Panáček v reality show

Výměna manželek – Dáša a Sylva (25.3.2007)

25. Březen 2007 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

Výměna manželek Dáša řekla o Pepovi, že je zženštilý sukničkář, Sylva o Dášině Milanovi, že je idiot.

Manželé Dáša (40) a Milan (42) Jahodovi žijí v Telnici u Brna spolu se svými dvěma syny, Vojtou (7 let) a Ondrou (11 let). Protože Milan podniká a většinu času tráví mimo domov, převzala Dáša většinu starostí kolem domácnosti. Denně peče synům pečivo pro bezlepkovou dietu, ale také dělá drobné kutilské práce, které jinak většinou dělají muži.

Sylva (31) a Pepa (31) Hruškovi bydlí s dcerou Karolínou (9) a synem Tomášem (6) v obci Koloveč na Domažlicku. Doma dělají všechno společně, ať už jde o práce v domácnosti či péči o děti, se kterými třeba chodí oba i k lékaři, spolu chodí i do práce. Sylva je z páru dominantnější, když se jí něco nelíbí, umí si sama zjednat pořádek.

Sylva

Od Dáši dostala na deset dní symbolických 5.555,-Kč a v Manuálu si přečetla, že bude mít na starost péči o domácnost včetně pečení bezlepkového chleba a také, že by měla opravit poličky v koupelně. Chleba se jí povedl, s poličkami si moc nevěděla rady, tak udělala jednu a druhou nachystala Milanovi na dokončení. Ve čtvrtém dni výměny si už stěžovala, že je Milan pořád v práci a doma se jen nají, dá si pivo a jde spát. Dále jí vadilo, že jí říkal, jak je pěkná, a chtěl jí dávat pusy na dobrou noc. Tvrdila, že to i dvakrát udělal, ale potřetí už se nenechala.
Pravdou je, že Milan k důvěrnějším dotykům neměl daleko, v autě cestou na squash chtěl dát Sylvě ruku na koleno a při nákupu v Brně ji pořád bral za ruku, což bylo Sylvě očividně nepříjemné. Pak najednou ale své chování změnil a o Sylvě řekl, že je jednoduchá a sprostá.

Změn, které chtěla Sylva v polovině výměny provést, nebylo moc. Kluky požádala, aby se nehádali, a Milana, aby dokončil tu jednu nedodělanou poličku a obložil venkovní schody dlažbou.
Pak se vydali i s Vojtou a Ondrou ven, Milan chtěl Sylvě ukázat, co vlastně vyrábí. S draky si užili spoustu legrace, ale Sylva se později svěřila, že měla pocit, že kluci tenhle sport dělali poprvé, že se jim Milan asi moc nevěnuje. Večer ji Milan na její přání doprovodil na diskotéku. Dal si ale podmínku, věci, načichlé kouřem na diskotéce, si Sylva pak musí dát na verandu, aby je neměla v pokoji. Sylva to sice slíbila, ale neudělala, což se později také stalo předmětem sporu a výčitek. Milan už na ni byl dost naštvaný, pročež ani nezačal dělat tu poličku do koupelny, namísto toho vyráběl pro svou ženu Dášu nástěnku na turistické známky, které sbírá. Oni si to tam vůbec začali navzájem „zpříjemňovat“ – Milan dal Sylvě do pokoje vůni, která jí vadila, ona zase zavolala Pepovi a stěžovala si na Milanovy pusy na dobrou noc. Před koncem výměny se sice Milan ještě snaží náladu zmírnit a vezme Sylvu na výlet do Brna, ale večer už si na kameru stěžuje, že je Sylva primitiv a přirovnává ji ke zrajícímu akné (což mi tedy mimochodem taky moc inteligentní nepřipadalo).

Dáša

Dostala od Sylvy patnáct stovek na deset dní a pokyn, že členové rodiny chodí rádi v čistém, takže má často prát. První dojem z Pepy i dětí byl příjemný, postěžovat si stačila jen na vysavač. Jinak žili celkem poklidně, s dětmi se vypravili k zubaři, pak společně grilovali, vydali se na výlet a výpravu za turistickými známkami do její sbírky.
Změny, Dášou navržené, se týkaly dětí. Jednak chtěla, aby si čistily zuby dvakrát denně, druhak aby si lépe třídily oblečení a nedávaly na vyprání to, co dle ní ještě není špinavé (nevím, ale zrovna tohle mi přišlo dost zcestné a dětí, peroucích si ve vaně kalhoty, mi bylo i líto).
I přes počáteční pohodu to však mezi Pepou a Dášou začalo skřípat, Dáše vadil Pepův styl humoru, zdál se jí dětinský.
Pepa nedokázal zapomenout na manželčin telefonát a vyptával se Dáši, jak jim jde manželství po sexuální stránce, čímž i jí nasadil brouka do hlavy, ale manžela nedala a usilovně jej bránila. Dál to ale vcelku rozumně řešit odmítla s tím, že to napřed probere s Milanem.
Jakoby se tím ale změnil i její vztah k Pepovi, o kterém najednou prohlásila, že je zženštilý sukničkář. Pochopili jste, z čeho tak usuzovala? A neodporují si tyto dva pojmy náhodou? :-)

Mezi osmi očima…

…se nakonec nic moc nedělo. Sylva náležitě dramaticky podala scénku s pusami na dobrou noc, s Milanem se pohádali o jejich počet. Na Dášinu otázku, zda by šla do pořadu ještě jednou, odpověděla souhlasně, ovšem ne do stejné rodiny. Obě ženy se nakonec shodly na tom, že by spolu navzájem asi nevycházely.
V závěru na kameru shrnuly své dojmy: Dáša už ví, že rodina patří k sobě a domů už Milanovi žádnou cizí ženskou nepustí, Sylva se svěřila s tím, že jí Dáša obhajobou Milana vyrazila dech, takže ji nazvala krávou a Milana idiotem.

Já si v této výměně svého oblíbence nenašla, a vy?

