Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Hlas ČeskoSlovenska, 6. finále: Darovci válcovali Davidovce

14. Květen 2012 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

[singlepic id=3306 w=420]

Včera se nám v Hlasu ČeskoSlovenska představil tým Dary a Davida. Za uplynulé týdny se z obou stájí vyprofilovali vynikající zpěváci, kteří zpívají jako o život a snaží se zaujmout diváky. Playlist naznačoval, že by včerejší živák mohl být jiná káva oproti předchozím. DJ Vlado a Merťas vše patřičně rozeberou a opepří.

tým Dary Rolins

En Vougue – Free Your Mind

Merťas: Týmovka od Dary byla mnohem poslouchatelnější než Nonstop. Dobrý song, minimálně od třech lidí skvěle zazpívaný. Vystoupení, které bych se nestyděl pustit do televize.

DJ Vlado: V úvodním kvartetu více vynikli Miloš a Zuzka. Miloš zde ukázal, že má mnohem větší rozsah než jsem si původně myslel a na Zuzku je prostě vždycky spolehnutí. U Dominiky zde byla o dost více než v sólové písni cítit indispozice a Katka prostě není silová zpěvačka. Jinak to ale byla dobrá energická pecka na úvod, i když minulotýdenní společná píseň Rytmusovců překonána nebyla.




Kateřina Petráňová

Jana Kratochvílová – V stínu kapradiny

Merťas: Katka v předchozích kolech zářila a překvapovala. Ve stínu kapradiny, to asi nebyl dobře zvolený song. Byla tam místa, kde to bylo hezké, ale jako celek to nebylo dobré. Hlavně její výraz. Co to bylo? Naštvaná, znechucená, sjetá, nezúčastněná? Já se začínám o Katku bát, aby to nebyl konec v soutěži.

DJ Vlado: S Katkou mám ten problém, že ačkoliv vždycky odzpívá slušně, tak si už za hodinu její výkon nepamatuji. A totéž se dá říci i o jejím včerejším výkonu. Tuto českou klasiku odzpívala slušně, ale nebyl tam jediný opravdu zapamatovatelný moment. Petra Páchová i Bára Zemanová podaly tuto píseň podstatně lépe.

Miloš Novotný

Whitesnake – Here I Go Again

Merťas: Miloš si vybral přesně jeho parketu, která mu navíc sedla. Milošův hlas je zajímavý a svěží, který by mohl oslovit nejen mladé. A ke všemu je sympatický, vtipný a hezký. Jak víc by měl na publikum působit?

DJ Vlado: Miloš si vzal do ruky kytaru, díky čemuž opadl jeho lehce „bezdedovitý“ pohybový projev, který minule při pohledu na něj přece jen trochu rušil. Jinak byl jeho výkon výborný, svůj chraplák v této písni dobře prodal a do svého vystoupení dostal velké množství energie, přestože jen stál na místě. Milošovy fanynky se holt musí smířit s tím, že Miloš je prostě rockový zpěvák a sladkého chlapce z něj mít nebudou.

tým Michala Davida

Michal David – Nonstop

Merťas: Davidova vypalovačka je letitým hitem nejen v českých rádiích. Už od prvních tónů v Hlasu bylo jasné, že to je průšvih obřích rozměrů. Absolutně v tomhle podání neposlouchatelný. Děs. Jak tohle může někdo pustit do televize?

DJ Vlado: Už podle výběru písně jsem čekal průšvih a ten se taky dostavil. Jediný, kdo se mi v této odrhovačce celkem líbil, byl Petr. Brunno naopak chvílemi zněl jako totální kopie svého kouče. Tohle už proboha nikdy ne.

Katarína Demská

Joss Stone – You Had Me

Merťas: Po minulé katastrofě jsem čekal další pohromu, ale nestalo se. Katarína mě příjemně překvapila a oproti songu z Bathory dala Joss Stone na úrovni a vůbec by mi nevadilo jí v této formě poslouchat. Překvapení večera?

DJ Vlado: Po dvou tragických výkonech Katka poprvé ve finále zazpívala. Hlasově jí tato píseň výborně sedla a tentokrát nemám nic, co bych jí vytknul. Tatéž píseň mě sice zaujala víc v dětsky rozverném podání Celeste Buckingham z loňské SuperStar, ale to je spíš otázka vkusu než kvality. Katka každopádně složila reparát za minulá dvě kola. Navíc musím pochválit její outfit, který byl rozhodně lepší než šaty z předminulého týdne, ve kterých připomínala klášterní schovanku. Jestli to však bude stačit na postup, to je otázka, protože v Dařině týmu tentokrát zazpívali výborně všichni.

Petr Kutheil

BSP – Země vzdálená

Merťas: Petra jsem moc nemusel díky jeho namyšlenosti. A s každým dalším týdnem ho začínám litovat. Ve vystoupeních dává svůj osobní afekt, který na výkonu ubírá. Dále když se u Petra rozeznějí vokály tak jeho vystoupení to zase táhne o pár tříd níž a ve finále všechno zabije sám Michal David, když svého svěřence přede všemi téměř strhne. Země vzdálená je obří sousto, které spolkne snad jen Střihavka. Petr se s tím popasovala statečně. U Petra mi hlavně vadilo, že do toho nenarval ostrý chraplák. Jeho hlas byl hodně jemňoučký. Když to porovnám s originálem tak Petr je ovečka a Kamil zběsilý vlk.

DJ Vlado: Petr je hned mnohem sympatičtější, když při zpěvu jen stojí, nelítá po pódiu jako čamrda a nepředvádí „show“. S touto ultra těžkou kládou se vypořádal se ctí, i když se musím přiznat, že jeho minulá Metallica se mi líbila víc. Tady byl ve výškách dost nadoraz, ale sloky dal moc pěkně. Gábinu Gunčíkovou rozhodně nepřekonal, i tak se ale za svůj výkon nemusí vůbec stydět. Ovšem vyloženě mě naštval Michal David, když Petrovi řekl, že už ničím nepřekvapí, čímž naznačil, že s ním v týmu nepočítá a že se ho dnes zřejmě chystá vyhodit. Už proto bych Petrovi přál přímý postup do dalšího kola.

Katarína Demská a Ondřej Brzobohatý

John Lennon – Imagine

Merťas: Imagine znám dobře z originálu a z mnoha coverů. Tohle byl nejnudnější a nejpodivnější cover, který jsme kdy slyšel. Úprava songu, dle mého úplně mimo komerční show, byla šílená. Za mě nejhorší duet.

DJ Vlado: Rozhodně ten lepší z obou včerejších duetů. Ondřej tuto nesmrtelnou klasiku přearanžoval do jazzovější verze, která byla dost osobitá, přičemž ale zachovávala úctu k originálu. Katka zde dala velmi dobře vyniknout své šelestivé barvě hlasu. Vyložený touchdown to nebyl, ale příjemný zážitek určitě.

Brunno Oravec

Jožo Ráž – Voda, čo ma drží nad vodou

Merťas: Co to bylo? Falešné úpění postřeleného vlka, který mele z posledního. Brunno je určitě skvělý muzikant, ale pokud má divákům dokázat, že umí zpívat tak nemůže zpívat takhle. Už se mi nelíbil postoj se kterým se prezentuje ne pódiu. Stojí u mikráku tak jako, že mě teďka akorát vytáhli z ulice a je mi to všechno jedno. Špatné, Brunno si vylámal pár zubů.

DJ Vlado: Uf, ruka v kapse a (Brunnovo již tradiční) čučení do blba se opravdu nesledovalo příjemně. Ale to bych i dokázal odpustit. Horší je, že ze začátku byl Brunno celkem slušně intonačně mimo. Následně se sice do formy dostal, ale ani tak nepředvedl nic, co bychom od něj ještě neslyšeli. Oproti tomu, jak excelentně tuto megaprovařenou píseň podala vítězka Elán je Elán Viki Matušovová, byl Brunnův výkon jen velmi slabý čajíček.

Ivanna Bagová a Ilona Csáková

muzikál Kleopatra – Teď královnou jsem já

Merťas: Přiznám se, že jsem od jejich duetu čekal kapku víc. Chvíli to bylo hezké a chvíli mi šíleně vadil vysoký jedák. Ovšem z duetů to nejlepší z večera.

