Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Hlas ČeskoSlovenska: Co nám v pondělí 21. 5. zazpívá 12 nejlepších?

21. Květen 2012 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

[singlepic id=3306 w=420]

V každém týmu Hlasu ČeskoSlovenska máme v tuto chvíli tři soutěžící, takže už nic nebrání tomu, aby se všechny čtyři týmy utkaly ve stejném finálovém kole. V prvním společném klání 12 finalistů nás čekají písně od takových zvučných jmen, jakými jsou Michael Jackson, Alanis Morissette, Phil Collins nebo Christina Aguilera. Které písně si tedy naši finalisté vybrali a jak se s nimi podle mě popasují, na to naleznete odpověď v následujících odstavcích.

Na úvod zazní společná píseň, kterou bude tentokrát I Want It All od legendárních Queen. Jsem každopádně rád, že zazní od Queenů i něco jiného než obligátní We Are The Champions (doufám, že to budou v neděli spíše zpívat naši hokejisti). Pak už se začne soutěžit a finalisté vystoupí v následujícím pořadí.

Dominika Šuľáková

Evanescence – Bring Me To Life

Konečně uslyšíme od Dominiky něco rockovějšího, na což jsem velmi zvědavý. Zpěvačka Evanescence Amy Lee má však diametrálně odlišný hlas, takový průzračně křišťálový, takže Dominika by této písni mohla dodat i nový rozměr. Jen doufám, že je už zdravá a hlasivky má v pořádku, protože tato píseň si zaslouží napálit naplno.

Brunno Oravec

Michael Bolton – Love Is A Wonderful Thing




I Brunno udělá změnu a poprvé se ukáže na rychlejší písni. Je to ovšem opět starší věc, takže nic až tak převratně nového Brunno nepředvede. Každopádně by to ale díky rychlejšímu tempu mohlo být méně kýčovitě než jeho dosavadní vystoupení. Ze mě asi ale nikdy nebude Brunnův fanoušek.

Nikoleta Spalasová

Michael Jackson – Dirty Diana

Zatímco minule si Nikoleta troufla na královnu (neboli Queen), tentokrát se pokusí o samotného krále popu. Dirty Diana patří k nejrockovějším a podle mě i k nejtěžším z Michaelových megahitů. Nikoleta je však natolik kvalitní a univerzální zpěvačka, že by jí ani „hříšná Diana“ neměla dělat problémy. V první Česko Slovenské SuperStar už tuto pecku zpíval Miro Šmajda a jeho podání bylo tehdy velmi kontroverzní a rozdělilo publikum na dva tábory. Uvidíme tedy, jak moc bude Nikoleta „dirty“.

Barbora Švidraňová

Adele – Make You Feel My Love

Už podruhé si Bára vybrala píseň od nejúspěšnější britské zpěvačky současnosti. Tentokrát ovšem nejde o původní song od Adele, ale cover-verzi písně Boba Dylana, kterou čeští diváci mohou velmi dobře znát díky české verzi Jak silná mám tu stát od finalistky loňské SuperStar Alžběty Kolečkářové. Jak už víme, tak Adele Báře sedí, navíc v této písni nejsou žádné extrémní výšky ve kterých její hlas zní nepříjemně, proto by to mohlo být i celkem příjemné vystoupení. Je ovšem otázka, jestli to bude stačit na její dva soupeře v týmu.

Miloš Novotný

Mandrage – Hledá se žena

Miloše tentokrát poprvé uslyšíme zpívat česky, kde jsem zvědavý hlavně na to, zda jeho barva hlasu vynikne i v češtině. Jinak si myslím, že by mu tato píseň mohla i celkem sednout, i když to není nějak zvlášť zázračná skladba, na které by se dalo vyloženě zazářit. Proto tipuju, že to z Milošovy strany bude slušný, ale ne až tak výrazný výkon.

Kateřina Petráňová

Chaka Khan – I´m Every Woman

Tento klasický diskotékový flák, který do svého repertoáru mimo jiné zařadila i Whitney Houston, sedne Katce k její barvě hlasu velmi dobře. Nevýhodou ovšem je, že tato píseň je v podstatě takový kolovrátek, ve kterém se neustále opakuje tentýž motiv, takže by to mohlo být trochu nudné. A jelikož Katka zatím nic mimořádného v soutěži nepředvedla, tak se obávám, že i toto vystoupení jen tak vyšumí jako většina jejích výkonů.

Anna Veselovská

Brandi Carlile – The Story

Tak u této písně už by nedovolit Aničce kytaru znamenalo těžký smrtelný hřích, který by nespravilo ani sto otčenášů. Jinak si myslím, že hlasově by měla tato píseň Aničce sednout jak ona pověstná na hrnec a zvlášť v refrénech může opět předvést své křišťálové výšky, přestože originální interpretka má hlas spíše zastřený. Každopádně ale tady tuším jeden velký návrat královny Anny.

Daniel Mrózek

Lucie – Chci zas v tobě spát

Přestože tento megahit je původně Kollerova sólovka, tak nám Dan nejspíš zazpívá unplugged verzi, kterou můžeme najít na CD Lucie v opeře. V SuperStar jsme už tuto píseň mohli slyšet třikrát, konkrétně od Ivana Štroffeka v SHS2, Davida Spilky v ČHS3 a Petra Ševčíka v loňské SuperStar, takže srovnání se bude nabízet plno. Jinak tohle je poloha na pomezí popu a rocku, která Danovi vyloženě sedí, takže si v tomto případě o jeho výkon nedělám obavy a mohlo by to znamenat jeho návrat do pozice favorita.

Zuzana Mikulcová

Alanis Morissette – Crazy

Pro Zuzku poněkud netypický výběr. Vzhledem k tomu, že originál této písně má na svědomí Seal, tak to jejímu stylu není zas tak vzdálené, jen si jako holka šikovně vybrala tento cover od Alanis. Zuzka se už v minulých kolech ukázala jako natolik výborná zpěvačka, že o jejím výkonu nepochybuji ani tentokrát. Každopádně bude v této písni minimálně tak miliónkrát lepší než Martin Kurc, který Sealovu verzi zpíval vloni v prvním finále SuperStar.

Ivanna Bagová

Beyoncé – Listen

Na rozdíl od Ivannina minulého výběru je tento opět velmi předvídatelný. Očekávám, že ve slokách prodá své hloubky, jen výšky v refrénu u ní budou tradičně slabší. Rozhodně si ale myslím, že bude Ivanna lepší než Nikoleta Balogová a Celeste Buckingham, z nichž ani jedné tato píseň moc nesedla.

Juraj Zaujec

Phil Collins – In The Air Tonight

Tady se naopak jedná o dost neodhadnutelný výběr. Phil Collins má diametrálně odlišný hlas než Juraj, takový pronikavější a dost specifický. Juraj by však mohl této písni dodat nový a zajímavý rozměr a mohl by to tak být i celkem příjemný zážitek. Juraj navíc slíbil, že se bude doprovázet na bubny, na což jsem dvojnásob zvědavý.

Markéta Poulíčková

Christina Aguilera – Hurt

Zatímco minulá kola Markéta většinou zahajovala, tentokrát bude zlatým hřebem. U většiny jiných zpěvaček by se při výběru Chistiny Aguilery dalo mluvit o zaručené sebevraždě, Markéta je však jednou z mála vyvolených, které si na její písně můžou troufnout, jelikož už v divadle druhé české SuperStar zazářila na The Voice Within a i letos v souboji díky rychlejší písni Fighter vyřadila Báru Vaculíkovou. A zatímco u jiných zpěvaček bychom se mohli dohadovat, zda to bude průšvih, nebo ne, tak u Markéty se můžeme dohadovat pouze o tom, zda to bude její standard, nebo touchdown. Vzhledem k umístění na konec programu bych to viděl na tu druhou možnost.

Dost však spekulacím a dohadům. Jaké výkony finalisti opravdu podají, to se dozvíme až v neděli.

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 744
1
XMAN
Reagovat

Tak nejhorší výběr písně má podle mě Miloš. Kapelu Mandrage fakt nemám rád a tahle písnička je navíc ještě tak otravná, takže si myslím že ho Zuzka a Dominika tentokrát totálně převálcují a pro něj to, pokud bude Dara spravedlivá, bude konečná. Mrózek může v Chci Zas V Tobě Spát zazářit, mohlo by mu to sednout, nicméně i kdyby dal touchdown, tak si stejně budu přát aby vypadnul protože můj favorit to prostě není a nikdy nebude a silně pochybuju o tom že by mohl překonat verzi této písně Petra Ševčíka z loňské superstar, který ji tam napálil naprosto úžasně a pak paradoxně po tomto výkonu vypadnul. Bagová jde s Listen vyloženě na jistotu a za to má u mě další mínusy a má už jich u mě tolik že je už přestávám počítat. U ostatních ty písně ani moc neznám takže si to budu muset nejspíš prvně poslechnout a pak až posoudit. Každopádně pokud v pondělí vypadnou Brunno a Juraj a Mrózek a Miloš tam zůstanou tak se nejspíš vzdávám diskutování na téhle diskusi, protože to bude znamenat že je opravdu všechno dopředu nalajnované a nedá se to nijak zvrátit a tím pádem ani já už zde nebudu mít o čem diskutovat.

2
KLM
Reagovat

Tak Milošův výběr se mi tentokrát taky ani trochu nelíbí, Mandrage jsou s prominutím fakt hrozná sračka!

3
Patricia
Reagovat

Fandim Brunnovi! Libi se mi ze se udrzel, zpiva fakt dobre a proc by souteze museli byt jen o 16letych holkach? Michal David je ok, producent a vsechno, uznavanej, ale s jeho strategii ani stylem hudby ani vyberem moc nesouhlasim (viz nonstop, ted kralovnou..) rytmuse taky nezeru, ale v soutezi je mi sympatictejsi i jako kouc a hlavne ma super tym.. je mi lito Hnilici, protoze ani whitney houston odzpivana ivannou me nepresvedcila o tom ze vyrazeni Hnilici nebyla chyba..

4
Lenka
Reagovat

Taky si myslím že si Miloš výběrem písně tentokrát pod sebou podřezal větev. Sice bude zpívat česky, ale ta písnička je jinak úplně o ničem, netuším co chce na tomhle ukázat…možná že chce jít na jistotu a zapůsobit tímhle na svoji cílovku, protože ty přitroublé Mandrage snad ani nikdo jiný než pubiny nebo Michal David (člověk absolutně bez vkusu) poslouchat nemůže. Jenomže už několikrát se ukázalo že pubiny letos příliš nehlasují, tak aby se mu to spíš nevymstilo….ti Whitesnake, to byla jeho parketa. Tohle je bohužel šlápnutí vedle a když k tomu přičteme že už to nahnuté má a že Zuzana i Dominika mají prokazatelně větší diváckou podporu, může ho možná zachránit opravdu jenom ta Dara. A kdoví jestli….

5
XMAN
Reagovat

Mě to ani vadit nebude, pokud Miloš vypadne. Mám ho sice raději než Mrózka, ale třeba takový Juraj je daleko lepší, to je úplně jiný level než Miloš a vůbec se to nedá srovnávat. Takže pokud má odejít Juraj, tak by měl odejít i Miloš a v žádném případě by tam neměl zůstávat déle. Stačí už že je tam déle než Petr a to byl daleko lepší zpěvák. Vím že je to dáno tím nerozvážným rozdělením v jednotlivých týmech….měli by vypadnout Mrózek a Miloš. Juraj a Brunno by měli zůstat.

6
mila
Reagovat

Milos si mel vzit nejakou vypalovacku, vzdyt Linkin mu krasne sedli.. Libil by se mi i v poloze Marka Knopflera, treba takovi Brothers in Arms… Anicky pisen neznam, musim si to poslechnout a Zuzka a Morisette? To si zatim nedokazu predstavit, ale urcite to Zuzka pojme zajimave.. Poulickova a touchdown? Mozna, ale tahle poloprofesionalka jde totalne mimo mne, neverim ji ani jednu pozu a ikdyz nedela chyby, ma pro mne nezajimavy hlas, jako bych ho uz mockrat nekde jinde slysela. Bagovou uz hodnotit nechci, jeji setrvavani v tehle soutezi je jeden velky omyl, pokud to vystihuje vkus ceskeho a slovenskeho naroda, tak jsem asi uplne nekde jinde.. bohuzel, bohudik..

7
mila
Reagovat

hm, tak uz prvni tony Brandi Carlile – The Story mne presvedcily, ze tohle je presne pisnicka pro Anicku.. tak na tohle se moc tesim :-)

8
XMAN
Reagovat

6: S Bagovou souhlas, nemá tam prostě co dělat a Poulíčková mě taky vůbec nebere ale ještě více než Poulíčková mi vadí Mrózek. Pokud budou v pondělí opravdu vyřazeni Juraj a Brunno, tak už mi tam zbyde jen Zuzka, jinak už vůbec nemám komu fandit. Fakt super :-)

9
XMAN
Reagovat

7: Tak Anně tohle sedne to jo, jestli nezazáří na tomhle tak už na ničem…..bohužel já u ní mám problém že mi není natolik sympatická abych jí mohl nějak fandit. Už jsem z toho ze všeho hodně otrávený.

10
mila
Reagovat

ja si myslim, ze Brunno vyrazen nebude, dostane nejvic hlasu od divaku.. pak nam ale MD predvede „napinave divadlo“, kdo postoupi z dvojice Bagova Petranova.. Ja fakt nevim, to bude taaaak tesne a nerozhodne :-)))

11
XMAN
Reagovat

A navíc se mi ta písnička co bude mít Anna ani nijak zvlášť nelíbí, opět takové unylé ale to je přesně její styl…pro jiné to bude touchdown, pro mě asi opět poněkud nevýrazné….

12
johny
Reagovat

V nedeli nam nezazpiva nikdo, pac se hlas nevysila ;)

13
Flint
Reagovat

Zisťujem že stárnem, väčšinu pesničiek už nepoznám…
Pustil som si na youtube tú skladbu čo bude spievať Anna, myslím že jej sadne, dúfam že tú skladbu nepoškodí skrátená minutáž ako naposledy With Or Without You – táto skladba vyložene utrpela skrátenou stopážou a nestihla sa rozvinúť jej nádherná gradácia, na ktorej je postavená.

14
XMAN
Reagovat

12: Tak ono se to bude odkládat kvůli hokeji nebo jak?

15
Jana2
Reagovat

Švidraňová mi zkazí moji nejoblíbenější písničku, super. I kdyby to zazpívala jak bohyně, tak ji tolik nesnáším, že se mi to líbit nebude. A Mandrage bych tak nezatracovala, myslím, že písničky maj geniální (v tom smyslu, že jsou chytlavý a zapamatovatelný a tudíž hodně úspěšný), ale každopádně souhlasím, že do týhle soutěže se to nehodí. Myslím, že spíš postoupí Mrózek (mimochodem další moje hodně oblíbená písnička v kombinaci s naprosto neoblíbeným „zpěvákem“).

16
Jana2
Reagovat

14 – no vzhledem k tomu, že ve finále bude buď ČR nebo Slovensko, tak bych se tomu vůbec nedivila, ale tak už tu bylo pár finále MS kde naši hráli a superstar běžela dál..

17
Jana2
Reagovat

Mimochodem Make You Feel My Love bych radši slyšela od Aničky, to by byla bomba, to myslím, že by fakt sedlo k jejímu hlasu.

19
XMAN
Reagovat

http://hlascs.nova.cz/clanek/novinky/hlas-fandi-hokejistum-pristi-zivak-se-presouva-na-pondeli.html Tak ona je to pravda….upřímně tohle davové šílenství a změny v programu kvůli nějaké bandě upocených pitomců, která se honí za pukem vůbec nechápu ale budiž….každého baví něco jiného. Mě tohle vůbec nic neříká a nezajímá mě to, takže budu mít volný večer. Na druhou stranu je možná i dobře že se bude Hlas vysílat až v pondělí, pokud bude totiž vyřazování ještě v ten samý večer, tak logicky přijde daleko méně hlasů a rozdíly budou menší, což může pořádně zamíchat s pořadím soutěžících a ještě to může zvrátit lecos co už se zdá být jasně dáno. Uvidíme no.

20
yeey
Reagovat

http://hlascs.nova.cz/clanek/novinky/hlas-fandi-hokejistum-pristi-zivak-se-presouva-na-pondeli.html

no tak nak sem tenhle tah cekal…:-)

Jinak Milos a Mandrage????? NASRAT!!!!!!!! vetsi bullshit si teda muj vybrat nemohl :-( ach jo :-(

21
yeey
Reagovat

hh koukam ze ten samej postreh sme meli tri :-)

jinak mi jeste dovolte abych se od srdce vysmal velkemu svedskemu fanouskovi Viqovi :D:D:D

22
Lucka
Reagovat

Taky mě to štve ten hokej, prostě kdo chce ať se dívá na Hlas a kdo ne tak na hokej. Každého hokej taky nebaví tak to přece nemusí cpát všem, nechápu….jinak si taky myslím že díky výběru písně je horkým kandidátem na pondělní odstřel Miloš. Zuzka bude skvělá jako vždy a Dominika může s tou Evanesence taky zazářit jako posledně a to se pak bude Daře hodně těžko obhajovat Milošův postup. Navíc mi nepřipadá že by Dara Milošovi nadržovala třeba až tak jako Emdý Bagové, to vůbec ne. Spíš si ho tam doteď držela jako posledního kluka, ale v TOP 2 už to vadit nebude když tam budou dvě holky. Takže podle mě pokud se to Zuzce i Dominice povede, tak jde Miloš domů.

23
XMAN
Reagovat

Tož špatné by to nebylo, ale nejlepší by bylo kdyby šel domů i Mrózek.

24
Jana2
Reagovat

Já bych poslala domu Švidraňovou a Mrózka a za to bych nevyhodila nikoho od Dary :-D

25
renatacervenakova
Reagovat

ja bich poslala domu Mrozka

26
-bé-bé-
Reagovat

Anička určite bude mať gitaru…už keď som počula, že Juraj bicie, tak ma to napadlo.
Ja som zvedavá aj na Dominiku, tá pesnička je fakt pekná

XMANE – teraz to ľahšie ovplyvníš sms, keď je to skrátené vyraďovanie…nie že ti vypadne Brunno! Iba ak bude mať viac ako Ivannka, tak má ešte šancu. Brunna dosť podporujú i tí starší, najmä na Slovensku ale aj Ivannka má tú cieľovú kategóriu.

27
Nicol*
Reagovat

Daniel Mrózek♥ paráda pecka! nejlepší!

28
-bé-bé-
Reagovat

Tak Juraj sa predvedie úplne inak, tak to som zvedavá, ak mu to vyjde, tak vyraďovanie u Rytmusa nebude žiadny med…každý z tejto trojky je iný a silný v tom čo robí…takže to je naozaj len na divákovi, čo mu sadne viac…
teraz sa ukáže kto je naozaj tá jednotka podľa divákov…

ja chcem postup Aničky ale chýbať mi bude každý z nich…
od Vojtka sú všetci takí nejakí rovnakí…asi preto ich tak vnímam lebo ma nezaujali…MD to samé…

29
Nofux
Reagovat

Tak přesunutí Hlasu je celkem logickej krok, zvlášť když jsou všechny zápasy hodně sledovaný a ten včerejší měl více diváků než Ordinace, na kterou se stabilně dívá kolem 2 milionů lidí. Hokej by Hlas rozdrtil :)

30
Nofux
Reagovat

Jak může znít In The Air Tonight http://www.youtube.com/watch?v=alzLlc8CfhU Jsem zvědavej na Juraje, přál bych mu postup přes Nikoletu.
Nejsem nadšenej z výběru písničky pro Miloše :/ zajímalo by mě, jestli si jí vybral sám nebo mu byla přidělena.

31
Ne a ne
Reagovat

29:Jen nechápu, jak to chtěji spojit s rozhodnutím. Teď mají výhodu ti, co vystupují na začátku.

32
Ne a ne
Reagovat

Jinak Miloš asi spoléhá, že postoupí díky náctiletým, u kterých je tato skupina poměrně dost oblíbená.

33
jan
Reagovat

Doufám že mě pondělí neunudí Anička,ale asi ne její falešné zpívaní mě vždy probudí a stejně budou všichni z ní nadšení…:).Prostě to je marketingová bouda na lidi..!

34
Jana2
Reagovat

32 – Mně náct není a mandrage mi přijdou dobří. Chytlavý zapamatovatelný melodie, který se chytnou na každým plese :)

35
Nofux
Reagovat

31 – Normálně, tak jak se to dělalo za prvních řad Superstar a jak se to dělá u ČSMT. Neřekl bych, že by měli první výhodu, většina lidí podle mě hlasuje až ke konci nebo při závěrečném rekapu (ostatně, to nám furt tvrdil i Leoš v Superstar).

36
Viq
Reagovat

jj, Anička je bouda na lidi. Chudáčci lidi nepoznají, co je dobré, a nechají sebou smýkat jak na hadru. Pohrdáme jimi.
Honzo, jdem zachránit svět od nudy a Aniček, jdem lidi zachránit před jejich hloupostí !