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 80
1
jj
Reagovat

Stále jsem nevěřila tomu, že Sylva má nízké IQ – jak o ní Milan stále říkal, ale po tom strhujícím závěru, kdy Sylva nazvala Dášu Krávou !!!! a to ji znala pár desítek minut jsem přesvědčená, že fakt moc chytrá asi nebude. Nehledě na ten její slovník…

2
mina
Reagovat

Sylva byla líná žena,sprostá a jednoduchá,myslím.že se k sobě se svým skutečným mužem hodili,druhá rodina mi byla sympatičtější,Pepa byl mírně na ženský a paní Dáša věděla své,řešila vše s elegancí,je chytrá

3
Jiho
Reagovat

Vždycky mě fascinuje, když někdo s IQ tykve o zjevně chytřejším člověku vykládá, jaký je v*l ;-) Dále je otázka, jak moc řízla dramaturgická kudla, ale Sylva se svou stěžejní kauzou „polibek na tvář“ mi malinko připomněla legendární díl s adventistou 7. dne. Zajímavé, že opět šlo o docela kočku ženskou, u který by člověk řekl, že to vezme sportovně a nebude dělat z podobných banalit obrovský nafouklý problém. Jak z obého vyplývá, jasně se mi víc líbila „brněnská“ rodina s intelektuálně zaměřeným párem. Sylva sice na diskotéce vypadla dost dobře, ale jinak to byl děs běs, Dáša a Milan byli malinko jiní, ale mě sympatickým způsobem. A co je hlavní, skvělě k sobě pasovali, Chodové vlastně taky, takže z tohodle pohledu optimistický díl, že když přijde svůj k svému, je vše OK. BTW vyznáte se někdo v celiakii? Je mi divné, že jsou tím postižené obě děti, tedy zjevně je to dané geneticky, a přitom jsou rodiče zdraví. Že by případ dědičných chorob, kde se sejdou dvě „podkritická“ genetická zatížení rodičů a nastane průšvih?

4
Kniga
Reagovat

Před pár minutami skončil další díl VV. A co já na to?
Na první pohled „nezáživný“ díl. Na druhý pohled ještě „nezáživnější“ a navíc totální ztrapnění všech aktérů….

Moravská rodina u mě získala zprvu velké symptatie díky turistickým známkám a razitíkám, neboť i já pár TZ (i když bohužel rozhodně ne v takovém množství) vlastním a Razítkovač si už vedu taky nějaký ten pátek… Rodina z Domažlicka mi přišla tak jako tak, prostě normální průměrná rodina. Bohužel po konci pořadu jsem z nich byla dost zklamaná…. Z obou rodin.
Nevím proč Sylvie neřešila ony pusy hned následující den, ale čekala s tím, a volala manželovi až kolikátý den. Přišlo mi to jako provokace, snad i narežírovaná Novou, neboť nic se nědělo, tak holt práskneme manžela… Bylo to ubohé!
To bylo mínus v podstatě pro obě rodiny. Druhým mínusem bylo neskutečná namyšlenost moravské rodiny. Zvláště toho pana Milana. Jeho rádobyvtipné vtípky mi vtipné nepřišly a co se týče jeho chování? Vyslovené provokace (viz polička) a to urážení ohledně IQ… Hned mi bylo jasné kdo pak to je. Další z řady těch, kdož jsou přesvědčení, že výška IQ je vše. Bohudík to tak není. Aspoň pro mě ne a tímto u mě Moraváci ztratili dost. I Dáša si nakonec ohledně Sylviina IQ přisadila :(. Přemýšlím jak by se jim líbilo, kdyby někdo měřil lidi podle zdraví a tímpádem by jejich kluci byli odepsaní….
No a teď k Čechům. Pepa se mi zdál v pohodě a myslím, že kdyby nebylo toho telefonátu mohli těch deset dní završit opravdu hodně solidně. Trošku nechápu tu dívku, v devíti letech nevydržet deset dní bez mámy? Kouření Sylvie nijak neřeším, kdo chce ať si kouří jak che, ale pokud něco slíbí měla by to dodržet (viz. ty šaty). Uznávám, že jejich rodina nebyla na takové úrovni jako ti druzí (nicméně byli na tom rozhodně lépe než minulé dvě rodiny) a že by se tam mohlo pár věcí změnit, hlavně jejich mluva a kritika lidí, které v podstatě neznají. Že oni dva mají dobrý partnerský-rovnoprávný vztah je u nich moc pěkné a hodnotím to jako velké plusko, nicméně musí pochopit, že né každý má stejný náhled na svět a pokud to Dáše vyhovovalo tak je to její věc a není kvůli tomu kráva. Byť i já uznávám, že jako chlapa radši Pepu než Milana.
To je tak všechno co se ktomu dílu dá říct. Dáša i Pepa se mi líbili víc než Sylva a Milan. Ale jak už jsem říkala závěrem si to pokazili obě dvě rodiny rovnoměrně.

5
Kniga
Reagovat

JJ to ze nekoho hodnoti aniz by ho znala a urazky nesjou dukazem nizke IQ. Znam vysokoslaky sproste jak kanal a schopne odsoudit cloveka bez toho ze by s nim prohodili slovo a znam lidi co opravdu moc IQ nepobrali a jsou to moc slusni lide bez predsudku…
Mina kde beres dukaz ze byla Sylva lina? A kde berez dukaz ze je Pepa na zensky? ze to rekla Dasa temer na zaver poradu? Jinak nevim co se ti na pepovi nezdalo, do prace chodil a doma makal a detskam se venoval tak co vic po chlapovi chces?
Jiho jj rodiny k sobe sedli, i kdyz si furt myslim ze dasa si mohla vybrat jinsiho chlapa nez je Milan,a le jak jsme psala veskere dobre dojmy u me obe rodiny ztratili svym nadavanim, at uz otevrenym (kravo atd.) nebo zkrytym (no je holka pomalejsi…)…. kdyz o tom uvazuju co je horsi?

6
phoebe247
Reagovat

Osobně mám dojem, že výměny manželek se zúčastňují převážně lidé s poněkud nižším IQ, protože člověku jen trochu průměrně myslícímu, by těch 50tis Kč rozhodně nestálo za to riskovat, že se z jeho soukromí stane věc veřejná, kdy se bude propírat kde co – nehledě na to, že televize může záměrně tendenčně upravit celý průběh výměny ve snaze zachovat sledovanost konfliktním dějem. Takže mě by spíše zajímalo, co vedlo vědeckou pracovnici Dášu k této akci, neboť rozhodně nepůsobí jako exhibicionistka. Možná se „jen“ chtěla utvrdit v tom, že je jako manželka a matka perfektní – na kameru měla potřebu něco v tom smyslu říci (že pokud se na ní nezdá něco manželovi nebo jejímu zaměstnavateli! tak je to jejich problém a ne její…) . V tom případě zvolila pro posílení svého sebevědomí formu krajně nevhodnou.
Sylvu komentovat moc nebudu – pokud bych chtěla použít její terminologii: no, prostě blbá jak malovaný sáně…. Každopádně i člověk s podprůměrným IQ by se mohl ovládat a krotit ve výrazech. A alespoň pro formu se chovat slušně. No, nezvládla to vůbec.

