Panáček v reality show

Výměna manželek (25.5.): Nevěra vs. alkohol (10. díl, 5. řada) + rekap

26. Květen 2012 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

[singlepic id=4522 w=420]

Čeká nás poslední díl páté řady Výměny manželek. Mladá a rozverná Míša (22) se pokusí probudit k životu „línou“ domácnost s pohodlným manželem a ustrašenou dcerou, kteří žijí na malé vesnici nedaleko Jihlavy. Na druhé straně si hospodská Renata (46) vyzkouší život v malém bytě se dvěma dětmi, kde bude kvůli rodinným neshodám i pořádně hustá atmosféra.

Frýdek – Místek

V bytě 2+kk žije Michaela (22), která je na mateřské dovolené. Její partner David (27) je nezaměstnaný. Žijí spolu 4,5 roku, ale manželé nejsou. Za tu dobu si stihli pořídit dva syny – Leopolda (2,5) a Barnabáše (4).




[singlepic id=4523 w=420]

Proč se přihlásili? Míša to bere jako zajímavou zkušenost, David by byl rád, aby si zažila, že život není tak jednoduchý, jak si ona myslí. Chce, aby si uvědomila a víc si vážila toho, jak moc se o ni stará. Rodina prochází první (?) partnerskou krizí. Vypadá to u nich jako na houpačce. Buď pohoda, nebo má tendence Míša balit kufry. Ona si vážnost situace odmítá připustit, David to vidí jinak, třeba ji ani nebude chtít zpátky.

Jezdovice nedaleko Jihlavy

Třígenerační vila, ve které bydlí soukromá podnikatelka Renata (46), se svojí rodinou. V domě má byt také její matka a jedna z dcer s partnerem. Manžel Jiří (52) je elektrikář a dcera Nikola (18) studuje gymnázium. Syn v domě nebydlí, již se osamostatnil.

[singlepic id=4524 w=420]

Renata má v pronájmu místní hospodu a velí nejen hospodě, ale celé vlastní rodině. Přihlásit se byl nápad Renaty, dcera souhlasila a manžel má pocit, že přežije všechno, i Výměnu manželek.

[singlepic id=4526 w=420]

Balení a odjezd

Renata balí hezké i škaredé boty, nezapomíná na milované šipky, ale manželem doporučovaný rum nechává doma. Michaela nabalila kufr, je to jen deset dní, pokud něco pochybí, bude to muset vydržet.

Poprvé v novém bytě + manuál

Frýdek moc velký první dojem neudělá. Vila je na tom lépe, i když připadá nové obyvatelce jako ubytovna. Frýdecký byt je malinký, šikmé stěny, střešní okna, na tak malé prostory si bude muset Renata zvyknout. Michala vidí vše jako super a nechybí ani ostravské „fajne“. Toho si užijeme až přes míru celou Výměnu – všechno bude fajne a super!
Renata se v manuálu dočte, že ji nic extra nečeká. Klasika – vstávání, krmení dětí a zvířátek, odchod do školky, nákupy, vaření… Zvýšený pozor musí dávat na zavírání oken, Poldík rád leze, kam nemá. Za to chodit se mu venku moc nechce a musí se nosit, tak si ho maminka rozmazlila. Večery, podle manuálu večer-i(!), tráví rodina u televize.

[singlepic id=4528 w=420]

Míšu čeká odvážení dcery Nikoly do školy. Ta by sice ráda jezdila sama autobusem, ale ten je plný bacilů, které by ohrožovali její oslabenou imunitu. Takže ať se to dceři líbí nebo ne, do Jihlavy ji vozí denně maminka. Do školy autem, ze školy už jede klidně busem, infekce řádí asi jen po ránu. A ve škole už mikroby nečíhají? I vaření se v rodině odehrává podle aktuálního zdravotního stavu dcery. Jediné koření, které se smí používat je sůl a kmín. Pepř má vstup přísně zakázán! Vidina práce v hospodě Míšu nadchla, pivo má ráda, nebude se jen nudit v baráku.

První seznámení

V Jezdovicích je seznámení rychlé, stejně rychle se nová manželka pouští do darované bonboniéry. Jiří takhle mladou „manželku“ nečekal.
Ve Frýdku (omlouvám se, ale nechce se mi psát celý název, takže doufám, že mi místní odpustí neodpustitelné, pokud se totiž rodina nachází v Místku a ne ve Frýdku, což je věčný spor tohoto města) je vítání problematičtější. Barnabáš se představí jako Barny a Leopold odmítá komunikovat. Podle manuálu je zdravý, podle tatínka právě onemocněl. Nechce jíst a má asi i střevní potíže. Renata hlasem velícího generála oznámí, že domácnost s průjmem je pro ni velký problém, protože je majitelkou zdravotního průkazu a provozovatelkou hospody.

[singlepic id=4529 w=420]

Den druhý

Renata v rodině nejen velí, ale ji i zbytečně „obskakuje“. Od toho všeho si chtěla Nikola odpočinout, ale Míša, nová maminka jí musí podle manuálu budit, nachystat jídlo a ještě odvézt do školy. Dnes ji ale poveze švagr. Prázdný dům, jediná povinnost – uvařit kuře na paprice. Bez papriky! Opravdu i paprika je v této domácnosti zakázána? To si to vaření neumím dost dobře představit. Nedokáže to ani Míša a trošku papriky do jídla propašuje. Stejně je to hnus, ale Jiří ji uklidňuje, prý si neumí ani představit, co všechno oni dokážou sníst. A opravdu, rodina má boule za ušima, první jídlo jim chutná. Po jídle se jde na inspekci do restaurace, kterou po dobu Výměny vede Renatin syn.
Renata ve Frýdku v noci skoro oko nezahmouřila, jak ji děsí průjem v rodině. Ráno chce, aby David zajel se synem na výtěry, aby věděla na čem je. Pokud se přihlásila do Výměny, musela přece počítat se vším, i s průjmem. Po snídani otec odveze Barnyho do školky, nakoupí a potom se uvidí, co dál s Polďou. Ten zatím spokojeně pospává.

[singlepic id=4530 w=420]

David se snaží s Renátou probrat jeho rodinnou situaci. Asi u ní hledá radu, je přece o generaci starší, nebo se chce jen jednoduše vypovídat, i to občas pomůže. Renata však žádné zkušenosti nemá, za jednadvacet let manželství krizi doma neměla.

Den třetí

Míša veze dceru do školy a zároveň dělá taxikáře i babičce, která potřebuje v Jihlavě něco vyřídit. Ke gymplu ji navedla Nikola, dál to bylo na babičce a ta totálně selhala. Cestu nezná, Míša zase ví, že do zákazu vjezdu se nesmí, babi myslí … a nic nevymyslí. Michaela si musela pomoci hlavně sama. Je fakt, že vymotat se od jihlavského gymplu není jednoduché, podobně jako celé centrum Jihlavy je pro řidiče lahůdka. Na náměstí se to potvrdí, tam se prostě „jen tak“ nejezdí. Celé to vypadá, že se jelo jen do Alberta, určitě pro něco ve velmi výhodné slevě.

[singlepic id=4531 w=420]

Odpolední klid je fajny a pěkně odpočatá Míša zamete dvorek. Je jí tam dobře, nic jí nechybí. Doma to není zrovna růžové, v nové rodině je spokojená.
Leopold možná není nemocný, ale trucuje. Nová, zasloužilá matka Renata moc akčně nevypadá. Radí přitvrdit, ale sama se k navázání kontaktu dvakrát nemá. To, že by ho David odvedl, také neschvaluje, nechce být doma sama. Výsledek je ten, že synek odmítá i otce.
Míša nám prozradila problémy v rodině a „hodný“ kamarád na oplátku prozradí Davidovi, že jeho partnerka má milence. David okamžitě koná a sbalí na jednu hromadu všechny Míšiny věci. Renata pořád nechápe, co se děje. Vysvětlí jí to jednoduše: „Moje žena je děvka!“ Renata by to neřešila, dokud se Michaela nevrátí.

[singlepic id=4532 w=420]

Den čtvrtý

Nuda, nikde nikdo, Míša má chuť na jednoho lahváče. Místní obchod je ve čtvrtek zavřený, ale to není pro akční maminku problém. Sedne na vlak a hurá pro pivo do nejbližšího města. V Třešti má štěstí, pivo si okamžitě otevře a ještě na nádraží s chutí vypije. Proč to celé, když mají ve vesnici hospodu? Že by jen akce pro diváka? Rozjímání na lavičce – je zlobivá holka a David až moc hodný. Domů dorazí z výletu dříve než zbytek rodiny. Dají si aspoň společně kafe, ať má zase nějakou činnost. Kafe ovšem nachystá Jiří. Nikola má už čtvrtý den na sobě jeden a ten samý svetr – co na to mikroby? Michala má pocit, že Jiří se domácím pracím vyhýbá, nic pro ni. A co ona tam tak náročného zatím dělala? Věšení prádla opravdu může zvládnout sama. Možná by mohl skočit pro pár lahváčů, ať zase nemusí objíždět kraj motoráčkem.
Poldík vzal konečně novou maminku na milost a i nezaměstnaný, pořád se doma vyskytující David je spokojený. Ale do přesazování květin se mu nechce, stejně je plánuje nabalit je Míše při „vyhazovu“ sebou. Nudu zahání rodina s pomocí kamarádů. Sezením u televize a hraním her. Možná by David i zasádroval díry ve zdi, ale soused, u kterého plánuje vypůjčení materiálu, není doma, práce se odkládá.

[singlepic id=4537 w=420]

Změna velení, změna režimu!

Michaela touží po jízdě traktorem, snad se podaří nějaký Jiřímu někde splašit a povozit ji. Do bazénu se Nikole nechce, nemá plavky, má z nich i fobii, ale odpor se nepřijímá. Stejně tak nemá odvahu Nikola odřídit cestu do školy, čemuž se Míša jen směje. S takovou se řídit nikdy nenaučí. I přes tatínkovo naléhání Nikola odmítá absolvovat cestu autem, které by musela sama řídit.
Ve Frýdku se bude konečně sádrovat a uklízet sklep. To jsou ještě nesplněné úkoly z manuálu. O víkendu si udělají rodinný výlet a jeden večer by Renata ráda vyrazila někam na šipky.

[singlepic id=4536 w=420]

I v Jezdovicích je potřeba splnit resty z manuálu. V pátek se obsluhy v hospodě ujme Míša a věří, že tržby budou dvojnásobné a rovnou se i vsadí. Běžně bývají 2-2,5 tisíce. Za pultem i mezi hosty je jako ryba ve vodě. Kvůli výhře rozjařená Michala vyhlašuje pivo od 23h za 18 Kč. Ani dotěrní štamgasti jí nevadí, skvěle se baví. Když si rodina a asi i štáb zaplatí, co vypili, sázku vyhraje. Jiří jen nevěřícně zírá na rozjařenou Míšu: „ Je to skvělé stvoření, jsem rád, že jsem to v životě viděl.“ Výhra v šipkách z ní udělá „Ženu roku“a ta zpívá: Michalka se ožrala, lalala, Michalka to vyhrála, lalala!“

Den šestý

Plnění úkolů drhne. Nikola odmítá bazén, nemá prý plavky, není jí dobře. Myslíte, že to Míša vzdala? Kdepak! Do aquaparku se jede, ale jen s Jiřím. Ten se cestou omlouvá, že je čistokrevný alkoholik a nyní už bude pít pořád. Vypadá to, že jde do bazénu patřičně posilněn. Míša se raduje – budou chlastat spolu! Ve vodě to Jiří moc nezvládal, je otázka, zda je na vině opravdu alkohol, nebo jeho mezery v plavání.

[singlepic id=4525 w=420]

Renata se nudí. Místo nějaké činnosti či výletu dorazily za Davidem dvě kamarádky a opět se hrají počítačové hry. Malý Barnabáš je hraje také, aspoň v mobilu. Už ji sedět doma nebaví, vyžaduje po náhradním manželovi nějakou činnost. Míše vyčítá kamarády a sám si vodí do bytu ženské. To Davida vytočilo, přijde mu falešná. On je rád, že jiné mají o něj zájem, s prásknutím dveřmi odchází z bytu. Dvě „kamarádky“ mu dělají advokáta. Co má chudák dělat? Žena se mu vyspala s jiným, to byl podraz, on jí to vyčítá, má nervy…
Jak to vidí Míša? Nestýská se jí. Co řešili, nevyřešili, ani nyní nemůže říci žádný závěr. Jejich vztah se nyní nachází na mrtvém bodu mrazu- slovy Míši. „Má ho ráda, není jí lhostejný, mají spolu domácnost, mají spolu děti, něco tam je, ale těžko říci, už ho nemiluje,“ vysvětluje situaci Michala.