DJ Vlado: Průšvih večera. Sloky, ve kterých obě dámy zpívaly odděleně, ještě šly, ale refrény byly přímo tragické. Nejhorší na tom bylo to, že Ivanna se snažila Ilonu přeřvávat, příliš tlačila na pilu, takže její hlas zněl dost nepříjemně a oba hlasy tím pádem dohromady vůbec neladily. Kdyby tento duet včera nezazněl, tak by se podle mě vůbec nic nestalo.

Dominika Šuľáková

Tina – Si sám

Merťas: Já myslím, že Dominice nakřápnutý hlas velmi pomáhá. Odzpívala skvělý song a na mě při vystoupení předala veškeré emoce. V rámci našeho Hlasu fantazie. Dominika do toho dala vše a diváci ji v hale odměnili velkým potleskem. Nejlepší vystoupení večera.

DJ Vlado: Vzhledem k Dominičině indispozici to byla velmi dobrá volba písně, protože tato píseň je položená celkem nízko, proto Dominika nemusela šplhat do nějakých závratných výšek. Navíc jí svým způsobem i ta indispozice pomohla, protože její hlas ta získal celkově zastřenější a nakřáplejší barvu než dřív. Dominika zazpívala velmi procítěně a byl to její jednoznačně nejlepší výkon v soutěži. Navíc musím pochválit její účes, který se konečně neuchylovat k šíleným kreacím á la Marge Simpsonová a podobně, ale působil přirozeně a Dominika díky tomu hodně prokoukla.

Ivanna Bagová

Jessie J – Mamma Knows Best

Merťas: Konečně Ivanna nedostala ,,obří“ song, kde nemusí neustále ohromovat diváky. Dostala méně známý song od Jessie J., který k ní seděl a kdyby takhle směřovala svoji kariéru tak bych se vůbec nezlobil. Nový look, pohyby, výraz, fantastické vystoupení. Tohle je moderní Ivanna. Drží si svůj velký standard, ale nejlepší vystoupení večera to není.

DJ Vlado: Velmi oceňuji to, že se Ivanna tentokrát rozhodla předvést v jiné poloze než dosud. A možná díky tomu se mi toto vystoupení líbilo z jejích dosavadních asi nejvíc, protože to na rozdíl od jejích tradičních unylých slaďáků bylo plné energie a Ivanna konečně nebyla za „tetu“. Jediné, co mi trochu vadilo, byla barva hlasu v nejvyšších tónech, která mi zní místy velmi tence až pištivě. Jinak to ale rozhodně byl jeden z nejlepších výkonů večera.

Zuzana Mikulcová

Christina Aguilera – Beautiful

Merťas: Zuzka je výborná zpěvačka, která s každým kolem zraje jako víno. A bylo to překrásné. Není co dál psát. Krása poslouchat.

DJ Vlado: Jednoznačný vrchol večera. Zuzka se tentokrát v první polovině doprovodila sama na piáno, což jejímu výkonu ale na dokonalosti vůbec neubralo, právě naopak. Tuto megaprovařenou píseň zazpívala s lehce jazzovým nádechem, čímž její verze získala zcela nový rozměr. Tohle bylo podle mě to nejlepší Beautiful, jaké kdy v našich soutěžích zaznělo (a to už znělo nesčetněkrát). No, dodat víc, tohle byl prostě vyložený touchdown a Zuzka tak opět posílila své šance nejen na prvenství v rámci Dařina týmu, ale i na celkové vítězství.

Pořadí výkonů týmu Dary Rolins podle Merťase:

1.Dominika, 2.Zuzka, 3.Miloš, 4.Katarína

Pořadí výkonů týmu Dary Rolins podle DJ Vlada:

1.Zuzana Mikulcová, 2.Dominika Šuľáková, 3.Miloš Novotný, 4.Katarína Demská (ale rozdíly jsou tentokrát skutečně minimální)

Pořadí výkonů týmu Michala Davida podle Merťase:

1.Ivanna, 2.Petr, 3.Kateřina, 4.Brunno

Pořadí výkonů týmu Michala Davida podle DJ Vlada:

1.Ivanna Bagová, 2.Petr Kutheil, 3.Kateřina Petráňová, 4.Brunno Oravec

Merťasovo shrnutí 6.finále:

Víte co nechápu? Proč nás krmí tak šílenými duety a ještě horší jsou týmovky. Proboha to Nonstop nikdo před živákem nezkoušel a neslyšel, že je to falešný? Nechápu. Vyjma posledních třech vystoupení to byl průměr a šeď. Tři dámy na konci úroveň 6.finále pozvedly hodně nahoru a jejich vystoupení je radost poslouchat. Nevěřím, že by jedna z nich mohla dnes vypadnout. U Dary je stále na vypadnutí Katarína, která i přes dobrý výkon je nejslabším kouskem v týmu. U Davida by měl jasně jít Brunno. To co předvedl včera byla stejná katastrofa jako Katarína a Bathory. Jenže u Brunna nikdo neví, a tak se obávám o Katku, která byla též matná. Uvidíme.

DJ Vladovo shrnutí 6. finále:

Podceňovaný tým Dary Rolins se tentokrát vytáhl a jednoznačně svými výkony převálcoval své kolegy z týmu Michala Davida. Nejlepší byla již tradičně Zuzka, ale i Miloš, Dominika a dokonce i Katarína předvedli výborné výkony. Proto bude vyřazování tentokrát v tomto týmu velmi dramatické. Jistotu přímého postupu vidím akorát u Zuzky, druhý postupující není vůbec jasný a může to být opravdu kdokoliv. A jelikož Miloše jako jediného kluka v týmu Dara rozhodně nevyhodí, tak to vypadá, že se rozloučíme buď s Dominikou, nebo s Katkou, přičemž já bych hlasoval pro odchod Katky, která sice včera předvedla včera životní výkon, ale ostatní tři jsou prostě dlouhodobě lepší. U Michala Davida tipuju na přímý postup opět Ivannu a Brunna, přičemž se v rozstřelu střetnou Petr a Katka. Petrovi bych však tentokrát přál přímý postup, aby tím Michalovy plány tak trochu zhatil, přičemž bych obětoval Katku nebo Brunna. Jak to celé dopadne, na to si musíme ještě pár hodin počkat.

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 220
1
Katy
Reagovat

přesně jak píše DJ..já si nemůžu pomoct, ale ta Ivana v těch výškách tak strašně piští a zní nepřirozeně..copak to nikdo neslyšíte? nechápu, jak ji tady můžou vychvalovat, je afektovaná, nesympatická, ale bohužel asi bude v Grandfinále, doufám, že ji tam těžce převálcuje at už Zuzka nebo Anička, hlavně at nevyhraje tato upištěná holčina..

2
XMAN
Reagovat

DJ Vlado: Konečně spolu souhlasíme. Jak já bych Petrovi dneska přál ten přímý postup….kéž by se tak stalo už konečně taky jednou. I za cenu vypadnutí Brunna.

3
Daniela
Reagovat

Myslím že Kutheil se přímého postupu přes diváky bohužel opravdu nedočká i když by si ho jednoznačně zasloužil a MDýmu by to srazilo hřebínek. Tak velkou podporu ale asi nemá. Myslím že Kutheil asi vypadne, ale bude to škoda dobrého zpěváka. Ale nechápu co vidí lidi na tom Brunnovi, včera vážně pokazil co se dalo, to snad i ten Šmajda v superstar zazpíval tu Vodu lépe. Minulý týden mě ještě postup Brunna přes diváky až tak nepřekvapil ale pokud ho lidi pošlou dál i dnes tak máme zřejmě co dočinění s novým Zonygou a opravdu začínám věřit těm uniklým výsledkům, ve kterých měl Brunno dokonce i daleko více hlasů než Ivanna.

4
XMAN
Reagovat

Já se dneska budu za Petra modlit, ale stejně vím že mi to nic nepomůže.

5
Taťána
Reagovat

To se mi líbí, jak se oba rozcházíte v názorech :-)).

Nicméně…podle mě byla Ivanna vážně uječená a duet byl hrůzný. Imagine cover se mi nelíbila, kdybych však nevěděla, že je to Imagine, tak to bylo docela dobrý.