7
jj
Reagovat

TO:Kniga
myslím, že když vysokoškolák někoho odsoudí – aniž by ho znal – spíše to bude známka arogance.
Celkové chování Sylvy na mě bohužel skutečně působilo sníženým IQ, to její tancování na diskotéce mi také přišlo na její věk sorry „divné, nepřirozené“, jako by chtěla Milana dráždit. Aférka s pusou na dobrou noc – rozmáznuté, dětinské… Možná nemá Sylva nízké IQ, ale třeba je jen nevyzrálá nepřizpůsobivá. Možná má příliš vysoké sebevědomí (je opravdu hezká) a může si kritizovat a urážet …. Nejsem psycholog, je to jen názor.

8
Jiho
Reagovat

Rád bych se zastal Milana – že měl problém s nízkým IQ či řekněme jednoduchostí Sylvy si jako slušný člověk nechával pro sebe a bylo mu hloupé o tom mluvit na kamery! Nova zjevně použila záběr natočený skrytou kamerou, když o tom Milan mluvil „soukromě“ s reportérem Novy, který tam dokonce byl slyšet (!!), což se ještě nestalo. Čili se to nedá srovnávat se záměrně veřejně předváděnými scénami Sylvy…

9
Kniga
Reagovat

JJ proc u vysokoslaka je to znamka arogance (coz rozhodne je) a u Sylvie znamka snizeneho IQ? proc furt merit lidem ruznym metrem. A i kdyby byla min inteligentni co to znamena? ze je menecenna? ze je to povl? Jak se chova je vec druha, me jen vadi tohle strasny odsuzovani, ktery je k nicemu. Na diskoteky moc nechodim, ale byla sem parkrat a videla jsem tam taky zensky pres 30 co tancovali, myslim, ze tancovat umi. No a jestli je sebevedoma? onic min nez Milan. ten ostatne s urazkama zacal prvni a to je to co u me tu mmoravskou rodinu shodilo. protoze ono hje to v podstate jedno. jestli reknes kravo, nebo jestli nekoho urazis tim, ze mu to zabalis do slusne kulicky… Nemyslis?

10
Kniga
Reagovat

JIHO takze pokrytecke odsuzovani je v pohode a kdyz nekdo neco rekne otevrene tak jje to spatne? ted mi nejde o Sylvii nebo Milana, ja bych se asi nekamaradila, nevychazela bych ani s jednim. jde mi jen o to, ze tu stejne jak Milan vsichni odsujzjete dle IQ…. Ale IQ NENI odpovedne za chovani, za to je spis emocioanlani inteligence nebo taky socialni inteligence atd. Navic IQ je dost vrozeny a ovlivnitelny tak do 1 tridy +- par let, clovkwe za to kolikrat ani nemuze za ma nizsi IQ… Ale lidi furt budou podle toho lidi odsuzovat…. coz je hnusny a sileny!

11
Jiho
Reagovat

Kniga: mít názor a být slušný není pokrytectví. Je-li člověk nucen s někým, koho si notabene nevybral, žít po určitou dobu v jednom bytě, slušnost velí své připomínky nevykřikovat, nechat si je pro sebe a snažit se vše tolerantně zvládnout. Pravda pojem IQ je tu spíše jako symbol, prostě nechtěl říct, že je blbá, tak to vzal nepřesným opisem ;-)

12
provital
Reagovat

IQ a dnešní díl.
Hrdinkou dnešního dílu byla Sylva.
1. Hysterie a teatrálnost ohledně „polibku na dobrou noc“ a na tvář byla ubohá a nedůstojná. Pokud jí to bylo nepříjemné, stačilo ihned sdělit, že jí to nepříjemné je a že si podobnou důvěrnost nepřeje. Jistě by to bylo vyslyšeno. Pro ní se to však stalo letimotivem celého týdne.
2. Svým telefonátem dokázala rozhodit do té doby docela obstojnou atmosféru v „druhé rodině“.
3. Její zhodnocení na závěr svědčí o její sociální ubohosti. I kdyby to byla pravda, pak podobné věci a útoky se na kameru neříkají. Ale pravda to nebyla. A od ní to byla korunovaná lež.

Tento díl docela směšně řešil problematiku IQ. Možná někteří byli „chytřejší“ a někteří méně. Avšak výraznější křišťálovou inteligenci, schopnost sociální komunikace neprokázal nikdo.

Dvě běžné rodiny, které nepředvedli nic světoborného, tuctoví lidé, někteří tuctovější a sylva, řečeno odborně, hloupá nána.

13
Jitka
Reagovat

par veci my doslo spis az pri cteni komentaru a srovnani s realitou, s lidma co znam… Vztah Dasa – Milan mi celkem pasuje na temer klasicky scenar chytra a velmi schopna zenska a chlap co to ne uplne dobre snasi a dela ramena na cely svet okolo a hlavne zenske. U MIlana sem postradala hlavne snasenlivost. Rozhodne by mi taky bylo neprijemne, kdyby chlap , ktery mi dokala opakuje ze smrdim, se zacal najednou lisat. a nebylo to jen o te puse, viz scenka z nakupu…. Do scenare chytra zenska x komplexy si lecici chlap mi zapda i Dasina reakce na „osoceni“ ze Milan obtezoval Sylvu… Dasa ma sveho muze za boha a Sylvie asi narazila na bolave misto…
Sylva mela respektovat nekuracke prostredi, i kdyz … kdyz ji Milan chytal za ruku, ci daval pusu na dobrou noc, tak mu najednou kuracka az tak nevadila… Skoro min mi vadila Sylvina mluva (vyjma sceny kdy ne moc pekne mluvila na dite) nez vyjadrovani Milana o ni …
Nejlip z toho vseho pro me vysel asi Pepa a v podstate i Dasa, do chvile, kdy doslo k onomu telefonatu..

14
provital
Reagovat

to Jiho.
Ano, to je napsáno přesně.
1. IQ zde není myšleno jako IQ. To je velmi složitá a strukturovaná kategorie, má mnoho stránek, nepostihuje tzv. sociální inteligenci, EQ…blabla. Prostě slovem „nízké IQ“ se eufemisticky použilo ve smyslu „je blbá“.
2. Nechápu, proč takoví lidé tímto způsobem ventilují svoje kritiky vůči druhé straně? Opravdu se jich nelze za těch 10 dní vyvarovat?

