Panáček v reality show

Hľadá sa Supermodelka (5.část)

11. Únor 2007 | napsal(a): | reality show: Hľadá sa Supermodelka

V předešlých dílech fashion reality show Hľadá sa Supermodelka si začínající modelky vyzkoušely už focení v extrémních podmínkách (v horku a mrazu) a překonávaly stud při módní přehlídce spodního prádla na veřejnosti. Tématem tohoto dílu bylo focení v pohybu. Jak si s tím dokázaly poradit, když některé z nich mají s pohybem občas problém a na place jen stojí jako Y ve slově halušky?

Rozpohybovat dívky se nejdříve pokusil fotograf Jakub Klimo, který si vymyslel fotosérii zimních radovánek. Navlečené do lyžařského oblečení měly za pomocí trampolíny vyskočit do výšky, zaujmout pózu a dopadnout na žíněnky, což nebylo zas tak jednoduché. Nejvíce si to ale užila Regina, kterou pak z trampolíny málem nemohli ani dostat. Jiné dívky zase nastoupily na běžící pás a za neustálého „sněžení“ v ateliéru nafotily svoji sérii.

Největším zážitkem pro dívky bylo ale natáčení hudebního klipu s jordánským zpěvákem Lobem. Předtím si je ovšem vzala do parády choreografka Anička Strike, která se do nich během tříhodinového tréninku snažila dostat nějaké taneční pohyby v rytmu hudby (marně). Proto je učila také základy booty shake (kdo četl naše rekapitulace Beauty and the Geek, tak už ví, že se nejedná o pirátskou kořist, ale o třesení jistou částí ženského těla). Až na Eriku nebyly dívky moc pohybově nadané, proto druhý choreograf Yemi uvítal, když se na place objevila Simona Krainová, aby děvčatům předvedla, že si z toho nemají dělat hlavu, uvolnit se a tancovat jako na normální diskotéce. Po dalších třech hodinách byl pak klip natočený a diváci ho tak mohli na obrazovce vidět ve slovenské premiéře.

V pohybu byly soutěžící i v dalším úkolu, který si na ně vymyslel štáb a moderátor Michal Hudák. Rozdělil je do dvou skupin a se zavázanýma očima je odvezl do neznámého města (Pezinku). Podle instrukcí měly během limitu dvou hodin najít místo srazu se svým manažerem a dostaly pouze malou nápovědu. Když se jim ji podařilo dešifrovat, stoply si auto a vrátily se zpátky do Bratislavy na Šafárikovo náměsti, kde na ně čekal maskovaný Mišo Hudák. Jako první tam dorazil tým ve složení: Zdenka, Lenka, Regina, Katka, Linda a za odměnu vyhrály… opět nic!

Štábu Supermodelky se v uplynulém týdnu podařilo vystřelit z bulvárních médií, když jim podstrčil opravdu velké sousto: dívky se prý svléknou pro časopis Playboy. S focením nezletilých děvčat pro pánský magazín souhlasili i jejich rodiče. Pravdou ovšem bylo, že na focení nakonec odešla jen 21-letá Linda a 28-letá Katarína a vůbec se přitom nemusely svlékat. Spolu s Michalem Hudákem v jedné kubánské restauraci fotily klasický editorial o aktuálních módních trendech. Oddechla si zejména Katka, která se před kamerou dosud odmítala odhalit. Bulvár sice získal jednu fotku, na níž se modelka Katce opravdu hodně podobala, a Hudák ji Katce také ukázal. Katka si byla ovšem bezpečně jistá, že je na fotce někdo jiný, protože ona má menší prsa, užší pas a znaménko na krku.

Další v médiích propíranou kauzou byl vztah mezi Erikou a její matkou, která od rodiny odešla před sedmi lety. Štáb se proto rozhodl Eričinu matku vyhledat ve Vídni a přivézt ji až před byt, v němž jsou modelky ubytované. Michal Hudák pak několikrát Erice nabízel možnost, aby vyšla ke dveřím a setkala se se svou matkou, ta to ale rázně odmítla, že ji nechce už nikdy vidět. Nepomohlo ani přemlouvání od ostatních děvčat, že za ní přijela až z Vídně (Erika:„No a co, to je jenom půlhodina cesty.“). Televize si jistě slibovala, že natočí dojemnou scénu setkání a usmíření, to se ale nekonalo. Eričina matka se mezitím vyhřívala ve světlech blesků fotografů a televizních kamer, očividně ji šlo jenom o její zviditelnění, využití současné dceřiny popularity.

Závěr pořadu už byl věnován tradičním nominacím na vyřazení. Nejvíce hlasů si tentokrát od ostatních děvčat vysloužila Lenka a porota (v níž zasedla jako host modelka Michaela Hlaváčková) se k tomuto názoru přiklonila. Podle nich jí při focení chybí charizma a větší zápal pro věc. Se soutěží o novou slovenskou supermodelku se tak musela rozloučit 17-letá Lenka Kramolišová.

Pokračování příště.

videa ke stažení

Všechny epizody v archívu TV JOJ

související články

Hľadá sa Supermodelka (4.část)
Hľadá sa Supermodelka (3.část)
Hľadá sa Supermodelka (2.část)
Hľadá sa Supermodelka (1.část)
Start Supermodelky nečekaně odložen

Hľadá sa Supermodelka

Diskuze k článku

Počet komentářů: 2
1
Alicka
Reagovat

ahoj velmi som vas mala rada

2
dekl
Reagovat

KDE SE MÁM NA TO PODÍVAT

Přidat komentář