Panáček v reality show

Hľadá sa Supermodelka (9.část)

11. Březen 2007 | napsal(a): | reality show: Hľadá sa Supermodelka

Z původních 13 soutěžících v reality show Hľadá sa Supermodelka už jich zbývá jen šest a přestože už mají za sebou několikeré focení, opravdových módních přehlídek si zatím moc neužily. Společně zatím vystoupily jen na jedné, která se konala v prostorách bratislavského Hlavního nádraží. Nyní je konečně čekalo další důležité vystoupení na veřejnosti.

Staly se totiž zlatým hřebem večera na oslavě 5. narozenin televize JOJ. Po pečlivé celodenní přípravě choreografie si na sebe oblékly nádherné večerní róby a předváděcí molo patřilo jenom jim. Vlastně nejen jim, ale i jejich pánským doprovodům, jimiž byli známí moderátoři této televize (kteří byli na pódiu snad více nervóznější než dívky). Chůzi po molu si vyzkoušel i moderátor pořadu Mišo Hudák, který doprovázel Simonu Krainovou. Simona pak všechny dívky pochválila, že od začátku soutěže se už hodně naučily a staly se z nich skutečné profesionálky.

Protože na narozeninové párty modelky jenom pracovaly a nemohly si užít zábavu, štáb si pro ně připravil alespoň „Streetdance akademii“, kde se mohly naučit, jak se na parketě uvolnit, improvizovat a užít si tanec. Do parády si je vzal hiphopový guru Laci Strike (se kterým se asi brzy uvidíme v Bailandu na Markíze) a Anička Strike (kterou zase modelky poznaly už při natáčení hudebního videoklipu). Tito dva choreografové jim věnovali dostatek času, aby je naučili různé taneční finty, dívky se tak značně zlepšily (jak na závěr předvedly kamerám ve svém freestyle čísle).

Speciálním hostem protoy byl tento týden přední slovenský módní návrhář Fero Mikloško (jehož modely a vlastně i jeho samotného jsme mohli vidět loni na parketě Let’s Dance na Markíze). Také pro Supermodelku už navrhoval několik šatů a tentokrát se představil s modely haute coutoure. Na focení, které se konalo v prostorách mrazivého zámku, si vybral pouze tři dívky: Zdenku, Ivanu a Natálii. Dvorní fotograf Supermodelky Jakub Klimo si hodně chválil práci s Ivanou, ovšem nespokojený byl se Zdenkou, která mu předváděla stále stejný strnulý výraz v obličeji, bez života a bez jakéhokoliv nápadu.

Toho si samozřejmě všimla i porota, která si pak Zdenku (a Natálii, kterou na vyřazení navrhly ostatní modelky) pozvala do „horkého křesla“. Zdenku pak podrobili doslova křížovému výslechu, jestli ji soutěž ještě vůbec baví, když má při focení takový znuděný výraz (ale takhle nevýrazná už je od prvního dílu!). Kritika, která se na její hlavu snesla, byla naprosto zdrcující a porota se tak usnesla na tom, že soutěž opustí… Natália Antušová! Trochu překvapivý obrat zdůvodnil porotce Peter Nagy tím, že vlastně obě dvě už postrádají potřebné charizma.

Pokračování příště.

videa ke stažení

Všechny epizody v archívu TV JOJ

související články

Hľadá sa Supermodelka (8.část)
Hľadá sa Supermodelka (7.část)
Hľadá sa Supermodelka (6.část)
Hľadá sa Supermodelka (5.část)
Hľadá sa Supermodelka (4.část)
Hľadá sa Supermodelka (3.část)
Hľadá sa Supermodelka (2.část)
Hľadá sa Supermodelka (1.část)
Start Supermodelky nečekaně odložen

Hľadá sa Supermodelka

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!