15
Jiho
Reagovat

Když jsem viděl upoutávku na **další díl** a při vzpomínce na 1. a 2. díl třetí řady – pokud sem občas zabloudí dramaturg TV Nova pasoucí po soutěžících Výměn co zde porušují smlouvu, rád bych mu řekl:
Dramaturgie Výměn sklouzává k té samé chybě, co např. z velké části pohřbila BB, a moc nechápe podstatu Výměn. Základní myšlenka této licence je v tom, že prakticky každý člověk-divák žije v nějaké rodině, má k různým aspektům rodiného modelu své názory a své zkušenosti. Proto ho baví konfrontovat se s jinými rodinami a životními styly. Ano, když se ve Výměně objeví zajímavý kontrast či konflikt, proč ne, o to je to zajímavější. Ale není smyslem dávat tam dohromady různé socky a exibicionistické křiklouny a nutit uměle aktéry do trapných rádoby konfliktů. To upřímně řečeno moc zajímavé není a myslím, že vlajkové lodi divácké obce Výměn je to spíše nepříjemné. Těžko se tam s někým ztotožní.

Jestli se už teď hlásí jen sociální případy, pro které je 50.000 životní terno, tak to chápu, ale jestli si myslíte, že to je pro formát správný směr, tak vám říkám – není ;-)

16
Jiho
Reagovat

Hele už mnoho let 24letý Moravane, nemá podle Texy! „**text** udělat bold?

17
mina
Reagovat

Kniga:určitě si nemyslím,že Pepa je špatný rodič,vydělává,stará se o rodinu,jen si myslím,že trochu na ženský je,ale rodinu kvůli nim bourat nikdy nebude,paní Dáša slovo sukničkář použila k partnerovi Sylvy.
Sylva je žena líná,neuměla se postavit k domácím pracem a nat´řít poličku skutečně není takový problém,spíš než o poličku šlo o vyvolání konfliktu,její chování bylo velmi nevyzrálé

18
frettie
Reagovat

Tento dil vymeny manzelek mne az tak neoslovil, dva predchozi mne oslovily mnohem vice. Tentokrat jsem byl plne nadsen pouze z koupelny brnenske rodiny, moc pekna, maji dobry vkus :)

Ale jinak, byly to dve podobne rodiny, dve rodiny, ktery maji zivot jisty, netrpi nedostatkem penez a jsou celkem spokojene. Trosku se mohlo mozna vic rozehrat na deti, kde brnenske deti maji bezlepkovou dietu, mohli trosku prezentovat co a jak se s nimi dela, … ne jen, ze se pece chleba, nebo se jde koupit to a to.

Dalsi vec byla takova, ze deti druhe rodiny byly takove, ze kdybych nevidel jedno dite plakat v naruci tatinka (tusim, ze to byla Kaja), ktery se zachioval pekne, tak bych o nich nevedel, ze existuji.

a inteligence versus neinteligence, namysleny brnensky tata, ktery ma pravo na to, chovat se tak jak chova, protoze ocividne neco docilil a neco vybudoval (dum, firma, …), ale urazi … a to ja nemam rad.

vs

pohodovej tata od rodiny, kterej mi byl sympatickej tim, jak se choval a jakej byl.

Zeny radeji nehodnotim, tentokrat vybrali dve tak zvlastni zeny, ze to nemelo cenu. Zvlastni tim, ze jdou tam, zvlast vedkyni nechapu … :)

19
Agnus
Reagovat

Naprosto nesnáším aroganci a namyšlenost. Milan mi byl vrcholně nesympaticky….

20
James
Reagovat

Myslím si, že každý kdo to tu komentuje by se toho měl nejdříve účastnit. Teď jsem si to vyzkoušel a řeknu Vám, je těžké kritizovat ženskou co má svých problémů dost, tak jsme ji nekritizoval a potřebné věci jsme si udělal. Člověk na úrovni nehledá chyby za každou cenu, protože řada chyb je jen proto, že ta žena neví kde co je a nezná návyky manžela ad dětí.

Ten kdo používá sprostá slova, křičí je opravdová lopata – protože jak se asi chová bez kamer !!!

Poučení z toho je, že to byla dobrá zkušenost – ale jedna stačila ))).

21
ajda
Reagovat

Já bych neřešila IQ ani jednoho, přirozená inteligence, sociální přizpůsobivost, tolerancve a ochota poslouchat i názory druhých, to jsou vlastnosti které s IQ moc nesouvisí. Prostě s titulem si nikdo vyšší IQ nepořídí, stejně tak ho sprostými slovy nezmenší.
Měla jsem dojem, že úrovní byli všichni stejní, žádný výkvět národa, běžné rodiny.
Ale Milan mi byl nesympatický od první minuty. Tipovala bych ho na ušlápnutého podpantofláka, který si zvedal své sebevědomí nejdřív obtěžováním a pak ponižováním Sylvy. O lenosti bych spíš uvažovala taky v jeho případě……dům mi přišel kýčovitý, jejich věc, ale v tak velkém domě nechat spát návštěvu v šatně, to je hnus!!!!! Ať si pak Milan nestěžuje, že tam mají všechno oblečení, snad mají i pokoj pro hosty! Tohle svědčilo o jejich charakteru.
Když se přihlásím do takového pořadu, musím počítat se vším, vždyť už šli do 3.řady, nic co by neznali.
Je vidět, a v tomhle díle mi to přišlo obzvlášť,že Nova jede podle předem daného scénáře, polibek byl nafouknutý uměle, podobně jako pohlazení vlasů u Jehovistů, nebo minule vši!!!!!
Nezáživný díl s odpudivým Milanem. Taky mě zarazilo přivítání s dětmi. V Domažlicích se na maminku vrhly, v Telnici seděli jak dva čmeláci,žádná akce! To taky napovídá hodně.Maminka prostě dělá svým 3 chlapům v chalupě služku a ocenění nikde!

22
maxipes
Reagovat

Tomuto dilu moc neverim, nic moc se nedelo, problem s pusou byl podle mne zamerne nafouknuty a podporovany Novou.

Sylva se mi moc pekna nezdala, tyto typy se mi nelibi, mne se ze vsech nejvic libila Dasa, klidna, v pohode, zna svou cenu.