37
Ne a ne
Reagovat

31: No vzhledem k tomu, že vyřazování je hned v 22:45, tak mi na zhodnocení výkonů např. ještě na netu a poslání sms moc času nezbývá!

38
mila
Reagovat

myslim, ze lidi, kteri posilaji SMS, je posilaji bez ohledu na to, jak jejich oblibenec zazpival.. takze je jedno, zda zpival prvni ci posledni

39
Ahojda
Reagovat

36 jdu s Váma :o))))

Myslím, že výběr písní je dobrý…a Milošovi věřím, určitě se ukáže v jiné poloze..nezdá se mi Mandrage pro něj nevhodné…aspoň je to současné…a né jako ty výlety do minulosti minule a předminule a předpředminule :O)))
….Nonstop já chci žít nonstop…brrrr

40
Viq
Reagovat

38 – Není to jedno, ale nehrajme si tady na nějakou přitroublou sociální spravedlnost. Tlustý chlapík, který platí pivo, to tak chce a tak to bude.

41
Nofux
Reagovat

37 – To je pravda no, holt tu bude asi hrát větší roli první dojem než x-tý poslech z internetu :)

42
Viq
Reagovat

Včera mi prohráli Tre Kronor, takže svůj smysl života už jsem ztratil. Teď jste na řadě vy ostatní.

44
-bé-bé-
Reagovat

42 –
ešte jeden tajný zmysel ti snáď zostal…tusím ho ale radšej nepoviem…je to verejné tajomstvo

45
Viq
Reagovat

1. pravidlo marketingu:
Reklama funguje jen na skutečně dobrém produktu.

Prasata neumí létat.

46
Belisana
Reagovat

Mandrage, no potes koste O_O

47
yeey
Reagovat

46 ani mi nemluv… :-( jeste zrovna u myho oblibence me to se*e dvojnasob :/ hleda se zena, uffff, ale aspon nedojde na „prdeni ve vane,“ vskutku odpudiva kapelka :-)

48
Alice
Reagovat

Tak tohle kolo u me Anicka vyhrala uz jen vyberem pisne. Doufam, ze se ji The Story povede. Tady je live verze s orchestrem:

http://www.youtube.com/watch?v=xd8M3IfxrCo

49
magnus
Reagovat

Letos tam není žádná opravdu hezká holka. Poulíčková vypadá jak pulec, Dominika jak chlap, Anna Veselovská je stará mladá s mimořádně ošklivou tenkou pusou, Mikulcová taky nic moc. Ještě tak Kristina od Vojtka. Na tu jedinou se dalo koukat jako na pěknou babu.

50
Viq
Reagovat

U posledních kol jsem se nasmál, jak najednou skoro každý druhý soutěžící (až na Aničku) vystupuje s kytarou, když očividně ani neví, jak se s tou věcí zachází a div si s ní nekoleduje o smrtelný úraz.
Tomu říkám naplivat na trademark…

51
Ahojda
Reagovat

48 díky za odkaz , souhlas… snad si Rytmus prosadí to co je pro tuto píseň nejlepší…ať to zas někdo nepokazí…vokály, pidikrátká verze apod…

52
Monika
Reagovat

V Hlasu mi vyrazne chybi tematicka kola, tenhle mismas volneho vyberu me fakt neba. Bara podruhe zazpiva Adele, Ivanna Beyonce, Mrozek opet sahne do provereneho a predpripraveneho vyberu z YouTube. Spici panna s jednou hlasovou polohou mozna vyhraje….dalsi skladba jako pres kopirak z prvniho finaloveho kola…Takhle nudnou peveckou soutez jeste nepamatuji.

53
Ája
Reagovat

52 – mně tématická kola taky chybí, mohli by to udělat třeba jako to bylo v X-Factoru, kde byla myslím Popcornová noc, Černošská noc, atd. Např. loni v SS se mi nelíbilo, že se témata točila hlavně okolo určitých interpretů než žánrů

55
yeey
Reagovat

53 jako je pravda, ze udelat tematicky kola, to by byla smrt nejednoho souteziciho…

56
Viq
Reagovat

Já zase naproti tomu prosazuju svobodu, volnost výběru, anarchii a přirozený řád. Takže mě taky připište mezi mučedníky :-)
Ale vás je mnohem víc, takže spíše opravdu měli udělat 9. řadu superstar a trochu více to sešněrovat.

57
Klogi
Reagovat

52 Monika: Kazdy spevak ma svoj typicky hlasovy prejav… Ak chces vidiet nejake caste zmeny polohy prepni si na Pethouse HD … ale az po 24.00h :D

58
Peťa
Reagovat

Éjjjj Hokéééj :D :D Jinak fandím Barborce :)))

59
DJ Vlado
Reagovat

Anta, 54 – Díky moc :-) I když si myslím, že ty fotky zas tak moc odvážné nejsou :-) Ale moc jí to na nich sluší, ostatně jako vždycky :-)

60
cedarin
Reagovat

No výborně, takže v pondělí uvidím tak maximálně velký kulový. Pro jistotu ale pošlu Danovi hlas.

Yeey – tak výběr Miloše mě taky docela vylekal. Docela se o něj o kluka bojím. Raději bych poslal domů Dominiku. Nezpívá špatně, ale zas takovej zázrak to není a Miloš, při troše práce na sobě, by mohl být dost zajímavý.
A krom toho, rybízku, jak jsi tu byl napadnut, že jsi povrchní a soudíš zpěvačky podle vzhledu, tak to vezmu na sebe: ať vypadne Dominika, fakt se mi na ní nekouká dobře.

Švidraňová mi zase bude prznit mou oblíbenou zpěvačku hereckým vystoupením, to je hnus velebnosti!

Markéta bude podle mě výborná, ta Xtinu dává

61
yeey
Reagovat

60 no ja Dominiku taky nijak zvlast nemusim se priznam… pride mi ze ma jen jednu polohu hlasu a niceho jinyho neni schopna… mam ale trochu pocit, ze Dara ma Milose hodne rada a nenecha ho vypadnout, ovsem s tou sragorou, co Milos zpiva, se ji to bude teda hodne blbe obhajovat, i kdyz zalezi, co jeste da v rozstrelu…

jinak Dan i Marketa to daj urcite skvele, jen mozna Dan si bude muset davat vic pozor na pusu :D mozna preci jen ten divackej postup preju vic Markete, na rozdil od vetsiny si mysim, ze si moc neveri a dost duma nad tim, jak ji lidi vnimaj a ten postup by ji snad presvedcil, ze ji chceme slyset!! ale kazdopadne se asi shodnem, ze vypadnout by mela Bara :-)

62
Motýlek
Reagovat

ahoj cedarin :-) je sice povrchní, ale z toho se nestřílí, někteří jsou ještě mnohem povrchnější… :-)

63
cedarin
Reagovat

61 – rybízku, taky si myslím, že Markéta dost dumá. Možná jí to i trochu škodí. Kdyby se na to vykašlala, byla by víc uvolněná a víc lidí by jí to uvěřilo. Někdy ta svědomitost je , mrcha jedna, spíš na škodu.

Dominika? Jestli zase předvede tu půlku hlavy, co má vyholenou, tak si pak ten záznam rychle přetočím, protože to opravdu nedám. Snad máš pravdu a Dara Miloše podrží

Motýlku ahoj. V jednom s tebou nemohu souhlasit. A to v tom, že je yeey povrchní. V tom se hrubě, ale opravdu hrubě mýlíš. Je to mladý gentleman a slušný muž. Na férovku přiznám, že i můj velký oblíbenec!

64
Motýlek
Reagovat

ale však můj taky… Jen jsem provokovala… Já jsem věděla už když jsem to /neadresně/ psala, že on vylítne jak čertík z krabičky… Nevím proč to chápal tak, že mluvím o něm, když patří i do našeho tábora… Ale to je fuk, to nebylo myšleno tak vážně, jak to vypadalo… Vím přece, že jeho neradno kritizovat….

65
yeey
Reagovat

63 cervenam se :D

u ty Markety souhlas no – ono je videt, ze jako dost premysli :-) ale ne tak, ze by taktizovala jak se prezentovat co nejlip, spis je zkratka nervozni, aby neudelala neco spatne, pritom byt vubec nemusi…!! ale jako to je takovej detail – jinak je Marketa proste skvela…

64 mam chut na tebe vylitnout ted znovu, ale udrzim se :-)

66
dolores
Reagovat

priznam sa bez mucenia, ze The Story, ktoru zaspieva Anicka nepoznam, a tak isto ani tu spevacku Brandi Carlile. kazdopadne som rada, ze som tuto piesen objavila, a ze sa mi otvaraju zase nove hudobne obzory. :) zatial sa s nou oboznamujem tak, ze ju pustam do sluchatok :) a da sa … ta Brandi ma sice v slohach dost vsedny hlas, ale postupne, ked prechadza do tych vypeckovanych casti, pekne to dynamizuje a ku koncu dokonca vytiahla chraplak ala Suzi Quatro :D, som zvedava ako sa s tym vysporiada Anka. je ale zrejme, ze tento song by pre nu mohol byt to prave-orechove. dokonca oproti originalu to predvidam farebnejsie a vonavejsie a ako vravi Vlado, s kristalovymi vyskami. zvedava som ja na zavercne falzety, aj ked pravdepodobne to bude kruto skratena verzia, kedze ich v pondelok zaspieva tak vela. ci s gitarou, ci bez, pre mna je Anka zaujimava v kazdej interpretacnej pozicii. len ma mrzi, ze v pondelok asi nebudem moct prenos sledovat. pochybujem, ze sa najde niekto, kto by to nahral, teda nie cele, len vystupenia s hodnoteniami koucov (Nofux zda sa uz nenahrava, na svojom ucte vimeo mu prilis nepribudlo :/ )

67
cedarin
Reagovat

Motýlku, já bych řekl, že naopak yeey nevylítává jak čertík z krabičky, na to jsou tu jiní experti :D

Mrzí mě ale, že to v pondělí neuvidím. No, snad to nějak přežiju :-)) I když v některých případech je lepší, že to neuvidím. Třeba takový pohled na Ovarovou hlavu, jak slintá, když zpívá nějaká holka v minisukni, to není něco, co potřebuju vidět na týdenní bázi.

68
Motýlek
Reagovat

65 :-D

69
cedarin
Reagovat

65 – to nemusíš :D A myslel jsem to vážně!!!

70
Ája
Reagovat

rybízku a cedárku to ja tak krásný, jak si tu vzájemně lichotíte :-))

71
dolores
Reagovat

teraz budem povrchna ja a poviem, ze ma zaujal (nielen spevom) Phillip Phillips z prisp. c. 30 od Nofuxa. konecne nejaky spevak z taletnovej sutaze, co a mi paci , akoze fakt mňam :DD

dufam, ze este nevypadol

72
cedarin
Reagovat

70 – ahoj cérenko :D
Ale my si ani tak nelichotíme, jen uvádíme věci na pravou míru.

73
yeey
Reagovat

69 – ty ses hodnej :-) dik! vsak te taky miluju! :D

jinak ja sem za posunuti celkem rad… kvuli hokeji, uz ted sem nervozni ze zitrka… kdyz sme my prekonali svedsky komplex, aby Slovaci neprekonali cesky komplex…:-) kazdopadne husty, ze je uz dopredu jasny ze my nebo Slovaci budeme ve finale (a jako jeden z dusledku se uz ted Hlas presunul :-))

jinak vyhlaseni bude jeste v pondeli?

74
Nofux
Reagovat

71, dolores – No, asi ti udělám radost, protože Phillip včera postoupil do velkého finále :))

75
dolores
Reagovat

Marketa ma velky song. song, co sa mne este stale neomrzel. tak hadam, ma nesklame a budem dojata.

napokon, ide posledna, takze asi vedeli preco ju supli na koniec. minimalne o 87 zhnusenych prispevkov je tu vdaka tomu menej, ze ide Marketa namiesto protezovanej Anny, ci Ivanny posledna :))))

76
dolores
Reagovat

74 -supeeer!!! mas aj video z TOP3?

77
dolores
Reagovat

Nofuxi, nasla som si aj jeho kasting, Jacksona dal bravurne !!

78
Nofux
Reagovat

76 – http://www.youtube.com/watch?v=wq28ycjRosw Zbytek už najdeš na tom stejném youtube kanálu :)) Doufám, že Phillip ale nevyhraje! Byl by to další tzv. white guy with guitar, už pátý v řadě :/ :D

79
cedarin
Reagovat

73 – díky, taky taky :-))

No jo hokej. Vezmu to rychle: zasloužíme si vyhrát!

80
Ája
Reagovat

72 – však jo, já si o rybízkovi taky nemyslím, že by byl povrchní, od toho tu jsou jiní :-D

jinak z Milošova výběru taky nejsem ale vůbec nadšená, doufám, že mu to neuškodí, ráda bych ho viděla v dalším kole

81
Motýlek
Reagovat

ahojky Dolores… :-)

82
dolores
Reagovat

ten Mrozek je ale vychcany :D ide spievat piesen, co ma dlhsie vyvesenu na youtube, cize ide na istotu. nieco podobne ako Ivanna s Houstonkou, akurat ju Ivanna na rozdiel od Mrozka pred vystupenim z webu stiahla, zatial, co on sa vobec neobtazoval :))
nie je to zle zaspievane, urcite zozne ovacie, ale keby som predtym nepocula drsne a naliehave refreny od PŠ, tak tie jeho by mi nepripadali az take unyle :/

83
Scalex
Reagovat

Tentokrát by se u své skladby měla sama doprovázet i Barbora Švidraňová – na klavír.

84
dolores
Reagovat

caaves Motylku :)

Nofuxi, dik, neviem, aku ma konkurenciu vo finale, ale ak vyhra, isto to bude preto, ze je sexidol. lebo IMHO lepsie vyzera ako spieva :))

85
yeey
Reagovat

79 jestli budem predvadet to, co proti Svedum, tak bysme vyhrat meli :-)

86
dolores
Reagovat

Svidranova aj Bagova maju piesne tiez site na mieru. zalezi ako sa ich chopia. klavir by mohol Barboru vyniest do neba, ale aj pochopvat. ked bude sediet v kuse pri klaviri, mnohym panom to ochudobni pohlad na jej sexy postavu:D

ad Milos- haha, ten text, ze Hleda se zena, to je mozno namotavka na pubosky, kedze s nikym nechodi. :D ja tuto skupinu nepoznam, len minule som nahodou zazrela jej frontmana v relacii u Karla Sipa. to je hudba velmi vhodna pre siroke masy. jednoduchy text aj melodia, celkom sikovne zaplnenie medzery na trhu

87
dolores
Reagovat

yeey, cedarin, ked sme uz pri hokeji, poviem to slovami Koca z ineho vlakna :

nech to uz dopadne akokolvek, budem vam potom velmi fandit v boji o bronz :DD

88
Motýlek
Reagovat

Dolly, uvažuju, že si vsadím na SK…. :-D abych měla radost v každém případě….

89
Motýlek
Reagovat

zdravím i Scalexe ♫

90
cedarin
Reagovat

82 – proč by měl být Dan vychcanej? Riskovat v této fázi soutěže by byla čiročirá idiocie.

Já jsem naopak rád že ty drsné a naléhavé refrény .. už nikdy neuslyším.

91
Nofux
Reagovat

87, dolores – Ve finále bude bojovat proti téhle slečně :) http://www.youtube.com/watch?v=344h5j3S6fY Phillip má hlavně velký charisma no, což ho asi posadí na trůn…

Ještě k Milošovo výběru – proti Mandrage nic nemám, pár písniček z jejich prvního alba se mi i líbilo, ale po tom, co se vydali komerčnější cestou tak už ne-e.. Hledá se žena je písnička dobrá do rádia, ale imho ne do pěvecké soutěže. Nedá se na ní nic moc ukázat…

92
cedarin
Reagovat

87 a fandit o bronz budeme, to je jasné :D

93
DJ Vlado
Reagovat

yeey, 63, 65 – Tvoje domněnka ohledně Markéty je naprosto správná, ona si opravdu moc nevěří, což je dost vidět i v TV, když se vždycky diví, že postoupila. Já jsem se o tom taky mohl přesvědčit, poté co jsem s ní dělal rozhovor, tak jsem jí řekl, že doufám, že už ji příště nedají na začátek (což se vyplnilo, jelikož to Pepa údajně i se štábem řešil), a ona mi na to odpověděla „Jestli nějaký příště bude…“. Každopádně nejvíc si mě Markéta získala svojí odpovědí na otázku „Které vypadnutí tě nejvíc šokovalo nebo zamrzelo?“, když jmenovala Simonku a řekla o ní, že je to velký talent a skvělá holka. DO KAMENE TESAT!!! :-) Takhle si mě naposledy získal Šmajda, když se zastal Moničky na jejím fóru na oficiálkách Novy, kde ji všelijací rasisti hnusně uráželi.

94
Nofux
Reagovat

90, cedarin – Já si právě myslim, že čím blíže finále, tim víc by měl soutěžící riskovat a překvapovat. Zvlášť pokud vůbec není jisté, že je tu pro něj zaručený postup.

95
dolores
Reagovat

Katka Petranova to bude mat tazke, ta piesen je postavena dost na vokaloch a vieme ako to nasi vokalisti vedia do ….t. :D

Xmane, o Juraja sa neboj, ide predposledny, z Rytmusovho timu posledny, takze pravdepodobne sa produkcia rozhodla, ze jeho vystupenie bude len o trochu menej bravurnejsie ako Poulickovej. jeho postup vidim viac nez isty, pri tej absencii kvalitnych muzskych sutaziacich, a po vypadnuti Kutheila je tam jediny vseobecne akceptovatelny pan, vhodny do GF.

96
cedarin
Reagovat

94 – a kolik lidí si myslíš, že bude před pondělkem zkoumat trubku, jestli už tohle zrovna soutěžící někde nezapěl?

97
dolores
Reagovat

88 Motylku-tvoja stara osvedcena taktika, coo ? :))) tak hadam ti to vyjde ako s tym Lukasom :PP

98
dolores
Reagovat

92-ved by bola hanba, keby ste svojim nefandili … :))
ozaj, o kolkej im to leti v sobotu vecer do Prahy ?

99
cedarin
Reagovat

98 :D :D :D tak tohle se hodně povedlo :D :D :D

no nic, mějte se tu, jde se někam ven

100
Nofux
Reagovat

96 – Promiň, nečetl jsem tvojí konverzaci s dolores :) Ten můj komentář jsem myslel jen jako odpověď na to, že by soutěžící v téhle fázi soutěže neměl riskovat. Riskováním myslim třeba to, že by si soutěžící měli vybrat nějakou písničku, kterou bysme od nich vůbec nečekali – dejme tomu třeba kdyby si Juraj vzal písničku od Britney Spears apod. To, že bude Dan zpívat písničku, kterou má na youtube mi nevadí, tím riskováním jsem nemyslel to, že si soutěžící musí vybírat písničky které předtím vůbec neznali nebo je nikdy nezpívali.

101
Motýlek
Reagovat

Dolly – přesně…., jenže problém je ten, že moc do sázky nemožu investovat… :-))) A už ani nemám moc času…, na sázkovém účtu nemám nic…

103
dolores
Reagovat

91-Nofuxi, podla mna ma Jessica velke sance vyhrat to, ma krasny jemny a citlivy prejav a je uplne cistunka. jedine negativum (co by yeey povedal) je to amer. kudrlinkovanie a vybrovanie, aj ked vkusne, ale je toho prilis vela. asi zalezi na vykonoch vo finale, urcite to nema Phillip iste. Aj ked u mna vyhrava uz len zato, ze stoji za hriech, no :)))

104
cedarin
Reagovat

100 vůbec se neomlouvej, nemáš za co. Vím, jak to myslíš. Ale podívej Miloš – riskantní výběr a jak se tu o něj klepeme. Ale třeba Dan někdy dá i Britney :D (jen to ne)

105
yeey
Reagovat

k Milosovi a Mandrage – nejhorsi na tom je, ze na ty pisnicce ani nemuze nic ukazat… ujetej text (ale pravda, na „prdeni ve vane“ to zdaleka nema), primitivni melodie, o peveckych kvalitach zpevaka se radsi ani nezminuju… oproti Whitesnake teda celkem sesup… jedno je jisty – Milos bude lepsi nez original! no treba se mu s tim podari neco vytvorit… kazdopadne doufam, ze je Milos je opravdu Darin oblibenec stejne jako muj…:-)

106
dolores
Reagovat

ked piseme o tom kalkule… tie vykony su v Hlase kvalitnejsie ako v Superstar hlavne preto, ze az na nejake male vynimky, kazdy si ma moznost vybrat co mu najlepsie sedi, co spieval uz mnohokrat, co dokonale pozna. (a niektori to vyuzivaju stoprcentne) sutaziaci zo Superstar, ak by mohli si takto vyberat a nespievat nadiktovane songy, vyzeralo by to teda o dost lepsie. tam bol divak vystaveny trapnym vykonom a ochudobneny o kvalitu, ktoru sutaziaci nemohli predat, lebo to dobre, co vedeli zaspievat mali zakazane.
druhym dovodom, preco to stale vcelku dobre dopadne je aj mala hala, v ktorej sa spieva, kde nehuci a nepisti publikum. lepsie sa pocuju.

chcem vidiet Mrozka spievat Trezor, ci Bagovu Katy Perry v huciacom kotli :D

107
Viq
Reagovat

Ruská mašina nebo slovenské srdce?
Naučíme se něco o nich i něco o nás.

