Panáček v reality show

Hľadá sa Supermodelka (11.část)

25. Březen 2007 | napsal(a): | reality show: Hľadá sa Supermodelka

V minulém díle show Hľadá sa Supermodelka si Zdenka jako důvod pro nominaci na vyřazení vzala Eričinu velmi slabou znalost angličtiny (a dala k lepšímu historku, kdy se v Paříži před dveřmi agentury Elite Erika na poslední chvíli ostatních dívek ptala, jak se anglicky řekne kolik má let). Ostatní modelky s touto výtkou víceméně souhlasily, ale připomněly, že ani Zdenka na tom jazykově není o moc lépe. Přitom je to pro jejich budoucí práci hodně důležité. Dívky si to mohly natrénovat ještě jednou, protože je čekal další zahraniční výlet, tentokrát do Vídně.

V rakouské metropoli se dostaly na casting do redakce prestižního módního časopisu Diva. Šéfredaktorovi módní sekce předvedly své fotky a ten se nadchl pro Reginu, se kterou bude počítat pro focení editorialu v příštím roce. Další zastávka byla v agentuře Next Company Model Management. Dívky po jedné přestupovaly před headbookera, který s nimy vedl krátký rozhovor v angličtině. Přesně podle očekávání na závěr doporučoval vylepšit jazykové znalosti zejména Erice a Zdence.

Naštěstí pro ně se další focení odehrává už zase ve Slovenštině. Štáb tentokrát sliboval divákům opravdu kontroverzní focení s kontroverzním fotografem Petrom Spurným do nejnovějšího čísla kontroverzního lifestylového časopisu Inspire magazine with difference. Nic extra překvapivého se ovšem nekonalo, pokud ovšem za šokující záběry nepočítáte Zdenku oblečenou do pionýrského oděvu. Ostatní dívky byly stylizované také do módy 80.let, na fotkách se pak třeba objevila ještě hlava vycpaného jelena nebo hromada smažených řízků a syrového masa. No, vlastně je pravda, že tyto rekvizity se v klasických módních časopisech asi běžně nevyskytují.

Na další focení budou modelky asi také dlouho vzpomínat. Oblékly se totiž do kovbojských šatů a posadily se na elektronického mustanga. Udržet se na něm co nejdéle, poslouchat pokyny fotografa a ještě si kontrolovat výraz v obličeji, to nebylo zrovna snadné. Nejvíce si to ale užila Ivana a fotograf Ivan Čaniga si také spolupráci s ní nejvíce chválil.

V úplně posledních nominacích na vyřazení se dvakrát objevilo jméno Eriky a porota si právě ji a Zdenku pozvala do zóny ohrožení. V porotě jako host usedla modelka Michaela Kociánová a spolu se Sašou Jánym a Zdenkou Studenkovou se shodla na tom, že jedna z těchto dívek není na práci modelky ještě dostatečně připravená, co se týče jazykové vybavenosti a samostatnosti. Jedině Peter Nagy prozradil, že zásadně nesouhlasil s rozhodnutím ostatních členů poroty, ale byl přehlasován a zklamaně přiznal, že vypadává jeho favoritka, kterou osobně považoval za neuvěřitelně fotogenickou. Pak už to bylo jen na moderátorovi Mišovi Hudákovi, aby oznámil, že těsně před branami finále vypadává diváky oblíbená Erika. Erika tato slova nesla těžce, došlo i na slzy a musela ji utěšovat Simona Krainová. Příští týden se tak koná velké finále za účasti tří modelek: Ivany, Reginy a (překvapivě) Zdenky.

Pokračování příště.

videa ke stažení

Všechny epizody v archívu TV JOJ

související články

Hľadá sa Supermodelka (10.část)
Hľadá sa Supermodelka (9.část)
Hľadá sa Supermodelka (8.část)
Hľadá sa Supermodelka (7.část)
Hľadá sa Supermodelka (6.část)
Hľadá sa Supermodelka (5.část)
Hľadá sa Supermodelka (4.část)
Hľadá sa Supermodelka (3.část)
Hľadá sa Supermodelka (2.část)
Hľadá sa Supermodelka (1.část)
Start Supermodelky nečekaně odložen

Hľadá sa Supermodelka

Diskuze k článku

Počet komentářů: 1
1
SVĚTLANA STŘÍBRSKÁ
Reagovat

Je velice snadné začít jako modelka když je vám patnáct let,ano psychicky náročné to ano,ale dá se to zvládnout. Mě mrzí ,že prostor mají pouze velice mladičké dívky a ženy, také všechny ostatní soutěže jsou limitované věkem a to je diskriminace. Pouze to potvrzuje jedno –nejsi mladá,štíhlá a poddajná,udělat cokoliv nemáš šanci.přitom je kolem nás mnoho velice hezkých žen ve zralém věku,potřebují pouze postrčit,pomoc a budou inspirací pro ostatní,budou mít co nabídnout a pomoci zase jiným.Obávám se však ,že jen málo lidí bude se mnou souhlasit,možná soukromě ano,ale veřejně ne,a proto bude dál spousta žen nedoceněných a mnoho dívek se bude potýkat s bulimii a anorexii.

Přidat komentář