Den sedmý

Ve Frýdku vyrazili na jarní trhy. Pořád lepší zábava, než sedět doma.

[singlepic id=4533 w=420]

Jiří traktor nesehnal, ale náhradní manželka si poradila sama. Nejlépe se kontakty navazují v hospodě, právě tam si to zařídila i ona. Konečně se poprvé sveze na traktoru. I když se Nikola bojí, dá se k jízdě také zlákat. Řídit ho však odmítá. To Michala není k zastavení.
Na vesnici v traktoru, ve městě se pojede rovnou luxusní limuzínou. Plní se další úkol z manuálu a to ve velkém stylu. Odvoz na šipky je opravdu luxusní. David vůbec netušil, jakou jí udělá radost.

[singlepic id=4534 w=420]

Znavený Jiří usnul a Míša s Nikolou míří do hospody. Donesou náhradnímu synovi večeři a nabídnou výpomoc. Je prvního dubna – apríl a ona prý má s Davidem výročí, důvod k oslavě. Je co slavit? Bude ještě další výročí? Nevyřeší to ani na jedné straně.

Den osmý

Podle manuálu se dnes měla Nikola sama odvézt do školy. Včera bylo apríla, ona si ho přehodila na dnešek. Potichounku se vytratila z domu, odjela asi autobusem a překvapená Míša najde jen vzkaz, že už je ve škole. Odpoledne se ale Nikola řízení nevyhne. Doma po náročné cestě usne. Tatínek by byl rád, kdyby se víc otrkala. Je bojácná, zakomplexovaná kvůli vzhledu, všeho se bojí, chtělo by to změnu.

[singlepic id=4527 w=420]

Ve Frýdku bude Renata poprvé sama s hyperaktivním Polďou. Problémy začnou už cestou na hřiště. Odmítá sejít schody, vyžaduje nošení. Odpoledne jsou doma oba kluci a vládne klid. V klidu si hrají, bez pláče a vztekání. Kde je asi chyba? Při Renatě jsou děti v klidu, smějí se. Když je doma Míša, z bytu je slyšet dost často pláč, to Renatě prozradili všímaví sousedé. Její Nikola není rozmazlená, tam je to vztah matka – dcera, tak by to prý mělo fungovat všude. Já ten pocit nemám. Renatina přehnaná péče také není zcela ideální výchovný prostředek. Nevychované a křičící děti = zdravé děti, tak to vidí Míša a je spokojená. Jen co dorazí otec domů, začne Leopold předvádět své vztekání, doposud byl v klidu, asi mu chybělo to správně reagující obecenstvo. Renata odchází na nákupy, David si je musí srovnat sám.

Devátý den

Nikola všechny šokovala. Poprvé odjela sama do školy autem. Tam i zpátky bez problémů. Tatínek je nadšený, dcera ožila. I ona má z Výměny dobrý pocit. Míša si dopřává poslední lahváče, za pár hodin se uvidí s manželem. Zatím netuší, co ji čeká. „Mít vztah bez lásky, bez cukrování jen kvůli dětem, to je na hovno“, tvrdí na lavičce před obchodem.
Jiří naplánoval grilování, ale opět zmožený alkoholem usnul. Závěrečné party se účastní jen Míša a Nikola. Jiří nepije pravidelně, ale jednou dvakrát do roka ano, to přiznává po probuzení. Kvartální pijan? Nejistým krokem se jde za holkami rozloučit. Dlouho se nezdrží a opět si to šněruje domů, opět zalehnout.
Ve Frýdku se na rozloučenou bouchne šampaňské a na stole jsou krásné obložené mísy. Je to jeho poděkování, nechce, aby mu něco přála. Stejně mu popřeje, aby to dotáhl do nějakého konce a měl na paměti, že tam jsou děti.

Den desátý

Ve Frýdku proběhne loučení s dárky. Míša se domů netěší.
Přivítání je chladné. David ženu nepolíbí, neobejme. Míša nic netuší, je toho hodně, teď nechce nic řešit. Renatě stačil pohled a věděla, že se stalo to, čeho se bála. Jiří celou Výměnu prochlastal! Výměnu neunesl, sáhnul po alkoholu. Proč do toho šel? Jiří neví a podle Renaty si udělal obrovskou ostudu.

[singlepic id=4539 w=420]

Mezi 8 očima

Renata chod nové domácnosti nechce kritizovat. Zvláštní je chování Leopolda, to zvládala těžce. Jinak pobyt proběhl celkem dobře, žádné větší problémy nenastaly. Jiří vypadá, že alkohol nevynechal ani poslední den. Včera sotva šel, dnes má problémy i s mluvením. Do jaké míry zapříčiněné alkoholem a do jaké dojetím těžko posoudit, jeho opileckému blábolení je chvílemi špatně rozumět. „Bez své ženy by chcípnul, nikdy by ji nevyměnil, bez ní bych zdechnul“ a víc odmítá mluvit. Renata si chtěla Výměnu manželek vyzkoušet, její manžel to nezvládl. Míša vidí i pozitivní věci – Nikola jela sama do školy. Renata tvrdí, že osmnáctiletý člověk se vést nedá, ale přitom ji sama neustále organizuje život. Jiří zapomněl na předsevzetí, že už nepromluví, opět se Davidovi představuje a chválí jeho ženu. Ten však má svoje „vidění“ a zcela odlišné. Míšu David nenávidí, klidně jí to u stolu řekne do očí a ona se tomu jen směje. Byly peníze hlavní důvod účasti? „Trochu ano,“ nepopírá Michaela. David žádá štáb o novou, předem nachystanou smlouvu, ze které vyplývá, že finanční odměnu jim vyplatí odděleně, nevěří jí, že by se s ním dobrovolně rozdělila. Míša se opět směje, ale nakonec otráveně podepisuje. Aby se s penězi udávil, to zapomněla dodat, i když on by to od ní očekával.

[singlepic id=4541 w=420]

Jiřího dohadování nebaví, chce to ukončit, ale Renata ho okřikne, aby je nechal, aby si to vyříkali. Opilý Jiří se nechce zklidnit. „Celou dobu ho podvádí a David to zjistil“, vysvětluje mu Renata. Žije dvojí život, proč by mu měla vše říkat, diví se otrávená Míša. Rozčílený David odchází ven se uklidnit. Dostala už několik šancí z jeho strany a je to pořád stejné. Vrací se dokončit rozhovor do místnosti. Jiří je dál mimo obraz a hlavně pod obraz. Vůbec nechápe, že řeší své domácí problémy a on s tím nemá nic společného. Je ten poslední, koho by David podezíral, že mu svádí ženu. Pochopit to nemůže, protože toho ve svém stavu ani není schopný.

[singlepic id=4540 w=420]

Výměna názorů mezi Davidem a Míšou pokračuje i venku. Vyčítající David a flegmaticky reagující Michaela. Milence nestřídá jak ponožky, protože ty si mění denně. Kdo by ji chtěl, ptá se rozčílený partner. Byl jí dobrý, jen aby ji živil, jinak jí to s ním už nebavilo, za to má mega parohy. Nebavil jí sex? Míša nechápe, proč to tak zveličuje a je jí to u prdel*! Zvysoka na to ser*, netušila, že se tak zachová.

Návrat

Problémy Renatiny rodiny jsou malicherné, oproti druhé rodině. Jiří ji nenechá ani mluvit a nechutně ji olizuje, se vůbec nedivím, že to nemá ráda.

[singlepic id=4538 w=420]

Ve Frýdku se rodina vítá s dětmi, jako by se nic nedělo. Zdání klame. Míša si sbalí věci a bude muset odejít. David: „Myslíš, že to nebyla tvoje volba?“ Míša otráveně: „Jóó, třeba.“ Víc nechce rozebírat, je jí to jedno, on už prý udělal dost velkou scénu. Tou to vyřešil za oba. A jak by to řešila ona, kdyby to neprasklo? Pokračovalo by to dál? „On ji zplul (poplival-pomluvil, seřval)) jak kdyby byla, nevím co, a navíc důležitě žádal polovinu peněz“, to jí snad vadí nejvíc. Dala by mu polovinu? Nevěra je jedna věc a povaha druhá, snad ji trochu zná, vyčítá mu Michala rozčíleně. David: „Lhát mi do očí, že nic a ještě se u toho rozčilovat, to tě fakt Míšo neznám! Jako nevěra to není nic?“ Hádka končí, alespoň pro diváka.

Překvapení na závěr

Musím přiznat, že přesně tento konec jsem tušila. Jak vypadala situace ve Frýdku-Místku těsně před odvysíláním? Partneři se udobřili, rozchod se nekonal, jsou spolu šťastní, milují se … až do další nevěry. Z čí bude strany, to už nechám na nich.

Můj pohled

Tentokrát jsem z obou párů hodně rozpačitá. Že Michala bude „veselá“, to se dalo tušit od prvních záběrů. Renata působila hodně neosobně, neslaná, nemastná. Dcera opečovávaná až přes únosnou míru. Jiří mě zklamal nejvíc. První dny pohodář, ke konci opilý slaboch. David? Co říci o někom, kdo se dozví o nevěře a celou dobu ji řeší? Spíš by mě zajímalo, kde pan nezaměstnaný bere peníze, kterými živí manželku, jak tvrdil. Pár ve Frýdku byli komedianti, mám pocit, že si vlastně ani nemají co vyčítat, že jim jejich vztah velmi vyhovuje. Žít v klidu by je asi unudilo.

Poslední díl máme za sebou a klidně řeknu – nebyla to zrovna nejpovedenější řada, zažili jsme už i silnější příběhy. Chyběla mi zahraniční výměna.

Související články

VIDEO Nevěra ve Výměně manželek: Moje žena je děvka!/ahaonline.cz.cz
Výměna manželek: Moje žena je děv**!, rozčílí se podváděný manžel/Blesk.cz

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 252
1
Amy
Reagovat

Zase tak extra to není jak předbíhal Blesk, ale za zkouknutí to stojí. Hlavně ta Míša, to je dílo :-D

2
Langic
Reagovat

Hehe známí v showto bude sranda :D

3
katka
Reagovat

Odkud stahujete, prosím? :)

4
kareliaslims
Reagovat

Tak z ukázek v telce to byl větší masakr, nebylo to nijak zvlášť hrozný..A chyby jsem viděla na obou stranách.

A Míša? Prostě mladá, bláznivá holka.

5
kareliaslims
Reagovat

2 která rodina?

6
Langic
Reagovat

5-Jezdovičtí

7
Anonymní
Reagovat

Škoda, že už je to poslední díl. Jinak teda tu starší manželku pěkně štvalo, jak byl ten její s tou mladou spokojenej :D, ta si myslela, jak jim nebude chybět a ono ne, hele :D

8
kareliaslims
Reagovat

7 No v jejím případě bych byla spíš naštvaná že mi přišel na setkání zcákanej :-D

9
kareliaslims
Reagovat

6 A mohu být tak zvědavá a zeptat se jestli jsou ve skutečnosti tak šťastní a spokojení jak dělali? Mě přišla celkem ta holčina poznamenaná výchovou…

10
Langic
Reagovat

dceru neznám,jen Jirku a Renátu (Jiří je spolupracovník) a působí tak na mě

11
Adéla st.
Reagovat

Mně přijde, že ta mladší matka je docela průšvih jako partner. Má sklony k pití ( jsem neviděla mladou maminku, aby musela jet vlakem pro lahváče do jiného města a sedět tam jak santus někde na nádraží). Měla jsem z ní pocit, že by si to klidně i rozdala s patičkou nějakých ožralů. Buď je nevybitá a děti měla příliš brzy, nebo je prostě tak trhlá.
Druhá matka byla zase opačný extrém. Matka paní dokonalá. Chlap z toho chlastá a dcerka je zralá na psychologa.
Ach jo. Minule byla výměna ,,normálnější“
Tady netuším, kdo je větší chudák a líto je mi manželů a dětí na obou stranách.

12
Eli
Reagovat

Michaela je podle mě nevybouřená puberťačka. Na založení rodiny měla ještě čas, moře času, ale asi to byla v 18-letech klasická „nehoda“, ne záměr a teď to má bohužel důsledky. A ty její sarkastické poznámky směrem k příteli na kameru typu „vidíš to jak to zvládám, tak nepi*uj tam doma, byly vyloženě trapné. Její nevyzrálost by omlouval věk, ale jako matka od dvou dětí by se mohla mírnit, alespoň v tom vulgárním slovním projevu.
P.Renata mi nepřišla jako paní dokonalá, jen asi trošičku přísnější, ale v mezích.