108
Karin
Reagovat

106 – dolores
Tak s tímhle rozhodně souhlasím. Oproti Superstar mi přijde Hlas jak procházka růžovým sadem. Soutěžící zpívají, co dobře znají a co jim sedí (občas nějaká výjimka). A zatím zpívali jen jednou za 14 dní.

Trochu je mi líto Superstárů, že se nemohli pořádně předvést. Superstar mi přijde celkově jako těžší soutěž.

109
Scalex
Reagovat

Kvůli jakési nedůležité sportovní šarvátce se Hlas přesouvá na pondělí a tohle si o tom myslím: http://krasna.nova.cz/clanek/hlas/hlas-co-nam-zbyvajici-dvanactka-zazpiva-v-pondeli.html

(nadávání na hokej, kapelu Mandrage a Phila Collinse included)

110
yeey
Reagovat

106, 108 – taky zcela souhlasim… Superstar je nesrovnatelne narocnejsi… a pro me i daleko zajimavejsi… zkratka rvouci a bucici publikum, ostra porota, tematicka kola, emotivni vyrazovani, blizsi vztah k soutezicim… Superstar to u me vyhrava na cely care …

111
Viq
Reagovat

Hlas je zase o málo jiná soutěž. Já narozdíl od většiny tady nejsem hardcore fanda superstar. Naopak. Superstar je šedivé a tupé Ein Kessel Buntes a dnes mi nevadí to, co je nové, ale že z ní zůstalo víc, než bylo nezbytně nutné.

112
koc
Reagovat

109 – jak si te rad ctu Scalexi, tak zde jsi krapet prestrelil a ty kecy o fanouscich a ustupcich moudrejsiho jsi si mohl nechat :( ..

113
XMAN
Reagovat

95: Chtěl bych mít tu tvoji jistotu ohledně postupu Juraje, ale vůbec ji nemám…..kruh se uzavírá a koho jako Rytmus vyhodí? Nikoletu? Moc tomu nevěřím ale bylo by to super. Mě by nevadilo ani vypadnutí Aničky, nicméně vzhledem k přítomnosti Aničky Juraj šanci na GF bohužel stejně nemá i kdyby se mu nějakým zázrakem podařilo porazit Nikoletu, čemuž moc nevěřím. Skromně si přeji aby po pondělním vyřazování aspoň jeden z dvojice Juraj – Brunno v soutěži zůstal a aby aspoň jeden z dvojice Daniel – Miloš už konečně soutěž opustil.

114
Scalex
Reagovat

112 – moje články jsou vždycky subjektivní. Navíc mě zajímá, jak na moji antisportovní ofenzivu zareaguje cílovka webu krasna.cz… A krom toho ten hokej skutečně nepovažuju za nic zajímavějšího, než by bylo kolo pěvecké soutěže nebo třeba nějaký akční film.

115
yeey
Reagovat

hh smula Scalexi, s nadavanim na hokej to mas marny… :-) ted ses v ČR a to navic behem jedineho tydne v roce, kdy jsme hrdi, ze sme Češi! :D:D:D

Reagovat

yeey (115) letos bude těch týdnů hrdosti nepochybně více. To máš MS v hokeji, ME ve fotbale, OH v Londýně a dnes pochod Praha – Prčice :)

117
yeey
Reagovat

116 tak to se dnes vskutku dmu pychou…:D:D btw hrdost pri ME ve fotbale? nechtej me rozesmat ;-):D:D

118
XMAN
Reagovat

Já se Scalexem musím v tomhle souhlasit, taky mě jakýkoliv sport nechává absolutně chladným. Kdyby se o tom všude nekecalo, tak ani nevím že teď vůbec nějaké mistrovství je :-D Nesleduju to, nevnímám to, nezajímá mě to….

121
Rena
Reagovat

Kteří 4 by vám nejméně nevadili, kdyby v pondělí vypadli?

Mě Paulíčková, Petránová, Švidránová, Bruno

Superstár je náročnější a zábavnější soutěž, než Hlas, souhlasím.. Jen by neměla být každý rok, ale tak za 2 – 3 roky…

122
yeey
Reagovat

121 – Bára, Brunno, Dominika, Juraj

123
XMAN
Reagovat

121: Možná by ta otázka měla být spíš formulována tak, čí vypadnutí bysme si nejvíc přály a pokud můžeme říct z každého týmu jen jednoho, tak já říkám: Mrózek, Bagová, Novotný, Veselovská.

124
Ludvík
Reagovat

121- Veselovska, Mrozek, Oravec, Novotný.

125
Rena
Reagovat

123 – No, mě už tam, až na Brunna nějak moc nevadí nikdo, i na Markétu jsem si nějak zvykla… tak to beru tak – kdo by mi nejméně vadil, že by vypadl a to z kteréhokoliv týmu…

126
XMAN
Reagovat

Doufám že se nestane to, že v pondělí u Rytmuse postoupí přes diváky Nikoleta a Juraj skončí v rozstřelu s Annou, protože to by byl skutečně zcela jistě Jurajův konec. V rozstřelu s Nikoletou snad Juraj ještě pořád nějakou šanci na postup má, i když podle mě úplně pidiminimální.

127
jan
Reagovat

Tak jestli pujde anička do roztřelu tak končí , Nikoleta a i Zaujec jsou o několik světelných let dále ,a bylo by to spravedlivé moc toho ještě neumí má čas..

128
cedarin
Reagovat

Přání na vypadnutí:
Švidraňová, Brunno, Dominika, Juraj

Rybízku, fakt jsem neopisoval :D

129
Belisana
Reagovat

O_O Nikoleta o nekolik svetelnych let dale nez Anicka…

130
XMAN
Reagovat

Ať klidně odejdou Anna s Nikoletou obě dvě, hlavně ať to ten Juraj nějak přežije.

131
XMAN
Reagovat

Annu Rytmus ale nevyhodí i kdyby to pokazila sebevíc, takovou radost by MDýmu neudělal. Mezi Nikoletou a Jurajem nevím jak se může Rytmus rozhodnout….obávám se postupu Nikolety.

132
Ludvík
Reagovat

Myslím, že u Rytmuse to bude hodně napínavé. Škoda že rozhodnutí nedali až v úterý po Ordinaci. V 11 večer to je dost pozdě, když musím vstávat do školy.

133
XMAN
Reagovat

132: Kašli na školu, Hlas je důležitější!

134
Viq
Reagovat

129 – Musí tu lež aspoň 100x zopakovat, aby měli naději…

135
Motýlek
Reagovat

Tomáši, proč zas měníš jména? Já jsem si myslela, že už tě to přešlo… :-)

136
cedarin
Reagovat

135 – ahoj!

To víš, kluk mění jména, občas i své favority a přitom on sám zůstává stálicí. A to každé pondělí se soutěží končí a na žádnou další se už nikdy koukat nebude. Je fajn mít v životě nějaké jistoty :-))

137
Motýlek
Reagovat

nazdárek cede… :-) No je to s podivem… Není to tak dávno co si spolu s Ivannou poplakal nad chybějící láskou, a teď pro ni nemá slušný výraz… Jak on se umí otočit na pětníku, to se hned tak nevidí… :-))

138
cedarin
Reagovat

137 – a řešení je tak snadné! Zbavit se předsudků, nabrknout si Ivannu a ještě se tak krásně pomstít Ovarové hlavě. :D

139
Motýlek
Reagovat

138 – právě to mě minule napadlo, když tu tak lkal nad nepřízní osudu…. Ještě nám bude jednou vděčný, jak jsme mu dobře poradili… :-)

140
Langic
Reagovat

Tak,když už se zpívaj i ty Mandrage v Hlasu,tak by někdo mohl vystřihnout Tři Sestry,přece jen legendy by se zpívat měli :D

141
Belisana
Reagovat

140 jsem pro :-DDD rozhodne

142
Jana2
Reagovat

Sakra, fakt bych chtěla slyšet Aničku zpívat tu písničku, co má Bára…to by bylo fakt dokonalý :( ta co má Anča se mi zas tak nelíbí, moc ostrých výšek…

143
Jana2
Reagovat
144
sali
Reagovat

Motýlik, preslov pre Teba som zaradil za Tvoju reakciu v predpredošlom vlákne, tam to má svoje najlepšie miesto.

Dobrú nôcku.

145
XMAN
Reagovat

Dneska se fandí Slovensku, já budu Slovensku fandit zítra – Jurajovi a Brunnovi. Doufám že to neprojedou a že aspoň jeden z nich postoupí!

146
Radim
Reagovat

Takže když sme prohrály, tak ten Hlas normálně dneska večer bude? Nebo co se teda bude vysílat od osmi na Nově?

147
Ludvík
Reagovat

146- my jsme prohráli, ale slováci vyhráli. Takže se to asi těžko bude vysílat dneska. Nezapomeň, že toje přímý přenos který se vysílá i na Slovensku.

148
Honza
Reagovat

Jak myslíte že zítra dopadne vyřazování a kdo v kterém týmu vypadne, máte nějaké tipy?

149
XMAN
Reagovat

Já se budu modlit za to aby zítra dostal Brunno nejvíc hlasů, jinak je to vážně v prdeli. Nevím proč by měla dostat víc hlasů Bagová, proč jí ti lidi ty hlasy posílají, když stejně není v ohrožení a je jasné že ji David nevyhodí? To fakt nemá žádnou logiku….jen nechápu proč tak zbytečně vyhazují peníze. Smsky pro Brunna ty aspoň smysl mají a vyhozené peníze to nejsou, protože Brunno prostě buď postoupí přes diváky a nebo jednoduše skončil, tam o něco jde, v případě Bagové nejde o nic….

150
Anonymní
Reagovat

149- Brunno MUSÍ skončit!

151
-bé-bé-
Reagovat

XMANE – takže posielaš tie sms Brunnovi?

152
XMAN
Reagovat

150: Skončit by měla Bagová Anonyme

153
XMAN
Reagovat

151: Já to sám těžko ovlivním.

154
Blavor
Reagovat

Bagová to dá příšerně, jako ostatně vždy. Ten zoufalej tenkej hláseček ve výškách je opravdu tragickej, jen díky erotickému puzení Michala Davida má finále jistý. Naopak skvělou volbou je Crazy pro Zuzanu Mikulcovou, nevím proč by neměla dát dlouhé tóny když je technicky minimálně na úrovni Alanis, rovněž výborná volba je i Brandi Carlile pro Aničku, sice ji moc lidí znát nebude ale je to kvalitní a přitom lehce chytlavá věc která je pro její projev jak dělaná. Myslím že finalisté jsou už jasní, Bagová (bohužel), Anička, Zuzana a nejspíš i Markéta (to bych si tipnul podle toho výběru pro Dana na toto kolo kterej ho asi jasně odstřelí)

155
Monika
Reagovat

Tipy a prani na zitrejsi vyrazeni.
Rytmus: prani – Nikoleta
tip – Juraj (z meho pohledu temer jisty vyhazov)

Dara: prani – Milos
tip – Dominika (Dara si imho bude chtit jeste ponechat do dalsi faze kluka, navic zda se, ze ma Milose hodne rada…)

David: prani – Bagova
tip – Brunno (David je imho kalkalator od zacatku jede na jednu kartu a odstranit Brunna a ponechat si nejslabsi clenku z cele TOP 6 Davidova tymu povazuji za jeho vykalkulovany cil)

Vojtek: prani – Bara
tip – tezky odhad, Vojtek je „spravedlivy“ porotce schopny vyhodit kohokoliv z te trojice za nepovedeny vykon, tady Vojtkovo rozhodnuti ovlivni zitrejsi vykony, s ohledem na playlist nejbezpecnejsi pozici ma imho Marketa, Bara a Daniel tak 40:60 ve prospech Mrozka.

156
Monika
Reagovat

Brunno, ten se odstrelil sam totalne nevhodnym vyberem skladby pro zitrejsi kolo. Hlasove mu tato skladba bude asi sedet, otazkou zustava koho zaujme natolik, ze mu posle hlas….Mlade jiste ne a ti starsi, kteri imho tvori pravaznou vetsinu hlasujicich pro Brunna tez nikolov. Oravec mel volit nejakou ceskou (slovenskou) pisen v podobnem duchu jako Voda, mohl klidne postoupit primo. Tomuhle rikam prokaucovana sance :-)))

157
XMAN
Reagovat

155: Vidím to bohužel úplně stejně, zase to dopadne úplně přesně opačně než já chci. Zase jako vždycky. Mrózek i Miloš samozřejmě zůstanou a Juraj i Brunno půjdou pryč. Pak už tam budu mít jedině Zuzku a nikoho jiného a to už je takové fandění o ničem protože já to fandění chlapům prostě prožívám vždycky víc. Už je to fakt k smíchu a už se fakt těším až to skončí. Dokoukám to neuvěřitelně nudné Grandfinále o čtyřech holkách nebo o třech holkách a trapákovi Mrózkovi které se asi zapíše dod ějin jako historicky nejnudnější Grandfinále ze všech a ve kterém stejně vyhraje Veselovská nebo Bagová, které nefandím ani jedné a pak už Adios, nikdy víc už na žádnou televizní hovadinu koukat nebudu.

158
yeey
Reagovat

tyjo nak bych si dal dneska Hlas, kdyz je ten hokej uz odpoledne :D:D velka skoda toho vcerejska, ale holt kdyz mame prevahu temer celej zapas a ty goly tam nejsme schopny vstrelit, zato souperi naopak tri darujem (mistr Vondráček vyborneee, to byl teda majstrstyk:-)), tak je to potom tezky :D:D:D treba aspon klapne ten bronz, vecer drzim Slovakum palce! :-) a v pondeli palce drzim soutezicim, predevsim moji BIG4 Marketa, Dan, Milos, Ivanna :-)

159
yeey
Reagovat

157 takze uz Anicku nechces hladit po vlasech? :-)

160
XMAN
Reagovat

156: Jenomže Brunno si československou písničku vybrat nemohl, protože ty zpívala většina lidí v týmu MD minule a teď prostě musí zpívat zahraniční, vím to protože ještě než vypadl Petr tak se ptal lidí na Facebooku co by mu navrhovali za píseň do dalšího kola pokud postoupí (škoda že nepostoupil) a někdo mu tam navrhoval Šípkovou Růženku od Schelingera a on řekl že prostě v tomhle kole co bude zítra musí zpívat zahraniční, československé byly minule…a já si nemyslím že by ještě teď měl nějaký velký vliv na postup soutěžícího výběr skladby, to možná v dřívějších kolech, když je ještě lidi tolik neznali ale teď už má každý svou základnu fanoušků a ta ho prostě podpoří bez ohledu nato co předvede. Pokud budou lidi chtít Brunnovi poslat hlasy a jsou to jeho fanoušci, tak mu je pošlou i kdyby nezpíval vůbec. A vzhledem k tomu že bude na hlasování jen taková krátká doba, tak už výběr písni nehraje v boji o smsky vůbec žádnou roli.

161
XMAN
Reagovat

159: Tomu bych se nebránil, holka je to hezká, ale v téhle soutěži jsou i lidi kterým bych to vítězství přál víc. Pořád je ale Anička na daleké míle lepší než Bagová…..Bagové ale ani palce držet nemusíš, ta postupuje automaticky. Bohužel….

162
XMAN
Reagovat

Taky mě to štve že nebude Hlas dneska. Co bude teda v 8 večer na Nově? To tam budou vysílat slováky jak hrajou hokej???

163
Viq
Reagovat

Nemám problém s tím, že XMAN už nechce Aničku hladit po vlasech. Všechny, které XMAN chtěl hladit po vlasech (Hnilica, Kutheil…) totiž velmi záhy vypadli.
XMAN tedy chtěl přinést Anně smůlu a já kvituju, že šel do sebe a přestal být škodolibý…

164
XMAN
Reagovat

Tak Brunna bych po hlavě taky pohladil. Doufám že zítra nevypadne.

165
K.
Reagovat

155
Rytmus: přání – Nikoleta, tip – asi Juraj, no. Ale záleží, s kým bude v rozstřelu, pokud s Annou, nemá šanci, pokud s Nikoletou, tak tam nějaká šance je.

Dara: přání – hlavně ne Zuzka, zbylé dva mám nastejno, vyhazov nepřeju ani jednomu, tip – o něco ohroženější mi přijde Miloš

Vojtek: přání – je mi to jedno, tip – Bára

eMDý: přání – Brunno nebo Katka, tip – jeden z těch dvou, asi spíš Brunno

166
K.
Reagovat

165 – jak na to teď koukám, podle těch mých tipů by tam zbyl jen jeden kluk, takže to tak nejspíš nebude ;-)

167
TT
Reagovat

A nebudou už rozhodovat jenom lidi???

168
XMAN
Reagovat

167: Ne.

169
DJ Vlado
Reagovat

155 – Moje přání / tipy na vypadlíky:

Rytmus: přání – Nikoleta (nijak mi nevadí, ale Aničku a Juraje mám prostě radši), tip – Juraj

Dara: přání – mám to stejně jako Káčko, nesmí vypadnout Zuzka, zbylé dva mám nastejno, tip – Dominika (protože Dara má Miloše radši)

Pepa: přání i tip – Bára

eMDý: přání i tip – Brunno (i když celý tento tým je mi v tuto chvíli totálně a srdečně jedno)

Moniko, jen bych si dovolil nesouhlasit s tím, že je Katka nejslabší článek z eMDýho šestice. Není to moje favoritka, ale rozhodně si nemyslím, že by byla horší než utrazbytečná Repetentka, která je pro mě čistokrevnou nástupkyní Šramlové, Pavlíkové a Pappové, tzn. přebytečných finalistek, které nemají ani stín reálné šance přežít první kolo (a čím dál víc mě štve, že tato absolutně nezajímavá zpěvačka prolezla do finále na úkor Esterky a nepřímo i Michala Kašpara). Katka sice taky není žádný zázrak, ale má aspoň celkem zajímavou barvu hlasu.

170
Jana
Reagovat

DJ Vlado-můžeš mi prosím objasnit,co myslíš tou Repetentkou?Proč ji tak oslovuješ?

171
XMAN
Reagovat

Proč když chci aby zůstali Juraj a Brunno a aby vypadli Mrózek a Miloš, tak určitě vypadnou Juraj a Brunno a Mrózek a Miloš zůstanou? Proč já pořád musím mít takovouhle smůlu? A je to fakt akorát čím dál tím horší, v dřívějších soutěžích většinou došel můj hlavní favorit až na druhé místo v soutěži a tam to pak projel ale od minulé superstar mám tu smůlu ještě daleko větší než předtím. Přitom například Juraj je daleko lepší a zajímavější hudební interpret než Mrózek s Milošem dohromady. Tak proč to tak sakra musí dopadnout? Pak už tam budu mít jenom Zuzku a ta je sice skvělá, ale tam už to fandění neprožívám tolik jako u těch kluků. Ách jo.

172
DJ Vlado
Reagovat

170 – kvůli jejímu příjmení (pokud znáš českou večerníčkovou klasiku, tak ti to musí být jasné) :-D

173
XMAN
Reagovat

Pažoutová byla hrozná to je pravda, ale Katka je hned po ní z toho týmu nejslabší takže měla vypadnout hned po ní a ne tam oxidovat v první trojce a nejspíš i dvojce, to je fakt ubohý :-D Ale asi je každýmu jasný proč tomu tak je, ta jediná Ivannu neohrozí. Vlastně Pažoutová je zatím jediná žena kterou MD v rozstřelu vyhodil…asi nebyla jeho typ. Ale myslím si že kdyby MD v prvním rozstřelu věděl jak ho ještě Brunno potrápí a jak se ho nebude moci zbavit, tak by se v tom prvním rozstřelu rozhodl obráceně a Pažoutová by tam možná byla ještě teď. Bohužel zítra už se mu asi pořadí zbavit se Brunna :-((((

174
jakka
Reagovat

170- Proč o tom nebudou rozhodovat lidi přece kdo má nejmíň tak jde rovnou domů z toho teamu ?

175
Viq
Reagovat

Anna dnes s kytarou či bez?
http://www.youtube.com/watch?v=6jxsnIRpy2E

176
Nofux
Reagovat

174 – Ne, ten kdo má nejvíc hlasů postupuje, zbylí dva jdou do rozstřelu a kouč rozhodne, kdo vypadne.
Další týden bude mít kouč k dispozici symbolických 100% hlasů, které přerozdělí mezi své 2 zbylé soutěžící. To se pak ještě sečte s procentuálním počtem hlasů od diváků. Kdo bude mít víc % postupuje do grandfinále. Takže pokud to bude chtít kouč nechat pouze na divácích, dá oboum svým soutěžícím 50%.