Zuzana je sice dobrá zpěvačka, ale mě prostě nijak zatím neoslovila…fakt…

A že Katarína zpívá jak zpívá to je jedno, ale ji prostě zbožňuju, je moc sympatická nejen proto, že vypadá jako Helen Hunt, ale má prostě něco do sebe…

A Dominice tleskám.

6
XMAN
Reagovat

Dominika včera fakt dobrá, pouštěl jsem si to dneska několikrát znovu a je to tam. Škoda že není o trochu sympatičtější.

7
yeey
Reagovat

6 napodobne :-)

8
Exák
Reagovat

for DJ Vlado = No Milošova kytara nebyla výborná , neboť nebyla puštěna mezi lidi. Hrál to kytarista z kapely.

9
Fialka09
Reagovat

4 – Bohužel je to tak, Petrovi dneska opravdu pomůže jedině přímý postup, jinak jsou jeho dny v téhle soutěži sečteny. A to není žádný můj dohad, to je informace, kterou jsem dostala od osoby z nejpovolanějších. Fakticky to všechno vypadá, jakoby karty byly už dávno předem rozdané… teď teda mluvím jenom o eMDýho týmu, o těch ostatních žádné žhavé info nemám.

10
Scalex
Reagovat

Myslím, že kdyby Dominika sundala z obličeje to železářství, že by jí to získalo nějaký hlas. Jsou lidé, kterým piercing jakžtakž sluší (i když i oni jsou bez piercingu hezčí), ale Dominika mezi ně bohužel nepatří, její piercing je opravdu ošklivý a zbytečně sráží dojem, který z ní člověk má. Možná je to nějaký její filtr, kterým od sebe odhání povrchní lidi, jimž jde jen o pozlátko, ale v šoubyzu je takový přístup dost na obtíž.

11
DJ Vlado
Reagovat

8 – Díky, tu kytaru jsem z článku vypustil :-)

12
-bé-bé-
Reagovat

Dominika sa mi 1. raz od výberu naslepo páčila.
A to som nepočúvala slová, teraz sa mi páči i ten príbeh (o nás)
I BEZ obrazu ma JEJ HLAS zastavil V PRÍTOMNOSTI

13
Prochor
Reagovat

Někdo se snažil srovnávat Ivannu a Ševčíka. Podle mně se jediné co dá srovnat je fakt, že se oběma povedlo udělat si v soutěži naprosto příšerný image a oběma když to sedne dokáží luxusně zazpívat. Ostatní srovnání kulhá na obě nohy protože Petr je na rozdíl od Ivanny muzikant. Slyšel jsem od něj jen dvě vlastní skladby a nebyly špatné.

14
Ahojda
Reagovat

V týmu MDýho asi lehké počty….musí se „zbavit jednoho z pánů“…jak včera netaktně naznačil, pokud to bude na něm, půjde Petr, jelikož je podle něj stejný a nemá se kam posunout… co očekává za posun od Brunna to teda nechápu… ale mám pocit, že je to MDýmu v celku u pánů jedno…koho diváci z těch dvou „nevylosují“ toho prostě vyhodí… Moje přání je, aby šel Brunno…
U Dary bych si přála rozstřel Dominika ( u Dominiky souhlas s 10) a Katka..i když se Katka hodně zlepšila, připadá mi nejslabší…takže moje přání Katka..

15
Viq
Reagovat

Teď se vlastně ze show (jak včera správně vypichol Rytmus) obligátně stal závod finišujících šedých myšek.
Turbomyšek na klíček, které se navždy zastaví hned za cílovou čarou.

16
Ludvík
Reagovat

Dominika je nejlepší! Je úplně stvořená pro šoubyznys…

17
Viq
Reagovat

16 – No ovšem.

18
XMAN
Reagovat

Přeju si aby přes diváky postoupil Petr, ale postoupí bohužel prostě zase opět Brunno, protože je to takovej správnej řízek a je lidem prostě sympatičtější, Petra mají za namachrovaného, čemuž nerozumím a ani rozumět nechci. MD je to jedno koho z nich dvou vyhodí, bude to prostě ten co spadne do rozstřelu, takže Petr s tou největší pravděpodobností. Taková bomba že by postoupili přes diváky oba dva se bohužel nestane. Že tam ještě pořád je Katka Petráňová, která tam už dávno nemá co dělat a která měla vypadnout už dávno, to samozřejmě nikoho nezajímá. Ivanna je mi nesympatická tak že už ji nemůžu ani vidět. Opravdu tohle je ta největší fraška, nejnespravedlivější soutěž ze všech jaké kdy v TV byly. I když jsem v superstar často s rozhodnutím diváků taky nesouhlasil, přece jen to aspoň rozhodli lidi svými hlasy a ne nějakej nadrženej, namachrovanej, zákeřnej a podrazáckej buzerant jménem Michal David.

19
Prochor
Reagovat

18 – XMANE Bruno to brutálně pohnojil a podle mně půjde tentokrát do rozstřelu a dokonce si myslím že s Ivannou.

20
XMAN
Reagovat

19: Na Ivannu v rozstřelu nevěřím vůbec, to by bylo větší překvapení než minulý postup Kataríny přes diváky a hlavně si nedokážu představit kde by Katka P. nabrala tolik hlasů že by šla dál přímo. Ať to s Brunnem už dopadne jak chce, sice mu fandím taky, ale ať už klidně vypadne, když je situace takováhle, Petr je prostě lepší. Ono už by snad bylo pro záchranu Petra nejlepší aby šel do rozstřelu s Brunnem, protože pak by měl snad postup jistý, myslím že MDýmu leží Brunno v žaludku ještě víc a vrátil by mu to za to že ho nemohl vyřadit už minule.

21
Prochor
Reagovat

Mně se profilují zatím tři favoriti. Kromě Anny Veselovské,která je jasný objev této soutěže je to kupodivu Nikoleta po Show must go on, což mně překvapilo a samozřejmně Zuzka, která roste kolo od kola. Zuzka je pro mně vůbec černý kůň soutěže a může ještě hodně zabojovat o grandfinále. Trochu mi připomíná postupem v soutěži Miro Šmajdu.

22
Laura
Reagovat

Sice je to video, které se nevztahuje ani k týmu Dary, ani MD, o které šlo tento tentokrát především, ale bez nějakých zbytečných komentářů je to názorná ukázka toho, co je přesně muzikálnost, muzikantství … prostě tohle jsou pro mě opravdoví muzikanti-srdcaři:

http://www.youtube.com/watch?v=vXzq5HFHZEE&feature=g-logo

A každej muzikant z řad diváků pozná, prostě to cítí (nedá se to moc dobře popsat), komu je dáno shůry a kdo to má naopk vydřený, jak se říká, na sílu – viz. třeba právě Ivanna – může zazpívat technicky sebelíp, ale ta přirozená muzikálnost tam imho není, nemůžu si pomoct.

23
yeey
Reagovat

http://www.cshlas.cz/hlas-ceskoslovenska-vysledky-vaseho-hlasovani-6-finalovy-vecer/

tak! a ja se zacinam bat o Milose… vim ze to je jen anketa, ale ty vysledky z tyhle stranky obcas dost presne sedely, hlavne minulej rok)…

XMANe ty se na to radsi ani nekoukej…:-) temer polovina hlasu z MD tymu pro Ivannu a hned za ni Katka… to by ti mohlo hybnout zluci… (no co stejnak sem ti to ted vykecal:-)

24
Prochor
Reagovat

23 – Přestože proti Ivanně absolutně nic nemám co do zpěvu, tak to tentokrát bylo slabé. Takže těm preferencím až tak moc nevěřím.

