočila rovnýma nohama do finále. Škoda jenom, že ne se zavřenou pusou, a jak poznamenala Marcelka, „asi mají lidi rádi křiváky“. Ta skončila u čísla 46588 a David 20950.

Když jsme se po ukončení hlasování podívali živě do vily, přistihli jsme zrovna Milana, jak se svěřuje Dominikovi, že neví, co má říct, až se ho Terezka zeptá, koho chce zpátky. Dom: Řekni, co cítíš. Milan: Já teď necítím vůbec nic. Dom: Ty necito jeden! Terezka nechala Milana přemýšlet nahlas a dlouho, ale nakonec z něho přeci jenom vymáčkla jméno René, z Dominika vystřelilo jako z kanónu. Hned po odchodu Terky začal Dom Milana štengrovat, co to tak zdržoval, a vzal dva polštáře, že si to „vyřídí na férovku“. Milan měl štěstí, že stál v blízkosti plazmy, a upozorňoval ho na to, a ten ihned se zvednutýma rukama v pozici vzdávajícího uznal, že „tohle nemůže, televizi by neublížil.“ Škoda, že se Dominik na tuhle Milanovu vlnu nenaladil dřív, nebo alespoň častěji.

Panáčkovo VVideobraní

Video: Návrat René z duelu
Videa z jiných dnů naleznete ZDE.

VyVolení

Diskuze k článku

Počet komentářů: 40
Reagovat

Myslím, že Milan má vítězství takřka v kapse, ale ani tak nic nepodcením a pár SMS mu v sobotu pošlu :) Jinak Chilli máš můj obdiv za tvoji výdrž.

2
Intibo
Reagovat

Suníčko : na sobotu nečekej posílej hned,za dnešní chování si René zaslouží prohru.Takhle hulákat na Marcelu přes plazmu byl hnusný a její ječák byl nesnesitelný.

Reagovat

Intibo, tak to už jsem neviděl, po vstupu René do vily jsem přepnul :) Takže, o co šlo? :)

4
RadstaR
Reagovat

SUNicko : Mno o nic, proste kdyz se Marcela loucila, tak tam Rene vyrvavala, jeste ze ji Dominik zacpaval pusu rukou. Jinak taky doufam, ze vyhraje Milan i kdyz boj to mozna bude az do konce. Nicmene duel me prekvapil a to rychly prehoupnuti hlasu ve prospech Rene i kdyz celou dobu vitezila Marcela bylo divne. Nicmene uz to neresim, Prima ma co chtela.

Jinak jsem koukal jako puk, co dela ta buzna (omlouvam se vsem ktery jsem ted urazil) Pity u Kanaku. Uz jsem sice cetl, ze gayum se Davit libi, ale ze tam uvidim tohodle trotla … To Rosta alespon nebyl videt, ale to by zase nebyla tlacenka, aby nam o nem Tereza nerekla :) Hold finale se blizi a kdy se zase trosku priponemout nez zrovna ted ze ? :D

Ani NS jsem nedokoukal, protoze koukat na Kobzanku se fakt neba, obzvlast pokud otevre hubu a nasledne zacne vsechny neceho tlacit (ale to me vadilo uz predtim), hlavne aby se navzajem ptali, co a jak. Omg snad sakra necekaji, ze si tam na sebe pred kamerama zacnou nadavat a rikat co udelali ve vile spatne a jak uz je vlastni rodice kvuli tomu nechtej videt a co ja vim jeste.

Nakonec jak se tak pozoruju, tak jsem asi na VV chytil alergii, teda ne primo na lidi ve vile, ale na Terezu, Kobzanku, Hejdu a ty jejich trapny a opakujici se kecy.