177
Rena
Reagovat

Smutná zpráva…
Takhle to dle mě má vypadat, když se řekne, že to někomu ladí …(druhá ukázka v článku)
http://www.novinky.cz/kultura/268113-zemrel-zpevak-skupiny-bee-gees-robin-gibb.html

178
sali
Reagovat

155 – tipy / priania na odstrel

Rytmus – tip: Juraj, prianie: Nikoleta (oboch uznávam, ovplyvňuje ma Nikoletin spievací afekt)

Dara – tip & prianie: Dominika (tip je vyslovene sponntánny, neviem ho oprieť o nič racionálne)

Pepa – tip: Barbora, prianie: Brabora (Pepu má produkcia pod chomútom, takže Daniel je najvypuklejší adept na mužké zastúpenie vo finále a Markéta je príliš spoľahlivá, aby niekto uveril nejaké potenciálne Pepove výhovorky na vyhadzov)

MD – tip: Katka, prianie: Brunno (tu je dôležitejší tip – MD si Ivannu postráži, a dnes imho budeme svedkami toho, že Brunno má viac SMS-iek ako Ivanna)

179
XMAN
Reagovat

Dnes pošlu Jurajovi i Brunnovi každému jednu symbolickou sms jako vyjádření podpory. Jeden hlas jim sice stejně nepomůže, ale bude to spíš taková symbolika. Jsou to poslední dva lidé v soutěži, kterým jsem ještě ochoten poslat hlas. Pokud oba dva vypadnou, tak už skutečně nikdy nikam nehlasuju. Zuzka je taky fajn ale nevím jestli bych jí poslal hlas. To možná až v GF. Ale minule jsem poslal několik hlasů Petrovi a stejně vypadnul, takže mi to asi ani dnes nebude nic platné.

180
mila
Reagovat

zpusob hlasovani divaku a jejich vliv na postup do dalsiho kola zda se mi v teto soutezi ponekud netransparentni a tak nejak nahouby.. Kouc by mel mit mene pravomoci, protoze takhle se divaci muzou uhlasovat a kouc stejne postrci dal toho, koho chce…

181
XMAN
Reagovat

180: Přesně tak, ty pravidla jsou v téhle soutěži úplně na nic. Akorát podporují takové zhovadilce jako je MD a umožňují jim hrát jejich špinavou hru. Možná že by ta pravidla špatná nebyla a spoustu zajímavých soutěžících by to mohlo zachránit před vyřazením, ale to by opravdu nesmělo v porotě sedět takový falešný hovado jako je MD, který toho akorát tak zneužívá k vlastnímu prospěchu. Chtělo by to tam do role kouče někoho fakt čestnýho a spravedlivýho jako je například pan Horáček. Takže pevně doufám, že buď už nikdy žádný další Hlas nebude a nebo že už nikdy v žádné roli kouče neuvidím tu svini MD. Výraz ovarová hlava na něj sedí naprosto přesně a to po všech stránkách. Je slizký jako úhoř. Ať už nějaký další Hlas bude nebo ne a ať už s tou sviní MD nebo bez něho, mě je to jedno, já už to stejně v žádném případě sledovat nebudu.

182
XMAN
Reagovat

Tahle reality show mě znechutila totiž už natolik abych dal všem jakýmkoliv dalším do budoucna stopku a už nikdy nic podobného nesledoval. Vše to bude dnes večer završeno vyřazením Juraje a Brunna. Taková poslední kapka aby přetekl pohár řekl bych, poslední hřebíček do rakve.

183
Ahojda
Reagovat

Rytmus – tip Nikoleta – přání Juraj…tak nějak předpokládám, že produkce bude chtít udržet co nejdýl muže… Nikoleta se mi pěvecky osobně zdá být lepší než Juraj…
Dara – tip i přání Dominika ,ve zpěvu má velké výkyvy…a nelíbí se mi její afektované vystupování ani železářství na obličeji
Pepa – tip Barbora – přání Daniel…vadí mi Barbory herecký přednes ale pořád míň, než Mrózka narcistické vystupování..pro mě je neustále falešný…
David – tip i přání Katka…pro mě jako kdyby v té soutěži nebyla…okamžitě na ni zapomenu ….

184
XMAN
Reagovat

183: Tak ona je ale Nikoleta pěvecky lepší i než Anička, když teda nebudeme brát v potaz zajímavost a barvu hlasu ale jen techniku zpěvu….i když Juraj třeba není technicky tak dokonalý, líbí se mi ejho barva hlasu víc než Nikolety a mám ho celkově daleko raději. Kéž bys měla v tom tipu pravdu, ale moc tomu nevěřím….
http://www.ahaonline.cz/clanek/zhave-drby/73323/hlas-cs-nejvetsi-tajemstvi-12-finalistu-smrt-v-rodine-nemoc-i-trable-v-lasce.html Tahle anketa mě docela vyděsila, nechápu kdo tam naklikal Nikoletě tolik hlasů. Mě by vlastně dneska ani nepřekvapilo, kdyby Nikoleta postoupila přes diváky a Juraj se ocitl v rozstřelu s Annou, ale fakt se modlím aby se tohle nestalo, protože to by pro něj byla fakt absolutně jistá jízdenka domů. Annu prostě Rytmus domů nepošle i kdyby to pokazila sebevíc.

185
Viq
Reagovat

Kdo to naklikal. netuším. Článek taky mohlo otevřít 131 lidí, a z toho jich 23 kliknout na anketu :-) Čtenáři Aha zase ani nejsou reprezentativní skupina. Jsou to v zásadě debilové, kteří ale taky můžou hlasovat :-))
I proto nevolám po demokracii a Hlas ČS se mi systémem vyřazování líbí.

186
yeey
Reagovat

zvlastni anketka no, taky bych velkou oblibu Nikolety nepredpokladal, i kdyz postupuje pres divaky, ale dneska se to kazdopadne ukaze, jestli ona nebo Anicka… jinak na vecer se tesim… zazni 20 pisni jestli dobre pocitam (12 souteznich, 8 rozstrelovych + vlastne jeste jedna spolecna…), dneska to bude celkem solidni naloz… moje prani na vypadnuti sou (ale uz sem to tu nekde psal) Bara, Bruno, Dominika a Juraj… tipovat si vubec netroufam, jedina jistota ASI je, ze zustanou favoritky vsech tymu – Ivanna, Anicka, Zuzka a asi i Marketa…

187
Viq
Reagovat

Je ale klidně možné, že to úplně odpovídá a Ivannu a Nikoletu táhne nahoru silná ukrajinská a bohatá řecká komunita :-) A pak taková všeobecná lidová konzervativnost (a taky celkem drsná kritika Anny polovinou poroty v posledních kolech). Jsou to celkem typy zpěváků, které tyhle show v minulosti vyhrávaly. Kdo chtěl změnu, kdo chtěl něco fakt dobrého, ten bude mít utrum.
Já raději vždy vezmu dokonalý nadpozemský speciál než šedivého univerzálního pracanta na práci do lesa a na pole…

188
yeey
Reagovat

187 tak to uz vzdy zalezi na uhlu pohledu – jestli ma vyhrat nekdo, kdo je v urcitem ohledu jedinecny a v necem jinym zase pokulhava… nebo jestli si vyhru spis zaslouzi nekdo, kdo nadstandartne zvlada ruzne styly, ale mozna zase uplne 100% nezaujme, ale taky nic nepokazi (tim rozhodne nemyslim nejakou sedou mysku ve stylu nenadchne-neurazi)… osobne si myslim, ze Hlas spis nahrava prvni moznosti, Superstar nahravala ty druhy…

189
Scalex
Reagovat

Kdyby někoho zajímalo, tak pro případ, že by šli do rozstřelu, mají dnes soutěžící připraveni toto:

Markéta – Pink: Just Like a Pill
Barbora – Duffy: Warwick Avenue
Daniel – Foo Fighters: Best of You
Dominika – Pink:Sober
Miloš – Kid Rock: Sweet Home Alabama
Zuzana – Dusty Springfield: Son of a Preacher Man
Anna – Muse: Unintended
Nikoleta – Alicia Keys: If I Ain’t Got You
Juraj – Nirvana: Where Did You Sleep Last Night
Kateřina – Rihanna: California King Bed
Brunno – James Brown: I Feel Good
Ivanna – Beyoncé: If I Were a Boy

190
Jana2
Reagovat

Scalex: díky za info, mně to třeba zajímá :) Tyjo to dneska všichni odzpívaj a pak budou ještě večer čtyři rozstřely? Hm, to bude dneska maratón :-D

191
Jana2
Reagovat

Tak na Kateřinu v rozstřelu se fakt netěším (ta písnička už mi leze krkem) a Ivanna jde na jistotu, nj :)

192
yeey
Reagovat

189 diky, husty, ze 2/3 tech pisni dnes uslysime :-)) ja bych si docela rad poslechl Foo Fighters od Dana stejne jako Pink od Markety… to by asi Pepa mel hodne tezky rozhodovani, primy postup Bary ale snad nehrozi…

u Dary vidim nejpravdepodobneji rozstrel Milos X Dominika, kde vyber hraje pro Milose, mysim ze Dominika se s Pink uz ve Vyberu naslepo moc nepredvedla, hlavne v refrenech – to Marketa je uplne jiny kafe! budu drzet Milosovi palce!

u Ivanny muze nastat dost paradoxni situace, pokud by se nahodou nedostala pres divaky, bude zpivat 2x Beyoncé (ale ja pevne verim, ze Brunno vic hlasu nez ona mit nebude – to bych nechapal uz vubec nic)

u Rytmuse je mi to v podstate jedno, vsichni tri sou nadprumerni, ale nikomu nijak extremne nefandim

193
Viq
Reagovat

Lidové ankety vyhrává Michal David s Nonstopem, takže já už jsem zvyklý se nepozastavovat nad ničím, ať už to má jakoukoli barvu.
Nevyřešená otázka jen je, jestli tady opět hlasují ti samí lidé.

194
Jana2
Reagovat

192 – Já bych Báru bohužel nepodceňovala. Pro Markétu bude málo času hlasovat a Bára má extrémně líbivou skladbu. Ale já ji nemám ráda (Báru). No zajímalo by mě do kolika to dneska bude, to bude asi na dlouho.

195
-bé-bé-
Reagovat

Bude aspoň menej reklám.
Ja nemám ani odvahu tipovať, minule mi to nevyšlo…
tak len želanie:
Postup Anička a Juraj
Dan a Markéta
Zuzana a Miloš
Brunno a Ivanna

196
yeey
Reagovat

194 s tou kratkou dobou na hlasovani pro Marketu sem se taky nejdriv trochu vydesil – ale jestli nekdo chce pro ni hlasovat, tak bude mit casu dost, pokud teda zrovna nechce zasilat 100 sms-ek :-) navic jesi to bude opravdu vrchol vecera, tak tim i Marketa trochu zastini ostatni a vetsina lidi podle me stejnak hlasuje, az kdyz odzpivaj vsichni…. no ja se kazdopadne budu modlit, aby tou divackou postupujici nebyla Bara…:-)

197
Jana2
Reagovat

196 – Tak to se budem modlit dva :-D I když Mrózek mi taky leze krkem, myslí si jakej není borec. Markétu jsem nikdy dřív nemusela, ale teď jí fakt v rámci týmu Vojtka fandím. Zas v SS zpíval Chodúr taky většinou poslední a hned po reklamě bylo vyřazování (myslím) a postupoval dál.

198
Viq
Reagovat

Jediné, co by to mohlo utrhnout, je ten Aničky totální xfaktor, který ale mnoho lidí asi neregistruje a mnoho ho považuje za mínus.
A to jsem doufal, že se aspoň na něčem někdy s lidem shodnu.

199
-bé-bé-
Reagovat

XMANE – díky ti za Juraja, vďaka tebe som si ho začala viacej všímať a teraz som zvedavá na to dnešné, ak mu to vyjde, má hlas aj odo mňa..

200
Jana2
Reagovat

198 – Vidíš, já zrovna Aničce fandím, myslím, že výběr písničky v prvním živáku a i dneska je excelentní, žádná typicky líbivá megaprofláklá příšernost. Samozřejmě uvidíme jak to zazpívá, ale mně přijde něčím prostě sympatická. Nejlepší zpěvačka (technicky) je tam podle mě Markéta, ale zas jí chybí ten „x factor“ jak říkáš. Ona to odzpívá perfektně, ale to je všechno, nic z ní nevyzařuje. Anička je taková zvláštně smutná. Jinak já zas nechápu co máte všichni na Zuzaně. Kudrlinky příšerný (stejně jako u kohokoliv jinýho), divně se mračí (ale tak to chápu, že za to nemůže) a celkově mi přijde hrozně nezajímavá. Nikoletě jsem fandila dřív, teď už ani ne, ale ještě bych ji nevyhazovala.

201
yeey
Reagovat

197 no osobne si asi taky preju nejvic primy postup Markety, ani Dan by mi nevadil (jesi je namyslenej nebo ne, nevim…. ale kazdopadne Jackie a Petr Kutheil se vyjadrili, ze neni a ze mu fandi, tak jim celkem rad budu verit:-))) …. hlavne aby pak Pepa poslal domu tu Baru, ne ze by mi byla nak nesympaticka, ale ty dva mam zkratka daleko radeji…

202
-bé-bé-
Reagovat

Viqu, snažíš sa byť „realista“ alebo zahadzuješ flintu do žita?
Anička tam svítí a Xfaktor vyzařuje, len ho potrebujeme zviditeľniť našimi xfaktormi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

203
Viq
Reagovat

200 – Já zase myslím, že když ze zpěváka nic nevyzařuje a je neschopný předat poselství a emoce, je to zpěvák na baterky, podprůměrný, nanejvýš průměrný.

204
Jana2
Reagovat

203 – ano, proto taky Markétě fandím jen v rámci jejího týmu :)

205
Viq
Reagovat

-bé-bé- 202 – Já nevím :-) Asi realista. Po všech prohrách mi růžové brejle na hlavě nesedí.
Flintu do žita vůbec nehážu, pro mě se nic nemění a Anna je tam o 10 levelů nad ostatními. V žitě skončím spíš já naporcovaný na kusy než ta flinta, lmao.
A žumpovému Aha a jeho přitroublým čtenářům přirozeně nepřikládám váhu, ale možné je vážně všechno.

Třeba se i ty prasata naučí létat…

206
Viq
Reagovat

Mám ostatně i jednu spikleneckou teorii, která tu anketu vysvětluje (a vysvětluje i další věci). Jen si nejsem jistý, jestli snese světlo.

207
mk
Reagovat

206: sem s ní :)

208
Prochor
Reagovat

189 – Už se těším v rozstřelu na I feel Good . Ale přiznám se, že jsem daleko zvědavější, jak dopadně ve čtvrtek Šmajda v Eurovizi.

209
Jana
Reagovat

208: aby ses nedivil :)
taky už se tak těšíte?Včera mi Hlas chyběl,prostě jednou jsem si zvykla v neděli….

210
Viq
Reagovat

mk 207 – Nechci to dnes svojí pýchou zakřiknout. Vylezu s tím případně, až bude více bezpečno a pokud mi to posvětí realita. Nejedná se ale o nic nového. Už jsem tady psal své domněnky o zoufalých hrách televize/produkce, které se mohou i vymstít, když se přepísknou…

211
XMAN
Reagovat

yeey: Já zase nebudu chápat už vůbec nic pokud bude mít Bagová víc hlasů než Brunno což očekávám sice s jistotou že to tak bohužel bude, ale pořád mi vrtá hlavou komu se chce vyhazovat peníze za někoho, kdo má stoprocentní podporu kouče a i kdyby šel do rozstřelu s kýmkoliv tak stejně v žádném ohrožení není….já mít takového favorita tak si spíš šetřím kredit na dobu až to bude doopravdy potřebovat a ne ho takhle nesmyslně vyplácávat dopředu kdy ještě o nic nejde….
U Vojtka by byl přímý postup Barbory pro mě tím nejlepším co by se mohlo stát – sice ji moc nemusím, ale pokud by se Mŕozek ocitl v rozstřelu s Poulíčkovou, tak věřím že by to nepřežil, to by ho snad Vojtek už musel poslat domů. Pro mě je to dnes asi jediná možnost jak se toho nesympaťáka nabubřelého Mrózka zbavit.
Jestli dá Juraj v rozstřelu tu úžasnou písničku od Nirvany, kterou prostě miluju a ještě u toho zahraje na kytaru tak věřím tomu že pokud v tom rozstřelu bude s Nikoletou, tak ta proti němu s nějakou prvoplánovou Aliciou Keys snad nemůže mít šanci a Rytmus prostě musí dál poslat Juraje, jinak u mě fakt klesne.
Pokud opravdu dneska vypadnou Juraj i Brunno tak už sem asi přispívat nebudu, protože já už v podstatě nebudu mít o čem diskutovat….

212
yeey
Reagovat

211 ten posledni odstavec si pamatuju!! :-)

213
XMAN
Reagovat

To si pamatuj. Stejně to nechápu co lidi vidí na té blonďaté ukňučené náně z týmu MD, Brunno je daleko lepší. Ale ať si to Grandfinále udělají podle sebe a ať té náně klidně hlasy posílají, když jim nevadí že tím tomu grázlovi MDýmu hrajou na ruku…..koneckonců je to všechno o vkusu a pokud někoho baví takový nevkusný kabaret a šíleně odporný hlas co ona tam předvádí, tak je to jejich věc, jen s mým vkusem se to totálně míjí ale to bude asi jenom můj problém….

214
XMAN
Reagovat

yeey: Mimochodem mě hodně fascinuje, jak se úplně ve všem naše názory na všechny soutěžící úplně dokonale míjí. Vidím to všechno přesně naprosto opačně než ty. Nemáme snad jediného soutěžícícho, kterého bysme společně nesnášely a nebo mu oba fandily. Tak rozdílný vkus už jsem dlouho s nikým neměl….

215
Jana2
Reagovat

XMAN: Co se týče Ivanny, tak já s tebou naprosto souhlasím. Její hlas je ve výškách naprosto otravný, neposlouchatelný. Maximálně jak zpívala tu Whitney, to šlo..ale takový ty tenoulinký slabý a příšerný vysoký tóny (minule toho byla plná písnička) jsou otřesný. A co se týče Mrózka, tak tam s tebou taky souhlasím.

216
XMAN
Reagovat

215: No tak aspoň někdo. Já tyhle dva fakt nemůžu vůbec vystát. Mít je oba v Grandfinále, to by pro mě bylo za trest. Bagová tam ale bohužel kvůli špinavé hře MD bude, Mrózek doufám že ne. Přemýšlel sem mockrát proč já mám takovou smůlu na ty svoje favority a proč mi pořád vypadávají a ti podle mě horší zůstávají. Nechci aby to znělo nějak povýšeně, ale přijde mi že většina lidí je asi vážně úplně slepá, blbá a hluchá. Než se každý rok pořád dokola neustále rozčilovat a nevěřícně kroutit hlavou nad rozhodnutími diváků nebo koučů, je asi vážně lepší tyto soutěže nesledovat. Jak říkám zklamání je už v běžném životě tolik, že není potřeba dobrovolně prožívat další přes televizní obrazovku, kde by měl člověk relaxovat a bavit se. Dnes v noci vyhazovem Juraje a Brunna budou má slova stvrzena.

217
Viq
Reagovat

Ivanna Bagová nebo Nikoleta Spalasová Hlasem ČS? Tak to si upřímně neumím představit.
Uměl jsem si představit, že Michal David ve 21. století vyhraje slavíka, týtý a prestižní cenu časopisu Vlasta? Nóóóó, těžká otázka :-)
Konec světa se blíží. Už po reklamní pauze!

218
XMAN
Reagovat

Kdyby aspoň jednou jedinkrát došlo k nějakému zázraku, člověku by to hned vlilo novou krev do žil a dalo mu to naději že ještě vše není úplně ztracené, třeba by ho to i znovu začalo bavit. Ale ono k tomu zázraku bohužel nikdy nedojde.

