Panáček v reality show

Hľadá sa Supermodelka (6.část)

18. Únor 2007 | napsal(a): | reality show: Hľadá sa Supermodelka

Díky slovenské reality show Hľadá sa Supermodelka si mohou soutěžící dívky vyzkoušet všechny možné i zdánlivě nemožné situace, které jim práce modelky může přinést. Například focení se živými zvířaty nemusí být zrovna příjemným zážitkem, pokud se jedná o tvory, ze kterých mají přímo panickou hrůzu.

Proto také nebyly moc nadšené, když jim štáb představil, jaká roztomilá zvířátka budou držet při dalším focení: myši, potkany, tarantule, škorpióny, chameleóna a hroznýše královského (moderátor Mišo Hudák: „Děvčata nebojte, hadi-škrtiči jsou ta nejpřítulnější zvířata na světě. Když si vás oblíbí, tak se vás nepustí až do smrti“). Dívky povzbuzováné Simonou Krainovou se s tímto úkolem popasovaly statečně, překonaly strach a vydržely dlouhé focení. Vznikla přitom spousta vtipných momentů, například když maskérka upravovala Regině makeup a teprve po nějaké chvíli si všimla, že dívka má na rukách stále dvě tarantule, zaječela a utekla pryč z ateliéru.


S dalšími zvířaty se setkaly modelky v bratislavském psím útulku, kde se štábem natáčely reklamní klip pro dobročinné účely. Natáčení s pejsky už nebylo tak náročné jako s exotickými zvířaty, takže probehlo bez problému a dívky také slibily, že na konto útulku také přispějí nějakou tou korunou.

A protože byl tento týden Valentýn, na tři dívky (Lindu, Soňu a Natálii) čekalo ještě romantické focení s modelem Ivanem Zacharem, který byl v pořadu také jako hostující porotce. Vznikly tak docela „žhavé“ snímky, přestože kromě Lindy ostatní dívky ještě nikdy nefotily ve dvojici s neznámým mladíkem.

Před závěrečným slovem poroty proběhly nominace samotných děvčat, tentokrát shodně po třech hlasech dostaly Zuzana a Erika. Porota si ovšem do „horkého křesla“ pozvala jinou dvojici a po dlouhém zvažování vystavili stopku jednadvacetileté Lindě Ilavské z Liptovského Mikuláše.

Pokračování příště.

videa ke stažení

Všechny epizody v archívu TV JOJ

související články

Hľadá sa Supermodelka (5.část)
Hľadá sa Supermodelka (4.část)
Hľadá sa Supermodelka (3.část)
Hľadá sa Supermodelka (2.část)
Hľadá sa Supermodelka (1.část)
Start Supermodelky nečekaně odložen

Hľadá sa Supermodelka

Diskuze k článku

Počet komentářů: 1
1
juju
Reagovat

Vcera udelal Prima sotka s Poradem Ber nebo neber – po pulnoci dala upoutavku ze vyhral ten v tom oranzovym tricku neco kolem 142 000. ted ten porad jesete nezkoncil a uz vime vysledek. zajimalo by me jestli to dali i nekdy behem dne :)))))

Přidat komentář