Uff sem se dneska nejak rozepsal, tak to ukoncim. Za chvilku hodim ke stazeni NS a jdu konecne spat :)

5
LadyXL
Reagovat

Ahoj, taky jsem byla v šoku v konečné změně hlasů a ještě než ukázali,kdo to je, tak jsem už „věděla“, že to bude René… Už se fakt nad tím odmítám pozastavovat…, prostě nějak nevěřím, i když jsem to zároveň tušila, že to tak dopadne. No a aby to nedopadlo zase podle Primy, tak pošlu Milanovi hlasy /tedy vlastně jsem hned poslala!/.
René u mne s konečnou platností skončila pro tu prasárnu u plasmy!! To se fakt nedělá! Hlavně že předem upozorňuje TP, že jim nemají skákat do řeči!Proč ji hned ze studia nezarazila!Proč na ní neudělala TY TY TY, jak to dovede na jiné, jen ne na ni a na Domču…!? Docela mne překvapil ale Domča, že jí zakryl tu pusu (i když dost pozdě)… Prostě jak říká Máca, je to křivák (René). A euforie ji neomlouvá.

6
Mali
Reagovat

zase si dovolim rypnuti, ale jsem uz proste takovej: CHILLI, PRECTI SI TEN CLANEK PO SOBE ASPON TRIKRAT A OPRAV SI CHYBY!!! vetsina carek pred A je spatne, stejne tak se nepise ABY JSTE, ale ABYSTE. strasne to kazi dojem z clanku.

7
kačík
Reagovat

Mali- mě to dojem nekazí – článek je super. Ale pokud jsi tak zběhlá/ ý v gramatice , tak si mohl/a psát články na Pánačka ty !!
René nebyla můj miláček, ale ani mi nějak zvlášť nevadila.
Ale to co udělala Marcele včera – to je i namě moc! Ještě jsem neviděla někoho s tak zlým výrazem ve tváři. Nevím, ale u mě klesla na samotné dno. Takhle zákeřný snad nebyli ani ti největší protivníci , za celé tři serie. FUUUUUUUUUJ.

8
mali
Reagovat

kacik: podle me se jedna o zakladni gramaticky pravidla, ktery se ucej deti na zakladni skole – a proto je kritizuju. clanky jsem tu taky publikoval. ryju z jedinyho duvodu – aby si to chilli priste poradne precetla a opravila, vetsina chyb je zcela zbytecnych.

9
RadstaR
Reagovat

Vsichni co kritizujete gramatiku budte radi, ze nepisu ja, protoze by vas asi kleplo :D Proste to prekousnete a hotovo. Panacka delaji nadsenci do dane veci, nikdo je za to neplati (teda alespon me ne :D) a vy po nich chcete, aby vsechno bylo na jednicku s hvezdickou.

10
udavac
Reagovat

Jsem z toho nějaký znechucený…Mám pocit, že v minulých řadách bylo podání ruky PO duely jakýmsi standartem, a když jí někdo nepodal tak se to řešilo, teď jsem to viděl myslím jen v jednom duelu…Přišlo mi to, že tu René tlačí…byl tam sestřih jak Marcela nadává René a zakončeno tím jak ji obětavě nabízí, že jí tam nenechá…jako kdyby René byla svatá a nikdy nic zlého neřekla…Tereza jí pomáhá vzpomínat kdy se k Marcele zachovala hezky a vytáhne z ní jak kvůli ní skočila do bazénu…Když Marcela řeken že lidi maji radi křiváky, tak TP se zlým výrazem:jo tak takhle jí vnímáš…než jí to docvaklo, že takhle asi ne…:-)A to chování René při tom loučení…ach jo…

11
aksa
Reagovat

RadstaR: asi jem byla nějaká špatně soustředěná – nebylo by možné udělat malý sestřih ze studia a toho vstupu na plazmu ?
To abych lépe pochopila co tak hnusně zákeřného udělala Marcela. (jak píše kačík)

12
RadstaR
Reagovat

Marcela nic, Rene neprestala hulakat, kdyz se marcela loucila … video udelam.