13
yeey
Reagovat

jako jo, ta Misa je trhla az to boli, ale aby s nekym byla takova sranda, to snad tu snad jeste nebylo :D:D

Jiri: „To je super, lepsi nahradni manzelku sem nemohl chtit!“ strih – „Michalka se ozrala, tralalala, medajli sem vyhrala, tralalala“ :D:D

14
Mikes
Reagovat

11 – Proč by měl chlap chlastat kvůli dokonalé manželce? Kvůli nedokonalé, to jó, ale opačně?

15
Anonymní
Reagovat

14- Mikes: Ironie? Nic?? :D

16
Pattrick
Reagovat

Ježíš, to je jak když koukám na rodiny z jiné planety :D

17
Amy
Reagovat

Taky vám Míša připomíná Moniku z Vyvolených 1 :-D ?

18
Pattrick
Reagovat

Jestli to mladší dítě je vůbec jeho :D

19
Pattrick
Reagovat

17.. Dobrý postřeh, ale mě Míša baví, dělá alespoň nějakou tu zábavu :D

20
Pattrick
Reagovat

:D tvl… :D Ten konec je moc… Opilý Jiří byl super :D

21
Prochor
Reagovat

Takový bordel jako má Míša na kuchyňské lince jsem neviděl. Ani sirka by nepropadla.

22
Lenka
Reagovat

Alkoholik v rodině, no, to musí být slast :-(
A přítulná manželka (k jiným!), to samý…
že s tím lezou do tv, to se dost divím

23
Lenka
Reagovat

20 Pattrick
opilý Jiří byl šílenost a ostuda, nějak to jako super vnímat nedokážu
(i když připouštím, že mohl být pro tv zajímavý – aneb byla akce :-( jinak děs a běs – proč dělá rodině v tv ostudu?)

24
Pattrick
Reagovat

Já to beru z pohledu diváka jako zábavný pořad a né dramatický. Bohužel rád pije, manželka to ustála, to je hlavní.

25
Bobby Brown
Reagovat

22 – Prosím tě Leni, ty se koukáš poprvé na RS?
Už jsi musela pochopit, že někteří lidé půjdou do TV s čímkoliv.

26
Lenka
Reagovat

24 Pattrik
to jo ☺
pro zasmání diváka supr (to uznávám) – ale pro tu ženskou nic moc (i když taky musím uznat, že to vzala v klídku, holt letitá zkušenost, kterou jí asi nikdo z nás nezávidí)

27
Lenka
Reagovat

22 BB ☺
jj, já vím …
ale když tam ožralej v přímým přenosu nebývá tak často ☺

28
Lenka
Reagovat

Ajdo, ty divoško ☺
to je fofr s rekapem

29
Ajda
Reagovat

Hospodskou nějaký opilec, natož její domácí, nemůže rozhodit :-))

Rekap je tam, musím odejít, kdo neviděl – nečte :-))

30
Ajda
Reagovat

28 Lenka,
jj, kvůli tomuto dílu jsem si i voyo na pár dní zadarmo zařídila :-))

31
Anonymní
Reagovat

28 ale to není přímý přenos, nebýt tam Míša, která si ráda přihne, třeba by to bylo jinak. Nevidím to tak tragicky, jakože z něho dělat hned letitého alkoholika

32
Lenka
Reagovat

30 Ajda
mně posloužilo ulozto ☺

33
Ajda
Reagovat

32 Lenka,
no jo, jenže já nemohla čekat, na uložto zpoždění a jen jsem to dopsala, bylo to tam taky :-))

34
Ajda
Reagovat

31 anonymní,
ale i jeho žena to brala jako holý fakt – zase chlastal. Takže běžná věc, na kterou je zvyklá.

35
viki
Reagovat

Mě Míša přijde prostě jako mladý střevo. on evidentně taky neni bez viny(viz dnes ve zprávávh…) no tak co. Musel to vědět i před tím a dělal komedii pro TV. Nějak se mi nechce věřit, že mu to někdo najednou nabonzoval….ohledně druhé rodiny, Renata je chladná a bezcitná. Jirkovi se na jednu stranu nedivim….

36
Prochor
Reagovat

Míša si měla vzít do baráčku milence aby bylo nějaké vzrůšo.

37
Lenka
Reagovat

36 Prochor
☺ i ty divochu ☺
zachtělo se ti nevěry v přímém přenosu?

38
Prochor
Reagovat

Pro Míšu je to jeden velkej flám. Žádný problémy.

39
chleba s máslem
Reagovat

Ten mladší syn není podobnej ani otci ani matce. Oba jsou světlý typy, a on je tmavej. A jelikož má matka milence, tak je pravděpodobný, že to dítě nebude manželovo (přítelovo) :(

40
mk
Reagovat

Ta holka je napřesdržku, tu bych nechtěl doma, ani kdyby mi platili…

41
mk
Reagovat

Myslím dceru

42
Prochor
Reagovat

6. den leží zničený Jiří na krovkách:-)))

43
Prochor
Reagovat

Tý mladý bych přál dělat řidičák v Praze. JejíC cesta ze školy je jen přímá jízda bez řešení dopravních situací.

44
Pedro
Reagovat

Nejlepší byla babička :D
9: měl jsem stejný pocit. Taková zakřiknutá, podle stupně opálení asi ani moc nevychází z baráku…

45
Milan
Reagovat

mk: chytráku, uvědom si, že tu holku vůbec neznáš, tak si tady nehraj na důležitýho

Prochor: no já nevím, pochybuju, že škola je někde na okraji města, aniž by nemusela projet nějakýma rušnýma ulicema

46
mk
Reagovat

:)

47
pimpa
Reagovat

Ano… Dnešní výměna mi potvrdila jeden citát, bohužel už nevím od koho – je smutné, že moudrý stále pochybuje a hlupák je vždy tak sebevědomý… Fialová blondýna opravdu v apatyce nekoupí. Něco tak blbého aby pohledal. Ufff…

48
Bobina
Reagovat

Míšo,ty vole,klobouk dolů,hodně si mě fascinovala.Pecka ;-) až na tu nevěru si skvělá,pohodová,klobouk dolů.Máme docela dost společnýho :-) mohla bych začít pivkem a pokračovat dál…

49
haha bimbi
Reagovat

mě připadal alkoholismus pána vážnější problém než nějaký „jé tak tys to nevydržel, toho jsem se bála!“. Podle mě je ožralej denně. Ti mladí byli jednodušší a nevyzrálí, ale ta holka měla přese všecko v sobě takovej esprit, že tak nějak není divu, že si někdy odskočí :-). To se ale asi nesmí dělat na malým městě :-D
Objímací scénka na konci vypadala trošku nepřesvědčivě

50
pimpa
Reagovat

49 Potíž je v tom, že když si odskočí, ví o tom každej. A ještě v tom nevidí žádnej problém, chlap, co jí to vyčítal je podle ní blbec a jí je to u pr…. Bohužel, takovýhle nezodpovědný vemena mají nakonec nejvíc dětí, nejlépe každé s jiným otcem, máme tu ve městě podobné týpky-ně.
Renata byla taková přemoudralá, ale pobyt ve Frýdku musel být fakt na bednu.

51
haha bimbi
Reagovat

50 normálně mi jsou tyto typy lidí dost vzdálený, ale u té holky mi to připadalo že má v sobě takovej živelnej duch, takže mi něčím byla dokonce i sympatická. Mám k lehkovážnosti velký pochopení :-). Přetvařování a láááska k alkoholikovi mi byla podezřelejší.

52
BuTTeRS
Reagovat

Ta Nikola… Když vidím někoho zase takhle poznamenaného takovou přehnaně „zhovadilou“ výchovou, tak se mi až otevírá kudla v kapse. Sam jsem byl z části touto výchovou „omezován“ a docela mě to v životě poznamenalo. Pokus o sebe“vraždu“, na ten nikdy nezapomenu. Nakonec, ale děkuju za to, že se mi podařilo v rámci možností dostat do pořádku, a to razantními a radikálními kroky, ktére mi pomohli sjednat si pořádek a zbavit se každodenního stresu. Psychologové a psychyatři mi vůbec nepomohli, spíš aji trošku uškodili. Ale co, hlavně, ze už můžu být celkem v pohodě, aji bych rad nějak pomohl té Nikole, kdyby to nějak šlo… Každopádně je přeju, ať se má dobře. Toť vše ;-]!

53
kamil
Reagovat

Nejzábavnější díl z celé série!

52 – Tak hlavně, že to s Vámi dopadlo dobře a jste tu stále s námi. Přeji Vám mnoho dobrého ve Vašem životě!

54
Milena
Reagovat

Mne Míša bavila, vůbec mi nevadila, z těch blbostí vyroste, přeji jí a její rodině vše nej!

55
janča
Reagovat

prosím kde se na to mohu podívat na netu??

56
Asha
Reagovat

Dobrý rekap, jen mám dvě malé připomínky:
1. Frýdek-Místek se píše zásadně s pomlčkou (což podle mapy nevědí ani v Nově)
2. to, že jí „zplul“ znamená, že ji seřval a ne že ji poplival (aspoň u nás doma se to tak používá)

57
Pattrick
Reagovat

janča.. stáhnout to jde, na uloz.to, czshare :D

58
Naďa
Reagovat

Mě ta Nikola docela vyděsila. Zdálo se mi, jestli nemá deprese nebo mentální anorexii (hubená, nechce do plavek, volnější oblečení…).

59
Mikes
Reagovat

Chichichi, Ajdo, opět jsi nezklamala, hehe! Tak Nikola má na sobě už 4. den stejný svetr … ježíšku, a já si akorát všiml, že nemá žádné .. no, však Ty už budeš vědět. A když né Ty, tak kucí určitě jóóó!

60
Mikes
Reagovat

Tak mladá je fakt živel, jinak ale celkem sympatiko. A David – možná kdyby chodil do práce a nastolil doma řád, jaký panuje jinde, kde manžel běžně vydělává a choť obstarává domácnost, nebyla by tam taková ponorka … což je pochopitelně jen můj dojem. Jinak Ajdo, a co jako by měl mužský při zjištění nevěry asi tak dělat? Neřešit to, ožrat se a hurá, příští den je v pohodě? Ženský to tak mají?
Maminka Renáta mi přijde fajn, možná měla s Nikolkou hodně zdravotních problémů, proto ta přehnaná péče. Nikča rozhodně nevypadá zdravě, a stěží to bude výchovou. Ta a její zdraví má nejspíš za následek, že má holka sebevědomí na nule.
Jiří – smutný, ale podle všeho jen kvartální piják, jinak si jej nedovedu představit coby elektrikáře. Proto byla Renča v pohodě, kdyby byl pravidelný norek, těžko by se přihlásila do RS. I když, i tak to byl těžký risk, který nevyšel – jenže ona to před kamerama zvládla bravurně.

61
Abigail9
Reagovat

Hm… tak zatímco dle Renaty za jednadvacet let žádnou krizi doma neměla, vypadá to, že její manžel a dcera si nějaký svý soukromý krize v sobě řeší celkem často..
Co se týče Míšinejch dětí a zvlášť Poldíka, vůbec mi nepříšlo, že by jejich chování bylo mimo normu. Ale v tomhle nedokážu bejt objektivní, náš tříletej s námi zkouší mávat obdobně :-)
Míša je prostě zviřátko :-) Ano, jako matka od dětí by měla a bla bla bla.. Ač je někdy jako neřízená střela, její mateřský schopnosti bych si na tomhle základě nedovolila snižovat. A manželský schopnosti? Těžko říct, co tam je. Je možný, že patří k ženským, který by byly nevěrný, ať maj vedle sebe kohokoliv, nebo že prostě ke svýmu muži z nějakých důvodů ztratila respekt, přestala ho milovat, mít chuť s ním řešit a to pak nemusí bejt chyba jen na její straně. Jako když jsem ho viděla, co vyvádí a co z něj padá za perly… no z toho bych byla otrávená taky. Celoživotně :-))

62
Ajda
Reagovat

56 – zplul používá kamarádka a vyznívá poplival = pomluvil, díky za doplnění :-) Pomlčku jsem fakt vypustila :-(

60 – možná kdyby maminka pořádně uvařila a holce nechala víc samostatnosti, bude vypadat zdravěji. Ale spíše je to takový kostnatý typ. Nikola sama řekla, že se těší, že deset dní se vymaní z dirigování matky :-)

http://prozeny.blesk.cz/clanek/pro-zeny-rodina-vymena-manzelek/175052/vymena-manzelek-podvadeny-david-nebyl-svaty-neverny-byl-i-on.html

http://www.ahaonline.cz/clanek/zhave-drby/73596/vymena-manzelek-david-a-michaela-se-udobrili-podvadeli-se-navzajem.html

63
Bobby Brown
Reagovat

60 – No kocoure, takovéhle ‚patriarchální mačisticko šovinistické‘ prohlášení? Takhle veřejně?
Že se nestydíš! ;-)

64
llua
Reagovat

Ahojky, jenom na upřesnění – mezi Frýdkem a Místkem není žádná rivalita, aspoň já si ji nějak nevšimla. To se jen tak říká v jiných městech, které tomu nerozumí, ale lidi tomu věří :-). Jinak výměna se mi velmi líbila, byla to sranda. U Míši se mi líbilo, že propagovala frýdecké fajné, tež s klasickým výrazným přízvukem na druhé slabice :-D.