219
Viq
Reagovat

Michal David má aspoň ve svém klávesáckém oboru bídnou konkurenci, ale tady už by to bylo naprosto úchylné.
Úchylný Bůh se nám vysmívá :-))

220
yeey
Reagovat

XMAN – Gabinu si ale mel rad prece, ne? :D jinak zas tak rozdilnej vkus nemame, me se treba Jurajovo zpivani libi, jen pusobi trosku namyslene (coz mozna i Dan-ale u neho je to spis tim nestastnym vyjadrovanim, z Juraje ta namistrovanost odkapava kazdym slovem), jenom si myslim ze treba Nikoleta je lepsi zpevacka nez on a Anicka holt ma ten X-factor v tom zpivani, nebo jak to tady kdo nazval… takze si preju, aby dneska vypadnul Juraj… Petra Kutheila mam taky rad, jenom to neni muj favorit… Brunna, ok, toho teda fakt nemusim… kazdy mame svoje favority a antifavority… jenomze ja se temi antifavority holt nezabyvam tak moc jak ty… a ze ty nesnasis 3 ze 4 mych favoritu, s tim holt nic nenadelam :D

221
XMAN
Reagovat

Já nevím, mě Juraj nepřijde namyšlený vůbec. Asi tak možná trošku působil ve výběru naslepo a možná v prvním finálovém kole ale to bylo taky spíš nešťastnou formulací než že by byl namyšlený, mě přijde naopak takový skromný, pokorný, úplně v pohodě….s přehledem je mi tam nejsympatičtější ze všech soutěžících co tam byli a jsou. Každému hold sedne někdo jiný. Mě je třeba vcelku sympatický i Rytmus, kterého tady většina lidí vyloženě nesnáší, ale to se nejspíš po dnešním rozhodnutí změní…pokud teda dá přednost Nikoletě před Jurajem. Rozhodně ho za to ale nebudu nikdy nesnášet tak jako nesnáším MDýho, protože on dokud to šlo tak Juraje vždycky zachraňoval, ale dneska nevím jak to dopadne. Vyřazením Juraje mě maximálně hodně zklame.

222
yeey
Reagovat

221 no obavam se, ze te dneska Rytmus zklame… Anicku by dal poslal urcite (ale ta to asi nebude potrebovat) a Nikoletu by uprednostil podle me pred Jurajem taky, nic nepokazila, zpiva vysoce nadprumerne a fakt, ze ji vzdy poslali dal divaci, zrovna Rytmus urcite zohledni… ale Juraj je pry jeho velky oblibenec, treba se budes radovat ty, uvidime… me je to vlastne docela jedno, ale ja bych se klonil nejvic k postupu Nikolety a Anicky…

223
XMAN
Reagovat

Já jsem na zklamání připravený, narovinu říkám že na 99,9 procent počítám s tím že dneska končí Juraj i Brunno a jsem o tom skoro skálopevně přesvědčen, takže cokoliv jiného mě může maximálně příjemně překvapit. Ale myslím si že asi překvapen nebudu, uvidíme večer…..

224
Katy
Reagovat

nevíte někdo, jestli bude zase Jojka vysílat americký X-faktor? za chvíli už začne..díky za info

225
XMAN
Reagovat

Dnešní vyřazení:
Vojtek – Přání: Mrózek, Tip: Švidraňová
MD – Přání: Bagová nebo Petráňová, Tip: Brunno
Dara – Přání: Miloš, Tip: Dominika
Rytmus – Přání: Nikoleta nebo Anna, Tip: Juraj

226
Fialka09
Reagovat

Docela mě mrzí, že Juraj nebude svoji eventuelní rozstřelovou písničku zpívat spíš v rámci soutěže, My Girl mi přijde tak nějak zajímavější než In the air tonigt… Navíc jsem moc zvědavá, jestli, pokud se Juraj do toho rozstřelu dostane, dá tu Nirvanu podle originálu, včetně závěru, který Kurt zpíval o dost výš než zbytek písně – ráda bych totiž Juraje slyšela ve vyšší poloze, zatím si nejsem jistá, jak na tom ten hoch je s rozsahem…
Btw, chápu to správně, že v rozstřelu zazní 8 písniček?? To už je skoro jako celé jedno soutěžní kolo, a když to navíc budou vysílat všechno dneska večer, musí to přece trvat nejmíň do jedné do rána, ne?

227
XMAN
Reagovat

226: Souhlasím s tím že ta písnička od Nirvany je lepší než ta od Phila Collinse, ale nemyslím si že kdyby Juraj tu Nirvanu zpíval soutěžně že by mu to u diváků nějak pomohlo….to na to IMHO u něj nemá žádný vliv, spíš má menší fanouškovskou základnu a nebo Nikoleta ji má až moc velkou….a teď když už postupuje jenom jeden, tak už Juraj vůbec nemá šanci nasbírat nejvíc hlasů na přímý postup, že by dostal víc hlasů než Anička i než Nikoleta a postoupil dneska přímo, to je hodně velké sci-fi a nestalo by se to podle mě ani kdyby zazpíval lépe než ony obě dvě dohromady. Já bych si dneska Jurajův přímý postup přes diváky přál ze všeho nejvíc, dokonce ještě víc než přímý postup Brunna, nicméně jsem realista….
Jinak vyřazování je v 22.45 takže to bude tak nejdéle do půlnoci…..

228
Viq
Reagovat

Ještě jedna technická, proč nejsem vždy optimista.

Někdy se stává taková věc, že i když všechny v pozitivním smyslu slova o třídu rozsekáš na sračky a zahanbíš, lidi jsou schopni ty kousíčky pečlivě posbírat, slepit sekundovým lepidlem a hrdě si to vystavit za vitrínu jako nejcennější diamant.
I to se stává :-)

229
Dave
Reagovat

Tak co tu máme po pár dnech nového? Viq se dostal z nálady „malé smutné emo“, naopak XMAN se do ní dostává.
Anna má faktor x, jiní zase mají faktor psí.
Z blonďaté lásečky MD se stává blonďatá ukňučená nána.

Těším se na večer, až to Ivannka zase všem natře :oP

230
XMAN
Reagovat

229: Pro mě to nikdy nikomu nenatřela a ani nenatře.

231
Prochor
Reagovat

Musím se zase zastat Ivanny. Chápu, že mnoha lidem není sympatická a chybí jí charisma ale na to, že se nedostala do superstar, tak na sobě ta holka dost technicky zapracovala. To samý ovšem platí i o Markétě Poulíčkové.

232
XMAN
Reagovat

231: To možná zapracovala, ale jinak je pořád úplně stejně nevkusná, laciná a podbízivá. Poulíčková je zase pro mě úplně totálně nudná a nezajímavá, nicméně z Vojtkova týmu mi v tuto chvíli bude vadit v Grandfinále nejméně, i když bych tam bral klidně i Švidraňovou, hlavně ať tam není Mrózek.

233
-bé-bé-
Reagovat

Viqu, snáď to neberieš ako osobnú prehru, ak ľudia nevidia Xfaktor Aničky?
Rozsekaný na kúsky, to nie je až také špatné, táto premena je dokonca žiadúca….aspoň ja teraz hľadám svoje stratené časti…i vďaka Aničke…ale určite je to aj naopak…niekto sa ešte len rozsýpa… i vďaka Aničke…žeby to bol tvoj prípad?

Dave, tiež som zvedavá, aké to bude, keď sú tímy pohromade…určite sa neubránim porovnávaniu…Ivannke želám všetko dobré, aby už prestala byť obeťou čím skor…

234
XMAN
Reagovat

S tím x factorem je to vůbec hodně ošemetná věc, ten totiž každý vidí úplně u někoho jiného. Je to vždycky v tom že někdo v někom dokáže vzbudit svým vystoupením emoce a někoho jiného to zase nechává úplně chladným. Tohle je ale o subjektivním vnímání. Pro mě mají x factor Juraj, Brunno, měl ho pro mě Petr Kutheil….. z minulých řad například Matej Piňák, Jerguš Oravec, Petr Ševčík, Miro Šmajda, Ondra Ruml, Petr Bende…..a pro někoho jiného jsou tohle všechno totálně nezajímaví zpěváci, mě ale hodně bavili a baví. Někdo viděl x factor v Chodúrovi, ale v tom já jsem neviděl vůbec nic….Anička nějaké kouzlo určitě má akorát to není tak že by se mi úplně přesně trefovala do vkusu. Taková Poulíčková nebo Nikoleta, ty ve mě nevyvolávají absolutně nic…jejich vystoupení skončí a já už za chvilku ani nevím co zpívaly. Pořád je to ale lepší než když u mě někdo vzbuzuje tak negativní emoce jako třeba Bagová nebo Mrózek…..ale zpátky k Aničce. Pro někoho ten x factor má a já to chápu, vážně se ale nedá počítat s tím že ho v ní budou vidět všichni.

235
Michal
Reagovat

224 – Ano, Jojka potvrdila vysílání 2. řady amerického X-Factoru na podzim. Konečně další skvělá a parádně dělaná show. :)

236
XMAN
Reagovat

No nic, dneska už tu asi nebudu, takže ať už to dneska dopadne jakkoliv, jisté je že nějak to dopadne určitě a tak jak to dopadne tak tak to asi má být….ámen.

237
Dave
Reagovat

230: Ale natřela – jistému znalci tetek Vrbovskému ;o)

231: Pro mě charisma má :o)

A má tzv. blond-factor, který tu dost lidí nezapomíná zmínit ;o)

233: Koho či čeho je Ivannka obětí? Holt vstoupila do zábavního průmyslu se všemi výhodami i nevýhodami.

238
Dave
Reagovat

Kdybych to vyjádřil matematicky, že n = -x, tak držitelem absolutního n(uda)-factoru je pro mě Chodúr – někoho tak nezajímavého, nudného, sterilního jsem dlouho v pěvecké soutěži neviděl (a snad už neuvidím).

Máte nějakého n-factoráka ? Tedy někoho, kdo vám přijde úplně nudný a nechápete davové šílenství kolem něj ?

239
-bé-bé-
Reagovat

Panebože, zistila som že mám len 64 korunový kredit.
Koľko sms mi teda vyjde?

Obeťou MD a svojej „obeťavej“ mamy.

240
yeey
Reagovat

n-factor u me asi Petr Sevcik a Chodur zrovna jak u tebe :D mozna taky zonyga…

241
Nofux
Reagovat

Daniel a Foo Fighters? To bych si docela rád poslechl i když tak nějak čekám, že by to byla katastrofa :D takže chci Dana dneska v rozstřelu

242
Viq
Reagovat

-bé-bé- Jako určitou formu prohry to beru. Když moje hodnoty nemají úspěch. Na druhou stranu nepovažuju ostatní lidi za arbitry správnosti hodnot…
A ten kredit ti na pár hlasů vyjde :-) Snad na tom všichni fandové Aničky nejsou tak špatně :-))
Já mám spíš „problém“, jestli stihnu něco poslat, než se ukončí hlasování :-) Nejsem zvyklý spěchat…

243
Nofux
Reagovat

242 – Však mají všichni soutěžící každý týden tvar sms stejný, takže klidně můžete posílat smsky v průběhu celého přenosu :))

244
Prochor
Reagovat

232 – Jistě – komu není s hůry dáno (jako Anně) v apatyce nekoupí. A snaha se necení. Jen talent a výsledek. To chápu. Zase si vzpomínám na slova babičky Johna Lennona – Johne, nech tu kytaru, nestudoval jsi to – s tím se neuživíš. Dělej něco pořádnýho. Ale John ne a uživil se docela dobře. Prostě talent je talent.

245
Prochor
Reagovat

Jo ještě – Rusáci se porazit nedali takže slováci – velká gratulace. Mimochodem, vzhledem k tomu, že jsme vyřadili oba pořadatele švédy a finy, tak nás musí opravdu milovat.

246
Prochor
Reagovat

Slováci mají hokejové dresy :-))))

247
Ludvík
Reagovat

246- i češi

248
yeey
Reagovat

co tam dela Aneta Salačová??? :D:D:D

249
mila
Reagovat

Dominika je nejak mimo..

250
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

imho průser, vůbec to nemá grády, utahané…

251
sali
Reagovat

Mám iba ja pocit, že Dominike to nesedí a stráca sa v tom?

252
mila
Reagovat

navic se asi neslysi a od zacatku je falesna

253
Reagovat

Nedostatečně štíhlé dívky by se neměli cpát do těsných věcí.

254
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Rytmus asi poslouchal něco jiného…

255
Prochor
Reagovat

Mně se Dominika líbila. Mělo to dobrou naléhavost.

256
mk
Reagovat

Moc hezký začátek, prostředek slabší, konec zase fajn. Trochu na houpačce, ale jinak spokojenost.

257
Anta
Reagovat

Nevím co říct, měla dobré momenty, ale je možné, ža tam to zní úplně jinak.

258
sali
Reagovat

Kouči budú odteraz náročky hluchí???

259
Ludvík
Reagovat

Domca byla dobrá.

260
mila
Reagovat

252 – nebo do obtazenych kratinkych minisatu a svetlych puncochacu -viz dnesni ohoz Bagove, to je taky sila..

261
yeey
Reagovat

tak chvalu Dominiky absolutne nechapu, asi nejsem jedinej, kdo slysel jak byla min. na zacatku mimo…

262
Jana
Reagovat

Brunno dobrý

263
mila
Reagovat

tohle Brunnovi sedi, neni to muj salek kavy, ale libi se mi v tom vic nez minula Voda

264
yeey
Reagovat

asi dneska budu delat RAINMANa :D co je zas tohle za karaoke? :D

265
Prochor
Reagovat

Sakra buď se zlepšila úroveň, nebo mám nejak nízkou laťku. Ale Brunno je taky super. Kdopak to dneska první pojebe ?

266
mk
Reagovat

Nezaujalo. Kromě toho neustálé vyvracení očí v sloup je nechutné.

267
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

…polibek smrti…

268
Ludvík
Reagovat

Michal Brunna zrovna 2x nemusí..

269
yeey
Reagovat

267 ktery Brunno uz ted dostal od MD :D:D:D

270
mila
Reagovat

eMDy si zase pripravuje pudu, aby Brunna vyhodil.. v podobnem stylu mluvil minule s Petrem. Jestlipak Brunovi taky nabidne roli v muzikalu..?

271
Anta
Reagovat

Brunno rozhodně lepší jak minule, ale ze židle mě to nezvedlo, takový standart.

272
Jana2
Reagovat

Brunna tam nemůže nechat, jedinej by mohl ohrozit Ivannu. Ale on David tý Ivanně ty hlasy zařídí.

273
Tereza
Reagovat

V hlase mě nezaujal nikdo,je to nuda ….v superstar..krásné hlasy Ševčík , Gunčíková a o zábavu se
postaral Šeps

274
sali
Reagovat

264 – prečo mi berieš RAINMANA? Ja som chcel!! :-))

Brunno byl pod tónem, ukšičené výšky.

275
mk
Reagovat

270 – jak vidno to ale fungovalo. Jestliže do té doby vypadal Kutheil smutně, po nabídce už se nemohl dočkat, až vypadne z pódia :)

276
Prochor
Reagovat

Dirtty Diana je spojená se Šmajdou tak jsem zvědavej na Nikoletu.

277
Reagovat

Proč jsou tam pořád pohledy na toho nechutnýho kytaristu!!!

278
sali
Reagovat

273, vydrž: ešte prídu lepčí (+ jedna výnimočná).

279
mila
Reagovat

Nikoleta dobra,jen mam porad pocit, ze vypada trosku jako muzatka, coz treba v minulem kolem, kdy davala Mercuryho nevadilo

280
Ludvík
Reagovat

273- souhlas

281
Anonymní
Reagovat

Podle mě dnes vypadnou všichni čtyři semifinalisté co zpívají první 4 písničky. Koučové je nechali na prvních místech, aby si ke konci už nepamatovali, co zpívali… Navíc to je postavené tak, že na začátku zpívají ti „nejslabší“ a na konci ti „nejlepší“ z těch, co zbyli – dle koučů

282
sali
Reagovat

Nikoleta sa mi teda dosť v tomto nepáči. komón sa na ňuvôbec nehodilo. Smola.

283
mk
Reagovat

Slyším tam jen „Dirty Jana“…

284
Anta
Reagovat

Nikoleta se mi líbí, ale mimo ref, ten začátek měl energii.

285
Prochor
Reagovat

Proti Mirovi to byl jahodovej odvar. Bohužel.

286
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Nikoleta taky nic moc, ty závěrečné Come on! proti Šmajdovi slabé jak čaj…

287
Jana
Reagovat

mě se tedy Nikoletta nelíbila

288
Jana
Reagovat

a vůbec si nepamatuju,že to zpíval Šmajda….

289
Anta
Reagovat

Nikoleta se mi líbí, ale mimo ref, ten začátek měl energii.

vkládám to asi pět minut

290
Ludvík
Reagovat

Nikoleta není Smajda, a už vůbec ne Jackson ta soutěž není o tom, že to má kopirovat originál.

291
Ludvík
Reagovat

288- já taky…

292
sali
Reagovat

289 – aj mne to mrzne. ADMIN: POmóóóóóóóC!!

293
Prochor
Reagovat

288 – Byla to jedna z největších Šmajdových bomb, kdy Palo Habera uznal, že Miro patří do finále.

294
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

…Bořek stavitel, lol… :-)

295
Ája
Reagovat

všechny zdravím, hlavně rybízka :-)
o co jsem přišla? zapnula jsem to až teď

296
Jana
Reagovat

o senzacniho Brunna .)

297
sali
Reagovat

Konečne reklamná prestávka.

298
Prochor
Reagovat

290 – Ale fór je v tom, že Miro zpívá pořád jako Miro byla mu například vytýkaná jeho hardrockovvá fistulka ala skupima OMEGA. A Miro šel stále svou cestou. Naštěstí.

299
Ája
Reagovat

jak to tu tak čtu, tak koukám, že si eMDý připravuje Brunna na vyřazení, to se dalo čekat…on je asi jedinej kouč, kterej jde i proti svým svěřencům :-/

300
yeey
Reagovat

293 – nenene, za tohle naopak Smajda dostal silenou sodu a vsichni ctyri porotci ho druhej den nominovali na vypadnuti a Marta Jandova jeste nekolik tydnu po jeho vystoupeni opakovala „zaplatpanbuh ze nelitaly knofliky“ :D:D:D

295 Ájo, ja te taky zdravim a o nic extra si neprisla :-) prechvalena Dominika a Brunno, Nikoleta zas podle me trosku prisne hodnocena…

301
Jana
Reagovat

Ale já věřím,že Brunno postoupí na hlasy diváků

302
mila
Reagovat

jezis, ta reklama byla snad deset minut

303
Motýlek
Reagovat

299 – souhlas …., odepisuje je v přímém přenosu…

sali zdravím tě – a co sis dal o přestávce? čaj? :-)

304
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

300 – knoflíky byly super, poiprvé šel někdo v soutěži do půl těla. Konečně trochu odvážné pojetí… Kombinace hudby ac efektní show, to v soutěžích většinou chybí…

305
Jana
Reagovat

už to vidím,že to bude dobrý

306
Jana2
Reagovat

Švidraňovou nesnášim, ale jestli kvůli ní vypadne Mrózek, tak budu happy.

307
Prochor
Reagovat

Švidráňová zpívala nebo recitovala ? Nejsem si jistý.

308
Jana
Reagovat

já myslím,že Mrózek půjde ven

309
Reagovat

KDE JE PIÁNO?,

310
Prochor
Reagovat

Judře – konečně někdo chápe, že pop je vslatně show – děkuji za podporu.

311
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

308 – to těžko, on a Bagová jsou superfavoriti. Tím by byla soutěž příliš ochuzena…

312
Jana
Reagovat

ona totiž možná postoupí na hlasy diváků a Poulíčkovou přece Pepa nevyhodí

313
pimpa
Reagovat

309 Vibrovalo.

314
Molly
Reagovat

No tak nevim, dnes mám opačné názory zatim, než porotci ..ale to se stává dost pravidlem. Dominika ani Bruno mě moc nenadchli, Dominika celkem zklamání. Bruno nuda, standardní výkon jako vždy..at nežeru dobrá, možná kapku lepší než vždy, ale pro mě nuda. A Dirty Diana náhodou super, až na come on na konci :) super písen a fakt to Nikoleta dala dost dobře, na to jak je těžká..přeci se tam nebude chytat za rozkrok jako Jackson nee… a Barbora tedy docela nuda, taková vánoční koleda, na Adele fakt nemá :) No a koukam,že všichni jsou zase nadšení…tak asi blbě slyšim.

315
Reagovat

Kalina: Mrozek a superfavorit? Tak proč šel minule do rozstřelu?

316
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

310 – no jistě, a paradoxně show právě soutěžícím nejvíce chybí, a to napříč soutěžemi. Miro byl výjimkou, bohužel…

317
Jana2
Reagovat

No mně se to moc nelíbilo, verze Adele a i naší Bětky Kolečkářový je lepší…mimochodem dovolím si odkaz na britskej talent, kde to zpíval kluk mnooohem líp http://www.youtube.com/watch?v=PZkrU4KbPbY

318
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

315 – nepochopitelný omyl…

319
Anta
Reagovat

Tak mám obavu, aby nevypadla Markéta, Bára opravdu nebyla špatná.

320
Reagovat

Kalina: Omyl. Buď máš ucpaný uši nebo jsi gay

321
yeey
Reagovat

tak to prechvalovani uz me zacina celkem sr*t, a to Barino „noblesni“ vyjadrovani uz me zacina taky dost stvat…

322
Molly
Reagovat

No ta je tak krásná… a ty žluté zuby nikdo nevidí? :)))

323
kl
Reagovat

Molly- taky nesdílím nadšení s Báry, bylo to s vibrafonem zajímavé, ale zkuste si pustit Rebeccu Ferguson s tímto songem. Dokonalost sama.