Synove Dasi byli pri privitani zakriknuti, protoze jsou pravdepodobne na maminku dost fixovani. Da se predpokladat, ze se na ni zlobili, ze na 10 odjela a nechala jim tam misto sebe osobu, ktera pred nimi pokrikovala na tatinka a jim nadavala do hovad. Anebo byli z te pokrikujici osoby stale jeste v soku.

Osobne nechapu, co Dasu – vzdelanou inteligentni zenu – vedlo k tomu, ze tohoto poradu zucastnila. Vedecky vyzkum?

23
Liliana
Reagovat

Nuda, nuda a uměle udělaný problém. Sylva byla opravdu sprostá ale to neukazuje na výši IQ. Nikdo z nich mi nebyl sympatický. jen jedna poznámka. Kdyby někdo řekl mému dítěti že jí jako hovado tak mu dám pěstí mezi oči. Zajímavé proč tatínek neřešil slovník Sylvy?

24
provital
Reagovat

to James
Máme si to vyzkoušet (jako ty) a pak kritizovat?
To se zde řešilo několikrát, napíšu ti to tedy trochu syrově.
Vy jste se zavázali, že nám budete za peníze dělat zábavu. A to obnáší, že se o tom bude diskutovat. A většina z nás si to zkoušet nebude, protože většina lidí by si za 50 tisíc nenechala někoho vlézt do soukromí. Ty jsi placený bavič a my jsme diváci, kteří si to zaplatili. Takže tvoje rada je opravdu off topic. Každému je jasné, že když vleze za peníze do omerční televize a zvláště do takového pořadu, že to nese jistá rizika.

Jdeš do kina a nelíbí se ti film a na diskuzním fóru to napíšeš. Odpoví ti, tak si to zkus natočit sám. Nelíbí se ti kniha, nediskutuj dokud nějakou nenapíšeš. Nelíbí se ti obrazy…..nechutná ti salám. Kritizuj až si nějaký salám zkusíš vyrobit…..To jsou ale blbosti, že?

25
provital
Reagovat

to Liliana
Tvůj postřeh je zajímavý. Sylva uměle nafoukla problém, který mohl řešit pouhým sdělením, že jakýkoli tělesný kontakt je nepříjemný. A bylo by vyřešeno. Na druhé straně slovní agrese vůči dítěti byla víc než ubohá.

26
Karkulka
Reagovat

Můžu jen opakovat názory ostatních – nuda, uměle vyvolané konflikty. Do třetí řady se hlásí lidé už převážně kvůli penězům, proč Dáša, to opravdu nechápu. Spíš než konflikt kuřákxnekuřák tu vzniklo napětí tím, že dali k sobě 2 méně sympatické partnery z dvojic.

Jediná věc, o které se tu nemluvilo: ty oprýskané poličky v rodině, která zjevně netrpí nouzí, bych radši vyhodila a koupila kvalitnější. Naštětkované nebudou vypadat dobře a za chvíli se začnou znovu loupat.

27
ROLKA
Reagovat

spíše než pusa se tu měla řešit bezlepková dieta je to hodně drahé ale oni bez toho být nemůžou proč neukázali jak dětem vaří a co jim vařila určitě tu bezlepkovou dietu neznala

28
J.
Reagovat

Takže Milan má doma na deset dní cizí paní a televizí štáb. V této situaci ji začne osahávat (v supermarketu, v autě, doma) a líbat na dobrou noc. Aniž by se pak omluvil, ještě se staví do nadřazené role inteligentního (!) muže nad věcí!
Kdyby Sylva projevila trochu rozvahy a chytrosti, mohla ho naprosto odstřelit (chuť na to evidentně měla). Ovšem to neprojevila.
Dáša a Pepa byli milí lidé. Sylva to nezvládla a negativním hrdinou byl Milan, který to nezvládl totálně.

Samozřejmě je otázka, jak do toho zasáhl štáb a střižna :-)

29
Ester
Reagovat

Pan Milan byl ok. až do té doby,kdy Sylva před kmerami řekla o jeho „sex.narážkých“,které si nepřeje.Obratem se z něj stal nevlídný a arogantní „muž“, který dělal problémy v komunikaci.Ze Sylvy udělal rázem smradlavou a neinteligentní, jelikož si byl moc dobře vědom – své chyby.
Dáša zase hned, jak se dozvěděla o případných „pokusech“ svého muže na Sylvu nazvala Pepu sukničkářem. Pepa jí /co se sexu týče/ nedal sebemenší důvod.
U Sylvy v rodině se prostě mluví tak, jak jim „zobák narostl“. U Dáši si „hrají“ na vzdělanou a inteligentní, bezproblémovou rodinu, v které se projeví okamžitě trhlina /ze strany Milana/ a při sebemenší šanci.

30
wwaa
Reagovat

Jamesi ozvi se prosím na pajda238 zavináč seznam.cz, je nás víc :-)

31
quido
Reagovat

to Liliana:
Pochybuji, že by tou pěstí něco vyřešil a o tresní oznámení asi nestál

32
ajina
Reagovat

Nebyla jsem si jistá, ale podívala jsem se dneska na net (rejstrik.cz) a s Milanem jsem se kdysi dávno setkala (pracovně) a zrovna moc sympatický člověk to není, je poněkud arogantní a jeho slabost vůči ženským je známá, akorát co já vím tak měl většinou smůlu…….

33
Jiho
Reagovat

Odměna 50.000 – já myslel, že Milan je fanda do draků a má s nima nějaký krámek. On je zatím jednatel s.r.o.čka se sympatickým základním jměním 100.000.000 Kč ;-) Tak ten do Výměny pro 50 táců určitě nešel…

34
Jean
Reagovat

Kdyz uz jsme v tom lustrovani … Dum, kde Milan bydli, patri POUZE jeho zene (mozna opatreni proti pripadne exekuci), takze jeho jesitnost a machismus muze pramenit i z tohoto faktu. Byt Sylvou, mel bych strach z pripadnych pravnich (mozna i mimopravnich) kroku, jeho pozice je, zda se, financne velice silna. Jeho ucast ve Vymene je zrejme ciste reklamni akt zadarmo – neni spatne na sebe upozornit, byt i negativne, bez ohledu na povahove rysy ma tento pan v hlave vse VELMI dobre srovnano a po certech vi, co dela.