25
Ludvík
Reagovat

23 – U Hlaso to sedělo myslím všechno, kromě vyřazování před 14 dny. A minulý rok to být nemohlo pač nebyl Hlas :D

26
Viq
Reagovat

22 – Teď jsi je tu všechny zabila. Tleskám.
A za odměnu nesu černé igelitové pytle a pomůžu ti uklidit ten svinčík…

27
yeey
Reagovat

24 je kazdopadne husty, jak sou vsichni chlapi hezky serazeny na konci za babama… u Milose to nechapu :D:D kdyby dneska postoupily pres divaky 4 baby, tak uz bych se snad ani nedivil…

s tou Ivannou, takovymu Vladovi se to zas libilo dneska od ni nejvic… ja tak nak nemam s ni problem at zpiva co zpiva… ale takovej sem tady vlastne jedinej, jinde bych byl ve vetsine – zvlastni…. :O

28
XMAN
Reagovat

Tak jsem to nevydržel a poslal jsem Petrovi 5 symbolických sms hlasů. Moje první hlasování od 4.dubna 2011 kdy bylo kolo superstar ve kterém vypadl Jerguš Oravec. Tenkrát jsem se zařekl že už nikdy nehlasuju ale strach o Petra mě dnes donutil to porušit. Vím že 5 hlasů mu stejně nepomůže ale aspoň můžu mít dobrý pocit z toho že jsem neseděl v klíně se založenýma rukama a aspoň něco jsem pro něj udělal. Pokud dnes nepostoupí přes diváky a v následném rozstřelu ho Michal David vyřadí, tak pak už ale skutečně nikdy do podobných frašek nehlasuju.

29
yeey
Reagovat

25 minulej rok byla superstar a ty stranky sou urcite provozovany nekym podobnym, i styl ankety je stejnej (tajny hlasovani)… minulej rok tu anketu temer vzdy vyhravala s naskokem Gabina (coz by mozna i odpovidalo skutecnosti:-) .. a s vypadlikem se taky casto trefili (ok Ševcik to jednou akorat vyhral a pak vypadl:-)

30
Prochor
Reagovat

Tína mně šokovala fórkem, že píseň „Já chci žít non stop“ by si chtěla zahrát na pohřbu. Celkem slušnej black humor:-)))

31
Laura
Reagovat

26 – :-D
Sleduju to tu celkem pravidelně a poctivě, akorát se prostě aktivně neúčasním diskuze:-), ale moc mě to tu baví :-D.
Teď jsem jen potřebovala přispět svojí troškou do mlýna :-)).
Jo – a díky DJ Vladovi za super rekapy :-).

32
XMAN
Reagovat

23: No mě připadá že do téhle ankety hlasují spíš děti, soudě i podle těch komentářů pod články….na druhou stranu pokud by to bylo nějak blízko pravdě, tak by to nakonec mohlo být pro mě i dobře, protože pokud by se Petr dostal do rozstřelu s Brunnem, tak snad musí mít postup jistý i když zase u MD nikdy nikdo kromě Ivanny a Katky neví na čem je. U Dary to vypadá že Dominika má postup přes diváky jistý a pak už je to tak vyrovnané, že se klidně může dostat do rozstřelu i Zuzka s Milošem a to si myslím že kluk ne kluk, tak je to ten jediný případ, kdy by Miloš asi skutečně šel domů….

33
XMAN
Reagovat

Tak jsem zvědavej jestli dneska večer budu nasranej a ještě bez kreditu. Ale už si zvykám.

34
robin1
Reagovat

8 – Exák:
Myslím si, že s tou gitarou nemáš pravdu. To, že zapojená bola je pekne vidieť aj na videu na VOYO, kde približne v čase 2:46 je záber na Miloša a Jimiho súčasne. Miloš tam strúha svoje záverečné sólo a Jimi počas toho sóla prestáva hrať. Milošove sólo pokračuje ďalej.

35
XMAN
Reagovat

Mě ty výsledky hlasování stejně přijdou rok od roku víc a víc na palici, takže já už se nebudu divit ničemu. Ani kdyby to celé vyhrála Katka nebo Katarína. Dneska mi jde jen a jen o přežití Petra, o nic jiného. Dokonce i hlasy jsem poslal a to jsem v plánu fakt neměl.

36
XMAN
Reagovat

Mám úplně ten samý pocit jako loni v ten večer kdy vypadl Jerguš, do dneška si na to moc dobře pamatuju. Taky jsem to věděl jistě jak to dopadne, takže Petr asi fakt jde :-( Ale jestli by se ta anketa zakládala aspoň jenom trošinečku na pravdě, tak přece Brunno v žádném případě nemůže postoupit přes diváky…..

37
XMAN
Reagovat

Ale taky si myslím že postoupí přes diváky už spíš Katka P. než Petr. Je to všechno naschvál.

38
Ne a ne
Reagovat

Jak mohl někdo hlasovat v tý anketě pro Katku P. a Katarínu to vážně nechápu…

39
mila
Reagovat

jeste k te Ivanne – taky souhlasim s tim, ze to, co ma nadrene, da excelentne, ale kdyz ma improvizovat, tak je to prusvih – viz jeji pokusy o druhy hlas s Ilonou, to teda bylo dilo.. a co se tyce toho jejiho srovnavani s Petrem Sevcikem, tak jen jedno maji spolecne – vyvolali nejvice emoci – kladnych i zapornych, jinak nic dalsiho. Petr je muzikant telem i dusi, sklada, hraje, aranzuje, zpiva, co umi Ivanna, to si kazdy dopln sam..

40
mila
Reagovat

38 – treba maji hodne pribuznych

41
pimpa
Reagovat

Přidávám se k názoru, že Ivanna piští až kvílí. Její vytí s Csákovou bylo hrozné.

42
Ne a ne
Reagovat

40: Tomu věřím tak maximálně u Brunna XD

43
yeey
Reagovat

39 tak zas nebud tak nefer, Petru Janu vubec neznala (viz Vladuv rozhovor s ni) a taky to dala skvele…

44
maja
Reagovat

Mně se teda z prasečí hlavy vždycky dělalo špatně. Ráda bych si tu potvrdila, že to není jenom to, jak odporný je ten bezvkusý odulý narcis navenek, ale i to, jak hnusný je uvnitř. Cokoliv řekl Potetovanec, řekl to z duše. Mně taky přišla Bagová jako „ťeta“ ( a i Vojtek to potvrdil, když jí blahopřál, že se té debilní image zbavila) Cokoli řekl Podbradek, vždycky jenom kontroval Řetězovi, padni komu na jevišti padni :-( … Ale co ABSOLUTNĚ posral byla poznámka na Tinu, když dozpívala Dominika… Zřejmě mu děvče šikovné v zákulisí neprojevuje DOST úcty… :-(((((((((((

45
yeey
Reagovat

kdybyste fakt radsi fandili svym favoritum…. ale ne! daleko lepsi je najit si obetniho beranka a nenechat na nem nit suchou… vy budete furt nadavat, pomlouvat a strefovat se do nevinny holky, co si jen de za svym snem…… to je snad spatne????

46
Ne a ne
Reagovat

39: S tím muzikanstvím je to pravda. Hlavně ať příští týden zase nemá něco ječivého, uši mě bolí ještě doteď. Jinak mi u ní chybí charakteristická barva hlasu jako třeba má Zuzka :D

47
Jana
Reagovat

Já si nemyslím,že Zuzka roste.Zuzka byla skvělá od začátku,jen si toho nikdo nevšiml.Třeba už její duel byl úžasný….

48
Ne a ne
Reagovat

47: Zuzka je taky má favoritka. Akorát, že je strašně nedoceněná, což v takovéhle komerční soutěži chápu.

49
Prochor
Reagovat

47 – Já jsem takovej hluchoň, že jsem si jí nevšiml ale už jí začínám fandit. Každopádně jí držím palce.

50
pimpa
Reagovat

45 Hele, já proti Ivanně nic nemám, je mi ukradená. Jen se mi prostě nelíbí, když ječí. Když ubere, jedině dobře, jinak zpívá pěkně.

51
dolores
Reagovat

stopercentne isty postup ma dnes Dominika, paradoxne vdaka pesnicke, z ktorej sa mne robi zle, vdaka textu, z ktoreho renomovanym textarom musi krvacat ich poeticka dusa. na Youtube ma Tinin song Si sam cez milion prehrati, pravdepodobne je to oblubeny tinedzersky song, ktory som ja ani poriadne nezaregistrovala. asi som z inej planety :))) navyse Dominika tu piesen oproti Tine viac svojim hlasom rozsvietila, takze postup ma isty

52
yeey
Reagovat

50 no nevim jak ty, ale sou tady takovy experti (no hlavne expertky – XMANa totiz ani nepocitam:-)), ktery se do ni s gustem a patricnou skodolibosti furt strefujou…. :-))

skoro jako by nemely nic lepsiho na praci :-)

53
Viq
Reagovat

51 – To je jediné vysvětlení tohoto UFO fenoménu.
Anebo proběhla podprahová davová hypnóza.