65
Bobby Brown
Reagovat

56 – Plít znamená skutečně plivat.

66
Bobby Brown
Reagovat

64 – Ne??? Tak to já si tam zase kdysi dávno všiml a dost mne to zarazilo. Pak jsem pochopil, že nejen že se jedná o dvě města, ale i územně jsou jinde – Morava a Slezko, tož asi tak.

67
viki
Reagovat

Já jenom nechápu, co to je za nemoc těch lidí, že neustále hrajou nějaký debilní hry, mě kluci na počítač ani nechodí, nezajímá je to…a můj muž sám řiká, že nechápe, proč jeho kamarádi pařej kraviny. Prostě nechápu, co může dospělýho chlapa na tom bavit?? Nejdou jako rodina pořádně ven, děti si nehrajou s legem, autodráhou atd??
Vidim to i kolem sebe u dětí kamarádek, ale prostě 4letýmu klukovi bych ani žádnou digihru nedala. A ještě k těm kamarádkám. Co to je za rodinu, když si chlap vodí kámošky domů?? a ony tam sedí, kafraj, pijou kafe a nic nedělaj??? Míši se nezastávám. Ale je mi záhadou, že by mu tam chodily kámošky jen tak, oba dva si neměli co vyčítat, jsou to střeva, který si zahýbaj navzájem. Jen je mi líto budoucích partnerek těch kluků. Jakej si asi vezmou hoši model z rodiny a budou ho praktikovat na svá děvčata…

68
Rena
Reagovat

67 ale takových rodin je…
nezodpovědnost je už v tom, jak v dnešní době, kdy většina dívek má děti kolem třicítky, aby nejprve něco užila, našla si práci, něco se naučila a hlavně, našla toho správného partnera a tátu pro své děti… má tahle slečna první dítě už v 18 (dokončila vůbec střední školu?) a za dva roky hned druhé… s partnerem se ani nevzali, takže vědí, že vztah asi mít dlouhé trvání nebude. Sice říká, že se klidně rozejde, ale neví co ji čeká – veškerá zodpovědnost o péči o dvě děti bude v jejím věku jen na ni.. nebo to vyřeší novým partnerem a pak zase novým.. chudáci děti

69
Rena
Reagovat

67 – k těm pc hrám.
Syn miloval Lego, stavebnice a tak mu PC v první druhé třídě moc nechyběl…
ve třetí, kdy ve škole probírali spolužáci vše možné a on se nemohl zapojit, byl už značně v mínusu… takže se mu PC pořídil, měl ale povolené 2h denně. Dnes v 15 u toho klidně prosedí hodiny… a to zvládá spoustu mimoškolních kroužků, denní přípravu na náročné gymnázium, kam chodí…a když někam v létě jede… po pár dnech má vyloženě absťák…
Co se s tím dá dělat? Věřit, že z toho vyroste a nebude tak blbnout i jako dospělej…

70
viki
Reagovat

69 Tak já nevim, jsem buď hrozná matka a nebo mám kluky, že je to nezajímá. Ale ani to nechtěj zapnout, nebaví je to. Ale nemluvim o 15t letejch, tam to asi nejde ovlivnit, ale promiň, 4letý dítě na to má opravdu času dost. Nepatří mu to do ruky a neměl by na to ani koukat, když to hraje táta. Prostě tohle je podle mě ohrožování výchovy.

71
Rena
Reagovat

jo, však říkám, že můj syn pc do 2. třídy neměl a taky mu nechyběl, až když se v kolektivu cítil blbě… pak už je to asi v dnešní době nezbytnost.
Pokud děti sedí u PC hodiny již v předškolním věku, to určitě normální není a nejspíš mají vzor v tatínkovi … kterému to nevadí

72
Ajda
Reagovat

Ilua,
já měla několik spolužaček z Frýdku a i Místku a ty se šly mězi sebou „zabít“, když se řekla špatně jejich část města a když to spletli ostatní, tak se semkly a šly proti všem :-)) Nedávno jsem volala do jedné firmy, chtěla vědět, kde je ve Frýdku přesně najdu a paní mi řekla, že oni sídlí v Místku!

ad počítač – hodně záleží, co na něm dítě dělá. Jsou i logické hry, naučné programy, jen to chce zájem rodičů, ne že se dítě k pc nebo tv odkládá, aby neotravovalo. Je jednodušší pustit dvd, než přečíst – odvykládat pohádku a a pak je slovní zásoba dnešních náctiletých zoufalá.

73
Asha
Reagovat

64 – Máš částečně pravdu v tom, že mezi Frýdkem a Místekm není žádná rivalita, ale na druhou stranu je většina obyvatel háklivá, když někdo např. do telefonu tvrdí, že je zrovna ve Frýdku, když je přitom v Místku apod. A slovo „fajné“ osobně moc neslýchám ani nepoužívám, a to ve F-M bydlím už 21 let… Někde se asi stala chyba :-D

74
Asha
Reagovat

Jinak díky za doplnění pomlčky, hned to vypadá líp :-D :-)

75
Ajda
Reagovat

„fajne“ je klasický výraz v Ostravě. Už jsem roky pryč, ale podle „fajneho“ poznám krajana :-))

jj, není rivalita mezi částmi FM, ale mezi přesným místopisem, což nemístním dělá problémy.

Gympl v Jihlavě je nedaleko autobusového nádraží, kousek od centra. Z domu do školy to má tak cca 15 km.

76
Terka
Reagovat

jsem taky z Frýdku- Místku a také se mi nezdá , že by byla mezi těmito městy nějaká rivalita když je to vlastně jedno město :-)

77
ansechenamon
Reagovat

Nevíte někdo, kde bych tento díl našla? Platit se mi za to opravdu nechce. Děkuji. Můžete mi písnout na email ansechenamon@seznam.cz

78
MySTeRioN
Reagovat

70
Ohrožování výchovy?! No tak záleží jestli to bere jako hru, pokud to bere, jako příklad k něčemu, pak mu to samožřejmně musí někdo jasně vysvětlit. Jinak hry rozvíjí různé schopnosti, i střílečky (např. postřeh) a podobné, samozřejmně ta hra nesmí být uplná kravina xD…

79
Lenka
Reagovat

77
na ulozto je to pořád ☺

80
Gábule
Reagovat

Sem se zas pobavila začínat den lahváčem i za cenu že si pro něj vlakem dojedu :-D No, a to jedno dítě je náké tmavší .-)že by dítě milence??.-D To vidí i slepý:DDD

81
Kája
Reagovat

80 Slepý vidí i to, že má Míša oči černé jako uhel a jistě je přebarvená :-p
Kvůli podobným výplodům nemám chuť diskutovat :-(

82
M.
Reagovat

Nemůžu si pomoct, ale Míša má moje absolutní sympatie, je báječně živelná, akční, životem neproplouvá jako leklá ryba, ale umí si jej užít. Její náhled na život se mi moc líbí. Moc jí fandím, je bezva, že si z konvenčích názorů plných hloupých předsudků nic moc nedělá. Paní Renata mi oproti Míše přišla hodně zapšklá a ačkoli stále hlasitě proklamuje, jak jsou šťastní a spokojení, přijde mi, že to zase až tak nebude pravda. Já bych s alkoholikem taky šťastná být neuměla, ale Míšu bych ve svém životě klidně přivítala:-)

83
Mikes
Reagovat

82 – jo, život si sice umí užívat, ale rodina a výchova dětí přece není jenom o užívání si. I když má holka i mé sympatie, tak přece jenom mít doma nevěrnici, to chlapi těžko zkousnou. Nemluvě o tom, že při tom užívání si už jí nejspíš nezbývá moc času na domácí práce, vaření a tak. Holce by nejspíš prospělo, kdyby začala chodit do práce a následně zjistila, že každé užívání něco stojí.

84
Mikes
Reagovat

62 – hele, Ajdo, třeba ná Renáta k takové dietě důvod. Její syn nevypadá jako chrastítko, takže byl krmen asi řádně. Dnes je spousta alergií na kde co, mezi jiným i na jídlo a zejména pak na koření. A jestli má holka z toho třeba ekzémy (což by mohl být důvod, proč za boha nechtěla do plavek a bazénu), tak tomu uzpůsobila jídelníček a už si zvykli jíst i to, co bychom my označili za blafy. A jestli je holka fakt nemocná, a ona na to vypadá, tak ji holt hlídá o něco víc, než je průměr. A jinak, která osmnáctka si nestěžuje, že ji rodiče omezují a zbytečně drží zkrátka, sím Tebe?
Jo, a ještě jsem čekal, že Míša se s Nikčou zkamarádí a bude jí dávat takový ty ženský rady, a to tam vůbec nebylo. Takže živel myslí skutečně jen na sebe, nic okolo jej nezajímá.

85
Mikes
Reagovat

63 Bobby, jaký šovinistický prohlášení? To je konstatování, že taková rodina není přece jen normální běžný model. Já se tý Míšany nechci zastávat, bůhví, jakou má v žilách krev, ale mít doma za zadkem neustále chlapa není nic, co by posléze každé ženské nelezlo na mozek. Nemluvě o tom, že chlap, co se vrací každý den domů z práce, vyžaduje jakýsi respekt … tak to prostě je. To znamená jakýsi řád, že je uklizeno, dostane najíst a děcka neřvou hlady – tedy v případě, že je manželka na mateřské a nechodí do práce. No, a jaký respekt asi může vzbuzovat chlap v plný síle, který sedí immervehre doma a neumí si najít práci?

86
pimpa
Reagovat

Já jsem tedy asi stará škola, ale nějak nemůžu pochopit to zdejší omlouvání Míšina totálně nezodpovědného chování! To, že je živel, přece neznamená, že může jen tak zahýbat (aby o tom kde kdo věděl) a ještě být uražená, když to partnerovi vadí! Má děti a měla by jim jít příkladem, když už tedy chce zahýbat, tak aspoň trochu inteligentně, aby si o tom necvrlikali vrabci na střeše, jenže na to ona mozkově nemá. Vidí jen sebe a své potřeby.
Taky nevidím jediný důvod, aby holka jezdila na gympl autem, když má slušné spojení a nemá to daleko. Každý si vozí pr..l v autě i na pár set metrů a pak se každý diví, jak to tu vypadá s ovzduším, že není kde zaparkovat atd. Navíc jí těch pár kroků od autobusu ke škole rozhodně neuškodí!

87
M.
Reagovat

83 – já mám na nevěru trochu jiný názor, než většina lidí, pro mně to není nic, kvůli čemu bych se měla zbláznit. Někoho milovat neznamená vlastnit, koneckonců je to jen pud, když má chlap hlad a zajde si do restaurace na oběd, taky manželka nezačne pálit za sebou mosty, jen proto, že ochutnal jinde. Mně nepřišlo, že by Míša neuměla vařit, nebo se točit kolem domácnosti. Mně se její přístup k životu líbil. Tý Nikole dodala taky trochu šťávu do života, ukázala jí, že jde žít i jinak.
Věrnice, nevěrnice – ženská, která nedělá ze všeho tragedii a umí i odpouštět (což se podle tisku stalo) je ženská do nepohody. Myslím, že se z jedné nevěry dělá zbytečná tragedie, o nic nejde. 90% obyvatel planety minimálně jednou podjedou nohy, těch zbylých 10% se prostě k této situaci nedostalo, proto jsou věrní. Jak praví bible, kdo jsi bez viny, hoď kamenem…

88
Pacička
Reagovat

85 Mikes Pokud vím nic tam nebylo o tom, že sedí David immervehre doma a neumí si najít práci, alespoň si na to Míša nestěžovala. Nebo mi něco uniklo?

89
M.
Reagovat

86 Pimpo – ta holka jezdila autem proto, ne že by jí měly upadnout nohy, ale proto, že se její maminka obávala ranních mikrobů číhajících v autobuse. Ta jízda autem měla hlavně positivní dopad na dceřinu psychiku, překonala sama sebe.

