Panáček v reality show

Hľadá sa Supermodelka (7.část)

26. Únor 2007 | napsal(a): | reality show: Hľadá sa Supermodelka

Speciálním členem poroty soutěže Hľadá sa Supermodelka se v tomto díle stal herec Národního divadla František Kovár, který se spolu s další členkou poroty, Zdenou Studenkovou, rozhodl modelkám poskytnout rychlokurz herectví. Při focení se jim to totiž může hodit, aby uměly zahrát potřebný výraz, který po nich bude fotograf vyžadovat.

Na scéně Radošínského naivního divadla dostaly dívky zadání tří úkolů. Své pohybové schopnosti si vyzkoušely nejdříve v roli tajícího sněhuláka, verbální schopnosti si natrénovaly ve dvojicích ve scénce setkání kamarádek, z nichž z jedné se stala bohatá aristokratka a druhá zůstala chudou. Nejtěžší bylo zadání třetí úlohy. Prostřednictvím emocí a pouze jedné věty měly zareagovat na modelovou situaci, že jsou těhotné, partner na ně naléhá, ale ony se rozhodnou dítě si ponechat. Při této vypjaté scénce se na jevišti dokonce Ivana rozplakala a překvapila tak oba učitele. Zdena Studenková se v divadle výborně zhostila role přísné pedagožky, ale její připomínky k dívkám byly vždy docela trefné.

Nezvyklým zážitkem pro modelky bylo další focení s Jakubem Klimem. Tentokrát se odehrávalo v noci ve venkovním bazénu, kdy teplota vody byla sice 22 stupňů, ale teplota vzduchu se pohybovala jen kolem nuly. Celé focení probíhalo pod vodou, což bylo náročné jak pro fotografa a stylistu (kteří měli na sobě potápěčské vybavení), tak pro samotné dívky. Například Erika neuměla dosud plavat, a některé dívky se musely potápět ve dvojicích a ve trojicích.


Právě kvůli skupinovému focení pak vznikla v bytě mezi modelkami dosud největší hádka. Natálie obviňovala Soňu, že ji pod vodou stahovala ke dnu a sobecky se sama drala neustále před objektiv kamery. Jejich ostrá hádka se samozřejmě promítla i do nominací na vyřazení, nejvíce hlasů obdržela právě Soňa. Porota se tímto doporučením ovšem neřídila a ze soutěže o novou slovenskou supermodelku vyřadila překvapivě 28-letou blondýnku Katarínu Jančulu, která oproti ostatním dívkám měla už mnohaleté modelingové zkušenosti. Podle zdůvodnění poroty se pro ni stal osudný její herecký výkon, který je v divadle zaujal nejméně (což je o to zajímavější, že studovala herectví a zahrála si i ve filmu Ultraviolet po boku Milly Jovovich). Také oproti ostatním dívkám už u Kataríny neviděli pokroky, spíše zůstávala u toho, co se naučila dříve. Musela se tak rozloučit se soutěží i s ostatními dívkami, o které se v bytě starala jako jejich starší sestra.

Pokračování příště.

videa ke stažení

Všechny epizody v archívu TV JOJ

související články

Hľadá sa Supermodelka (6.část)
Hľadá sa Supermodelka (5.část)
Hľadá sa Supermodelka (4.část)
Hľadá sa Supermodelka (3.část)
Hľadá sa Supermodelka (2.část)
Hľadá sa Supermodelka (1.část)
Start Supermodelky nečekaně odložen

Hľadá sa Supermodelka

Diskuze k článku

Počet komentářů: 3
1
Oťas
Reagovat

Kde se dá zjistit sledovanost slovenským pořadů?je něco jako novinky.cz?díky…

2
TK
Reagovat

Například na Medialne.sk.

3
Anonymní
Reagovat

Docela nuda jak se neprobira zadna ceska RS… Holt cechačci maji radeji rodiny klepeta,ordinaci a podobne silene serialy….

Přidat komentář