324
Jana2
Reagovat

Bára nebyla zas tak dobrá na to jak měla hezkou písničku. Doufám, že poletí Mrózek. A vsadím boty, že teď jak hodně chválej, tak Aničku zas sprdnou.

325
Jana
Reagovat

Mě se Milošova barva hlasu moc líbí, i když tuhle písničku nemusím

326
Jana2
Reagovat

Miloš si to hodil nějak nízko…zatím nic extra teda.

327
Ludvík
Reagovat

Tu písničku nesnáším.

328
Prochor
Reagovat

320 – Mýlíš se, nejde o orientaci jde o podstatu. Miro je velká vyjímka mezi těmi uťtápnutýma talentama ala Chodůr. Miro totiž chápe o co kráčí.

329
Jana2
Reagovat

Kdyby toho Miloše tak nerozptylovali a kdyby si to hodil výš, takhle nic moc.

330
Tereza
Reagovat

Nadšení poroty nesdílím…

331
Molly
Reagovat

Miloš mě baví i když nemá nic moc píseň..ale myslím, že bude mít u lidí s touhle písničkou úspěch.

332
Jana2
Reagovat

Každopádně lepší a o 400% sympatičtější než Mrózek.

333
mila
Reagovat

Milos i tuhle blbouckou pisnicku dava pekne.. skoda jen, ze si nevybral neco, v cem by jeho zajimavy hlas vyznel naplno..

334
Anta
Reagovat

Tohle se snad ani jinak zazpívat nedá a miloš má zajímavou barvu hlasu.

335
Prochor
Reagovat

Tak teda – to jsem nečekal. Už jsem chlapce odpisoval – ale tohle bylo prostě super, super, super jak by řekl Habera. Mělo to koule.

336
pimpa
Reagovat

Miloš totiž nakonec dobře prodal i tu strašnou písničku. Umí to na pódiu rozsvítit.

337
mila
Reagovat

no Pepo, rockovou pecku si predstavuju jinak… tos trosku zabil

338
mila
Reagovat

ale Milos to dal opravdu dobre, ac rockovou pecku si predstavuji jinak, ale to neni Milosova chyba, on to neslozil

339
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Leoš perlí – jak kdy… :-D

340
Jana
Reagovat

a jéje hra na city..to miluju

341
Anta
Reagovat

Co zas dávají do toho medailonku ? To sem nepatří.

342
Jana2
Reagovat

Zajímavá barva hlasu nepomůže, pokud je člověk jako osobnost jinak naprosto nezajímavej a zapomenutelnej.

343
Reagovat

Jak mohla Katka postoupit tak daleko je mi záhadou.

344
Jana
Reagovat

ještě Mrózek s fotkou tatínka v dlani a přepínám

345
Anta
Reagovat

co bylo to mručení ? :)

346
Prochor
Reagovat

Tak Pertáňová je totální omyl. Pro mně první jasná kandidátka na odchod. Toť vše. I am a Singer ?

347
Jana
Reagovat

ona není nezajímavá,jen je hodně nemocná a unavená…..

348
Anta
Reagovat

ouvej

349
Jana
Reagovat

ale MDýmu se to očividně líbí

350
Nany
Reagovat

mrouskající kočky znějí líp… auuuu :-(

351
libena
Reagovat

tak tohle fakt nedává…

352
Ája
Reagovat

Katka jen potvrzuje, že tam už nějakou dobu nemá co dělat, rozhodně měla vypadnout před Davidem a Petrem…

353
Jonatána
Reagovat

Mandrage neznám a jak to dal Miloš se mi hodně líbilo :-). a abych nezapomněla: dneska se mi moc líbí Dara, neb snad poprvé není oblečená ve stylu „Dobrý den, kozy ven“ a opravu jí to sluší.

354
mila
Reagovat

tak to dopada, kdyz si nekdo necha vsugerovat, ze je dobrej.. kdyz si vzpomenu, kolik opravdu dobrych hlasu vypadlo a tahle tam porad trci…

355
Jana
Reagovat

Ten Rytmus, jak furt alibisticky vychvaluje….radsi at je provokativni, nez takhle hnusne slizce podlezavej…..bleee

356
Molly
Reagovat

Tak Katka bohužel dnes zatím nejhorší…a to jsem si doposud myslela, že je to jedna z nej zpěvaček se super hlasem v soutěži, lepší i než Bagová!!! Ale výběr písničky nic moc..fakt kolečko furt dokola… achjo. Kde jsou ti super zpěváci?? Chybí tam minimálně David…

357
Motýlek
Reagovat

Katka se mi nelíbila… Co na to MD….

358
Motýlek
Reagovat

355 Jana – však to je očividné, že to dělá MDýmu natruc… Jeho lidi bude jenom chválit… Ať si je MD kritizuje sám…

359
Jana
Reagovat

Milo :-)

360
yeey
Reagovat

Rytmus neprosto zcestne chvali Brunna a Katku, uz vidim jak zprasi Ivannu :)

361
Ne a ne
Reagovat

Tipy na přímý postup: Ivanna, Barbora, Dominika, Anička

362
mila
Reagovat

proc Dominika? dnes byla udesna…

363
Ne a ne
Reagovat

Dominika má neuvěřitelně velký fanklub, pro mě docela nepochopitelné.

364
Jana2
Reagovat

Nemyslela jsem, že byla nezajímavá jen v tom medailonku, myslím celkově od začátku soutěže. A je tam pořád jen pro to, aby měla Ivannka volnou cestu k vítězství. Nikdo mi nenamluví, že David W. byl horší.

365
Prochor
Reagovat

Očekávám to nej od Markéty nebo Ivanny a myslím, že se nemýlím.

366
Ne a ne
Reagovat

Prochor: Dnes měli dát Markétu první, aby lidi měli čas pořádně hlasovat, pochybuju , že má tak velký stálý fanklub, který pro ní hlasuje i bez vidění vystoupení.

367
Jana2
Reagovat

Můj tip na přímý postup – Anička, Zuzana, Ivanna, Markéta
Moje přání na přímý postup – Anička, Miloš, Brunno (v týhle „konkurenci“ asi nikoho jinýho napsat nemůžu), Markéta
Můj tip na vyhazov – Juraj, Dominika, Brunno, Bára
Moje přání na vyhazov – Nikoleta, Zuzana, Kateřina, Daniel

368
yeey
Reagovat

365 vidim to stejne, pro me teda dneska zatim velkaaa slabota :-)

369
Anta
Reagovat

Markétě už jsem sms poslala, ale nevim nevim.
Kristíně Z. jsem je posílala a stejně šla.

370
Jana2
Reagovat

No Ivanna bude dneska dobrá, ačkoliv mně se ty její ječákový tenký vysoký tóny nelíbí.

371
Molly
Reagovat

Tak konečně Anička a nádherná písen..těším se moc..snad nás nezklame!!

372
Jana2
Reagovat

No tak Anička v medailonku nezpívala dobře, takový ty jemný vyšší tóny co jsou v originálu hrozně tlačí :( achjo.

373
Jonatána
Reagovat

Zvláštní. Zjišťuji, že se mi vlastně Aniččin hlas ani její projev nelíbí :-(. Hmmm.

374
Jana
Reagovat

Patrik ma uzasne rady :-)

375
Jonatána
Reagovat

Uááá, ještě někomu to teď přišlo hrozné?

376
Prochor
Reagovat

Anna má to, po čem touží Aneta – je to naturel písníčkářka. Je prostě objev téhle soutěže. Musí postoupit.

377
Jana2
Reagovat

Tu písničku jsem si v originále zamilovala, ale teď jsem trošku zklamaná. Čekala jsem od Aničky po prvním živáku víc. Pořád mi je sympatická ani nevím čím, ale nějak už to není ono s tím zpěvem. Měla by zpívat spíš něco tiššího lyrickýho a ne to tak rvát.

378
Ne a ne
Reagovat

Bylo to velmi příjemné vystoupení, ale nechápu, že třeba v souboji byla o hodně lepší než ve finálových kolech

379
Jana2
Reagovat

Kdyby zpívala někde v klubu, tak ji tam jdu poslouchat třeba na dvě hodiny… s kytarou, pohodička…ale na vyprodaný haly to nebude.

380
Jana2
Reagovat

378 – mně přišla nejlepší v prvním živáku, to bylo nejlepší snad ze všech letos podle mě

381
Anta
Reagovat

Anička sice dobrý, ale ze židle mě taky nezvedla a ukamenujte mě :) :)

382
Lenka
Reagovat

375 jo mě, já už fakt nevím, uječený falešný….ale je možný, že jsem nahluchlá…

383
jeny
Reagovat

Mně se Anna náhodou moc líbila, super, musí postoupit. Posílám hlas.

384
pimpa
Reagovat

Mi to přišlo falešný jak pětka.

385
Jana2
Reagovat

382 – no ona ta písnička je taková zvláštní už sama o sobě, no…

386
Molly
Reagovat

No tak to je konečně ono!! Super, takhle má vypadat Hlas!! :)

387
-bé-bé-
Reagovat

Anička má na sebe svoju farbu

388
Ája
Reagovat

378 – mně taky přišla daleko lepší ve výběru naslepo a v souboji, ve finále se mi zatím moc nelíbí

389
mk
Reagovat

No, popravdě řečeno žádný zázrak, v refrénech jí to dosti skřípalo. A zase to zachraňovala úplně posledními tóny :)

390
Jana
Reagovat

Anička je tam jediná přirozená a proto si zaslouží do finále.Ona je ten hlas,ať to dopadne jakkoliv

391
Jana2
Reagovat

Aby nedopadla jako Ševčík, jeden excelentní výkon na pár kol vystačí, ale ne napořád.

392
Jana
Reagovat

Anička – nic moc…..bez štávy….

393
Ája
Reagovat

391 – tady má štěstí, že je těch kol míň než v SS…

394
Tereza
Reagovat

Anna se mně zatím dnes líbila nejvíc…ale kolem televize prošel manžel/Hlas nesleduje/…a vůbec se mu zpěv Anny nelíbil

395
Lenka
Reagovat

je zajímavý že ani sám Patrik Aničce nežebrá o hlasy…to asi mluví samo o sobě

396
Ludvík
Reagovat

Anna je slabá. Jednou se ji povedlo Jar of Hearts a od té doby je obrovská favoritka přitom celou dobu po první live show zpívala tak průměrně, jen bylo kvůli ni zbytečné haló proto je taková favoritka. Nechápu co na ni všichni vidí.

397
Jana2
Reagovat

Jana: nj, jenže to je to, co mě na ní baví…ať se necpe do velkých halových songů a vyřvávaček…mně se hrozně líbila v tom prvním přímáku, teď nevim jak se ta písnička jmenovala…ale taková hezká jemná, tichá…to je to co se k jejímu hlasu hodí.

398
Viq
Reagovat

FANTÁSTICO !!!!

399
Anta
Reagovat

Anička byla v souboji skvělá i ve výběru naslepo, ale dál už jsem tady s ostatníma nesdílela jejich nadšení, ale hlas má velice zajímavý.

400
Jana
Reagovat

Tak doufám,že mi moji srdcovku moc nezkazí…..

401
Jana2
Reagovat

No myslím, že to asi Anna nevyhraje…i když Ivanna taky dělí národ na dvě poloviny :) mně se Ivanny hlas prostě strašně nelíbí, hlavně ten divnej falzetovej nebo jak to napsat…jenže David si to zařídí, aby vyhrál mezi koučema on. Ale nehraje čestně, vyhazuje celou dobu silný zpěváky jen aby Ivanně nezůstal pořádnej soupeř.

402
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Daniel to dává super, to mu sedne jak ona pověstná…

403
Jana
Reagovat

zkazil

404
mila
Reagovat

hm, tak na Mrozka jsem se netesila, ale musim rict, ze zni dost dobre, sedi mu to… vic nez loni Sevcikovi

405
pimpa
Reagovat

398 Sám tomu nevěříš. :-)

406
Lenka
Reagovat

docela bych šla do hajan, ale jsem sama zvědavá jak lid Aničku ocení, jestli jí pošle dál…

407
Ludvík
Reagovat

Mrozek je sice nesympaticky ale zpívat umí…

408
Guardiola
Reagovat

Ty vole, tohle si Koller nezaslouží. Ta písnička má mít emocionální náboj a má být určitým způsobem podána. Dobrá intonace není vše. Tohle není dobrá volba, originál je příliš dobrý.

409
Jana2
Reagovat

Mrózka nesnáším už od pohledu, nafoukanec nafoukanej. Škoda tý písničky. Neví vůbec o čem zpívá, jen aby vypadal dobře, no…

410
Jana
Reagovat

Metroušek je skvělej!!! Žasnu!!!!

411
Jonatána
Reagovat

Ano, jak to tady někdo psala: souboj byl skvělý, ale to bylo dáno i Lucií, která je vynikajuící a bohužel nemohla postoupit. Bože, teď je kadeřník? toho fakt nemusím., Uznávám, asi umí zpívat, ale přijde mi tak trochu jako namistrovaný šáša.

412
Lenka
Reagovat

401 souhlas….

413
Ája
Reagovat

Dan mi v záběrech z dálky připomíná vizáží Chodůra :-D

414
Jana2
Reagovat

408 – teď jsem to psala, no…neví o čem zpívá, v jeho podání ta písnička nemá žádnej obsah…

415
Jana
Reagovat

když ne národ,tak Aničku pošle dál Rytmus- a zaslouženě

416
Ne a ne
Reagovat

Hezky zazpívané, ale nevěřím mu. Mohlo by to víc naléhavé.

417
Viq
Reagovat

Srandujete? Tady to nemá smysl číst…

418
Ne a ne
Reagovat

Jak vidím, tak se tady shodneme. Tak snad nepostoupí!

419
Prochor
Reagovat

Mrózek je bezpochyby dobrej zpěvák ale vztah k němu je na bodu mrazu. Subjektivní a stupidní názor.Sorry.

420
Jana
Reagovat

Haha jsme tady 2 Jany,ale každá máme úplně opačný názor-zdravím :)

421
Ne a ne
Reagovat

Viq: Ne, neděláme si srandu. Nechci perfektní zpěv, ale chci hudební zážitek!

422
Tereza
Reagovat

Dost hrozný…

423
Jana2
Reagovat

A teď ta nezajímavá Zuzana. To je další typ soutěžící, která chvilku oslní (jen zpěvem, jinak nic, i když mně ani ten zpěv nepřijde nijak úžasnej) a za chvíli se o ní neví..viz. třeba tenkrát Sára Milfajtová…to je podobnej typ podle mě.

424
mila
Reagovat

ja mu to uverila a nechtela jsem… a to jsem skalni priznivkyne Peti Sevcika a Kollera mam taky moc rada..Mrozek mne mile prekvapil a souhlasim s Pepou – sla z nej energie

425
Ne a ne
Reagovat

Jana2: A čím jiným oslovuje Ivanna než jen zpěvem? Nechápu tento koment.

426
Jana
Reagovat

Vidíš a já si k téhle písničce neumím představit nikoho jiného než D.Kollera-a to jsme zjistila až při zpěvu cukrouška

427
Nany
Reagovat

424 – tak nějak

428
mila
Reagovat

nezajimava Zuzana? to asi koukame kazda na jinou soutez..

429
Jana2
Reagovat

425 – Ivanna mně osobně neoslňuje ani tím zpěvem, nefandím jí a je mi protivná, jak hlasem, tak projevem.

430
yeey
Reagovat

tak konecne – Anička i Dan se mi moc libili, az na ten nastup do refrenu u Anicky, o kterym mluvil Pepa, jinak pro me nej vystoupeni zatim …

431
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Je zajímavé, ževždycky, když je v soutěži nějakej pěknej kluk, tak se automaticky vyrojí řada militantních odpůrců, i kdyby byl sebelepší. Týká se to i kontejnerových RSs, zvláštní to fenomén…

432
Jana2
Reagovat

428 – je to věc názoru ;)

433
Ne a ne
Reagovat

Kalika: Každý není ujetej na šampónky jako ty.

434
Ludmila
Reagovat

Jana2 – Mě se naopak Anička nelíbí v nízkých tichých tonoch, když to vytáhne výš a je hlasitější pak se mi to líbí vyloženě na padnutí na zadek

435
mila
Reagovat

426 – cukrousek je mi taky vyzorem a asi i nazorem nesympaticky, ale tohle se mu povedlo, coz neznamena, ze mu fandim…

436
Jana
Reagovat

Zuzka se mi od začátku líbila,ale je pravda,že se mi zdá tak nějak pořád stejná-ty kudrlinky ve zpěvu moc nemusím,mám ráda čisté hlasy

437
sali
Reagovat

303 – jahôdky, moja. Ale vážne. Ostali po deťoch. :-)

Pekný večer Ti prajem,
jahôdky si zajem.

Akde je dolly? Tuším aj vravela, že priam prenos nestihne, že?

Anička nádherná, teším sa na web, lebo moja kasňa sa nedá počúvať.

438
Jana1
Reagovat

Tak ja se radsi odlisim :-)

439
mici
Reagovat

Daniel, wau, super hlas, jsem ráda, že v této písni opavdu vynikl. Nejvíc fandím Anně a Ivanně. Tvor Anna je mi sice jako člověk celkem nesympatická, nesedí mi, ale možná proto má zase něco zcela ojedinělého ve zpěvu. Ivanna je mi sympatická i jako holka i jako zpěvačka. Averzi tady kvůli jejímu původu nechápu, ale je vidět že má venku velkou podporu. Přes nesympatie k Anně bych chtěla aby vyhrála ona.

440
Ája
Reagovat

mně se Dan dneska líbil zatím nejvíc (první tři jsem neviděla), jen si bohužel škodí těma řečma o tom, jak je krásnej…

441
Nany
Reagovat

440 – on neřekl, že je krásnej, řekl, že nechce být za cukrouška

442
Prochor
Reagovat

426 – Tak ať ho fanynky podrží protože já mu hlas nepošlu. Asi tak. Možná jsem nespravedlivej ale Ivanna mně zajímá víc.

443
Ludmila
Reagovat

Mrozek má asi fakt nejlepší hlasz kluků, ale pro mně to bylo takový hluchý, na mě žádná energie nešla, Miloš mě dostal víc

444
Ája
Reagovat

441 – nemyslím dneska, mám dojem, že to říkal minule, samozřejmě ne tak doslovně, ale vyznělo to tak

445
Jana1
Reagovat

Já jsem fandila Petrovi Kutheilovi….uz tu nikoho vlastne nemam…..Anička už není, co bývala…..

446
Anta
Reagovat

Na Zuzku jsem zvědavá.

447
Viq
Reagovat

Anna a ti ostatní.
A teď chci slyšet zarputilý nesouhlas publika!
LMAO

448
Prochor
Reagovat

Zuzku přehrává kapela a to není dobrý.

449
Anta
Reagovat

Je nějaká nesvá, není toi ono, škoda.

450
Jana
Reagovat

441-on nechce být za cukrouška,protože cukroušci nevyhrávají :)

451
Motýlek
Reagovat

Sali – kde tolko trčiš? :-)) Já jsem zatím spokojená, a ještě se těším na Juraja…
Anička nezkazila.., tak jsem ráda… Trošku fopa s tím rozhovorem…., no co už…

452
pimpa
Reagovat

Zuzana je dnes příšerná, vzhledově i zpěvem. Sorry, ale to její zdejší opěvování nějak nepobírám.

453
jeny
Reagovat

Zuzce to v hloubkách moc nesedí

454
Tereza
Reagovat

Tak Dan docela dobrý,ale na Petra neměl..

455
Jana
Reagovat

oni ti porotci neumí říkat nic jiného než chválu,buď uráží nebo chválí-nechápu….chybí mi vtipné komentáře předchozích porotců z předchozích soutěží

456
Lenka
Reagovat

Ježíšmarjá Pepe už asi taky blbne…

457
Anta
Reagovat

No až ke konci dobrý.

458
Merťas
Reagovat

Tak Zuzka mi dneska nešla vůbec přes uši.

459
mila
Reagovat

tak ani Annu ani Zuzku mi dnes nebylo prano slyset,ale podle toho, co pisete, tak asi nic moc.. skoda

460
Jana2
Reagovat

452 – já to taky nechápu.

461
Ludvík
Reagovat

Jsem zvědavý na její Beyonce

462
Jana2
Reagovat

461 – myslím, že jí to bohužel sedne, hlavně ať tam necpe ty falzety

463
Prochor
Reagovat

Od Ivanny jse v refrénu čekal víc. Takže dnešní královnou bude asi Markéta.

464
Ludvík
Reagovat

No Melanie Amaro to není.

465
mila
Reagovat

pisnicku neznam, tak se v tom ztracim a vykon mi nepripada nijak zvlastni…

466
Ne a ne
Reagovat

Tak to se mi víc líbilo od Evy Burešový. Ivanna by byla skvělá muzikálová zpěvačka. Rozsah má, umí i zahrát věci. Ale na ,,paní“ zpěvačku ji chybí výraznější plný hlas, který by byl něčím charakteristický. o charizma už ani nemluvě.