35
Zu
Reagovat

mam pocit, ze cely vcerejsi dil byl o , dle meho nazoru, hrozne nafozknutem problemu „pusa na dobrou noc“…Sylva se neprojevila moc jako taktik (proc to vykladala do telefonu manzelovi s nekolikadennim zpozdenim a proc mu to vubec vykladala? Na pokyn stabu?- prislo mi to jako „vedle se maji fajn, nehadaji se, tak priostrime atmosferu“) a jeji slovnik k detem byl , kdyz uz nic,tak dost nevhodny. Milan mi nebyl sympaticky- namachrovany chlapek, co dost vydelava a o rodinu a vse kolem se stara jeho zena (ale poku dji to nevadi- jakoze asi ne- tak je to jejich vec…), Pepa byl takovy „vesnicky typek“- viz „vtipek“ s maltou, Dasa byla v pohode…

Jen mi je lito, ze Nova uprednostuje vyvolavani konfliktu pred zajimavymi tematy- proc se nevenovali bezlepkove diete kluku? A vubevc, proc byli deti taaak moc v pozadi? Kdyby nebylo stesku holcicky a prani pradla, tak o nich nevime….

36
Raden
Reagovat

Tak přiznávám, že něčemu nerozumím. Chápu pocity, které díl ve vás vzbudil, chápu sympatie i antipatie k jednotlivým účastníkům, ale fakt nerozumím, proč to hledání jmění a podobně? Co z toho kdo z nás bude mít, bude-li vědět, že má Milanova firma tolik či tolik peněz základního jmění, bude proto snad sympatičtější? Či jej snáze odsoudíme? Jakou to má souvislost s pusou na dobrou noc či bezlepkovou dietou?

37
Jiho
Reagovat

Raden To se divím, že se divíš ;-) Debata co vede lidi k přihlášení se do Výměny je přece celkem logická a často tu slýchávám názor „co všechno lidé pro 50.000 Kč neudělají“. Proto mi přijde informace, že šlo o celkem bohatého člověka, zajímavá.

A fakt, že majetek včetně podílu na dracích je psaný na manželku možná vysvětluje její toleranci k jeho případné slabosti pro jiné ženy. Může si být 100% jistá, že ji nikdy neopustí a tak může být velkorysá a v pohodě, to je starý recept na šťastné a pevné manželství ;-))

38
Jean
Reagovat

BTW, takovych sprostych nadob, co umi pobavit, muze mit Milan vzhledem ke svym fin.moznostem kolik chce, takze bych nehledal u Milana nejaky komplex z toho, ze Sylva byla odtazita. Spis tam byla averze na nizkou uroven chovani nekorespondujici s jejim vzhledem(Dokazu posoudit, protoze jedna ma epizoda se servirkou vypadala velmi podobne – matouci tvaricka jako obrazek, v dusi naprosty hnuj, zajem o me primo umerny vysi apanaze).

39
Karkulka
Reagovat

Jean: no já nevím, mě připadal její vzhled a vyjadřování v rovnováze, tvářičku jako obrázek si představuju jinak /třeba Amélie z Monmartru/.

40
Jean
Reagovat

Karkulka : No, asi mas pravdu, tvaricka jak obrazek to nebyla, spise takova zivocisna zenska sprostota, to take muze chlapy (zvlast intelektualy) pritahovat, pri predstave, co asi umi v posteli ;-) Uz jen alarmujici pocet cikanek na E55, ktere o zakaznika rozhodne nemaji nouzi, je toho dukazem.

41
Karkulka
Reagovat

Výpis z rejsříku je zajímavý
Jeho paní figuruje ve firmě Aikon a ty peníze /vklad 100 melounů/jsou její.

42
Jiho
Reagovat

Karkulko, v IE jsi docela dobre rozhodil celou stranku s diskusi ;-)

43
Jiho
Reagovat

Karkulko, v IE jsi docela dobre rozhodila celou stranku s diskusi ;-)

44
J.
Reagovat

„BTW, takovych sprostych nadob, co umi pobavit, muze mit Milan vzhledem ke svym fin.moznostem kolik chce, takze bych nehledal u Milana nejaky komplex z toho, ze Sylva byla odtazita.“

…nesouhlasím, to, že si chlap může dovolit plno jiných vůbec neznamená, že není zakomplexovaný. A taky to neznamená, že ho nerozhodí, když ho jedna odmítne.

Co se týče sprostých nádob: mě přijde sprostější hloupě osahávat a pusinkovat ženu (resp. kohokoliv), která o to nestojí (soudím samozřejmě jen ze záběrů v pořadu, který jsem viděl), než říct nějaké sprosté slovo. Zaujalo mě, kolik lidí tady kritizuje Sylvu za její nevhodné reakce na Milanovo slizké chování. Ano, byly to nevhodné reakce. Také byla v neobvyklé situaci. Není ale podstatnější _příčina_ těch reakcí? Kdyby se nechoval jako prase (nic extra teda neudělal, ale v kontextu té situace to bylo opravdu hloupé), bylo by vše OK.

Jinak panu Milanovi, jeho ženě a dětem přeju hodně peněz, ale čistě technicky bych poznamenal, že o jeho finanční situaci nic nevíme. To, že je jednatelem firmy s vysokým základním jměním zvyšuje pravděpodobnost, že je na tom dobře. Nicméně klidně může být firma před krachem nebo tak něco.

45
Karkulka
Reagovat

Omlouvám se, sypu si popel na hlavu, nedošlo mi to. Nešlo by tozmenšit pod název „odkaz“? Ještě jednou pardon.

46
Jiho
Reagovat

Milanovo slizké chování – polibek na tvář nepovažuji za slizké chování. V některých Výměnách se dokonce „noví manželé“ políbili na tvář hned při představování! Čili pokud z toho měla Sylva velký problém, je to neobvyklé z její strany, měla to hned říct a bylo by to vyřešené. To že jí sahal v autě, v okamžiku kdy celé zadní sedadlo zabíral štáb s kamerou, „omylem“ na koleno byla zjevně recese, to bych vskutku nehodnotil jako vážně míněné obtěžování.

Podle mého se Sylva cítila méněcenná, cítila, že je vůči němu ve všech oblastech v defenzívě a tak si našla téma, kde by si mohla léčit komplex, toť vše.

47
J.
Reagovat

…a mimochodem, muži mluvící o ženách jako „sprostých nádobách“, „akné“, „se svými penězi jich může mít kolik chce“ a podobně mi přijdou mnohem sprostější a primitivnější, než ženská, která občas řekne „do prdele“. A působí tak trochu zamindrákovaně :-) Skutečný gentleman a muž na úrovni takto o ženách nemluví, byť by si to třeba stokrát zaloužily.