90
Mikes
Reagovat

88 – ale vyznělo to tak. Práci nemá a tak dřepí doma. Pokud by někde trajdal, asi by si Míša stěžovala.
Jinak, ona sama se do práce asi nehrne, tak mu těžko může vyčítat, že si ji nehledá. Nemluvě o tom, že nevíme, jak to tam vypadá se zaměstnaností; jestli je tam velká nezaměstnanost, tak to třeba chápe.

91
Mikes
Reagovat

87 – chlapi nevěru berou přece jen jinak. Už jenom proto, že pro mužského to bývá často jen úlet a nic mu není vzdálenější, než opuštění rodiny (teda s výjimkou těch dědků, co se jim zapálej lejtka). U žen to bývá přece jen složitější, nemluvě o možnosti přinést do rodiny kukačku.
Ale i chlapi jsou s to zkousnout jednorázový úlet, ale mít doma poletuchu, která si dá říci kdykoliv a s kýmkoliv … no co s takovou?

92
Bobby Brown
Reagovat

87 – Neříká to ani tak bible, ale J.K. a neříká „kdo jsi bez viny, hoď kamenem“, ale „kdo jsi bez viny, první hoď kamenem“ – ten drobný rozdíl je velmi významný v situaci jaké to říká – nicméně vytrhávat výroky z kontextu a poupravovat je k užitku svému, to je už takový lidový folklór. ;-)

93
Ajda
Reagovat

Mikeš,
pokud má dietu, tak by ji tam pečlivá matka uvedla. Jediné co zmínila – oslabená imunita. Koření není jen pepř, ale třeba bylinky. Jinak Jiří jídlo krásně okomentoval – kdybys viděla co musíme sníst. Grilování a limonáda plná éček nevadí? Do bazénu nechtěla, protože se styděla a tvrdila, že nemá plavky. Pak výmluva na nevolnost, ale docela ji chápu, i takové typy jsou a proč ji nutit.

David tvrdil, že Míšu živí. Z podpory? V jednom záběru, když se vrátil, měl ruce od šmíru. Tipuji práci na černo, nějaké vrakoviště, autobazar, že by trpěli nouzí nevypadali.

Míša – sice bavila, ale žasla jsem nad její jednoduchostí. Pořídila si dvě děcka, nic neužila a má snahu to dohánět. Ano, Nikolu táhla, protože byla spíš kamarádka, taková ta zakázaná, než matka.

94
Sarkafarka
Reagovat

Zdravím všechny,já jsem se tak rozesmála až se pes lekl.Mezi osmi očima jak si vlítli do drdolu,chvilka ticha a mávátko na chvilku zareagovalo na světlo-dáme si ruma.DDDDDD to si musim dát ještě jednou.

95
Ajda
Reagovat

87 M.,
mě přístup Míši k životu děsil! Vulgární, jednoduchá, děcka nezvládá, ale někde zaslechla, že nevychované děcko = zdravé děcko, tak se jí to hodí jako výmluva. Nikolu brala jako kamarádku, celé dny se vlastně jen bavila. Jiří chlastal a ona mu dělala parťačku, co by řešila. Nevěru neřeším, nebylo tam nic konkrétního. Jízdy autem – pokud je náchylná k nemocem, pochopím, ale hlava mi nebere ráno auto, odpol. bus.
Že je Míša ženská do nepohody, tos mě rozesmála :D Hlavně její slovník když je postavená před problém, to je lahůdka :-)) To není ženská, to je nedospělá holka, která dohání co nestihla, protože rodila a rodila.

96
Jana
Reagovat

Mikesh : Taky sem čekala, že třeba Míša vezme Nikolu třeba do kadeřnictví, kosmetiky, na nákupy, aby jí zvedla sebevědomí … řízení auta jako dobré, ale tohle by pro mě bylo ještě lepší … že by se Nikola sama sobě líbila, evidentně trpí nízkým seběvědomím dle mě i kvůli vzhledu … jinak živelnost Moniky mi byla blízká , ale pořád sem si ji tak nějak nedovedla představit jako starostlivou matku do dvou dětí , nějak sem si nevšimla , že by po dětech nějak tesknila, nevěra pro ni taky nic ve vztahu neznamená … přijde mě že žije ze dne na den a užívá si … Renata o té snad ani nevím co si myslet, takový studený čumák, neslaná, nemastná , Výměna byla dobrá, ale ani v jedné rodině bych žít nechtěla, v klaždé mi chyběl nějaký cit …

97
Ajda
Reagovat

96 Jana,
do toho kadeřnictví by potřebovala vzít hlavně Michaela :-)) Nikole to kazily rovnátka, nechápu proč neměla modernější verzi.

99
pimpa
Reagovat

95 No, to jsem ráda, že tu má někdo podobný názor na tu „krásně bláznivou“ Míšu… Já tam vidím jen jednoduchost a totální nezodpovědnost. Myslím, že dětiček časem přibyde, ale už nebudou Davidovy, pánové (tatínci) se budou střídat podle toho, jak ji zrovna kdo omrzí, Míša pracovat nepůjde a bude stále veselá a hravá a sociální dávky se budou jen sypat…a vyroste nám další generace stejně veselých a hravých synů a dcer…

100
Prochor
Reagovat

95 – Míša je hloupá v tom, ža vzhledem k počtu dětí dosud nepochopila, co chlapa nejvíc urazí a zraní. Nevěra rozhodně není něco, nad čím by chlap mávnul rukou. Jestli se nepoučila, nebude mít lehký život – to jsem si jistý.

101
Ela
Reagovat

Mně přišlo od Míši krajně nezodpovědné, když nutila Nikolu, která je evidentně nezkušená a ustrašená řidička, aby se sama odvezla do školy…

OT: Vizionář Petr Machala z HSTM opět na scéně! Ve středu 30.5. bude na ČT1 v pořadu Den D. Neměl už by touto dobou být v Africe?

102
pimpa
Reagovat

100 Ona ano, jí nic nedocvakne.

103
koc
Reagovat

101 – mozna si prijde pro penize na svou sekticku ;-) ..

104
pimpa
Reagovat

101 Přesně tak, Nikole jsem velmi rozuměla, taky nerada řídím. Ale Míša je do všeho hrrr, v ničem nevidí problém, a podle toho to pak vypadá, že…

105
Ela
Reagovat

103: Koci, bude tam nabízet nějaký vysavač :-) Asi už dostavěl haciendu a zjistil, že je to veskrze užitečná věc!

106
koc
Reagovat

105 – mozna vynalezl nejakej mini do kapsy .. vetsi by se mu do toho jeho krcalku stejne nevesel

107
Ela
Reagovat

104: Já jsem dlouho řídila pod dozorem, než jsem se odvážila sama… A Nikola má očividně nějakou vadu zraku. Já být tou matkou, tak za tohle Míšu i Motovidlo ženu svinským krokem.

108
Ela
Reagovat

106:

:-))) Nenechám si to ujít, už se těším, jak ho pošlou do p*dele.

109
Anonymní
Reagovat

Lenko: Prosím tě drž už tlamu s tím uložto. Jsi navedená??

110
Prochor
Reagovat

101 – S tím názorem souhlasím jen do té míry, že poprvé měla jet s ní. Jinak opakuji, že podle toho, co jsem viděl v TV se na cestě do školy nemůže nic stát 1:100 oproti Praze, kde člověk řeší: Popojíždění v koloně, nezodpovědné chodce, průjezd přeplněnou křižovatkou, myšky šakalů až po problém s parkováním. V celku ale té holce přispěla k jejímu sebevědomí a osamostatnění. Každopádně si myslím, že Míša zodpovědná ženská není. Ale nakolik je zodpovědnější její vlastní máma, která z ní dělá krypla ?

111
Ela
Reagovat

110: Jihlava není zrovna maloměsto a někdo tu psal, že ta škola je u nádraží, takže nějaký pohyb chodců tam bude. Navíc střelená nezodpovědná Míša rozhodně není ta pravá osoba, která by ji měla učit řídit. Navíc když se holka bojí, klidně vjede do pankejtu i na přehledném úseku silnice.
Nikola vypadá anorekticky nebo je fakt nemocná, kdo ví?

112
koc
Reagovat

109 – nono :(

113
Lenka
Reagovat

108 Ela (ahojky ☺)
asi je to africký výrobek, Máchalem dovezený…

109 Anonymní
děkuji ti za tvůj názor, prezentovaný „zvlášť zdvořilým způsobem“ a pro upřesnění pouze uvádím, že jsem ve svém příspěvku /79/ reagovala na prosbu /77/ ☺

114
Vladěna
Reagovat

110-Každopádně si myslím, že Míša zodpovědná ženská není. Ale nakolik je zodpovědnější její vlastní máma, která z ní dělá krypla
Lepší bych to nenapsala…u mne nejhůře dopadla Renata,protože na Nikole je vidět její ,,výchova“ a manžela má alkoholika a tvrdí,že má ideální bezkrizové manželství. Její reakce, že malý kluk má průjem, byla úplně chladná…ona má hospodskou činnost,to ji moc vadí, já bych letěla pro banány a vařila rýži,abych zabránila průjmu.Míša hloupé střívko a Renata falešná ženská. Jak už tu někdo psal, rodiny snad z jiné planety…:-((((((

115
Ela
Reagovat

113: Ahoj Leni, po dlouhé době jsem se tu objevila. Bobby právě kuká na včerejší díl, tak se snad brzy dočkáme jeho postřehů.

Jo a ještě k Míše. To, jak se zmatlala v té hospodě a její následné chování, o něčem svědčí. Mohla by to dát dohromady s Motovidlem…

116
Lenka
Reagovat

115 Ela
je fakt, že Míša byla už druhá ve VM, která se v poslední době takhle „zmazala“ (viz předminulý díl – Monika?) ☺
u tohoto posledního dílu je fakt, že moc nerozumím Míše (to bude asi věkem – mým), ale stejně tak jsem nerozuměla Renatě… (o té to dost výstižně napsala Vlaďka – 114)

117
Bobby Brown
Reagovat

109 – aleee… Nova, zastrašuje znova :-D
Já na Panáčkovi chválím Ulozto cz kudy chodím a vy se tam z toho třeba po*erte do vejšky.

118
Ela
Reagovat

116: Monika je ta, jak pozvracela členy štábu? Já jsem věkem mezi Míšou a Renatou a taky jsem moc nechápala. Renata ale aspoň umí číst a nenapsala „večeri trávíme u televize“ (to mě rozsekalo) a její mluva také nepřipomínala pátou cenovou…

119
Ela
Reagovat

117: Ahoooj Bobby. Tak už máš dokukáno?

120
Bobby Brown
Reagovat

Díl vcelku v pohodě. Mladší je střeštiprdlo, ale té dceři to zrovna pomohlo. Vcelku nemám co bych řekl – až… až na fotříka. :-D
Ten tomu dal to správné grády. U toho jeho namazání doma, jak se opře o zábradlí, které pod ním rupne, jsem spadl z gauče. No a ten jeho příjezd. :-D

Nejlepší bylo sezení mezi 8 očima. Takovou tragikomedii fakt nevymyslíš. Na jedné straně poměrně závažný spor a do toho mrmlání ožralýho tatíka.
„Já se ti ještě jednou představím, jo?“ nebo „Můžem si dát spolu ruma?“ a jiné perly, to mě málem zabilo. :-D

121
Ela
Reagovat

120: Měla jsem pocit, že u toho stolu normálně zalomil:-) A jak nechápal, že spor věru není o tom, že by Míša zahnula s ním :-)))

122
Lenka
Reagovat

118 Ela ☺
jj, Monika je ta, co se jí holt přihodila nevolnost (konstatuju, nekritizuju, na Moravě se přihodí asi dost často – návštěvám nezvyklým na silnější domácí pití)

ad Renata – možná umí pravopis, ale ta její reakce k tomu malému klukovi (Poldík?) byla fakt nějak divná ☻ (už to nechci po ostatních opakovat, ale stejně tak se mi zdála divná po její výchově Nikola)

ad trasa Nikoly autem do školy = tak i když je to cca 14 km, samotnou bych ji jako nezkušenou řidičku do centra Jihlavy nepustila ☺

123
Bobby Brown
Reagovat

121 – jj, on byl správně dezorientovaný :-D

124
Lenka
Reagovat

123 BB
no, aspoň v tomhle útlumu nechtěl doplňovat smlouvu s tv ohledně dodání financí za účinkování jako ten druhej ☺☺
ale jinak souhlas – pro zasmání u RS byly jeho reakce supr
…pro život ovšem na zabití

125
Bobby Brown
Reagovat

124 – Pokud je s tímto mazlíkem paní spokojená, tak co. Ona už si ho ohlídá, aby moc netankoval. ;-)

126
Ela
Reagovat

Taky vám Nikola připomíná Ošklivku Katku? Na jiné diskusi někdo vyjádřil názor, že vypadá, jako by ji tatík zneužíval…

127
Lenka
Reagovat

124 BB
to jo, proti gustu žádné námitky ☺
(prý „mazlík“… uff, poprskala jsem si monitor ☺)

128
Ela
Reagovat

125: Míša nevypadá jako abstinent, tak s ní se mu to tankovalo jedna radost ;-) Není divu, že na konci výměny už nemohl stát na nohou.

