Panáček v reality show

Hľadá sa Supermodelka (8.část)

5. Březen 2007 | napsal(a): | reality show: Hľadá sa Supermodelka

V tomto díle reality show Hľadá sa Supermodelka si dívky mohly natrénovat další nezbytnou součást práce modelek: jak se chovat na castinzích. Jako první si je vzal do parády předseda poroty a ředitel agentury Elite Model Management Saša Jány, který si je pozval na fiktivní casting v prostorách pražské centrály této agentury.

V Praze na dívky kromě prohlídky turistických pamětihodností čekala také vážná práce. Dvě z nich (Zdenka a Regina) byly vybrány pro focení editorialu pro módní časopis Eva. Jejich fotograf byl ovšem ze Singapuru, a kdo neuměl anglicky, ten si s ním moc nepopovídal. Doplatila na to zejména Zdenka, která moc nerozuměla jeho pokynům při focení.

Štáb si pro modelky připravil také jeden zákeřný úkol. Pozval je do luxusní restaurace U Malířů na večeři, na níž se podávaly čerstvé ústřice a burgundští šneci. Na dívkách pak bylo, aby poznaly, jak se tyto pochoutky správně konzumují. Ještěže u toho byla Simona Krainová, která jim poradila, jak se chovat jako noblesní dámy.

Další den se usmálo castingové štěstí na Ivanu a Eriku, které byly (spolu se zkušenou Simonou Krainovou) vybrány pro natáčení prezentačního videa pro butik francouzského módního domu Dior. Ostatní dívky jen tiše záviděly, ale ani ony se nenudily. Navštívily totiž casting do filmu s pracovním názvem Modelky mimo zákon režiséra Marcela Bystroně. Režisér si je rovnou na place vyzkoušel v modelových situacích, kdy měly zahrát improvizovaný dialog se zkušeným hercem. Jak pak na závěr Bystroň prohlásil, některé z nich by klidně do filmu angažoval (asi touží získat dalšího Plyšového lva…)

Po návratu modelek do jejich bratislavského apartmánu už na ně čekal jejich kondiční trenér Dušan Seliga, kterého už přestalo bavit, jak jeho svěřenkyně stále porušují předepsaný stravovací režim. Nechal si vyskládat obsah lednice na „stůl hrůzy“ a stejně jako Kateřina Cajthamlová vyhodil všechny pro modelky škodlivé potraviny. A aby se nevymlouvaly, že to mají do posilovny daleko, přinesl jim zbrusu nový posilovací stroj, který simuluje jízdu na kolečkových bruslích a formuje tak zejména stehna a zadeček. Pokud jej ovšem budou pravidelně používat.

Při nominacích na vyřazení si dívky udělily palce ve vzácné shodě. Po dvou nominacích dostaly Zuzana, Soňa a Natálie a právě mezi těmito třema se také rozhodovala porota, v níž jako speciální host zasedl Petr Švehla, headbooker agentury Elite Model Management (zvláštní název povolání, ale je to vlastně agent modelky). I na jeho doporučení se porota přiklonila k vyřazení patnáctileté Soni Hosové. Její soupeřky si asi oddechly, protože Soňa byla v poslední době příčinou konfliktů. Porota ve svém zdůvodnění ale upozornila na pokles jejího zájmu o další soutěžení. Ve hře tak už zůstává jen šest modelek, kdo vypadne jako další?

Pokračování příště.

videa ke stažení

Všechny epizody v archívu TV JOJ

související články

Hľadá sa Supermodelka (7.část)
Hľadá sa Supermodelka (6.část)
Hľadá sa Supermodelka (5.část)
Hľadá sa Supermodelka (4.část)
Hľadá sa Supermodelka (3.část)
Hľadá sa Supermodelka (2.část)
Hľadá sa Supermodelka (1.část)
Start Supermodelky nečekaně odložen

Hľadá sa Supermodelka

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!