Panáček v reality show

VV3 – V nebi nebo v pekle, 22.11.

23. Listopad 2007 | napsal(a): | reality show: VyVolení

Vztahy ve vile se již nebudou zřejmě nijak zvlášť razantně měnit, nesympatie se pomalinku prohlubují, a při neustálém poslouchání kritiky na svoji osobu se unavení hrdinové uchylují ke svým „blízkým“ ve vile, aby alespoň od nich slyšeli nějaké povzbuzení a ocenění.

Kontrast se také projevil při denním úkolu, kdy štáb navodil v ložnici atmosféru nejprve poklidnou, s modrým osvětlením, až skoro nebeskou, a pozitivní terapii měli vést Dominik a René. Ta, když si četla zadání ve zpovědnici, hned brblala a brblala, že to dělat nebude, takže začínal Dominik. René to pak nakonec přeci jenom raději vzala do svých rukou. Druhou část terapie – červeně pekelnou, vedli Milan s Davidem. Probrali vilu z negativního hlediska, protože jim ukradla soukromí, někteří známí je poznali tak, jak si nikdy nepřáli, aby je poznali, možná se nemají kam vrátit, široké okolí je bude pomlouvat, ale pozor, podle Milana je „prostředí v pohodě, ale to hnusný je uvnitř každého z nás“.

Odpoledne Dominika chytly hrábě, a pak už bylo jenom pokračování tenisového turnaje: Milanovci proti Radimovcům. Ostré údery, parádní smeče, sem tam i rána mimo, a to všechno hezky za zády, tedy za zdmi.

Milan na Radima: „Chtěl jsi zakročit, ale i kroky ti dělaly problémy.“

Aktuální počty hlasů: 1451 – 3257 – 3973

VyVolení

Diskuze k článku

Počet komentářů: 6
1
Ickx
Reagovat

Proboha doufám, že vypadnou ty dvě slepice a že poměr těch hlasů je Ivana – Marcela – Radim. Včera se na ně nedalo koukat, jak byly suverénní..

2
RadstaR
Reagovat

Ja pevne doufam, ze nejvetsi pocet hlasu ma jedna z nich a vypadne „zelenej mozek“.

3
ickx
Reagovat

No jo, je to zelenej mozek, ale furt ho snesu líp, než M nebo I. Marcela se vyjadřuje jako retard a to Ivanino kdákání se nedá už poslouchat! Myslí si o sobě bůhví co, pryč s ní. A nejlíp se všema třema:). Jedinej nad věcí je Milan.

4
ajda
Reagovat

Všichni tři jsou k ničemu, ale budu ráda když vypadne Radim, protože Kukačka to nevydýchá!!! Bylo krásné jak pomlouvala Marcelu, že je moc sebevědomá, že věří v svůj návrat a ona sama tvrdila, že ONA-René Kukačová vyhraje duel i v pyžamu…..chapeteto děckáááá?! :o)))))

5
fajfka
Reagovat

Blíží se to, doufám, že Radim vyfičí. Lepší je, když se do vily vrátí jedna slepice než kapoun.

Reagovat

ajda, LoL, pěkně jsi to napsala, velmi pěkně … :)

Přidat komentář