54
maja
Reagovat

aha – tak tady jsem špatně… tady je to taky jenom o těch tlamičkách co zpívají

55
VLT
Reagovat

Opravdu přeju postup (a GF) Zuzce, jinak je mi to celkem jedno, ostatní mě moc neoslovují.
Na základě včerejšího výkonu by měl podle mě určitě vypadnout Brunno, ale diváci jsou nevyzpytatelní.

56
Ája
Reagovat

doufám, že u Dary postoupí přímo Zuzka a Miloš a z rozstřelu Dominika, u eMDýho mi to je celkem jedno, na truc kolotočářovi přeji postup Petrovi

57
maja
Reagovat

:-))))))))))))))))))

58
dolores
Reagovat

Zuzka je tam !

59
Prochor
Reagovat

Nespletl jsem se Zuzka jde jako první. Super!!!

60
Ludvík
Reagovat

Supeeer

61
Ne a ne
Reagovat

Dominika na mě působila namyšleně

62
dolores
Reagovat

a samozrejme aj Dominika

63
Ludvík
Reagovat

Jinak Leoši Dominika zpívala Si sám. :-D

64
dolores
Reagovat

som si na 99% ista ze Dara posle vonku Katku D.

65
Jana2
Reagovat

Hm, tak Miloš půjde asi domu. A všimli jste si, že Rolinska nebyla z postupu Dominiky zrovna nadšená?

66
RAINMAN
Reagovat

Miloš byl zpočátku takovej rozhozenej, pak to ale srovnal. Dobré vystoupení.

67
Ne a ne
Reagovat

65: Kdo by byl nadšenej z postupu mužatky

68
VLT
Reagovat

Dara se pěkně mračí, ale jak si uvědomila, že ji zabírá kamera, rychle vyžehlila čelo.

69
Ludvík
Reagovat

Katka mi přijde zajímavější…

70
Jana2
Reagovat

66 – proč mužatky? To každá holka musí být štíhlá s velkýma prsama?

71
sali
Reagovat

Samozrejme, že postúpi Miloš. Katka bola na začiatku nepresvdčivá. Teraz už dobre, ale začiatok nevráti.

72
Jana
Reagovat

já si nemyslím,že nebyla ráda…myslím,že se ráda zbaví Kataríny

73
Jana2
Reagovat

No ona Rolinsová se v soutěži dost často nerozhodovala podle výkonu (nebo má divný uši)..

74
dolores
Reagovat

Katka spieva piesen z vyberu naslepo?

75
Ne a ne
Reagovat

65 Působí na mě jako taková ta tvrdá bi holka a to nejen zjevem :D

76
Ludvík
Reagovat

65- proč by nebyla nadšená?

77
Jana
Reagovat

ale taktika zakládající se na rovnováze v pohlavích bude jedním z důvodů,proč pošle domů Katarínu.Musí si tam přece nechat alespoň jednoho kluka,ne?

78
Gábina
Reagovat

66 – já :-)

79
Prochor
Reagovat

Teď nevím co se děje v hlavě Rolins ale asi… půjde Dominika.

80
Jana
Reagovat

Teď už jsem jen zvědavá na MD tým,tam to myslím bude zajímavé

81
Prochor
Reagovat

Pardon Katarínu – už blbnu:-)

82
Jana
Reagovat

spíš jsem překvapená, že fanoušci Dominiky přehlasovali fanoušky Miloše-většinou se přece fandí chlapům

83
Kido
Reagovat

Vepřík Domina je tam pořád … Je mi z ní blivno :-&

84
Prochor
Reagovat

U MD jak jsem řekl rozstřel Brunno vs. Ivana. To je drzost co?

85
Ludvík
Reagovat

78- asi těžko

86
Viq
Reagovat

100 000 € !!!!!

87
Jana
Reagovat

já říkám:rozstřel Katka a Petr

88
yeey
Reagovat

hele to snad nemuze Dara poslat domu Milose, ne? :-) to by me teda jeblo po XMANovsku…:D

89
Viq
Reagovat

Chtěl bych to ve zlatě.

90
Ludvík
Reagovat

Co všichni máte proti Dominice? Aneta Langerova taky nebyla bůhví jak štíhlá a vysoká už vůbec ne a dopadla ze všech nejlépe.

91
Jana
Reagovat

klídek,nepošle,proč by to dělala,už posledně se přece chtěla K.zbavit

92
RAINMAN
Reagovat

Miloš byl zpočátku malinko rozhozenej. Až později se mu podařilo srovnat zpěv s kytarou. Dobré vystoupení.

Katarína byla taky dobrá. Občas nějaké ty intonační nepřesnosti. Škoda že to nemělo větší drive.

93
Jana
Reagovat

Tyto pondělky nepřináší moc emočního vypětí jako to bylo třeba v Superstar a tak to Darinka musela trochu napnout

94
dolores
Reagovat

83- IMHO u MD rozstrel Brunno vs. Katka P.

95
Ne a ne
Reagovat

Ludvík: To není přímo její postavou. Působí na mě šíleně sebevědomě a namyšleně a takový typ lidí já nesnáším. Něco negativního z ní vyzařuje.

96
Jana2
Reagovat

Já bych přála rozstřel (ne vyhazov, ačkoliv by mi nechyběla) Ivanně :-D

97
dolores
Reagovat

82- zaujimavy smajlik :-&

98
Prochor
Reagovat

Že já nesázím:-) Jak Katka čumí.

99
Jana2
Reagovat

Jinak ať mi nikdo netvrdí, že do toho tak trošku nezasahuje produkce, prostě tam zůstane ten kdo se jí hodí a těžko s tím někdo něco udělá.

100
Ne a ne
Reagovat

Ty jsi uplnej věštec LOL

101
Anta
Reagovat

Konečně spravedlivý vyhazov.

Zdravím, teď jsem se připojila (málo času).

102
rosien
Reagovat

Už někdo vypadl? Nestíhám koukat, tak to musím zjistit tady :D

103
Ne a ne
Reagovat

Plachá zpěvačka je mi příjemnější než uměla barbína Dara

104
sali
Reagovat

Katka bola Darin ostreľovací panák. Schytala všľetko čo na ňu bolo možné hodiť.

105
Jana
Reagovat

Já sázím a zatím mi to vychází :)

106
VLT
Reagovat

Když já to vždycky slyším jinak než všichni ostatní. Když se mi něco líbí, tak to strhají a když se mi něco nelíbí, tak jsou nadšení. Miloš se mi nelíbil, Katka ano, ale popravdě jsem nečekala, že by ji Dara poslala dál. No co už.

107
Prochor
Reagovat

Petr postoupí rovnou jestli se nemýlím.

108
Jana
Reagovat

tak tomu nevěřím

109
dolores
Reagovat

takze tipy z Darininho timu mi uplne vysli :)) ale tu to nebolo az take tazke.

a teraz ……… Ivanna a Petr pojdu dalej

110
Anta
Reagovat

Kéž by Petr prošel, poslala jsem i sms, ale jsem skeptik.

111
Anta
Reagovat

do ..

112
dolores
Reagovat

nuz tak nevyslo mi to …….grrrrrrrrrr :)))

113
Ne a ne
Reagovat

Tak to si děláte srandu. Už za ty ruce v kapsách by neměl Brunno postoupit, totálně mi zkazil zážitek.

114
Jana
Reagovat

NO,VŽDYT ŘÍKÁM,ŽE SÁZÍM A VYCHÁZÍ MI TO…:)

115
Anta
Reagovat

Petr to má spočítaný.

116
Jana2
Reagovat

Hm, takže Kutheil půjde domu, to je docela škoda. Brunno byl super ve výběru naslepo, ale teď jsem z něj dost zklamaná.

117
Prochor
Reagovat

Tak XMANE měl jsi pravdu i když to oba asi nechápem.