129
Bobby Brown
Reagovat

126 – ježiš… nestraš!

130
Lenka
Reagovat

126 Ela
podoba s tou herečkou tu fakt je ☺
(a jaká to byla po odmaskování fešanda)
k tomu dalšímu snad jen no comment aneb co lidi dokážou „vydedukovat“ z pár minut v tv… to je šílený

131
Ela
Reagovat

127: Leni, jak tam dáváš ty normální smajlíky?

132
Ela
Reagovat

130: Až Nikola sundá rovnátka, změní účes a jinak se oblékne, určitě to bude hezká holka.
To zneužívání je dost vážné obvinění, fotřík vypadá, že ho ze všeho nejvíc zajímá flaška. Holka je holt introvert a intelektuálka a lidi z toho udělají kovbojku.

133
Lenka
Reagovat

131 Ela
Alt+1 = ☺
Alt+ 2= ☻
Alt+ 3 = ♥ (atd.)
ale ♥ ♥ ♥ si nechávám už jen pro Anonymního /109/, kterému v případě serverujehožnázevnesmímojetlamavypustit
příště už jen láskyplně pošeptám, že z ulozto jsem nesmírně nadšená (a že blbé voyo mi může trhnout ☺

134
Ela
Reagovat

133: Leni, díky a na Voyo se*e pes, pochvalme tu ulozto.cz ♥

135
Lenka
Reagovat

134 Ela
☺ ☺ ☺… přesně
jinak u Nikoly (stejně jako u všech ostatních dětí do téhle RS zatažených) mi vadí pak ty reakce i na ni/ně – nemůže/ou za cvoky rodiče, kteří se do toho přihlásili…
ale to už se opakuju, takhle se vztekám kvůli potomkům u každé RS ☺

136
Ela
Reagovat

135: Jen Machalovi připadalo, že té ostudy bylo málo, tak se musí znovu připomenout ☺☺☺

137
Ela
Reagovat

135: Jak Renata říkala, že holka byla nadšená, když s tím nápadem přihlásit se přišla, tak tomu nevěřím. Pro takovou introvertní osobnost to musela být hotová muka ☻

138
Lenka
Reagovat

135 Ela
no, díky bohu tam půjde pouze s nějakým novým luxem (echt Afrika?) tak tam nebude zostouzet dítka ☺
ale hlava mi nebere, kde by se u něj vylíhla vůbec nějaká myšlenka… (tupej byl dost)
asi máš pravdu, že když už přes ten bordel v domečku neviděl ven, vynalezl „speciální vysavač“ ☺

139
Ela
Reagovat

138: Leni, ten je tak blbej, až bych věřila, že ho navštívil obchodní zástupce Rainbow a on to teď bude vydávat za svoji myšlenku ☺

140
Lenka
Reagovat

139 Ela
já spíš tipuju, že to asi není on, to musí být shoda jmen

141
Ela
Reagovat

140: Leni, je to on ☺ Jinde na diskusi několik lidí psalo, že ho poznali po ksichtu a on je fakt nezapomenutelný…

Nechápu, proč Prima jde do další řady Farmáře, který je nudný a nenatočí HSTM☻

142
Lenka
Reagovat

141 Ela
aha, já obličejíček nezahlídla, jen info na ct1 ☺
prima už takhle mele z posledního (viz úroveň poslední řady FHŽ), tak si nějak nové HSTM neumím ani představit – ale zase je fakt, že víc exotů a exotek (např. v jejich oblíbené oblasti modelingu ☺) by sehnali sem než aby furt hledali někoho, kdo se jim zdá býti farmářem ☺
(někdy statku ani skotu ni slípky nemajíc)

143
Ela
Reagovat

142: Lenka
Hlavně že zas bude otravný Talent ☻ A Hotel Paradise je taky mega průser, HSTM by byla sázka na jistotu. Dobře tady plevelíme☺ Od loňského srpna jsem tě neviděla na Skypu, přihlaš se občas, my tam s Bobbym jsme každý večer.

144
Lenka
Reagovat

143 Ela
s velkou omluvou všem ostatním za OT (kurnikovští „staří“ panáčci nám určitě odpustí ☺) jsem moc ráda, že jsem tě tu zase potkala ♥
(dobrou – tobě i BB)

145
Mikes
Reagovat

Já su vosk ?

146
Pacička
Reagovat

Míša nechtěla, aby se Nikola odvezla sama, jen chtěla, aby řídila, že jela nakonec sama, to bylo rozhodnutí Nikoly.
Renatě se dost divím, proč se přihlásila do výměny, když ví, jak to má manžel s alkoholem. Ostuda to nebyla vlastně jeho, ale její, že takové manželství považuje za šťastné, ale někomu stačí ke štěstí málo, jako třeba Míše.

Lenko – jestli to anonymní nemyslí tak, aby nebyla možnost stahování ukončena.

147
Ajda
Reagovat

ad Uložto – je úplně jedno kolikrát se to kde napíše, jednak je konec a pak, ten dobrodinec jasně napsal, že v boji vytrvá a dávat to bude opakovaně :-)) Tímto mu srdečně děkuji!!!

ad cesta do školy. Trasa do Jihlavy vede pouze po hlavní, žádná pražská magistrála, mírný provoz. V Jihlavě to má zcela jednoduché, okraj města, semafory, žádné dlouhé a složité projíždění městem z jejího směru nehrozí. Tím autobusákem jsem to myslela tak, že bus má skoro pod nosem. Navíc je minimálně ve třetím ročníku, každodenní cesty s matkou, tu cestu musí znát zpaměti. U gymplu je klidná ulice, nechci kecat, možná je dokonce slepá – ta ulice :-)

148
joeme
Reagovat

tak hlavne to bylo nastopro podplaceny,, aby tam udelali takovo scenu

149
Ela
Reagovat

145: Ahoj Kočičáku, ozval jsi se pozdě, kurník už spal ☺

147: Ajdo, Jihlavu neznám, zato znám ten pocit, když se bojíš a někdo tě do něčeho nutí.

To, že Renata se chovala chladně k dětem ve vyměněné rodině, bych jí nezazlívala, ne každý je vyprdnutý z cizích dětí, kor když jsou uječené a ona byla zvyklá na klidnou Nikolu. A doma asi generál být musí, když Jiřík je takový násoska a patrně mu vyhovuje direktivní styl komunikace.

Ad druhá rodina – co vyroste z těch chlapečků, když doma se zřejmě běžně pi*uje, matka je rozhoďnožka a oba rodiče jsou konzumenty sociálních dávek?

150
Bobby Brown
Reagovat

Jinak, tatík (jeho ksicht) mi pod určitými úhly a v určitých situacích připomínal Jeana Reno. :-)

151
Ela
Reagovat

150: BB
☺ To myslíš tatíka Motovidla?

152
Ajda
Reagovat

Ela,
já právě Jihlavu, hlavně centrum celkem znám a dopravní situace je tam děsná, hlavně ale kolem náměstí – jela tam s babičkou. Cesta od Třeště ke gymplu pohoda, všude semafory :-))
Mně hlavně ten odvoz přijde zbytečný. Je běžné, že se děcka z okolních vesnic domlouvají a jezdí společně jedním autem. Maminka ji zchoulostivěla, skoro jako by byla ráda, že ji má k sobě tak připoutanou.

153
Bobby Brown
Reagovat

151 – no jasně že ne svého
(a nemachruj na mě, že máš alt) ;-)

154
Ela
Reagovat

152: Ajda

Ajdo, auto plné osmnáctiletých dětí, z nichž ani jedno neumí pořádně řídit a navzájem se předvádějí, je přesně to, z čeho by moje rodiče ranila mrtvice… V tomhle Renatu naprosto chápu. Co nechápu, je fakt, že Nikola ze školy jezdí busem, ale ráno to nejde. Renata si zřejmě ráno v Jihlavě zařídí pochůzky a odpoledne už je buď v práci nebo se jí nechce trmácet do Jihlavy. To zdůvodnění ohledně imunity je ovšem prazvláštní.

155
Ela
Reagovat

153: Divočák

Hele, hoď nám sem fotku tvého tatíka, ať to můžeme posoudit ☺ Kdyby sis zapnul normální notebook a nemachroval na MacOSX, mohl bys taky dělat smajlíky ♥♥♥

156
Ajda
Reagovat

Elo,
já také nejsem zastánce tohoto stylu, ale bohužel dopravní obslužnost je dost zoufalá a někdy to jinak nejde. Bus většinou objíždí všechny vesnice a doba se patřičně prodlouží. Nebo nemají spojení odpoledne. Nám ve městě se to mluví, ale vím od pár známých, že je to hodně rozšířený jev.

157
Ela
Reagovat

156: Ajdo, tak to jsem ráda, že žiju v Praze. Naopak to mám mnohem rychlejší do práce metrem než autem, ale zase ucpaná magistrála je dobrá škola řízení ☺ Na druhou stranu doprava ze satelitů kolem Prahy taky není žádný med, proto spousta rodičů (respektive matek) denně fungují jako taxikáři, protože příměstské autobusy vymetou kdejakou p*del a děti aby vstávaly o hodinu dříve… Ještě mě napadlo, jestli Renata to auto nepotřebuje během dne, žádné třetí přibližovadlo jsem tam nepostřehla.

158
Anonymní
Reagovat

Bobby Brown: I houby Nova. Si to tam nahazujte znovu a znovu sami, když neumíte držet ústa. Copak jste retardovaní? Každej ví, kde si to najít. Když se na to zbytečně upozorňuje, Nova nutí mazat. Když ne, je klid. Ale to ne, to Boby a Lenka musej dávat světu najevo, že ul. taky objevili, machři.

159
Anonymní
Reagovat

Máte štěstí, že to je poslední díl. Víc nezasloužíte, smradi.

160
Lenka
Reagovat

158 Anonymní
trhni už si … čím chceš, troubo

161
Bobby Brown
Reagovat

158 – :-D
No tak Nova určitě chodí na Panáčka, aby se dozvěděla, že kdesi na Ulozto je její produkt. Oni totiž nemají jinak přehled o těchto ukládacích serverech. Jen když je upozorní nějaký BB a Lenka.
Se nenech vysmát truhlíku.

162
Anonymní
Reagovat

160: Až to kvůli takovým jako jsi ty zakážou, a že to není tak daleko, páč když je to všude a každej s tím machruje, jak kdyby byl Superman, že tam něco našel, tak budeš blbě čumět. Samo, že se to objeví jinde, ale prostě proč to děláš? Proč hatíš cizí práci? Jsi normální?

163
Anonymní
Reagovat

158: Prokazatelně chodí. Samozřejmě, že si to tam můžou najít, ale zcela jistě minimálně jednou psali díky Panáčkovi, ať se to odstraní. Nova Panáčka velmi sleduje, pochopitelně, je to pro ně zpětná vazba na jejich pořady.
Megaupload jak dopadl? A proč? No kvůli lidem jako vy. Neustále někde cpát, že si to tam může člověk najít. To umíš. Něco tam uploadovat to ne, to je panáček posranej. Ale práskat, to by mu šlo, byť nechtěně a s ne s úmyslem poškodit. Chval uložto kde můžeš a oni ti ho zavřou. Pochopils nebo jsi retardovanej? By mě docela zajímalo.

164
Anonymní
Reagovat

To bylo na 161.

165
Bobby Brown
Reagovat

163 – No jestli tě to vážně zajímá, můžeš mě potkat osobně, nic tomu nebrání.

166
Lenka
Reagovat

Anonymní
až se dáš trošku do klidu a jukneš na diskuzi k voyo, tak si možná i všimneš, že je placené… a někteří na veřejně přístupné servery holt dávají to, co si zaplatili ☺
(tedy když jim to i po zaplacení funguje)

167
Lenka
Reagovat

162, 163
a jinak můžu o BB prohlásit, že a/ je normální, b/ chápe dobře, c/ retardovanej není ☺
navíc je to výraznej fešák!
a co mě těší nejvíc?
že to není zamindrákovanej blbeček, který si se chodí anonymně trénovat ego…

168
Trapas
Reagovat

167: Ráda lezeš do prdele chlapům?

169
Kravička
Reagovat

167: jak to víš?