467
Motýlek
Reagovat

Ivanna je ve svém živlu… To je její parketa… Já si ji ani jinak už nevybavím než takto… Hurá, konec—

468
Ája
Reagovat

Ivanna není špatná, ale bohužel mám pořád v uších Melanii Amaro, a to jsem si myslela, že se zahraničníma soutěžema ovlivnit nenechám :-D

469
Jana2
Reagovat

Hm, tak čekala jsem to teda mnohem lepší. Ale tak postoupila i minule a to to bylo fakt hrozný.

470
Jana1
Reagovat

podle očekávání, dobré spodky, uknourané výšky

471
Jana
Reagovat

466-ne byla-ale bude.v týmu MDýho bude zpívat roli Mata Hari :)

472
Jana2
Reagovat

466 – jj, Eva to zazpívala o třídu líp

473
Anta
Reagovat

No tak začátek se mi líbil, ale ty výšky, já už jsem na ně asi alergická, jinak Beyonce nemusím, takže mě s ní ani nikdo jiný moc nenadchne.

474
Molly
Reagovat

Jako nezlobte se na mě, ale jak začne princezna Ivanna ječet v těch vejškách, tak přepínám! tohle a dokonalé? Ano zazpívat to fakt umí vždy, ale ten hlas je tedy vyloženě nepříjemný…!

475
Jana2
Reagovat

470 – naprosto přesně :-D nemá moc silnej hlas…to radši Markétu, která mi osobnostně taky moc nesedí, ale aspoň perfektně zpívá.

476
Belisana
Reagovat

447 ja s tebou souhlasim, vnimam to presne tak

477
Jana
Reagovat

ach tak romantické a milé…pre československý národ

478
Tereza
Reagovat

Nic moc…tak zatím pro mě nejlepší asi ten Miloš

479
Jana2
Reagovat

474 – už je nás koukám víc :-D ale ona stejně postoupí od lidí, David si to ošéfuje :)

480
kanárek
Reagovat

Tak přemýšlím, proč vlastně ten Xman nefandí Ivanně? Ušetřil by si mnoho poklepů na klávesnici a nemusel by každý týden žehrat,že mu zase vypadl oblíbenec :-)

481
Jana1
Reagovat

leoši, leoši….nepřeháníš to? :-DD

482
Jana
Reagovat

přesně,jak Poulíčkovou nemusím,tak je pro mě zajímavější a příjemnější a taky kvalitnější zpěvačka než Ivannka

483
Jana2
Reagovat

Ježiš oni před Markétu daj ještě reklamu, to je děs. To fakt nebude na hlasování moc času.

484
jeny
Reagovat

474 Souhlas

485
mila
Reagovat

Leos je nahodou dobrej, pripomnelo mi to ten rozhovor, co delal s Ivetou Bartosovou, kdyz zavitala na Superstar, taky nevedela, na co se ji pta….

486
jeny
Reagovat

Leoš náhodou perlí

487
Anta
Reagovat

Na webu Hlasu teprve první video, ten společný song, dneska moc nestíhají.

488
Ne a ne
Reagovat

Anta: Když si rozklikneš videa, už tam nějaký vystoupení jsou.

489
jeny
Reagovat

Tak teď Juraj, držím palce

490
Jonatána
Reagovat

Zuzana výborná a Ivanna se mi taky moc líbí. Mnohem víc než Anička.

491
Ne a ne
Reagovat

Ivanna má štěstí, že je v týmu MDýho, který ji protlačuje a vybírá písničky, které zapůsobí a neurazí. Kdyby byla v týmu Rytmuse, tak je dneska na vypadnutí.

492
Ludvík
Reagovat

http://www.youtube.com/watch?v=jNos0o0_GmI proč se u nás neobjeví v pěvecké soutěži někdo takový…

493
Dave
Reagovat

Svět se zbláznil – mně se dnes líbila Anna (až na ten začátek) a mé manželce se líbila Ivanna :o)

494
Juliet
Reagovat

ahojky všem, tak si dovolím reagovat, dns mile překvapil Daniel, dal to pěkně a opravil si reputaci z minulého průšvihu, jinak Bagová technivky dokonalá, ale opravdu to je vše, co k tomu dodám, protože její výšky jsou pro mě málo energické, prostě mi tam chybí život, stabilně stejné, dobré, ale rozhodně me to nezvedá ze židle, její nej výkon hodnotím Whitney, jinak Zuzka výborné pro mě, Nikoleta taktéž, ale patřilo to rozhodně k jejím slabším výkonům, ten konec měl MD pravdu, žádná gradace, pak Miloš to dal slušně, Dominiku jsem neslyšela, Bára dnes dobré, jinak ji též nějak nemusím díky kombinovanému přjrávání, které z jejího projevu často cítím, jsem zvědavá na Markétu

495
Ne a ne
Reagovat

Ludvíku, podle mě byli v Hlasu docela velcí talenti, jen škoda, že už vypadli. Listen se mi stejně nejvíc líbí v originálu od Beyoncé.

496
mila
Reagovat

491 – no spis uz davno neni v soutezi… motorova pila zustava pilou ikdyz se snazi to maskovat lepe nez pred dvema lety v Superstar, kdy vypadla hned na zacatku

497
Merťas
Reagovat

492 – Melanie a její Listen je originální a nesmrtelný požitek, který nikdy neomrzí. :)

498
Juliet
Reagovat

a pardon,sorry za chyby, píšu po tmě a skoro nevidím klávesnici :-))))) byť zkušený bard Brunno, slušný kabaret toť vše..

499
Jana
Reagovat

Juraj bude asi dobrý

500
Ája
Reagovat

497 – taky se slzou v oku vzpomínám :-))

501
Anta
Reagovat

Taky se těším :)

502
Jana2
Reagovat

Nemá Juraj nějakej jinej hlas? Ale zatím to jde, možná by i mohl postoupit přímo.

503
Ne a ne
Reagovat

Pro mě strašná písnička. Přednes písně ala Ricky Martin se hodil tak do první řady Superstar.

504
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

…mu nějak synteticky upravují hlas… :-(((

505
Jana
Reagovat

jen nechápu,jak chtějí stihnout ještě 4 rozstřely……

506
Prochor
Reagovat

Zaujcova úprava hlasu je OK ?

507
Ne a ne
Reagovat

neviděno s bubny. ale i s bubny mě to nebere

508
Jana2
Reagovat

Hm, ten hlas by mu upravovat neměli. Ale refrény žádná sláva.

509
mila
Reagovat

hm, az na ten divny pisklavy zvuk asi z mikrofonu dost dobry

510
Jana
Reagovat

tak mě to docela zklamalo

511
Jana2
Reagovat

No, začátek (upravenej) zněl dobře, zbytek za mě po Kateřině nejhorší výkon kola.

512
Ludmila
Reagovat

miluju ukřičené písníčky, dneska se mi Zaujec poprvé líbil

513
jeny
Reagovat

Mně se to zase moc líbilo.

514
Jana1
Reagovat

bici trochu mimo rytmus….nebo se mi to zdalo? ze by byl jen rytmus mimo? :-)

515
Ne a ne
Reagovat

No každopádně na přímý postup to není. Doufám, že rytmus podrží Nikoletu

516
mila
Reagovat

aha, takze mu upravovali hlas? mne to znelo jako echo z mikrofonu.. a je fakt, ze zacatek byl lepsi nez to pak

517
Jana
Reagovat

ale musím říct,že si postupnš získává mé sympatie-protože ze začátku mě přišel strašně namachrovanej

518
sali
Reagovat

Juraj – to bola normálne dráma. Sympatický výkon.

519
Jana
Reagovat

rytmus požádal o sms pro Juraje-a co Anička?

520
jeny
Reagovat

No tak to chci vidět, kdo dneska vypadne.

521
Ludvík
Reagovat

505- já to dneska už kašlu. Mi stačí vědět kdo vypadne. :-D jinak to určitě nebude končit 23:45, ale až zitra :-D

522
Anta
Reagovat

Juraj nebyl špatnej, začátek byl dobrej.

523
Ája
Reagovat

517 – já to mám stejně, taky mi je čím dál víc sympatický

524
Michal V.
Reagovat

aha aha…tak vidite…koupili mu software od Phila Collinse ;-)

525
Merťas
Reagovat

500 – Doufám, že na podzim nás taky někdo takhle znovu překvapí. :)

526
Ludvík
Reagovat

519- půjde konečně domů!!!:-)

527
Motýlek
Reagovat

Tak já doufám, že Nikoleta konečně vypadne… Mně se nelíbila ani jednou…

528
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Aha, takže softwarová úprava hlasu, to se snad nesmí, ne?

529
Nany
Reagovat

není on Leoš náhodou z Berouna? :-)

530
Jana
Reagovat

526-to si nemyslím

531
Jana2
Reagovat

527 – mně už taky není sympatická…a docela mi vadí její rysy tváře, nechápu proč, sama nejsem žádná krasavice.

532
Ludvík
Reagovat

525- v USA vždycky :-D

533
Jonatána
Reagovat

No nic, za chvíli jdu na Primu, Slunečno, míisty vraždy mi přijde o dost napínavější :-). ale na Mrkétu jsem ještě zvědavá, tak počkám. Stejně vždycky začínají později.

534
Motýlek
Reagovat

Jana – já tyto typy žen vyloženě ne..ee… Radši no comment…

535
Prochor
Reagovat

Markéta pro mně absolutně nesympatická ale první opravdu profi výkon. Klobouk dolů.

536
jeny
Reagovat

Markéta to dává krásně. Má daleko lepší a zajímavější barvu hlasu jak Ivanna.

537
Jana2
Reagovat

Markéta mě dneska nenadchla, ačkoliv uznávám, že zpívá od Vojtka nejlíp. Ale má nádherný šaty.

538
Jana
Reagovat

a teď srovnejte-Markéta,Ivanna-nesrovnatelné…

539
Anta
Reagovat

Markéta výborná !!!!!
Nejlepší výkon večera.

540
Ludmila
Reagovat

markéta dnes úplně jiná a výborná

541
Motýlek
Reagovat

Markéta – pěkné… Procítěné…

542
Jonatána
Reagovat

Markéta sqělá. Dobře, že jsem počkala.

543
Jana
Reagovat

a ted mluví Rytmus o Ivannce

544
Ludvík
Reagovat

Dneska by to mohlo dopadnout tak:
Domů:
Rytmus – Anna
Dara- Miloš nebo Zuzana
Michal- každý nejhorší tým
Pepa- Dan

545
yeey
Reagovat

ted kralovnou je Marketa Poulickova! :-)

546
Ája
Reagovat

Markéta dnes jasně nejlepší, navíc má moc hezký šaty :-)

547
Jana2
Reagovat

No pokud bych měla být fér, tak by to asi měla Markéta vyhrát. Přece jen jde o hlas a ten má asi nejlepší. Ale sympatičtější mi je Anna.

548
Tereza
Reagovat

Tak Markétu nemusím,ale dnes nejlepší..

549
sali
Reagovat

Markéta strčila Ivannu niekam. Inak to neviem povedať.

550
Ne a ne
Reagovat

Myslím, že jí to poslední místo dost ublíží. Jinak nejlepší pro mě Anička.

551
Juliet
Reagovat

Markéta výýýborné, to je přesně ten případ, kdy ona i Ivanna měly těžké songy, ale Markéta to má opravdu posazené dole a má hloubky i výšky a graduje to, cítí to, mám husí kůži, a Ivanna má hlas v kkrku, a dál to nejde, bohužel necítím nic, při poslechu jejího výkonu mě to nezvedlo ani chlup , byť skvěle odvedená práce, ale nic to ve mně nezanechá, omlouvám se všem jejím příznivcům :-)

552
Jana2
Reagovat

Snad daj ještě aspoň reklamu než to ukončej.

553
Motýlek
Reagovat

546 – Ty to píšeš jako hotovou věc – že má nejlepší hlas…, a přitom je to jen tvůj názor… :-)

554
mila
Reagovat

Marketu nemusim, ale dala to prekrasne a srovnavat ji s Ivannou nelze, jsou to dva uplne odlisne levely

555
Jana2
Reagovat

546 – Máš pravdu, nechala jsem se unést :-D OK, omlouvám se, podle mě má nejlepší hlas :-D

556
Bára
Reagovat

čistě na základě dnešního pocitu z výkonů, by mi nevadilo vypadnutí Brunna, Dana, Nikolety a Miloše…ale třeba konkrétně Nikoleta je excelentní, jen se mi dnes nelíbila….

557
Ája
Reagovat

tak jak měl po výběrech naslepo kolotočář nejlepší tým, tak se mu povedlo vytvořit tým jasně nejslabší, klobouk dolů, to je taky umění :-P

558
Jana2
Reagovat

Teda 552 jsem chtěla napsat :-D prostě pro Motýlka :-D

559
Motýlek
Reagovat

554 – oukej… :-) Názory jsou od toho, aby se různily…

560
mila
Reagovat

557- no on si ale mysli, ze ma v tymu vitezku a vse tomu podridil

561
Jonatána
Reagovat

Ještě někomu připadá, že Tina (jinak se mi líbí) nemá zrovna žensky elegantní postoj? a Markéta byla dnes nejlepší, alespoň por mě. Posílám hlas.

562
yeey
Reagovat

jesi po tomhle Marketa nepostoupi pres divaky, nechapu….

563
Ahojda
Reagovat

Tééda..dnes to co mě bylo naprosto jasné před týdnem, je už minulostí…jisté mám akorát to, že Anička je pořád můj oblíbenec i když musím přiznat, že dnes mě nohy její zpívání nepodrazilo…druhá má jistota je, že Ivanna má příšernou pilu ve výškách až mě to rvalo uši…a Markéta pro mě dnes nejlepší výkon…tak asi tak

564
jeny
Reagovat

Stejně je tu plno lepších zpěváků, než těch, co se pohybuje na naší populární scéně. Na to, že to jsou živáky, jsou všichni dobří a je mi líto těch, co vypadnou.

565
Ne a ne
Reagovat

Hlasujte pro Brunna, dneska Ivanna dala laťku pěkně nízko a je to poznat i na Facebooku.

566
yeey
Reagovat

jinak dneska mi v tech nejvyssich pasazich u Ivanny taky trochu vadil ten pisklavejsi hlas… ale jinak porad jedno z nejlepsich vystoupeni vecera (a pro definitivne nejlepsi od MD), Listen od Beyoncé je jeste tezsi nez to co mela Marketa… ale kralovnou vecera je jednoznacne Marketa…. na tu nikdo nemel narok…:-)

567
Prochor
Reagovat

Jestli je spravedlivost a hudební sluch, tak postoupí přímo Markéta. A ani od Brunna I feel Good neuslyším.

568
Jana
Reagovat

přesně,překazit to MDýmu a hlasovat pro Brunna,aby se musel rozhodovat mezi svými kočičkami

569
Michal
Reagovat

Markéta dnes jednoznačně hvězdou.., tak nějak u každého týmu vím koho bych vyřadil.., ale u Pepy Vojtka dnes zazpívali všichni 3 bravurně… nevyhodil bych z nich nikoho :D

570
Dave
Reagovat

Pro mě teda dnes Ivanna určitě lepší než Markéta.

571
Ludmila
Reagovat

postup:
Markéta – nejlepší hlas
Miloš – sympatie
Anna – je jiná
Dominika – mému srdci nejbližší (hudba, hlas, projev)
vypadnout:
Barbora, Katka, Bruno
nevím:
Mrozek – má dobrý hlas, ale nebere mě
Spalasová -líbí se mi jako žnská i její hlas ale není pro mně 1
Zuzka – výborná tak nevím jestli vypadnout nebo zůstat
pokud bych to měla řešit po týmech tak nevím

572
Juliet
Reagovat

i pro mě Markéta jednoznačně vrxhol dnešního večera, neslyšela jsem Dominiku, ale nemyslím, že předvedla něco lepšího, pak si poslechnu
na vyhazov by mě asi nejmíň mrzel kabaretiér Brunno, pak Bára a slabší výkon Katka Petráňová, dnes přehodnocuju i názor na Aničku, která mi něčím začíná vadit… nevím, srdce muzikantský má, to jo, ale drive ne, zase Nikoleta, která mi doteď nevadila tak dnes slabé, těžko říct

573
Ne a ne
Reagovat

Dave: Poslechni si cover verze Listen na youtube, Ivanna to dala dost chabě (a to neporovnávám s Melanie)

574
jeny
Reagovat

570 To ani náhodou, Markéta byla o moc lepší, to asi fakt jen pro tebe.

575
Ludmila
Reagovat

vlastně ještě zaujec a Ivana, Zaujec se mi dneska líbil ale to že jsem na tyhle dva zapomněla nejspíš znamená, že pokud vypadnou tak mi to nebude vadit, pokud nevypadnou tak je mi to taky jedno

576
Ne a ne
Reagovat

Pošlete Aničku do duelu, už chci konečně slyšet její The house of rising sun :D

577
Dave
Reagovat

Markéta zpívala technicky dobře, ale prostě mi ten výkon připadl takový chladný, profesorský, nevím jak to popsat. Narozdíl od poroty mi to nepřišlo, že do toho dala emoce. V minulých kolech se mi líbila víc.

578
Ne a ne
Reagovat

Upřímně si myslím, že to už má větší šanci vyhrát Dominika než Ivanna.

579
Jana2
Reagovat

Stejně i kdyby to dneska Brunno přežil, tak příště končí. David mu dá 10%, Bagový 90% a hotovo.

580
Anta
Reagovat

577 každý holt slyšíme a vidíme něco jiného

581
Ája
Reagovat

579 – ale příště už rozhodují jen diváci, ne?

582
Ne a ne
Reagovat

A Ivanna do toho emoce dala? :D

583
Jana2
Reagovat

581 – právě že ne, je to na ty procenta…kouč rozdělí svých 100% a zbytek lidi

584
Jana
Reagovat

579-to nemůže kouč udělat,protože to už by lidé nikdy nehlasovali,když by viděli,že ty sms byly hozené do větru

585
Ája
Reagovat

583 – to se mi nelíbí, už by u posledních dvou měli nechat rozhodovat pouze diváky

586
Jana2
Reagovat

No, to divadlo když se dozví že postupuje by si mohla odpustit, ale jinak dobře tak.

587
Anta
Reagovat

Jóó !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

588
Jana2
Reagovat

585 – já si to taky myslim, ale smůla.

589
Prochor
Reagovat

Tak jsem se nespletl Markéta postupuje přímo a zaslouženě.

590
Jana
Reagovat

Markéta trochu přehrává,ne:?

591
Ne a ne
Reagovat

myslím, že v to Markéta vůbec nedoufala, že se dostane tak daleko, po všech těch soutěžích, kde už byla.

592
yeey
Reagovat

YYYESSSS!

593
sali
Reagovat

Ostatné výsledky vyraďovania si pozriem zajtra, Markéta zaslúžene.

Prajem všetkým dobrú noc, Motýlikovi obzvlášť. :-)

594
Anta
Reagovat

Takže esemesky se vyplatily.

595
mila
Reagovat

586 -taky ji to neverim, ale dnes jsem rada, ze postoupila

596
Jana2
Reagovat

Já chápu že to nečekala, lidi ji jako osobu moc nemusej, ale to divadlo je zbytečný.

597
Jana
Reagovat

tak tohle dal loni Lukáš o 100 procent víc-nebo možná o 200

598
Ne a ne
Reagovat

Slabé, ale na Dana to zapůsobí víc než Duffy. Ale je to jedno, protože Dan moc šancí na finále nemá.

599
Motýlek
Reagovat

Sali – dobrú…, a sladké sníčky…. :-) Já eště vydržím…

600
Jana2
Reagovat

Ať vyhodí Mrózkaaaa

601
jeny
Reagovat

Ty jó, že ještě nepadají únavou, obdiv všem.

602
Jana
Reagovat

tak teď jsem na Pepču zvědavá….já fandím Barboře

603
Prochor
Reagovat

sali – závidím ti nervy. Jak můžeš jít spát dvacet vteřin před vyřazováním :-)))

604
Ne a ne
Reagovat

Má nepříjemnej hlas.

605
mila
Reagovat

myslim,ze si tam Vojtek necha Mrozka… ikdyz Bara to dala lepe

606
Scalex
Reagovat

Ne a ne: Kdyby Anička postoupila do rozstřelu, tak bude zpívat Unintended od Muse.

607
Ája
Reagovat

tak nevím, koho bych poslala domů, Danovi jsem fandila na začátku a i dneska se mi líbil, ale Bára taky není špatná

608
Jana
Reagovat

tak super

609
Ne a ne
Reagovat

Hurá, čeká nás dívčí finále

610
Prochor
Reagovat

Do frasa – Švidraňová je snad nesmrtelná teta co ?