13
an
Reagovat

tenhleten duel nejsem schopná pochopit, skutečně mi mozek nebere, kde René vzala tolik fanoušků a kdo a jací ti její fanoušci vlastně jsou, posílala jsem hlasy Marcele, ale spíš to byly antihlasy pro René, protože můj favorit je taky Milan. No a dost se teda obávám, že Milan to bude mít ve finále skutečně těžký, obávám se, že se vyšší moci podaří René protlačit k výhře. Pro Mali: nerýpej do Chilli, jestli se ti nelíbí sem tam chybka tak určo ti Suníčko tady na panáčkovi poskytne místo korektorky, že ano :-)

14
Myslitel
Reagovat

Jistě, celá rs je zmanipulovaná:-) A mně to s René přišlo docela vtipný, když ji nemohli udržet a nelíbila se mi slova Marcelky o René po skončení duelu. A možná je to tím, že jsem fandil René, která měla dle ankety na vyvoleni.centrum.cz vyhrát s větším počtem hlasu.

Milan je jasný vítěz VV už od začátku RS stejně jako to bylo jasné u Tonyho i Vladka, ovšem tentokrát vyhraje Milan s 2x poctem hlasů, než bude mít René., takže není co řešit.

Reagovat

an, ano, místo korektora/korektorky tohoto serveru je stále neobsazeno :)

16
Ksana
Reagovat

Podle mě byla reakce René na Marcelu naprosto adekvátní. Marcela se měla loučit a ne plivat na René do posledního okamžiku. Evidentně není tak v pohodě jak se pořád snaží přesvědčovat. Takže – měla co si zasloužila!

17
kačík
Reagovat

Ale ikdyž Mali rýpe – tak nepopírám , že to dělá celkem mile a neuráží přitom nikoho ( moc) !

18
Chilli
Reagovat

Děkuji všem, kteří se mne zastali :-).
Jinak to křiváctví René Marcelka popisovala tak, že se na ni dívá „vražedným“ pohledem, s odporem, a pak jí řekne hadím hláskem: Marcelko. Stejný charakter v téhle oblasti měl i Tony.

19
kačík
Reagovat

Ksana: Jo pokud by u toho co řekla Marcela byla , tak pochopím, že “ se jí jen zpěnila krev“, ale v dobu kdy o ni Marcela nepřímo řekla, že je křiák, byla René na cestě do vily. Takže reakce by byla stejná, kdyby řekla Marcela o René i něco hezkého. René to prostě neomlouvá.

20
udavac
Reagovat

2Ksana:ja si nemyslim, že na ni plivala, řekla jí že jí štve,že prohrala zrovna s ni, co rikala Rene ani radsi nechci vědět,nehlede na to , že jí přece do rozlouceni nikdo nema skakat, a taky by to chtelo trochu nadhledu a říci si, nj,říkej cokoliv ale ja jsem tady a ty jsi vypadla…

21
aksa
Reagovat

Chilli : za prvé díky za články :-)
tu sladkost René na jedné straně a kategorické odsudky k dotyčnému pět minut před nebo po jsem u René viděla docela jasně a poprvé to zaznamenala zhruba po týdnu jejího pobytu ve vile. Od takových lidí se snažím držet na kilometry daleko (život mě to naučil) a Marcele se vůbec nedivím, že řekla to co řekla.
RadstaR opět již předem díky :-)

22
Ksana
Reagovat

Já si prostě myslím, že to Marcela neustála. Navíc byla jediná, kdo něco takovýho řekl, dokonce i Linda se udržela a normálně se rozloučila… Na to jak se celou dobu snažila tvářit, že má nadhled, tak to moc prožívala. René sice taky, ale ta je taková pořád. Já fandím René tak ji budu hájit, a vy jednoduše ne, takže budete hájit Marcelu, to je celý :-)

23
Pattrick
Reagovat

Mali – Ty by jsi zase mohl psát slova s čárkama a háčkama, také to dost kazí výsledký dojem.. Pro příště, jo?? Díky

24
ajda
Reagovat

K lidem, jako je René, se člověk bojí otočit zády… Myslím, že její povahu a chování mohou obdivovat jen ti, kdo jsou jí podobní. Ale každý má svého oblíbence, Marcela na celkové vítězství taky nic moc, hlavně ať Milan odejde zítra jako vítěz a Kukačka s Domčuchem ruku v ruce pro vlčáka a pak snad pro dceru….