170
Lenka
Reagovat

168 Trapas
tak to jsi mě silně pobavil/a ☺
(vedle jak ta jedlička)

169 Kravička
prostě vím a jak, tak to je moje věc ☺

171
Mikes
Reagovat

To by mě zajímalo, co jsou zač, tihle Anonymové a jim podobní. Co je tak žere, že musí vystupovat tímto způsobem?

172
anonymni
Reagovat

171 – jaky je rozdil mezi „Anonymni“ a „Mikes“. Jsi stejne anonymni jako ti „Anonymni“ ;)

173
Ela
Reagovat

172: Nemilý anonyme, i Mikeš se nám tu odtajnil, zamával nám z televize, takže všichni víme, jak vypadá… A já vím, kdo je Bobby Brown. Tak tu přestaň vysírat a hni se o dům dál!

174
kareliaslims
Reagovat

170 Sakriš, taky to chci vědět , nebo spíš vidět ? :-))

175
kareliaslims
Reagovat

173 tak a na mě nikdo nemával, taky chci..se taky klidně odtajním, jen mě do televize nikdo nechce :-D

A ještě se chvíli hádejte, je to fajn číst :-))

176
Ajda
Reagovat

Anonymové (2), uklidněte se!
Nevím jestli Nova, ale že nás sleduje Prima, to mám potvrzené a vůbec mi to nevadí, naopak mě baví to jejich prskání třeba u Farmáře. Když to na Nově zpoplatnili, tak jejich vlastní stránky – ofiko pod VM – se hemžily odkazy na Uložto. Až mi přišlo, že tam píšou samí dementi – jeden odkaz za druhým. Takže to měli pěkně pod nosem, nikde nemuseli šmírovat.

177
AndyS***
Reagovat

175 kareliaslims
Přihlas se do Prostřeno, vařit snad umíš, byt vypigluješ a možná i vyhraješ 40 tisíc.

178
kareliaslims
Reagovat

178 Sice hladem nepadáme , ale ne Prostřeno to není :-))

Chápu dobře že Mikeš je z Prostřena? A odkud je BéBé ?

Vím že jsem zvědavá, jsem ženská, nemůžu za to.

179
anonymni
Reagovat

173 – mila „Ela“, odtajnuju se ti, jsem Jiri ;))
A neser ;)

180
anja
Reagovat

dobréé ránko vespolek

koukám, že anonymní honiči mají v poslední době na panáčkovi rej. Nešlo by to tu nějak deratizovat?……. no nic, k věci:

Tento díl patřil k tomu lepšímu v celé sérii, Nova opět zabrnkala na komediální strunku, škoda, že už VM končí. Mně se zdá, že se v této sérii dostaly ty běžné stereotypní problémy jako uklizeno/neuklizeno, prach /neprach stíhá/nestíhá do pozadí a dramaturgie vypichuje spíše jednotlivé postavičky – účastníky – a jejich charaktery než aby se zaobírali nějakých režimem jednotlivých rodin.

Míša mi byla v prvních momentech krajně nesympatická, když házely ty svoje chichotavé výlevy na kameru, říkala jsem si, co to je za vytlemenou fialovoblond pruhovanou poďobanou blbku. Ale postupně se Míša vyprofilovala do docela fajn živelné holky. O nevěře je zbytečné nějak moralizovat, to je věc těch dvou jak si to vyřeší – vyřešili – jen doufám, že Míša třeba do budoucna přibrzdí, páč pochybuju, že by nějaký Míšin příležitostný obšourník bral ženskou se dvěma děckama jako závazek na život.

Dost mi vadí i ten model rodiny z F-M. Žijou spolu skoro 5 let, mají děti, ale Míša dle všeho naoko funguje jako samoživitelka a čerpá si vesele socku….. Tatínek David nezaměstnaný, takže z Míši socky žije i on nebo jak to je?….. mě tyhlety novodobé rodiny závislé na státu prostě točí, vadí mi, hnusí se mi tenhle způsob života

Rodina z Jezdovic naopak produktivní, pracující. Slečna Nikolka by zfleku mohla vzít roli Ošklivky Betty, ale tak vypadala, že se ze svých mindráků je schopná dostat.

A Jiří? Přesně jak píše Mikeš, kvartální piják, který má spací a mimózní opici. Není to žádný agresivní závislák naštěstí. Jiří to prostě nezvládl, zdálo se mu to natáčení už dlouhé, tak se rozhodl těmi pár dny propít a prospat. Jak tam seděli mezi osmi očima, tři lidi řešili vážné problémy a Jiří totál našrot, prý „můžu se ti ještě jednou představit?….“ – to mě zabilo :DD

181
Angel
Reagovat

150: Napadlo mě úplně to samé – Jean Reno :) taky to tam v určitých záběrech vidím, tak jsem ráda, že nejsem sama.
Sleduji Výměnu manželek a ráda potom čtu diskusi tady na Panáčkovi, velmi se zde pobavím.

182
AndyS***
Reagovat

178 kareliaslims
To jsi pochopila špatně. Mikeš byl v 2010 na ČT 1 jako historik k výročí požáru na chatě Ovčárna v Jeseníkách a předem na to upozornil, že zamává Ajdě a opravdu zamával. Takže tak.
http://www.ceskatelevize.cz/ct24/kalendarium/110615-ovcarna-kdysi-lehla-popelem-na-jejim-miste-ted-stoji-moderni-hotel/
Doufám, že nikomu nebude vadit, že to uvádím, ale nerada bych někoho uváděla v omyl.

183
kareliaslims
Reagovat

182

Děkuji za info, ikdyž jsem s nadějí pustila video tak Mikeš sice nikde, ale nevadí..vyplynuly mi na mysl alespoň vzpomínky na dětství kdy jsem na Ovčárně byla jídle při cestě na Praděd.

184
Bobby Brown
Reagovat

183
Nesmíš si pouštět „Reportáž Františka Kramarze“, ale odkaz na video pod tím: „Rozhovor s Vítězslavem Korandou“ v 9:47 mává.

185
kareliaslims
Reagovat

184 Děkuji, jdu na to kouknout..jsem ráda ale že píšeš ty, taky chci být zasvěcená, jak jiné zasvěcené :-))

186
Bobby Brown
Reagovat

185 – to tě zklamu, to nejsem já. To je náš kocour Mikeš. ;-)

187
kareliaslims
Reagovat

Tak Mikeš není Mikeš, ale Pan Mikeš :-)..zamávání letmé, rozpačité , ale bylo :-))

Tak moc děkuji za zasvěcení do tajů Panáčka :-))

188
kareliaslims
Reagovat

186 ne ne ne..jedna tady (Lenka???) určitě psala že tě zná :-D

189
kareliaslims
Reagovat

Ano, Lenka 167 :-D

já mám taky ráda tajemství :-))

když už nám ty réality šou skončily..no ni?

190
Bobby Brown
Reagovat

186 – zná, ale ne z této reportáže, to koneckonců psala. Já osobně se k tomu opravdu nebudu dále vyjadřovat – vyjádřil jsem se dost jasně v 165.

191
koc
Reagovat

188 – BB bych pospal asi takto – boxer rozkročený nad střední evropou s jednou nohou na severu a jednou na východě ;-)

192
kareliaslims
Reagovat

190

To jsi spal ale Anonymákovi
tak nic, byla jsem jen zvědavá, mě přišlo docela fajn kdyby se zdejší přispěvatelé tak nějak znali..

Nebylo nic proti ničemu, omlouvám se.

193
kareliaslims
Reagovat

psal samozřejmě, ne spal :-)

194
kareliaslims
Reagovat

191 Teda nepovažuji se za úplně blbou, ale teď jsem v pasti…ale mám omluvu, jsem blond.

195
koc
Reagovat

194 – z toho si nic nedelej .. ja si ho takto predstavuji ;-)

196
kareliaslims
Reagovat

195

Aha , tak to jo..tak to já si ho můžu představovat zase jinak, třeba jako Džordže Clůůnyho..

197
Bobby Brown
Reagovat

196 – No tak hlavně že si mě nepředstavuješ jako Justin Biebera. To bych opravdu neunes.

198
koc
Reagovat

197 – sak zmlatil fotografa ;-)

199
Bazinga
Reagovat

198 … no Bobby!!! :-)

200
kareliaslims
Reagovat

197 ne tak to opravdu ne, myslím že jsem i věkově někde jinde. Ne tedy myslím, bohužel vím :-))

201
gabisollis
Reagovat

tak poprve jsem se pobavila u VM.mezi osmi ocima nemelo chybu!:-DDDDD a podruhe tady na diskuzi.:-DDDDDD
BB je fakt fesak a nas divocak.;-)zdravim Elu.;-)

202
Nikola H. z výměny
Reagovat

Tu ironii a rýpavost si autor, který očividně má jen a pouze svůj subjektivní názor, mohl odpustit.
Abych se vyjádřila ke komentářům, z některých je mi skoro špatně. Před těmi, kteří u sledování výměny přemýšleli, klobouk dolů.
Mamka (Renata) je prostě vyzrálá a dospělá ženská, co se k tomu prostě a jen postavila zodpovědně, aby si neuřízla ostudu. Věřte, nebo ne, není lehké z televize vylízt se ctí. Však jste všichni měli možnost si to zkusit místo sezení na zadku a navážení se do těch odvážnějších.
Co se taťky týče, pije opravdu pouze dvakrát do roka, jinak celoročně chodí zodpovědně do práce a stará se o rodinu. Kvartální alkoholik, co nevydrží týden bez flašky, opravdu není.

203
Ela
Reagovat

Mikeš je náš milý kocour a jestli mi někdo sáhne na Bobbyho Browna, sežeru ho!!!

204
gabisollis
Reagovat

202-Nikolo myslim,ze akorat rypas do vosiho hnizda.:-D
tvuj tatka me vazne pobavil u osmi oci.takhle jsem se uz dlouho nezasmala.:-)

205
Ela
Reagovat

204: Gabisollis

Ahoj Gábinko, jak se máš? Dlouho jsem tě neviděla ♥

206
Nikola H. z výměny
Reagovat

204: Však to je v pořádku, že se u toho lidi pobaví, nás to jedině těší. :-) Škoda jen, že to tolik lidí nepochopilo.

207
gabisollis
Reagovat

jj elo ja tebe taky ne.:-(mam se celkem fajn ale moc prace.:-(co ty??;-)

208
Bobby Brown
Reagovat

204 – jj, opilý Jean Reno to celé rozsekal, ten závěr byl neuvěřitelný – já si to pouštěl třikrát! :-D

209
Ela
Reagovat

207: Moc práce, jak jinak… Ještě že mám Bobbyho, ten je lék na všechny chmury ♥ Já snad znovu začnu sjíždět Farmára a Martinku z Turca, to byla prča!

210
Prochor
Reagovat

209 – Nezapoměň na SBS-kárku – mojí hvězdu a zakladatelku klubu Smesvině.

211
Pacička
Reagovat

V dnešních VIP zprávách byli farmáři, asi setkání u Pokorného. Jirka Čoček změnil účes – letní střih a prý nikoho nemá, se Simonou hodinu do sebe řezali, tedy si asi ostře vyměňovali názory. Míša má novou přítelkyni, už spolu bydlí. Jeníček vše při starém, chyběl asi jen Standa.

212
Ela
Reagovat

210

Slovenštinu miluji, ten můj je Slovák a děsně se mi chechtá, když se snažím mluvit, nicméně SBSkárku bere :-D

213
Lenka
Reagovat

202 Milá Nikolko ☺
věřím, že je těžké vyjít z natáčení RS se ctí (resp. po sestříhání a odvysílání, když si tv vybere spíš akční momenty, navíc stylem „ber kde ber, hlavně ať se divák pobaví“.
Potud se shodneme…
Tvé rodiče nemůžeme ani hodnotit stejně, jako ty (nejsme jejich děti) – my viděli dva dospělé, kteří se určitým způsobem předvedli v tv, a jak to na koho zapůsobilo, to holt tady napíše.
Ale věř, že my ostatní jsme opravdu neměli možnost si „to vyzkoušet, místo sezení na zadku a pak kritizování“(zkracuju).
Důvod můžu samozřejmě napsat jen sama za sebe a je prostý:
Nikdy mne nenapadl (nenapadá a nenapadne) jediný důvod, proč se takovéto šaškárny v tv zúčastnit (myslím RS obecně).
Pokud budu psát konkrétně o VM, tak ani ve svém okolí neznám nikoho, kdo by se k tomu propůjčil.
A ti, kteří se účastnili, mi skutečně nepřipadají odvážnější, než ostatní (odvahu neměřím na účast či neúčast v RS), spíš divnější, jinší… přesnější je asi „zvláštní“.
Vždyť – co je z účasti v RS (než zpravidla následný posměch okolí) za prospěch?
Kdyby dávali v tv první díl jakékoliv RS, pochopím ty první zájemce, že netuší, jak jim pak dá tv na frak a jak je zesměšní (no, někteří to zvládnou i sami ☺) – ale u x-tých dílů třeba VM už musí tohle vědět…
A i kdyby se pak upsali, jak vysvětlujou, že „tohle je vlastně opravdu jinak“, „já jsem jiný“, „ona je jiná“atd., nic to nezmění na tom, že v odvysílané RS se holt předvedli nějak.
A právě to „nějak“ hodnotí diváci ☺
Ti diváci v tvých očích málo stateční, ti stejní diváci z mého pohledu netoužící po ztrapnění se před národem střihačským uměním štábů RS.