48
J.
Reagovat

Jiho: tak to už je subjektivní. Samotný polibek na tvář slizký není, mě to v dané souvislosti tak přišlo, včetně těch dalších akcí pana Milana. Ale uznávám že, jak jsem psal, je to subjektivní. OK.

49
Jean
Reagovat

Karkulka : Mozna by bylo dobre precist cely zapis – jeho manzelka tam ma 254.000 (ani ne 1%) a nejaka firma SIAF tam ma zbytek (tj. pres 99%). Pokud chtel mily pan doktor Jahoda ziskat publicitu, tak se mu to uz docela dari (podivejme se, kolik uz ztracime casu zjistovanim informaci o nem).
P.S. Jdu pracovat, at se nekdy v budoucnu moje pani nemusi zucastnit vymeny manzelek :-)

50
Karkulka
Reagovat

Jean: opravdu, přehlédla jsem se, je to SIAF /kde nefiguruje žádný Jahoda/. Ale stejně, není mi jasné, proč si nekoupí ty poličky nové :))))))

51
franta
Reagovat

Sylva mluvila tak jak jí narostl zobák, nebo tak jak mluví většina lidí. Asi je upřímná. Ja fakt, že mohla vydržet týden mluvit slušně, což by asi většina pokrytců udělala. Já si jí cením za to, že se chovala přirozeně. Nazvat dítě hovadem, však je síla. Dáša evidentně herečka. Okamžitě věděla po telefonátu oč se jedná.Myslím, že Milan si potřebuje sebevědomí doplnit i jindy. Asi už se jí to snažil někdy ukázat.Jako recesi to jeho ošmatávání v autě neberu. Bylo z toho cítit něco jinýho, třeba to aby Dáša věděla při sledování výměny, že má i na jinou(což si myslím, opravdu nemá.Snad možná za prachy nějakou povolnější.)Pepa velice pracovitý čověk.Nepochopil jsem proč sukničkář. Závěr: Je mi líto paní Dáši. Její muž udělal rodině pořádnou ostudu. Ona to uvnitř ví ale navrh musí bránit čest rodiny. Pan Milan veleice ale velice slizký, méněcený člověk.

52
Lylek
Reagovat

wow to je diskuse.

53
Jitka
Reagovat

jeste jedna vec, ktera uplne zapadla… Jeli Milan tak dobry otec rodiny a zije jen svou praci/konickem, proc jeho synove draky odzkouseli poprve az pri vymene??????

54
ysw
Reagovat

jitka.. ale to nevíme přesně …to řekla jen Sylva na kameru …tenhle díl si dětí vůbec nevšímal

55
Jiho
Reagovat

Jitka – ano, to mě také zarazilo a přišlo mi to velice divné. Nedovedu si představit tatínka co žije takovýmto zaměstnáním a koníčkem a jehož synové by v tom nejeli taky. Spíš bych předpokládal, že už maj draků plný zuby a říkali by „ach jo, zase na draky, pojďme radši do ZOO“ :-) Ale komentáře Sylvy jak víme nejsou úplně spolehlivý zdroj.

56
Jitka
Reagovat

no ehm, ono to asi s tim zamestnanim nebude az tak jak to televize prezentovala(majitel firmy na draky), kdyz jsem se zvedave podivala na vypis z rejstriku firem… jednatel a likvidator nekolika firem… nejak cim dal tim min chapu, proc tato rodina sla do vymeny

57
xxxxxx
Reagovat

Výměna prostě není o penězích. Pochopte to už jednou konečně. Ve většině případů to tak je.

Reagovat

Ten díl jsem neviděl, ale když se tu občas začtu, řekl bych, že by někteří měli používat následující trojité síto, než něco napíší :)

Chces nekomu neco rici?

Prvni je sito pravdy .. je ta informace pravdiva?
Druhe je sito dobroty … to co chces rici, je to alespon pozitivni?
Treti .. sito potrebnosti … je to co chces rici, vubec potrebne? :))

59
Dita
Reagovat

Znám osobně pana Milana Jahodu a musím říci, že ta Sylva měla daleko větší IQ než Milan. Vůbec se jí nedivím, že se jí protivil, neboť pan Jahoda je opravdu debil, jak ho nazvala . Přála bych vám, abyste ho aspoň na 10 minut zažili a poznali byste, jaký je to hnusný člověk a Sylvě byste skutečně dali za pravdu!!!

60
Jiho
Reagovat

SUNicko – někteří možná tu historku neznají celou, tak tě pro jistotu doplním:

Staří Řekové věděli, že si Sokrates velmi váží znalostí.
Jednoho dne ho potkal jeden známý a povídá:
„Jestlipak víš, Sokrate, co jsem se zrovna dozvědel o tvém příteli?“
„Počkej chvilku,“ odpověděl Sokrates. „Než mi cokoli řekneš, rád bych tě podrobil zkoušce. Říká se jí zkouška tří sít.“
„Tří sít?“
„Přesně tak,“ pokračoval Sokrates. „Než mi začneš vyprávět o mém příteli, možná bude dobré na chvilku zkusit prosít to, co mi řekneš. První síto se jmenuje Pravda. Máš naprostou jistotu, že to, co mi chceš říct, je pravda?“
„Ne,“ odpověděl ten člověk, „vlastně jsem to jenom slyšel a….“
„Dobře,“ řekl Sokrates. „Takže ty opravdu nevíš, jestli je to pravda nebo není. Teď vyzkoušejme druhé síto, síto se jmenuje Dobro. Chceš mi o mém příteli říct něco dobrého?“
„Ne, naopak…“
„Takže,“ pokračoval Sokrates, „chceš mi o něm říct něco špatného a nejsi si jist, jestli je to pravda. Ale pořád ještě můžeš zkouškou projít, protože zbývá ještě jedno síto. Jmenuje se Užitečnost. Je mi to co mi chceš o mém příteli říct užitečné?“
„Ne, moc ne.“
„Dobrá,“ uzavřel Sokrates, „to, co mi chceš říct není ani pravdivé, ani dobré, dokonce ani užitečné, tak proč bys mi to měl vyprávět?“

To je důvod, proč byl Sokrates velký filosof a všichni si ho vážili.
A taky to vysvětluje, proč nikdy nepřišel na to, že mu jeho nejlepší přítel šoustá ženu.