25
Ksana
Reagovat

Když dojdou argumenty, přijde na řadu kritika diskutujících, že?

26
RadstaR
Reagovat

ajda : Rekla si to pekne a naprosto souhlasim.

27
ter
Reagovat

ahoj všichni, rosťa alka ve studiu vidět byl, seděl nahoře uprostřed. Akorát měl dioptrické brýle, což ho možná částečně maskovalo :-)
Jinak jsem se divila, že nedorazil nikdo z letošních exVyvolených (samozřejmě kromě Růži), podle mě jim to možná Prima zakázala, aby u tohohle veledůležitýho trielu nestrhávali pozornost sami na sebe…

28
RadstaR
Reagovat

ter : Ani bych se tomu nedivil po tom, co tam predvadel Dan a spol. :)

29
Jája
Reagovat

No vy se divíte, že René začala na Marcelu křičet, když se Marcela do ní pustila: Nejvíce mě štve, že mě porazila TA René!!

30
evca
Reagovat

Tereza to ozstipla zajiste hodne trenovala techniku negaci ve vedeni rozhovoru a vuci Marcele ji pouzila tak okate ze je to vysmech i pro divaka s prumernym IQ. Proste Rene predkladala sklenici polo-PLNOU a Marcele polo-PRAZDNOU. Ze je Pergnerka sverazne devce jsem vedela, ale ze si tohle troufne je moc. Poskodila PRIMU i celou soutez VV-doufam ze ji to neprojde u vedeni Primy a i kdyz ji obdivuji za to z ceho se vyhrabala, vzala do rukou to, co ji nepatri-to patrilo divakum. Muze jit uz i do politiky z manipulacve slozila zkousku. Cistym ksichtum ZDAR.

31
tatana
Reagovat

lidičky jestliže máte otevřené oči a upřimné srdíčko, volte RENÉ. podívejte se do očí MILANA, je to neupřimný hráč, pokaždé uhýbá očima, když ho berou kamery. RENÉ je citlivá fér a po celou dobu pobytu ve vile se chovala přirozeně. dokázala si přiznat své chyby a i když občas udělala ve vile nějakou kanadu, mělo to grády. vážím si také toho, že vždy dokázala říct každému upřimně do očí svůj názor, i když to občas vyznělo tvrdě. umí pobavit, zatím co MILAN velmi rád rýpe do ostatních a podle mě sjel hodně dolů. NENI UPŘIMNÝ A JEHO OČI HO VŽDY PROZRADÍ. DOMČA bude herec, má na to,MARCELA -oči zmije, IVANA- slepice a drbna RENÉ- otevřené srdce, skála, opora-VÍTĚZ VYVOLENÝCH.

32
tatana
Reagovat

lidičky jestliže máte otevřené oči a upřimné srdíčko, volte RENÉ. podívejte se do očí MILANA, je to neupřimný hráč, pokaždé uhýbá očima, když ho berou kamery. RENÉ je citlivá fér a po celou dobu pobytu ve vile se chovala přirozeně. dokázala si přiznat své chyby a i když občas udělala ve vile nějakou kanadu, mělo to grády. vážím si také toho, že vždy dokázala říct každému upřimně do očí svůj názor, i když to občas vyznělo tvrdě. umí pobavit, zatím co MILAN velmi rád rýpe do ostatních a podle mě sjel hodně dolů. NENI UPŘIMNÝ A JEHO OČI HO VŽDY PROZRADÍ. DOMČA bude herec, má na to,MARCELA -oči zmije, IVANA- slepice a drbna RENÉ- otevřené srdce, skála, opora-VÍTĚZ VYVOLENÝCH.