118
Ája
Reagovat

myslím, že Kuthail to má spočítaný, už včera si ho eMDý připravoval na vyhazov

119
Ludvík
Reagovat

Proč Brunno já ho nesnáším, Ivanna Ok. Je to jasné domů jde Petr

120
dolores
Reagovat

i naplnia sa dnes Xmanove slova :))

121
yeey
Reagovat

jezis ten Bruno me ale sere :-DD DAMN IT!

122
Jana
Reagovat

Že Brunna nesnášíš ,to je tvůj problém.

123
Ne a ne
Reagovat

Kdyby se radši soustředil na zpěv. Nic moc teda, ať klidně vypadne

124
Prochor
Reagovat

Snad Petr postoupí jinak ničemu nrozumím.

125
Jana
Reagovat

vypadne Petr,ale přeju To Katce

126
Jana
Reagovat

tentokrát bych se ráda mýlila

127
dolores
Reagovat

Brunno musel prejst len tesne. zaujimalo by ma, kto mu posiela smsky okrem znamych a pribuznych. aku cielovku ma

aj Katka P. a Petr su v rozstreloch dobri. je tazke niekoho vyhodit. mal ist Brunno

128
Ludvík
Reagovat

Katka docela super, sice Stacy Francis to není, ale i tak..

129
jeny
Reagovat

Sakra, proč vůbec musí rozhodovat o nepostoupení kouč, proč nevypadne ten, co má nejmíň hlasů? Takhle do finále doleze oblíbeneček kouče a ti lepší letí.

130
Kido
Reagovat

No, snad nohy až na zem zůstanou … přiteplený úsměv mi chybět rozhodně nebude …

131
Ne a ne
Reagovat

jeny: Bohužel, tak to chodí i v životě

132
Anta
Reagovat

Katka P. postoupí (vždyť mu i e-mail poslala, co v životě už prožila).

133
rosien
Reagovat

Třeba mě se Bruno líbí, rozhodně mi příde lepší než Katka a taky proto si myslím, že postoupit si zasloužil.

134
Prochor
Reagovat

Hergot, ještě že nesázím:)) Jano gratuluji k úsudku.

135
Ne a ne
Reagovat

Michal David teda neskutečně pokrytecký kecy

136
Jana
Reagovat

Děkuji,Rosien.Že mě v tom nenecháš samotnou

137
dolores
Reagovat

Kutheil aspon daco zarobi :)))

138
Ludvík
Reagovat

Každý tým 2 holky 1 kluk :-D

139
Jana
Reagovat

132:jen mě chybí víc kapitálu,až budu mít k dispozcici volné tisíce,vydělám určitě víc než doteď :)

140
Ája
Reagovat

tak ač jsem Petra moc nemusela, tak mě to mrzí, asi nikdy nepochopím, co tam Katka pořád ještě dělá, pro mě je s Alžbětou Pažoutovou nejméně výraznou soutěžící

141
Anta
Reagovat

To je teda vykuk, samozřejmě MDý.

Teda sem zapsat příspěvek chce hodně trpělivosti.

142
Jana
Reagovat

Katka půjde (doufám)příště….až Brunno vyhraje u diváků a David upřednostní Ivannku

143
Ne a ne
Reagovat

Rainman se dívá na Rain Mana ?

144
rosien
Reagovat

Jani, určitě se najde víc lidí, kterým Bruno nevadí. Já teda nemůžu říct, že bych byla jeho největší fanoušek, mám tam 2 možná 3 větší favority, ale z týmu MD se mi Bruno líbí možná i nejvíc.

145
Nofux
Reagovat

Uff, to byly teda rozstřely. Zprznit mi 3 moje oblíbený písničky během několika minut….

146
RAINMAN
Reagovat

Miloš byl zpočátku malinko rozhozenej. Až později se mu podařilo srovnat zpěv s kytarou. Dobré vystoupení.

Katarína byla taky dobrá. Občas nějaké ty intonační nepřesnosti. Škoda že to nemělo větší drive.

Petr je falešnej! Přízvuk nic moc. Hlas nanic. Ten řev na konci byl ale hodně dobrej.

Kateřina to dala velmi dobře.

147
Jana
Reagovat

taky mám ještě jiného favoritka ( favoritku)…no uvidíme.dobrou všem

148
rosien
Reagovat

A vyřazením Petra se potvrdil fakt, že MDý už má prostě vybranou Ivannku do GF a aby se tam snadno dostala, nechá si úplně nevýraznou Katku.
Pořád ale nechápu, kdo Ivannce pošle tolik hlasů? Zpívá sice pěkně, ale to tam není jediná, a navíc podle mě musí hodně odpůrců, nebo aspoň tady se její skalní fanoušci moc neobjevují :-)

149
Viq
Reagovat

Kutheil out. Klec spadla. Pódiová show pro nás venku končí.

150
yeey
Reagovat

no chudak Petr… je fakt, ze dneska me v tom rozstrelu Katka poprvy aspon trochu zaujala, ale teda hruza :-(( Brunno nepobiram, Katku teda taky ne…. Ivanna tam uz opravdu soupere nema, to se musi XMANovi teda nechat…

jinak Dominika na me taky pusobi namyslene a protivne, ale rozpitvavat to nehodlam, holt vcera jeji hlasivkovej pribeh a skladba od moderatorky udelaly svoje … Milos byl podle me lepsi nez ona – a to ze byl nejslabsi me teda od MD a Pepy celkem nastvalo :/

151
rosien
Reagovat

A pak ještě jedna věc- nechápu, že má Miloš tak málo hlasů. Přitom Mrozek postupuje většinou hned, takže teens nějaké hlasy přece jen posílají. Mě osobně se Miloš zdá nejen hezčí, ale hlavně i o hodně sympatičtějí, skromnější, líp zpívá, takže tohle opravdu nepobírám.

152
yeey
Reagovat

147 tohle mi taky prijde paradoxni, i kdyz mam rad Dana i Milose na stejno… Milos si to dneska pres smsky zaslouzil… rozhodne vic nez takovej strejda Bruno :-/

153
Belisana
Reagovat

147 tez bych to tak videla

154
Jana2
Reagovat

144 – Neboj, Ivannka dostane dost hlasů na to, aby to celý vyhrála. On MD taky vyhrál TýTý a to dokonce dvakrát. On si to MD ošéfuje aby vyhrál nad Rytmusem :)

155
dolores
Reagovat

to Petrovo vypadnutie je predsa len na nieco dobre, aspon si zajtra precitame Xmanov dramaticky epilog :)

156
yeey
Reagovat

151 no ja mam o nej teda trochu strach ted – a to si nedelam uplne prdel :-)

157
Ája
Reagovat

150 – já se taky obávám toho, že se soutěž zvrhla v boj Ovara a Rytmuse o to, kdo vyhraje, proto bych si přála, aby vyhrál někdo z týmu Pepy nebo Dary

158
Jackolo
Reagovat

Rekap dnešního vyřazování:
hlasceskoslovenska.net/clanek/151-hlas_ceskoslovenska_20_dil_petr_kutheil_vyrazen

159
Viq
Reagovat

Teď koukám z okna a – něco se houpá na švestce.
A já to nejdu odřezávat – fuck it.

160
pimpa
Reagovat

152 Hele, když přežil divokou kartu pro Haricha, tak přežije všechno! :-)

161
dolores
Reagovat

152- neboj, on to ustoji, az tak to v reale nepreziva ako sa to javi virtualne :)))

162
Ahojda
Reagovat

Škoda, překvapení se nekonalo…ále, ti co měli namále vylítnou stejně za týden… Jaké jsou teď pravidla když jich bude zpívat všech 12 ? Mají vypadnout 4 a to už nemusí být vždycky jeden z konkrétního týmu ?

163
mila
Reagovat

hm, koukala jsem na Farmare, a vlastne jsem tady o nic neprisla.. presne takhle jsem to cekala, je mi Petra lito, ale na druhou stranu si musel oddechnout, ze uz vypadl z Blbakova, zvaneho tym MD

164
mila
Reagovat

ale co mne utesuje je fakt, ze MD muze Ivannu dostrkat jen do GF, pak uz mu do toho budou kecat i ostatni koucove a hlavne divaci a vsadim se, ze Ivanna cely Hlas nevyhraje, na to je prilis lacina

165
pimpa
Reagovat

159 Teď mu bude blbákovat v muzikálu za chechtáky… :-)

166
Viq
Reagovat

Já už jsem normálně za těch 10 minut zapomněl, kdo dneska vlastně vypad! :-/ To asi o něčem vypovídá…

167
Nofux
Reagovat

158 – Soutěžící, který bude ve svém týmu na prvním místě postupuje automaticky, zbylí dva si ještě jednou zazpívají a jeden vypadne. Takže to vůbec nemusí být tak, že ti, co dneska vyšli vítězně z rozstřelu příště vypadnou..