61
Jiho
Reagovat

A hlavně už proboha oprav ten rozpadlý layout – nebo se na tuhle stránku podívej v IE.

Reagovat

Jiho OT, IE? Sorry, ale ten jsem nespustil již asi půl roku, proto asi nevím nic o rozpadlem layoutu. Firefox jede v pohodě. A žádný flame prosím. Tedy pokud nemyslíš tu dlouhou URL nahoře, tu klidně zalomím :)

63
Jiho
Reagovat

Díky!

64
Olejovka
Reagovat

ono o té rodině „intelektuálů“ lecos vypovídala i mluva dětí, nadávat si do nízkého IQ jsem tedy ještě neviděla… kde to jen mohli odkoukat? že by si po večerech přeměřovali ega? :o)

65
yy
Reagovat

Sylva tu rodinu vzladla nedělala jen chleba ,ale i housky atd.kdyby bylo něco špatně tak se to ukáže na problémech s bříškem u kluků. Nedala Milanovi tak byla špatná a on to umí dát najevo kdo by taky s takovým ksichtem chtěl něco mít.Někdo musel bejt špatnej a proto se toho do pořadu moc pozitivního nevešlo.

66
James
Reagovat

Lidi nechápu to – co to je mluvila jak ji zobák narostl !!!! Prostě sprostě se nemluví a ukazuje to na osobnost té osoby. To že většina národa je z vydlákova neznamená že to je normální !!!!

1) jinak to byla hodně nudná výměna – kde pusa byl umělý problém, myslím že kdo si ji nechce nechat dat tak si ji ani dát nenechá a pak nemusí řešit počet těch pus

2) to jeszli tam ženský vydrží záleží hlavně na tom muží kam příjde

67
provital
Reagovat

Mnozí zde kritizujeme některé aktéry tohoto dílu. Chtěl bych jenom upozornit, jak je vše relativní, srovnáme-li tyto aktéry s neuvěřitelným asociálním lumpem Pepou z minulého dílu.

68
loanka
Reagovat

Skutečně zajímavá debata,škoda,že jsem se sem dostala až tak pozdě.Příjde mi to zde zajímavější,než celý pořad…Nikdy by mě nenapadlo,že plnohodnotný pokec s intelektuály najdu právě zde,na foru Výměn manželek.Zdravím Provitala,jeho postřehy byly jako vždy skvělé(i když chvílemi jsem malinko tápala),že by to bylo nižším IQ?:))))Myslím tím moje IQ,pochopitelně…Dobrou noc…:)))

69
loanka
Reagovat

Snad jen jeden dodatek,brala bych více vtipných připomínek,miluji inteligentní humor,občas se tu člověk vážně pobaví…:)))

70
Sylva
Reagovat

každý tady kecá blbosti zkuste si to a pak něco kecejte ona je kráva on je debil já hovado že jsem do toho šla a teď můžete kecat dále cvoci že vás to baví stejně to nevyřešíte nikdo z vás nezná zákulisí toho všeho kecáte jen o tom co jste viděli ještě dotazy?

71
loanka
Reagovat

Sylva:Jak by ses zachovala ty sama,když by někdo jednal stejným zbůsobem jako jsi jednala ty(„jíš jako hovado“)s tvými dětmi?Nebo jste už zvyklí a doma tímto zbůsobem jednáte běžně i s vašimi dětmi?

72
P
Reagovat

Sylvo ozvi se mi na pajda238 zavináč seznam.cz nebo ať se Pepa objeví na dama.cz. Má tam vzkaz a ještě ho nečetl.

73
yy
Reagovat

Tak dámi a pánové někdo tady píše za mně .jako hovada nejíme ,ale dítě ,které v osmi letech neumí jíst rukama je trochu zvláštní hlavně ,že rodiče mají doktorát a nenazvala jsem ho hovadem ,ale pouze jsem upozornila at se tak nechová a to je rozdíl.

74
Liliana
Reagovat

yy- „dámi “ podle vzoru ženy -doporučuji opakovat vyjmenovaná slova

75
Sylva
Reagovat

ještě jsem zapomněla, že Pepa je to co nakreslil do malty, a to dámi je pravopisně správně, jen jsem tam neudělala mezeru a napsala to dohromady.

76
yy
Reagovat

ha ha za ty dámy se omlouvám ten kdo píše na můj účet tak je sám to co je v té maltě.

77
medick
Reagovat

vy jste si nevsimli ze Milan je tzv. bilej kun? I s manzelkou? Vzdyt ve vypisu vidite, kolik ma kdo podilu… obavam se, ze na Milanovi je timto prave videt, ze jeho IQ atakuje hranici houpaciho kone a necha se navest do jakekoliv kraviny.

78
Marta
Reagovat

1. já osobně naprosto nechápu, jak si někdo může pustit do rodiny s dětmi TV Nova, ale nakonec je to jejich věc, že takto předvádějí své soukromí před statisíci diváky
2. napadlo vás někoho, že to Sylvou tak vypjaté a zveličené obtěžování ze strany Milana bylo určeno velmi pravděpodobně ve scénáři? Myslíte, že by ten člověk byl tak totálně omezený a sexuálně harašil před kamerou a před televizními diváky? On by ten díl totiž jinak byla jen jedna velká nuda. Vždyť to bylo na Milanovi dost vidět, že je to „na povel“. Opravdu ho nechápu, proč se této taškařice se svojí rodinou zúčastnil, ale měla jsem celou tuto „šou“ dojem, že si pak při natáčení připadal jako vůl a tím pak působil celou dobu dost křečovitě.

79
ALBINY
Reagovat

mě byl Milan tak moc nesimpatickej,že jsem na něj nadával ještě večer.Má ženu co dělá mužské práce -nevím jestli je to dobře ,aby ona vrtala a on držel vysavač-to bych se asi na jeho místě styděla.Proč to chtěl i po jiné ženě.Asi ta jeho ví,jak moc je neschopnej atak to radši dělá sama.Nejvíc mě dostal jak svojí novou ženu nazval uhrem-to ukázalo jakej je debil.Taky se nesnažila ho urážet šilhavým okem.To mě tak naštvalo,nejdřív jí v obchodě před kamerama chytá za ručičku a pak ,kdy žřekne něco co se mu nelíbilo a měla pravdu ,jí takhle uráží.To byla úrověň

80
iwik
Reagovat

@ALBINY: Za to Ty si aspoň úroveň, a jaká…

Přidat komentář