33
tatana
Reagovat

lidičky jestliže máte otevřené oči a upřimné srdíčko, volte RENÉ. podívejte se do očí MILANA, je to neupřimný hráč, pokaždé uhýbá očima, když ho berou kamery. RENÉ je citlivá fér a po celou dobu pobytu ve vile se chovala přirozeně. dokázala si přiznat své chyby a i když občas udělala ve vile nějakou kanadu, mělo to grády. vážím si také toho, že vždy dokázala říct každému upřimně do očí svůj názor, i když to občas vyznělo tvrdě. umí pobavit, zatím co MILAN velmi rád rýpe do ostatních a podle mě sjel hodně dolů. NENI UPŘIMNÝ A JEHO OČI HO VŽDY PROZRADÍ. DOMČA bude herec, má na to,MARCELA -oči zmije, IVANA- slepice a drbna RENÉ- otevřené srdce, skála, opora-VÍTĚZ VYVOLENÝCH.

34
tatana
Reagovat

lidičky jestliže máte otevřené oči a upřimné srdíčko, volte RENÉ. podívejte se do očí MILANA, je to neupřimný hráč, pokaždé uhýbá očima, když ho berou kamery. RENÉ je citlivá fér a po celou dobu pobytu ve vile se chovala přirozeně. dokázala si přiznat své chyby a i když občas udělala ve vile nějakou kanadu, mělo to grády. vážím si také toho, že vždy dokázala říct každému upřimně do očí svůj názor, i když to občas vyznělo tvrdě. umí pobavit, zatím co MILAN velmi rád rýpe do ostatních a podle mě sjel hodně dolů. NENI UPŘIMNÝ A JEHO OČI HO VŽDY PROZRADÍ. DOMČA bude herec, má na to,MARCELA -oči zmije, IVANA- slepice a drbna RENÉ- otevřené srdce, skála, opora-VÍTĚZ VYVOLENÝCH.

35
tatana
Reagovat

lidičky jestliže máte otevřené oči a upřimné srdíčko, volte RENÉ. podívejte se do očí MILANA, je to neupřimný hráč, pokaždé uhýbá očima, když ho berou kamery. RENÉ je citlivá fér a po celou dobu pobytu ve vile se chovala přirozeně. dokázala si přiznat své chyby a i když občas udělala ve vile nějakou kanadu, mělo to grády. vážím si také toho, že vždy dokázala říct každému upřimně do očí svůj názor, i když to občas vyznělo tvrdě. umí pobavit, zatím co MILAN velmi rád rýpe do ostatních a podle mě sjel hodně dolů. NENI UPŘIMNÝ A JEHO OČI HO VŽDY PROZRADÍ. DOMČA bude herec, má na to,MARCELA -oči zmije, IVANA- slepice a drbna RENÉ- otevřené srdce, skála, opora-VÍTĚZ VYVOLENÝCH.

36
tatana
Reagovat

lidičky jestliže máte otevřené oči a upřimné srdíčko, volte RENÉ. podívejte se do očí MILANA, je to neupřimný hráč, pokaždé uhýbá očima, když ho berou kamery. RENÉ je citlivá fér a po celou dobu pobytu ve vile se chovala přirozeně. dokázala si přiznat své chyby a i když občas udělala ve vile nějakou kanadu, mělo to grády. vážím si také toho, že vždy dokázala říct každému upřimně do očí svůj názor, i když to občas vyznělo tvrdě. umí pobavit, zatím co MILAN velmi rád rýpe do ostatních a podle mě sjel hodně dolů. NENI UPŘIMNÝ A JEHO OČI HO VŽDY PROZRADÍ. DOMČA bude herec, má na to,MARCELA -oči zmije, IVANA- slepice a drbna RENÉ- otevřené srdce, skála, opora-VÍTĚZ VYVOLENÝCH.