168
yeey
Reagovat

dolores
156 to sem osobne taky dost tezko rozdejchaval :D:D tenhle Rytmusuv podvrh jen tak nezapomenu…
157 no ja se prave bojim, aby to nebylo jeste horsi…:-) musim rict, ze se mi ulevi, az se tu objevi jeho tristrankovej epitaf pro Petra

169
mila
Reagovat

161 – v muzikalech uz hraje… takze zadna novinka..

170
DJ Vlado
Reagovat

yeey – Já si myslím, že Miloš nemá dostatek hlasů hlavně z toho důvodu, že je to typický „nekontroverzní idol“, který se holkám líbí, ale klukům nevadí, protože umí zpívat, není přeslazený a je to sympaťák, proto pro holky postrádá příchuť zakázaného ovoce, a tak nemají takovou potřebu pro něj hlasovat, jakou by měli pro někoho kontroverzního. Jinak si myslím, že fanynek má dost, protože včera jsem s ním chtěl udělat rozhovor, ale než se stačil všem podepsat a ony s ním vyfotit, tak se mi vybila baterka. Jen holt jeho fanynky nejsou při hlasování až tak aktivní.

171
yeey
Reagovat

166 Vlado – no to je teda super….:-) no nic, TOP2 je pro nej asi stejne strop, protoze pres Zuzku holt neprejde… tak aspon doufam pres Dominiku…

akorat teda vazne nevim, co za kluka do toho grandfinale postoupi :-)

172
Belisana
Reagovat

166 DJ Vlado aspon je to normalni kluk s normalnima fandama, to je vlastne plus.

173
Ája
Reagovat

167 – Bruno :-D :-D

174
Ludvík
Reagovat

Vím, že to sem nepatří, ale The X Factor USA už zná porotce: http://www.whosay.com/simoncowell/photos/172374

175
yeey
Reagovat

169 :D:D teds me ale vazne, nekecam, rozesmala…:D:D sem si ho predstavil, jak tam stoji v tom grandfinale on s Anickou, Zuzkou a Marketou :D:D:D:D:D:D:D

176
-bé-bé-
Reagovat

Myslela som, že už som sa „zbavila“ škodoradosti, ale prajem MD aby bol v Grand Canone Brunno.

Ak je Ivanna naozaj tak dobrá, nech si to sama vybojuje, ale nie odstranením jej súperov.

Kutheilovi sa to nevyplatilo, kalkul a vyradil M. Hrabala, história sa opakuje…

177
Ája
Reagovat

171 – mě napadl hned, když ses zeptal, co za KLUKA se dostane do grandfinále :-D, já proti němu nic nemám, ale jsou tam daleko lepší

178
-bé-bé-
Reagovat

zo Slovenska prevažujú, žeby aj v Grande?

179
yeey
Reagovat

173 no jesi priste to 1 misto od divaku dostane Brunno a ne Ivanna (ale doufam, ze to je nerealny), tak budu teda hodne cucet na drat :DD

docela se tesim na pristi tyden, az se to vsechno spoji dohromady… hlavne to vyrazovani teda bude docela masakr, 8 songu…..

180
DJ Vlado
Reagovat

Teda jestli si něco fakt nepřeju, tak je to Brunno v Grandfinále. Ten člověk je mi fakt absolutně protivný, to radši čtyři Ivanny než jednoho Brunna. Co mě ale překvapuje je to, jak je oblíben mezi ostatními soutěžícími. Vojtkovi a Rytmusovci tam včera dokonce měli jeho transpartenty.

181
-bé-bé-
Reagovat

Nový návrh MD tímu:
M. Kašpar, Dávid W., J. Hnilica, Arpád. Cs.
Ester, Ivanna,
Myslíte, žeby sa niečo zmenilo?

182
yeey
Reagovat

176 mne je prave taky Brunno dost protivnej, stejne jako Dominika… ale nechci se do nich moc poustet, kdyz uz tu vsechny umravnuju, at nekerujou do Ivanny :D

183
-bé-bé-
Reagovat

176
Kristýna tiež vravela, že je „supr človek“ a na mňa to aj dýchlo z toho posledného medailónku, uverila som mu
i keď sa mi nepáči spev

184
Ahojda
Reagovat

176 Je to hold proti nim taťka, určitě ho tak i berou

185
XMAN
Reagovat

No takže to dopadlo přesně podle předpokladů a žádné překvapení se nekonalo….MD je fakt absolutní píčus a nějakou rolí v muzikálu pro Petra to už nezachrání. Petr je pro mě frajer a skvělý zpěvák a myslím si že vypadnutí od toho idiota je pro něho vlastně naopak velkou výhrou. Teď se zase může soustředit na kapelu Votchi a podobně a já ho určitě budu dál sledovat. Věděl jsem že to takhle dopadne, bylo to jasné jako facka, některé věci už prostě člověk ví dopředu jak se budou odehrávat a jak skončí, už mám tyhle debilní soutěže přečtené až moc dobře, takže vypadnutí Petra v tomto kole byla jasnačka. Nevím jestli si yeey ještě pořád myslí že MD Ivannu neprotěžuje ale je vidět že moje teorie o tom že si k ní nechá nevýraznou Katku, která pro ni nebude žádnou soupeřkou se ukázala jako správná. Brunno vyletí hned příště, více hlasů než Ivanna nikdy nedostane, to už si MD pohlídá takže příště to NIC které se jmenuje Katka vyřadí i Brunna. Myslím že nejsem daleko od pravdy ani v tom že na počtu sms pro Ivannu skutečně může mít velký podíl i sám MD se svými lidmi. Jak už někdo napsal, vyhrál Týtý a tuším že už někde se ve spojení s jeho osobou nějaké čachry s hlasováním objevily jakože si zaplatil hlasy nebo tak takže je jasné že hlavním sponzorem Ivannina smskového konta v soutěži je on sám. Takže díky těmto hlasům má Ivanna jistou i celkovou výhru a yeey může jásat. Anička je bez šance, pyšný páv MD se Rytmusem skutečně nenechá porazit. Ať žije fair play. Tohle je ta nejtrapnější fraška v historii všech televizních soutěží, tuhle hovadinu už dokoukám abych se pobavil ale dál už fakt nikdy nic nesleduju. Věřím ale že ta výhra v soutěži Bagové ani MDýmu štěstí v životě nepřinese.

186
Belisana
Reagovat

OK, tryzna zahajena, vydechla jsem ulevou :-)

187
dolores
Reagovat

180, aj Rytmus ho ma evidentne rad. dnes ho zas urcil z MD tymu za najlepsieho v kole

188
yeey
Reagovat

181 nepredbihej… podle me Ivanna nevyhraje..:-))

189
yeey
Reagovat

183 no Rytmusova zamilovanost do Brunna a Darina do Katky – to mi hlava nebere :-)

190
dolores
Reagovat

XMan, no vidis, ani to az tak nebolelo:)

aj ked ta ponuka do muzikalu mi prisla potupna …:-&

191
XMAN
Reagovat

186: Bolelo nebolelo…..kde člověk nic nezmůže, tam už nastupuje lhostejnost a rezignace. Brunno rozhodně více hlasů než Ivanna dostávat nemůže, protože i když ta anketa co tu byla není podle pravdy tak i tak jestliže ona tam má 45 procent nebo kolik tam bylo a on 13, tak ji prostě porazit nemůže. Brunno jde ven hned za týden ruku v ruce s Jurajem a mě tam nezbyde nikdo. Fakt komedie. Dokonce si nejsem ani stoprocentně jistý tím že bude v GF Zuzka, docela se po včerejšku a dnešku obávám že by ji mohla ohrozit Dominika, rozdíl v anketě byl mezi nimi docela markantní….z kluků bude v GF k mojí smůle fakt jedině Mrózek a to musím říct zlatej Miloš oproti Mrózkovi. Dneska byl Miloš v rozstřelu fakt dobrej, rozhodně daleko lepší než Katarína, takže postoupil zcela zaslouženě a byl to jeho nejlepší výkon v soutěži. Ale co naplat, na Petra už tam z těch chlapů co tam zbyli nemá pěvecky nikdo…snad jen Juraj se mu ještě vyrovnává svou muzikálností ale toho tady budu oplakávat už za týden protože ho čeká úplně stejný osud jako tento týden Petra. A nenadělám nic……

192
Viq
Reagovat

Muzikál Mata Hari, tvl.
Dělá si z nás ten tesilový démon z XIV. zjazdu srandu? On se nám doslova nafukuje do kamery a slušným lidem vysmívá do ksichtu.