611
Ne a ne
Reagovat

Scalex: Škoda, že to mění, ale Muse ja taky ok

612
mila
Reagovat

hm, kolikrat mne jeste Pepa prijemne prekvapi… :-)

613
Ne a ne
Reagovat

Ivanna má u mě plus :D

614
Anta
Reagovat

Na ty kačeny v T-R nejsem zvědavá a myslím, že ostatní by to už chtěli mít za sebou. Už jsem taky unavená a to ani nezpívám :( :)

615
Jana
Reagovat

vypadne Šuláková

616
Ája
Reagovat

614 – jj, hlavně otázky typu: jak se cítíš? :-/

617
Ne a ne
Reagovat

Samá příjemná překvapení :)

618
Prochor
Reagovat

Od Dariny by měli postoupit všichni. Jenže to nejde. Ať nevypadne Novotný.

619
jeny
Reagovat

Hm tak asi vypadne Miloš.

620
Jana2
Reagovat

Co na tý Zuzaně všichni máte? Já to nechápu. Snad nepůjde Miloš, jedinej sympatickej kluk v celý soutěži (s Davidem W.).

621
Ne a ne
Reagovat

Jak vidím, tak jen nehlasují puberťačky :D

622
Anta
Reagovat

Zuzce jsem to přála.

623
Jana
Reagovat

Miloš postoupí

624
Ája
Reagovat

tak doufám, že Miloš zůstane, byla by ho škoda

625
Jana2
Reagovat

618 – Jj, od Dary nikdo a od MD všichni :-D

626
Jarča
Reagovat

Je škoda, že se musí vyřazovat ze všech týmů, např. tým Pepy měl všechny tři na nejvyšší úrovni.

627
Jana
Reagovat

Mě už se Zuzana přestala líbit

628
yeey
Reagovat

jaj…. a mam jednoho favorita venku, Pepuv pohled na vec sem ale schopnej akceptovat…:/

ale Milose at mi Dara nevyhazuje, s tim songem by se to mohlo ale podarit!

629
mila
Reagovat

mne se Milos libi cim dal vic, je naprosto prirozeny

630
Ne a ne
Reagovat

Jana: Líbila se mi ve všech písničkách kromě dneška. Ale kvůli jedný špatný volbě na ní snad nezanevřu.

631
Anta
Reagovat

A Miloš by měl taky postoupit, nejmíň by mi chyběla Dominika.

632
Ája
Reagovat

tohle by měl Miloš zpívat ve finálových kolech, ne s**čky typu Mandrage

633
Anta
Reagovat

Teda Markéta to dala o 100% lépe :(

634
Jana
Reagovat

Ne a ne:samozřejmě,že ne.Jen jsem vyjádřila svůj názor.
A teď si myslím,že pokud Dara nepošle Miloše dál,tak by se stal zázrak.Miloš je sympaťák s úžasně zajímavým hlasem

635
mila
Reagovat

Dominika pusobi dost unavene, neni to ono..

636
Jana
Reagovat

Myslím,že už přestala bojovat a rezignovala.

637
Prochor
Reagovat

Je sakra dobrá. Ted to bude nervák.

638
Ája
Reagovat

Huráááááááá

639
VLT
Reagovat

Nejsem u tv, dáte sem někdo, prosím konečný výsledek?

640
yeey
Reagovat

YESSSS!!! MILOS! :-)

641
Jana
Reagovat

Tak a teď se uvidí,kdo z týmu MD má největší podporu diváků-Brunno či Ivannka?

642
Anta
Reagovat

Jsem za něj ráda novotňáka jednoho :)

643
Ája
Reagovat

639 – u Vojtka vypadl Dan a u Dary Dominika, na zbytek se čeká

644
yeey
Reagovat

Postup MIlose uzasny!!!! Dominika se mi ale v rozstrelu strasne libila…

645
jeny
Reagovat

No to je síla, Miloši, gratulace. Dara mluvila dobře.

646
pimpa
Reagovat

No tak Darinka konečně udělala nějakou rozumnou věc! Miloš má to, co tam nemá teď už nikdo z nich – má to šťávu, má to jiskru, je přirozený, na nic si nehraje. U všech ostatních vždycky něco z toho chybí.

647
Jana
Reagovat

ty reklamy mě zničí

648
Prochor
Reagovat

546 – Pimpo souhlasím – Miloš má něco do sebe a už se na něj těším příště.

649
Anta
Reagovat

Nevím, jestli se mi to nezdá, ale Dominika asi ještě stále nemá vyléčené hlasivky.

650
Prochor
Reagovat

641 – Jestli jde Ivanna přímo tak se těším od Brunna na I feel Good a doufám, že postoupí.

651
Viq
Reagovat

Bojím, bojím.
Já jsem vždy v menšině.
Doba je holt zlá…

653
Ája
Reagovat

646 – mně se u Miloše líbí ten postup nahoru, ze začátku jsem ho moc nevnímala, ale teď je čím dál lepší a zajímavější, což mám třeba u Aničky naopak, ta zazářila ve výběru naslepo a od té doby mě nedokázala zaujmout

654
Jana2
Reagovat

650 – jestli jde Ivanna přímo, tak Brunno končí. I když vzhledem ke konceptu příštího vyřazování je celkem jedno, kdo tam s Ivannou zůstane.

655
Jana
Reagovat

Mě se Miloš úplně poprvé nelíbil vůbec,ale od 2.kola moc

656
Fialka09
Reagovat

Tak právě teď jsem se poprvé od té doby, kdy mi vyhodili Davida, upřímně zaradovala z něčího postupu – Miloš super!!!!!

657
Juliet
Reagovat

super Miloš, skvělé rozhodnutí :-) Dominiku jsem čekala, fakt ani nebojovala, rezignovala,

658
Anta
Reagovat

hlavně už žádné reklamy

659
K.
Reagovat

Tak to vypadá, že videa z tohoto kola asi nebudou k dispozi vůbec. Na oficiálních stránkách není ani fň – zřejmě si řekli, že by beztelevizáci beztak nestihli hlasovat, tak si to holt neposlechnou…

660
Juliet
Reagovat

od MD myslím že půjde Katka ven a v pravdě zaslouženě,, dnes byla falešná v některých pasážích a intonačně děsivý

661
Jana2
Reagovat

Tak Brunno končí. A Leoš je trapnej jak to natahoval, fakt překvápko že to není Kateřina, haha.

662
Jana
Reagovat

no tak to je v p….:)

663
Anta
Reagovat

to je ale překvapení

664
yeey
Reagovat

dalsi YESS! Ivanna!

665
Jana2
Reagovat

659 – já věděla, proč jsem si to dala nahrávat i když chvílema koukám :-D

Jinak – kdo ví, kolik ty hlasy Davida stály…třeba jsem nespravedlivá, ale od tý doby co dvakrát vyhrál Týtý a byl třetí ve Slavíkovi, si o tomhle veřejným hlasování nic moc dobrýho nemyslím.

666
Prochor
Reagovat

Brunno se opět topí v kapele. Ale jinak dobrý.

667
Ne a ne
Reagovat

Prochor: stačilo by zvýšit hlasitost mikrofonu, české soutěže jsou profíci v utopování hlasů

668
Ne a ne
Reagovat

Takovýhle písničky by si měla vybírat do finále. Kde vynikne její hlas

669
Prochor
Reagovat

557 – Začínám mít dojem že to zvukaři nezvádnou. Ale to není poprvé.

670
Jana2
Reagovat

I když co já vím, že jo, třeba má MD a Ivanna fakt takovou podporu, jen je to pro mě překvapivý. Já jen aby mě tady zas někdo nechytal za slovo, můj předchozí příspěvek jsou pouhé spekulace :)

671
Bára
Reagovat

668 myslím, že to moc neovlivnila…nedělám si iluze…

672
Ája
Reagovat

tak co, další muzikál za vyhazov?

674
Prochor
Reagovat

Teď se ukáže jak MD nadržuje Ivanně.

675
Scalex
Reagovat

659 – videa budou rozhodně minimálně v mém článku, ten vyjde někdy nad ránem. Koukal jsem se teď do redakčního systému a střihači tam videa postupně připravují.

676
Juliet
Reagovat

no myslela jsem si že si MD nechá Brunna, upřímně docela toho J. Browna dal dobře a výběr chytlavej, vsadil na klasiku,

677
Jana2
Reagovat

Tak jsem překvapená :) ale stejně mu dá MD míň procent než Ivanně…ale u Vojtka bych si tipla, že dá oběma 50%

678
yeey
Reagovat

tak Katka konec… ale je jasny, ze Brunno pristi tyden uz neprezije… na Ivanniny strane sou divaci a i MD

679
mici
Reagovat

Teď se MD projevil frajersky, pustil Brunna, který se mi dnes nejméně líbil v soutěži. V rozstřelu byl bezva. Ale mohl se ho zbavit, když pro mnohé tady tak preferuje Ivannu a neudělal to.

680
Ája
Reagovat

ať už teď vypadne kdokoliv, bude to škoda…

681
mk
Reagovat

Mně se nelíbil ani ukníkaný Brunno ani falešná Katka… škoda, že nemohli vyletět oba :)

682
pimpa
Reagovat

Já už vím, koho mi připomíná Poulíčková. To je prostě celá Helenka Vondráčková. Zpívat umí, ale jinak je to afekt na druhou. To zubení a diblíkovské krčení se, hraný údiv a tak.

683
Scalex
Reagovat

Á ano, teď koukám, že na tééenku už ta videa taky přibývají.

684
Jana2
Reagovat

No Juraj začal docela falešně (jestli dobře slyším)…ale stejně bych víc brala aby postoupil on než Nikoleta.

685
Anta
Reagovat

Tak zatím podle mě měl lehčí rozhodování MD, v ostatních týmech to kouči těžší.

686
K.
Reagovat

673, 675 dík!

687
pimpa
Reagovat

Obávám se, že si Juraj podřízl větev… :-(

688
K.
Reagovat

683 akorát to tam maj přetížený, holt si počkám do zítřka ;-)

689
Motýlek
Reagovat

Pimpo neblázni, ten mi tam musí zůstat… :-/

690
Jana
Reagovat

Dobrou všem:)

691
Ája
Reagovat

zjišťuju, že víc bych přála postup Jurajovi, ač mi je Nikoleta sympatická… a to jsem mu na začátku soutěže vůbec nefandila

692
mk
Reagovat

Juraj odvážnej, příjemné vystoupení.

693
Anta
Reagovat

No tak si myslím, že asi půjde Juraj, i když se mi líbí oba dva.

694
mici
Reagovat

Zaujec dnes nebyl dobrej v soutěti a teď falešnej. Určitě to musí být Nikoleta

695
Prochor
Reagovat

Nikoleta utíká kapele. Chce to mít rychle za sebou a to není dobře.

696
Motýlek
Reagovat

Rytmusi – děkujuu :-*

697
Ne a ne
Reagovat

Takže Anička postupuje do finále :D

698
Jana2
Reagovat

s XMANem to flákne :-D

699
Anta
Reagovat

Tak to je překvapení a ne nepříjemný, ale Nikolety je škoda.

700
hm
Reagovat

651 Viq – Co to kecáš, ty tragéde? Andula postoupila přes smsky, tak to asi nebudeš v menšině, ne?? Jasný, že by sis na to rád hrál, fňuk a fňuk, jsem v menšině, ale když postupuje Andula přes diváky, tak budeš rozhodně ve většině.
A většina? Fuuj. :-DD

701
pimpa
Reagovat

No páni… Ani jsem nedoufala, že Rytmus tohle řekne! No, tak aspoň nám tam zbyli poslední tři mušketýři a není z toho jen vyšší dívčí.

702
Ája
Reagovat

tak to dneska překvapivě dobře dopadlo, sice je škoda Dana a Nikolety, ale v těch týmech byli silní všichni, takže to nějak dopadnout muselo…

703
Bára
Reagovat

škoda, že nejdou vyměnit Davidovci za některé vypadlíky dneska…

704
mici
Reagovat

Tak jestli tady někteří nadávali na MD, že není spravedlivý, tak teď jste se doufám chytli za nos. Jestli je někdo falešnej hajzl tak je to Rytmus. A to není Nikoleta má největší favoritka. Ale Rytmus se zamrzlou hlavou na kterou si musí dávat kapucu je fakt blbec.

705
Laikka
Reagovat

Nikoleta mě fakt mrzí… Juraj je taky dobrej ale ona se mi líbila víc. Jinak jsem spokojená.

706
Nany
Reagovat

Dan a Nikoleta mě moc mrzej, i když za postup Juraje jsem taky ráda….

707
Michal
Reagovat

S vyřazováním jsem spokojenej, ale myslim si že místo Anny Veselovský měla postoupit Nicoleta. Anna se showb. nehodí…

708
Dave
Reagovat

Tak Nikolety je škoda. O Ivannce jsem nepochyboval, ale postup Brunna mě překvapil.

709
Jonatána
Reagovat

no nic, Nikolety škoda, dobrou noc

710
yeey
Reagovat

ale stejne je to husty, takovej klucici masakr – vsechny divacky postupujici holky… a mysim ze i 4 finalistky sou vic nez jasny…

a nejkouzelnejsi moment vecera bylo, kdyz Marketa dozpivala a za 10 minut postupovala pres divaky :-)

a skoda Dana, skoda, skoda…… Pepa nakonec jedinej mel kuraz nechat si v tymu 2 holky… Nikolety je mi lito… ze Rytmus nadrzuje Jurajovi je uplne jasny, uz Kristyna D se tak vyjadrila a dneska se to jen potvrdilo…

711
K.
Reagovat

S výsledky jsem spokojená :-) Přímý postup Aničky a Zuzky a Juraj na úkor Nikolety – HURÁ!

712
Nany
Reagovat

710 – zbylí chlapi vyletěj příště, tak co…

713
Belisana
Reagovat

707 akorat ze existuje hudba i mimo ten podelanej a vzyvanej soubyznys, ktery je mimochodem u nas totalne k hovnu. Takze zaplat Panbuh, ze se tam nehodi. Ono to jednou skonci, az soudruh Stancl a podobni odpadnou…

714
Prochor
Reagovat

Když si vzpomenu na svojí kapelu na střední tak:
Aničku bych nebral protože je to moc solitér
Nikoleta je zbytečně nervózní
bral bych třetího v řadě.
Takže s postupem jsem spokojený.

715
Anta
Reagovat

70 Markétě jsem posílala sms hned od začátku a myslím, že tak udělali i ostatní, protože věděli, že půjde až nakonec.

716
Jana2
Reagovat

704 – ano, chytám se za nos…ale vyřazení Davida W. prostě fér nebylo a to mě nikdo nepřesvědčí že ano.

717
Anta
Reagovat

oprava – pro 710

718
Fialka09
Reagovat

Myslím, že XMAN už je touhle dobou ze samé radosti úplně našrot! Oba kluci mu postoupili – a jako bonus mu vypadl Dan, to je důvod k absolutnímu štěstí!:-)

719
K.
Reagovat

713 – já teď totálně ujíždím na tomhle:

http://www.youtube.com/watch?v=ZbxGP6fBma8

;-)

720
Motýlek
Reagovat

Káčko, je jsem spokojená naprosto…

yeey – jaké nadržuje Jurajovi? Měl ho rád víc než Nikoletu, na tom není nic zvláštního….
Dobrou… :-)

721
Belisana
Reagovat

719 zajimave, libi

722
K.
Reagovat

721 – mně to přijde děsně uhrančivý, narazila jsem na to úplně náhodou, když jsem gůglila alikvotní zpěv

723
Belisana
Reagovat

722 je to moc pekny

724
K.
Reagovat

721 – ještě sem dám jednu jejich (na začátku může být reklama a zrovna teď se mi to dost seká, jindy mi to ale běží normálně):

725
Viq
Reagovat

700 – Ty děláš, jako bys mě znal jako své boty. Obávám se, že na to ti nedávám dostatek informací.
V každém případě děkuji za tvůj zájem a za názor…

726
Scalex
Reagovat

722: alikvóty taky hodně můžu, třeba tenhle kluk je opravdu extratřída: http://www.youtube.com/watch?v=7zZainT9v6Q , fascinuje mě hlavně styl khoomei borbangnadyr, při kterém znějí z jedněch úst hned tři tóny najednou.

727
Belisana
Reagovat

724 to je fakt zajimave, ta muzika mi urputne cosi pripomina, v tech klavesovych pasazich, ale dobry

728
Monika
Reagovat

Tak za me jednoznacne nejhorsi vykon dnesniho vecera predvedl Milos. To byl vylozene pruser. Mandrage je sice sracka, ale ma to aspon energii, naboj. Milos zaspal zacatek a do konce skladby se nechytil, totalne mimo, bez stavy, navic ten prisernej useptanej hlas…Si nemuzu pomoc, ale pro me tento „zpevak“ nema hlas ani na karieru v druze lize. Navic je totac antishowbyznysovej typ, necharismatickej, nezapamatovatelnej…Ani se nedivim, ze ma slabou divackou podporu, pubiny tentokrat maji recht:-)))

729
Monika
Reagovat

Nejvetsim prekvapenim dnesniho vecera se pro me stal Rytmus, obrovska radost z postupu Juraje na ukor parni lokomotivy Nikolety. SUPER!!!!

730
yeey
Reagovat

728 Moniko tys byla trochu pruderni uz minulej rok, ale letos sem snad od tebe jeste nevidel nenasranej prispevek :-) trochu optimismu! a Miloš je super a nebudu urcite jedinej kdo s tebou nesouhlasim

a je uz novej clanek btw!!

731
yeey
Reagovat

jeste dodatek – Miloš je super, ale pravda, Mandrage i v jeho podani zustanou srackou…

732
Belisana
Reagovat

726 taktez zajimave, je dobrej

733
Monika
Reagovat

Milos je krizovej a klidne se s tebou yeey vsadim, ze nema sanci na hudebni scene:-))) S prominutim uz to, ze se nedostal mezi 150 vybranejch zpevaku, to, ze se nikdo krome Dary neotocil, to, ze ani jednou nepostoupil primo, prestoze byl dlouhou dobu jedinym muzskym zastupcem u Dary o necem svedci..tech nespokojenejch bude urcite vic:-))))

734
yeey
Reagovat

733 takhle se s tebou vsadim u 3/4 soutezicich… jasne ze sanci moc nemaj …. Mandrage i v jeho podani zustali naprd, ale Whitesnake dal minule uzasne a Sweet Home Alabama zrovna tak… ses asi prvni (krome XMANa), kdo na Milose nadava….

735
yeey
Reagovat

mysim prvni na tomhle foru :-)

736
Monika
Reagovat

Hlas ma tu nevyhodu, ze zde koucove prakticky jen chvalej, a to i za vykony, za ktere by v SS sekali hlavy. Pro me je naprosto prechvalenou soutezici Svidranova prakticky od zacatku. Vcetne dnesniho vykonu, kterej Adele nesahal ani po kotniky. S ceskym textem ji zpiva Betka, uplne jine kafe…Vyraznejsi, silnejsi hlas, zajimavejsi hlas. Totez v bledemodrem plati u Ivanny na svetelne roky vzdalene s Beyonce a mnoha jejimi covery na YouTube. Ve vyskach velmi tenoucky neznely hlasek konipasek….Tuhle pisen by mohla nazpivat treba takova Poulickova a ukazat cirkusakovi, jak to ma vypadat….Poulickova je imho o nekolik trid lepsi zpevacka nez Ivanna.

737
Belisana
Reagovat

ono uplne nejhorsi kriterium je, kdo ma sanci se uchytit v showbyznysu. Kazdopadne bezpaterni jedinec bez vlastniho nazoru? Vsechny ty talentovane mladi lidi se snazi prevalcovat, hnus.
Takze ja fandim vsem s vlastnim nazorem a vlastnim smerovanim, a doufam, ze celej zatracenej SB, kterej je schopnej nam tlacit, ze Bagova s Csakovou zazarily!!!! kdyz kazdej slysi, ze to tak neni, vnucovani chabejch vykonu jako perfektni, tak tenhle SB uz doufam konecne pujde do (_._)! Uz je toho az prilis

738
K.
Reagovat

726 tak ten je fakt výbornej! :-) ovšem na tom, co jsem posílala, se mi strašně líbí, že je to součást hudby a není to čistý folklór – jako že nic proti folklóru, ale moderní hudby, ktará je postavená na jeho bázi a přitom není laciná, není zas až tolik

739
hm
Reagovat

725 – :D

741
renatacervenakova
Reagovat

teda daniel vcera bil uplne uzasniii

742
vanesík
Reagovat

vubec nevíte jak to je .Oni si písničky nevybýrají mají je dané od produkce.

743
vanesík
Reagovat

Například nechápu proč Milošovi vybrali tu nejslabší písničku.A zrovna jemu dávají celkově slabší písničky.Jednou si mohl vybrat ,zrovna tu co zpíval v minulém kole a ta mu také sedla.A mimochodem jestli si někdo myslí že ta kytara byl jen doplněk tak nebyl.Miloš je ve skutečnosti užasný muzikant.

744
renata
Reagovat

skoda ze vipadla švidraňová ta tam bila nejlepsiiiiiiiiiiiiiii

Přidat komentář