37
tatana
Reagovat

lidičky jestliže máte otevřené oči a upřimné srdíčko, volte RENÉ. podívejte se do očí MILANA, je to neupřimný hráč, pokaždé uhýbá očima, když ho berou kamery. RENÉ je citlivá fér a po celou dobu pobytu ve vile se chovala přirozeně. dokázala si přiznat své chyby a i když občas udělala ve vile nějakou kanadu, mělo to grády. vážím si také toho, že vždy dokázala říct každému upřimně do očí svůj názor, i když to občas vyznělo tvrdě. umí pobavit, zatím co MILAN velmi rád rýpe do ostatních a podle mě sjel hodně dolů. NENI UPŘIMNÝ A JEHO OČI HO VŽDY PROZRADÍ. DOMČA bude herec, má na to,MARCELA -oči zmije, IVANA- slepice a drbna RENÉ- otevřené srdce, skála, opora-VÍTĚZ VYVOLENÝCH.

38
tatana
Reagovat

lidičky jestliže máte otevřené oči a upřimné srdíčko, volte RENÉ. podívejte se do očí MILANA, je to neupřimný hráč, pokaždé uhýbá očima, když ho berou kamery. RENÉ je citlivá fér a po celou dobu pobytu ve vile se chovala přirozeně. dokázala si přiznat své chyby a i když občas udělala ve vile nějakou kanadu, mělo to grády. vážím si také toho, že vždy dokázala říct každému upřimně do očí svůj názor, i když to občas vyznělo tvrdě. umí pobavit, zatím co MILAN velmi rád rýpe do ostatních a podle mě sjel hodně dolů. NENI UPŘIMNÝ A JEHO OČI HO VŽDY PROZRADÍ. DOMČA bude herec, má na to,MARCELA -oči zmije, IVANA- slepice a drbna RENÉ- otevřené srdce, skála, opora-VÍTĚZ VYVOLENÝCH.

39
ajda
Reagovat

Tatano, o které René píšeš?! Já taky jednu znám. Kukačovic. Citlivá to ona je, krásně s citem v hlase nadává do debilů, srá*ů atd….úpřimný pohled hada na lovu, sevřené rty,přivřené oči, nenávistná grimasa,koutky klasika dolů….každého úpřimně za zády pomlouvá, krásně umí odsoudit a nenávidět…když je boss a bojí se trestu, chudinka, úpřimně neví, že štáb ji úpřimně miluje, tak i skočí do bazénu kvůli Marcele, přece je hráčka….úpřimně se zamilovala do Domina, ta láska je tak silná, že i když jí na ostatních vadí cokoli, Domčuch jí může zívat, krkat přímo do obličeje, dočká se ještě olízání od maminky….úpřimně nenávidí zřejmě všechny ženy, asi nějaký skrytý komplex, a z toho i její úpřimné chování….atd., atd., atd….prostě jak píšu o několik komentářů výš, k téhle ženské je strach se otočit zády :o((

Teda upřimně ti řeknu, nechápu na koho se ty v té vile díváš… :o))))

40
ajda
Reagovat

Tatano, o které René píšeš?! Já taky jednu znám. Kukačovic. Citlivá to ona je, krásně s citem v hlase nadává do debilů, srá*ů atd, všem, i své lásce Dominovi….úpřimný pohled hada na lovu, sevřené rty,přivřené oči, nenávistná grimasa,koutky klasika dolů….každého úpřimně za zády pomlouvá, krásně umí odsoudit a nenávidět…když je boss a bojí se trestu, chudinka, úpřimně neví, že štáb ji úpřimně miluje, tak i skočí do bazénu kvůli Marcele, přece je hráčka….úpřimně se zamilovala do Domina, ta láska je tak silná, že i když jí na ostatních vadí cokoli, Domčuch jí může zívat, krkat přímo do obličeje, dočká se ještě olízání od maminky….úpřimně nenávidí zřejmě všechny ženy, asi nějaký skrytý komplex, a z toho i její úpřimné chování….atd., atd., atd….prostě jak píšu o několik komentářů výš, k téhle ženské je strach se otočit zády :o((

Teda upřimně ti řeknu, nechápu na koho se ty v té vile díváš… :o))))

Přidat komentář