193
Belisana
Reagovat

188 to jsi zabil!!! :-DDD tesilovy demon :-DDDDDDDDDDDDDDD

194
XMAN
Reagovat

MD je píčus největší jaký se kdy v těchto soutěžích objevil. Pokud někomu nevoní tenhle můj výraz na něj tak se s tím bude muset nějak smířit protože slušnější oslovení pro něho prostě neexistuje.

195
XMAN
Reagovat

Prvně Hnilica, pak Weingärtner, teď Kutheil a příště Brunno. Kolik lidí ještě bude muset píčus MD odstranit aby se té laciné blonďaté kravce splnil její sen?

196
-bé-bé-
Reagovat

188
On je v zajatí strachu a Kto nie je?
Nielen Aničku ale aj vlastného tímovca zhadzuje verejne. Len súcit ho zachráni…
Ale postup Brunna mu nebol jedno, tváril sa čudne.

197
-bé-bé-
Reagovat

191
už len jedného seba samého

198
Viq
Reagovat

A Vojtek se dnes opět ukázal jako poslušný pudlík, který ani nepotřebuje vodítko. Jen samou snahou nepočůrej páníčkovi nohavice, nebude rád…
Ochočený a poslušný nebo prázdný, falešný a nevkusný? Vše dohromady!

199
-bé-bé-
Reagovat

194
nerozumiem, bolo tam niečo konkrétne?
Prečo sa doň tak navážaš?

200
Viq
Reagovat

195 – Protože chci a protože zaslouží. A víc.

201
-bé-bé-
Reagovat

z rozhovoru o spolupráci s koučom:

Ivanna B: Do všeho nám mluví a ve všem má pravdu. Toho člověka strašně obdivuji.

202
Viq
Reagovat

197 – Její kouč je omylem přírody a slepým ramenem lidské rasy.

203
Viq
Reagovat

Všichni, kdož chtějí pošpinit vše čisté a pokazit vše dobré, žádají uhořet v plamenech pekla.
V tomto životě nebo po životě.

204
-bé-bé-
Reagovat

Taky špiníme a tým poškodzujeme energiu druhého…
aneb Čistému je všetko čisté

205
-bé-bé-
Reagovat

Tak dobrú noc
Už nie je o čom, ibaže sa potešiť zistením, že polovicu strany najviac prehrávaných videí tvoria Aničkine…co víc říct????????????????????????????????????????????????
ledažeby by bolo „Šaškovi bez Královny smutno“???????

206
Viq
Reagovat

204 – Máš tam chybu v předpokladech, protože peklo není tak velké, abysme se tam všichni vešli.
Musíš uvolnit metr.

207
Viq
Reagovat

-bé-bé- Co píšeš, mi moc nesedí. Já zase nějaké nepodložené sypání popela na hlavu nemusím. Je falešné si nalhávat, že jsme všichni (stejně) dobří nebo zlí.
Relativizování všeho je mor dnešní doby.

208
Viq
Reagovat

205 – Jenom polovinu? To je málo. Das ist wenig!
Sklenice je z poloviny prázdná, dokud nedojdeme totálního vítězství!

209
mila
Reagovat

ja jen nechapu, jak 23 let po revoluci se v televizi roztahuji typy jako je MD a praktikuji to, co komousi – ten, kdo je vyvoleny a oblibeny a lehce zpracovatelny a vykazuje koucovi poslusnost a uctivost(Bagova), ma cesticku umetenou, ostatni, trebaze o tridu lepsi (Kutheil, Hnilica, David W.)musi z cesty… no a narod tupe prihlizi a nechapave krouti hlavami.. a nejhorsi je, ze lidi jako MD svyma prachama ovladaji showbusiness a kazdy se klepe, aby mohl hrat v jeho muzikalech… (viz treba Vojtek..)

210
otherside
Reagovat

Pro Petra jako muzikálového harcovníka je nabídka role v MDýho muzikálu asi výhra, ale jinak je to otázka subjektivního vkusu. Každopádně jeho vyhazov je další MDýho omyl. Zajímalo by mě zda si Katka uvědomuje, že ji tam MDý drží hlavně proto, že nemůže Ivannu ohrozit. Katka je fajn holka a tuhle pozici jí fakt nezávidím. Taky nechápu, za co dostává hlasy Brunno. Vítězství Ivanny by bylo dost bittersweet…ostatní si GF vybojují svým zpěvem, jí ho umetá MDý bezohlednou palbou do vlastních (a skrze různé pindy i do cizích) řad. Je mi jasné, že Ivanna tam bude, tak at tam s ní je Zuzka, Markéta a Juraj/Anička at to aspon za něco stojí. Že někdo dá na názory MDýho…kam tohle spěje

Ad 209 je to bída a začínám uvažovat nad smyslem těch talentových soutěží. Je sice hezké, že chtějí najít nové mladé talenty, jenže ti ani nemají prostor se prosadit, neboť ti naši zasloužilí umělci berou všechno (vidno zejména na anketách typu Slavík či Týtý) a přijde mi že někdy už je to spíše za zásluhy. Na Slovensku se mladé talenty do takových cen prosadili víc…

211
kairen
Reagovat

Já bych to řekla asi tak, měli jste Petrovi posílat hlasy a nevypadl by:-)

212
mila
Reagovat

211- posilat hlasy nekomu z tymu MD je vyhozeni penez oknem. Kdyby Petr nevypadl ted, vypadne priste, GF ma jasne Ivanna.. aspon, ze v ostatnich tymech se o postupu rozhoduje jinym – spravedlivejsim – zpusobem

213
Rena
Reagovat

211 přesně – nenadávat a posílat hlasy… ale to tu asi téměř nikdo nedělá…
mě tedy Petr moc sympatický není (i když lepší – hlasově, než Katka je určitě) … jestli tak smýšlí více lidí a poslali Kátě hlas, nedivte se, že to tak dopadlo…
Takovému Brunnovi lidi hlas poslat neváhají, nechápu to…

214
kairen
Reagovat

Brunovi jsem poslala hlas i já, poprvé!:-), asi jsem na starší ročníky :-)

215
dolores
Reagovat

213 – Katka mohla mat v skutocnosti ovela menej hlasov, nez Petr. jeho vypadnutie bolo rozhodnute koucom

216
dolores
Reagovat

213 – Katka mohla mat v skutocnosti ovela menej hlasov, nez Petr. jeho vypadnutie bolo rozhodnute koucom

217
dolores
Reagovat

prisp.215,216 som posielala len raz a je tu dvakrat :))) ani som nevedala ake kuzlo ovladam :)))

218
dolores
Reagovat

205 -uz ani toto nie je spolahlive. Brunno mal za nedelny vykon najmensi pocet prehrati zo vsetkych a uplne pohodlne sa dostal vdaka divakom. pravdepodobne ho podporuje okrem celkej rodiny, znamych, ci kolegovcov aj starsia generacia, ktora na net nechodi prezerat videa… je to proste caaavo:))

219
dolores
Reagovat

okolo Anny a Ivanny sa tu spustila masivna antikampan, akoby uz mali naisto vyhrat a pritom … vitazom sa nakoniec stane:

tramtadadaaaa …. Brunno Oravec :)))))

220
lenka
Reagovat

209 – praktiky jako komouši? a ty jako máš pocit, že dneska je to jiný? lepší? dyť teď se šroubuje do prdele a šplhá po hřbetě druhých takovým způsobem, že se mi z toho chce dnes a denně zvracet ..

Přidat komentář