214
Lenka
Reagovat
215
Lenka
Reagovat

VIP zprávičky ☺
Indián vypadá, že se doteď neumyl (ale stihnul svatbu i rozvod),
Míša má novou, ale už opravdu dlooooohodobou známost (3 měsíce), „co to furt odkládat, na co čekat“…
Jirka se ostříhal a partnerku pořád nemá (+mezi ním a Símou se neustále prohlubovala propast diametrálních rozdílů, až se propadli každý jinam),
Jeník nečaučaoval, ale pochvaloval si, jak dobře dopadl, když věděl, co hledá…
Konec dobrý, všechno dobré, hlavně, že se farmáři mají dobře ☺

216
Mikes
Reagovat

Tak Gottovka tam hodila poplašnou zprávu, že i třetí řadu bude moderovat opět Latěna. Nebo to špatně chápu a měla to reklama? Já myslím, že by to měla moderovat Gavriely (či jaksemenuje), to bychom se teprve dorvali.

217
Ela
Reagovat

216: Mikešku, Latěnu nebrat!!!! I když Gavriely by též stála za to. Já chci HSTM, to se tu teprve sežereme ☺

218
Bobby Brown
Reagovat

K ‚odvaze jít do RS‘:
Trochu mi to připomíná starý vtip o cikánech, který znám od Lucie Bílé:
Fero si to přihasí na nějaké herce a je na ní náležitě pyšný. Kůň se rozeběhne a napálí to přímo do zdi. Ostatní se mu smějí „Hej, ty máš ale blbýho koně.“.
Fero „Ný, on nený blbej. On je statečnej!“

219
Ela
Reagovat

218: Teda Bobby, poprskala jsem si notebook kakaem ☺ Škoda dobrého nápoje! Ono vlézt do RS chce fakt pořádnou odvahu, já bych na to neměla…

220
Lenka
Reagovat

218 BB
dobrý ☺

221
Ela
Reagovat

220: Leni, ty jsi tady♥ V noci jsem nemohla spát a kukala jsem na Rodinná pouta, byla tam Latěna, to se mi neudělalo dobře!

222
Ajda
Reagovat

Nikolo z Výměny,
ano, mám tvými slovy „jen a pouze svůj subjektivní názor“, jaký jiný bych měla mít? A mám ho nejen u Výměny, což chápu se některým líbit nemusí, ale pouhé přepsání obsahu mě nebaví, i když na druhou stranu se děje držím, aby čtenář byl v obraze.
Jsi jen další v řadě, která pláče nad vlastním rozlitým mlíkem a nutit někoho něco chápat je blbost. Divák se chce bavit, ne být poučován.

223
Ajda
Reagovat

OT Farmáři – Standa prý trucoval, bude slavit narozeniny a chtěl mít slávu u sebe na ranči, Indián ho předběhl.
Hezky to Jirka řekl – rozhovory trvaly rozhodně déle než nám předložili, nejen u něho, což už jsem zmínila u posl.článku. Latěna byla upozaděna už v druhé řadě, a byl plán omezit ji snad ještě více, ale neprošel. Tak třeba ve trojce se jen mihle a bude klid. Je z ní celebrita, určitě je teď stojí víc peněz než v jedničce.

224
Ela
Reagovat

202: Nikolo, jsi mi sympatická. Ono je těžké vylézt z této RS se ctí a ty jsi to dokázala. Nedělej si hlavu z blbostí, my tu prostě drbeme a tak to bude :-) Jsi fajn holčina, zůstaň sama sebou ♥ Daniela

225
Lenka
Reagovat

223 Ajda
ad Latěna … kdyby ji už konečně vyhodili, prospějí RS a ještě ušetří ☺
pořád se mi stýská po slovenském komentáři, ten byl zatím nej

226
Mikes
Reagovat

218 – Bobby, víš, že jsem si v první chvíli myslel, že ten vtip je o Latěně?
Elo, zdravím Tě! Už dlouho jsem Tě neviděl, měl jsem obavy, jestli Tě divočák samou láskou nesněd‘. Přece jenom .. je to zvíře.

Nikolko, zůstaň v poho, vaše rodina z toho ještě vyšla dobře, to bys koukala, co jsme si tady dokázali dělat z jiných. Ty hlavně jez hodně cibule … nebo vůbec jez !

227
Lenka
Reagovat

221 Ela ☺
zdravím, já tady ráno jen proběhla a pak frnk za povinnostmi
jj, Latěnu rády nemáme, jak už jsem psala, kdyby ji vyhodili, jen FHŽ prospějí (inovace by se tady hodila fest)

228
Ela
Reagovat

226: Ahoj Kocoure, Bobbík mě nesežere, na to je až moc hodný ♥ Jak se jinak máš? Ještě jednu Latěnu a půjdu si hodit mašli! Pouštím si Farmára, to je sranda!

229
Lenka
Reagovat

Protože skončila tahle RS (a kromě FHŽ další nedám ☺), chci napsat, jak mě potěšilo, že se tu nakonec sešel i „starej dobrej kurník“ ♥
Přeji hezké léto (blíží se nám, blíží …)
Ajdě
Anje
gábi
Ele
kocovi
Bazinze
Kocourovi
divočáčkovi BB
Prochorovi
……………a všem dalším, na které jsem si teď ve fofru nevzpomněla (omluva!)
Otázka:
Kdepak a kdypak se zase sejdeme na podzim?

230
Lenka
Reagovat

okkvp taky ☺
(a kvůli dalším trápím paměť-zatím bezvýsledně ☺

231
Ela
Reagovat

229: Leni, ty mě rozpláčeš! Krásné léto tobě!!!!

232
Lenka
Reagovat

231 Ela
♥ co bych tě rozplakala… ☺
tady je prostor dát si info… takže není problém „být ve spojení ..“ ☺ ☺ ☺
(mmch – včera jsem se pobavila, jaký má panáček vliv .. Mikeš fundovaně šíří věhlas Ovčárny, BB jitří fantazii diskutujících žen ☺ )

233
Ela
Reagovat

No jo, naši miláčci BB a Mikšík:-D

234
Lenka
Reagovat

233 Ela
+ moje slabost pro koce ♥
+ slabost BB pro krásné avatarky.. ☺

235
Lenka
Reagovat

Elo, koho jsem (já blbka) zapomněla????

236
Ela
Reagovat

235: No přece našeho kocoura! Jsem nachcípaná jak prase :-( Chudák Bobby, má se mnou svätú trpezlivosť.

237
Lenka
Reagovat

OT (omluva):
Elo, měla jsi pravdu, Máchala zase v médiích… děs! ☺
http://finance.idnes.cz/den-d-4-rada-4-dil-bezsackovy-vysavac-dtw-/inv.aspx?c=A120523_095032_inv_zuk

238
Lenka
Reagovat

235 Ela
na Mikeše jsem nezapomněla ☺
je v 229 ☺

239
Ela
Reagovat

238: Aby se na nás kocourek nezlobil ☺ Ráda ho tu vidím, můžeme se pěkně navzájem pozlobit… Leje mi z nosu, dneska na škádlení nemám náladu, ale Tebe vždycky ráda vidím♥

240
Lenka
Reagovat

Máchala byl a zůstal… (ježiši, jak se slušně píše slovo „totál blbej“?)… intelektově deficitní!
Vystudovaný nábytkový designer fakt patří do Afriky (kam původně směřoval), neboť snad pouze a jen tam může domorodcům hlásat: cit.“Postavte přede mě problém a já ho vyřeším, pokud bude technického rázu. Nebo politický.“
Protože je jazykově nevybaven, hlásání se odehraje v čj, takže mu sice nebudou rozumět, ale za šou s luxem mu může kmen i zatleskat…

241
Ela
Reagovat

240: To mi nedělej, plivu si tu na monitor :-D Dorot Máchal má dost, ještě ty s ním začínej!

242
Lenka
Reagovat

241 Ela
ukázněně šupajdím do sekce „Den D“ ☺
(já netušila, že na panáčkovi je)

243
Ela
Reagovat

Neee, neprchej! Ukázněně si tu chrchlám☺ Zůstaň se mnou! Je mi zle jak psovi, ten tu se mnou chudionka leží…

244
Lenka
Reagovat

243 Ela
copak tvůj miláček? ok?
náš je čím dál víc rozmazlenej a tu a tam se tváří, jako kdyby byl poslušnej, což není ☺
mmch – Máchalem tu plevelit nechci (SUNičko má „D“), ale starý dobrý kurník je dobrej ☺
a ty se koukej uzdravit, ať nenakazíš miláčka ☺

245
Ela
Reagovat

Rinuška se tváří, že je OK, ale kašle :-( Leží se mnou na gauči, to je miláček :-D Do zítra budeme vylehávat a pak uvidíme.

246
Lenka
Reagovat

245 Ela
teplo, citron, zázvor, olejové zábalíčky, trošku acylpoše ☺
neléčené týden, léčené 7 dnů … co si budeme povídat, viď?
hlavně neprskej na Rinušku!

247
Mikes
Reagovat

Tak jo, holky, bylo to s vámi bezva, nezbývá než se těšit na další setkání u nějaké další povedené RS. Páčko

248
Ela
Reagovat

245: Leni, to zní jako první pomoc učitelům: ticho teplo a tuzemák☺ Až na ten tuzemák tu mám vše… Dali jsme si hodinku po sídlišti, Rinka se vysral a já už nezaberu ☻

247: Ahoj Kocourku, snad se potkáme v diskusi u jiné RS!

249
Ajda
Reagovat

Leni, tobě a všem diskutujícím taky přeji hezké léto a díky za váš čas.
Třeba se uvidíme u novácké Farmy, jinak ještě klepou na dveře 4 svatby :-)

250
michaelka...
Reagovat

hele všeci tady jste akorat pro smich tak jako sme byli my…!! vase nazory chapu jelikoz soudite sbsolutne sestrihany dil…vseci at si rikaji co chteji….jen my zname pravdu a detaily ktere byli nekdy dulezite ale bohuzel ne zverejneny…sestrihaly si to podle sebe a myslim si ze dobre ze se dost z vas pobavilo i my:-)
Pan M….ma me sympatie tak nejak zijem svuj zivot kdy se nezastavujem nad detaily ktere nemaji vyznam..zijem jen jednou a nikdy nikdo nevi kdy to vse zkonci…me vystoupeni v Jezdovicich bylo jake bylo jelikoz bez deti a bez povinnosti co plnim doma….sem si to uzila a to naplno!!! na výmenu zpominam rada hodne mi dala a navic nam otevrela oci!! na zaver nekdo tu srandu a to napeti musel zahrat :-) vseci at s pozitivnim nebo negativnim nazorem jste to žraly a beztak čekali na reklamu at se muzete jit aspon vyčurat…:-) hlavne vy kritici zamette si prvne pred svym prahem :-P

251
okkvp
Reagovat

uf s tolika křížky po funuse – no nic, jsem ráda, že jsem tuto řadu nakonec dokoukala celou, u dílu jsem se celkem dost bavila. Fialové voživení by mělo být trestáno výpraskem na holou každé kadeřnici, která se něčeho takové dopustí a nejlépe snad na místní návsi/náměstí.
Tatík Jiřík byl boží :-) Mimochodem provozování hospody je pro kontrolu nad stavem manželova splávku dost dobrý tah.

252
a.cko
Reagovat

Míša má prostě v sobě temperament, proto z něj plynou negativní i pozitivní věci. Ale její optimismus člověk cítil i přes obrazovku. Nikole pomohla v otázce sebevědomí, což si myslím, že je přínosnější než kdyby ji vzala jen ke kadeřníkovi. A pokud tam byly další pozitivní příklady, nemohlo se přeci točit vše jen kolem Míši a Nikoli. Jinak Jirkovi a Nikole se pěkně rozzářily oči, když tam živelnou Míšu měli. Takže možnost, že jejich problémy částečně plynou z Renaty není bezpředmětná.
To Amy: Ano taky mě částečně připoměla Moniku z VyVolených :-)

Přidat komentář