Panáček v reality show

Propadák Pláž 33 končí o měsíc dříve!

9. Srpen 2012 | napsal(a): | reality show: reality show obecně


Televízia Markíza má ďalšie vrásky na čele a na konte ďalší neúspešný formát. Po obrovskej mediálnej kampani mala nová letná reality show problémy už na začiatku. Prvý živý live prenos si pozrelo len 200 tisíc divákov, 4,8% rating a podiel 21,2% (TV JOJ s reprízou filmu Návrh – 6,9 % / 29,6 %). Následne divákov nezaujali ani strihové epizódy. Konkurečná Joj sa opäť stala v mnohých dňoch celodenným i prime-time lídrom a tak za neúspešný formát vraj budú v Markíze padať hlavy.

Sledovanosť sa nezlepšovala




Celkovo sa sledovanosť Pláže 33 pohybovala od 20 do 24% a nič nenasvedčovalo k zlepšeniu výsledkov. Najhoršie výsledky sledovanosti dosahovala Markíza s Plážou v sobotu, kedy sa rozhodovalo o vypadnutom finalistovi v priamom prenose. Počas leta sa konkurečná Jojka opäť stala v mnohých dňoch celodenným i prime-time lídrom a tak sa rozhodlo vedenie Markízy pre rýchlu zmenu a letnú reality show o takmer mesiac skrátiť. Finále sa uskutoční už o týždeň 18. augusta (sprna), namiesto plánovaného 8./15. septembra (září).

Za veľa peňazí, žiadna muzika

Denník Nový Čas informoval ,,Stavba stála skoro 1 200 000 eur a nemá to žiadnu sledovanosť. Pre toto budú určite padať hlavy,“ prezradil zdroj Nového Času. Diváci vytýkali celému programu slabý dej, nacvičené scénky, kompazistov, ktorí mali dej rozhýbať rôznymi útokmi na účastníkov. Mnohým sa nepozdávala moderátorka, kŕčovitý manažér či nezvládnutý výber súťažiacich.

Pozeral niekto z vás Pláž 33? Aký máte názor na túto letnú reality show?

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

reality show obecně

Diskuze k článku

Počet komentářů: 12
1
susanq
Reagovat

ja som pozerala, stale pozeram a som velmi spokojna. nemozem nic vytknut. su tam zaujimave postavy, s ktorymi sa clovek nestotozni, ale aspon zabavia :) moderatorka prekvapila, Barbora velmi profesne dospela… no a navyse ma Plaz perfektnu zvucku. A este sme tam aj osobne boli a mohli sa takto „priamo“ zucastnit diania…- takze u mna skoda, ze to konci skor.

Reagovat

Skoda. Rad jsem koukal na odpoledni reprizu. Teda zezacatku me to nejak nenadchlo, ale jak vypadnul Adam, tak to bylo lepsi.

3
DL
Reagovat

Nevadilo mi nic, ale kdyz jsem kdysi koukala na bar , ktery taktez extremne nezaujal, tak ten se mi zdal lepsi.

4
Franz Ruppert
Reagovat

Čekal jsem od této RS něco opravdu jiného, lepšího, ale po více jak týdnu jsem to vzdal. Možná je i to tím, že jsem se v době vysílání pohyboval na Slovensku a slyšel názory na tuto RS od obyčejných Slováků. V zahraničí se v tomto pořadu představují známí herci, zpěváci, sportovci a jiné celebrity. Tady nikoho takového neměli.

5
Flint
Reagovat

Proti olympiáde sa ťažko bojuje, hlavne ak je to tak trocha amatérske…

6
88
Reagovat

mě to teda baví víc než česká farma, ale míň než farma slovenská.. :D

7
Kapi
Reagovat

Me se Pláž33 líbí. Je to skoda. Je fakt, že ti nastrceni „herci“ z lidu, kteri jakoze prisli nahodou na plaz byli dost okatí, ale jinak tam byly zajimavy a vyrazny tipy postav, takze to bylo zajimave. Strih byl ponekud nekompromisni , ale porad jak tu uz nekdo psal – baví to víc než česká Farma, ale míň než Farma slovenská! :)

8
Nejvíc-2
Reagovat

ja sleduji PLAZ od zacatku, kazdy den si ji nahravam a cumim na ni po FARME osobne me to celkem chytlo ale vzdy je co zlepsovat … kdyz na to clovek kouka kazdej den ma pak v hlave hodne otazniku, mnohdy zustane spoustu nevysvetleno, takze chyba strihu resp rezie

9
pok
Reagovat

Mě to docela baví :). Soutěžící jsou vybraní dobře.

10
matus
Reagovat

Pláž 33 je úplná kravina bez zmyslu… Nikdy som to nekukal a už z reklám viem že je to o ničom…

Reagovat

Tak konec. Vitez mi byl ukradenej, ale cekal jsem, ze jeste teda dneska bude nejakej rekap posledniho dne na plazi a ono prd :(

12
marsi
Reagovat

ja sem to sledovala rada akorat sem skoro byla porad v praci:( ale bylo to super koukala jsem na to vzdy dopoledne na opakovani a ani nevim kdo vubec vyhral?

Přidat komentář