Panáček v reality show

Hľadá sa Supermodelka (10.část)

18. Březen 2007 | napsal(a): | reality show: Hľadá sa Supermodelka

Ve fashion reality show America’s Next Top Model (nedávno se začal vysílat už její osmý cyklus) je obvyklé, že modelky v rámci soutěže odlétají získat zkušenosti do některé světové metropole. Mohly se tak podívat například do centra módy-Paříže, Milána, Tokya, Kapského města, Londýna, Bangkoku a naposledy to bylo do Barcelony. Také ve slovenské show Hľadá sa Supermodelka čekal na dívky zájezd do jedné z těchto metropolí.

Vydaly se totiž letecky do Paříže (pro Reginu to byla vůbec její první cesta letadlem v životě). Mimo jiné se mohly podívat do luxusního pařížského bytu, v němž obvykle modelky pobývají, když přijedou na focení do Francie. Samozřejmě si také toto město na Seině důkladně prohlédly a nezapomněly také natočit příspěvek před Eiffelovkou. Slovenský štáb chtěl ovšem ušetřit a nezaplatil dopředu třistatisíc korun za potřebné povolení pro filmování, takže se málem dostali do problémů s ochrankou (alespoň podle zpráv z bulváru…)

Do Paříže ovšem neletěly jenom za zábavou, ale čekala je také práce. Docela prestižní práce: focení v šatech od světoznámé návrhářky Vivienne Westwoodové. Pro modelky to byla opravdu velká pocta, pochvalovaly si i spolupráci s portugalskou fotografkou a francouzským štábem. Zážitkem bylo i setkání s návrhářem Hervé Lerouxem, z jehož salónu pocházejí špičkové róby pro hollywoodské hvězdy. Ukázaly mu své booky a svou chůzi a Leroux se okamžitě nadchl pro Ivanu, kterou hned požádal, aby se mu předvedla i v některých jeho modelech, a byl s ní nad míru spokojen.

Po návratu z Francie už čekala dívky méně přijemná část soutěže. V nominacích na vyřazení se jednomyslně shodly a udělily čtyři palce Zdence. Tato nevýrazná dívka se tak podruhé spolu se Zuzkou dostala do zóny ohrožení. V následných komentářích poroty se opakovala stejná kritická slova: vypadávající dívka podává nevyrovnané výkony, chybí ji dravost a zájem o práci modelky. Kupodivu ale nakonec vyřadili Zuzanu Lepáčkovou, Zdenka má štěstí, opět utekla hrobníkovi z lopaty. Místo toho, aby se radovala, se ovšem přímo ve studiu rozplakala, protože se musela rozloučit se svou dobrou kamarádkou.

Pokračování příště.

videa ke stažení

Všechny epizody v archívu TV JOJ

související články

Hľadá sa Supermodelka (9.část)
Hľadá sa Supermodelka (8.část)
Hľadá sa Supermodelka (7.část)
Hľadá sa Supermodelka (6.část)
Hľadá sa Supermodelka (5.část)
Hľadá sa Supermodelka (4.část)
Hľadá sa Supermodelka (3.část)
Hľadá sa Supermodelka (2.část)
Hľadá sa Supermodelka (1.část)
Start Supermodelky nečekaně odložen

Hľadá sa Supermodelka

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!